Pregled LeanKit – Posodobljeno 2020

LeanKit Pregled

LeanKit je zanimivo orodje za upravljanje projektov, ki uporablja tablo kanban, da kar najbolje izkoristijo sebe. Obenem pa tudi revolucionarno uporablja to ploščo, s čimer ustvarja intriganten program. Oglejte si naš celoten pregled LeanKit za podrobnosti.


najboljša programska oprema za upravljanje projektov

Planview LeanKit je platforma za upravljanje projektov s Kanbanom, ki ponuja več funkcij kot nekateri njeni konkurenti. Njene stranke vključujejo PayPal, Adobe in Verizon, zato ji zaupajo nekatera velika podjetja. V tem pregledu LeanKit bomo videli, ali spada med najboljšo programsko opremo za upravljanje projektov.

Na spletnem mestu je veliko trženjskega govora in tudi njegovo podporno gradivo je poslovno usmerjeno. Menedžerji, ki radi govorijo, bodo doma z LeanKitom. Je odlično orodje za upravljanje projektov na številnih ravneh.

Poglejte, kako govorijo vodstva, in v njenem središču boste našli močno aplikacijo. Njegova predstavitev ni vedno takšna, kot bi lahko bila, vendar je njen nabor orodij močan, ko jo spoznate.

Če povzamem, je odlična platforma podobna kanbanu, ki je bolj zahtevna kot Trello, vendar ima več uporabnih funkcij. Na začetku je videti zastrašujoče, toda ni težko vstopiti in vas dobro nauči, kako deluje. Če vas zanima preizkus drugega preprostega orodja na kanbanu, ki ga komaj potrebujete, si oglejte vodnik za začetnike Trello.

Alternativa za LeanKit

Moči & Slabosti

Lastnosti

LeanKit je osredotočen okoli svojih plošč, ki vsebujejo elemente, razvrščene v stolpce. Stolpci vodijo od leve proti desni, z delom, ki ga niste začeli na levi, in arhiviranih elementov na desni.

Predmeti na ploščah ponavadi predstavljajo nalogo, vendar jih lahko prosto uporabljate po potrebi. S klikom na element se odpre podroben pogled.

podrobnosti o kreditni kartici

Karticam je mogoče dati začetni in končni datum, dodeliti uporabniku, jih kategorizirati in jim dati prednostno raven. Označijo jih lahko tudi za enostavno razvrščanje. Vsakemu elementu lahko dodate veliko informacij, in ko dodate več, boste dobili več načinov za razvrščanje in filtriranje.

Vsakemu lahko dodate komentarje in priloge, kar vam omogoča, da vodite evidenco razprav in spremljate koristne informacije o predmetih na svojem seznamu opravkov..

Vsakemu elementu lahko dodelite tudi kartice staršev in otrok, kar omogoča nastavitev odvisnosti. Vsak element ima svoj seznam opravil, ki je opremljen z lastno desko mini kanban.

Pregled Leankita

Njegov pristop s tremi stolpci (naredi, narediti, narediti) je eden najboljših pristopov k podvrsti, ki smo jih videli, in omogoča LeanKit odlična izbira, če želite upravljati stvari na najvišji ravni, vendar dovolite odgovornim za vsako opravilo da razvrstim nitaste hrustljave podrobnosti.

Če se želite izogniti preveč dodeljevanju osebi ali ekipi, lahko nastavite omejitve med delom v postopku. Tako lahko vidite, ali ekipa dosega svoje omejitve. Če delo dodelite po doseženi omejitvi, vas bo opozorilo pojavno okno, ki pa ga lahko razveljavite, če navedete razlog.

leankit-wip-limit

Če ga preglasite, bo celotno območje na vaši plošči označeno kot rdeče, kar vsem kaže, da je pritisk vklopljen.

Leankit-opozorilo

Z vsakim načrtom dobite neomejen prostor za shranjevanje prilog, vendar je posamezna velikost datoteke omejena na 75 MB, kar je lahko omejevalno, če delate z velikimi datotekami, kot je video. Če želite shraniti večje datoteke, si oglejte članek o najboljšem spletnem pomnilniku za ekipe za alternative.

Leankit filtri

Kartice lahko filtrirate s poljubnimi podrobnostmi. Posebej koristna funkcija je, da si lahko ogledate, katere naloge drugi blokirajo, tako da vidite, kaj zadržuje drugo delo.

Ko ustvarjate tablo, jo lahko sestavite sami ali izberete iz nabora predlog. Če ne izberete predloge, je privzeta plošča preprosta postavitev s pet stolpci, ki jo lahko uporabite, če je zagotovljena, ali spremenite glede na vaše potrebe.

Ponuja številne integracije, zato dobro skrbi za tiste, ki želijo uporabljati podatke, shranjene na drugih platformah. Obstaja veliko izbire, povezane z razvojem programske opreme, vključno z Bugzilla, GitHub, Visual in Jira, pa tudi integracije za upravljanje zahtev, upravljanje s testi in desetine možnosti za DevOps.

S temi možnostmi je primeren za uporabo v mnogih situacijah, toda predvsem razvijalci bodo našli veliko všečkov.

Njegov tok dejavnosti je dejansko seznam najnovejših dejanj in je priročen za spremljanje tega, kar počnejo drugi.

Ima uporabno funkcijo ustvarjanja grafikonov, ki jo je mogoče uporabiti za analizo uspešnosti vaše ekipe. Na primer, lahko dobite sliko, ki prikazuje hitrost dokončanja kartice.

hitrost leankita

Prav tako lahko sledite toku nalog z analitiko pretoka. Skupaj jih je devet, vključno s časovnico in grafikonom, ki prikazuje, koliko nalog je dodeljenih vsakemu uporabniku. Vsi se bodo lahko posluževali različnih projektov.

leankit-tok

Ima veliko možnosti za sledenje aktivnosti. Na primer, lahko izvozite .csv datoteke z različnimi vrstami informacij, ki jih lahko pokaže uporabnik.

leankit-izvoz

Ponujena je podpora za brskalnike za mobilne naprave, vendar zdi, da nimajo mobilnih aplikacij. Objava v spletnem dnevniku na njenem spletnem mestu je predlagala, da to stori, vendar povezave niso delovale pri nas in pri iskanju trgovin z aplikacijami nismo našli ničesar, zato domnevamo, da so bili upokojeni.

Možnosti komunikacije niso najbolj močne, zato če iščete orodje, ki spodbuja skupinske klepete, si oglejte naš pregled Basecamp.

LeanKit ima močan izbor funkcij, ki dobro sodelujejo. Prilagodite ga lahko preprosto in vam ponuja veliko možnosti, da si vedno ogledujete, kaj se dogaja s vašim projektom. Njegova največja pomanjkljivost je omejeno skladiščenje, vendar, tudi če to upoštevamo, je tukaj dobro.

Pregled lastnosti Leankita

LeanKit logotipleankit.com

Začne se od 1900 dolarjev mesečno Vsi načrti

Funkcije upravljanja

Naloge

Podvprašanja

Upravljanje odvisnosti

Ozadja po meri

Druge možnosti prilagajanja

Omejitev velikosti ekipe
Neomejeno

Skladiščni prostor
Neomejeno GB

Splošno

Plačilo
Kreditna kartica

Sprejema kripto valute

Podpora za mobilne sisteme

Brezplačen preizkus
30 dni

Varnost

Dvofaktorna avtentikacija

Šifriranje
TLS 1.2 (tranzit)

SOC certifikat
SOC 1, SOC 2 & SOC 3

Podpora

Klepet v živo

E-poštni naslov / kontaktni obrazec

Telefonska podpora

Uporabniku prijaznost

Prijava je hitra in enostavna. Ko izpolnite registracijski obrazec, vas LeanKit pošlje takoj na ogled.

leankit-tur

Ko vam pokaže nekaj kontrol, si lahko ogledate vzorčno ploščo. Prva pojavna pomoč govori o razlagi postavitve. To je vse dobro in dobro, vendar je večina aplikacij, ki temeljijo na kanbanu, dovolj intuitivna, da to lahko storite brez pomoči.

Opisi, kako delujejo navpični in vodoravni deli plošče, niso bili tako jasni, kot bi lahko bili. V besedilu vadnice smo našli tudi napačne napake, ki ne pomagajo. Vendar so se stvari od tam izboljšale.

leankit-kanban

Ob podrobnejšem pregledu smo ugotovili, da imajo vsi predmeti na tabli predloge in pojasnjevalno besedilo, delo v njih pa je bilo koristno. Če uporabljate LeanKit, priporočamo, da si jih ogledate, ne da bi takoj ustvarili svoj projekt.

Kdor je zasnoval uvodno desko, si zasluži aplavz. Posega vas po številnih elementih in funkcijah uporabniškega vmesnika in vas odlično nauči, kako hitro uporabljati platformo.

Leankit Kanban Board

Potem ko vas predstavi na kanbanski plošči, vam daje povezavo do hitrega referenčnega vodnika, ki je poln dobrih nasvetov, pa tudi povezave do drugih učnih virov.

Predstavitev je z datumom in na sliki ni videti toliko podobnih izdelkov. Funkcionalno sicer deluje dobro. Med njegovo uporabo nismo naleteli na večje napake ali težave in so na splošno delovale po pričakovanjih

LeanKit ni slab, toda upravljanje projektov je tržnica in množica njegovih konkurentov je uporabna. Preberite naš pregled v ponedeljek.com za aplikacijo, zaradi katere je zapletenost videti enostavna.

Napačne napake in manjše napake v njegovih nasvetih in nasvetih so lahko tudi zmede. Glede na to ni težko pretehtati teh napak in ugotoviti, kaj je treba storiti.

Spletne vire LeanKita zagotavlja podjetje Planview, ki je pred kratkim pridobil platformo. Mnogo kritičnih strani je v skupni rabi z drugimi izdelki. Kot rezultat, se počutijo gneče in težko najdete, kar želite. Včasih ni jasno tudi, ali je tisto, kar berete, ali povezave, ki jih spremljate, relevantne za izdelek, ki ga uporabljate.

Včasih se zdi, da uporablja bolj zapleten jezik, kot je potrebno. Na primer, video o integracijah govori o “dvosmerni integraciji”, ki se zdi bolj kot poskus zveni impresivno kot pa dati koristno razlago, kaj je na voljo.

Če pa ste menedžer in želite na sestankih navdušiti svoje vrstnike, boste našli veliko o tem. Ne glede na to, bi radi raje videli stvari, ki so preproste v videoposnetkih.

Na LeanKit bi morali biti pripravljeni na krivuljo učenja. Na začetku se zdi, da je ločeno, a če natančno pogledate, boste našli odlična učna orodja, ki vam bodo pomagala.

Če želite nekaj, kar vam olajša stvari, in ne potrebujete preveč naprednih funkcij, preberite naš pregled Asana.

Če bi LeanKit očistil svoje spletno mesto in vadnice, bi se tukaj dobro končal. Obstajajo napačni koraki, vendar tudi pozitivni, vključno z njegovo odlično vzorčno ploščo. Ključnega pomena je, da LeanKit ni težko uporabljati, zato dobiva spodobno oceno.

Cena

Kot večina podobnih orodij ponuja tudi LeanKit stopenjsko strukturo cen. Če se prijavite na najcenejši načrt, Teams, prejmete neomejene table, dostop do orodij za sodelovanje in filtrirane poglede dela, pa tudi metrike in poročila, dostop do LeanKit API-ja in več drugih funkcij.

Pri 19 dolarjih na mesec stane več kot veliko orodij, a za ceno dobite veliko.

Naslednja stopnja višje, Prilagojene ekipe, doda polja po meri, prilagojene poglede dela in napredno poročanje ter več varnostnih funkcij.

Edina dodatna funkcija za Enterprise stranke je integracija Planview Enterprise One, ki je nismo preizkusili, vendar bi morala biti zanimiva za tiste, ki želijo optimizirati svojo poslovno strategijo.

Če želite raziskati, kaj LeanKit lahko stori za vas, obstaja 30-dnevno preskusno obdobje. Omogoča vam značilnosti načrta pomanjšanih skupin. Ob prijavi na preizkus tudi ni treba registrirati kreditne kartice. Če se odločite za prijavo, lahko plačujete s kreditno kartico ali, če izberete letni plačilni načrt, naročilnico.

Med prijavo moramo posebej omeniti njegovo glavno stran z dogovorom o uporabniku. Vključuje povezave do več deset dokumentov, razvrščenih po načrtu in regiji, in nam zabredel v um, ko smo ga videli. Ogledali smo si enega od dokumentov, a ga kmalu zatem zaprli. Poleg tega je bila prijava lahka.

LeanKit ni poceni, saj je njegova ponudba dražja od večine njegovih tekmecev. Kljub temu ponuja veliko in ga lahko brezplačno preizkusite 30 dni brez kreditne kartice, tako da tukaj dobite spodobno oceno.

Varnost & Zasebnost

LeanKit je mešana torba, ko gre za varnost in zasebnost. Za uporabnike ima dobre možnosti, a nima funkcij.

Obsežna politika zasebnosti navaja, da je v skladu z EU-ZDA. Ščit za zasebnost. Na voljo je tudi stran, ki opisuje podporo za Splošno varstvo podatkov in kaj počne, da se ravna v skladu z njo. Imamo članek o GDPR, če želite vedeti več o tem.

Če uporabljate načrt Scaled Teams ali Enterprise, boste dobili izboljšano varnostno administracijo, ki vam omogoča nastavitev pravilnika o zaklepanju računa.

Uporabnike lahko hkrati zaklenete za nekaj minut ali dni. Slednje imamo raje, ker vam daje čas za raziskovanje morebitnih varnostnih težav. Tega ne ponujajo vsa orodja in tista, ki ne omogočajo, da uporabnike začasno zaprete.

leankit-varnost

Prav tako se lahko odločite, katera pravila gesla morate navesti svoji skupini in upravljate, katere razširitve datotek so dovoljene. Če imate težave z upravljanjem vseh teh geslov, si preberite članek o najboljšem upravljavcu gesel, ki vam bo pomagal pripeljati nekaj reda v kaos.

Vendar ne ponuja veliko podrobnosti glede lastne varnosti. Tudi po tem, ko smo se obrnili na podporo, smo le izvedeli, da za prenos podatkov uporablja neko obliko TLS in šifrira shranjene podatke, vendar priloge, shranjene v vedrih Amazon S3, niso šifrirane.

Pomanjkanje šifriranja je velika pomanjkljivost, saj je šifriranje datotek standardno in je vključeno na večino, če ne celo vseh platform na tem področju. Ne šifriranje datotek pomeni, da jih lahko drugi ljudje preberejo.

Če vas skrbi, da ljudje poberejo po vaših podatkih, vam bo naš način, kako zaščititi vaš vodič o zasebnosti, pomagal izogniti se radovednim pogledom v spletu. Na žalost dvofaktorna avtentikacija ni na voljo. Če ga potrebujete, si oglejte naš pregled Wrike za alternativno kakovost, ki ponuja funkcijo.

LeanKit ponuja močne možnosti, vendar izgubi oznake zaradi pomanjkanja šifriranja prilog in dvofaktorske avtentikacije, kar daje povprečno oceno tukaj.

Storitev & Podpora

Storitev in podpora LeanKita so velike prednosti, na voljo so hitri odzivni časi in veliko učnega gradiva.

Med ogledom boste dobili klicno številko za podporo, kar je še en plus. Na številnih platformah so številke zaprte ali jih skrivajo. Če imate raje človeški pridih, je LeanKit dobra možnost.

Če želite na ta način stopiti v stik, ima tudi kontaktni obrazec. Poslali smo testno vprašanje in dobili odgovor v petih urah, kar je čas, saj smo postavili težavno vprašanje o šifriranju.

Omogoči vam tudi e-knjigo, ki je dobro napisana in polna koristnih informacij. To je le približno 30 strani, vendar vam daje dober uvod v uporabo platforme.

Njegov učni center je poln materialov, s pomočjo katerih boste lahko bolje spoznali platformo in se presegli. Vseeno je njegovo spletno mesto povsod in zdi se, da se dizajn spremeni skoraj vsakič, ko sledite povezavi. Vendar je vredno vztrajati, ker obstaja na tone koristne, brezplačne vsebine.

Ikona centra za pomoč vam ponuja nekaj možnosti, vključno s povezavami do člankov in strani s pomočjo, ki ima več možnosti. Vključujejo številne videoposnetke, ki prikazujejo, kako uporabljati večino funkcij LeanKita.

Pogosta vprašanja obstajajo, vendar je omejena, s kratkimi odgovori na ozek niz vprašanj. LeanKit ponuja tudi usposabljanje in svetovanje, če želite priročno pomoč pri pospeševanju svoje ekipe. Obstaja dobra vadnica z besedilom in video posnetki, ki vas korak za korakom vodi skozi platformo, pa tudi povezave do navodila za uporabo v aplikaciji, ki prikazujejo pojavna okna..

Če uporabljate njegov API, je zanj obilo dokumentacije, kar je še en razlog, da je platforma všeč platformi.

LeanKit ponuja odlično podporo, saj ponuja več načinov za stik, veliko možnosti za učenje platforme in hiter odzivni čas. Način predstavitve podpornega gradiva ima občutek zmede, toda kaj je dobro, zato na tem področju ocenjujemo zelo visoko.

Končne misli

Bolj ko smo uporabljali LeanKit, bolj nam je bil všeč. Na začetku je bilo videti preveč zapleteno, vendar ni trajalo dolgo, da smo se navadili, in ko smo kopali naokoli, smo vedno iskali uporabne lastnosti, ki so dobro delovale.

Poleg predstavitvenih napak, LeanKit dobiva veliko prav. Ni treba veliko gledati, ampak vas bo presenetila s svojo kakovostjo, če boste dali priložnost.

To ni najcenejše orodje za upravljanje projektov, vendar ima dolgo, brezplačno preskusno različico in dobro si je oglejte, če iščete nekaj za upravljanje svojega podjetja. Njegov sistem za nadaljnje trženje je še posebej uporaben za tiste, ki želijo delegirati in pustiti ljudem samoupravljanje.

Če ste uporabljali LeanKit, prosimo, delite svoje misli z nami v spodnjem komentarju. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map