Pregled Todoista – Posodobljeno 2020

Todoistični pregled

Todoist je zelo priljubljena aplikacija za upravljanje opravil, ki vam omogoča preverjanje seznama opravil in vam daje tudi nagrade v obliki karme. Čeprav ni popoln, zlahka vidimo, zakaj ima tako zvesto spremljanje, kot ste lahko prebrali v tem pregledu Todoista.


najboljša programska oprema za upravljanje projektov

Če imate stvari, morate Todoist pomagati. Z več kot milijardo nalog odkljuka, je ena izmed vodilnih svetovnih aplikacij za seznam nalog. V tem pregledu Todoista bomo videli, kaj lahko ponudi.

Todoist, ki ga je ustvarila globalno razporejena ekipa, deluje že od leta 2007, tako da je to dobro uveljavljena platforma.

Tudi na svojih knjigah ima velika podjetja, med njimi Apple, Facebook in Netflix. Če ste kupec Netflixa, ki bi rad streljal pred zaslon, si preberite, kako lahko gledamo Netflix v TV vodniku..

Moči & Slabosti

Alternativa za Todoist

Lastnosti

Kot pri vseh aplikacijah s seznami opravil lahko tudi vi ustvarite naloge in jih označite, ko jih končate. Za vsako lahko nastavite datum in prednostno nalogo ter nastavite opomnike, da ne pozabite narediti stvari pravočasno.

Lahko povabite druge ljudi, da delijo svoje projekte in jim dodelijo naloge, zaradi česar je to uporabno orodje za organizacijo timskih projektov in osebnih dosjejev.

Če potrebujete motivacijo, Todoist sprejme nenavaden pristop. Poleg tega, da vam omogoča, da odkljukate naloge, ima sistem karme, ki vam omogoča, da spremljate, koliko ste naredili.

todoist-karma

Omogoča vam, da izberete dnevni cilj, na katerem si prizadevate, ko dokončate stvari. Dobite tudi bonus karmo za doseganje svojih ciljev in uporabo različnih funkcij. Če pustite zamujane naloge razveljavljene, lahko rezultat popusti, zato bodite previdni. 

Na srečo ga lahko nastavite tako, da vikende ne šteje, zato vam ni treba skrbeti, da boste vzpostavili ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem. Oglejte si naš članek o prednostih dela na daljavo, če potrebujete pomoč pri tem.

To je dober sistem in je prvi takšne vrste, ki smo ga videli. Je bolj vpleten kot plesi Wunderlista in je bolj povezan z vašo predstavo kot praznovanja Asane. O tem si preberite v našem pregledu Wunderlist in Asana.

Če ne marate karme in raje počnete stvari v svojem tempu, jo lahko izklopite.

Obstaja veliko kategoriziranih predlog, ki vam pomagajo začeti. Obstaja veliko za področja, kot so upravljanje, razvoj, izobraževanje in druga. Če niste prepričani, kako najbolje izkoristiti Todoist, vam lahko pomaga nekaj od teh.

predloge todoista

Združuje se z več kot 50 platformami. Podatke lahko prek storitve Zapier delite tudi z več aplikacijami. Z nalogami lahko delate tudi v Google Koledarju.

Uporabniki, ki plačujejo, lahko priložijo datoteke in jih imajo toliko, kolikor jih potrebujejo. Vendar obstaja omejitev velikosti datoteke do 100 MB. Če to ni dovolj, preberite članek o najboljšem shranjevanju v oblaku za velike datoteke.

Obstaja več barvnih shem, vključno s temno temo, če želite zmanjšati bleščanje zaslona.

Todoist je na voljo na večini platform, z namiznimi različicami za Windows in macOS, mobilnimi različicami za Android in iOS, zunanjim strankam za Linux in nosljivimi različicami, če imate pametno uro. Obstajajo tudi vtičniki za e-pošto, ki vam pomagajo samodejno pretvoriti e-poštna sporočila v naloge in razširitve brskalnika za Google Chrome, Safari in Mozilla Firefox.

Če razmišljate o spremembi brskalnika, si oglejte pregled Chroma ali pregled Firefoxa, da vidite, kaj je pred konkurenco. Naš najbolj varen članek o spletnem brskalniku ima še več nasvetov.

Varnost in zasebnost

Todoist hrani podatke o spletnih storitvah Amazon in šifrira podatke med prevozom in v mirovanju. Preberite naš opis šifriranja, če želite izvedeti, zakaj je to pomembno.

Ima človeško berljiv pravilnik o zasebnosti, ki pravi, da je v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov, kot tudi tretje osebe, s katerimi deli vaše podatke. Preberite naš članek o kibernetski kriminaliteti za več o nevarnostih, ki vas čakajo na spletu.

Todoist ima veliko funkcij za uporabo seznama opravil in močno varnost. Če želite sodelovati z več kot preprostim prikazom seznama, si oglejte najboljšo programsko opremo za upravljanje projektov.

Pregled funkcij Todoista

Logotip Todoistatodoist.com

Začne se od 300 dolarjev mesečno Vsi načrti

Funkcije upravljanja

Naloge

Podvprašanja

Upravljanje odvisnosti

Ozadja po meri

Druge možnosti prilagajanja
Teme

Omejitev velikosti ekipe
Neomejeno

Skladiščni prostor
Neomejeno GB

Splošno

Plačilo
Kreditna kartica, Paypal, izdajanje računov na letnih načrtih s 5+ uporabniki

Sprejema kripto valute

Podpora za mobilne sisteme
iOS, Android, tretje osebe, Windows, Mac OS

Brezplačen preizkus

Varnost

Dvofaktorna avtentikacija

Šifriranje
AES-256

SOC certifikat
Preko AWS

Podpora

Klepet v živo

E-poštni naslov / kontaktni obrazec

Telefonska podpora

Uporabniku prijaznost

Todoist vas v aplikacijo sprejme z vzorčnim projektom, ki ima na voljo nekaj nalog. V teh nalogah vam pokažejo njegove osnovne značilnosti in delujejo kot praktična vadnica. Dopolnite jih in razumeli boste, kaj lahko stori.

todoist-dobrodošli

Tudi če tega ne storite, je Todoist preprost, zato ne boste imeli težav s tem, kako ga uporabljati. Vmesnik je preprost in enostaven za raziskovanje. Hitro odreagira na vnos in med njegovo uporabo nismo naleteli na napake.

Vendar ni popoln. Včasih smo želeli izstopiti iz menija s klikom drugje in namigni slike na vzorčnem projektu so bile videti kot stvari, ki jih je treba klikniti, kot pa stvari, ki jih je treba loviti, vendar to niso glavne težave.

Primer aplikacije z izjemnim vmesnikom si oglejte naš pregled v ponedeljek.com.

Ustvarjanje nalog je hitro in lahko jih povlečete okoli, da spremenite vrstni red, ali pa povlečete eno na drugo, da ustvarite podnaslov. Po spremembi se prikaže gumb za razveljavitev, zato vam ni treba skrbeti, da bi se zmešali.

bližnjice do todoista

Če želite delovati kot ninja, ima niz bližnjic na tipkovnici, tako da se lahko premikate po vmesniku, ne da bi morali poseči po miški.

Cena

Todoist ima brezplačen načrt, pa tudi dvomesečno brezplačno preskusno različico, če želite preizkusiti njegove premijske funkcije. Za preizkus morate vnesti podatke o kartici, ne pa tudi za brezplačni načrt. Plačani načrti so poceni, kot kaže spodnja tabela.

Ko smo pripravljali brezplačni načrt, nas je Todoist poskušal usmeriti, da vnesemo podatke o kartici, vendar obstaja povezava “odprta spletna aplikacija”, s katero lahko preskočite ta korak.

Plačani načrti ponujajo več funkcij, vendar je brezplačni načrt, ki omogoča do 80 projektov in pet članov skupine, odličen za posameznike ali majhne ekipe, ki skupaj delajo na projektu. Potrebujete plačan načrt za razmeroma osnovne stvari, na primer komentarje in nalaganje datotek, vendar jih vsi ne potrebujejo. Prav tako dobite analitiko na Premium programu. 

Na ravni podjetij dobivate prednostno podporo, obračunavanje skupin in možnost določanja vlog za člane svoje ekipe.

Todoist sprejema kreditne kartice in PayPal. Če imate 50 ali več članov ekipe, je na voljo tudi izdajanje računov.

Vzgojitelji in študenti dobijo 70 odstotkov popusta, neprofitne organizacije pa 50 odstotkov popusta. Izobraževalci bodo morda želeli prebrati tudi naš pregled Basecampa, ker ga dobijo brezplačno. Za več brezplačnih izdelkov si oglejte članek o najboljši brezplačni programski opremi za upravljanje projektov.

Storitev & Podpora

Todoist ni težko uporabljati in ponuja preprost uporabniški priročnik, da vam pomaga. Obstaja tudi začetni projekt, ki vam pokaže, kako narediti osnove. Poleg tega je tako preprosto, da si boste večino tega verjetno zamislili sami.

Če se zataknete, je v meniju povezava za podporo, ki vas vodi do strani s pomočjo. Od tam lahko dostopate do pogostih vprašanj in dobrega izbora člankov, ki jih lahko iščete, ki pojasnjujejo lastnosti Todoista. Tam je veliko, a če še vedno ne najdete tistega, kar iščete, lahko stopite v stik s Todoistom neposredno preko kontaktnega obrazca.

Zastavili smo vprašanje o dvofaktorski avtentikaciji in dobili odgovor v slabih eni uri, ki je rekel, da ga lahko dobimo prek Googla, če bomo svoj račun povezali s Todoistom. To je impresiven čas, vendar če želite še hitrejšega, si oglejte naš Wrike pregled.

Todoist vam daje veliko napotkov in se hitro odzove na poizvedbe, tako da je tukaj dobro ocenjen.

Končne misli

Todoist je preprost, učinkovit in ima veliko funkcij, ki vam pomagajo do konca. Vse deluje dobro in ima dovolj dodatkov, da lahko izstopa od številnih opravkov na trgu.

Prav tako je brez napak in se počuti robustno in hitro, da se odzove na vaše vložke. Uporabite ga lahko tudi v skoraj vseh napravah. Odlična izbira za vse, ki želijo povečati svojo produktivnost in jim pomagati, da bodo stvari hitreje končane.

Todoist je fantastično orodje, vendar je programska oprema za upravljanje nalog osnovna.

Če ste preizkusili Todoist, nam v komentarjih sporočite, kaj ste mislili o tem. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map