Freedcamp Pregled

Zelo uporabniku prijazno, toplo orodje, Freedcamp ponuja nizke cene in dobro funkcionalnost. Ima tudi dovolj prostora za shranjevanje in dobro podporo, zaradi česar je najboljši kandidat za mesto številka ena med programsko opremo za upravljanje projektov. Za podrobnosti si oglejte naš celoten pregled Freedcamp.


najboljša programska oprema za upravljanje projektov

Freedcamp obljublja brezplačno in enostavno sodelovanje skupin in svojim uporabnikom ponuja veliko orodij, s pomočjo katerih lahko sodelujejo pri projektih. Izvira iz Kalifornije in je sveža, moderno videti platforma. Preberite si, kaj smo si mislili v tem pregledu Freedcamp.

Je uporabniku prijazen in usmerjen k spoštovanju svojih strank. Če vam ni všeč težko prodati in cenite, da imate e-pošto brez ponudb izdelkov in neželene pošte, je odlična izbira. Njegovo spletno mesto se počuti toplo in prijetno – bolj kot bi bilo v kavarni kot na visokotlačnem poslovnem vzdušju, ki ga nekatere orodja poskušajo ponovno ustvariti.

Če imate raje nekaj bolj poslovno usmerjenega, si oglejte naš LeanKit pregled platforme, ki bo uporabila alternativni pristop.

Čeprav smo prvič gledali Freedcamp, je priljubljen in v svojih knjigah ima težke uteži, med njimi Google, Apple, PayPal in Airbnb, tako da, če se prijavite, boste v dobri družbi.

Nad njim smo bili navdušeni in ugotovili, da je kljub občasni napaki vmesnika poceni in enostaven za uporabo. Vredno je preveriti, še posebej, če gledate penije. Vzgojitelji in neprofitne organizacije imajo posebne ponudbe, zato imajo še več razloga, da poskusijo. Če niste preveč prepričani o tem, si oglejte naš izbor najboljše programske opreme za upravljanje projektov.

Alternativa za Freedcamp

Moči & Slabosti

Lastnosti

S Freedcampom dobite neomejeno shranjevanje, kar je odlično, vendar je omejitev velikosti datoteke za brezplačne uporabnike le 10 MB. To bo precej omejujoče. Video ni, na primer datoteke programske opreme in programske opreme, pa tudi velike slike so lahko prevelike. Omejitev se z ravnijo naročnin poveča do največ 250 MB na Enterprise načrtu.

To je veliko bolje, vendar boste še vedno potrebovali več, če delate z večjimi vrstami datotek. Če želite dobiti zunanje shranjevanje datotek, si preberite članek o najboljši spletni shrambi za ekipe, kjer najdete pregled možnosti.

Freedcamp ima trg aplikacij za razširitev svoje funkcionalnosti. Najbolj priljubljene brezplačne aplikacije zahtevajo več kot 2 milijona namestitev, nekatere plačane aplikacije pa dosegajo približno 20.000. Konfiguracijske strani, do katerih dostopate s tipko „upravljaj sistem“ na nadzorni plošči, omogočajo vklop in izklop modulov, ki jih preprosto dodate svojim projektom.

Uglaševanje tega, kar je na voljo, vam omogoča, da so stvari čim bolj preproste, hkrati pa vključite tudi funkcionalnost, ki jo potrebujete.

Osnovni pogledi so izbrani s pomočjo ikon v svetlobni vodoravni orodni vrstici.

Komponente so dodane temni stranski vrstici na levi strani zaslona. Leva orodna vrstica ni bila vidna na številnih področjih, zaradi česar smo imeli preproste povezave do komponent, ki smo jih dodali, vendar lahko s pomočjo zaznamkov uporabite to.

Obstaja API za razvijalce, če se želijo razširiti na Freedcamp. Z Zapierjem lahko sodelujete tudi tako, da Freedcampu omogočite dostop do podatkov na ogromnem številu platform. Preberite o nekaj primerih v našem pregledu Google Drive, pregledu Evernote in Asani.

Pogled pripomočkov prikazuje priložene pripomočke, vendar elementi, ki jih prikazuje, niso vedno povezani s samimi zasloni, kar je zmedeno. Dodali smo sledilnik težav. Težave je spremljal ločeno od tistih, ki smo jih dodali v pogledu opravil, kar nam je vzelo nekaj časa.

Freedcamp Wikis

Freedcamp ima wikije, s katerimi lahko zgradite bazo znanja okoli svojega projekta, kar je priročna funkcija. Uporabniki lahko ustvarijo tudi teme za razprave, s katerimi lahko svoje ekipe komunicirajo. Lahko ustvarite poročila, ki prikazujejo, katera opravila so bila opravljena, vendar za njih ni preveč možnosti prilagajanja..

freedcamp-račun

Obstaja tudi funkcija izdajanja računov, ki vam omogoča ustvarjanje hitrih računov in ocen ter shranjevanje podrobnosti o stranki. Če vas zanima več možnosti pri avtomatizaciji računov, si oglejte naše računovodske storitve programske opreme za ideje.

Večina pripomočkov je videti dobro, včasih pa se zdi funkcionalna premalo. Nekateri od njih so bili videti samostojni in so uporabljali lastne podatke brez očitnega načina, da bi jih vključili v širši projekt. Prepričani smo, da se jim bodo mnogi zdeli koristni, in priporočamo, da poskusite poiskati tiste, ki bi vam lahko koristile.

freedcamp-chart

Poleg tega, da deluje v brskalniku, ima Freedcamp tudi aplikacije za Android in iOS, tako da lahko svoje projekte načrtujete tako v vlaku kot v pisarni. Obstaja namizna različica za Windows, ki je odkrita na njenem spletnem mestu, pa še boljša skrita različica macOS-a, za katero smo našli le povezavo v njeni zbirki znanja.

Stran s različico sistema Windows vsebuje opozorilo, da boste morali, da ga namestite, klikniti prek neznanega programa, kar je nekoliko zaskrbljujoče. Cenimo, da je pridobivanje certifikatov za namizne aplikacije zmeden postopek, vendar še vedno pričakujemo, da ga bo z milijoni strank lahko izvedlo..

Všeč nam je neomejen prostor za shranjevanje Freedcampa. Ima tudi veliko pripomočkov in razširitev, vendar menimo, da jih je mogoče izboljšati. Klopi veliko škatel, ima pa tudi nekaj grobih robov. Freedcamp je sicer zelo konfiguriran, vendar je na voljo veliko, tako da tukaj dobi spodobno oceno.

Pregled funkcij Freedcamp

Logotip Freedcampfreedcamp.com

Začne se od 149 USD mesečno na vse načrte

Funkcije upravljanja

Naloge

Podvprašanja

Upravljanje odvisnosti

Ozadja po meri

Druge možnosti prilagajanja

Omejitev velikosti ekipe
Neomejeno

Skladiščni prostor
Neomejeno GB

Splošno

Plačilo
Kreditna kartica

Sprejema kripto valute

Podpora za mobilne sisteme
iOS, Android

Brezplačen preizkus
14 dni (razen Enterprise)

Varnost

Dvofaktorna avtentikacija
Samo za podjetja

Šifriranje
AES-256

SOC certifikat
Posredno prek AWS

Podpora

Klepet v živo

E-poštni naslov / kontaktni obrazec

Telefonska podpora

Uporabniku prijaznost

Vse od Freedcampa od svojega spletnega mesta do njegovih aplikacij je uporabniško usmerjen pristop. Aplikacija ne gre več tako, da bi stvari lahko naredili pravilno.

freedcamp-dobrodošli

Prijava je enostavna in ko to storite, ste vabljeni, da ustvarite svoj prvi projekt. Freedcamp uporablja preprost pristop na dveh ploščah, na levi plošči pa so polja, ki jih želite posodobiti, na desni pa prikazuje, kako naj bo vaš projekt urejen. Primer besedila bo nadomestilo tisto, kar vtipkate.

To nam je bilo všeč in smo mislili, da gre za prijeten pristop k težavi, ki jo najdemo v številnih orodjih, kjer nas uvod spodbudi, da postavimo stvari, preden bomo vedeli, kaj storiti.

Kmalu po prijavi dobite e-poštno sporočilo s povezavami do nekaj uvodnih videov. So odličen način za spoznavanje orodja. Veseli smo bili, da smo jim lahko pokazali, kako stvari delujejo, ne da bi si na začetku ogledovali polnilo, in vam priporočamo, da si jih ogledate za hiter pregled nad vsem.

Od tam greste na nadzorno ploščo, kjer si lahko ogledate dodeljene naloge, posodobitve, projekte in tedenski pregled. Na voljo so tudi različni nadzorni meniji in zasloni. To je močan dizajn, ki je privlačen in privlačen, vam daje veliko možnosti, ne da bi bil pretiran.

freedcamp-armaturna plošča

Naloge je mogoče ustvariti enostavno in jim dodeliti lastnosti, kot so prednostna naloga, datum začetka in roka zapadlosti, in jih lahko dodelite članu skupine. Privzeto so prikazani na seznamu in jih je mogoče filtrirati in naročiti.

Podvrsti Freedcamp

Ustvarite lahko podnaloge, pa tudi odvisnosti, kar vam pokaže, kaj je treba najprej storiti in kaj čaka, da se končajo druge stvari.

Poleg dobro zasnovanega novega obrazca nalog so na desni strani oznake, ki jih je mogoče dodeliti obstoječim nalogam. Vendar jih ne morete povleči na nov obrazec opravil, kar je sprva zmedeno.

freedcamp-naloge

Vsako nalogo lahko komentirate in jim priložite datoteke. To lahko storite neposredno ali prek storitev, kot so Google Drive, Microsoft OneDrive ali Dropbox. Morda si oglejte naš Dropbox pregled, če ste eden redkih, ki ga še ni preizkusil.

freedcamp-koledar

Poleg pogleda naloge lahko s koledarskim prikazom vidite, kaj se prikaže v naslednjih nekaj tednih. Z roko vam Freedcamp omogoča premikanje opravil z vlečenjem in spuščanjem.

Koledar ima možnosti prikaza, kot so temen način in različne stopnje kontrasta. Prvi dan v tednu lahko spremenite v nedeljo ali ponedeljek, svoj delovni čas pa prilagodite glede na način poslovanja.

Pogled kanbana razdeli vaše naloge v tri stolpce in vam pokaže, kaj ste začeli, kaj ste končali in ki še čakate, da opravite. To je preprost in učinkovit način organiziranja stvari. Vendar stolpcev ne morete prilagoditi, kot lahko, z nekaterimi orodji.

Še eno dobro orodje, ki temelji na kanbanskem pogledu, je Trello. Uporabljamo ga v oblaku Cloudwards in priporočamo, da si ogledate naš vodnik za začetnike Trello, če želite vedeti več o tem..

Njegov pogled Gantt vam prikazuje, kako se naloge ujemajo skupaj in z njimi zlahka ustvarite odvisnosti, če povlečete med različne predmete. To je odličen način, da organizirate svoje projekte in si pomagate zagotoviti, da se vse lahko izvede pravočasno.

freedcamp-gantt

Zaznamki Freedcamp

Eden od značilnosti kakovosti življenja, ki ga cenimo, je seznam zaznamkov družbe Freedcamp. Omogoča vam dodajanje katere koli strani ali pogleda na spustni seznam, kar je koristno pri navigaciji. Radi bi ga videli v vseh orodjih za upravljanje projektov, ker olajša iskanje poti.

freedcamp-zaznamki

Na njegovem spletnem mestu smo videli nekaj napak, kot so vrzeli, črkovalne napake in netočne informacije. Na primer, v nekaterih besedilih je njegova aplikacija za Android skoraj pripravljena, čeprav je na voljo v Trgovini Play. Nič od tega ni večjih stvari, vendar kažejo, da ima Freedcamp veliko grobih robov, kljub temu da je videti polirano in da je intuitiven za uporabo.

Navigacija je lepo videti in gladka ter se hitro odziva. Včasih mu primanjkuje pretoka, prikazovanje določenih zaslonov pa je pogosto zahtevnejše, kot bi moralo biti, ker navigacijske plošče včasih manjkajo. Zaznamki sicer spremenijo in ublažijo težavo.

Uporaba Freedcampa je prijetna izkušnja. Lepih dotikov je veliko, vendar ima tudi svoj delček manjših vprašanj. V celoti dobiva dobro oceno.

Cena

Freedcamp je, kot je že ime, brezplačen za neomejene uporabnike in vam omogoča toliko datotek in projektov, kot želite. Njegova stran s cenami obljublja “preprosto in pošteno” oblikovanje cen in to je tisto, kar dobite.

Freedcamp račune samo za aktivne uporabnike. Povabite lahko toliko ljudi, ki si jih želite ogledati, brez dodatnih stroškov.

Za plačane načrte je na voljo 14-dnevno brezplačno preskušanje, razen stopnje Enterprise. Če želite poskusiti, se lahko obrnete na Freedcamp neposredno.

Neprofitne organizacije in vzgojitelji lahko dobijo še globlje popuste. Če imajo manj kot 30 uporabnikov, lahko brezplačno uporabijo minimalistično stopnjo, na ostale načrte pa so znatni popusti. Freedcamp ima seznam izključitev za neprofitne organizacije, zato si boste za podrobnosti želeli ogledati njegovo spletno mesto.

Njeni pogoji so tudi nekaj epskega prebranega, tako da če ste tip osebe, ki rad bere drobni tisk, boste potrebovali kar nekaj časa, da jih preberete..

Plačilo je samo s kreditno kartico.

Za sprejemljivo brezplačno ponudbo, najnižje cene pri večini svojih načrtov in popuste za učitelje in neprofitne organizacije, dajemo Freedcamp visoke ocene.

Varnost & Zasebnost

Freedcamp na prodajnem delu svojega spletnega mesta ne daje veliko informacij o varnosti in je v tem pogledu nenavaden. Ima pravilnik o zasebnosti, vendar je bolj kot dokument o skladnosti z zakonom kot uporabniku prijazno razlago, kaj počne za zaščito vaših podatkov.

Ko se prijavite, pa je v njeni zbirki znanja koristen članek, ki vam daje več podrobnosti.

Zavezan je, da vaših uporabniških podatkov ne bo pregledal, razen če je to potrebno, kar bi si želeli, da bi bilo samoumevno, zato je dobro, da se Freedcamp obljubi. Če vas skrbi, kdo bi lahko na vas pihal, preberite naš članek, kako zaščititi svoj članek o zasebnosti za kazalce.

Ustreza EU-ZDA. in Swiss-U.S. okviri zasebnosti ščit. Omenja tudi Splošno uredbo o varstvu podatkov, vendar ne zajema podrobnosti, za razliko od nas v članku o GDPR, ki vam bo pomagal, da se boste okrog nje strnili..

Pravi, da podpira “najnovejše varne šifrične pakete in protokole”, vendar ne določa, katero šifriranje uporablja za podatke med prehodom ali v mirovanju. Mogoče nam pri varčevanju s podrobnostmi življenje otežuje tudi slabe fante. Preberite naš članek o kibernetski kriminaliteti za več o tej temi.

Poleg izvajanja rednih varnostnih kopij je zunanje revidiran in ima samodejni sistem za zaznavanje vdorov, da opazi morebitne hekerje.

Če sta varnost in zasebnost za vas prednostni nalogi, si oglejte naš pregled Smartsheet. Smartsheet je močan na obeh področjih, pa tudi enostaven za uporabo.

Dvofaktorska avtentikacija je na voljo samo v načrtu podjetja. Raje bi ga videli na voljo vsem, vendar je bolje, kot da ga sploh ne bomo imeli. Preberite naš članek o dvofaktorskem preverjanju pristnosti, če želite izvedeti več o tem, zakaj ga cenimo.

Varnostnih možnosti v aplikaciji nismo našli veliko, vendar obstaja dodatek, s katerim lahko upravljate skupinska gesla.

Freedcamp ponuja varnost, ki jo pričakujete v zvezi z varnostjo in zasebnostjo, z visokimi standardi in dvofaktorno avtentikacijo za tiste, ki so na svojem najdražjem načrtu. Raje bi videli več možnosti, vendar nismo zadovoljni s tistim, kar je tam, zato Freedcamp dobi dobro oceno.

Storitev & Podpora

Freedcamp obljublja različne hitrosti odziva, odvisno od vašega načrta. Brezplačni uporabniki dobijo standardno podporo, medtem ko lahko uporabniki na ravni podjetja pričakujejo strelovito odziv.

V spodnjem desnem kotu zaslona kliknite gumb »Pridruži se« in pojavil se bo kontaktni obrazec. Je hiter, funkcionalen in učinkovit in vas ne prisili, da se pošljete po njegovih podpornih materialih, preden pošljete sporočilo. Všeč nam je njegov pristop brez neumnosti.

Postavili smo vprašanje o dodajanju stolpcev po meri v njegov pogled kanban in v nekaj več kot pol ure dobili odgovor, kar je odlično. Odziv je bil podroben in nakazal je nekaj rešitev za težavo, ki smo jo imeli, skupaj z zagotavljanjem diagrama, tako da so najboljši znaki podporne ekipe Freedcampa.

Izberite »vadnice & možnost “v glavnem meniju in poslani boste na dobro zasnovano stran znanja. Vključuje povezave do nekaj videoposnetkov v YouTubu. V kanalu Freedcamp je približno 20 ali več.

Članki v zbirki znanja so jasni, z veliko nalepkami ilustracij, ki vam pokažejo, kako narediti stvari. Vendar obstaja nekaj vrzeli in stran lahko uporablja iskalno polje. Nismo našli članka o tem, kako na primer dodati stolpce v njegov pogled Kanban ali sploh kaj o pogledu kanbana..

Spretno obstaja gumb “obnovi vse namige”. To je še ena dobra ideja. Številna orodja vključujejo veliko koristnih namigov in pojavnih oken za nove uporabnike, vendar jih prikažete samo enkrat, tako da jih lahko preprosto zamudite, če ste zaposleni, če stvari opravite ali pozabite. Imeti gumb, da jih vrnete nazaj, ima veliko smisla.

Žal izvedba ni tako dobra, saj tudi po kliku gumba nismo dobili namigov in pojavnih oken. To je odlična ideja in nekaj, kar bi radi videli, da to počnejo tudi druge platforme.

Navdušeni smo bili nad podporo Freedcampa. Njegova ekipa se nam je hitro vrnila, ko smo zastavili vprašanje in ima dober izbor podpornega gradiva, vendar bo njegova baza znanja lahko sodelovala z več članki. Dobi dobro oceno.

Končne misli

Navdušeni smo bili nad tem, kar smo videli pri uporabi Freedcampa. Poleg tega, da osnove pravite, je polno dobrih idej. Je enostaven za uporabo in tudi poceni.

To smo prvič pogledali, vendar bo morda vključeno, ko bomo sestavili svoj naslednji pregled najboljše programske opreme za upravljanje projektov. Ima nekaj manjših napak, raztresenih po njegovem vmesniku in spletnem mestu, vendar stvari na splošno delujejo dobro.

Če ste poskusili Freedcamp, delite svojo izkušnjo z njim v spodnjih komentarjih. Hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me