ClickUp Review – Posodobljeno 2020

Kliknite Pregled

ClickUp je orodje za upravljanje projektov, ki nas je presenetilo s tem, kako fino smo lahko prilagodili naloge in upravljali potek dela. Ima tudi odlično cenovno shemo. Za podrobnosti preberite naš celoten pregled ClickUp.


najboljša programska oprema za upravljanje projektov

ClickUp ponuja, da spremenite svoje življenje in naredite 46 odstotkov bolj produktivne. To so drzne in zanimivo natančne trditve, za katere upamo, da jih bomo v tem pregledu ClickUp preizkusili.

Ponaša se z več kot 25.000 ekipami strank, vključno s težkimi utežmi, kot so Google, Nike in Samsung. Kupci, kot je ta, predlagajo, da ponuja veliko.

Prijetno nas je presenetil ClickUp. V celoti je predstavljen in večina dela dobro. Je poceni in enostaven za uporabo, vendar ponuja veliko globine. Tam se uvrščamo z našo najljubšo programsko opremo za upravljanje projektov. Glede na to smo našli nekaj stvari, ki bi lahko delovale bolje. Ne pozabite, če želite izvedeti, zakaj nam je bila storitev všeč.

Alternativa za ClickUp

Moči & Slabosti

Lastnosti

Kot pri večini programske opreme za upravljanje projektov boste tudi pri ClickUp porabili večino svojega časa za ustvarjanje in spreminjanje opravil.

Vsaka naloga ima svojo namensko stran za dodajanje komentarjev in datotek. Pripombe lahko dodelite posamezniku in jim tako pošljete obvestilo in dodatno nalogo, ki jo je treba odkljukati. To je dobro za šefe, ki želijo zagotoviti, da njihovi člani ekipe pogledajo, kaj morajo storiti.

klik-naloga

Naloge imajo mini sezname opravil, ki delujejo kot podvprašanja. Med njimi jih lahko odkljukate enega za drugim. Odvisno od pogleda naloge lahko dodate tako, da odprete spustni meni, kliknete možnost odvisnosti in izberete naloge, od katerih je izbrana, ali tiste, ki so odvisne od nje..

Naloge lahko določite prednostne naloge, kar vam omogoča, da preverite, kaj je treba nujno storiti. Lahko se tudi združijo, tako da lahko, če se vam zgodi sprožitev, utrdite in poenostavite svoj projekt. Prednostne naloge predstavljajo barvne zastave, ki jih je enostavno razumeti.

Za vsako nalogo lahko vnesete tudi oceno časa. Ocene lahko primerjate s tistim, kar se je zgodilo pozneje, tako da lahko izboljšate svoje sposobnosti načrtovanja od projekta do projekta. Funkcije, ki so take, so dobre, da lahko dolgoročno pomagate svoji ekipi pri izboljšanju uspešnosti.

Kliknite Nadzor naloge ClickUp

Pogled opravil vam ponuja veliko možnosti. Naloge so v središču programske opreme za upravljanje projektov, zato je dobro videti, da ClickUp ponuja toliko nadzora nad njimi.

Če potrebujete nekaj bolj preprostega, si oglejte naš pregled Asana. Asana je preprosta, enostavna za uporabo in dobra možnost, če cenite prijaznost do funkcij.

ClickUp ima tri osnovne poglede in jih lahko izberete s pomočjo gumbov na vrhu zaslona.

seznam klikov

Pogled seznama je najpreprostejši in naloge prikazuje v vrsticah. Obstajajo stolpci z različnimi podrobnostmi, ki jih lahko spremenite, če želite.

stolpci za klikanje

Njegov časovni pogled je koledar, ki omogoča, da naloge povlečete okrog in vse prestavite.

oglasna deska

Pogled na plošči vam daje kanban podoben vmesnik, vendar ima privzeto le dva stolpca. Obstaja ena za odprto delo in ena za zaprto. Kljub temu lahko ustvarite toliko stolpcev, kolikor želite, kar pomeni, da lahko uporabite ClickUp kot učinkovito kanban ploščo.

Za še eno orodje, ki temelji na kanbanu, si oglejte vodnik za začetnike Trello.

Pogled v polju ClickUp deli zaslon na polja, ki predstavljajo člane vaše ekipe. Vsako polje vsebuje naloge, dodeljene tej osebi. Obstaja tudi nedodeljeno polje, tako da lahko vidite, katera delovna mesta je še treba dodeliti.

To je dober pogled, če se želite osredotočiti na ljudi in preveriti, kaj posamezni ljudje počnejo.

Tu je tudi gantt pogled, kar je odličen način za prikaz, kako se naloge ujemajo in so odvisne od drugih.

Če je ganttov pogled vaš najljubši način urejanja stvari, boste morda želeli razmisliti o uporabi orodja, ki je osredotočeno okoli njega. Preberite naš pregled TeamGantt za podrobnosti.

ClickUp Poročila

ClickUp ponuja zaslon za poročanje, ki je preprost za uporabo, z več vrstami poročil, ki so dostopne preko hitrih povezav. Vključujejo sezname o tem, kaj so ljudje delali, čas in druge. Obstajajo tudi možnosti prilagoditve, tako da lahko dobite podatke za različna obdobja in nadzorujete, kako so predstavljeni statistični podatki.

Sledenje časa lahko opravite s Chromovim vtičnikom ali eno od več zunanjih storitev, vključno z Everhour, Harvest in drugimi.

klik-beležnica

Spodnji desni del zaslona vsebuje ikono beležnice. Če ga kliknete, se prikaže beležnica, ki vam omogoča zapisovanje opomb in opomnike.

Vsako opombo je mogoče razširiti in komentirati z uporabo mini urejevalnika besedil. Opombe lahko natisnete ali pretvorite v naloge v vašem glavnem projektu, kar jim predstavlja koristen način za eksperimentiranje z idejami, preden jih delite s svojo ekipo. Vendar hkrati funkcija ni najboljša za naše najboljše aplikacije za beleženje.

Če želite uporabiti podatke z drugih platform, jih lahko uvozite iz Asane, Trello ali Jira. Lahko tudi uvozite ali izvozite z datotekami .csv. Izvozna funkcija ClickUp pa pri nas ni delovala. Poskusili smo dvakrat in se nikoli ni končalo, kljub temu, da smo na drugi poskus čakali več kot 30 minut. Morda boste imeli več sreče.

Njegove integracije vam omogočajo delo z več drugimi orodji, vključno z GitHub in Slack. Uporabite lahko tudi Zapier, ki vam omogoča povezavo z več kot 1000 drugimi aplikacijami.

klik-uvoz

Prilagoditev možnosti, ki so vam na voljo, se izvede s pomočjo “ClickApps.” Obstaja jih 10 in dodajo funkcionalnost, kot je sledenje časa ali samodejno načrtovanje odvisnosti. Lahko jih vklopite ali izklopite prek zaslona z možnostmi, vendar vas bodo vprašali, katere funkcije potrebujete pri zagonu, kar bo za vas samodejno izbralo nekaj odločitev.

ClickUp podpira številne platforme. Poleg mobilnih aplikacij za Android in iOS ima še namizne aplikacije za Windows in macOS, razširitev za Chrome in aplikacijo za Amazon Fire TV.

ClickUp ima odličen nabor funkcij, ki omogoča veliko načinov za nadzor in upravljanje nalog. Prav tako se dobro integrira z drugimi platformami. Imeli smo težave z njegovo funkcijo izvoza, toda tisto, na kar smo gledali, je na splošno dobro delovalo, tako da je tukaj zelo dober rezultat.

Pregled funkcij ClickUp

ClickUp Logotipclickkup.com

Začne se od 500 $ mesečno na vse načrte

Funkcije upravljanja

Naloge

Podvprašanja

Upravljanje odvisnosti

Ozadja po meri

Druge možnosti prilagajanja
Avatarji po meri za ekipe. Izberite osebni barvni sistem

Omejitev velikosti ekipe
Neomejeno

Skladiščni prostor
Neomejeno GB

Splošno

Plačilo
Kreditna kartica

Sprejema kripto valute

Podpora za mobilne sisteme
iOS, Android

Brezplačen preizkus

Varnost

Dvofaktorna avtentikacija

Šifriranje
AES-256

SOC certifikat
Ni omenjen

Podpora

Klepet v živo

E-poštni naslov / kontaktni obrazec

Telefonska podpora

Uporabniku prijaznost

ClickUp navdušuje z besedo go, z gladkim, modernim videzom spletnega mesta, ki učinkovito uporablja animacijo in vas vodi skozi postopek prijave. Informacije je mogoče najti enostavno in na splošno brez pretiravanja.

Po potrditvi e-pošte boste poslani, da izberete svoj avatar in barvno shemo ter integracije, ki jih želite uporabiti.

Profil in ekipo lahko prilagodite z različnimi barvami ali uporabite sliko. Če želite uporabiti svoj logotip, vam ClickUp to omogoča.

Omogoča vam, da med nastavitvijo izberete nekatere funkcije, tako da če želite naloge dodeliti več članom skupine, lahko. Prednostne naloge nalog, sledenje času in več drugih funkcij se lahko izklopijo.

Super, če želite poenostaviti stvari. Samo izberite funkcije, ki jih potrebujete, in se izogibajte neredu tistih, ki jih ne želite.

Če želite, lahko kliknete začetno nastavitev. To bi lahko odvrglo tiste, ki niso prepričani, kako ga želijo uporabljati, in najprej raje eksperimentirajo s prazno skrilavko.

Ko končate kviz za prijavo, vas ClickUp vabi, da začnete svoj prvi projekt. Ponuja veliko predlog, razvrščenih v več kot 20 kategorij.

klik-novo-projekt

Podpira mednarodne pisave, tako da, če uporabljate kitajski ali korejski jezik, morate biti zanje zadovoljni. Nismo prepričani, ali je ta funkcija edinstvena za ClickUp, vendar je prva platforma, ki nam je povedala, da jo ima.

klikkup-mednarodno

Tako kot LeanKit je tudi vzorčni projekt ClickUp deloval kot vodnik, ki ga naredi sam, z imeni nalog pa vas spodbudijo, da preizkusite različne funkcije in komentarje ter vam svetujete, kaj storiti. Oglejte si naš pregled LeanKit, če vas to privlači. LeanKit je še ena močna platforma, ki ponuja veliko poslovnih ekip.

Vzorčni projekt ClickUp je odličen način za učenje, zato priporočamo, da si ga dobro ogledate ob prvi uporabi storitve.

Kliknite Vmesnik

Njen svetel in lahek uporabniški vmesnik se lahko preklopi v temen način, če želite svojim počitkom omogočiti počitek ali raje drugačno estetiko.

Ko se boste ozirali po vzorčnem projektu, se vam bodo prikazali pojavni nasveti z nasveti o uporabi gumbov in krmilnih elementov.

nasveti za klikanje

Na voljo je veliko pomoči, ki vas nauči, kako platforma deluje. ClickUp je odličen, ko gre za uporabnost. Na jasen način predstavlja številne funkcije in večino stvari lahko naredite brez preverjanja strani s pomočjo. Poleg tega, da so osnovni meniji lažji, njegovi meniji vsebujejo še več uporabnih možnosti, zato je na voljo veliko naprednih funkcij, ki jih najdete, če lovite.

Če želite nadomestiti uporabnost, ki je tudi uporabna za nohte, preberite naš pregled v ponedeljek.com.

ClickUp dobro oceni uporabnost, saj ponuja veliko funkcij, ne da bi uporabnika preplavil. Hitro je mogoče razumeti, a tudi nagrajuje raziskovanje. Uživali smo v uporabi in mislim, da boste tudi vi.

Cena

Cenovna struktura cen ClickUpa je na svojem spletnem mestu videti preprosta, z brezplačnim načrtom in plačanim načrtom, imenovanim Neomejeno. Brezplačna ponudba vam nudi 100 MB prostora za shranjevanje, pa tudi neomejeno število uporabnikov in projektov. Precej je stvar, če imate veliko ekipo, če ne potrebujete veliko prostora.

Če želite uporabiti brezplačni načrt, vendar potrebujete več prostora za shranjevanje za svojo ekipo, si oglejte članek o najboljši spletni shrambi za ekipe, ki povzema nekatere možnosti.

Zmede sta po aplikaciji vidna še dva plačana načrta v aplikaciji: Business and Enterprise. Ponujajo dodatne varnostne funkcije in še več.

O razliki med tistimi na spletnem mestu in v aplikaciji smo prosili podporo, kjer je ClickUp posodabljal svoje spletno mesto. Upajmo, da bo do trenutka, ko ga pogledate, dosledno. Glede na to bi lahko plačali, da vse natančno preverite.

Možnost Neomejeno je enako dobro kot njeno ime, z neomejenim pomnilnikom, naprednim poročanjem, dovoljenji in neomejenimi funkcijami in integracijami. ClickUp je s samo 5 dolarji na uporabnika na mesec eden najcenejših igralcev na trgu.

Oglejte si naš najboljši vodnik za programsko opremo za upravljanje projektov in si oglejte, kako se ceni njegova konkurenca.

Če je 5 USD na mesec za vas še vedno preveč, lahko sami ponudite svojo ponudbo. Kliknite besedilo “naj se dogovorimo” in lahko predlagate ceno za več uporabnikov, ki jih izberete. Ekipa ClickUp bo verjetno prišla do vas z da ali ne, tako da če boste uživali v pogajanjih, boste morda dobili še večji kupček za svojo ekipo.

Plačujete lahko samo s kreditno kartico, kmalu pa lahko dodate tudi možnost PayPal.

ClickUp ocenjuje dobro glede na ceno, z brezplačno možnostjo in poceni plačanimi načrti. Kljub temu pa preverite, ali so na spletnem mestu najnovejše cene, saj se spreminjajo.

Varnost & Zasebnost

ClickUp je skladen z EU-ZDA. Okvir zasebnosti, kot tudi Splošna uredba o varstvu podatkov in HIPAA, zato imate nekaj zagotovil, ko gre za varnost vaših podatkov.

Gostijo ga v spletnem podjetju Amazon Web Services, velikem podjetju z dobro razvitimi varnostnimi praksami. Podatki pri prehodu uporabljajo SSL 256-bitno šifriranje, zato ga nihče, ki ga prestreže, ne bo mogel brati.

Dvofaktorna avtentikacija in enotna prijava sta na voljo na njegovih plačljivih načrtih. Prav tako lahko nastavite enojno prijavo prek Googla ali Microsofta, če ste v teh načrtih.

Če želite več o tem, zakaj je to koristno, si oglejte članek o dvofaktorskem preverjanju pristnosti.

overjanje s klikom

Tisti, ki imajo plačane načrte, lahko dobijo tudi enkripcijo v mirovanju, vendar se bodo za dodatne informacije obrnili na podporo. ClickUp ni natančneje opredelil vrste šifriranja, niti na vprašanje, morda je najbolje, da vsi ugibajo..

Če vas zanima, kaj lahko naredite, da bo vaše spletno mesto varno, si oglejte nasvete o varnosti spletnega mesta.

ClickUp ima obsežno varnostno politiko, ki podrobno določa, kaj počne in kaj pričakuje od svojega osebja. Ne bomo se spuščali v podrobnosti glede vsebine, ampak vzemite jo od nas, storitev vašo varnost jemlje resno.

Če je vaša prioriteta varnost, boste morda želeli pogledati drugo platformo Wrike. Ponuja odlično varnost in je močan na skoraj vseh področjih. Preberite naš pregled Wrike, če želite izvedeti več.

ClickUp dobiva skoraj vse v redu, ko gre za varnost, tako da je tukaj zelo dober. Lepo bi bilo videti več podrobnosti o njegovem šifriranju, vendar je ohranjanje posebnosti pod pasom zagotovo bolj varno.

Storitev & Podpora

ClickUp trdi, da ima najvišjo oceno strankine podpore v panogi, zato smo mislili, da bomo zastavili nekaj vprašanj, da bomo to preizkusili.

Na strani za pomoč so telefonska številka, elektronski naslov, podporni obrazec in fizični naslov. Obstaja tudi možnost klepeta v živo, tako da imate na voljo vse možnosti za stik.

Če raje težave rešite sami, ima zbirko znanja z okoli 200 članki. Vključujejo besedilo, videoposnetke in animacije, ki vam pomagajo pokazati, kako narediti vse vrste stvari.

Čeprav je vsebina dobra, so nekatere strani zastarele in omenjajo funkcije, ki so na voljo v načrtih, ki niso navedene na strani s cenami, kar je zmedeno.

Poleg standardnih napotkov vsebuje nasvete, kako postaviti platformo za različne namene – na primer sledenje zalog ali najemanje.

Če vam je všeč učenje prek videoposnetka, boste cenili njegov YouTube kanal, ki vsebuje približno 100 videoposnetkov, ki prikazujejo, kako uporabljati funkcije platforme, ter vodnike za določene naloge in različne kategorije uporabnikov. Obstajajo videoposnetki za prodajne ekipe, razvojne ekipe in marketinške ekipe.

Na njegovem kontaktnem obrazcu smo opazili nesrečnega hrošča. Če kliknete Enter, da izberete samodejno izpolnjeno polje (kar smo storili za svoj e-poštni naslov), pošlje obrazec, kar pomeni, da smo njegovi skupini za podporo poslali nekaj praznih sporočil, preden smo ugotovili, kako deluje. Vendar so bili vljudno glede tega.

Ko smo ugotovili, je naša poizvedba o šifriranju dobila odgovor v približno 15 urah.

Če želite preizkusiti storitev s hitrejšimi odzivnimi časi, preberite naš pregled Basecamp. Samo tri minute so nam odgovorili.

podpora za klikanje

Meni pomoči v aplikaciji ClickUp vsebuje uporabne možnosti. Obstaja stran s predlogi, kjer lahko zaprosite za funkcije. Številni predlogi imajo okoli sebe aktivne razprave in so označeni kot v teku, tako da lahko vidite, če želite, da je na obzorju.

Ima tudi možnost klepetanja v živo, čeprav ni vedno osebje. Na naše vprašanje tukaj smo dobili odgovor, ki je razlagal razliko med stranmi o cenah, o katerih smo razpravljali prej v približno dnevu in pol.

Storitev in podpora ClickUpa sta močni. Odzivni časi so dobri, čeprav daleč od najhitrejšega, kar smo jih videli. Ne bi je ocenili kot “najboljšega v panogi”, vendar je tu še vedno dobra ocena.

Končne misli

Uživali smo v uporabi ClickUp-a. Odličen je za upravljanje nalog in določanje odnosov med njimi. Ima neomejeno skladiščenje in kvaliteten uporabniški vmesnik ter veliko varnostnih možnosti. Prav tako ste zajeti s pomočjo in podporo, na voljo pa imate številne možnosti, če se zataknete in koristne učne materiale.

Poleg brezplačne različice so plačane ponudbe ClickUpa med najcenejšimi tam, zato je odlična izbira za tiste s proračunom.

Našli smo nekaj stvari, ki niso delovale brezhibno, vendar zdi, da platforma redno dodaja nove funkcije in nenavaden kolcanje je cena, ki jo plačate za to. Ne glede na to ga priporočamo, če želite poceni, učinkovito orodje, ki je videti dobro in vam omogoča, da svoje naloge upravljate na različne načine.

Če ste poskusili, bi radi slišali, kaj ste mislili. Sporočite nam v komentarjih. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map