Recapitularea casetelor – actualizat 2020

Caseta de revizuire a notelor

O aplicație decentă de preluare a notelor, care vine cu mai multe aspecte de stocare gratuită, oferite de fratele său mai mare de stocare în cloud, Box Notes nu are destul de bine și cu care se află principalii concurenți. Citiți recenzia completă a notelor de la casetă pentru a vedea ce ne referim la asta.


Piața de notebook-uri digitale este în plină expansiune, iar multe dintre cele mai bune servicii de stocare în cloud oferă acum aplicații de luare a notelor. Exemple notabile includ Google Keep, OneNote, Dropbox Paper și Box Notes, subiectul acestui articol.

Dezvoltat de Box.com, un dezvoltator de cloud care se adresează mai mult întreprinderilor, Box Notes este mai mult o tehnologie la locul de muncă decât o aplicație de luare a notelor care va atrage studenții, scriitorii și compilatorii mai obsesivi de acolo. De fapt, după cum vom discuta mai detaliat în viitoarea revizuire a Box Notes, totul se simte destul de desculț în general.

De exemplu, nu există nicio opțiune de a organiza note în caiete sau note de etichetă pentru sortare. Box Notes nu oferă, de asemenea, un clipper web și nu vă permite să luați note vocale. Spre deosebire de Evernote, care este încă cea mai bună aplicație de luare a notelor în general, Box Notes nu este foarte potrivit pentru a face cercetări detaliate.

Dacă doriți să o încercați pentru a vă forma propria opinie, vă puteți înscrie pentru un cont personal gratuit de stocare în cloud de 10 GB cu Box și puteți descărca clientul desktop sau aplicațiile mobile. Pentru cei care privesc Box ca soluție de stocare în cloud la locul de muncă, avem și o recenzie Box Business.

Alternative pentru Note Box

Puncte forte & Puncte slabe

Caracteristici

Box Notes este o aplicație de luare a notelor din cloud, care este asemănătoare cu Microsoft OneNote, cea mai mare asemănare fiind aceea că este integrată cu Cloud-ul Box, la fel cum OneNote este integrat cu OneDrive.

La fel ca OneDrive, Box Notes are un client desktop pentru crearea de note disponibile pentru Windows și MacOS. Nu trebuie să lucrați printr-un client web, ca și în cazul Notebook Zoho (citiți recenzia pentru Notebook Zoho).

Cu toate acestea, accesul browserului există acolo dacă doriți prin intermediul interfeței de stocare în cloud a lui Box. Versiunea web a Box Notes arată și se comportă la fel ca clientul desktop și este utilă pentru accesarea și editarea notelor dacă vă aflați pe un computer care nu vă aparține. În plus, există și aplicații Box pentru Android și Box pentru iOS, care vă vor permite să accesați și să luați note.

Împărtășirea cu Note de casetă

Ca o companie cu utilizatori de afaceri în ținta sa, Box Notes are, de asemenea, câteva caracteristici excelente pentru conducerea colaborării la locul de muncă. Până la 20 de persoane pot edita aceeași notă în același timp. Puteți partaja accesul la note prin e-mail sau prin generarea unui link care indică acea notă.

Dacă sunteți proprietarul contului sau un administrator desemnat, de asemenea, puteți supraveghea utilizarea Box Notes de la consola de administrare Box.com, care înregistrează cazuri de note recent create, vizualizate, editate și șterse.

Box Notes creează, de asemenea, noi versiuni de note la fiecare 30 de secunde. Versiunea vă permite să urmăriți modificările notelor și să le returnați pe cele nedorite.

Funcțiile lipsă ale notelor din casetă

Cu toate acestea, în timp ce unele dintre funcțiile sale sunt utile și ne place că Boxul a dezvoltat un client desktop, instrumentul în sine rămâne mult în spatele aplicațiilor de preluare a notelor de top în ceea ce privește setul de caracteristici generale. Cea mai mare dor este absența de caiete pentru a vă organiza notele precum Evernote și OneNote (citiți recenzia noastră Onenote).

De asemenea, lipsește capacitatea de a eticheta notele cu etichete personalizate (de exemplu, „idei de carte”, „rețete”, „rază de moarte ucigașă”). Acest lucru face dificil de sortat prin notele conexe mai târziu; cel mai mult pe care îl puteți face cu Box Notes este o notă „favorită”, care este destul de inutilă odată ce notele dvs. încep să se acumuleze, practic vorbind.

O altă problemă pe care o avem cu instrumentul este că Box Notes are o abordare foarte statică a preluării notelor. Nu puteți organiza text oriunde doriți așa cum se poate cu OneNote, nu are multe opțiuni pentru formatarea textului bogat și nu există instrumente de desen. Puteți, cel puțin, să inserați liste (inclusiv liste de verificare), imagini și tabele în notele dvs., dar tot ceea ce se simte destul de 2015.

Poate părea că îl acumulăm un pic, dar dorim, de asemenea, ca Box Notes să aibă un clipper web, cum ar fi cele mai bune notebook-uri digitale, care vă permit să creați automat note din paginile web folosind o extensie de browser.

Pentru aceasta, Evernote, după cum puteți citi în Evernote Review, vă permite, de asemenea, să trimiteți e-mailuri automat la notebook-ul dvs. pentru conservare și are câteva rețete excelente IFTTT și Zapier pentru a automatiza lucrurile precum crearea de note pe baza postărilor de pe social media. Notele din casetă nu fac nimic din aceste lucruri.

Caseta prezintă câteva recomandări cu privire la limitele de creare a notelor, deși nu sunt definite capete greu, iar recomandările sunt mai degrabă din motive de performanță. Depășirea limitelor recomandate poate presupune o întârziere gravă, deși nu am testat asta (pentru că unii dintre noi am avut o viață socială în această săptămână, vă mulțumim foarte mult).

Unele dintre aceste limite recomandate sunt destul de ridicate, cum ar fi 200 de pagini de text sau 500.000 de caractere pentru note individuale. Unele, pe de altă parte, sunt mai restrictive, cum ar fi păstrarea listelor sub 100 de linii și imagini sub 20 MB.

Desigur, probabil, cea mai de impact restricție Box Notes va fi cât de multă stocare în cloud ai. În continuare, vom arunca o privire asupra prețurilor pentru a vă oferi o idee mai bună despre care sunt aceste limite.

Prețuri

Box Notes nu costă nimic în sine, dar necesită să vă înscrieți pentru un cont de stocare în cloud Box. Caseta vă va oferi 10 GB stocare gratuită dacă sunteți un utilizator acasă, ceea ce este suficient pentru a reține câteva note. Totuși, spațiul respectiv este împărtășit, astfel încât poate dispărea rapid dacă utilizați stocarea în cloud Box pentru a stocheaza documentele, videoclipurile, fotografiile și alte fișiere..

În acest caz, va trebui să faceți upgrade la Box Personal Pro. La 11,50 USD pe lună pentru doar 100 GB stocare, aceasta este una dintre cele mai proaste oferte în spațiul de stocare în cloud (pCloud, de exemplu, vă oferă 2 TB de stocare pentru 8 USD pe lună; citiți recenzia noastră pCloud pentru mai multe despre aceasta). Motivul pentru asta se rezumă probabil la faptul că Boxul nu-i pasă cu adevărat de piața internă, fiind prima soluție de afaceri.

Pe această notă, compania are câteva opțiuni de planuri de afaceri seducătoare, inclusiv stocare nelimitată pentru 17,30 USD pe utilizator pe lună (minimum trei utilizatori). Combinate cu Note de casă, astfel de planuri pot ajuta la eficientizarea proiectelor de colaborare pentru afacerea dvs..

Cu toate acestea, dacă sunteți doar în căutarea unei aplicații de luare a notelor pentru dvs., nu este probabil să vă atragă foarte mult atunci când există oferte mai bune, inclusiv note nelimitate cu Notebook Zoho gratuit (citiți recenzia Zoho Notebook).

Experiența utilizatorului

Utilizarea Box Notes necesită mai întâi crearea unui cont Box. Acreditările sunt aceleași atât pentru aplicația de luat note, cât și pentru serviciul de stocare în cloud. După ce ați făcut acest lucru, puteți instala și conecta la clientul de birou Box Notes.

Clientul este prezentat destul de simplu, așa că nu ar trebui să dureze mult timp pentru a-ți învăța drumul. În josul marginii stângi sunt opțiuni de navigare pentru a comuta între căsuța de e-mail (unde sunt păstrate toate notele), notele recente și cele preferate.

Mai jos, există butoane de navigare pentru a deschide setările și pentru a vizualiza comenzile rapide de la tastatură.

Prima coloană a clientului listează notele dvs., în timp ce fereastra din dreapta este o fereastră de text, care vă arată conținutul notei pe care ați selectat-o ​​și vă permite să o editați.

Deasupra ferestrei text, veți avea acces la opțiunile de formatare a textului. Cu toate acestea, aceste opțiuni sunt limitate la:

 • Schimbarea culorii și dimensiunii fontului
 • Bolding, sublinierea sau italicizarea textului
 • Adăugarea de liste de verificare, liste numerotate și liste cu buletine

Nu există nicio opțiune de a schimba tipul de font, așa că fanii fără comic vor trebui să se uite în altă parte.

În plus, Box Notes nu vă permite să creați desene la mână sau să luați note scrise de mână, chiar și pe smartphone sau tabletă. Acesta este un dezavantaj imens dacă încercați să diagramați procesele din notele dvs. (sau să faceți o caricatură hilară a șefului dvs. în timpul ședințelor de stare de proiect).

Notele din casetă nu vă oferă prea multe în ceea ce privește modul de organizare a caracteristicilor organizației, așa cum am discutat anterior. Puteți nota „preferate” și există o funcție de căutare, dar fără o modalitate de a eticheta notele sau de a le organiza în caiete, este prea ușor să pierdeți evidența lucrurilor.

Când creați o notă nouă, puteți alege dintr-o listă de șabloane pentru a eficientiza unele procese. Opțiunile de șablon includ „agenda reuniunii”, „calendar” și „starea proiectului”.

Probabil că lucrul nostru preferat despre Box Notes este faptul că puteți partaja note cu alții prin intermediul adresei de e-mail sau prin crearea de linkuri pe care oricine le poate folosi.

Acest lucru face ușor să partajați notele de întâlnire cu alții și să colaborați la planurile de proiect. După cum am menționat, Box Notes poate facilita până la 20 de editori simultan. În timp ce patruzeci de degete în plăcintă sunt prea multe, atunci când se fac greșeli, puteți retrage notele cu funcția de versiune a casetei Note.

Există, de asemenea, o opțiune de a lăsa comentarii pe note și de a eticheta altele în aceste comentarii.

Funcțiile de colaborare adaugă valoare experienței utilizatorului, însă, în general, Box Notes nu oferă suficientă flexibilitate pentru a optimiza unele alte aplicații de luat note. Este sigur că este util pentru întâlniri, dar cel mai probabil îi va frustra doar pe cei care au nevoie de mai multă libertate creativă.

Securitate & intimitate

Ca un serviciu care se adresează mai mult companiilor decât consumatorilor casnici, cu Box veți obține, în general, mai multă încredere în ceea ce privește securitatea și confidențialitatea decât un serviciu precum Google Drive (citiți recenzia Google Drive pentru a afla de ce).

În timp ce Box stochează cheile de criptare folosite pentru a-ți scramba fișierele pe serverele sale interne, compania nu câștigă bani din veniturile din publicitate precum Google. Aceasta înseamnă că nu este posibil ca notele dvs. să fie scanate pentru cuvinte cheie și transformate în campanii de marketing direcționate, ceea ce este mai puțin o garanție pentru Google Keep (citiți recenzia Google Keep).

Pe de altă parte, deoarece Box gestionează cheile de criptare, compania ar putea fi obligată să respecte programele de supraveghere guvernamentale și cererile de aplicare a legii. Boxul se integrează cu Boxcryptor dacă doriți să blocați fișierele dvs. cu criptare privată, însă Boxcryptor nu va funcționa cu Box Note (citiți recenzia noastră Boxcryptor).

Pe piața pe care o cunoaștem nu există prea multe posibilități de a aplica aplicații care să ia notițe zero. Cu toate acestea, SpiderOak a declarat anterior că va lansa unul în 2018 (citiți recenzia noastră SpiderOak) și SafeRoom va fi folosit pentru a cripta atât Evernote cât și OneNote, oferind o securitate mai bună decât veți primi cu Box Box..

Box protejează notele aflate în tranzit între dispozitivele dvs. și cloud folosind securitatea straturilor de transport (TLS), ceea ce ar trebui să contribuie la eliminarea oricărei încercări de ascendere a internetului. Pe partea de server, gândurile dvs. private vor fi criptate folosind AES de 256 biți, protocolul criptografic recomandat și cel mai des utilizat pentru serviciile cloud.

Caseta vă permite, de asemenea, să activați autentificarea cu doi factori (2FA). Această caracteristică vă va solicita să introduceți o acreditare suplimentară atunci când vă conectați de la un aparat necunoscut. Ideea este că vă protejează împotriva încălcărilor în cazul în care parola dvs. Box va fi furată. Credența suplimentară este un cod de securitate trimis smartphone-ului.

Verdict final

Box Notes nu este o aplicație teribilă de luare de note, dar dacă nu sunteți vândut pe Box Business ca soluție de sincronizare și distribuire a întreprinderii, există multe opțiuni mai bune. Spunem că, chiar și cu un plan gratuit de stocare cloud de 10 GB Box disponibil pentru uz personal.

Problema cu Box Notes este că, dacă sunteți un prelevător de note copios, este prea ușor să pierdeți evidența gândurilor dvs. în schimbul digital fără caiete și etichete pentru a menține lucrurile drepte. De asemenea, descoperim că Box Notes nu este excelent pentru a crea note dinamice fără a crea instrumente și mai multe opțiuni de formatare a textului.

Dacă vă place ideea unei aplicații de notă integrate cu stocarea în cloud, combinația OneNote și OneDrive este o opțiune mai bună, în general, oferind mult mai multe funcții și flexibilitate, pe lângă o integrare SafeRoom pentru a cripta în mod privat notele..

Oricum, este înțelegerea noastră. Vă salutăm propriile gânduri cu privire la Notele din casetă în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru citit!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map