FunctionFox Review

FunctionFox ima odlične funkcije in enostaven za uporabo vmesnik, vendar se zdi, da je bolj oblika kot funkcija. Platforma je privlačna, vendar ima nekaj vprašanj uporabnosti in pomanjkanja podpornih virov še vedno veliko želenega.


najboljša programska oprema za upravljanje projektov

Videli smo nekaj platform za upravljanje projektov, ki delajo stvari zabavne, toda FunctionFox bi bil lahko prvi, ki smo ga videli, zaradi česar so stvari, upam si reči, kul. Mogoče gre to predaleč, vendar ima osebnost in smisel za humor.

V tem pregledu FunctionFox si bomo podrobneje ogledali njegove zanimive lastnosti in videli, ali mu njegov pristop daje prednosti pred konkurenti.

Zavzemamo se za drugačen pristop kot večina orodij, ki smo si jih ogledali, bolj osredotočeni na sledenje času kot na upravljanje nalog. Če iščete platformo za organizacijo svojih strank, osebja in projektov ter za spremljanje časa in stroškov, je dobra izbira.

Za tiste, ki želite bolj standardne funkcije upravljanja projektov, na primer podroben nadzor nad nalogami, predlagamo, da si ogledate naš pregled v ponedeljek.com.

Moči & Slabosti

Alternativa za FunctionFox

Lastnosti

Večina programske opreme za upravljanje projektov, ki si jo ogledamo, je osredotočena na naloge, toda FunctionFox je bolj namenjen ohranjanju informacij o strankah in projektih na enem mestu in racionalizaciji vaših delovnih procesov.

naloge functionfox

Upravljanje nalog je vključeno v načrte višjih stopenj, vendar gre bolj za kategorizacijo, za kaj porabite svoj čas, kot pa organiziranje podrobnosti o posameznih elementih.

Če želite platformo, ki vam omogoča nadzor nad podrobnostmi o nalogah in vam omogoča dodajanje podvrstev in upravljanje odvisnosti, si oglejte naš pregled Wrike.

FunctionFox ima na levi strani navigacijsko ploščo, ki vam omogoča dostop do različnih delov.

funkcijafox-navigacija

Pogled koledarja vam omogoča, da vidite, kaj se pojavlja. Poleg mesečnih in tedenskih ogledov lahko kliknete kateri koli dan, da dobite vsako uro razčlenitev načrtovanega. Obstaja tudi ločen koledar skupin, ki skupne dejavnosti razlikuje od vašega osebnega urnika.

koledar funkcij

Namizni direktor podjetja FunctionFox vam omogoča pregled nad vsem na visoki ravni in vam omogoča, da vidite stvari, kot so ure, porabljene za vsako stranko, stroške in statuse projektov. Če boste lahko videli, ali imate čez ali premajhen proračun, boste šefi povsod všeč.

Trdoglavi tipi podjetij, ki iščejo dobro programsko opremo, bi lahko bili slabši, kot bi lahko pogledali tudi naš pregled Mavenlink.

FunctionFox ima celovit generator poročil. Obstaja več vrst, vključno s poročili o odhodkih, ocenami, razčlenitvami nalog in več drugimi. To bo osrečilo vašega računovodjo, če jih to ne bo izgubilo iz službe. Če se to zgodi, nam bo morda najbolj pomagal naš najboljši vodnik po računovodski programski opremi.

functionfox-poročilo

Če želite spremljati svoje osebje, vam FunctionFox ponuja izčrpno orodje za njihovo upravljanje. Ljudi lahko razvrstite po oddelkih, jim določite različne ravni dostopa in izberete, ali imajo dostop do določenih funkcij. Lahko jih na primer določite za upravitelje ali jim dovolite, da vnesejo čas.

FunctionFox Client Management

Podobno lahko sledite in upravljate stranke ter shranjujete različne vrste informacij o njih. Obstaja tudi podroben sistem sledenja odjemalcem, ki omogoča shranjevanje veliko podatkov.

Račune lahko samodejno ustvarite na podlagi svojih podatkov in urejate njihova polja, preden jih pošljete svojim strankam.

V integracijah ni veliko, vendar lahko stvari, kot so poročila, shranite kot datoteke Excela. Če iščete orodje, ki ga lahko uporabljate s podatki, shranjenimi na drugih platformah, si preberite naš Podio pregled in si oglejte primer enega.

Kar zadeva možnosti prilagoditve, obstajata dve temi: “svetloba” in “temno.” Vse, kar se zdi, da se spreminjajo, so gumbi na vrhu, ki pa videza ne spremenijo veliko.

Lahko naložite svoj logotip, da svojemu delovnemu prostoru daste občutek identitete. Če iščete načine za ustvarjanje spletne prisotnosti svoje ekipe, si oglejte naša najboljša orodja za virtualno programsko opremo za ideje.

Obstaja več možnosti, ko gre za prilagajanje načina delovanja platforme, z možnostmi, ki zajemajo polja po meri, poimenovanje formatov in podrobnosti tabele.

Možnosti funkcij

Če želite spremeniti, kako stvari izgledajo, si oglejte naš pregled Taskworld za platformo, ki vam omogoča, da uporabite svoje fotografije kot ozadje, če vam niso všeč njegove številne vgrajene ponudbe.

Kar zadeva komunikacijo znotraj vaše ekipe, ima FunctionFox blog podjetja na višjih stopnjah, s katerim boste obveščali vse.

Odločite se lahko, kdo dobi kopijo glasila podjetja, vendar nismo mogli ugotoviti, kako ga poslati ali če je to mogoče znotraj platforme. Če je za vas pomembna komunikacija, si preberite naš pregled Basecamp in si oglejte orodje, ki olajša.

FunctionFox ponuja veliko načinov, kako biti organiziran in spremljati delo. Vendar pa manjka več stvari, ki so drugje standardne, zato priporočamo, da poskusite pred nakupom in preverite, ali je primeren za vašo ekipo.

Pregled funkcij FunctionFox

Logotip funkcijewww.functionfox.com

Začne se od 3500 dolarjev mesečno Vsi načrti

Funkcije upravljanja

Naloge
Samo premierna stopnja

Podvprašanja

Upravljanje odvisnosti

Ozadja po meri

Druge možnosti prilagajanja
Logotip

Omejitev velikosti ekipe
Neomejeno

Skladiščni prostor
10 GB

Splošno

Plačilo
Kreditna kartica, naročila & čeki za letne naročnine

Sprejema kripto valute

Podpora za mobilne sisteme
iOS, Android

Brezplačen preizkus
14 dni

Varnost

Dvofaktorna avtentikacija

Šifriranje
SSL

SOC certifikat

Podpora

Klepet v živo

E-poštni naslov / kontaktni obrazec

Telefonska podpora

Uporabniku prijaznost

Prijava na funkcijo FunctionFox je nejasna, vendar vas hitro pošljete na njeno glavno stran. Zasnova je sodobna in pametna, nagnjena k tabličnim prijaznim čednostim, vendar še vedno uspe priti veliko na zaslonu.

Pri prvi prijavi ni vadnice, vendar je na voljo vzorčni projekt, ki ga je treba raziskati. Če želite navodila za začetek, lahko hitro najdete .pdf na strani za podporo. Obstaja tudi več videoposnetkov. Priporočamo, da si ogledate pregled glede na stopnjo, na kateri ste.

FunctionFox ima čudaški smisel za humor, ki smo ga uživali. Vzorčni projekt ni bil običajni nosilec obratovanja v mlinu, ampak projekt Shelf Danglers za mlekarno MuuMuu, ki ga je vodil sam Johnny Fox.

functionfox-main

Zgoraj polja, ki prikazujejo stroške našega projekta in ure, ki jih beležimo na časovnem listu, kažejo, da ima lisica tudi kremplje..

FunkcijaFox Vmesnik

Vmesnik je hiter in odziven, z jasno označenim menijem na levi strani pa imate obilo kategoriziranih možnosti navigacije. Izberete lahko nekaj možnosti, ki jih želite uporabiti kot večje prilagodljive gumbe, ki se prikažejo na vrhu zaslona, ​​tako da vam ni treba nadaljevati lova, če želite najti področja, ki jih najbolj uporabljate.

Delo, kaj storiti, se zdi enostavno, ker je vmesnik videti dobro oblikovan in intuitiven. Vendar je tam veliko, vendar je težje ugotoviti, kako vse skupaj ustreza. Po posameznih območjih smo našli enostavno navigacijo, vendar smo med premikanjem ugotovili, da se spremembe, ki smo jih naredili, niso odražale na drugih območjih.

Na primer, dodali smo novo stranko in nato ustvarili projekt. Ko smo se premaknili k časovnemu listu, lahko izberemo stranko, vendar se zdi, da naš projekt ne obstaja. Opazili smo, da na forumih in v komentarjih omenjajo tudi vprašanja uporabnosti.

Če želite preizkusiti platformo, ki ohranja stvari lepe in preproste, preberite naš pregled Asana. Če vam je všeč to, kar vidite tam, ima vodnik za začetnike Asane nasvete za začetek.

functionfox-ocene

Ocene je enostavno postaviti. Pri ustvarjanju projekta izberete vrsto nalog, za katere menite, da bodo potrebne. Vsaka opravila imajo povezano urno postavko in jo lahko prilagodite svojim potrebam. Od tam vpišete, koliko ur mislite, da bo potrebnih za vsako od njih.

FunctionFox opravi delo z vami in izračuna skupne ocenjene stroške vašega projekta.

Pozneje je mogoče vaše podatke primerjati z urami, ki ste jih dejansko prijavili, tako da lahko vidite, kako se vaše ocene seštevajo. To je lahko koristno za izboljšanje vaše natančnosti sčasoma.

Če želite slediti času, ga lahko vnesete ročno ali uporabite vgrajen časovnik FunctionFox, ki ga lahko zaženete in zaustavite, ko nekaj delate. Edini pokazatelj, da deluje, je, da se ikona časovnika obarva modro, zato jo je enostavno pozabiti. Nekakšen vedno viden števec lahko deluje bolje.

Na žalost nismo uspeli obdelati tabelarnih listov, zato je nismo mogli izkoristiti.

FunctionFox smo dobili dober rezultat za prijaznost do uporabnika. Njegov vmesnik je berljiv in odziven. Vendar pa pri nas ne deluje vse in podobni odzivi smo opazili tudi druge uporabnike.

Čeprav smo naleteli na težave, je dizajn dober in če najdete tisto, kar potrebujete, lahko ugotovite, kako ga uporabiti.

Če želite preizkusiti orodje z enostavnim in intuitivnim vmesnikom, ki deluje pogosteje kot ne, si oglejte naš TeamGantt pregled.

Cena

FunctionFox uporablja nenavaden pristop k oblikovanju cen, z velikim honorarjem za prvega uporabnika in nato z manjšimi stroški za dodatne člane ekipe. To bi lahko škodilo majhnim skupinam, vendar je pravilen odraz načina stroškov.

Poleg tega lahko dva tedna brezplačno preizkusite brez podatkov o kreditni kartici. Neprofitne organizacije in akademske ustanove lahko izkoristijo popuste, vendar bodo morali podrobnosti razpravljati s prodajno ekipo FunctionFoxa. FunctionFox ponuja tudi brezplačen mesec za vsakega uporabnika, na katerega se nanašate.

Prav tako je brezplačno za študente, kar odšteje ceno, tistim, ki še vedno šolajo, pa ponuja brezplačno usposabljanje in webinarje.

FunctionFox je bolj namenjen sledenju časa kot upravljanju nalog, njegova klasična raven pa ne ponuja veliko drugega. Če ste osredotočeni na urejanje in organiziranje nalog, priporočamo, da se izognete njihovi najcenejši možnosti.

Prostor za shranjevanje je tudi omejen, z 10 GB na voljo na svojem najdražjem načrtu in dodatnim prostorom za 10 USD na mesec na 10 GB v vseh načrtih. Če potrebujete več kot to, si oglejte članek o najboljši spletni shrambi za ekipe.

Letne načrte lahko plačujete s kreditno kartico, čekom ali naročnikom. Če niste zadovoljni s funkcijo FunctionFox, obstaja 30-dnevna garancija za vračilo denarja.

Če gledate penije in želite poskusiti nekaj z brezplačno stopnjo in nižjimi cenami, si oglejte naš pregled Freedcamp.

FunctionFox ima cenovno spodobno oceno. Na voljo imate več možnosti, da ga prilagodite svojim potrebam, pa tudi brezplačno preizkusno različico in vrsto koncesij. Kljub temu ni najbolj poceni platforma.

Varnost & Zasebnost

FunctionFox ima stran na svojem spletnem mestu, ki naslavlja vprašanja varnosti in zasebnosti, kar nas prepričuje, da se ne spopada z vašimi podatki ali informacijami, razen če vas vpraša.

Kljub temu izpolnite vaše mesto in državo na podlagi ocene vaše lokacije. Za določitev naše spletne strani je uporabil tudi naš e-poštni naslov. Ne želimo, da aplikacije hranijo podatke o nas, ki jih izrecno nismo posredovali.

Če želite izvedeti več o varovanju svojih podatkov, si oglejte članek, kako zaščititi članek o zasebnosti.

Poleg tega nudi neprekinjeno varnostno kopiranje in shranjuje vaše podatke v visoko varnostnem objektu zunaj kraja. Uporablja SSL tudi za podatke v tranzitu, kar vam daje nekaj zaščite pred kibernetsko kriminaliteto.

Na žalost ne ponuja dvofaktorne avtentifikacije. Če želite izvedeti več o tem, zakaj je to pomembno, preberite naš vodnik za preverjanje pristnosti z dvema faktorjema.

Če si želite ogledati alternativo, ki deluje dobro v varnosti in zasebnosti, si oglejte naš pregled Smartsheet.

FunctionFox dosega dobro oceno varnosti in zasebnosti. Ne spuščate se v podrobnosti in nimate veliko možnosti, da sami urejate stvari, a osnove so na mestu, zato vam ni treba preveč skrbeti.

Storitev & Podpora

Če kliknete gumb »stik«, boste prejeli telefonsko številko, e-poštni naslov in kontaktni obrazec. Številne platforme skrivajo svoje neposredne kontaktne podatke, če jih sploh ponujajo, zato je lepo videti, da vam platforma ponuja več možnosti podpore, ne da bi jih morali loviti..

FunctionFox se zavezuje, da se na klice in zahteve po e-pošti odzove takoj, vendar le v ameriških pisarniških urah. Zunaj teh pa obljublja, da se boste naslednji dan vrnili k vam.

To smo preizkusili s poizvedovanjem o naši težavi z novo ustvarjenimi projekti, ki se ne prikažejo na zaslonu časovnika. Ko smo vprašali, je bilo v ZDA pozno zvečer, zato smo naslednje jutro pričakovali odgovor.

Zdelo se je, da odziv manjka, vendar smo napako, o kateri smo poročali, odpravili naslednjič, ko smo se prijavili, zato so morda podporniki čakali, da se s pomočjo razvijalcev odzovejo na odpravljanje težave.

Če želite izvedeti več o alternativni platformi s hitro podporo, si oglejte naš pregled v ponedeljek.com. To je naše najljubše orodje v tej kategoriji.

Če kliknete meni za pomoč, se prikaže pojavna spletna stran s podrobnim besedilnim opisom strani, ki si jo ogledate v vmesniku. To je redek pristop in izgleda z datumom, vendar smo ugotovili, da je učinkovit. Nekateri uporabniki bi morda želeli video ali slike, vendar je besedilo podrobno, tako da dobite veliko informacij.

Če ga iščete, ima video smernice, z več dolgimi in podrobnimi videoposnetki v YouTubu pa vam bodo prikazani po platformi.

Kljub temu je iskanje nečesa specifičnejšega, zato smo večkrat poskušali stvari najti brez uspeha. To je bilo toliko bolj resno, ker smo ugotovili, da stvari ne delujejo, za katere smo sumili, da so hrošči.

FunctionFox za svoje storitve in podporo dobi dobro oceno. Ima načine, kako priskočiti na pomoč, vendar niso tako temeljiti, kot bi lahko bili.

Razsodba

FunctionFox ima odlične funkcije za sledenje stroškov v več projektih in je odlično orodje na visoki ravni za menedžerje in vodstvene delavce, da spremljajo stvari. Njegovo upravljanje nalog je bolj omejeno, zato bi morali verjetno iskati drugje, če je to vaš fokus.

Naš pregled najboljše programske opreme za upravljanje projektov je odličen kraj za začetek, če želite primerjati tisto, kar je tam. Preberite naš ClickUp pregled izdelka, ki ima veliko stvari, ko gre za osnovno upravljanje nalog.

FunctionFox izgleda dobro. Na splošno je privlačna in dobro zasnovana, vendar smo imeli težave, da bi delovala tako, kot smo želeli. Ko smo se izgubili, podporne možnosti niso bile dovolj, da bi nam pomagale, da smo spet na poti.

FunctionFox ponuja nekaj drugačnega od večine platform, ki smo si jih ogledali, vendar priporočamo, da ga pred nakupom preizkusite in se prepričate, da ustreza vašim potrebam.

Če ste preizkusili FunctionFox, nam sporočite svoje misli v spodnjih komentarjih. Hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me