Pregled stvari – posodobljeno 2020

Pregled stvari

Stvari je enostavna aplikacija za upravljanje projektov, ki bi z veseljem živela v katerem koli sistemu macOS. Vendar pa vas lahko zaradi pomanjkanja varnostnih funkcij in visoke cene odstranijo. Preberite vse podrobnosti v tem celotnem pregledu stvari.


najboljša programska oprema za upravljanje projektov

Things je aplikacija za upravljanje nalog za Apple-ove računalnike in naprave. Sestavila ga je majhna ekipa s sedežem v Nemčiji in bila naložena že večkrat. Dobila je tudi več nagrad. V tem pregledu stvari bomo videli, kako se oblikuje.

Za razliko od mnogih platform, ki si jih ogledamo, deluje lokalno in ne v brskalniku. Kot to bomo videli, obstajajo prednosti in slabosti tega. Ima funkcije v oblaku, ki omogočajo skupno rabo podatkov v več napravah.

stvari-pregled-dobrodošli

Stvari so osredotočene na osnove upravljanja nalog, kar vam omogoča, da ustvarite sezname nalog in jih označite, ko jih končate. To je preprosto in učinkovito orodje za upravljanje nalog, ki naredi dobro. 

Nekaj ​​je dodatnih, vendar jih ni preveč. Osredotoča se na njegovo osnovno lastnost in to učinkovito. Njegov vmesnik je gladek in jasen in vam ne pride v poštev. Z njo smo doživeli občasno hrošč, vendar nič preveč resnega.

Moči & Slabosti

Alternativa za stvari

Lastnosti

Stvari so na voljo samo za izdelke Apple in nimajo spletne različice. Uporabniki operacijskega sistema Windows bodo morda želeli preveriti naš pregled Wunder seznama. 

Kot pri večini orodij za upravljanje opravil je osnovni potek dela ustvarjanje nalog in odkljukanje, ko jih končate. 

Ustvarite lahko več projektov, od katerih ima vsak svoj nabor nalog. Naloge lahko razvrstimo v sezname z glavo. Projekte lahko celo združite, če imate več podobnih vrst.

stvari-pregled-kontrolni seznam

Naloge lahko dodatno razbijete s kontrolnimi seznami, ki jih lahko označite tako kot naloge. Nastavite lahko tudi ponavljajoče se naloge. Tako boste, ko ga dokončate, ustvarili novega in vam prihranili težave. To je lahko velik prihranek časa, če imate veliko rednih opravil, ki jih morate odkljukati.

Naloge lahko razvrstimo po oznakah. Privzeto jih je nekaj, vendar lahko po potrebi dodate svoje. Obstaja tudi funkcija hitrega iskanja, s katero lahko vnašate besedilo in najdete naloge ali oznake, ki ga vključujejo. Za nas to ni preveč delovalo, saj ni izbral vseh nalog, ki bi jih moral imeti.

Če ste pogumni in imate jasen govorni glas, lahko naloge ustvarite s pogovorom s Siri. Preberite si najboljši programski vodnik za govor v besedilo, če vas ta funkcija privlači.

Če ob prijavi na storitev v oblaku stvari pošljete sporočilo na določen e-poštni naslov, lahko ustvarite tudi naloge, ne da bi vstopili v aplikacijo. 

Ne bo vam treba skrbeti za datoteke ali prostor za shranjevanje. Te težave nimajo s preprosto aplikacijo za upravljanje nalog, vendar jih boste pričakovali v najboljši programski opremi za upravljanje projektov. Če želite deliti datoteke nekje, si oglejte naš najboljši vodnik za shranjevanje v oblaku.

Lahko prejmete tudi obvestila. V namizni aplikaciji macOS pojdite v center za obvestila in v tam naštetih stvareh izberete stvari.

Uvozne naloge so na voljo za nekaj aplikacij, v večini primerov pa morate prenesti skript, da bodo obvestila o stvareh delovala. To je nerodno kot številne aplikacije, vendar je možnost na voljo, če jo potrebujete.

Za vsako opravilo je gumb koledarja, ki ga lahko uporabite za nastavitev rokov. Lahko tudi vnesete čas in datum. Nato lahko vidite, katera opravila so predvidena za trenutni dan in na seznamu si ogledate prihajajoče naloge.

Če želite dati počitek, lahko stvari preklopite iz njegove svetle barvne sheme v temno. Zrušil se je prvikrat, ko smo ga spremenili, vendar nismo izgubili nobene informacije.

To je to glede na lastnosti. Stvari so preproste samo z enim pogledom. Če vam je všeč preprost pristop, vendar raje razporedite svoje naloge na kanban deski, si oglejte naš pregled Trello. Če vam je všeč, preberite priročnik za začetnike Trello za pomoč pri začetku.

Lokalna varnost

Ker ne obstaja različica brskalnika, stvari shranjuje vaše podatke lokalno, vendar obstaja možnost uporabe funkcij v oblaku za skupno rabo podatkov.

Če stvari vodite lokalno, vam ne bo treba skrbeti, da bodo ljudje vlomili vaš račun. Edini način dostopa do vaših podatkov je, če dobijo dostop do vašega računalnika. Lokalna različica pa nima sistema za prijavo, tako da če nekdo ukrade vašo napravo, ste bolj ranljivi, kot bi bili z zaščiteno z geslom spletno storitvijo.

Če želite izvedeti več o tem, kako lahko ljudje dostopajo do vaših informacij, preberite naš članek o Edwardu Snowdnu in vladnem nadzoru.

Če za izmenjavo podatkov med napravami uporabljate oblak Stvari, ste lahko prepričani, da za prenos podatkov in v mirovanju uporablja 256-bitno šifriranje. Preberite naš opis šifriranja za več o tem.

Skladno je s Splošno uredbo o varstvu podatkov ter nemškim zveznim zakonom o varstvu podatkov in zakonom o telemediji. Če želite izvedeti, kaj lahko naredite za upravljanje svoje zasebnosti, preberite naš spletni vodič o zasebnosti.

Stvari Pregled lastnosti

Logotip stvariculturedcode.com

Začne se od 999 dolarjev mesečno Vsi načrti

Funkcije upravljanja

Naloge

Podvprašanja

Upravljanje odvisnosti

Ozadja po meri
Temne in svetle barvne sheme

Druge možnosti prilagajanja

Omejitev velikosti ekipe
1

Skladiščni prostor

Splošno

Plačilo
Kreditna kartica, Paypal, Apple Pay, IDEAL, zaračunavanje prek mobilnega telefona

Sprejema kripto valute

Podpora za mobilne sisteme
iOS, Mac OS

Brezplačen preizkus
15 dni

Varnost

Dvofaktorna avtentikacija

Šifriranje
AES-256

SOC certifikat
N / A

Podpora

Klepet v živo

E-poštni naslov / kontaktni obrazec

Telefonska podpora

Uporabniku prijaznost

Stvari je enostavno prenesti in zagnati. Ni vam treba prijaviti ali vnesti svojega e-poštnega naslova. Aplikacijo preprosto prenesete in jo odprete.

Prenesena aplikacija teče neposredno z mesta prenosa in ne namešča sama, zato jo boste morali premakniti nekam in sami nastaviti bližnjice.

stvari-pregled-vzorec

Ko prvič uporabite stvari, vas sprejme s kratkim ogledom njegovih lastnosti in ponuja, da ustvarite uvodni projekt za vas. Uvodni projekt ima več seznamov nalog, ki jih je treba opraviti. Prvi vas seznanja z osnovami aplikacije, drugi pa vam pokažejo bolj napredne in neobvezne funkcije. 

Če rečem, ni veliko za videti. Kot večina aplikacij za upravljanje opravil je tudi ta osnovna in dodatki naprednejši, toda Stvari je brezhibno orodje. Uporabniku prijazna aplikacija, ki vam ne bo povzročala glavobolov.

Kontrole so na majhni strani. Vse dobro deluje, vendar so se občasno pojavile težave. Koledar se ni pojavil naenkrat, ko je sledil vadnici. Je enostaven za uporabo in razbrati, vendar ni tako gladko maslo, da je uporaba brez napora.

Na splošno smo ugotovili, da je njegov vmesnik dovolj spodoben, vendar ne popoln.

Cena

Stvari prevzamejo staromoden pristop do lastništva programske opreme. Za dokončno lastništvo aplikacije plačate enkratno pristojbino. Različica macOS-a ima 15-dnevno preskusno različico, za uporabo katere ne potrebujete kreditne kartice.

Stane med 9,99 do 49,99 USD, odvisno od platforme, na kateri jo uporabljate. Preizkušena različica macOS-a ni poceni, vendar je primerljiva z mesečnimi naročninami drugih orodij. Različice iOS so veliko boljše vrednosti.

Njegove funkcije v oblaku so na voljo brez doplačila, kar je velik plus.

Storitev & Podpora

V Stvari se je precej težko zatakniti, a če ga obvladate, je na voljo veliko podpore. Na glavni strani za podporo sta pogosta vprašanja in zbirka znanja ter gumb za stik, če po tem še vedno potrebujete pomoč. Preusmeri vas v kontaktni obrazec. 

Kontaktni obrazec vas prosi za nekaj dodatnih podrobnosti, na primer različico aplikacije, ki jo uporabljate in različico vašega operacijskega sistema, vendar vas ne prisili, da jih posredujete, če vas mudi..

Poskušali smo vprašati o dvofaktorski pristnosti in odgovor smo dobili po petih urah. To je spodoben čas odgovora in odgovor je bil najbolj izčrpen, kar smo imeli na eno od naših poizvedb o podpori.

Če vas zanima platforma s še hitrejšimi časi podpore, preberite naš pregled Basecamp, če želite izvedeti o storitvi, ki se nam je vrnila v treh minutah.

Končne misli

Stvari so preproste za uporabo in imajo veliko podporo. To ni najcenejša aplikacija in njen vmesnik ni popoln, vendar deluje dobro in naredi vse, kar od njega pričakujete.

Na splošno je odlična izbira za Apple navijače. Lastniki Maca, ki iščejo programsko opremo z večjo globino, lahko preberejo našo najboljšo programsko opremo za upravljanje projektov za članek Mac. 

Če ste stvari preizkusili, delite svoje misli o tem v komentarjih. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map