Pregled ProofHub – posodobljeno 2020

Pregled dokazila

Podjetje ProofHub ponuja impresiven seznam strank: Disney, Nike in celo NASA so med njegovimi uporabniki. Tudi zato lahko razberemo, zakaj je to močno in prilagodljivo orodje, ki ima veliko prav. Če želite videti nekaj stvari, ki se zmotijo, preberite celoten pregled ProofHub-a.


najboljša programska oprema za upravljanje projektov

Večina projektov ne uspe zaradi pomanjkanja ustreznega sistema, nam v uvodnem video zapisu pove ProofHub. Orodja za upravljanje projektov zagotavljajo to in dodajajo strukturo in odgovornost vašim načrtom. V tem pregledu ProofHub bomo videli, kako se primerja z najboljšo programsko opremo za upravljanje projektov.

Pričujoča stran ProofHub je polna poročil veselih strank iz impresivnega izbora podjetij. Ima več kot 85.000 strank, vključujejo pa tudi NASA, Disney in Nike.

Spletno mesto ProofHub ima tudi neposredne primerjave z več drugimi orodji, vključno z Wrikeom, Trello in Asano. ProofHub še ni bil predstavljen v naših primerjavah, če pa želite videti, kako se ta orodja med seboj oblikujejo, si oglejte naše, upam bolj objektivne članke Wrike vs. Trello in Trello vs. Asana.

Naše mnenje o ProofHub-u je, da se oblikuje dobro, z močnim izborom funkcij in dobrim vmesnikom. Doživeli smo občasne upočasnitve, na splošno pa je bilo zvočno. Je trdna, uravnotežena možnost, ki je dobra pri večini stvari, vendar ima nekaj napak.

Moči & Slabosti

Alternativa za ProofHub

Lastnosti

Pogled opravil ProofHub vam omogoča, da ustvarite več seznamov opravil, jih napolnite z nalogami in jih še naprej razdelite s kontrolnimi seznami podnaslov. To vam omogoča, da določite strukturo svojih projektov. Morda boste želeli vsakemu članu ekipe dati svoj seznam ali imeti sezname za različne cilje ali časovna obdobja.

naloge za preverjanje

Stanje nalog lahko spremenite s klikom na krog na vsaki. Začnejo s statusom »null«, ki ne sporoči takoj, kaj počne gumb.

Ko kliknete gumb, se krogi preklopijo na »opravilo« in »opravljeno«, kar je bolj smiselno, vendar to ni najboljši pristop k označevanju nalog, ki smo jih videli. Oglejte si naš pregled v Asani. Asana vam podari leteče narke in samoroge, ko se lotite stvari.

proofhub-koledar

Pogled v koledarju vam omogoča, da načrtujete svoj čas in vam prikazuje naloge, dogodke in mejnike, ki prihajajo v naslednjem mesecu. Lahko si ogledate vse ali vidite samo, kaj je dodeljeno vam ali drugemu članu ekipe.

Uporabniška dovoljenja ProofHub

Obstaja posebna stran z ljudmi, na kateri lahko spremljate člane svoje ekipe in jih dodelite skupinam. Lahko vidite, kdo je bil povabljen in se niste prijavili, pa tudi prekličete članstvo. Uporabniška gesla lahko nastavite tudi neposredno, kar je nenavadna funkcija. Preberite si, kako nastaviti močan članek z geslom in se prepričati, da jih boste izbrali pametno.

To pomeni, da so računi uporabnikov tesno povezani z vašo ekipo, za razliko od Trella, zaradi česar uporabniki ustvarijo svoje račune in se nato pridružijo ekipam, ki jih povabijo. Preberite naš pregled Trello, če želite izvedeti več o njem.

Časovna premica je pojavno okno na desni strani zaslona, ​​v katerem so zabeležene spremembe članov ekipe. Fantastično je videti, kaj vse so se lotili, in je dober način, da bodo ljudje odgovorni. Če morate slediti, kdaj se beležijo spremembe, je ProofHub odlična izbira.

proofhub-gantt

Pogled Gantt ProofHub-a vam omogoča, da se naloge ujemajo in odkrijete morebitne zapore v vašem urniku, pa tudi ocenite vpliv zamud. Omogoča vam ustvarjanje odvisnosti. To lahko storite tako, da na koncu opravil povlečete med pikami. Naloge lahko tudi povlečete okrog, da jih prestavite in stvari vizualno organizirate. Lahko je nerodno, a na splošno deluje dobro.

Če pričakujete, da boste Ganttov pogled uporabljali veliko, preberite naš TeamGantt pregled orodja, ki je osredotočeno nanj.

Različni pogledi vam omogočajo, da skupaj prikazujete naloge iz več projektov, tako da, če se dogaja veliko stvari, lahko vidite, kako se vse skupaj ujema in opazite, ko so ljudje bolj ali manj zaposleni.

Vsak uporabnik dobi svojo stran, ki prikazuje dodeljene naloge, potencialno v več projektih. Vsakdo dobi tudi svoj zasebni seznam opravil, ki ga zabavajo z naslovom “hitri”.

Opombe ProofHub

ProofHub ima sistem prenosnikov, ki omogoča, da si ustvarite besedilne beležke in jih delite s svojo ekipo. Lahko jih tudi barvno kodirate, tako da jih lahko uporabite za kritične informacije in nekatere za podrobnosti o stranki ali karkoli drugega, kar potrebujete. Aplikacije za zapisovanje so odličen način za dokumentiranje vašega projekta med delom.

proofhub-sporočanje

ProofHub dobro komunicira, saj omogoča začetek skupinskih klepetov in zasebnih klepetov s člani ekipe. V spodnjem desnem kotu zaslona za klepete v živo obstaja aplikacija za sporočila in potekajo razprave, ki vam omogočajo stalne pogovore. K tem lahko pripnete datoteke.

proofhub-razprava

ProofHub dobro dela z datotekami. Omogoča vam, da jih naložite in delite, njen vgrajeni pregledovalnik datotek pa omogoča ogled slik in datotek .pdf. Na njih lahko pustite tudi komentarje. Kljub temu pa ni predvajal video ali zvočnih datotek, ki smo jih naložili, in našo video datoteko označil z glasbeno noto, zato ni popoln. Če shranjujete predstavnostne datoteke, vam bo pomagal naš najboljši članek za shranjevanje v videoposnetku.

Poleg nalaganja iz računalnika lahko uporabite Dropbox, Microsoft OneDrive, Google Drive in Box, ne da bi morali opraviti kakršne koli nastavitve..

Integracije ProofHub

To so integracije, toda večina tistega, kar je na voljo, je bilo v našem preskusu nameščeno privzeto in dodatkov ni bilo veliko. Na primer, Zapierjeve integracije ni bilo. Čeprav ProofHub podpira dober izbor storitev za skupno rabo datotek, ni veliko možnosti, da bi ga razširil onkraj tistega, kar privzeto počne..

Na srečo je to veliko. Ima veliko pogledov in možnosti komunikacije, zato je dobra izbira, če želite ohraniti svoje delo na enem mestu.

Dobite 15 GB ali 100 GB prostora za shranjevanje, odvisno od vašega načrta. Za večino ljudi bo to v redu, vendar če delate z videoposnetki, boste želeli še več. Oglejte si naš najboljši članek za shranjevanje v oblaku za velike datoteke.

Funkcije sledenja časa ProofHub vam omogočajo, da ocenite, kako dolgo bodo stvari trajale, in beležite dejansko porabljene ure. To vam pove, kako natančni ste bili in vam lahko pomaga, da vidite, kje so odšle dodatne ure, in izboljšate svojo produktivnost v več projektih.

proofhub-timesheet

Vključuje časovnik, s katerim je sledenje preprosto in enostavno za uporabo. Samo kliknete in se prikaže v spodnjem levem kotu zaslona. Kliknite »shrani« in lahko projektu dodelite sleden čas in dodate potrebne podrobnosti.

Ima možnosti uvoza in izvoza podatkov, vendar so omejeni. Uvozite lahko samo iz Basecampa in izvozite v .html datoteko. Ni možnosti za izvoz .csv ali katerega koli posebnega orodja. Preberite naš pregled Basecamp, če ga želite uporabljati.

Tudi ProofHub ne more uvoziti .html datoteke, ki jo izvozi, čeprav bodo kodri lahko iz nje nekaj izvlekli. Poleg tega lahko izvozite samo enkrat na dan, tako da boste morali, če ga slučajno izbrišete, počakati, da poskusite znova. Tudi izvoz traja nekaj časa, vendar to ni nič nenavadnega.

Izvožena datoteka .html sicer vsebuje popolno različico svojega spletnega mesta, ki je na spletnem mestu, in je koristno pogledati okoli, če ne uvoziti v drugo storitev.

ProofHub vam omogoča nadzor nad tem, ali pogosto in kako pogosto prejemate obvestila o sporočilih. Na strani z možnostmi lahko tudi počistite polje za neželeno pošto, imenovano “posodobitve, povezane z izdelkom”.

Poročila ProofHub

proofhub-poročila

Stran poročila ProofHub vam ponuja pregled težav in vam pokaže, ali so naloge in mejniki prepozno, ter vam omogoča, da vidite, kaj posamezni člani skupine imajo na svojih tablicah. To je koristno, če želite vedeti, ali olajšati stvari ali posnemati stvari.

Če želite, da se bo vaša ekipa počutila bolj kot doma, lahko uporabite svoj logotip in izberete barvo ozadja. Za stran za prijavo lahko izberete tudi temo. Obstaja veliko izbire, kot je tema mavrice, na kateri plavajo oblaki in animirana mavrica.

naloge za preverjanje

Izberete lahko tudi ime domene po meri, kar je lep dotik.

Če komaj čakate, da pridete v pisarno, vam je ProofHub pokril aplikacije Android in iOS.

ProofHub ima širok izbor pogledov, ponuja upravljanje odvisnosti in deluje z več platformami za shranjevanje. Lahko bi to storili z več integracijami, vendar ponuja veliko brez njih.

Pregled funkcij ProofHub

Logotip ProofHubwww.proofhub.com

Začne se od 375 dolarjev mesečno Vsi načrti

Funkcije upravljanja

Naloge

Podvprašanja

Upravljanje odvisnosti

Ozadja po meri
Izbira barve

Druge možnosti prilagajanja
Logotip, prijavna tema, ime domene

Omejitev velikosti ekipe
Neomejeno

Skladiščni prostor
100 GB

Splošno

Plačilo
Kreditna kartica, Paypal, bančno nakazilo

Sprejema kripto valute

Podpora za mobilne sisteme
iOS, Android

Brezplačen preizkus
30 dni

Varnost

Dvofaktorna avtentikacija

Šifriranje
SSL

SOC certifikat
N / A

Podpora

Klepet v živo

E-poštni naslov / kontaktni obrazec

Telefonska podpora

Uporabniku prijaznost

Za začetek s ProofHubom ne traja dolgo. Hitro in neboleče se lahko prijavite na brezplačno preskusno različico, pri čemer vam ni treba vnašati podatkov o kreditni kartici. Zahteva telefonsko številko, vendar vas to ne preprečuje, da bi jo nadoknadili. Postavlja se vam nekaj vprašanj in vam daje možnost, da zahtevate predstavitev.

prijava za registracijo

Prijava je nadležna, ker morate pred kombinacijo e-pošte in gesla vnesti svoj prilagojeni URL in lahko vidimo, da ga ljudje pozabijo ali ne zapišejo.

Ko ste prijavljeni, izberete svojo barvno shemo, tako da vam ni všeč tista na zaslonskih posnetkih, to je naša napaka.

proofhub-personaliziraj

Obstaja zaslon za povabilo sodelavcev, po katerem vam bo predstavljen štirminutni uvodni video.

Ko je orodje pravilno, je na voljo vzorčni projekt, ki vam prikazuje osnovno strukturo ProofHub-a. Vključuje sezname opravil, od katerih se mnogi ujemajo s kontrolo in funkcijami programske opreme. Če boste delali vse od njih, boste imeli dobro predstavo, kako stvari delujejo do konca. Učenje z delom je najboljši način.

Vzorčni projekt je vseboval komentarje in opombe, objavljene v našem imenu, ki so se nam zdele predrzne. Obstajala je ena beseda, da smo na primer priporočili ProofHub. Pregled boste morali končati, če želite ugotoviti, ali je to res tako.

Vzorčni projekt je prenehal delovati drugič, ko smo se prijavili. Poskusili smo se odjaviti in ponovno prijaviti, vendar nismo mogli, in morali smo počakati nekaj časa, preden je delovalo. Preverili smo njegovo sistemsko stran in zdelo se je, da ima celotno spletno mesto težave s povezljivostjo. To se nam je zgodilo le enkrat, ko smo ga preizkušali.

Ustvarjanje projektov v programu ProofHub

Ustvarjanje projektov je enostavno. Če imate več podobnih, lahko ustvarite predlogo ali kopirate obstoječi projekt, ko morate podvojiti nastavitev. Na žalost niso vključene predloge, ki bi vam pomagale začeti. Oglejte si naš pregled Airtable, če želite izvedeti več o platformi, ki jih ima.

Naloge je enostavno ustvariti in jih razvrstiti na sezname. Vsaka vsebuje veliko informacij. Poleg osnovnega opisa jim lahko dodelijo nalepke, ki prikazujejo prednost in tudi, ali so v teku. Lahko jih dodelite ljudem, jim določite roke, pripombe in priložite datoteke.

Vmesnik je jasen, kontrolniki pa vas vabijo, da se z njimi igrate, da vidite, kaj počnejo. Na splošno je to enostavno razbrati, vendar ne tako preprosto kot Trello ali tako lepo oblikovan kot monday.com. Preberite o našem najljubšem orodju za upravljanje projektov v našem pregledu monday.com.

Včasih stvari niso delovale po pričakovanjih, vedno pa smo jih ugotovili, da smo se malo igrali. ProofHub je na lažjem koncu spektra, ko gre za dokončanje stvari.

Uporaba programa ProofHub

Navigacija je hitra in kontrole se hitro odzovejo, kar ni vedno tako pri orodjih, ki temeljijo na brskalniku, in ima veliko razliko v trenutni izkušnji njihove uporabe..

Po spletu smo opazili pritožbe glede splošne počasnosti, a tega nismo našli. Občasno je prišlo do zamude. Odpiranje nalog je v enem trenutku trajalo sekundo in dodajanje odvisnosti od nalog je bilo nerodno.

Pri spreminjanju velikosti in obnovi okna je bila postavitev napačna. Obstajajo tudi drugi napačni koraki. Obstoj dveh menijev za upravljanje z isto ikoto se zdi nepotrebno zmedeno.

Privlačne teme za prijavo je enostavno zgrešiti na strani »upravljanje računa«. Če odprete to stran, samodejno izberete potrditveno polje za dostop do naslova z omejenim IP naslovom, kar vam prepreči zapiranje, če vnesete druge spremembe, ne da bi ga odpravili. To je nerodno in zaradi tega sta dve močni lastnosti nerodno delati.

Enkrat je časovno okno ProofHubja izginilo, medtem ko menda še vedno deluje in tudi meni so se v enem trenutku prenehali pravilno odpirati meniji programa.

Na splošno pa se tukaj dobro znajde ProofHub. Njegove občasne težave odtehtajo njen splošno kakovostni in berljivi uporabniški vmesnik.

Cena

Večina storitev upravljanja projektov plačuje uporabnik, vendar ProofHub uporablja drugačen pristop. Plačate pavšalno pristojbino in lahko v svoje projekte dodate toliko uporabnikov, kot želite.

Na voljo je v dveh različicah. Osnovni načrt znaša 45 dolarjev na mesec in daje ključne lastnosti za vašo ekipo. Načrt Ultimate Control ima številne dodatne funkcije, kot so nadzor omrežja, prilagajanje vlog in izvoz podatkov. Dobite tudi prednostno podporo.

Načrt Ultimate Control v času pisanja stane 89 dolarjev na mesec, kar je popust nad običajno ceno 150 dolarjev na mesec. To je med najcenejšimi ponudbami in je še posebej dobro, če imate ekipo zmernih do velikih velikosti.

Neprofitne organizacije lahko z 20-odstotnim popustom prihranite še več, zato se obrnite na ProofHub in preverite, ali izpolnjujete pogoje. Morda boste želeli pogledati tudi naš pregled FunctionFox, ker ta storitev ima popuste za učitelje in neprofitne organizacije.

Če ga želite preizkusiti, vam je na voljo velikodušna 30-dnevna preizkusna različica. Če se po tem prijavite, lahko plačujete s kreditno kartico ali PayPal, pa tudi z bančnim nakazilom z letnim obračunavanjem.

ProofHub je poceni, ima dolgo brezplačno preizkušnjo in veliko popustov ter načine plačila. Rezultat je tukaj odličen in je odlična izbira, če iščete poceni orodje za ekipo srednjih in velikih velikosti.

Če niste preveč navdušeni nad gledanjem vrvic za torbico, preberite naš Aha pregled kakovostne, a drage alternative.

Varnost & Zasebnost

Stran za varnost na spletnem mestu ProofHub ponuja informacije o tem, kaj vas ščiti pred kibernetsko kriminaliteto, vendar nam ne pove vsega, kar bi radi vedeli.

Njegova politika zasebnosti se podrobneje opisuje in jo je mogoče prebrati in razumeti brez pravne stopnje. ProofHub pravi vse prave stvari, obljublja, da svojih podatkov ne bo izročil nikomur brez naloga in da vas bo obvestil o zahtevah po podatkih, če bodo to zakonito lahko storili. V bistvu pravi, da s svojimi informacijami ne presega ničesar, kar bi pričakovali.

Ustreza tako EU kot ZDA. in Swiss-U.S. okvire zasebnosti in ima namenjen e-poštni stik, če se morate obrniti glede uporabe vaših podatkov. Podatki se odstranijo s njegovih strežnikov v 15 dneh od zaprtja računa. Naš vodič o varovanju zasebnosti govori o varstvu vaših podatkov.

ProofHub uporablja SSL za zaščito podatkov med prevozom, vendar ne vemo, katero različico TLS ima. V mirovanju ne šifrira podatkov. Naš opis članka o šifriranju podrobneje obravnava zadevo kot ProofHub.

Opazili smo, da je njegova izvozna funkcija .html ustvarila datoteko, ki nam je omogočila prenos datotek s svojega strežnika brez ponovnega vnosa gesla. To se nam je zdelo velikodušno, vendar obstaja varnost in udobje. Lahko bi tudi zaprli sejo brskalnika in se vrnili vanj, ne da bi se spet prijavili.

Nima dvofaktorne avtentikacije, kar je žal. Oglejte si članek o dvofaktorskem preverjanju pristnosti, če želite izvedeti, zakaj cenimo funkcijo.

V aplikaciji lahko prilagodite vloge uporabnikov. Nastavite lahko široko paleto dovoljenj in ustvarite vloge, kot se vam zdi primerno. Nastavitve ne morete spremeniti v privzetih vlogah, vendar jih je enostavno ustvariti in dodeliti nove. To je močna funkcija za nadzor nad interakcijo vaše ekipe s platformo.

ProofHub naredi osnove pravilno, vendar ne preteče več milj kot nekatere platforme. Če vas to zadeva posebej, preberite naš pregled Wrike, če želite izvedeti o platformi vrhunske kakovosti, ki zagotavlja spletno varnost.

Storitev & Podpora

Ikona vprašalnika v zgornjem desnem kotu vmesnika ProofHub vas vodi do namenske strani za pomoč in podporo. Vsebuje več kot 100 člankov, ki razlagajo različne funkcije in funkcije orodja. Obstaja tudi več videoposnetkov, če se raje učite tako.

Stran za podporo vključuje kontaktni obrazec, e-poštni naslov in Twitter-ov ročaj, kar vam omogoča več načinov za stik.

Podpora za ProofHub je privzeto navedena kot stik v oknu za klepet v živo, s katerim se pogovarjate s soigralci. Vendar smo bili presenečeni, ko smo poskušali postaviti vprašanje tam, ker se izkaže, da vas s klikom na stik za podporo v sistemu za pomenke samo preusmeri na njegovo redno stran za podporo, na kateri ni možnosti za klepet v živo..

Gumb na strani za podporo vpraša, na katerem kanalu najraje začnete pogovor, vendar imate samo eno možnost: e-pošto. Poizvedovali smo prek njegovega kontaktnega obrazca in vprašali, ali sta na voljo dve faktorski avtentikaciji. Odgovoril je približno šest ur pozneje, kar je bilo impresivno, saj smo pozno v nedeljo po ameriškem času vprašali.

Bili smo zadovoljni s hitrim odzivom ProofHub-a na naše poizvedovanje in njegova zbirka znanja je bila dobra, vendar nam ni bila všeč njegova neobstoječa možnost klepetanja v živo.

Končne misli

ProofHub ponuja veliko. Naloge in sezname je enostavno ustvariti ter imeti veliko pogledov in funkcij. Njegova komunikacijska orodja so dobra in tudi skupno rabo datotek ni slabo. Varnost ni najbolj vroča, vendar je priročna za uporabo. Če ne za nekaj vprašanj uporabnosti, bi bilo to eno izmed boljših orodij. Kot je že, gre za spodobno izbiro, vendar ne tisto, ki izstopa iz konkurence.

Vendar je vredno paziti na to. Nekaj ​​priključkov in nastavitev vmesnika ter boljši odzivni čas na mestih in to bo eno najmočnejših orodij tam.

Za zdaj je vredno preveriti, morda pa si želite ogledati, kakšne druge možnosti obstajajo, na primer monday.com. 

Če ste vzeli ProofHub za spin, delite svoje misli o njem v komentarjih. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map