Pregled naloge

Taskworld je zelo kul orodje za upravljanje projektov, ki ga uporablja več velikih imen podjetij. Razumemo lahko, zakaj: uporaba je gladka in ima številne funkcije, poleg tega pa tudi dostojne cene. Preberite naš celoten pregled Taskworld in preverite, ali je to za vas.


najboljša programska oprema za upravljanje projektov

Taskworld je platforma za upravljanje projektov, ki vam ponuja priložnost, da doživite timsko skupinsko delo. To je precej ponudba. Čeprav med njo nismo dosegli nirvane, smo se ji zdeli privlačni in učinkoviti.

Možg milijarderja Freda Mouawada je Taskworld lansiral leta 2012, s čimer je postal razmeroma nov igralec na trgu. V tem pregledu Taskworld bomo videli, kako se primerja z najboljšo programsko opremo za upravljanje projektov.

Zaupajo jo največje svetovne družbe, med drugim Sony, Samsung in Volkswagen, tako da boste v dobri družbi, če se prijavite.

Navdušil nas je, ker je bil enostaven za uporabo, hkrati pa ponuja veliko funkcij. Vredno je preveriti vse, ki želijo organizirati projekte v spletu.

Moči & Slabosti

Alternativa za Taskworld

Lastnosti

Taskworld organizira “projekt.” Projekti so razdeljeni na „sezname opravil“ in „naloge“. Poleg tega je odvisno od vas. Lahko ga uporabljate kot tablo kanbanov ali seznam opravil, ki jih želite označiti, ko delate preko njih.

Naloge lahko preprosto ustvarite v aplikaciji ali tako, da pošljete e-pošto na naslov, ki je na voljo za vsak delovni prostor. Če boste to storili, najprej preglejte naš vodič o varnosti e-pošte.

Naloge so lahko dodeljene različnim ljudem, glede na roke, označene, označene in nadzorovane. Za vsakega lahko nastavite opomnike po meri, spremljate porabljen čas in jim dodate točke (česar nismo videli nikjer drugje). Če vas zanima, kako spremljate čas svojih uporabnikov in želite pozorno spremljati finance, si oglejte naš pregled Mavenlink.

taskworld-naloga

Naloge je v filmih Taskworld enostavno filtrirati. Ogledate si lahko tiste, ki ste jih ustvarili, jih spremljali ali vam jih dodelili. Filtrirate lahko tudi po časovnem obdobju.

taskworld-filtri

Vsak lahko tudi komentirate, pa tudi priložite datoteke. Imajo kontrolne sezname, ki delujejo kot podvrsti.

Skladiščenje delovnega sveta

Datoteke dobijo tudi svoje lastno območje, če želite naložiti karkoli za skupno rabo v celotnem projektu. Kar zadeva prostor za shranjevanje, v programu Taskworld Professional dobite 100 GB in neomejeno shranjevanje v oblaku na ravni podjetja. Tisti iz programa Professional, ki potrebujejo še več prostora, bi morali prebrati članek o najboljši spletni shrambi za ekipe.

Taskworld žal nima upravljanja odvisnosti. Če vam je to bistvenega pomena, si oglejte naš pregled Wrike, če želite izvedeti več o njegovi platformi.

Glavni pogled naloge Taskworld je prikaz nalog, obstaja pa tudi koledar in časovnica. Pogled seznama se lahko razporedi v stolpce, zaradi česar deluje kot kanban plošča. Pogled v koledarju prikazuje, kaj ste že pripravili, in omogoča sinhronizacijo projekta z zunanjimi aplikacijami, kot so Google Calendar, Outlook.com in macOS X koledar.

Časovna vrstica prikazuje, kdaj se vaše naloge izvajajo v razmerju druga do druge. Označeni so glede na status, tako da na primer vidite, ali so zamudni ali popolni.

taskworld-časovnica

Spletna stran za analitiko Taskworld vam omogoča, da vidite, koliko nalog je načrtovanih, opravljenih in zamujenih, in jih razvrstite v kategorije. Lahko vidite, kaj vam je dodeljeno, in kaj spremljate, zato je dober način, da preverite, ali je vse na poti.

analitika sveta naloge

Če se vam zdi pregled nad poslovno stranjo vašega projekta koristna, si oglejte alternativo v LeanKit.

Taskworld ima območje za klepet, ki vam omogoča, da se pogovarjate s soigralci, kjer koli se zgodijo. Lahko pošiljate neposredna sporočila in obstaja več kanalov. Lahko naložite priloge in obstaja dobra izbira emojisov, tako da se lahko izrazite.

Povratne informacije o opravilnem svetu

Prav tako je mogoče ljudem posredovati povratne informacije in dodajati vrednosti, ki jih lahko vidijo vsi. Povratne informacije so privzeto zasebne, vendar se lahko delijo po medsebojnem soglasju. Na splošno je to lepo mesto za komunikacijo. Bolje je kot pri številnih ponudnikih tekmovalcev Taskworld-a in podobno kot imeti samo člane za razpravo o projektih.

Možnosti prilagoditve Taskworld-a so dobre. Lahko ga prilagodite svojim okusom. Ozadje delovnega prostora lahko spremenite na eno od več kakovostnih fotografij ali izberete enega od njegovih mehkih gradientov. Če vam nobena ni všeč, lahko naložite svojo sliko.

Ljudje in klepetalni kanali lahko dobijo tudi svoje slike, zato vam tisti, ki imate radi občutek lastništva, daje Taskworld. Če se želite prilagoditi, preberite pregled Podio. Podio vam omogoča, da ustvarite predloge po meri, kar je koristno, če imate podobne projekte, ki zahtevajo veliko dela.

Projekte Taskworld lahko kopirate in izvozite v .csv, če želite podatke uporabiti drugje. Obstaja tudi obsežen dnevnik dejavnosti, ki prikazuje ukrepe, ki ste jih izvedli in kdaj.

Integracije so na terenu tanke, vendar lahko podatke iz Trella uvozite, če iz njega izvozite .json datoteko. Ima svoj API, tako da lahko sami razširite platformo, če imate razvojne odrezke. Njegova dokumentacija je videti kljub podrobni pravopisni napaki podrobna.

Razen če ne načrtujete delati na tem samem, ni veliko več funkcij, ki jih dobite iz škatle. Če rečem, s tem ni nič narobe.

Mobilne aplikacije so na voljo v App Store in Google Play Store, tako da jih lahko uporabljate na poti.

Taskworld dobiva dobro oceno funkcij zaradi močne izbire pogledov in dobrih možnosti prilagajanja in komunikacije. Glavne šibke točke so integracije.

Če iščete platformo, ki je enostavna za uporabo, vendar ima veliko integracij, poglejte naš pregled Asana.

Pregled funkcij opravilnega sveta

Logotip nalogetaskworld.com

Začne se od 1099 dolarjev mesečno Vsi načrti

Funkcije upravljanja

Naloge

Podvprašanja

Upravljanje odvisnosti

Ozadja po meri

Druge možnosti prilagajanja
Slike za klepete

Omejitev velikosti ekipe
Neomejeno

Skladiščni prostor
Neomejeno GB

Splošno

Plačilo
Kreditna kartica, Paypal

Sprejema kripto valute

Podpora za mobilne sisteme
iOS, Android

Brezplačen preizkus
15 dni

Varnost

Dvofaktorna avtentikacija

Šifriranje
TLS 1.2 (tranzit)

SOC certifikat

Podpora

Klepet v živo

E-poštni naslov / kontaktni obrazec

Telefonska podpora
Navedena prodajna številka

Uporabniku prijaznost

Taskworld je platforma, ki je enostavna za uporabo in skoraj vse deluje po pričakovanjih. Njegov vmesnik je hiter in berljiv in večino stvari je mogoče razbrati ob prvi uporabi.

Prijava je hitra in neboleča. Ko potrdite e-poštno sporočilo, boste prosili nekaj podrobnosti in nato dobili možnost, da povabite sodelavce po e-pošti ali povezavi. Nato boste morali sprejeti nekatere spremembe zasebnosti, povezane s splošnimi predpisi o varstvu podatkov. Naš članek o GDPR pojasnjuje več o tem, kaj je.

taskworld-gdpr

Po tem vas v aplikacijo pozdravijo z animacijo dobro oblečenega moškega v balonu z vročim zrakom. To je dober pokazatelj tona sveta Taskworld. Uporabljate ga za dokončanje stvari, vendar ni razloga, da ne morete uživati ​​v tem postopku.

nalogo-svet-dobrodošlo

Od tam naprej v aplikacijo, kjer vam je predstavljena kratka vadnica. Vodi vas skozi osnove in vam omogoča, da preizkusite nekatere funkcije Taskworld-a. Ko boste vadbo prejeli, boste nagrajeni z navijašicami in bleščicami, zato je vredno.

taskworld-vzorec

Ustvarjanje projekta je samo vprašanje, kako vnesti podrobnosti in izbrati predlogo. Obstajajo štirje in prazen, vsak ponuja različne pristope in kratek uvod, v katerem razloži, kaj ponuja.

taskworld-nov-projekt

Obstaja navadna kanban plošča s tremi stolpci: “opraviti”, “narediti” in “končano.” Če je to vse, kar potrebujete, si oglejte naš vodnik za začetnike Trello, če želite izvedeti o preprosti aplikaciji, ki temelji na kanbanu.

Obstajata tudi predloga, ki temelji na delovnem dnevu, s seznami, imenovanimi po dnevih v tednu (vikendi niso na voljo v Taskworld-u), pa tudi dve predlogi s seznami opravil za posameznike in oddelke.

Vmesnik Taskworld

Vmesnik je odziven, večina ukrepov pa vam daje takojšnje povratne informacije. Večino časa se počuti tako namizno kot namizna aplikacija in to je zasluga za njene razvijalce.

Ena težava, ki smo jo ugotovili, je, da stvari, vključno s podatki, ki ste jih vnesli, izgubljamo s klikom na nekaj drugega. Na primer, ko postavljate nov projekt, boste izgubili vse podatke, ki jih vnesete, če kliknete zunaj okna, v katerem delate. Pazite, da vas to ne ujame..

Druga manjša težava je, da so v področjih pregleda in projektov predstavljeni podobni seznami pogledov, vendar so pogledi nekoliko drugačni. Ko smo prvič opazili, smo mislili, da je koledar izginil. Vendar to niso resne težave.

Taskworld dobro dosega uporabnost, saj skoraj vse deluje po pričakovanjih. Hitro je tudi, kar olajša raziskovanje in vam pomaga, da ostanete angažirani pri uporabi. Zato dobiva visoke ocene.

Cena

Taskworld ima preprosto cenovno strukturo s samo dvema načrtoma. Strokovni načrt je po ugodnih cenah in vključuje skoraj vse funkcije Taskworld-a za upravljanje nalog. Področje Enterprise vključuje vse vrste dodatkov, kar vam zagotavlja boljšo podporo in varnost. Med drugim dobite tudi usposabljanje, neomejeno shranjevanje in izbiro 16 podatkovnih centrov za shranjevanje.

Če raje uporabljate platformo z brezplačnim nivojem, si oglejte takšen pregled Freedcamp za eno takšnih možnosti.

Če želite preveriti svet Taskworld, obstaja 15-dnevna brezplačna preskusna različica. Ko se prijavite, kreditna kartica ni potrebna. Če želite plačati, lahko to storite s kreditno kartico ali PayPal.

Taskworld zaradi svojih preprostih načrtov in poceni standardne možnosti dobro dosega ceno. Prost nivo bi bil lep, vendar ne morete imeti vsega in Taskworld ponuja veliko za svoj denar.

Varnost & Zasebnost

Taskworld uporablja spletne storitve Amazon za gostovanje vaših podatkov in šifrira vaše podatke med prevozom in v mirovanju. Poleg rednih varnostnih kopij lahko izberete, kje se nahajajo vaši podatki, kar je koristno, če ima določena država zakone, ki ustrezajo vašim zahtevam.

Skladno je z GDPR in EU-ZDA. Okvir zasebnosti. Če želite vedeti, s kom deli podatke, ima njegova obsežna politika zasebnosti seznam, ki vam pove.

Če imate pomisleke glede zasebnosti, preberite nasvete, kako zaščititi članek o zasebnosti za nasvete.

V aplikaciji Taskworld so tudi uporabne možnosti. Izberete lahko, ali dovolite tretjim osebam dostop do svojih podatkov in zahtevate kopijo informacij, povezanih z delovnim prostorom..

Na podjetniškem načrtu lahko nastavite SAML enkratno prijavo za dodatno varnost. To vam bo zagotovilo večjo zaščito pred kibernetsko kriminaliteto.

Vendar ni veliko drugega, zato boste morali, če želite natančno prilagoditi varnostne nastavitve, poiskati drugje. monday.com vam omogoča veliko igranja z varnostjo. O tem si preberite v našem pregledu monday.com.

Taskworld tudi nima dvofaktorne avtentikacije. Več o tem si lahko preberete v našem delu za preverjanje pristnosti z dvema faktorjema. Oglejte si naš pregled Airtable in si oglejte aplikacijo, ki jo ponuja, ter več drugih zanimivih funkcij.

Taskworld dobiva dostojno oceno varnosti in zasebnosti. Osnove dosega pravilno, vendar ni posebej bogato.

Storitev & Podpora

Taskworld je lepo in enostavno razbrati, če pa imate težave, je na voljo veliko podpore. V meniju za pomoč so uporabne možnosti. Do tutorialja, o katerem smo govorili prej, lahko dostopate do njega, če ga želite ponovno pregledati (ali, tako kot mi, ga slučajno prvič zavrnete, ko je predstavljen).

Oglejte si naš pregled ClickUp in si oglejte platformo, ki vas bo dobro sprejela z vodenim ogledom svojih funkcij.

Uporabniški priročnik Taskworld vsebuje desetine kategoriziranih člankov, ki razlagajo, kako narediti preproste in ne tako preproste stvari. Vključujejo besedilo in animacijo, tako da lahko vidite, kako stvari potekajo. Na voljo je tudi izbor najnovejših člankov.

Če imate dodatne težave, lahko nanje pišete komentarje, in glede na to, kar smo videli, se ekipa za podporo Taskworld-a vedno odzove in pomaga vsem, ki imajo težave.

nasveti taskworld-workflow

Ima možnost nasvetov za potek dela, ki prikaže pojavno okno s štirimi videoposnetki. Predstavljeni so dobro, vendar jih ni veliko in so kratki.

Kliknite »pišite nam«, preden boste stopili v stik z njegovo ekipo za podporo, boste morali iskati podporne materiale Taskworld-a. Ko to storite, se vam odpre preprost obrazec za oddajo. Zastavili smo vprašanje o dvofaktorski avtentikaciji in dobili natančen odgovor v samo 19 minutah, kar je hitro.

Če so vam pomembni hitri časi podpore, vas je pokril Taskworld, za še hitrejšo storitev pa si oglejte naš pregled Basecamp. Vrnil se nam je v samo treh minutah.

Z dobrimi odzivnimi časi in obilico dokumentacije ima Taskworld odlične storitve in podporo. Je platforma, ki je enostavna za uporabo, zato verjetno ne boste potrebovali veliko pomoči.

Končne misli

Taskworld je ena najboljših platform, ki smo si jo ogledali v zadnjem času in ponuja veliko funkcij po dostojni ceni. 

Njegov vmesnik je odličen. Ko nekaj narediš, to preprosto deluje. Vse je jasno, hitro, odzivno in enostavno. Priporočamo ga kot eno najboljših možnosti upravljanja projektov tam.

Njeno pomanjkanje integracij ali nenavadne značilnosti sta le njena vprašanja. Kar vidite, je tisto, kar dobite, vendar ima API, če ga želite sami razširiti. Kaj je tam dobra kakovost in je vredno preveriti.

Če ste Taskworld ubrali za vrtenje, nam v komentarjih povejte, kaj ste mislili o njem. Hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me