Pregled ProWorkflow – posodobljeno 2020

ProWorkflow Pregled

ProWorkflow je vsestransko trdno orodje za upravljanje projektov z veliko močmi in brez resničnih slabosti. Čeprav na noben način ne izstopa posebej, si lahko predstavljamo, da bo večina podjetij z njim več kot zadovoljna, kot lahko preberete v tem celotnem pregledu.


najboljša programska oprema za upravljanje projektov

ProWorkflow je orodje za upravljanje projektov, ki je namenjeno podjetjem in samostojnim podjetjem. Obstaja približno od leta 2002 in na njem je bilo doslej ustvarjenih skoraj 3 milijone projektov. V tem pregledu ProWorkflow si bomo ogledali, kako se primerja z najboljšo programsko opremo za upravljanje projektov.

Ima zanimive lastnosti in je dobra izbira za tiste, ki delajo sami, pa tudi za tiste, ki so del ekipe. Na svoji domači strani je žareča izbira pričevalcev strank po vsem svetu.

Ugotovili smo, da je močan na večini področij brez večjih slabosti. Še posebej dobra izbira je za tiste, ki želijo slediti času in svojim projektom stati na poti. Pomembne so tudi njegove lastnosti revidiranja in dodeljevanja vlog po meri.

Moči & Slabosti

Nadomestni za ProWorkflow

Lastnosti

ProWorkflow ima močan izbor funkcij, vključno s številnimi, ki vam pomagajo spremljati porabo.

Dobite med 5 GB in 50 GB prostora za shranjevanje, odvisno od načrta, na katerega se prijavite. Če vam to ni dovolj, si oglejte druge najboljše članke za shranjevanje v oblaku za druge možnosti.

pro-workflow - donosnost naložbe

Na svojem spletnem mestu ima kalkulator donosnosti naložbe, ki vam omogoča, da vnesete nekaj spremenljivk in vidite, koliko denarja bi vam lahko ProWorkflow prihranil. To je koristen način, da dobite oprijemljivo predstavo o tem, kaj lahko platforma stori za vas. Domov prinaša, koliko razlike lahko naredi orodje, kot je ProWorkflow.

Če poskušate s šefom podpisati svojo ekipo na ProWorkflow, bi jim bilo morda vredno pokazati svoje izračune.

Za še eno orodje, usmerjeno v podjetja, ki vam omogoča izračun donosnosti naložbe, si oglejte naš pregled Easy Projects.

Ima močne funkcije za spremljanje osebja in vodenje zaznamkov o tem, kako preživljajo svoj čas, ter o tem, kaj vas ta čas stane. Prav tako si lahko ogledate, kaj ljudje delajo, kot tudi njihove najnovejše čase prijave na domači strani vašega podjetja.

Lahko ga razširite z aplikacijami. Za njih ima svojo trgovino, kjer lahko brskate in izbirate med dodatki. Ni jih veliko, toda tisti, ki smo jih videli, so bili brezplačni. Med njimi so bili razširitev zemljevida po meri, razširitev časovnega zasledovanja za Chrome in generator poročila o dobičku.

Predloge ProWorkflow

Obstaja veliko predlog, ki vam pomagajo začeti ali pa ustvarite svojo, kar je koristno, če imate več podobnih projektov in se želite izogniti ponovitvi začetne nastavitve za vsakega.

Spremenite lahko način ustvarjanja projektov in obravnavanje zahtev po projektih, tako da je ProWorkflow dobra platforma za izbiro, če imate veliko majhnih projektov, ki jih želite upravljati ločeno.

ProWorkflow poleg upravljanja nalog pomaga pri upravljanju vaših stikov, s posebnim zavihkom vam omogoča ogled strank in ljudi v vaši skupini. Lahko jim daste kontaktne podatke, sliko, posebna dovoljenja in jim zapišete opombe ter nastavite njihovo željo po pijači. Če imate tajnico, bodo to funkcijo pozdravili.

Na voljo je tudi zavihek za zapisovanje, na katerem lahko beležke zapišete karkoli želite. To je odličen kraj za postavitev splošnih navodil o praksah ali ciljih na delovnem mestu in jih lahko sestavite v priročen vir za svojo ekipo.

Če želite namensko aplikacijo za zapisovanje, si oglejte naš članek o najboljših aplikacijah za beleženje za dobro izbiro.

pro-workflow-timeheet

Obstaja zavihek “čas”, ki vam omogoča ogled časovnika, časovnice in koledarja. Časovni načrt vam omogoča, da spremljate čas, ki ga porabite za določena opravila. Čas lahko dodate tudi ročno, če ne želite uporabljati njegovega sledilnika.

pro-workflow-povratna časovnica

Njen prikaz časovnice prikazuje, kako se naloge za projekt ujemajo in omogoča, da vidite, kdaj je treba stvari dokončati. Obstaja tudi prikaz koledarja, ki prikazuje, kaj morate iz dneva v dan narediti.

Prilagoditev ProWorkflow

Obstaja veliko možnosti prilagajanja, da se vaš delovni prostor počuti kot doma. Lahko naložite svoje slike glave in logotipa.

pro-workflow-barve

Izbirate lahko med barvnimi temami ali pa izberete svojo, če vam prednastavitve niso všeč. Ne morete pa spremeniti ozadja zaslona. Obstaja tudi božična tema, ki okrasi vaše delovno območje in doda glavo snega na glavo slike.

Glede na dodeljene vloge imate veliko možnosti. Privzeto so trije, po potrebi pa lahko dodate še več. Vsako vrsto vlog lahko prilagodite in jim tako omogočite dodajanje, urejanje ali brisanje različnih elementov projekta. Obstajajo tudi druge možnosti za določitev, katerega dela si lahko vsakdo ogleda in katere nastavitve lahko spremeni.

revizije pro-workflow

Obstaja tudi veliko možnosti za revizijo. V vašo revizijo se lahko vključijo vse vrste ukrepov. Izberete lahko vse ali izberete določeno vrsto dejanja. Nato lahko izberete katerega koli ali vseh uslužbencev in dobite seznam, kdaj so izvedli izbrana dejanja.

Če resno razmišljate o tem, kako prilagoditi način dela s ProWorkflow, se lahko poglobite v njegov API. Razvijalcem omogoča dostop do njegovih podatkov in vam omogoča, da jih prilagodite na svojem spletnem mestu ali v aplikacijah.

ProWorkflow nima mobilnih aplikacij, vendar obstaja posebna različica njegovega spletnega mesta, ki jo lahko uporabljate v brskalniku v kateri koli napravi.

ProWorkflow na tem področju dobro napreduje s številnimi poslovno naravnanimi funkcijami, zato je odlična izbira za tiste, ki želijo spremljati čas in denar, ki ga porabi njihova ekipa.

Pregled funkcij ProWorkflow

Logotip ProWorkflowwww.proworkflow.com

Začne se od 900 $ mesečno na vse načrte

Funkcije upravljanja

Naloge

Podvprašanja

Upravljanje odvisnosti

Ozadja po meri

Druge možnosti prilagajanja

Omejitev velikosti ekipe
Neomejeno

Skladiščni prostor
50 GB

Splošno

Plačilo
Kreditna kartica

Sprejema kripto valute

Podpora za mobilne sisteme
Mobilna različica spletnega mesta

Brezplačen preizkus
14 dni

Varnost

Dvofaktorna avtentikacija

Šifriranje
128-bitni

SOC certifikat
SAS 70 tip II

Podpora

Klepet v živo

E-poštni naslov / kontaktni obrazec

Telefonska podpora

Uporabniku prijaznost

Če se prijavite v ProWorkflow, morate vnesti svoj e-poštni naslov, slediti povezavi, ki ste jo poslali, in vnesti več podatkov. Nekateri predlogi za samodejno podporo so prekoračili nastavitvene obrazce, vendar se jih ni težko znebiti.

pro-workflow-tour

Začnete lahko z vzorčnim projektom ali praznim platnom. Kakor koli že, ko boste enkrat vstopili v orodje, boste imeli hitro ogled. Pojavna okna predstavijo glavna področja zaslona z informacijami o tem, kaj počnejo kontrole.

Skozi njegovo uporabo so nas vrgli iz orodja in se za nekaj minut premaknili v drugo okno (zaslonski posnetki navsezadnje ne ustvarjajo sami), kar je bilo s tehnične strani šibko.

Vzorčni projekt vsebuje naloge, ki vas spodbujajo, da poskusite početi različne stvari. Naloga na primer urejate ime projekta. To je dober način, da se naučite svojega novega orodja. Želeli bi si, da bi bilo vključenih še več nalog.

Oglejte si naš pregled ClickUp za primer orodja, ki uporablja svoj vzorčni projekt, da vam hitro in učinkovito prikaže vrvi. Je tudi poceni in ima močno upravljanje z nalogami.

ProWorkflow vmesnik je privlačen, s kompaktnimi, vendar berljivimi ikonami, uporabnimi vizualizacijami in mehkimi, a profesionalnimi barvami. Na zaslonu je veliko informacij, vendar se ne zdi prenatrpano. Kontrole so samoumevne in običajno imajo pojavno besedilo, ki razlaga, kaj počnejo.

Naloge ProWorkflow

Vaši projekti so sestavljeni okoli opravil, ki jih ustvarite s klikom na zeleno ikono plus na strani opravil.

Lahko jim dodelite in določite prednostne naloge ter jim določite datum začetka in roka. Vsakemu lahko dodelite čas, kar vam bo pomagalo urediti, kako se vse skupaj ujema, in primerjati svoje ocene z resničnostjo, ko bo projekt končan.

Naloge so urejene tako, da jim dodelijo številke, podvrste pa ustvarijo z dodeljevanjem decimalnih števil. Sistem deluje, vendar je v primerjavi s pristopi nekaterih orodij zapleten. Kljub temu nekateri sploh ne ponujajo podvrste.

Sistem ProWorkflow ponuja tudi neke vrste upravljanje odvisnosti, vendar, spet, to ni najbolj intuitiven način, kako narediti odvisnosti, ki smo jih videli. Raje imamo vizualni pristop drugih orodij, ki ponujajo funkcijo.

Če želite orodje, ki je dobro pri upravljanju odvisnosti in olajša preureditev nalog po potrebi, si oglejte naš pregled TeamGantt.

pro-workflow-add-task

Čeprav je tam veliko, ProWorkflow ni najlažje orodje za uporabo in včasih je treba razmisliti, kako se stvari ujemajo. Če želite nekaj, kar vam omogoča enostavno upravljanje z nalogami in njihovo urejanje v Kanban pogledu, preberite vodnik za začetnike Trello.

V podpornih materialih ProWorkflow obstajajo črkovalne napake, vendar se to zgodi najboljšim od nas. Gumb za klepetanje v živo spodaj desno zavira včasih, kontrolniki so pogosto neposredno pod njim.

Uporaba programa ProWorkflow pa je dobra izkušnja. Večina stvari deluje dobro, ob priložnostih, ko morate kaj ugotoviti, je na voljo veliko pomoči. Če rečem, obstajajo napačni koraki. Na primer, z osnovnimi funkcijami upravljanja nalog je lažje delati. ProWorkflow ima tukaj spodobno oceno.

Cena

ProWorkflow ima na voljo tri stopnje. Najcenejši je načrt Solo, ki je namenjen posameznikom, ki želijo upravljati lastne projekte. Prvič smo videli, da platforma za upravljanje projektov ponuja nekaj posebej za posamezne uporabnike. Pri 9 USD na mesec ni predrago in ima veliko funkcij.

Druga dva načrta – 18 USD oziroma 27 USD na mesec – sta namenjena ekipam. Omogočajo vam dostop do izbirnih vtičnikov za ponudbe in izdajanje računov. Te stanejo dodatnih 10 ameriških dolarjev na mesec, vendar imajo vsi to funkcijo, zato ni predrago.

Če želite poskusiti, preden začnete, je na voljo brezplačna 14-dnevna preizkusna različica. Za prijavo ne potrebujete kreditne kartice in dostopate do funkcij programa Professional. Njegova prodajna ekipa nam ni odgovorila glede plačilnih načinov, zato sumimo, da gre za kreditno kartico, samo če se prijavite..

Prodajalci smo dobili sporočila, da so poskušali poklicati, vendar niso mogli. Zdi se, da smo pri prijavi naredili napako pri vpisu naše telefonske številke. Ne bodite presenečeni, če boste med preskusno različico prejemali prodajne klice, če pravilno vnesete svoje.

Drugo prodajno sporočilo, ki smo ga tokrat avtomatizirali, ni imelo odjavne povezave, ampak je zahtevalo, da jih kontaktiramo preko obrazca, če želimo prekiniti e-pošto. To je slabo.

ProWorkflow dobro ocenjuje ceno. Ni predrago, vendar obstajajo cenejše možnosti. Obstaja tudi brezplačna dvotedenska preizkusna različica, kar je bonus. Kljub temu smo za nekaj prekomernih prodajnih stikov premagali nekaj točk.

Varnost & Zasebnost

ProWorkflow ima dostojno izbiro možnosti varnosti in zasebnosti in naredi, kar bi pričakovali, ko gre za zaščito podatkov.

Shranjuje podatke z uporabo 128-bitnega šifriranja, dnevne varnostne kopije pa so narejene tako, da bodo vaši podatki varni. Njeni podatkovni centri so skladni s SAS 70, kar je dobro vedeti, vendar ni tako strog kot certifikat SOC, ki ga imajo nekatere platforme.

Če potrebujete platformo, ki si je prislužila več certifikatov SOC, preberite naš pregled LeanKit. To je še ena poslovno usmerjena platforma, s pomočjo katere lahko zaslužite in izboljšate delovanje svoje ekipe.

ProWorkflow je za stike s projektom za nas ustvaril seznam, ki je v našem uporabniškem profilu vključil posnetek lokacije Google Maps in besedilo, v katerem je pisalo, da v kavo vzamemo en sladkor. Nismo bili prepričani, ali bi se zabavali ali šokirali ob možnosti, da bomo svojo pijačo pripravili narobe. Kakor koli, raje vnašamo takšne podatke sami.

Če vas zanima ohranjanje zasebnih podatkov, je dobro prebrati naš članek o zaščiti članka o zasebnosti.

Nastavitve v aplikaciji omogočajo izbiro, katere vrste datotek se filtrirajo iz naloženih datotek. Tega še nismo opazili, zato če želite omejiti, kar lahko naloži vaša ekipa, vam ProWorkflow omogoča, da to storite.

Nima dvofaktorne avtentikacije, kar je škoda. Če potrebujete to funkcijo, si oglejte naš pregled Wrike. Wrike je naše najljubše orodje za upravljanje projektov in ima odlično varnost.

Obstaja več vtičnikov, ki upravljajo SAML enkratno prijavo prek zunanjih storitev, tako da lahko na ta način pridobite dodatno varnost.

ProWorkflow odkljuka večino okenc, ko gre za varnost in zasebnost, vendar smo videli platforme, ki to delajo bolje. Kljub temu ima tukaj precej dobro oceno.

Storitev & Podpora

Stran za podporo strankam ProWorkflow vključuje več načinov za vzpostavitev stika. Najbolj izstopa hitra in enostavna podporna oblika.

Poleg tega dobite e-poštne naslove in telefonsko številko za njen sedež. Njegov sedež je na Novi Zelandiji, zato je odlična izbira za tiste v časovnih pasovih, ki niso ZDA. Če ste zunaj ZDA, boste morda morali čakati, da se vam povrne podpora za stranke, vendar se zdi, da ima ProWorkflow večino časa na voljo ljudi.

Prav tako ima ločeno stran za podporo za nujne težave, ki so namenjene kritičnim izpadom, za katere menimo, da so lepo. Občasno čakamo na podporo in trenutke, ko ne moremo, in nenavadno je, da se nam ponudi taka možnost.

V spodnjem desnem kotu je okno za klepet, ki ga lahko kliknete, ko potrebujete pomoč. Pozvani boste, da najprej poiščete njegovo bazo znanja, vendar lahko nato vprašanje pošljete predstavniku. V zgornjem desnem kotu zaslona je tudi podporna povezava, ki vam daje obrazec za izpolnjevanje.

Odgovor na naše prvo vprašanje smo našli v njegovi zbirki znanja. Naše drugo vprašanje o dvofaktorski avtentikaciji ni bilo tam, zato smo vprašali njegovo skupino za podporo. Odgovor smo dobili skoraj takoj, a spraševali smo, kaj je dvofaktorska overitev.

Poskusili smo na kratko pojasniti, vendar je v našem članku, ki je dvofaktorski članek o pristnosti, na voljo natančnejša razlaga.

Po hitrem klepetu nam je predstavnik povedal, da funkcija ni na voljo. Šest minut je odličen odzivni čas za tehnično poizvedbo, predvsem zato, ker smo prosili zunaj novozelandskega delovnega časa.

Če imate še eno storitev, ki se hitro odzove na zahteve, preberite naš pregled v ponedeljek.com. monday.com nam je odgovoril v impresivnih štirih minutah, ko smo zaprosili za pomoč.

Na podporni strani ProWorkflow je tudi ducat ali približno YouTube videoposnetkov, ki prikazujejo, kako narediti različne stvari, med katerimi je večina povsem običajnih. Na njenem kanalu je približno 180 videov.

Dolgi so le minuto ali dve, vendar jih je nekaj, ki tečejo čez pol ure in segajo v večjo globino. Tudi kratke imajo veliko vsebine, čeprav je s tako veliko takšnih več kot verjetno, da boste našli uporabno, če se boste zataknili.

ProWorkflow ima tukaj močan rezultat. Ima veliko možnosti učenja in njegova podpora se je hitro odzvala na naše poizvedovanje.

Končne misli

ProWorkflow je koristno, poslovno usmerjeno orodje z veliko funkcijami. S tem ni veliko narobe in ima nekaj odličnih načinov za sledenje vašega podjetja.

Njegova podpora je hitra in na voljo vam je veliko učnega gradiva, ki vam pomaga. Kot večina orodij ima tudi njegov vmesnik nekaj prepirov, vendar je na splošno všeč.

Če ste samostojni samostojni podjetnik, ima načrt za vas, vendar na splošno menimo, da je ProWorkflow dobro primeren za menedžerje, ki želijo natančno spremljati podrobnosti svojih projektov. Koristno bo tudi tistim, ki upravljajo z vrvicami torbice in želijo spremljati stroške. Pri tem lahko pomagajo tudi naši članki o računovodstvu v oblaku.

Če ste preizkusili ProWorkflow, nam sporočite, kakšna je bila vaša izkušnja in ali se strinjate z našo oceno v spodnjih komentarjih. Hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me