Pregled TickTick – Posodobljeno 2020

TickTick pregled

TickTick je zelo enostavno orodje za upravljanje opravil, ki ponuja presenetljivo fleksibilnost in enostavnost uporabe, kar ga uvršča med naše priljubljene. Čeprav ni tako močan kot nekateri konkurenti, vam še vedno pomaga narediti veliko, kot lahko preberete v tem pregledu TickTick-a.


najboljša programska oprema za upravljanje projektov

TickTick je aplikacija za upravljanje nalog z gladkim, kakovostnim uporabniškim vmesnikom in močnim izborom funkcij. V tem pregledu TickTick bomo videli, kako se primerja s podobno programsko opremo in ugotovili, ali je vredno uvrstiti na svoj seznam opravkov.

Dobi ravnovesje med enostavno uporabo in pravico do zahtevnosti, saj to počne več kot nekateri njegovi konkurenti, ne da bi pri tem zmanjšal njegovo osnovno funkcionalnost.

Če iščete preprosto orodje, s katerim lahko upravljate svoje naloge, TickTick to stori. Če niste prepričani, kakšno orodje potrebujete, si oglejte članek o upravljanju nalog v primerjavi s projektom o upravljanju projektov.

Moči & Slabosti

Alternativa za TickTick

Lastnosti

TickTick vam omogoča, da ustvarite naloge, jih razvrstite na sezname in jim določite roke in prioritete. Vsakemu lahko dodate opombe in kontrolne sezname podnaslov.

odkljukajte

Naloge lahko dodate prek e-pošte in, če ste pogumni, z glasovnim vnosom. Preberite si naš najboljši članek s programsko opremo za govor v besedilo, če želite izvedeti, kako tvegano je to.

Lahko ustvarite oznake in jih barvno kodirate, kar je koristno za razvrščanje opravil po želji. Opomnike lahko nastavite tudi tako, da si sami pošljete obvestila pred roki. Lahko nastavite tudi ponavljajoče se naloge.

Obstajajo tudi pametni seznami, ki omogočajo nastavitev filtrov in jih samodejno uporabljate. Naloge si lahko na primer ogledate z določenimi oznakami ali datumi zapadlosti.

Dosežki v storitvi TickTick

Državci, ki potrebujejo dodatno motivacijo, bodo uživali v sistemu dosežkov. Dodeljena vam je raven, ki se poveča, ko odkljukate naloge. Vaš rezultat se lahko zniža, če naloge zamujate, zato bodite previdni. 

Glede na to se sistem zdi osnovni in ni tako zabaven kot praznovanja Asane. Preberite naš pregled Asana, če želite izvedeti več o teh. Naše vodiče za začetnike Asane vam bodo pomagale tudi najbolje izkoristiti.

Poglejte v nastavitvah TickTicka in pove, v kakšnem odstotku ljudi ste bolj produktivni. Če želite, da se prijavi prijazno pisarniško tekmovanje, bi se lahko ta statist izkazal za zanimivega.

nastavitve odkljukajte

Nastavitve teme najdete tudi v meniju. Poleg nekaj barvnih možnosti obstajajo možnosti, ki temeljijo na letnih časih in mestih.

Obstaja dnevnik dejavnosti, ki vam pokaže, kaj vse so storili, zato če želite, da bodo ljudje odgovorni, je TickTick odlična izbira. Lahko si ogledate, kaj so se soigralci lotili.

Njegov časovnik Pomo je zanimiva funkcija, ki uporablja tehniko Pomodoro. To pomeni, da svoje delo razdelite na 25 minutne koščke, z vmesnimi premori. Pri nas je novo, vendar ga je vredno poskusiti.

Podatke lahko uvozite iz več aplikacij. Med njimi sta dve konkurenčni aplikaciji za upravljanje opravil, o katerih si lahko preberete v našem pregledu Wunderlist in pregledu Todoist. Hitro lahko ustvarite tudi .csv datoteko, da podprete svoj projekt, kar pomeni, da niste zaprti na platformi.

V spodnjem desnem kotu opravilne plošče je meni, ki omogoča nalaganje prilog. Če želite namenjen sistem za skupno rabo datotek s soigralci, si oglejte članek o najboljši spletni shrambi za ekipe.

Podpora za Platform TickTick

TickTick je na voljo za številne naprave. Obstajajo namizne različice za Windows in macOS, mobilne različice za Android in iOS, spletna različica, razširitve brskalnika in celo različica Apple Watch. Uporabniki Linuxa žal ostajajo na hladnem.

Če niste prepričani, za katero razširitev brskalnika naj se pomerijo, si preberite pregled Mozilla Firefox in pregled Google Chrome, da si boste lažje premislili.

TickTick ima dober izbor funkcij in ponuja veliko, da se boste lažje organizirali. Če pa želite nekaj večjih lastnosti, poglejte v naš vodnik za upravljanje projektov.

Varnost in zasebnost

TickTick deluje na spletnih storitvah Amazon. Vaši podatki so shranjeni v ZDA. Preberite naš članek o Edwardu Snowdnu in vladnem nadzoru, če želite izvedeti, kaj to pomeni za vašo zasebnost. Podatki so šifrirani v mirovanju. Varnostne kopije se naredijo dnevno, dnevno se varnostno varnostno kopirajo, TickTick pa obljublja, da vas bo obvestil o kršitvah podatkov v roku 72 ur.

To ni slabo, vendar ni na ravni orodij za upravljanje projektov, kot sta Wrike in monday.com, o katerih si lahko preberete v našem pregledu Wrike in pregledu monday.com. TickTick ne vsebuje veliko podrobnosti o tem, kaj počne za zaščito vaših podatkov. Z enostavnim orodjem, kot je to, pa morda ne boste potrebovali te stopnje varnosti.

Pregled funkcij TickTick

Logotip TickTickticktick.com

Začne se od 233 dolarjev mesečno vsi načrti

Funkcije upravljanja

Naloge

Podvprašanja

Upravljanje odvisnosti

Ozadja po meri

Druge možnosti prilagajanja

Omejitev velikosti ekipe
Neomejeno

Skladiščni prostor
Neomejeno GB

Splošno

Plačilo
Kreditna kartica, Paypal

Sprejema kripto valute

Podpora za mobilne sisteme
iOS, Android, tretja stranka, mobilna različica spletnega mesta, Windows, Mac OS

Brezplačen preizkus
15-dnevno preskusno različico sistema Windows

Varnost

Dvofaktorna avtentikacija

Šifriranje
TLS 1.2 (tranzit)

SOC certifikat
prek AWS

Podpora

Klepet v živo

E-poštni naslov / kontaktni obrazec

Telefonska podpora

Uporabniku prijaznost

Na TickTick se je enostavno prijaviti in vas pozdravite s hitrim ogledom njegovih glavnih značilnosti. Ko vam to ne uspe, lahko ustvarite naloge. Tudi to je enostavno storiti. Vtipkate samo polje in pritisnite Return. Obstajajo gumbi za dodajanje rokov in prednostnih nalog.

tick-tick-intro

Vmesnik je jasen, berljiv in enostaven za uporabo. To je orodje, ki ga lahko razumete, če ga pogledate, in ko se poigrate z njegovimi gumbi, boste našli vse, kar ste pričakovali. Nekateri elementi nadzora so na majhni strani, vendar pri njegovi uporabi nismo naleteli na večje napake.

odkljukni-koledar

Ima več ogledov kot številne aplikacije s seznama opravil. Kot neka najboljša programska oprema za upravljanje projektov ima tudi koledar in dnevnik dejavnosti. Koledar se lahko priklopi tudi na Microsoft Outlook ali Google Calendar.

Kljub temu je osredotočen in večino časa boste uporabljali njegov glavni pogled, ki je preprosto seznam ali več seznamov nalog.

tipkovnica-tipkovnica

Na voljo je koristen izbor bližnjic na tipkovnici, tako da, če se vam mudi, se naučite nekaj teh in boste lahko delali hitreje.

Na splošno je TickTick enostaven in dobro oblikovan, zato je vse, kar počnete z njim, enostavno.

Cena

TickTick ima brezplačen načrt in plačljivo različico, ki vam omogoča dodatne funkcije. Plačana različica stane 27,99 USD na leto, kar ne bo zlomilo banke, in se bo splačalo, če vam bo pomagalo do konca. Plačate lahko s kreditno kartico ali PayPal. 

Prosti načrt ponuja osnove, vendar je uporaben. Najboljše funkcije, na primer širok izbor ogledov TickTicka, so omejene na različico Premium.

Storitev & Podpora

Glavna stran za podporo TickTicka vključuje veliko člankov, ki vam bodo v pomoč, in stran s pogostimi vprašanji. Obstajajo vodiči za določene aplikacije, pa tudi strani, ki razlagajo posamezne funkcije in druge, ki dajejo splošne nasvete o tem, kako stvari opraviti.

Obstaja veliko informacij. Uporabljeni jezik je lahko neroden, vendar je razumljiv.

Obstaja tudi zaseden forum z veliko vprašanji in odgovori. Skoraj na vsako vprašanje je odgovor, vendar niso vsi problemi, ki so bili objavljeni. Kljub temu je to dober vir, če se zataknete.

Ugotovili smo, da nas je poskusil dostop do podpore iz aplikacije poslati na forum, brez jasne povezave do zgornje strani. Iskalna funkcija je veliko boljša od tiste na forumu, ki prikazuje skoraj zaslon, vreden oglasov pred ustreznimi rezultati. Če ste tam, poiščite, da poiščete ustrezno zgornjo stran, ker je veliko bolje.

Če želite vložiti prošnjo za podporo neposredno, boste morali najti majhno povezavo e-poštnega naslova za stik na dnu strani foruma. Preizkusili smo neposredno podporo TickTicka z vprašanjem o dvofaktorni avtentikaciji in dobili odgovor šele čez en dan.

Če želite preizkusiti orodje z bliskovitimi hitrostmi podpore, si oglejte naš pregled Basecamp. Odzvala se nam je v samo treh minutah.

TickTick tukaj dobiva dobro oceno zaradi spodobnih odzivnih časov, vendar bi bil višji, če bi navigacijske povezave vodile do zgornje strani.

Končne misli

TickTick ima odličen vmesnik in je intuitiven za uporabo. V brezplačnem načrtu ima veliko funkcij, na premijski različici pa je še veliko več. Pri poskusu uporabe plačljivih funkcij v brezplačnem načrtu boste pogosto videli sporočila nadgradnje, vendar je to še vedno uporabna uporabna aplikacija.

TickTick kljub temu dobiva prave osnove in je odlična izbira, če se želite bolj organizirati. Njegova različica Premium presega večino aplikacij za upravljanje nalog, saj vključuje izbor pogledov, ki jih pogosteje najdemo v orodjih za upravljanje projektov. Če raje stvari ohranite preprosto, to stori brezplačna različica.

Če ste si naklonili TickTick, nam sporočite, kaj ste mislili o tem in ali vam je pomagalo postati bolj produktivni v spodnjih komentarjih. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map