Поређење складиштења у облаку 2020: упоредите 50+ добављача облака

Више о складишту у облаку:


 • Најбоља меморија у облаку 
 • Складиште пословног облака
 • Простор за складиштење фотографија у облаку

Прегледи добављача: 

 • Синц.цом
 • пЦлоуд
 • Тресорит (посао)

Сродне категорије софтвера:

 • Најбољи ВПН 
 • Антивирусни софтвер
 • Најбољи менаџер лозинки
 • Софтвер за опоравак података

Популарне критике добављача: 

 • ЕкпрессВПН преглед
 • НордВПН преглед
 • Дасхлане преглед
 • Битдефендер преглед

Contents

Најбоље складиштење у облаку 2020 – шта треба да знате

Овај чланак истражује све што требате знати о облаку. Показујемо вам дефиниције и објашњавамо о чему се ради у фуззи. Без обзира да ли желите најјефтинији простор за складиштење у облаку или тражите најбољу интернетску меморију – покрићемо вас.

Најјефтиније складиштење у облаку – није увек најбоља идеја

Током последњих пет година гледајући индустрију, једно је сигурно: што је јефтинија услуга, већа је вероватноћа да ће ускоро отићи из посла.. 

Једном када видите „доживотну“ понуду неограниченог сервиса за складиштење у облаку који чита превише добро да би био истинит – вероватно је. 

Добра „јефтина“ интернетска меморија кошта око 10 УСД месечно. То вам не даје неограничен простор у облаку, али обично око ознаке од 1 ТБ – довољно за складиштење видео записа, фотографија и докумената. 

Један од наших најбољих сервиса, Синц.цом, на пример, нуди чак 2ТБ складиштења за мање од 10 $ месечно – и изузетну сигурност која Дропбоку недостаје.

Наше препоруке су да не тражите најјефтиније услуге које вам једноставно бацају понуду. Пажљиво процените, прочитајте наше водиче и проверите горњу упоредбу за складиштење у облаку. За наше немачке читаоце, погледајте овај леп прегледни чланак на Соннтагморген.цом.

Преглед садржаја

Све о облаку складиштења

 • Терминологија
 • Цлоуд Стораге – Зашто то користимо
 • Дефиниција
 • Користите случајеве
 • Предности & Недостаци
 • Бесплатно Цлоуд Стораге

Најбољи пружаоци услуге складиштења у облаку

 • Синц.цом
 • пЦлоуд
 • СугарСинц
 • Ливедриве

Најбољи онлајн резервни провајдери

 • Црасхплан
 • Возим
 • Бацкблазе
 • Карбонит
 • Онлине сигурносно копирање

Упоређивање на мрежи

 • Онлине Бацкуп – шта је тачно
 • Онлине Бацкуп вс Цлоуд Бацкуп – Постоји ли разлика?
 • Неограничено сигурносно копирање у облаку
 • Колико резервног складишта требате?

Објашњени системи за складиштење у облаку

Упоређивање складиштења у облаку – шта „облак“ тражите?

Вероватно сте пронашли нашу упоредну табелу путем претраживача који тражи најбољу меморију у облаку за ваше датотеке. Али да ли тражите услугу сличну Дропбок-у која синхронизује и дели датотеке или вам је потребна услуга за бацкуп датотека у облак, као што су Бацкблазе или Црасхплан? Пре него што вам можемо дати било какву препоруку, од кључне је важности да знате своје потребе. Дакле, разјаснимо неколико ових компликованих концепата и појмова у облаку:

Спремање у облаку објашњено у једноставним условима

Објашњени термини у облаку: *

Помажемо вам да схватите различиту терминологију облака тако да можете бити сигурни да знате разлику.

Цлоуд Стораге

Ово је најчешћи термин за онлајн складиштење датотека. Уобичајена претпоставка је да укључује синхронизацију, дељење и сарадњу датотека где је локална копија увек присутна на корисничком рачунару.

Онлине Бацкуп / Цлоуд Бацкуп

Резервно копирање у облаку је такође облик складиштења у облаку, али без синхронизације датотека. Фокусира се првенствено на прављење резервних копија, то јест стварање копије вашег тврдог диска у облаку.

Онлине складиштење

Чување датотека на мрежи без локалне копије на рачунару. Да бисте уредили датотеку, треба је преузети са интернета или одређене апликације.

Синхронизација и дељење датотека

Припада простору за складиштење у облаку и повезује фасциклу пројекта са облаком тако да су све датотеке исте на свим повезаним уређајима за све кориснике који учествују у дељењу.

Хостери / циберлоцкери са једним кликом

Чисто за потребе складиштења на мрежи и нашироко се користи у илегалној заједници за дељење датотека због анонимности.

* Ово је само брзи преглед, испод ћете пронаћи детаљније објашњење када кликнете на хипервезе.

Повратак на упоредни графикон

Дефиниција складиштења у облаку

Спремање у облаку је вероватно општи термин за све оне услуге наведене у нашој поређењу и рецензијама. Сви провајдери преносе и складиште податке у облаку што у суштини значи на рачунарима или серверима који се налазе широм света и који су доступни путем Интернета.

Када људи траже овај израз на мрежи, одмах помисле на Дропбок, Гоогле Дриве или ОнеДриве, јер су то услуге (посебно Дропбок) које су сковале тај термин и омогућиле синхронизацију датотека и дељење доступне крајњем кориснику, а не само предузећима..

Врло једноставним речима, провајдер складишта у облаку (хостинг компанија) инсталира програм клијента на рачунар корисника. Тај програм затим прослеђује било коју датотеку коју корисник изабере путем Интернета пружаоцу услуге тако да се те датотеке могу лако делити и приступити им на другим уређајима који су у власништву истог корисника.

То може бити мобилни уређај, лаптоп или радна површина са Виндовс или Мацинтосх оперативним системом. Све промене података које су постављене да се синхронизују на свим уређајима ажурирају се у реалном времену на свим машинама на којима је инсталиран облачни софтвер.

Зашто га користим …

Уз складиште у облаку имам све датотеке које су ми потребне на дохват руке, јер се тренутни пројекти синхронизују са свим мојим уређајима у стварном времену, није важно да ли су његове презентације, табеле или велики видео снимци. Користим складиште у облаку да радим са својим удаљеним тимом и истовремено делим фотографије са баком.

Ако се правилно користим, чак могу да ослободим мало простора на чврстом диску само синхронизујући и преузимајући датотеке које су ми заиста потребне на рачунару. 

Маурицио Принзлау - експерт за складиштење облака у

Онлине Цлоуд Стораге

Претпоставимо да корисник има три уређаја: десктоп рачунар, лаптоп рачунар и мобилни уређај и она инсталира Дропбок (или било који други сервис за складиштење у облаку) на све њих. Тада су на располагању укупно 4 копије сваке датотеке: једна копија на сваком уређају и друга у тзв. “Облаку”.

Чувајте податке у облаку
Ако сачувате датотеку на свом лаптопу, учитаћете промене у облак где алгоритми упоређују нову копију са сваком другом копијом на њеним машинама и потом одлучују која је најактуалнија верзија. На тај начин корисник увек може бити сигуран да ће радити на исправној датотеци у било којем тренутку.

Провајдери простора за складиштење у облаку не могу само да синхронизују датотеке, већ и да их учине доступним другој особи или чак групи људи дељењем. Облик датотеке у облаку је затим доступан трећој страни. Сада постоје два важна концепта за разумевање: јавне и приватне везе. Путем јавне везе, свако са том везом може приступити датотеци или мапи, док је приватна веза доступна само на позив и обично захтева од позваних корисника да отворе налог у компанији за складиштење у облаку. Сада, када разумете шта је складиштење у облаку и шта је то, већ можете да видите безбројне могућности:

Повратак на упоредни графикон

Неограничене услуге складиштења у облаку – могуће?

Облак има пуно апликација. Прикупили смо листу ствари које можете да учините и како облак може да вам помогне да ефикасније радите.

Нема прилога е-поште са складиштем у облаку

Нема више прилога е-поште

Велики прилози е-поште представљају бол, тешко је знати да ли заиста сигурно долазе до примаоца. Пошто се датотеке могу делити јавном везом, веза се тада може послати е-поштом примаоцу где се може преузети.

Нема више аквард датотека

Нема више незгодних назива датотека попут финал, финал-1, финал-финал

Све верзије датотека документа, презентације, прорачунске табеле или било које датотеке по том питању су смештене у облаку. Све странке које имају приступ тој датотеци или фасцикли увијек ће видјети тренутну верзију без обзира ко ју је задњи пут уредио. Некадашњи ланац нових докумената чија се креативност имена смањивала са сваком верзијом сада је комбинован у једну датотеку.

Синхронизација и дељење датотека

Знајући да су све датотеке увек ту, ака синхронизација датотека

Без обзира да ли сте на аеродрому, у кафићу, простору за сарадњу, путујете, у канцеларији, код куће, све кључне датотеке су увек доступне и не морате их имати на уму да их пребаците на УСБ палац возите или чак пошаљите себи е-пошту јер се датотеке синхронизују преко софтвера за складиштење у облаку на свим (мобилним) уређајима.

Цлоуд Бацкуп

Цлоуд Филе Стораге за сигурносне копије

Услуге складиштења датотека у облаку могу послужити као брза израда резервних копија јер су вишеструке верзије једне датотеке доступне и у облаку и на другим уређајима. Ако се догоди прекид рачунара, претплата на услугу складиштења у облаку омогућава брзо враћање изгубљених датотека.

Цлоуд Цоллаборатион

Онлине складиштење за сарадњу

Свакако једна од главних предности услуга попут Дропбока је сарадња са виртуелним тимом распоређеним на различитим континентима. Сви чланови тима могу имати приступ заједничкој фасцикли и учитавати и преузимати податке, тако да су сви на истој страници са статусом пројекта. Чак и ако неко из тима направи грешку, већина сервиса нуди „верзију датотеке“ што значи да се администратор може вратити и вратити избрисане датотеке или чак и старије верзије исте датотеке.

Приступите датотекама ван мреже

Најбоље складиште на мрежи за ванмрежни приступ?

Иако се називају добављачи складишта у облаку, са горе поменутом синхронизацијом датотека све су датотеке доступне ван мреже. Дакле, рад на пројекту са слабом или непостојећом интернетском везом је могућ. Након што се поново повежете, промене се аутоматски преносе.

Повратак на упоредни графикон

Најпопуларније могућности складиштења у облаку

Најбоље опције складиштења у облаку које нам се свиђају

Нажалост, не постоји решење за све величине. Морате пажљиво да сагледате своје захтеве и да изаберете услугу помоћу наше табеле упоређивања. Ове услуге у наставку су неке услуге наших читалаца и много нам се свиђају. 

Синц.цом 

Синц.цом је прилично нов провајдер на блоку. Са седиштем у Канади, они се такмиче са Дропбоком и у лакоћи употребе и у брзини синхронизације. Међутим, они нуде нешто много вредније: сигурност са нула знања. Подаци корисника се шифрирају од почетка до краја, тако да нико осим корисника не може видети податке на отвореном. Синц нуди мобилне апликације и за иОС и Андроид и доступне су подједнако на Мац-у и Виндовс-у. Нажалост, Линук клијент још није на путу за путовање.

Посетите ввв.синц.цом

Прочитајте рецензију

пЦлоуд

пЦлоуд преглед
пЦлоуд се може сматрати једним од новијих играча на блоку и они улазе са занимљивим ценама. Корисници могу добити огромних 20 ГБ бесплатног простора за складиштење података. Њихови плаћени нивои су такође по повољним ценама:

Клијент добија 1ТБ складиштења за 7,99 УСД месечно и тамо уштеди неколико долара у поређењу са Дропбок-ом или Гоогле диском. пЦлоуд омогућава купцима да га поставе као облак уређај, што значи да датотеке сачуване на пЦлоуд-у не морају бити локално доступне на чврстим дисковима корисника. Нажалост, ако желите да имате додатну сигурност, морате да платите додатну накнаду за пЦлоуд Црипто.

Пословни корисници добијају 5ТБ простора за складиштење. Овај план укључује најмање 5 корисника, а сваки добија 1ТБ простора за складиштење. Ови планови враћају вам се на 49,95 УСД месечно, а сваки додатни корисник коштаће 10 УСД.

пЦлоуд је доступан за Виндовс и Мац и добре вести за Линук кориснике, могу да преузму и клијента. Њихове мобилне апликације представљају лепоту и доступне су у продавницама иОС и Андроид апликација.

Прос

Цонс

Посетите ввв.пцлоуд.цом

Прочитајте рецензију

СугарСинц

Преглед пословања СугарСинц
Као што име већ сугерира, СугарСинц је услуга усмерена на синхронизацију и дељење датотека, али они такође омогућавају корисницима да извршавају сигурносне копије у позадини. Оно што је сјајно у вези СугарСинц-а је да корисницима омогућавају да одаберу било коју фасциклу на рачунару за синхронизацију са облаком, за разлику од Дропбок-а где купци морају да бирају једну фасциклу на својим машинама. СугарСинц је доступан у више различитих укуса почевши од 100 ГБ за 7,49 $ месечно. Скупље је од Дропбок-а, али вреди додатног новца за флексибилност.

Апликација за складиштење датотека путем Интернета СугарСинц доступна је за Виндовс и Мац, а уобичајени осумњичени за мобилне клијенте: Андроид и иОС.

Прос

Цонс

Посетите СугарСинц

Прочитајте рецензију

Ливедриве

Ливедриве преглед
Веб локација и услуга Ливедриве-а нису се много променили у последње 4 године. Споља се Ливедриве није много променио последњих година, њихова веб локација и планови и даље изгледају као и увек. Међутим, имам осећај откад их је Ј2 Глобал преузео, ствари се крећу на боље: ажурирали су софтвер свог клијента на модернији изглед, брзине слања су повећане и ја сам у целини задовољан искуством. То је један од оних провајдера који комбинују синхронизацију датотека и дељење са резервним копијама у облаку (ако сте вољни да уновчите новац за Про Суите), али корисници који само траже резервне копије или синхронизују могу да бирају јефтиније планове. За разлику од осталих сервиса, Ливедриве такође омогућава корисницима да праве резервне копије НАС погона. Ако имате пуно датотека за синхронизацију, свидеће вам се функција Ливедриве ЛАН-ове синхронизације која значајно убрзава процес, ако су све ваше машине у истој мрежи. Клијенти су доступни за Виндовс и Мац и иОС, Андроид и Виндовс 8 уређаје.

Прос

Цонс

Посетите ввв.ливедриве.цом

Прочитајте рецензију

Друге марке које треба знати …

 • СпидерОакОНЕ
 • МЕГА
 • Дропбок
 • Синцплицити
 • Гоогле диск
 • Један погон
 • Кутија
 • МедиаФире
 • Копија (Прекинута)
 • Тресорит
 • Цубби
 • ЦлоудМе
 • Битцаса
 • ОпенДриве
 • хубиЦ
 • ЗипЦлоуд
 • погоплуг
 • Амазон Цлоуд Дриве
 • Иандек.Диск
 • 4Синц

Повратак на упоредни графикон

Предности за складиштење у облаку & Недостаци

Постоје неке предности и недостаци приликом коришћења провајдера за складиштење у облаку за ваше податке. Ево неколико за разматрање:

Предности

Недостаци

Повратак на упоредни графикон

Бесплатно Цлоуд Стораге

Бесплатно Цлоуд Стораге

Чини се да је ових дана доступно бесплатно складиште у облаку, почевши од 2ГБ (Дропбок) и 15ГБ (Гоогле Дриве) до 50ГБ за МЕГА.нз. Иако је бесплатан сигурно довољно добар да испроба да ли неки сервис ради или не, долази са разним ограничењима којих би корисници требало да буду свесни. Дозволите да се позабавите предностима и недостацима бесплатног складиштења упоредним упоређивањем и прикажите пар услуга које нуде бесплатно складиштење.

Предности

Недостаци

* ипак имајте на уму да постоје бесплатне услуге које нуде одличну енкрипцију за те налоге, као што су МЕГА, Тресорит, Синц.цом и још много тога.
** ово може бити недостатак као што смо видели код Цопи.цом: они су дозволили корисницима да повећају бесплатан простор за складиштење до 200 ГБ и сада имају задане вредности..

Повратак на упоредни графикон

Услуге складиштења у облаку за пословну, пословну или личну употребу?

Услуге складиштења у облаку се могу користити за личну и пословну употребу. Међутим, захтеви се знатно разликују један од другог. Док су на страни потрошача главна употреба и компатибилност главна брига, приоритети се пребацују на приватност и сигурност у пословном или пословном окружењу..

На пример, предузећима је потребна детаљнија контрола над дељеним датотекама. Морају бити у могућности да поставе дозволе за мапе за сваки случај, па чак и да контролишу подмапе. То је само један пример. Овде је упоредна табела која приказује разлику између простора за складиштење у облаку корисника и предузећа / предузећа.

Пословно складиштење у облаку
Услуге складиштења у облаку предузећа обично се називају добављачи Ентерприсе Синц Синц и Схаре (ЕФСС), јер се фокусирају на пословну сарадњу и омогућавање мобилних уређаја. Гартнеров магични квадрант за дистрибуцију датотека и дељење добављача годишње упоређује ове услуге и бира оне који воде на терену. Иако Дропбок фор Бусинесс добија све више и више привлачности, и даље га углавном користе крајњи корисници.

Популарни добављачи су Егните, који су хибридни облачни модел учинили популарним, и Бок, познат по огромном низу интеграција у апликације трећих страна, попут Салесфорце. Гартнерова анализа класификује Цитрик Схарефиле као тренутног лидера на тржишту добављача Ентерприсе Филе Синц и Схаре, али они су углавном више усмерени ка предузећу са 10 или више корисника. Ако сте заинтересовани да погледате могућности складиштења у облаку за мала предузећа, погледајте нашу упоредну табелу.

Повратак на упоредни графикон

Онлине Бацкуп

Онлине Цлоуд Бацкуп за појединце
Када користите интернетску мрежу сигурносних копија података подаци се чувају у облаку, али раде другачије од апликација за похрану у облаку: мрежне сигурносне копије производе тачну копију тврдог диска и преносе цјелокупну структуру датотека и мапа на мрежног добављача услуга сигурносне копије. Овај поступак зрцаљења је врло згодан јер корисници не морају да памте да копирају и залепе важне датотеке у одређену фасциклу. Корисници компаније Аппле могу да знају овај поступак из Тиме Мацхине-а где се целокупни чврсти диск копира на други диск.

Сада, мрежне резервне услуге могу да се покрећу као планирани послови једном дневно, недељно или месечно или непрекидно у позадини, тако да кад год се датотека промени одмах се шаље на сервере компаније. Ако вам ширина појаса и ЦПУ то омогућавају, ми вам увек препоручујемо да активирате континуирано прављење резервних копија.

Посљедњих година добављачи интернетских услуга сигурносних копија пронашли су свог омиљеног маркетиншког љубимца који гура напријед ријеч “неограничено” у својој маркетиншкој копији. Оно што они наравно подразумевају је да неће постављати никаква ограничења за датотеке које корисник стави у оквир своје смернице о фер употреби. Знати корисници знају овај оглас из веб хостинг услуга које нуде неограничену пропусност. Међутим, смернице за фер употребу обично су прилично високе у распону терабајта, тако да просечни корисници рачунара не морају да се брину да ће „понестати простора“.

Сигурна опклада је кориштење неограничених резервних сервиса које високо оцењујемо, на пример Бацкблазе, Црасхплан или Царбоните, јер такође можете да направите резервне копије спољних чврстих дискова или НАС уређаја и никада не морате да бринете о свемирским проблемима..

Ако су вам потребне додатне функције, као што су синхронизација датотека и дељење, морате пажљиво одабрати свог мрежног добављача резервних копија јер свака услуга нема те функције. Погледајте ИДриве, Ацронис Труе Имаге Цлоуд, Јоттацлоуд, Јустцлоуд или Ливедриве за неке примере.

Ево неколико предлога за онлајн резервне услуге које препоручујемо да проверите:

Повратак на упоредни графикон

Топ 5 опција сигурносне копије на мрежи које нам се свиђају

Знамо да може одабрати неодољив избор праве опције. Тржиште је прилично засићено са преко 50 провајдера, тако да вам показујемо наших пет фаворита који су показали висок ниво перформанси и косистенције током последњих година.

Црасхплан

Црасхплан Ревиев
Црасхплан је већ годинама наша најбоља услуга сигурносне копије у облаку јер нуди заиста неограничено искуство (ако је правилно постављено). Готово да нема ограничења у томе колико података можете да правите резервне копије, колико верзија можете да похраните или на величину датотека, чак је и велика резервна копија базе података е-поште од 10 ГБ исправно сигурносно копирана..

Па где је улов? Доживели смо прилично мале сигурносне брзине са наше локације у Европи. Купци у САД-у изгледа да немају овај проблем. У сваком случају, прављење резервне копије велике количине датотека увек захтева време, али Црасхплан ради фантастичан посао једноставним приступом подешавању „постави и заборави“. Корисници могу одабрати породични план који омогућава резервно копирање до 5 рачунара / уређаја.

Посетите ввв.црасхплан.цом

Прочитајте рецензију

Возим

ИДриве преглед
Током година ИДриве се претворио у хибридни сервис: почевши од нудећи само бацкуп у облаку, сада су се упустили у игру за дељење и синхронизацију датотека и раде добро. Ипак, потрошачи би требали користити ИДриве за оно што је првобитно направљено: сигурносне копије у облаку.

ИДриве крајњим корисницима нуди читав низ могућности прилагођавања резервних копија од стварања различитих скупова сигурносних копија, подешавања детаљних распореда сигурносних копија ради заштите њихових сигурносних копија личним кључем за шифровање који само корисник познаје и поседује. У нашим тестовима који преносе 10 ГБ то није било најбрже решење вани, али имали су врло добре резултате додајући све датотеке за нешто више од сат времена. ИДриве није неограничена услуга, али има веома приступачне планове од 1ТБ почевши од 5 УСД месечно.

Занимљиво: претплаћени корисници могу добити 1 физичку пошиљку својих података бесплатно што знатно убрзава поступак израде резервних копија / враћања..

Посетите ввв.идриве.цом

Прочитајте рецензију

Бацкблазе

Бацкблазе Ревиев
Бацкблазе је био мој гото бацкуп сервис који препоручујем технички мање писменом делу моје породице и пријатеља. Врло је лако за подешавање: инсталирајте клијента, покрените сигурносну копију и израђује сигурносну копију свега што је на вашем чврстом диску, осим система и датотека апликација. Корисници могу изузети мапе или датотеке које не желе да резервно копирају, на пример, увек изузмем своју директоријум за преузимање јер све што тамо сачувам увек могу поново да преузмем.

То штеди пропусност и укупно резервно вријеме. Бацкблазе се брзо прави – ако јој дозволите и поставите нити на 10. То може, међутим, успорити друге мрежне апликације, на пример сесију на удаљеној радној површини и слично. Процес обнављања Бацкблазе-а помало је лаган јер можете преузимати зип датотеке само са веб клијента. Уопштено, корисници могу добити Бацкблазе по веома приступачној цени за само 5 УСД месечно или 50 $ годишње. По мом мишљењу ово није паметно.

Посетите ввв.бацкблазе.цом

Прочитајте рецензију

Карбонит

Почетна страница за преглед карбонита
Царбоните је још једна пристојна интернетска копија сигурносних копија, међутим, Виндовс верзија је у великој мери супериорна у односу на Мац издање: Корисници Мац рачунара морају да иду без спољних сигурносних копија хард диска или резервних копија огледала. Ако сте корисник Виндовс-а, Царбоните има много тога за понудити и сигурно је једно од бољих решења вани.

Корисници који се пријаве за главни план за $ 149 / ир добијају бесплатну враћање услуге вратима где се испоручује чврсти диск уколико дође до катастрофе. Сигурносно копирање у облаку се лако подешава и аутоматски ради ако корисници не желе да бирају датотеке и фасцикле. Царбоните ће непрекидно правити резервне копије датотека у позадини, уколико се аутоматски направе резервне копије видео датотека, купци морају да одаберу најмање основни план.

Срећом, Царбоните се ослободио неких гадних правила о ограничавању пропусности и корисницима нуди заиста неограничено искуство.

Прос

 • Врло сигурна сигурносна копија у облаку путем приватних кључева за шифровање
 • Једноставан поступак подешавања, чак и за почетнике
 • Достојан клијентски софтвер

Цонс

 • Нема дељења и синхронизације датотека (прекинуто од априла 2016)
 • Нажалост, НАС нема сигурносних копија у личним издањима
 • Понекад се чини да се споро прављење сигурносних копија ограничава на 10 Мбит / с

Посетите ввв.царбоните.цом

Прочитајте рецензију

Онлине сигурносно копирање

СОС Онлине Бацкуп Ревиев
СОС Онлине Бацкуп је овде са агресивним неограниченим ценама: 7,99 УСД месечно је прилично добро. Корисници имају неколико упозорења којих корисници морају бити свјесни: с једне стране СОС захтијева довољно слободног простора на тврдом диску за предмемориране датотеке, што значи да ако сигурносно копирате 10 ГБ простора СОС Онлине Бацкуп може захтијевати додатних 10 ГБ простора за предмеморирање фајлови.

Са друге стране, не постоји опција непрекидне израде резервних копија, али корисници могу да распореде распоред по сату. СОС није најбржи сервис сигурносних копија у облаку на нашем тесту и требало је мало загревања док се веза у просеку повећа на око 7Мбит / с. За оне кориснике који желе да деле датотеке, СОС Онлине Бацкуп има опцију дељења датотека, према њиховој веб локацији. У пракси се имплементира на најгори могући начин који сам икада видео у резервној апликацији. Требало ми је готово 30 минута да га пронађем.

Ако тражите решење за дељење датотека, потражите негде друго. Међутим, сигурносне копије функционирају одлично и чињеница да СОС чува неограничене верзије датотека удовољиће потребама већине људи. На Цлоудвардс-у препоручујемо људима да користе различите апликације за сигурносне копије и складиштење у облаку.

Прос

 • Одличне, неограничене цене за до 5 рачунара и неограничени мобилни уређаји
 • Једноставан поступак подешавања, али не ослањајте се на аутоматски одабир резервне копије
 • Обнављање се може извршити на жељену путању мапе

Цонс

 • Мац верзија слабија од Виндовс колеге
 • Страшна имплементација функције дијељења датотека због које се питам да ли заправо желе да људи дијеле датотеке
 • Средња брзина преноса од 7Мбит / с

Посетите СОС Онлине резервну копију

 

Прочитајте рецензију

Друге марке које треба знати …

 • СпидерОакОНЕ
 • дегоо
 • Дупплица
 • Јоттацлоуд
 • мимедиа
 • Нагон
 • СторагеГуардиан
 • мемопал
 • ЈунглеДиск
 • Симбол
 • Ацронис Цлоуд
 • ЕлепхантДриве
 • СурДоц
 • Мози
 • Ципхертите
 • МиПЦБацкуп
 • Зоолз
 • ИБацкуп
 • номадеск
 • Нортон Онлине Бацкуп
 • АлтДриве
 • Кутија података
 • СафеСинц
 • МиОтхерДриве
 • Тотал Дефенсе

Цлоуд Бацкуп

Онлине Цлоуд Бацкуп за појединце
Цлоуд сигурносно копирање у основи је синоним за сигурносно копирање на мрежи, јер описује потпуно исту ствар. У ствари, израз сигурносна копија постаје све популарнији. Некада се широко користио само у пословном сектору, али сада сви разумију шта се подразумева под облаком.

На Цлоудвардс.нет те резервне изразе користимо наизменично, тако да се надамо да ће ово разјаснити неколико сумњи. Листа дата у нашој табели за поређење рангира услуге на основу карактеристика, поузданости, брзине, сигурности и корисничке подршке. Наше рангирање никако није крајњи резултат, већ уместо тога може вам послужити као почетна тачка јер можете филтрирати функције на основу ваших захтева.

Цлоуд Стораге Вики

Цлоуд Стораге Вики

Радимо на нашем вики одељку како бисмо новопридошли у облаку омогућили лак начин провере на често коришћеним терминима на веб локацијама добављача. Неки се ови термини користе наизменично, што отежава утврђивање за шта се користе.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map