monday.com Pregled 2020: Cene, lastnosti in primerjava

monday.com Pregled

monday.com je orodje za upravljanje projektov, ki deluje dobro, je zelo učinkovito in tudi cenovno ugodno za zagon. Edina slaba stran je, da je naloga težko razčleniti, sicer pa obstaja velika možnost, da je to morda program za vas. Za podrobnosti preberite celoten pregled monday.com.


najboljša programska oprema za upravljanje projektov

Monday.com, predstavljen leta 2014, je razmeroma nov igralec na trgu za upravljanje projektov. V tem pregledu monday.com bomo videli, kako se izenači s konkurenco.

Sestavljajo jih ekipe s sedežem v New Yorku in Izraelu in se ponaša z uporabniki v 141 državah in uporablja 80.000 strank, vključno s podjetji, kot so Carlsberg, Philips in DHL.

Njegova zasnova je odlična, nabor funkcij pa impresiven. Tudi to ni preveč drago. Ogledali si bomo, ali bomo našli, ali ima sloga ta slog. Za tiste, ki komaj čakajo, da berejo naprej, vam bomo predstavili predogled snemanja in rekli, da monday.com dosega več kot to, kar smo od njega pričakovali.

Navdušeni smo bili nad njegovo splošno kakovostjo. Ponuja odlično paleto funkcij po dostopnih cenah, zato bi jih moral vsakdo na trgu razmisliti o novem orodju za upravljanje projektov. Uspešno je učinkovit, pa tudi enostaven za uporabo, zaradi česar je uporabnikom dragocena prednost.

Alternativa za monday.com

Moči & Slabosti

Lastnosti

monday.com je močno večplastna storitev, ki ima pomembne funkcije na voljo le v svojih dražjih načrtih. Njegov osnovni načrt vključuje dnevnik kanbanov in dnevnik dejavnosti, pri čemer se časovna premica, koledar in zemljevidi odklepajo na standardni ravni.

Pogled kanbana vam omogoča, da predmete premikate od mesta do kraja, podobno kot programska oprema, ki temelji na kanbanu Trello. Več o tem preberite v vodniku za začetnike Trello.

ponedeljek-pogledi

Na ravni Pro dobite njegovo sledenje času in poglede grafikonov, medtem ko Enterprise uporabniki dobijo VIP podporo, usposabljanje ena na ena in več drugih funkcij. Pogledi se lahko dodajo po potrebi, kar omogoča, da svoj delovni prostor prilagodite svojim potrebam.

Vsi načrti vključujejo nekaj prostora za shranjevanje, osnovna storitev ponuja 5 GB, standardni načrt pa ponuja 50 GB, Pro in Enterprise pa vam daje toliko, kot želite. Po ceni 59 $ za pet uporabnikov programa Pro je samo shramba odlična vrednost.

Oglejte si članek o spletni shrambi za ekipe in si oglejte, kako se specializirani ponudniki ujemajo s tistim, kar vam ponuja monday.com.

Vključuje se tudi v številne platforme, vključno z Dropbox, Slack, Trello in Zapier. Če boste Slack uporabljali z monday.com, boste morda želeli s storitvijo za shranjevanje v oblaku preseči omejitev velikosti datoteke 500MB za monday.com. Preberite naš najboljši skladišče v oblaku za Slack za več podrobnosti.

ponedeljek-integracije

Vaši projekti na monday.com temeljijo na deskah. Tabla je neodvisen zaslon, sestavljen iz združenih elementov ali “impulzov”, kot jih opisuje monday.com. Impulzi so lahko karkoli, od napak, ki jih je treba popraviti, do nalog, ki jih je treba rešiti. Lahko jih pokličete in njihove skupine, karkoli želite.

Skupine lahko nastavite tako, da na vsak element vključujejo različne stvari. Vključujejo lahko datume, ljudi, oznake in druge stvari. Veliko moči sistema je, da lahko dodelite poljubne predmete in uporabite več primerkov posameznih elementov.

Dodate lahko dva datuma, na primer, če želite nekaj začetnega in končnega datuma. Dodajte osebo, če želite nekomu dodeliti naloge ali dodati dva, če želite poleg tega dodeliti upravitelja.

Kot statusni sistem se lahko uporabljajo barvne nalepke. Naslov stanja, nalepke in njihove barve je mogoče urediti, tako da lahko s tem sistemom naredite veliko.

monday.com olajša izvedbo osnov, vendar jih je mogoče uporabiti za večjo funkcionalnost vaših plošč, če to želite. Ponuja veliko prilagodljivosti in vam omogoča, da svoje deske razrastete v orodje tako preprosto ali tako zapleteno, kot ga potrebujete.

Edina slaba stran je, da lahko opazimo navdušene managerje, ki napolnjujejo svoje deske s stvarmi, ki jih lahko označijo, vendar je monday.com težko kritizirati to. To bi bilo kot kriviti Lego, ko ljudje puščajo opeke na preprogi.

Lahko podvojite plošče kot celoto ali samo strukturo, tako da, če želite vzpostaviti sistem in ga predstaviti svoji organizaciji, lahko preizkusite eno ekipo, nato pa pošljite, kar ste ustvarili drugim ekipam. Plošče lahko izvažate tudi v Excel, zato niste zaprti na platformi.

Manjka upravljanje odvisnosti, kar je žal, ker bi to postalo močan kandidat za najboljšega v razredu v kategoriji projektnega vodenja. monday.com predlaga rešitve na straneh za podporo, vendar so okorne.

Če želite uporabniku prijazno orodje, kot je monday.com, ki vključuje upravljanje odvisnosti, si oglejte naš pregled Asana.

Manjkajo tudi podnapisi, toda monday.com trdi, da je to zasnovano, saj meni, da so podnapisi označeni kot hudobni. Nismo prepričani, vendar ni dvoma, da je njegov pristop učinkovit in vam omogoča veliko dela. Odobrimo tudi razvijalce, ki so pripravljeni v razpravo vnesti zle dojenčke, ko upravičujejo svoje oblikovalske odločitve. Zlobni dojenčki so slabi.

monday.com ponuja nekaj funkcij za prilagajanje, na primer dodajanje glave po meri v svoj meni. Radi bi videli še nekaj možnosti, na primer izbiranje barvne sheme ali nastavitev ozadij plošče.

monday.com Pregled funkcij

monday.com Logotipmonday.com

Začne se od 2500 dolarjev mesečno Vsi načrti

Funkcije upravljanja

Naloge

Podvprašanja

Upravljanje odvisnosti

Ozadja po meri

Druge možnosti prilagajanja

Omejitev velikosti ekipe
Neomejeno

Skladiščni prostor
Neomejeno GB

Splošno

Plačilo
Kreditna kartica

Sprejema kripto valute

Podpora za mobilne sisteme
iOS, Android

Brezplačen preizkus

Varnost

Dvofaktorna avtentikacija

Šifriranje
AES-256

SOC certifikat

Podpora

Klepet v živo

E-poštni naslov / kontaktni obrazec

Telefonska podpora

Uporabniku prijaznost

monday.com je mojstrski razred za uporabniški vmesnik. Kdor želi izdelati uporabno orodje, naj si ga ogleduje. Njegova zasnova je vabljiva, jasna in moderna. Ima preglednost tabličnih računalnikov, ne da bi se ob uporabi v brskalniku počutili kot igrača Fisher-Price.

Postavitev uporablja veliko belega prostora in mehkih barv za poudarjanje. Uporabniški vmesnik je gladek, z dobro premišljenimi ikonami, ki omogočajo enostavno navigacijo. Na spletnem mestu so opisani številni primeri uporabe in se ujemajo s predlogami, kar pomeni, da obstaja veliko načinov za njegovo uporabo. Predloge vam omogočajo, da hitro začnete.

Prijava na preizkus je preprosta. Po potrditvi e-poštnega naslova boste prebrali nekaj vprašanj o velikosti vaše ekipe in o tem, kaj počne. Vaša ekipa dobi lastno poddomenko, ki temelji na imenu vaše ekipe, kar olajša dostop.

Ob zagonu dobite uporabne animirane napotke, ki vam povedo, kaj kliknite in besedilo, ki razlaga, kako začeti. Ni treba skrbeti, da bi se izgubili.

ponedeljek-začetek

Omogoča tudi izbiro predlaganih predlog. Izbira je hitra in hitra, hitro pa si lahko ogledate posnetke zaslona in informacije o njihovih lastnostih. To vam omogoča bolj ozaveščen izbor kot platforme, ki vam samo dajo seznam naslovov predloge, med katerimi lahko izbirate.

ponedeljek-predloga

Pri več kot 70-ih jih obstaja velika možnost, da najdete takšnega, ki je primeren za vaše podjetje.

Uporabniški vmesnik dobro stisne veliko na zaslon, ne da bi pri tem lažje krmaril. Kontrole in ikone naredijo tisto, kar pričakujete, in pojavno je pojavno pojavno besedilo, ki pojasnjuje vse, o čemer niste prepričani, ko premaknete kazalec po njem.

Medtem ko se premikate po vmesniku, lahko vidite kontrole, ki spreminjajo barvo, je standardno, toda monday.com nadaljuje s subtilnimi podrobnostmi in malimi animacijami, ki kažejo, kaj se bo zgodilo, če nekaj pritisnete..

Na primer, s prekrivanjem kontrolnika za urejanje bo okrog besedila za urejanje postavljeno črtkano polje. Nadzor, ki odpre pojavni dialog, ima v kotu majhno animacijo obračanja strani. Ti dotiki so povsod in omogočajo, da vam orodje predstavi močan vmesnik, ne da bi postali preobsežni.

V nasprotju s tem pa je Wrike, ki je močan, vendar pogosto pusti, da morate eksperimentirati, da ugotovite, kako stvari delujejo. Ta program nam je zelo všeč, vendar se ga lahko naučimo na portalu monday.com, ko gre za UI design. Oglejte si naš pregled Wrike, če vas zanima, kaj lahko ponuja.

Orodja, ki ponujajo toliko obsega, so redko enostavna za uporabo. monday.com dobi najvišje ocene v tej kategoriji.

Cena

monday.com ima štiri plačane načrte, s cenami, ki se stopnjujejo z rastjo vaše ekipe. Osnovni načrt je le 25 dolarjev na mesec za petčlansko ekipo. To se skoraj podvoji, če podvojite velikost svoje ekipe. Standardni načrt z 39 dolarji na mesec vam ponuja veliko več funkcij in je še vedno cenejši od stroškov, ki jih zaračunavate 9,99 USD na uporabnika.

Oglejte si spodnjo tabelo glede cen monday.com za pet uporabnikov:

Na voljo je tudi 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje, ki vam omogoča, da ga preizkusite, preden se obvezujete. Nanjo se lahko prijavite tudi brez kreditne kartice. Omogoča vam, da ga preizkusite, kot da ste izbrali načrt Pro, vendar ne vključuje funkcij podjetja. Opazili smo, da ne vključuje tudi vseh funkcij Pro. Med preskusom je bila na primer preverjanje pristnosti Googlovih aplikacij onemogočeno.

ponedeljek-dobrodošli

monday.com se v ceni dobro primerja s svojimi tekmeci. Če imate samo dve ali tri skupine, stopnja cen morda ne bo ugodna, vendar je 9,99 USD na uporabnika tipična cena za druge storitve.

Če imate veliko ekipo in je cena dejavnik, boste morda radi pogledali tudi Basecamp, kar je za večje skupine zelo koristno. Naš pregled Basecamp ima več podrobnosti.

Kot je običajno pri orodjih za upravljanje projektov, se tudi monday.com ne sramežljivo pošilja e-poštno sporočilo. Dan ali dva po podpisu smo dobili ponudbo enega od njegovih partnerjev, ki ponuja vodnike v angleščini in japonščini (država prebivališča vašega recenzenta). To ni bilo preveč nezaželeno, a če ne marate prodajnih e-poštnih sporočil, bodite opozorjeni.

monday.com je velika vrednost. Škoda, da nima brezplačne ponudbe. To je tako dober izdelek, lepo bi bilo, če bi vsi imeli dostop do njega. Glede na to, ne verjamemo, da bo kdo uporabljal za poslovne namene, odložil ceno.

Varnost & Zasebnost

Zaradi varnosti in zasebnosti ima monday.com v strugi več strun. Skladno je s Splošno uredbo o varstvu podatkov in EU-ZDA. Ščit za zasebnost. Ima tudi dve varnostni certifikati ISO, skupaj z varnostnim potrdilom tipa SOC2 tipa II, njegove varnostne poverilnice pa se preverjajo neodvisno.

Šifriranje TLS v1.2 se uporablja za zaščito podatkov po njegovem omrežju in 256-bitni AES za shranjevanje. Izvaja testiranje penetracije, da zagotovi tudi, da lahko zdrži napade.

Varnostno kopira podatke na uro in 25 dni hrani varnostne kopije. Pametno je imeti kopije vaših pomembnih podatkov, zato si oglejte naš članek o najboljših spletnih varnostnih storitvah, če želite izvedeti, kako zaščititi datoteke pred izgubo podatkov.

Skrbniki lahko prilagodijo svoje varnostne nastavitve na plošči z nastavitvami. Številne sočne možnosti so na voljo samo v načrtu Enterprise, zato bodo tisti, ki želijo najvišjo raven nadzora, nadgraditi.

ponedeljek-admin

Prijavite se lahko na določeno domeno in uporabite SAML, pa tudi preverjanje pristnosti Googlovih aplikacij. Prav tako se lahko odločite, kako strogi želite, da je pravilnik o vašem geslu. Preberite naš najboljši vodnik za upravljanje gesel za več o tem, kako shraniti vse te nerodne podatke za prijavo.

Dnevnik revizije lahko dobite tudi, če ste v načrtu za podjetja, tako da lahko preverite, ali ima kdo težave s svojim računom.

Dvofaktorska avtentikacija je na voljo kot standard, kar vam zagotavlja zaščito, če nekdo nadzoruje vaš e-poštni račun. Če niste prepričani, kaj je to ali zakaj je to pomembno, bo naš članek o dvofaktorskem preverjanju pristnosti pomagal razjasniti stvari.

monday.com vam ponuja veliko možnosti za prilagoditev varnosti, še posebej pri dražjih načrtih. Vaše datoteke ščiti z močno šifriranjem in jih redno varnostno varnostno kopira, zato ne skrbimo za njeno zasebnost ali varnost.

Storitev & Podpora

monday.com je odlično orodje z vidika uporabnosti. Navdušilo nas je, kako enostavna je uporaba in kako dobro delujejo smernice. Če morate uporabiti podporo, imate več možnosti.

Primarna metoda stika je preko obrazca. Na voljo sta tudi e-poštni naslov in telefonska številka, tako da se lahko neposredno pogovarjate z nekom, če ste v hudi stiski.

ponedeljek-kontakt

Podpora je na voljo 24/7, vendar morate biti Enterprise uporabnik, da boste v manj kot 30 minutah dobili zajamčen odgovor. Trdi, da je standardni odzivni čas sedem minut, zato morate ne glede na vrsto računa dobiti hiter odgovor.

Sredi tedna smo poslali poizvedbo za podporo okoli osrednjega srednjega časa in odgovor dobili štiri minute pozneje. Ne morete zahtevati več kot to. V odgovoru so nas prosili za povratne informacije, kar je tudi funkcija takojšnje pomoči in jo moti.

Obstaja veliko virov, ki vam bodo pomagali pri spoznavanju orodja, vključno z veliko zbirko znanja z odgovori na širok izbor vprašanj. Funkcija takojšnje pomoči monday.com vam omogoča, da vnesete poizvedbo in vam predstavi peščico potencialno uporabnih člankov iz baze znanja med vnašanjem. Stopnja zadetkov je dobra, ni pa popolna. Navedene informacije so jasne in izčrpne.

ponedeljek-webinar

Obstajajo redni spletni seminarji, ki vam omogočajo, da se drugim učnim sestankom pridružite. Vključujejo preiskovanje osnov, pa tudi seje QA in tiste, ki ciljajo na določene teme, na primer ogled novih funkcij ali delo z več timi. Tudi na YouTubu lahko gledate pretekle spletne seminarje, tako da je veliko napotkov, s katerimi se boste lažje naučili.

Podpora je hitra in temeljita z veliko načinov za pomoč, če se zataknete in splošnimi napotki. Bili smo zadovoljni s tem, kar smo videli in ocenili monday.com zelo na tem področju.

Končne misli

monday.com je gladek, sodoben izdelek, ki ponuja številne funkcije in uporabnikom nudi kakovostno izkušnjo. Uporaba je v užitek in uspeva ostati preprosta, hkrati pa ponuja veliko moči. Njegova enostavna uporaba in obseg sta navdušujoča in že nekaj časa smo videli, kako orodje ponuja tako preprost uporabniški vmesnik.

Ne le, da nismo naleteli na napake pri njegovi uporabi, nikoli nam ni bilo treba pogledati podpornih strani za kaj drugega kot za namene testiranja. Takšna uporabnost se zavzema za doseganje, zato na monday.com poklopite za upravljanje.

Manjka mu nekaj funkcij, zlasti podvrste in upravljanje odvisnosti, ki se jim nekatere zdijo bistvene. Če jih potrebujete, si oglejte naš seznam najboljše programske opreme za upravljanje projektov.

Navdušil nas je s svojo kakovostjo in enostavnostjo uporabe. Če ste preizkusili ali podobne platforme, nam v spodnjih komentarjih sporočite, kaj menite o njih. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map