Pregled TeamGantta – Posodobljeno 2020

TeamGantt Pregled

TeamGantt je orodje za upravljanje projektov, ki temelji na Ganttovih grafikonih (premor za presenečenje), ki nam je zelo všeč, če smo pozorni na dušico, vendar menimo, da bi lahko nekoliko izboljšali svoje sposobnosti pregledovanja. Glede na to je na splošno dobro orodje, kot lahko preberete v našem celotnem pregledu TeamGantta.


najboljša programska oprema za upravljanje projektov

TeamGantt svojim strankam obljublja lepo in intuitivno načrtovanje projektov na svoji spletni strani. To se nam sliši dobro, vendar smo želeli preveriti, ali lahko to prinese. Ugotovite, kaj smo si mislili v tem pregledu TeamGantta.

To je priljubljeno orodje, njegovi uporabniki pa vključujejo največja svetovna podjetja. Med več kot 5000 strankami so Sony, Twitter in Expedia.

Ugotovili smo, da je prijetno in intuitivno in ima veliko uporabnih lastnosti. Ima veliko prednosti in nekaj stvari, ki bi jih lahko izboljšali. Posebej je močan po svojih glavnih značilnostih upravljanja nalog, zato je TeamGantt odlična izbira, če to želite.

Alternativa za TeamGantt

Moči & Slabosti

Lastnosti

Privzeti pogled je Ganttova lestvica, vendar lahko svoj projekt vidite tudi kot seznam ali koledar. Pogledi imajo več možnosti, ki vam omogočajo nadzor nad prikazanimi informacijami in filtriranje nalog na različne načine.

Naloge lahko dodate v grafikon in jih lahko povlečete okoli, da jih prestavite. Lahko tudi povlečete njihov levi in ​​desni rob, da prilagodite začetni in končni datum. Sposobnost hitrega in preprostega prilagajanja urnika je ključni del vodenja projektov in TeamGantt mu to ustreza.

To je dober znak, ko se lahko navadite na osnovne funkcije orodja, ne da bi se morali posvetovati z dokumentacijo, TeamGantt pa je dovolj intuitiven, da lahko stvari začnete takoj delati.

Končana opravila spremenijo barvo, tako da lahko vidite, kaj je končano. V prikazu Gantt spremenite odstotek dokončanja naloge in videli boste, da se vrstica napredka naloge napolni, kar je zadovoljivo.

Če želite uporabiti platformo, ki vas nagradi za odpravljanje nalog, preberite naš pregled Asana, kjer govorimo o njegovih »praznovanjih«.

Barve opravil lahko spreminjate, kar vam omogoča, da jih kategorizirate, vendar barvam ne morete pripisati imen kategorij. Naloge lahko povezujete z ljudmi, kar je lep dodatek.

TeamGantt odvisnosti

Odvisnosti je enostavno dodati. Preprosto kliknete in povlečete pike ob straneh vsake naloge do naloge, s katero želite dodati odnos. Konflikti načrtovanja bodo črte odvisnosti postale rdeče, tako da lahko opazite težave, ki jih je treba odpraviti.

Lahko spremenite povečavo svojih pogledov in izberete, ali je časovna premica razdeljena na dneve ali tedne. To pomeni, da lahko zagotovite, da je uporabniški vmesnik udobne in obvladljive velikosti. Obstaja tudi uporabna možnost za spreminjanje velikosti pisave, vendar je nismo mogli uporabiti, ker je izginila, ko smo z miško premaknili.

Mejniki TeamGantt

Poleg nalog lahko ustvarite mejnike in izhodišča. Mejnike je mogoče uporabiti kot cilje ali cilje in jih označite, ko so dokončani, namesto da bi imeli odstotek, da bi pokazali, kako daleč so..

Izhodiščne vrednosti vam lahko pokažejo, kako se čas, ki ste ga dodelili, prvotno primerja z dogodkom. To lahko uporabite za izboljšanje svojih ocen in izboljšanje svojega pristopa k prihodnjim projektom.

team-gantt-baseline

Poleg ustvarjanja kontrolnih seznamov podvrstov za posamezne elemente lahko iz menija ustvarite podskupine opravil, tako da imate več načinov organiziranja stvari.

Uporabniki programa Basecamp lahko delijo projekte med njim in TeamGanttom, kar je koristno, če želite izkoristiti komunikacijske funkcije Basecampa. Če vas to zanima in ga še niste preizkusili, si oglejte naš pregled Basecamp za več podrobnosti.

TeamGantt se dobro integrira tudi s sistemom Trello, ki je enostavno in na Kanban enostavno orodje. Če želite izvedeti več o tem, je naš vodnik za začetnike Trello odličen kraj za začetek.

Če želite videti, kaj vse se je v vaši ekipi lotilo, je zgodovina TeamGantt-a vaš prijatelj. V njem so navedene vse spremembe, ki jih je opravil vsak član ekipe. Lahko se filtrira tudi, kar je koristno, če želite iskati določene vrste sprememb.

team-gantt-history

Če želite povabiti druge uporabnike k projektu, samo kliknite gumb za povabilo v zgornjem desnem kotu in vnesite njihov e-poštni naslov. Če še niso v vaši ekipi TeamGantt, jih lahko povabite, da se od tam tudi prijavijo.

TeamGantt Mobile

Ima mobilne aplikacije za Android in iOS, tako da lahko v vlaku preverite, kaj morate storiti.

Uporabna je njegova funkcija .pdf za izvoz. Nekateri od nas še vedno veliko poslujejo v resničnem svetu in na žalost to lahko vključuje srečanja. S TeamGanttom lahko svoje grafikone izvozite v PDF in jih izročite prisotnim tehnofobom.

team-gantt-pdf

Za razliko od mnogih izdelkov TeamGantt na seznamu cen ne razpravlja o omejitvah shranjevanja svojih prilog. Povezali smo se s podporo in povedali so nam, da je shranjevanje neomejeno, zato je to plus.

Kljub temu se ne vključuje z mnogimi zunanjimi storitvami. Če potrebujete namensko storitev za shranjevanje, preberite članek o najboljših spletnih shrambah za ekipe za možnosti.

timsko-gantt-naloge

Pogled na delovne obremenitve vam omogoča, da vidite, koliko opravkov ima vsak dan vsak dan ali koliko ur bo zaseden. To je dober način, da ugotovite, ali je kdo preobremenjen ali kdo bi lahko bil bolj zaposlen.

Uporabniki v načrtu Napredni tim lahko izkoristijo njegove funkcije sledenja časa, ki vsem v ekipi omogočajo, da se prijavijo, koliko ur so preživeli v delu. Vpisani čas lahko primerjamo z ocenami, kako dolgo naj bi trajale stvari. To je dober način za izboljšanje spretnosti ocenjevanja nalog in prepoznavanje vsakogar, ki je dober.

Ustvarite lahko tudi časovne liste, tako da lahko TeamGantt pomagate pri obračunavanju, če je tako vaše podjetje ustanovljeno.

TeamGantt ima učinkovite funkcije upravljanja osnovnih nalog in vam pomaga pri spremljanju ur, porabljenih pri delu, in pri izboljšanju vaših ocen časa. Manjka mu integracija z drugimi platformami, vendar je tu dosežena močna ocena zaradi visoke kakovosti ponudbe.

Če potrebujete veliko integracij, preberite naš pregled Airtable za aplikacijo, ki ponuja veliko njih.

Pregled funkcij TeamGantta

TeamGantt Logotipwww.teamgantt.com

Začne se od 3950 dolarjev mesečno Vsi načrti

Funkcije upravljanja

Naloge

Podvprašanja

Upravljanje odvisnosti

Ozadja po meri

Druge možnosti prilagajanja

Omejitev velikosti ekipe
3

Skladiščni prostor
Neomejeno GB

Splošno

Plačilo
Kreditna kartica, Paypal

Sprejema kripto valute

Podpora za mobilne sisteme
iOS, Android

Brezplačen preizkus

Varnost

Dvofaktorna avtentikacija

Šifriranje
SSL

SOC certifikat
Neznano

Podpora

Klepet v živo
V aplikacijah za sporočila

E-poštni naslov / kontaktni obrazec

Telefonska podpora

Uporabniku prijaznost

Po preprostem postopku prijave vas TeamGantt sprejme v svojo aplikacijo z vprašalnikom o tem, kako ga nameravate uporabljati. To ni slabo, vendar se zdi prezgodaj, ker sprejemate odločitve, ne da bi videli, kako aplikacija deluje. Radi vidimo, kaj lahko platforma ponudi, preden se odločimo, kako jo postaviti.

Po tem ustvarite svoj prvi projekt. Izbirate lahko med prazno skrilavko, osnovno predlogo ali vzorčni projekt. Prav tako lahko izberete, kateri dnevi v tednu se bodo uporabljali, kar je zanimiva značilnost, ki je nismo videli nikjer drugje.

tim-gantt-nov-projekt

Ustvarite lahko tudi svoje predloge, kar vam bo prihranilo čas, če nameravate upravljati več podobnih projektov.

Predloge TeamGantt

Ker smo v Cloudwards skromni tipi, smo se v uvodnem vprašalniku opisali kot začetniki Ganttove karte, zato smo si ogledali dvominutni film, ki je razlagal, kaj je.

Nato smo si lahko ogledali vzorčni projekt.

Naši prvi vtisi o TeamGanttu so bili, da je izgledal profesionalno, a hkrati tudi dostopno in uporabno. Prostor je bil dobro izkoriščen in vizualno je imel smisel.

Vzorčni projekt je poln predmetov, ki vam pomagajo pokazati. Predmeti vas vabijo, da spremenite odstotek napredka naloge, dodate komentarje, naložite dokumente in še veliko več.

Tak pristop nam je zelo všeč. Oglejte si naš pregled LeanKit za drugo platformo, ki uporablja svoj vzorčni projekt, da vas nauči osnov.

tim-gantt-sample-projekt

Prejeli smo tudi povabilo v razred TeamGantt 101 – 45-minutno ponudbo, v kateri boste podrobneje opisali, kako stvari delujejo, in dali priložnost, da postavite vprašanja svoji ekipi. Na žalost začetek ob 15. uri ni bil idealen za dopisnika s sedeža na Japonskem, toda tisti v ameriških časovnih pasovih bodo svoje razrede lažje obiskovali.

Obstajajo kratki videoposnetki, ki prikazujejo, kako lahko opravljate različna opravila. So zelo podrobne in vključujejo bližnjice in kretnje, na primer stresanje naloge za samodejno načrtovanje odvisnosti, ki lahko pomagajo izboljšati vaš potek dela.

Njegov predlog “naredi to naslednji” na levi strani je koristen pokazatelj, kaj bo po vašem mnenju najbolj pripomoglo k vašemu projektu.

TeamGantt je intuitiven in ga je enostavno razbrati ter vam ponuja veliko pomoči, ki vas spodbuja k raziskovanju njegovih naprednejših funkcij. Vendar ni brez napak. Kot pri številni programski opremi v oblaku morate tudi vi občasno počakati nekaj sekund, da se odzove na vaše spremembe.

Kljub temu je tukaj dobro, saj je gladek, dobro oblikovan in večinoma brez problemov.

Cena

Če imate majhno ekipo, je brezplačni načrt TeamGantta popoln. Omogoča vam, da zaženete en projekt z do tremi uporabniki, kar je odličen način za preizkus.

Plačani načrti so za najmanj pet uporabnikov in nudijo veliko vrednost, če je vaša ekipa takšne velikosti ali večja. Standardni timski načrt stane 39,50 USD na mesec plus približno 8 USD na dodatnega uporabnika.

Načrt Napredne ekipe se začne pri 62,50 USD za pet uporabnikov in za približno 12 USD na uporabnika.

To je odlična vrednost. Ne morete premagati brezplačnega in celo njegov premijski načrt je naklonjen standardnim ponudbam številnih platform. Edino opozorilo je, da boste za to vrednost potrebovali najmanj pet ljudi.

Če iščete paket na ravni podjetja, se boste morali obrniti na prodajno ekipo TeamGantt-a, da bi podrobneje ugotovili podrobnosti..

Plačani načrti ponujajo neomejene grafikone in omogočajo, da na svoje spletno mesto vključite vgrajene grafikone. Dobite tudi predloge projektov po meri in napredno funkcijo razveljavitve ter številne druge funkcije.

Načrt Napredni tim doda številne funkcije sledenja časa, vključno s sistemom zgodnjega opozarjanja, ki vam omogoča, da veste, če tvegate prekoračitev proračuna.

Za plačane načrte obstaja brezplačna preizkusna različica in za prijavo ne potrebujete kreditne kartice. Če se odločite za plačilo, lahko to storite s kreditno kartico ali PayPal. Podjetniške stranke lahko plačajo tudi s čekom.

TeamGantt je odlična vrednost v smislu proste ponudbe in plačljivih načrtov, zato tukaj dobro dosega rezultate.

Varnost & Zasebnost

Kar zadeva varnost, TeamGantt uporablja SSL za prenos podatkov in Amazon Web Services za shranjevanje. Ne piše, kako ali če so shranjeni podatki šifrirani, vendar vse naredi nazaj dvakrat na dan.

Če želite biti prepričani, da so vaši shranjeni podatki šifrirani, si oglejte naš najboljši članek za shranjevanje v oblaku za storitve, ki vam bodo morda koristile.

Njegova politika zasebnosti ne omenja EU-ZDA. Ščit za zasebnost ali Splošna uredba o varstvu podatkov, vendar vsebuje razdelek o pravicah prebivalcev EU. Poleg tega je naša interpretacija, da TeamGantt lahko s svojimi podatki počne, kar hoče. Čeprav se zdi, da ima pravico delati, kar hoče, nismo našli dokazov o posredovanju podatkov oglaševalcem.

Če želite več informacij o varovanju zasebnosti, si oglejte navodila za zaščito svojega zasebnosti.

Nima dvofaktorne avtentikacije, kar je žal izpustitev. V članku o pristnosti z dvema faktorjema je razloženo, zakaj je dobro imeti.

TeamGantt ne daje veliko informacij o svoji varnosti. To ne pomeni, da ni varna, vendar storitev ne bo šla na poti, da bi vas obvestila, kaj počne za zaščito svojih podatkov.

Če potrebujete zagotovilo orodja, ki jemlje varnost resno in vam omogoča, da nastavite, kako uporabniki dostopajo do vaših projektov, si oglejte naš pregled Wrike.

Nimamo resnih pritožb glede varnosti TeamGantt-a, vendar pa nima pomanjkljivih funkcij in ne ponuja toliko podrobnosti kot nekatere storitve. Tu dobi povprečno oceno.

Storitev & Podpora

TeamGantt ponuja obilo pomoči, da vas vzpostavijo in tečete. Obstaja na desetine kratkih videoposnetkov z navodili in njegova uvodna predloga projekta vam odlično prikaže.

Na voljo je tudi velika zbirka znanja z navodili za uporabo njenih funkcij.

Če tam ne najdete tistega, kar potrebujete, je na voljo kontaktni obrazec. Zahteva, da navedete telefonsko številko, kar je moteče, vendar ne preveri številke, ki jo vnesete v polje.

Podprli smo podporo, če je na voljo dvofaktorska avtentikacija in kmalu smo dobili odgovor, da deluje le od ponedeljka do petka v ameriškem delovnem času. Odgovor smo dobili šele čez osem ur, zato nam ni bilo treba čakati predolgo. Na drugo vprašanje glede prostora za shranjevanje je odgovor dobil v manj kot šestih urah.

Telefonska podpora je na voljo tudi v načrtu Napredne ekipe, vendar jo lahko vsi uporabljajo prvih 30 dni po prijavi.

Omenili smo že njen 101 razred, na voljo pa so tudi drugi razredi. Vključujejo seje v živo in videoposnetke prejšnjih.

Na teden obstajata približno dve ponudbi v živo in se razlikujejo glede na temo, vendar se zdi, da je večina ciljno usmerjena in se osredotoča na stvari, kot so oblikovanje procesov in motivacijske taktike, ne pa na razprave o določenih značilnostih. Obstaja tudi več kot ducat posnetih razredov.

Podpora TeamGantta je dobra, s hitrimi odzivnimi časi, veliko informacijami, ki vam bodo pomagale pri učenju in reševanju težav in poukov za usposabljanje osebja. Tu dobiva močan rezultat.

Končne misli

TeamGantt je odlično orodje za upravljanje nalog, ima več močnih funkcij ter enostaven za uporabo in intuitiven uporabniški vmesnik. Ponuja veliko napotkov, ko začnete, in je odličen način za upravljanje odvisnosti in sledenje nalog, ki deluje za vašo ekipo.

Njegove integracije z Basecampom in Trello so koristne, vendar se ne poveže z mnogimi drugimi platformami. Ima tudi omejena komunikacijska orodja, čeprav se integrira s Slackom. Če ga nameravate uporabljati s programom Slack, bo morda vredno pogledati tudi naš najboljši prostor za shranjevanje v oblaku za izdelek Slack.

Ponuja .pdf izvoz, kar je koristen način za izmenjavo informacij o vašem projektu izven platforme. Možnosti sledenja časa so prav tako odlične in bi lahko koristile, če boste morali spremljati delovni čas svoje ekipe.

TeamGantt je visokokakovosten, zato ga priporočamo vsem, ki iščejo orodje za upravljanje nalog, ki ga lahko uporabijo izven okvira. Če že delate s storitvami, s katerimi se povezuje, je to tudi odlična platforma.

Če ste preizkusili TeamGantt, nam v spodnjem komentarju sporočite, kaj menite o tem. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map