Google Keep Review – Actualizat 2020

Google Keep Review

Google Keep este o aplicație mică și utilă, care vă ajută să păstrați notițe și oferă integrare cu Google Drive. După cum puteți citi în recenzia noastră Google Keep, aceasta nu crește cu adevărat peste nivelul "la indemana" datorită faptului că are pur și simplu mai puține funcții decât concurența.


Când acel mic bec se stinge în capul dvs., Google Keep vine foarte la îndemână. Această aplicație de luare a notelor bazată pe cloud vă permite să notați gândurile într-un mod similar cu utilizarea notelor Post-it, pe care apoi le puteți integra în Google Docs (citiți recenzia noastră Google Drive). 

Este destul de de bază în comparație cu alte aplicații, dar este gratuit și ușor de utilizat, așa că putem ierta asta.

Vă permite să creați un număr nelimitat de note, cu până la 20.000 de caractere în fiecare și puteți crea etichete pentru a le organiza. Cu toate acestea, deși bifează toate casetele pentru o aplicație pe care o poți bici rapid și să-ți iasă ideea înainte ca memoria ta de peștișoare să-și pună stăpânul, îi lipsește funcțiile pe care le oferă alte aplicații de luat note..

De exemplu, Evernote oferă mai multe caracteristici organizatorice și puteți format textul (citiți recenzia noastră Evernote). Cu toate acestea, Google Keep a câștigat un slot pe lista noastră cu cele mai bune aplicații de luare de note. 

Cu Google Keep, puteți compila toate ideile, listele de cumpărături și mementouri într-un singur loc și le puteți accesa cu ușurință de pe alt desktop sau dispozitiv. Citiți recenziile Google Keep pentru mai multe.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru Google Keep

Caracteristici

Deși la prima vedere Google Keep arată similar cu un tablou de notițe Post-it, vă permite să creați diferite tipuri de note. De asemenea, este legat de contul dvs. Google, astfel încât indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați, notele dvs. vor fi sincronizate, cu condiția să vă conectați la internet și să vă conectați.

Este ușor să faceți o notă rapidă și puteți alege acest lucru prin text, listă de verificare, înregistrare vocală, desen sau imagine. Notele au o limită de 20.000 de caractere, care este mai lungă decât aprecierile Zoho Notebook (citiți recenzia Zoho Notebook), dar mai scurt decât, să zicem, Box Notes, care permite un număr extraordinar de 500.000 de caractere (citiți recenzia de la Box Box).

Limitarea notelor Google Keep

Acestea fiind spuse, nu există nicio limită la numărul de note pe care le puteți crea și nici o limită de lățime de bandă; nici măcar nu merge împotriva limitei de stocare Google Drive.

Google Keep lipsește unele dintre caracteristicile pe care le au concurenții săi, cum ar fi mai multe caiete și note video. În plus, îi lipsește editarea textului bogat, deci nu este cea mai bună alegere dacă creezi note de cercetare sau îl folosești pentru afaceri.

Totuși, ceea ce obțineți este capacitatea de a adăuga toate caracteristicile sale într-o singură notă. Puteți avea o imagine, un desen, o notă vocală, o casetă de selectare și o notă de text, toate într-un singur loc. Puteți să le faceți și separat, dar este bine pentru note precum rețete, deoarece puteți deschide o imagine în partea de sus și aveți, să spunem, o listă de verificare a ingredientelor dedesubt..

Google Keep-review-lista de verificare

În plus, dacă doriți să faceți o notă în ceva ceva mai elegant, o puteți integra într-un Google Doc. Puteți adăuga apoi formatarea și orice altceva considerați adecvat, dar amintiți-vă că nu va mai fi o „notă”.

Google OCR în Keep

Puteți utiliza recunoașterea optică a caracterelor Keep pentru a extrage text din surse tăiate și alte imagini. În plus, cu recunoașterea corectă a vorbirii Google, nu a fost surprinzător faptul că a fost mai mult decât adecvat pentru a dicta note și pentru a permite Google Keep să le transcrie.

Google Keep vă permite, de asemenea, să creați liste cu buletine, precum și liste de verificare, care sunt foarte bune pentru cumpărăturile alimentare, deoarece puteți bifa articole pe măsură ce mergeți. Vă permite să partajați note și să asociați și colaboratori, astfel încât alții să poată adăuga la listă sau să verifice elementele dezactivate. Nu mai degetele îndreptate când cineva a uitat să ia lapte. Pentru sarcini mai mari, vă veți bucura mai bine cu o aplicație de gestionare a proiectelor.

În plus, puteți seta memento-uri după data și ora sau după locație, ceea ce este util dacă doriți ca lista de cumpărături să apară atunci când ajungeți la magazin.

Aplicații Google Keep Mobile

Există aplicații disponibile pentru Android și iOS și le poți folosi și într-un browser. Cu toate acestea, nu există un client desktop dedicat. În schimb, există o aplicație Google Chrome care, odată instalată, funcționează ca o aplicație de sine stătătoare. Îl puteți deschide din pagina „aplicațiilor” Chrome sau, în Windows 10, puteți merge la meniul „start” după instalare și fixați-l în bara de activități.

revizuire ferestrele Google-keep-

De asemenea, fiecare versiune are același aspect, deci nu vă veți confunda privind o altă interfață în timp ce schimbați dispozitive. 

Există, de asemenea, o extensie Chrome, care poate fi folosită pentru a tăia conținut web și a-l salva direct în Google Keep din browser. Există câteva moduri în care îl poți folosi. În primul rând, puteți evidenția conținutul pe care doriți să îl salvați. În continuare, puteți să faceți clic pe sigla Google Keep pe bara de adrese sau să faceți clic dreapta pe conținut, apoi să apăsați pe „Salvați selecția în menținere”. 

Google Keep-review-keep-extensie

Dacă faceți oricare dintre acestea, se va deschide o fereastră mică cu selecția dvs. în Keep și se adaugă automat o legătură de pagină, pe care o puteți elimina. Puteți adăuga apoi un titlu sau o etichetă sau să îl ștergeți, deoarece se salvează automat. 

Dacă doriți să faceți alte modificări, cum ar fi culoarea, puteți face clic pe săgeata mică din colțul din dreapta pentru a deschide Keep în browserul web și edita nota de acolo.

Google Keep-review-Save-to-keep

Cu toate acestea, nu puteți clipă o pagină web întreagă, cum ar fi în unele aplicații de luare de note, cum ar fi Evernote sau OneNote (citiți recenzia noastră OneNote). Dacă nu evidențiați niciun conținut, acesta va clipi doar linkul de pagină, dar puteți adăuga lucrurile chiar dvs., așa cum am descris anterior.

Prezentare generală Google Keep

Logo Google Keepkeep.google.com

Liber

Caracteristici

Sincronizare

Acțiune

Încorporați linkuri de notă

Note de etichetă

Fișiere atașamente

Note de e-mail

Clipper web

Aparat de inregistrat

Video recorder

Suport de scriere de mână

Acoperire de cerneală cu text

Recunoașterea optică a caracterelor (OCR)

IFTTT / Zapier

Prețuri

Unul dintre aspectele Google Keeps este că este absolut gratuit. Nu costă niciun ban, așa că este cu siguranță o alegere bună dacă ai bani cu bani.

În plus, deoarece nu există nicio limită la câte note poți păstra și faptul că nu contribuie la spațiul dvs. de stocare Google Drive, spre deosebire de OneDrive (citiți recenzia OneDrive), face ca Google Keep să fie și mai atrăgător.

Experiența utilizatorului

Pe de o parte, Google Keep UI este excelent pentru că este atât de simplu. Pe de altă parte, este prea simplu. Alte aplicații care iau note, cum ar fi Evernote, oferă o interfață complet acoperită, oferindu-ți mai multe opțiuni din care să alegeți. Acestea fiind spuse, aspectul simplu al Google Keep face ușor să vezi ce anume.

Deși nu există un client desktop, aplicația Chrome înlocuiește destul de mult nevoia unuia. Cu toate acestea, pentru a obține asta, va trebui să descărcați browserul web Chrome, dacă nu l-ați instalat deja. În schimb, puteți folosi versiunea browserului.

Cu aspectul tuturor clienților disponibili fiind aproape identic, nu este de mirare că aplicațiile Android și iOS sunt ușor de utilizat. Există doar diferențe minore, cum ar fi meniul de setări într-un alt loc și este totuși ușor de navigat.

Fereastra centrală afișează notele dvs. în mod implicit într-un format de țiglă, dar puteți schimba asta în loc de afișare a listei, dacă doriți. Meniul hamburger vă permite să comutați între note și memento-uri, să mergeți la o anumită etichetă sau să creați una nouă, precum și să vedeți notele arhivate sau șterse. Pentru aplicațiile mobile, puteți accesa setările de aici. 

Google Keep-review-layout

Este simplu să faci o notă nouă. Începeți să introduceți caseta care scrie „Ia o notă…” sau alegeți una dintre celelalte metode: căsuțe, desen, notă vocală sau imagine. Așa cum am spus anterior, nu există opțiuni de formatare a textelor bogate disponibile, dar ne place faptul că puteți adăuga alte opțiuni, cum ar fi codarea culorilor, etichete și memento-uri, ceea ce facilitează organizarea notelor.

Instrumente de desen Google Keep

Dacă doriți să desenați o notă, există câteva instrumente incluse. Obțineți un stilou, marker și evidențiator, toate acestea puteți alege culoarea și dimensiunea într-un meniu derulant. De asemenea, primiți un instrument de cauciuc, iar dacă faceți clic pe meniul derulant, puteți șterge pagina. 

Există, de asemenea, un instrument de tăiere, care vă permite să mutați, să rotiți și să redimensionați conținutul selectat. Puteți alege chiar și o grilă pe care să vă bazați: pătrate, puncte sau „reguli”.

Google Keep-review-desen

Extensia Google Keep este la îndemână dacă doriți să preluați rapid ceva de pe internet sau să salvați un link de pagină, dar este păcat că nu puteți clipi o pagină web întreagă.

În general, Google Keep este excelent dacă ai nevoie doar de un simplu instrument pentru a nota rapid notele și ideile. Funcționează bine pentru listele de cumpărături și este ușor și pentru ochi. 

În plus, dacă doriți să păstrați note de voce, Google Keep este una dintre opțiunile mai bune datorită capacităților de recunoaștere a vorbirii Google. Combinați toate acestea cu faptul că este gratuit și, cu siguranță, strălucește ca un instrument excelent.

Securitate & intimitate

Nu există prea multe informații despre securitatea Google Keep, dar dacă presupunem că este la fel ca în orice altă aplicație Google, atunci există anumite probleme. Google compilează date în scopuri de publicitate și de marketing direcționat. Când îi citiți termenii de serviciu, veți observa că este mai în profunzime decât cred unii. 

În primul rând, aceasta afirmă că atunci când încărcați, trimiteți, stocați, trimiteți sau primiți conținut, dați Google și companiilor pe care le funcționează cu dreptul de a utiliza acel conținut. Intră în mai multe detalii, dar primești ideea. În plus, acesta specifică în mod specific următoarele:

„Sistemele noastre automate analizează conținutul dvs. (inclusiv e-mailurile) pentru a vă oferi caracteristici relevante ale produsului personal, cum ar fi rezultatele căutării personalizate, publicitatea personalizată și detectarea de spam și malware. Această analiză are loc pe măsură ce conținutul este trimis, primit și când este stocat. ”

Practic, Google nu adaptează reclame doar uitându-vă la ceea ce ați căutat în browser. În schimb, poate privi orice ați stocat cu ele, care presupunem că include și Google Keep. 

În plus, politica de confidențialitate Google spune că folosește criptarea pentru a vă păstra informațiile în siguranță, dar menționează, de asemenea, că Google trebuie să păstreze informații uneori, printre altele.

Keep nu este cel mai bun loc pentru a salva datele dvs. sensibile, cum ar fi informațiile de conectare și parolele, deoarece cel mai probabil va fi conectat la contul Google pe cel puțin un dispozitiv. 

Asta înseamnă că orice persoană care îl deține poate accesa serviciile Google, inclusiv Keep. Cu toate acestea, vă puteți proteja contul, cu autentificare în doi factori și asigurându-vă că vă deconectați.

Verdict final

Google Keep este o aplicație simplă, dar satisfăcătoare de luare a notelor. Este excelent pentru a scăpa notele aleatorii repede și a le organiza destul de bine. Totuși, în unele domenii nu este posibilă, cum ar fi faptul că nu are format de text sau caiete. 

Dacă rămâneți liber, oricum este un instrument bun de a avea la îndemână. Puteți face și vizualiza notele rapid și ușor, le puteți organiza suficient de bine și le puteți sincroniza cu dispozitivele dvs. Acestea fiind spuse, dacă aveți după mai multe opțiuni de organizare și formatare de text, Evernote poate fi o alegere mai bună. 

Care este verdictul dvs. pe Google Keep? Distribuie opiniile tale în secțiunea de comentarii. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map