Pregled Egnyte Connect – najboljša delitev datotek v oblaku za podjetja? – Posodobljeno 2020

Egnyte Connect Pregled

Najljubši ponudnik storitev EFSS Cloudwards.net, Egnyte Connect, ponuja hitrost, enostavnost uporabe, varnost in spodobno shemo oblikovanja cen, zaradi česar je popoln za skoraj vsako majhno podjetje. Oglejte si naš celoten pregled Egnyte za vse podrobnosti.


Najboljši EFSS

Če vodite podjetje na ravni podjetja, je iskanje najboljše storitve EFSS nujen korak na poti do uspeha. To je zato, ker lahko storitve za shranjevanje v oblaku izboljšajo sodelovanje vaših zaposlenih, kar olajša delo in prijetno za vse. 

Običajno je, da sta OneDrive for Business in Dropbox Business med prvimi storitvami, ki si jih ljudje omislijo, ko razmišljajo o storitvah shranjevanja v oblaku, ki ustrezajo njihovim poslovnim potrebam. Vendar pa obstaja veliko razlogov, da Egnyte Connect upoštevate kot orodje za izboljšanje sodelovanja in produktivnosti vašega podjetja. V resnici je to naša najboljša podjetniška storitev.

Egnyte Connect se je uspel dvigniti na vrh v našem najboljšem krogu EFSS zahvaljujoč zmogljivim funkcijam za sinhronizacijo in skupno rabo, obsežni knjižnici integracij aplikacij za produktivnost, močnemu pristopu k varnosti in enostavnim spletnim, namiznim in mobilnim odjemalcem.

Njeni podpori sicer primanjkuje spletnega klepeta, za dodatno napredovanje pa morate doplačati, vendar to niso večje pomanjkljivosti. Ustvarjanje vlog po meri se skriva tudi za dražjim načrtom. Egnyte, tako kot večina najboljših storitev EFSS, ne omogoča kopiranja datotek na ravni bloka.

O teh funkcijah in drugih bomo podrobneje govorili v spodnjih kategorijah.

Moči & Slabosti

Alternativa za Egnyte Connect

Cenitev

Egnyte ima tako kot ostalo področje EFSS načrte, ki so primerni za majhna in velika podjetja z več uporabniki, ima pa tudi načrt, ki sprejme le nekaj uporabnikov. Zaradi tega je »timski« načrt primeren tudi za domačo uporabo, če ne nameravate dodatnih funkcij namesto bolj osnovnih. To in nekoliko manj vrednosti, ki jo dobiš. 

Na uporabnika zagotavlja 1TB prostora za shranjevanje za 10 USD na mesec. Če greste s storitvami, kot sta Sync.com ali pCloud, ki so usmerjene v domačo uporabo, lahko prejmete 2TB za manj kot 10 USD na mesec, če plačate celo leto vnaprej. Za več podrobnosti o teh storitvah preberite ločen pregled Sync.com in pregled pCloud. 

Vendar pa »timski« načrt poleg 1TB prostora za shranjevanje ponuja številne funkcije. Med njimi so spletno urejanje, ustvarjanje povezav za nalaganje, integracije Microsoft Outlook in Office ter številne druge integracije drugih proizvajalcev. 

Poleg tega Egnyte Connect še vedno ponuja prvotno obliko poslovnega načrta. Za to morate kupiti vsaj pet licenčnih naročnin, vendar zagotavlja splošno odlično vrednost v primerjavi z večino polja EFSS.

“Pisarniški” načrt zagotavlja 5 TB, kar je več kot skoraj vsaka druga storitev v tem cenovnem razredu. Zahvaljujoč temu smo Egnyte Connect postavili na drugo mesto za najboljšo skupno vrednost med orodji EFSS, ki smo si jih ogledali, za samo OneDrive. Če želite primerjati njihove cene, preberite naš pregled OneDrive for Business.

“Poslovni” načrt povečuje zmogljivost pomnilnika na 10TB prostora, dodaja pa tudi nekaj dodatnih zmogljivosti, kot so revidiranje poročil, napredna avtentikacija in prilagajanje na podlagi vlog, pa tudi možnost sinhronizacije lokalnih pomnilniških naprav, kot je NAS , v oblak. Če niste seznanjeni z NAS, preberite razlago, kaj je NAS.

“Poslovni” načrt omogoča tudi hibridno shranjevanje v oblaku, če želite nekaj vsebine shraniti v oblak, nekaj pa na lokalni strežnik. Vendar se bomo pri tem pregledu držali oblačnih zmogljivosti platforme.

Obstaja tudi “podjetniški” načrt za podjetja z več kot 100 zaposlenimi, ki vam nudi premijsko podporo, integracijo AD / LDAP, enotno prijavo (SSO), upravljanje na podlagi vlog in upravljanje ključev Egnyte. Za oceno cene se morate obrniti na Egnyte.

Pregled povezave Egnyte Connect

Logotip Egnyte Connectwww.egnyte.com

Začne se od 800 $ mesečno na vse načrte

Sodelovanje

Sinhronizacija naprav

Izbirna sinhronizacija

Sinhronizacija na ravni bloka

Skupne mape

Povezava datotek

Različica datotek

Največja velikost datoteke
10 GB

Integracija Microsoft Officea

Integracija Google Dokumentov

Knjižnica za integracijo aplikacij drugih proizvajalcev

Spremljajte aktivnost uporabnikov

Nastavite uporabniške vloge

Ustvarite skupine uporabnikov

Varnost

Šifriranje v mirovanju
AES-256

Šifriranje med tranzitom

Integracija šifriranja od konca do konca

Dvofaktorna avtentikacija

Zahteve po geslu po meri

Integracija z enim znakom (SSO)

Daljinsko brisanje naprave

Podpora

Klepet v živo

Telefonska podpora

Uporabniški forum

24/7 podpora

Uporabniška izkušnja

Egnyte vam omogoča nalaganje in dostop do vsebin s pomočjo namizja, brskalnika in odjemalca za mobilne naprave. Na voljo so namizni odjemalci za Windows in Mac, ne pa tudi za Linux. Če potrebujete shranjevanje v oblaku, ki se dobro igra s Penguinom, se o idejah posvetujte z našo najboljšo storitvijo za shranjevanje v oblaku za Linux. Mobilne aplikacije so na voljo za Android in iOS.

egnyte-connect-desktop-odjemalec

Ko namestite namizni odjemalec Egnyte, ustvari mapo za sinhronizacijo v vašem datotečnem sistemu. Model mape za sinhronizacijo, ki jo je ustvaril Dropbox, omogoča kopiranje vsebine tako med trdim diskom kot v oblaku. Več o zmožnostih sinhronizacije Egnyte bomo govorili v razdelku »sinhronizacija«.

Egnyte Connect se od večine platform EFSS razlikuje po tem, da uporablja drug namizni odjemalec, imenovan Egnyte Drive, ki je v bistvu omrežni pogon, ki omogoča dostop do podatkov v oblaku iz udobja vašega datotečnega sistema. Vendar pa dejansko ne shranjuje vsebine na trdem disku. Namesto tega se prikaže kot ločen pogon v računalniku.

Če to funkcijo uporabljate samo za dostop do datotek, ne pa za označevanje datotek za dostop brez povezave, boste uživali nekoliko večjo varnost, saj zmanjša verjetnost, da bo nekdo dostopal do dragocene vsebine v ukradenem računalniku. Podatke lahko usmerite tudi prek proxy strežnika, kar doda še en nivo zaščite zasebnosti.

Egnyte na namizju

Odjemalec namizja je jasen in racionaliziran. Tako kot pri drugih odjemalcih za shranjevanje v oblaku na trgu, tudi za uporabo odprete ikono sistemske vrstice. Ko to storite, lahko dostopate do svojih najnovejših datotek in jih iščete. Poleg tega lahko vnesete nastavitve, ki omogočajo upravljanje pogonov, nastavitev nastavitev, dostop do pomoči in pregledovanje map, izbranih za dostop brez povezave.

egnyte-connect-web-odjemalec

Raje bi imeli gumb, ki zažene spletno stranko, a na ta način boste morali po brskalniku poiskati Egnytovo spletno mesto in se ročno prijaviti v stranko. Kljub temu ima spletna stranka jasno ureditev. Na levi stranski vrstici je hierarhija mape, ki vam omogoča dostop do vseh map. Prav tako lahko dostopate do smeti in nedavnih datotek.

V zgornjem desnem kotu se lahko pomikate med opravili, povezavami, ki ste jih dali v skupno rabo in prejeli, aplikacijami in integracijami ali datotekami, kar je privzeti prikaz. Poleg tega si lahko ogledate poročila, upravljate nastavitve in dostopate do pomoči. Če ne najdete datotek, jih lahko hitro uporabite v iskalni vrstici pod tem menijem.

Všeč nam je, da morate samo klikniti datoteko ali mapo, da se prikaže akcijski meni. Poleg tega stranska vrstica na desni prikazuje aktivnost v trenutni mapi. Na splošno je spletna izkušnja odlična.

egnyte-connect-mobile-odjemalec

Egnyte Mobile App

Mobilna aplikacija vam omogoča predogled datotek in map, nalaganje nove vsebine in skupno rabo. Hitro lahko dostopate tudi do map z zaznamki, ustvarjate poročila in berete obvestila. Edina manjša napaka, ki jo lahko zasledimo, je ta, da v prikazu »vse datoteke« ne prikaže vidnega gumba za nalaganje. Za ustvarjanje vsebine morate vnesti skupno mapo ali domačo mapo.

To pa je razumljivo, saj vsebine ne morete naložiti neposredno v mapo »vse datoteke«. Poleg nalaganja lahko dokument skenirate in neposredno naložite. To velja za fotografije, videoposnetke in zvočne datoteke. Prav tako lahko ustvarite besedilno datoteko in jo naložite.

Aplikacija za mobilne naprave vam omogoča tudi odpiranje in urejanje katere koli vsebine, ki ste jo shranili v oblaku Egnyte. Predogled datotek ne potrebuje orodij drugih proizvajalcev, ker ima Egnyte vgrajen predoglednik PDF. To pomeni, da si lahko še vedno ogledate dokumente Office v telefonu, ne da bi morali plačati za Office 365. Če želite urediti datoteke, boste v telefonu potrebovali pomožno aplikacijo.

Če želite izboljšati varnost svoje mobilne naprave, lahko vklopite zaklepanje gesla in presenetljivo šifrirate lokalne datoteke. O varnostnih funkcijah bomo v spodnji kategoriji govorili več. Na splošno mobilna aplikacija zagotavlja prijetno doživetje.

Upravljanje uporabnikov

egnyte-connect-enter-users-groups

Če želite dodati in upravljati uporabnike z Egnyte, morate v zgornjem desnem meniju burgerjev odpreti stran »Nastavitve«. Nato kliknite na „uporabnik & zavihek ». Tam boste našli zavihka »uporabnik« in »skupina«, s pomočjo katerih boste lahko opravili te naloge.

egnyte-connect-uporabniki-skupine-upravljanje

Dodate lahko tri vrste uporabnikov: skrbnik, napajalnik in standardni. Administratorji imajo dostop do vseh osnovnih funkcij, potrebnih za upravljanje prostora za shranjevanje v oblaku, vključno z dodajanjem novih uporabnikov.

Uporabniki porabe imajo v primerjavi z skrbniki omejen nabor funkcij, prav tako pa lahko konfigurirate, do katere od teh funkcij lahko dostopajo. 

To vključuje možnost uporabe sinhronizacije na namizju, nalaganja odjemalca namizja, ogledovanje uporabnikov in skupin, povabilo standardne uporabnike ter prejemanje obvestil o mapah in glasilo Egnyte. Za osebne datoteke lahko hranijo tudi zasebno mapo. 

Običajni uporabniki lahko do vsebine dostopajo samo prek spletnega odjemalca, vi pa jim lahko omogočite prejemanje obvestil in glasila Egnyte.

Egnyte vam omogoča tudi ustvarjanje vlog po meri, ki jih lahko dodelite uporabnikom moči, vendar jih boste morali nadgraditi na načrt podjetja, da ga boste lahko uporabljali. Če je ta funkcija za vas pomembna, vendar ne potrebujete poslovnega načrta, bodo Citrix ShareFile ali Box boljše stave. Za več informacij o njih preberite ločen pregled Citrix ShareFile in pregled Box.

egnyte-connect-groups-management

“Zavihek skupine” vam omogoča ustvarjanje in dodajanje uporabnikov v skupine ter nastavitev lastnikov skupin. V skupino lahko povabite tudi nove uporabnike, tako da dodate njihovo e-pošto. 

egnyte-connect-poročila

Poleg tega Egnyte ponuja napredne funkcije poročanja, ki vam med drugim omogočajo spremljanje pomnilnika, uporabnikov, povezanih naprav in izmenjavo povezav. Čeprav so uporabni, so njihovi dizajni zastareli, kar je v nasprotju s preostankom spletnega odjemalca Egnyte.

Mapa & Deljenje datotek

Funkcije deljenja map in datotek so eden najpomembnejših vidikov storitve EFSS. Kljub temu so nekatere te funkcije vključile bolje kot druge. Egnyte Connect sodi v kategorijo “boljših” in celo smo jo uvrstili med najboljše orodje EFSS za skupno rabo datotek.

egnyte-connect-deljenje map

Če želite upravljati skupno rabo mape, se s kazalcem miške premaknete nad katero koli mapo, razen zasebne, in kliknite gumb »daj v skupno rabo«, ki je z njo povezan. Nato lahko povabite posamezne uporabnike ali celotne skupine in jim omogočite eno od štirih različnih vrst dostopa, ki vključujejo naslednja dovoljenja:

 • Lastnik: popolno dovoljenje in možnost urejanja
 • Poln: prenos, urejanje, nalaganje in brisanje
 • Urednik: prenos, urejanje in nalaganje
 • Gledalec: predogled in prenos

egnyte-connect-deljenje datotek

Tudi druge lahko povabite, da si ogledajo in prenesejo mape, tako da ustvarijo povezave za skupno rabo. To povezavo lahko kopirate in prilepite v aplikacijo, kot sta Slack ali Skype, ali pa jo pošljete po e-pošti prejemnikom. Povezava za skupno rabo vam omogoča, da določite, kdo ima dostop do nje. To lahko nastavite na »vsakogar«, »koga z geslom«, uporabnike vašega datotečnega strežnika ali uporabnike, ki jim pošljete povezavo po e-pošti.

Poleg tega lahko na mapo pripnete ime mape, nastavite, da poteče določen datum ali po številnih klikih, in ob prejemu obvestila dobite obvestilo.

egnyte-connect-link-audit

Všeč nam je tudi, da Egnyte vključuje stran, ki prikazuje povezave, ki ste jih dali v skupno rabo, in povezave, ki so jih delili drugi uporabniki z vami. 

Preveč orodij za shranjevanje v oblaku to spregleda, zaradi česar je vse preveč enostavno izgubiti vid skupne vsebine in ogrožati intelektualno lastnino in zaupna poročila. Prav tako lahko ustvarite poročilo o povezavi, ki ga lahko izvozite kot datoteko CSV.

egnyte-connect-povezave-poročilo

Sinhronizacija

Kot smo že omenili, Egnyte Connect nima standardne mape za sinhronizacijo. Namesto tega uporablja omrežni pogon, s katerim lahko dostopate do svoje vsebine, ne da bi jo prenesli v računalnik. Če pa mape označite za uporabo brez povezave, bodo datoteke v njih prenesene.

egnyte-connect-omrežni pogon

Po drugi strani pa, če vsebino povlečete v pogon, bo sinhronizirana v oblak. Upoštevajte, da bo privzeto vse, kar postavite v pogon, shranjeno tako na trdem disku kot v oblaku. Zaradi tega vam hitro zmanjka prostora na trdem disku, zato lahko uporabite Egnytejevo selektivno funkcijo sinhronizacije, da onemogočite shranjevanje trdega diska za katero koli mapo ali datoteko.

Začetna sinhronizacija preskusne mape z zadrgo 1 GB je trajala točno toliko časa, kot smo pričakovali. Kljub temu ne morete pričakovati večjih hitrosti pri sodelovanju na že shranjenih datotekah.

To je zato, ker Egnyte ne uporablja algoritma za sinhronizacijo na ravni bloka, ki prenaša le dele datotek, ki so se spremenili, in ne celotne datoteke. Sinhronizacija na ravni bloka lahko pospeši prenos datotek, kar ima za posledico skoraj sodelovanje v realnem času. Če želite to, je najboljša stava Dropbox, o tem pa si lahko več preberete v našem pregledu Dropbox Business.

Orodja za produktivnost

Egnyte uporabnikom ponuja domače zmožnosti upravljanja nalog, s katerimi lahko nadzirajo sodelovanje. Ostala orodja EFSS, vključno s Boxom in Dropboxom, se integrirajo z aplikacijami za upravljanje opravil, kot je Trello, vendar le malo ponuja naravne zmogljivosti. To je super za lastnike podjetij, ki želijo prihraniti pri naročniških stroških za orodja drugih proizvajalcev. Upoštevajte, da Egnyte ponuja tudi Trello.

egnyte-connect-task-page

Naloge lahko ustvarite in dodelite tako, da z desno miškino tipko kliknete datoteko in izberete »naloge«. Določite lahko njegovo ime, prejemnika in datum zapadlosti.

egnyte-connect-task-page

Egnyte ponuja tudi stran “moje naloge”, s katero lahko upravljate ustvarjene naloge. Lahko jih uredite, izbrišete ali označite kot popolne. Za lažje iskanje nalog na strani so prikazani ločeni seznami tistih, ki so vam dodeljeni in dodeljeni.

egnyte-connect-knjižnica aplikacij

Poleg vgrajene funkcije upravljanja nalog ima Egnyte še veliko aplikacij, s katerimi se lahko integrirate, da dosežete delovno produktivnost. Egnyte razlikuje med “dodatki Egnyte”, do katerih dostopate od spletnega odjemalca Egnyte, in “zunanjimi integracijami”, do katerih dostopate zunaj odjemalca.

Z dodatki se lahko povežete z Slack, DocuSign, Microsoft Office Online, Google Drive in G Suite. Zelo malo ponudnikov za shranjevanje v oblaku se združuje tako z Microsoftom kot z Googlom, pri čemer je Box eden izmed redkih. Če ste že naročeni na Office 365, obstaja tudi integracija za to, čeprav morate govoriti o predstavniku Egnyte, da ga omogočite.

Zunanja integracija vključuje Egnyte za Gmail, SAP, Salesforce, Zoho, AWS Single Sign-on in še več. Pravzaprav ima Egnyte veliko število drugih programov, med katerimi lahko izbirate, od katerih so številne brezplačne. Knjižnica aplikacij vam omogoča iskanje integracij po imenu ali jih filtriranje po kategorijah in panogi.

Kategorije vključujejo sodelovanje, analitiko, prodajo, avtomatizacijo poslovanja, vodenje projektov in še več. Kako dobro se storitev EFSS integrira z dodatki, jo pogosto pomaga ločiti od ostalih na terenu. V tem pogledu je Egnyte ena najboljših. Obstaja tudi več varnostnih integracij, ki jih bomo omenili v naslednjem razdelku.

Varnost

Močna varnost v oblaku je pogoj, ko je kibernetska kriminaliteta običajna. Na primer napadi človeka v sredini lahko prestrežejo vaše podatke na poti iz računalnika v strežnik. Prav tako lahko postanete žrtev odkupa, zaradi česar morate plačati znesek za povrnitev dostopa do datotek.

Ključni metodi, ki vašo vsebino ščitata pred takšno dejavnostjo, sta šifriranje in varnost podatkovnega centra. Podatkovni centri Egnyte uporabljajo 24-urni nadzor, biometrični nadzor dostopa in odvečne vrednosti N + 1, zato se lahko upirajo naravnim nesrečam, vključno s potresi in požari. Objekti so prav tako skladni z ravni 3 in SSAE-16 tipa II.

Protokol TLS varuje vaše podatke med prevozom med napravami in strežniki Egnyte. Prav tako lahko omogočite FTP in ga omejite na njegovo varno različico, SFTP. Če s temi protokoli niste seznanjeni, preberite razlago, kaj je FTP. Vaši podatki so zaščiteni tudi z 256-bitnim šifriranjem AES.

Ko vaši podatki prispejo v podatkovni center, jih večina služb EFSS dešifrira, da potegnejo metapodatke datotek za indeksiranje, preden jih ponovno šifrirajo. Egnyte ne, kar pomeni, da gre za končno rešitev za šifriranje.

Egnyte zasebno šifriranje

Upoštevajte, da servis shrani in upravlja vaš ključ privzeto. Če želite šifrirati ničelno znanje, boste morali omogočiti upravljanje ključev Egnyte. Če želite to narediti, se boste morali naročiti na načrt podjetja “Egnyte”. Dobra novica pa je, da se Egnyte integrira s Boxcryptorjem, tako da lahko imate zasebno šifriranje ne glede na vrsto načrta.

Boxcryptor vam omogoča, da upravljate s ključem in šifrirate svojo vsebino, preden jo pošljete. Če to storite tako, bo šifriranje Boxcryptorja motilo algoritme za sinhronizacijo na ravni bloka Egnyte, ker morajo biti sposobni brati vaše datoteke.

Vendar tudi dobra šifriranje ne pomaga preprečiti poskusov kraje vaših poverilnic in hekerji lahko to storijo v razumnem času. Če želite to preprečiti, ustvarite močno geslo. 

Egnyte vas ščiti tudi pred šibkimi gesli, saj vam omogoča, da določite minimalne zahteve glede trdnosti in dolžino gesla, hkrati pa od uporabnikov zahteva, da vsaka tolikokrat ponastavljajo gesla. Poleg tega lahko uporabnikom preprečite ponastavitev gesla na prej uporabljena in začasno prekličete uporabniške račune po več neuspelih poskusih prijave.

Poleg tega vam Egnyte omogoča tudi nastavitev dvofaktorne avtentikacije. Če je omogočena, bodo morali uporabniki ob vpisu iz neznane naprave poleg običajnih poverilnic vnesti tudi varnostno kodo. Tako, če nekdo ukrade geslo, se ne bo mogel prijaviti.

Če ste naročeni na načrt podjetja, lahko Egnyte integrirate tudi z eno samo prijavo, tako da boste lažje upravljali gesla uporabnikov in jim omogočili prijavo na več poslovnih platform z istimi poverilnicami. Možnosti vključujejo AWS SSO, OneLogin, Bitium, Okta in Ping Identity.

Nazadnje, Egnyte vam omogoča, da uporabniške naprave odrežete od sinhronizacije. Tako, če izgubite napravo ali jo kdo ukrade, se lahko prepričate, kdor jo ima, ne more dostopati do vsebine v oblaku.

Čeprav ima Egnyte močno varnost podatkovnega centra, morda ne boste povsem udobno shranjevali svojih najbolj kritičnih poslovnih informacij v oblaku. V tem primeru vam Egnyte omogoča izdelavo in uporabo lastne hibridne rešitve v oblaku.

Hibridne storitve za shranjevanje v oblaku omogočajo hranjenje podatkov v oblaku in na osebnih strežnikih. Če nekaj vsebine hranite na osebnih strežnikih, ste lahko prepričani, da imate vse varnostne ukrepe po meri.

Podpora

Egnyte nudi stopenjsko podporo. Vsi nivoji nudijo podpori 24/7 v takšni ali drugačni obliki za vse stranke. Kakšna podpora boste dobili, je odvisno od vašega načrta. Za najboljšo razpoložljivo podporo boste morali pospraviti še več.

Raven podpore: Načrt: Opis:
StandardnoPisarnaSpletna prijava primerov, baza znanja, forum
PremiumPosel, podjetništvoSpletna prijava primerov in telefonska podpora, baza znanja, forum, hitri zagon uporabnikov in skrbnikov vodičev
PlatinaEnterprisePrednostna prijava primerov in telefonska podpora, zbirka znanja, forum, priročniki za uporabnike in skrbnike s hitrim zagonom

egnyte-connect-baza znanja

Članki v zbirki znanja so preprosti in imajo posnetke zaslona, ​​ki olajšajo sledenje korakom rešitve. Baza znanja je razdeljena na kategorije, da boste lažje našli tisto, kar iščete. Če pa imate težave pri iskanju odgovora, ga lahko hitro poiščete s funkcijo iskalne vrstice.

Če zbirka znanja ne pomaga, lahko svoje vprašanje objavite na forumih skupnosti. Aktivni so z administratorji, upravniki skupnosti in celo upokojenimi zaposlenimi, ki odgovarjajo na vprašanja.

Za bolj neposredno pomoč se lahko obrnete tudi na podporo. Poslali smo elektronsko zahtevo z osnovnim vprašanjem in odgovor dobili v nekaj več kot uri. Edina težava s podporo Egnyte je pomanjkanje funkcije spletnega klepeta. Kljub temu večina drugih storitev shranjevanja v oblaku, vključno z Dropboxom, ne ponuja podpore za klepet.

Razsodba

Egnyte Connect je sposobna storitev, ki vam omogoča zmogljive sinhronizacijske in skupne zmogljivosti. Mednje spadajo funkcije sinhronizacije, kot so prenos datotek na ravni bloka in selektivna sinhronizacija. Na strani deljenja enačbe vam Egnyte omogoča skupno rabo map z dovoljenji in ustvarjanje povezav z ustreznimi stopnjami zaščite. 

Poleg tega ima Egnyte funkcije za naravna opravila in bogato knjižnico dodatkov in zunanjih integracij. Da bi bilo še boljše, ima Egnyte zaradi svojih konkurenčnih načrtov cen veliko vrednost.

Všeč nam je tudi, da ima Egnyte močno varnost, ki vključuje šifriranje od konca do konca, zahteve po geslu po meri, dvofaktorsko preverjanje pristnosti, pripenjanje naprav in integracijo SSO. Egnyte se tudi integrira s Boxcryptorjem in tako zagotavlja zasebno šifriranje.

Zahvaljujoč vsem tem je Egnyte skupni zmagovalec naše lestvice za najboljše storitve EFSS. Glede na to pa radi slišimo tudi različna mnenja. Sporočite nam vse o vaših izkušnjah ali razmišljanjih o Egnyte v spodnjih komentarjih. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map