Majhna oranžna ocena – Gostovanje, enostavno za uporabo – Posodobljeno 2020

Majhna pomarančna ocena

Majhna pomaranča je ena izmed številnih spletnih gostiteljev, ki jih ima EIG, in kot taka prihaja do številnih vprašanj glede zasebnosti. To je škoda, ker je sicer precej spodobna storitev, kot si lahko preberete v našem celotnem pregledu A Small Orange.


Majhna pomaranča je eno izmed številnih spletnih ponudnikov gostovanja v lasti Endurance International Group in na žalost to preprečuje, da bi bil v našem najboljšem vodiču spletnega gostovanja. Vendar je bližje kot večina, vendar z enostavnimi, nizkimi cenami in brezhibno uporabniško izkušnjo. Kljub temu je zasebnost preveč slaba, da bi jo lahko spregledali.

V tem pregledu Small Orange bomo preučili vse, vključno z najnižjimi zasebnostmi in najvišjimi uporabniškimi izkušnjami. Skozi pregled bomo govorili tudi o hitrosti preizkušanja izkušenj, vzpostavitvi stika s podporo in uporabi nekaterih številnih funkcij A Small Orange.

Na koncu bomo izrekli razsodbo, ki se na žalost konča enako kot številne druge znamke EIG. Če ste pripravljeni reševati vprašanja zasebnosti, je Majhna pomaranča spodobna vrednost. Če pa se radi igrate s kartami blizu prsi, je zaskrbljujoča politika zasebnosti EIG prevelika, da bi jo lahko prezrli.

drsnik-majhna-oranžna1

drsnik-majhen-oranžen2

drsnik-majhna-oranžna3

drsnik-majhen-oranžen4

drsnik-majhna-oranžna-drsna5

Prejšnja

Naslednji

Moči & Slabosti

Alternativa za majhno pomarančo

Lastnosti

Mnoge funkcije Male oranžne barve so osredotočene na uspešnost vašega gostovanja. Kljub temu, da ni tako vznemirljiv kot oglasni dobropisi ali dodatni dobroti, je pomembno, da se prepričate, da je vaše spletno mesto uspešno in dosledno. Obstaja tudi veliko varnostnih funkcij, ki zagotavljajo, da je vaše spletno mesto varno.

Na spletnem mestu se nahaja trdi disk. SSD diski so hitrejši in doslednejši od tradicionalnih vrtečih trdih diskov, kar pomeni hitrejše nalaganje in krajši čas zastoja vašega spletnega mesta. Poleg tega so deljeni strežniki opremljeni z dvojnimi heksajedrskimi procesorji Intel Xeon E5 ali boljše, ki bi morali zagotoviti veliko moči za vsako spletno mesto, ki gostuje na strežniku.

Majhno oranžno skupno gostovanje

Nič od tega ni edinstveno. Kar je redko, je, da Mali oranž deli skupne uporabnike z namenskimi viri. Vaša pasovna širina in prostor za shranjevanje sta omejena glede na stopnjo skupnega gostovanja, ki ga izberete, kar zagotavlja, da spletna mesta ne stopijo med prsti drugega.

Poleg tega so strežniki zaščiteni z ModSecurity, porazdeljeno zaščito pred zavrnitvijo storitve, zaščito s hitrimi povezavami in pijavkami, imenike, zaščitene z geslom, blokiranje IP in vsakodnevno varnostno kopiranje. Čeprav cenimo vse funkcije, ki jih ponuja Mali Orange, bi jim radi bolj, če bi strežniki uporabljali LiteSpeed.

LiteSpeed ​​je alternativa strežniški programski opremi Apache, ki se ponaša z impresivno zmogljivostjo na platformi, na kateri temelji. Deluje z možnostjo uporabe številnih orodij, ki Apache naredijo tako super, vključno z ModSecurity, vendar ima pri nameščanju na skupni strežnik manj napak.

Kot bomo videli v razdelku “hitrost”, bi lahko Mali oranž bil boljši, ko gre za čas nalaganja. Čeprav ni slabo, bi zmanjšan režijski sloj LiteSpeed ​​pomagal majhnemu oranžnemu, da brez napak sprejme več uporabnikov.

Majhna oranžna spletna stran

Majhna oranžna olajša namestitev katere koli želene platforme z namestitvenim programom Softaculous. Če bi raje uporabili gradnik povleci in spusti, je Weebly na voljo. Vsak paket gostovanja ponuja dostop do brezplačne različice Weeblyja, ki je vezan na vašo domeno, ki običajno znaša približno 5 USD na mesec.

weebly vmesnik

Kot lahko vidite v našem Weebly pregledu, je eden najboljših ustvarjalcev spletnih strani, zato je dejstvo, da imate prost dostop do njega, super. Če želite dodati e-pošto, odstraniti blagovno znamko Small Orange in uporabljati neomejene strani, obstajajo tudi posebni paketi za gostovanje graditelja spletnih mest.

Pregled majhnih oranžnih funkcij

Majhen oranžni logotipasmallorange.com

Začne se od 592 dolarjev mesečno Vsi načrti

Vrste strežnikov

Skupno gostovanje

VPS gostovanje

Upravljan WordPress

Gostovanje v oblaku

Namensko gostovanje

Gostovanje preprodajalcev

Usablity

FTP dostop

SSH dostop

cPanel

Korenski dostop

Dnevne varnostne kopije

Spletna stran Builder

Storitve

SEO

Trženje

Oblikovanje spletnih strani

Varnost

Zasebnost domene

Šifriranje SSL

Odstranjevanje zlonamerne programske opreme

Požarni zid spletne aplikacije

Dvofaktorska overitev

Zaščita DDoS

sFTP

Podpora

Podpora po e-pošti

Telefonska podpora

Podpora v živo

Vadnice

Uporabniški forum

Baza znanja

24/7 Podpora

Cenitev

Majhna pomaranča je na začetku videti dražja od veliko na trgu spletnega gostovanja. Za razliko od svojega brata Bluehost, Small Orange oglašuje pravilno ceno (preberite naš pregled Bluehost). Cena, ki jo boste ves čas plačevali z Small Orange, je cena, ki je prikazana na strani blagajne.

Na žalost je to majhna pomaranča v slabšem položaju v primerjavi z drugimi gostitelji spletnih strani na papirju. Trpi podobno usodo kot 1&1 IONOS, ki je, kot lahko preberete v našem 1&1 IONOS pregled, na papirju je dražji, dolgoročno pa cenejši.

Na primer, Arvixe je približno enaka ceni kot Mali oranž in je eden najdražjih spletnih gostiteljev naokoli. Kot lahko preberete v našem pregledu Arvixe, pa je njegova cena za podaljšanje še višja. Na srečo z majhno pomarančo ni treba skrbeti zaradi tega.

Poleg tega niste prisiljeni k večletni pogodbi. Najucenejši skupni načrt je omejen na eno, dve ali tri leta, vendar imajo vse druge stopnje na voljo tudi mesečno možnost. Za mesečno opcijo tudi niste kaznovani. Ne samo, da je mesečna cena enaka ostalim trajanjem, ampak tudi ni smešnih pristojbin za nastavitev, če se odločite za krajši rok.

Vendar gre za slabosti. Za razliko od Hostingerja in Hosting24 ne boste dobili možnosti, da prihranite veliko, če ne želite kupiti več let gostovanja vnaprej (preberite naš pregled Hostinger in pregled Hosting24). Vsako leto gre za brezplačno domeno, vendar razen tega ni malo spodbud za plačevanje mesečno.

Odvisno je od tega, s čim se lahko spoprime vaša denarnica, vendar bi raje imeli prožnost kot ne. Poleg tega mala oranžna ponuja odlično politiko vračila. 90 dni prejmete denar, tako kot InMotion Hosting (preberite naš pregled InMotion Hosting). Po tem obdobju bo vaš račun morda upravičen tudi do potrjenega povračila.

Enostavnost uporabe

Mala pomaranča je veselje do uporabe. Sijajno spletno mesto, nasičeno s klementinom, je goofy, vendar ni žaljivo kot FatCow (preberite naš pregled FatCow). Namesto tega so barve svetle, postavitev čista in nikoli se ne postavlja vprašanje, kam morate kaj najti.

Preden se potopite v načrt, lahko izkoristite sistem priporočil za program Orange Orange. Na domači strani lahko kliknete gumb na vrstici “niste prepričani, kaj iščete”. Poslali vas bomo na stran s štirimi vprašanji o tem, kako izkušeni ste in kakšno spletno mesto želite ustvariti.

majhna-oranžna-recenzija-priporočilo

Na podlagi vaših odgovorov bo Mala pomaranča pripravila priporočilo. Pričakovali smo, da bo orodje preseglo nepotrebne pakete in dajalo veliko priporočil, a na naše presenečenje so bili predlogi v skladu s tistimi, ki smo jih priporočili. To je še posebej presenetljivo, ki prihaja iz blagovne znamke EIG.

Obstaja pet-delni postopek prejemanja blaga, do katerega je enostavno priti. Če segmentacijo naročnine segmentirate v korake, lahko preberete čez korak – za primer si preberite naš pregled imena Namecheap – a z majhno pomarančo se vam ne zdi preveč dolgčas. Pred plačilom boste tudi nastavili geslo za račun, kar pomeni, da se lahko takoj prijavite v cPanel.

majhna oranžna blagajna

Majhno oranžno odjemalsko območje

Po obdelavi plačila boste našli povezavo za prijavo na območje odjemalca, pri čemer ni potrebno geslo. Na območju odjemalca so prikazane vaše aktivne storitve, podatki o računu, domene in še več. To ni celotna plošča za upravljanje spletnega gostovanja, vendar ima več možnosti kot večina. To je isto področje odjemalca kot Site5. Če ste prebrali naš pregled Site5, veste, da je to dobra stvar.

majhno-oranžno-pregledno območje stranke

Če uporabljate domeno, registrirano drugje, boste želeli preveriti e-poštno sporočilo, preden se vpišete v območje odjemalca. Tam boste našli strežnike DNS, ki jih boste morali opozoriti s svojim registratorjem domen.

Po nastavitvi domene lahko svoje gostovanje upravljate s klikom na polje »storitve« in iskanjem domene, ki jo gostite. Kot smo videli pri spletnem mestu Site5 in InMotion Hosting, je pregled gostovanja močnejši, kot je videti sprva. V cPanelu si lahko ogledate porabo diska in pasovne širine ter dostop do pogosto uporabljanih elementov.

mali-oranžni pregled-gostovanje-upravljanje

Čeprav imamo radi cPanel – v našem najboljšem spletnem gostovanju z vodnikom cPanel lahko vidite, koliko zna biti presenetljivo. Majhna pomaranča daje na dosegu roke veliko pomembnih informacij, hkrati pa zavrača bolj nenavadne nišne možnosti, ki jih ima cPanel.

Mali oranžni cPanel

cPanel je tam, če potrebujete te možnosti. Do njega lahko dostopate s klikom na gumb “prijava v cPanel” v pregledu vašega upravljanja gostovanja. Postavitev je klasična cPanel. Obstajajo kategorije in ikone, kar omogoča enostavno iskanje tega, kar potrebujete, in iskalno vrstico, če se izgubite v hrupu.

a-majhna-oranžna-recenzija-cpanel

Veseli smo, da je v majhnem oranžnem oddelku nameščen tudi razdelek za namestitev aplikacije Softaculous. Številne blagovne znamke EIG izključno uporabljajo namestitveni program MOJO Marketplace – za primer preberite naš pregled JustHost – za katerega smo ugotovili, da je kljub modernejšemu vmesniku manj dosleden kot namestitelj aplikacije Softaculous..

Softaculous je preizkušen in resničen, namestitev WordPress-a z njim pa je tokrat potekla brez zadržkov. Čeprav so nekatere blagovne znamke EIG korporativne kremplje kopale pregloboko, je A Small Orange ohranil nekaj, kar je pred tem postalo tako odličen gostitelj.

Vrste gostovanja

Small Orange ponuja skupne, oblačne VPS in namenske pakete za gostovanje. Če nič od tega nima smisla, preberite naš pregled vrst gostovanja. Te vrste gostovanja so tisto, kar pričakujemo od večine spletnih gostiteljev, toda če dodate načrte VPS v oblaku, mala oranžna izstopa.

Skupno gostovanje je središče linije, ki smo si jo ogledali z nešteto blagovnimi znamkami EIG (za en primer preberite naš pregled iPage). V tem primeru, za razliko od recimo HostMonster (preberite naš pregled HostMonster), Mali oranž ne ponuja neomejenih virov v svojih skupnih načrtih.

To je dobra stvar, čeprav je kontratuktivna. Zaradi strukture deljenega gostovanja, če imate namensko količino prostora za shranjevanje in pasovno širino, pomeni, da spletna mesta ne bodo stopila med prste drug drugega. Gostujete lahko po številnih spletnih mestih, vendar so ta spletna mesta omejena na količino pomnilnika in pasovno širino, ki jo dobi vaš paket.

V bistvu lahko kupite tudi paket skupnih načrtov s preprodajalci. Omejeni ste za shranjevanje, pasovno širino in spletna mesta, ki jih gosti, vendar načrti spletni oblikovalci ponujajo preprost način, da gostiteljem ponudijo gostovanje.

Majhna oranžna VPS

Skupni načrti so odlični, a Small Orange izstopa s svojimi načrti VPS v oblaku. Videli smo veliko odličnih načrtov VPS – preberite naš pregled A2 gostovanja za en primer enega, vendar Mali oranž ne ponuja samo odličnih paketov VPS. Ponuja oblake VPS v oblaku, ki, kot lahko preberete v zgornjem pregledu vrst gostovanja, zagotavljajo vrhunsko varnost in hitrost.

Majhna oranžna ponuja osem stopenj gostovanja VPS v oblaku, viri pa lahko dodate ali odštejete po potrebi. Platforma je prilagodljiva, kar pomeni, da lahko načrt nadgradite sredi obračunskega obdobja brez izpadov. Nekateri gostitelji, kot je MDDHosting, zaradi tega ponujajo le gostovanje v oblaku (preberite naš pregled MDDHosting).

Zato pogosto najdete strukturo oblaka, povezano z gostovanjem WordPress-a. Small Orange ne ponuja namenskega gostovanja za WordPress, toda načrti VPS v oblaku so naravni dom za sistem za upravljanje vsebin. Tako kot naše najboljše spletno gostovanje za izbiro WordPress-a, tudi Small Orange ponuja veliko moči za WordPress.

Videli smo arhitekturo VPS v oblaku, ki sta jo Kinsta in Pagely odlično vplivali na WordPress (preberite naš pregled in pregled strani Kinsta). Small Orange je po ceni in moči bližje Kinstu, vendar pa Pagely ponuja odlično alternativo za poslovne aplikacije.

Nad oblaki VPS načrti so nameščeni strežniki in A Small Orange ima na voljo veliko izbire. Čeprav strežniki ne boste našli tako poceni kot WebHostingBuzz (preberite naš pregled WebHostingBuzz), je zgornji konec impresiven. Small Orange ponuja namenske strežnike, zmogljive kot LunarPages ‘, brez dodatnih stroškov (preberite naš pregled LunarPages).

Hitrost & Občasni čas

Hitrost spletnega mesta je zapletena tema – preberite si, kako izboljšati priročnik za čas nalaganja spletnega mesta – zato je pomembno, da pri testiranju hitrosti spletnega gostovanja zmanjšate spremenljivke. Za testiranje hitrosti spletnega mesta uporabljamo dve orodji, Pingdom Speed ​​Test in Load Impact, ki ponuja celovit pregled uspešnosti spletnega gostitelja.

Naša metoda je preprosta. Ustvarjamo spletno mesto z najcenejšim načrtom v skupni rabi, namestimo WordPress brez vtičnikov ali tem in URL zaženemo skozi merila. Namesto da se osredotočamo na hitrost spletnega mesta, ki se lahko razlikuje glede na predpomnjenje, stiskanje in več, vzamemo ocene, ki jih dobita naša dva orodja.

Mala pomaranča je dobila spodobne rezultate, vendar hitrost ni bila blizu naših najhitrejših storitev spletnega gostovanja. 90 od 100 smo dobili od hitrostnega preizkusa Pingdom, kar zveni odlično, vendar je manj kot idealno. Pomembno si je zapomniti, da naše spletno mesto nima vsebine, zato se bo hitrost še enkrat upočasnila, ko bo vsebina dodana.

mali-oranžni-pregled hitrosti-test

Test hitrosti Pingdom je predlagal, da dodamo glave s potekom veljavnosti, kar pomeni, da se predpomnjenje ne nadaljuje. Čeprav lahko na svoje spletno mesto WordPress namestite predpomnjenje – preberite navodila za začetnike uporabe WordPress-a, če želite izvedeti, kako lahko predpomnjenje na strani strežnika izboljša tudi čas nalaganja.

Majhna oranžna ura

Učinek obremenitve je dal razočaranje. Uporabljamo ga kot orodje za testiranje izjemnih situacij, tako da na naše testno spletno mesto v petih minutah pošljemo 50 virtualnih uporabnikov. Ugotovili smo, da je število uporabnikov približno prelomno za večino skupnih načrtov, zato se pričakuje nekaj napak HTTP ali neizpolnjene zahteve proti koncu preizkusa..

Na žalost, Mali oranž, ki deluje kot GreenGeeks, kar, kot lahko vidite v pregledu GreenGeeks, ni dobra stvar. Nekaj ​​manj kot četrtina naših HTTP zahtev je bilo izpolnjenih z napakami, kar kaže, da je preveč uporabnikov in premalo virov, da bi jih lahko prilagodili..

majhna-oranžna-pregled-vpliv na obremenitev

To je še posebej razočaranje glede na to, da oglaševalec Small Orange oglašuje, da uporabnikom zagotavlja namenske vire. Spletno mesto se še vedno nalaga za vse naše virtualne uporabnike, toda poravnava zahtevkov HTTP bi lahko pomenila, da se je spletno mesto upočasnilo, da se plazi ali da se nekateri elementi nikoli ne pokažejo.

Ne glede na to vaš paket gostovanja pokriva 99,9-odstotno jamstvo za čas, vendar velja omeniti, da velja samo za skupno gostovanje. Po prvih 45 minutah odmora boste prejeli kredit za en dan storitve za vsakih dodatnih 45 minut, do največ enega meseca storitve. Kot pri večini spletnih gostiteljev boste tudi vi morali predložiti zahtevo, da izkoristite garancijo.

Varnost

Pri ocenjevanju varnosti iščemo tri stvari: SSL potrdilo, dnevno varnostno kopiranje in pregled zlonamerne programske opreme. Pomembna je tudi varnost strežnika, vendar v nekaterih primerih, na primer pri Bluehostu in HostMonsterju, ne moremo preveriti, katere varnostne funkcije deluje spletnega gostitelja.

K sreči pri Mali oranž ni tako. S podporo smo uspeli preveriti, ali imajo strežniki Apache A Small Orange nameščeni ModSecurity, ki je požarni zid spletnega programa, ki je zelo prilagodljiv, in zaščita DDoS. Poleg tega majhno oranžno geslo ščiti vaše imenike in nudi podporo za blokiranje IP.

Vaša spletna stran je dodatno zaščitena z dnevnimi varnostnimi kopijami. Majhna oranžna slika posname vaš račun sedem dni na teden in vam omogoča, da obnovite varnostno kopijo z enim klikom. Če postanete žrtev neprijetnosti zaradi kibernetske kriminalitete, lahko obnovite račun.

Na žalost vas Mala pomaranča ne ščiti toliko, kot bi želeli. Čeprav bi morali biti varnostni ukrepi, sprejeti na ravni strežnika, dovolj, da odvrnejo večino, če ne celo vse, je zlonamerna programska oprema, namensko skeniranje in odstranjevanje vedno plus. Ponuja se SiteLock, ki je kot protivirusno sredstvo za vaše spletno mesto, vendar boste zanj morali doplačati.

Kljub temu je malo verjetno, da boste postali žrtev česar koli in z vsakodnevnimi varnostnimi kopijami v pripravljenosti lahko Mali oranž ujame vaše spletno mesto, če pade.

Majhna oranžna SSL

Čeprav je Small Orange odličen, ko gre za vsakodnevno varnostno kopiranje in varnost strežnika, manjka ena bistvena varnostna funkcija: brezplačno SSL potrdilo. Videli smo, da mnogi spletni gostitelji vključujejo brezplačne šifrirane SSL certifikate z načrti gostovanja, kar brskalniku daje vedeti, da je vašemu spletnemu mestu mogoče zaupati.

S tem se odpre šifrirana povezava med spletnim mestom in uporabnikom. Čeprav se zdi, da je ukrep potreben samo za spletna mesta, ki jemljejo osebne podatke, bodo mnogi brskalniki opozorili na nezavarovanih spletnih mestih.

Zaradi tega je ključnega pomena, da je vsako spletno mesto zavarovano s SSL certifikatom. Majhna pomaranča, ki ne vsebuje ene, je nesprejemljiva, in dejstvo, da na leto zaračuna skoraj 40 dolarjev, zadevo še poslabša. Če se prijavite za račun z majhnim oranžnim, si oglejte Let’s Šifriraj, če želite dobiti brezplačno potrdilo.

Zasebnost

Majhna pomaranča ima svoje vzpone in padce, in čeprav jih običajno uvrščamo visoko na naš seznam pregledov, zasebnost omeji svoje mesto proti dnu. Doleteli so nas občutek strahu, da bi si ogledali politiko zasebnosti, ker smo se preveč seznanili z zaskrbljujočimi pogoji EIG-a.  

Kot lahko preberete v našem pregledu HostGator – ali kakršnem koli pregledu izdelka EIG -, politika zasebnosti vseh njegovih blagovnih znamk omogoča prodajo vaših osebnih podatkov na dolgem seznamu tretjih oseb. Pomembno je upoštevati tudi “osebni” del svojih podatkov. Čeprav smo videli, da drugi spletni gostitelji delijo neosebne podatke, A Small Orange deli vse.

S tem mislimo, da EIG to počne. Zajeti so podatki, kot so vaš IP naslov, prstni odtis brskalnika, zemljepisna lokacija in metapodatki, vendar EIG hrani vaše ime, e-poštni naslov, poštni naslov in telefonsko številko. Če želite biti prepričani, da ima vsak delček podatkov o vas, si pridržuje pravico spremljati “katero koli napravo ali drug način komunikacije, ki ga uporabljate za interakcijo s storitvami.”

Vsi ti podatki se delijo z blagovnimi znamkami, kot so Facebook, Google Ads, Salesforce, Verizon, WPBeginner, Yahoo in Commission Junction. Delimo podatke s, recimo, Komisijsko povezavo za podružnične namene, vendar nekatere druge znamke nimajo smisla, razen če menite, da bi EIG lahko prodajal vaše podatke za dobiček.

V vseh naših pregledih EIG smo te prakse že presegli, politika pa smrdi prav toliko kot zdaj. Politiko zasebnosti še poslabša dejstvo, da Small Orange ne ponuja zasebnosti zasebne brezplačne domene.

Ne bi pričakovali, da večina spletnih gostiteljev ne, vendar so nekateri ponudniki prevzeli odgovornost za brezplačno vključitev zasebnosti domen (primer si preberite v našem pregledu Midphase). Zasebnost domen nadomesti osebne podatke, ki so običajno potrebni za registracijo domene s podatki registrarja. Na žalost vam bo z majhno pomarančo prišel do 7 USD na leto.

Podpora

Vse blagovne znamke EIG imajo podobno podporo za stranke, ki jo sestavljata dve možnosti stika. V primeru malega oranžnega sistema so te možnosti po e-pošti in klepet v živo, oba pa tečeta vsak dan. Čeprav kakovost njegove podpore ni tako dobra kot SiteGround (preberite naš pregled SiteGround), je Mali oranž boljši od mnogih njegovih bratov in sester EIG.

Med pregledovanjem smo velikokrat govorili s klepetom v živo in za razliko od nekaterih EIG spletnih gostiteljev, ki smo jih preizkusili, je bil predstavnik vedno neposreden z odgovorom. V preteklosti smo videli gostitelje spletnih omrežij, kot sta JustHost in HostMonster, ki plešejo ob naših vprašanjih v poskusu prodaje dodatnih izdelkov. K sreči se to ni zgodilo z Malenko pomarančo.

Če želite sami rešiti težave, obstaja zbirka znanja. Small Orange je boljši od večine blagovnih znamk EIG, saj ponuja bazo znanja, ki je enostavna za navigacijo in polna člankov. Poleg tega izdelki vsebujejo ustrezno količino podrobnosti. Preprosti deli ponujajo preproste odgovore, medtem ko bolj zapletene vaje ustrezajo posnetkom zaslona in navodilom po korakih.

Obstaja tudi solidna uravnoteženost člankov, vaj in razlag za odpravljanje napak, zaradi česar se zbirka znanja Malega pomaranča počuti bolj zaokroženo kot večina. Tam lahko najdete večino odgovorov, v klepetu v živo in podpori na podlagi vstopnic, če ne morete.

Razsodba

Mala oranžna ima svoje močne točke, vključno z nizko cenovno ceno, spodobnim seznamom funkcij in odlično enostavnostjo uporabe. Kljub temu je težko priporočiti. Čeprav vidik gostovanja storitve ni slab, je zasebnost vodje podjetja. K sreči nekateri bolj moteči trendi blagovnih znamk EIG niso prisotni, vendar ni zagotovila, da bo tako ostalo.

Kljub temu Mali oranž ni slaba izbira spletnega gostitelja, še posebej, če vam je všeč vmesnik in cene brez neumnosti.

Kaj menite o Mali pomaranči? Boste poskusili? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map