Wrike vs Trello: Două nume mari se luptă în 2020

În acest articol comparăm două instrumente de management de proiect: Wrike și Trello. Ambele sunt printre preferatele noastre. Wrike se descurcă întotdeauna bine în piesele noastre și îl folosim pe Trello în culise aici, pe Cloudwards.net. Vom vedea care apare în topul acestei comparații Wrike vs. Trello.


Trello este un jucător important, iar Atlassian a primit câteva ani în urmă pentru 425 de milioane de dolari. Acesta se află la limita sarcinilor și a managementului de proiect, cu setul său simplu de caracteristici și ușurința de utilizare fiind plusuri majore (citiți recenzia noastră Trello).

Wrike este un instrument sofisticat care oferă managerilor o mulțime de caracteristici și este proiectat pentru o planificare mai detaliată. Acesta revendică peste 18.000 de clienți fericiți, care include mărci de înaltă calitate, cum ar fi Marte, chiarOreal și Tiffany, precum și fostul supergiant non-rău Google (citiți starea noastră a coloanei Cloud pentru a vedea cum a devenit Google răul).

Wrike și Trello adoptă abordări diferite, Wrike fiind mai concentrat pe afaceri, iar Trello este simplu și simplu. 

Puteți citi mai multe despre ce am crezut despre Wrike în recenzia noastră despre Wrike. Dacă vă gândiți să-i dați ochi lui Trello, aruncați o privire la ghidul nostru pentru începători Trello pentru ajutor pentru a începe.

Setarea unei lupte: Wrike vs. Trello

Vom compara Wrike și Trello pe mai multe runde, fiecare urmând o zonă diferită. Oricare câștigă cele mai multe runde, va primi lupta. Dacă va fi chiar la final, va fi o decizie punctuală bazată pe care și-a câștigat runda cu marje mai largi.

Vom compara mai întâi funcțiile analizând ce fac instrumentele, deoarece acestea sunt cam importante. De acolo, le vom compara pe preț pentru a vedea care este mai ușor în portofel. Dacă nu doriți să cheltuiți mult, citiți recenzia noastră Freedcamp pentru o altă alegere bună.

Vom considera ușurința de utilizare după aceea, deoarece aceasta va avea un impact mare asupra cât de util este instrumentul pentru tine în practică. În cele din urmă, vom analiza securitatea și confidențialitatea, care sunt considerente majore atunci când lucrăm în cloud.

Trello este un instrument ușor de utilizat, așa că ne așteptăm să aibă o rundă puternică trei, dar așteptăm cu nerăbdare să vedem ce se întâmplă în altă parte. Wrike este puternic din punct de vedere tehnic, dar acest lucru nu face ca caracteristicile sau securitatea și confidențialitatea să renunțe la concluzii.

Totuși, Wrike trebuie să fie ușor favorit. Este unul dintre instrumentele noastre de top și a câștigat în comparația noastră cu Wrike vs. Asana. Să începem și să începem prima rundă.

Caracteristici

Caracteristicile este locul în care vorbim despre ce face software-ul și ce poate aduce proiectului tău. Majoritatea software-ului de gestionare a proiectelor se bazează pe sarcini, dar dincolo de asta, lucrurile pot fi foarte diferite, cu tot felul de modalități de organizare și vizualizare a elementelor pe care trebuie să le faci.

Pe lângă structura proiectului dvs. și modalitățile în care puteți vizualiza datele dvs., vom analiza opțiunile de comunicare, platformele acceptate și extrasele, cum ar fi urmărirea timpului sau funcțiile de automatizare.

Pentru un exemplu bun de instrument cu funcții neobișnuite, aruncați o privire la recenzia noastră Airtable. Deocamdată, haideți să analizăm mai detaliat Wrike.

Wrike

Wrike vă permite să creați sarcini și subtaschete. Puteți să le atribuiți oamenilor și să creați dependențe pentru a vă asigura că proiectul dvs. va fi finalizat la timp. Dependențele sunt o metodă utilă de a menține proiectul pe cale și vă vor permite să rezolvați cu ușurință problemele legate de program.

wrike-dependențe

Are un sistem personalizat de generare de rapoarte și o caracteristică de verificare care vă permite să comentați fișiere, inclusiv în anumite puncte din videoclipuri. Dacă efectuați multe lucrări video, cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru ghidul video va fi util.

Puteți ușura crearea sarcinilor prin configurarea formularelor, ceea ce este util dacă doriți ca personalul dvs. să creeze sarcini cu o structură setată. Odată creată o sarcină, toată lumea poate vedea ce trebuie făcut și cui i se atribuie, precum și informațiile relevante pe care alegeți să le includeți. Toate acestea au fost făcute fără a fi nevoie ca cineva să sune la o întâlnire sau să trimită un mesaj manual.

Spațiul de stocare începe de la 2 GB și urcă la 100 GB pe planul său superior, cu o dimensiune mare de atașare de 4 GB. Acest lucru ar trebui să fie suficient, dar dacă aveți nevoie de mai multe, aruncați o privire la cel mai bun stocare online pentru ghidul echipelor.

wrike-integrari

Wrike oferă integrări în diverse categorii. Acestea includ opțiuni de comunicare, cum ar fi Microsoft Outlook, Gmail și Slack, împreună cu multe altele.

Wrike are, de asemenea, aplicații pentru desktop și mobile, astfel încât nu ești limitat să lucrezi în browser.

Trello

Trello este un consiliu kanban. Vă permite să creați sarcini și să le sortați în coloane. Coloanelor li se pot da diferite titluri pentru a defini fluxul de lucru. De exemplu, o configurație simplă poate avea „de făcut”, „de făcut” și „de făcut”.

Trello-card-detaliu

Puteți face ca coloanele să reprezinte membrii echipei pentru a vedea cine se ocupă de o anumită sarcină. În acest fel, toți cei din echipa ta pot vedea cine este desemnat să facă ce, ce trebuie făcut și ce s-a terminat. Este un mod minunat de a ține la cunoștința tuturor ceea ce se întâmplă.

Pe lângă faptul că este util managerilor, oferă întregii echipe o imagine de ansamblu a ceea ce face toată lumea.

Sarcinile pot include o listă de verificare a subtask-urilor, dar nu există nici o gestionare a dependenței. Nu toată lumea are nevoie de asta. Sarcinile pot fi etichetate cu diferite categorii de culori și stickere pe care le puteți personaliza.

Trello-stickuri

Deși se descurcă bine, cam tot ce există este la Trello. Acestea fiind spuse, sunt câteva clopote și fluiere.

Puteți încărca fișiere și le puteți atașa la sarcini, dar pe planul gratuit acestea pot avea doar o dimensiune de 10 MB. Acest lucru este limitativ, dar plafonul crește la 250 MB atunci când plătiți serviciul. Cu toate acestea, nu există nicio limită la câte atașamente poți avea, astfel încât să obții spațiu de stocare total nelimitat.

Trello se poate integra cu alte platforme prin „power-up-urile” sale. Există o mulțime de ele și vin în categorii, cum ar fi gestionarea fișierelor și instrumentele pentru dezvoltatori. Dezvoltatorii pot profita, de asemenea, de API-ul Trello pentru a extinde platforma.

Pe lângă versiunea sa de browser, Trello are aplicații dedicate pentru principalele platforme desktop și mobile. Ne pare rău, fanii Linux.

Gânduri rotunde

Wrike a început această rundă cu o lovitură puternică, aterizând o furie de pumni și lăsând-o pe Trello luptând. Trello este excelent în ceea ce face, dar nu face altceva, iar setul larg de caracteristici al lui Wrike îl plasează într-o ligă diferită.

Trello are spațiu de stocare nelimitat, dar dimensiunea de atașare mai mare a lui Wrike este mai bună dacă lucrați cu fișiere mari și puteți actualiza spațiul de stocare. Cel mai bun articol de stocare în cloud vă va fi util dacă intenționați să faceți acest lucru.

Această rundă îl vede pe Wrike să înceapă confortabil și să conducă mai devreme.

Câștigător: Wrike

Preț

În continuare, vom analiza prețurile. Veți dori să știți că avantajele software-ului dvs. sunt mai mari decât costurile. Din fericire, ambele platforme au oferte gratuite, astfel încât să le puteți testa înainte de a comite. Niciuna nu este prea scumpă, dar Wrike costă mai mult la nivelurile sale superioare.

Wrike

Wrike are un nivel gratuit pentru până la cinci utilizatori. Planurile sale plătite încep de la 9,80 USD pe utilizator pe lună și cresc de acolo. De asemenea, are un plan de viață, care ar putea merita utilizat dacă aveți o organizație mare și intenționați să o integrați.

Multe dintre vizualizările lui Wrike și funcțiile mai avansate se deblochează pe măsură ce măriți scala de prețuri, așa că merită să căutați cu atenție pentru a vedea ce aveți nevoie și să alegeți un plan în consecință. De exemplu, veți avea nevoie de cel puțin planul Profesional pentru a obține subtaschere și veți avea nevoie de nivelul de afaceri sau de mai sus pentru a utiliza funcțiile de urmărire a timpului Wrike.

Trello

Trello are un nivel gratuit care vă permite să accesați funcționalitatea sa de bază. Planul său de afaceri adaugă funcții și îți mărește limita de atașare, iar nivelul Enterprise adaugă încă mai multe funcții, inclusiv o selecție mai largă de opțiuni de securitate..

Ai o singură pornire la nivelul liber. Cu toate acestea, nu există limite odată ce plătiți, deci dacă intenționați să extindeți Trello și să îl integrați cu alte servicii online, acesta este calea de urmat.

Nivel: Preț pe utilizator pe lună:
LiberLiber
Clasa de afaceri$ 9.99
Afacere20,83 USD (dar scade cu numărul de utilizatori)

Rundă Două Gânduri

Ambele platforme oferă un nivel gratuit, dar Wrike este destul de limitat, caracteristicile majore fiind implementate la fiecare nivel. Trello îți oferă elementele de bază gratuit, apoi îți oferă mai multe lucruri cu opțiunile sale plătite, împreună cu securitatea și asistența îmbunătățite.

Ați putea să le întoarceți și să subliniați că ceea ce plătiți cu Wrike depășește ceea ce oferă Trello.

Am prefera o ofertă gratuită a lui Trello, dar Wrike este un instrument mult mai sofisticat și oferă mai multe pe măsură ce îți crești. Deși Wrike devine mai scump, o face și oferind mai mult decât Trello. Nu suntem convinși că nivelul de afaceri al lui Trello este o îmbunătățire față de planul Profesional la prețuri similare al lui Wrike.

Declarăm această rundă egalitate. Cei dintre voi care nu au nevoie de funcții avansate ar trebui să opteze pentru Trello. Dacă sunteți dispus să plătiți dolari de top, aruncați o privire la recenzia noastră Aha pentru un alt instrument de înaltă calitate, dar scump.

Câștigător: Tie

Ușurință în utilizare

Vom analiza ușurința de utilizare în continuare. Toate funcțiile din lume nu vă vor ajuta dacă nu vă dați seama cum să le utilizați, așa că vom vedea ce software face treaba mai bună de a se face accesibil și de a vă ajuta să rezolvați lucrurile..

Cel mai bun software de gestionare a proiectelor nu oferă doar putere, ci vă oferă asistență și vă ajută să aflați funcțiile sale mai avansate. Aruncați o privire la recenzia noastră LeanKit pentru un exemplu de instrument care vă ajută să învățați printr-un proiect excelent.

Wrike are o reputație puternică, dar ușurința de utilizare nu este punctul său forte, așa că Trello, cu aspectul său simplu și prietenia drag-and-drop, este preferatul.

Wrike

Începerea cu Wrike este simplă, cu un proces ușor de înscriere, urmat de invitați colegii să se alăture echipei tale. După aceea, puteți configura spațiul de lucru. Puteți începe cu o ardezie goală dacă doriți, dar vă recomandăm să folosiți unul dintre șabloanele lui Wrike.

wrike-invitați

Acestea vă permit să utilizați Wrike în tot felul de moduri. Ei fac o treabă bună pentru a vă arăta ce se poate face, așa că merită să vă uitați pentru a obține câteva idei atunci când porniți.

Dacă doriți să utilizați șabloane pentru a accelera activitatea dvs., citiți recenzia noastră Podio pentru a afla despre o platformă care vă permite să le personalizați pentru nevoile dvs..

După ce începeți să folosiți Wrike, veți găsi că interfața sa este puternică și intuitivă, cu multe informații disponibile. Cu toate acestea, este posibil să vă pierdeți atunci când navigați. Are un sistem de ajutor excelent atunci când vă blocați, dar veți găsi că trebuie să rezolvați lucrurile la început.

Trello

Trello are nevoie de câteva minute pentru a-ți da seama și este atât de simplu încât s-ar putea să nu ai nevoie niciodată de documentație. Dacă puteți trage și arunca lucrurile, îl puteți folosi.

Designul său este intuitiv, iar meniurile și butoanele sale sunt ușor de găsit. Majoritatea sunt auto-explicative și mulți au un text care descrie ceea ce fac. În mod crucial, este rapid, fără niciuna dintre întârzierile de interfață pe care le vedem uneori în instrumentele bazate pe browser.

Dacă vă confruntați cu probleme, veți găsi că Trello oferă mult ajutor și asistență. Are sute de articole în baza sa de cunoștințe, precum și o pagină a comunității plină de întrebări și răspunsuri ale altor utilizatori. Dacă aveți nevoie să solicitați ajutor, puteți face acest lucru acolo sau puteți contacta asistența Trello direct prin intermediul formularului furnizat.

Runda trei gânduri

La fel ca runda de preț, acesta este unul greu de apelat, deoarece Wrike și Trello oferă lucruri atât de diferite. Trello este mai ușor de utilizat, dar comparația pare nedreaptă atunci când Wrike face mult mai mult.

Cu toate acestea, trebuie să predăm această rundă către Trello. Wrike este un instrument complex care are o curbă de învățare. Trello nu o face, și este greu să privești pe aici. Menține lucrurile simple și este genul de instrument în care poți avea încredere oricui să folosească fără a avea nevoie de prea mult suport tehnic.

Asta face ca fiecare să intre în runda finală. Trello ține de la sine și lucrurile nu ar putea fi mai aproape.

Dacă apreciați ușurința de utilizare, dar nu doriți să vă compromiteți cu puterea, aruncați o privire asupra instrumentului nostru preferat de gestionare a proiectelor în recenzia noastră monday.com.

Câștigător: Trello

Securitate & intimitate

Acum că am trecut prin lucrurile ușoare, vom săpa mai adânc și ne uităm la securitate și confidențialitate. Vrem să vedem o selecție puternică de opțiuni pentru utilizatori, precum și certificări și tehnologie solidă pentru furnizarea serviciilor. Wrike a marcat bine în recenzia noastră, dar să vedem dacă Trello îl poate dezinstala și câștiga concursul.

Ambele platforme fac mult pentru a vă proteja securitatea online. Care este cel mai bun rămâne de văzut. Să începem.

Wrike

Wrike are un set puternic de caracteristici și opțiuni de utilizator care vă ajută să vă protejați împotriva infracțiunilor informatice. Acestea fiind spuse, multe dintre ele devin disponibile doar în planul său Enterprise.

Autentificarea cu doi factori este oferită la acel nivel. De asemenea, beneficiați de conectare unică SAML 2.0, controale de utilizator și permisiuni de acces, politici de parole personalizate și rapoarte de audit.

wrike-activitate-rapoarte

Sub capotă, Wrike este la fel de puternic cu TLS v1.2 utilizat pentru criptarea datelor în tranzit și AES 256 biți pentru stocarea datelor. Dacă nu sunteți sigur care sunt acestea, citiți descrierea noastră a articolului de criptare.

Este conform cu UE-SUA. Scutul de confidențialitate, precum și Regulamentul general privind protecția datelor. De asemenea, are certificări ISO și SOC.

Ca în majoritatea zonelor, Wrike are multe de oferit, dar variază de la un plan la altul. Asta înseamnă că puteți plăti pentru funcțiile mai avansate dacă aveți nevoie de ele, dar trebuie să aruncați o privire atentă asupra a ceea ce este disponibil la fiecare nivel.

Trello

Trello vă oferă o autentificare cu doi factori ca standard, chiar și pe planul său gratuit. Mai multe funcții sunt incluse în planurile sale plătite, cum ar fi conectarea unică Google, invitații restricționate în domeniu și setările legate de permisiuni.

Trello-invitați

Dacă vă preocupă cineva că v-a furat informațiile de conectare, puteți vedea o listă de sesiuni din pagina de setări a lui Trello. De asemenea, puteți descărca un fișier care conține informațiile stocate de Trello despre dumneavoastră. Modul nostru de a vă proteja confidențialitatea are modalități de a vă asigura că nu eliminați mai multe informații decât intenționați.

Trello este certificat SOC 2 și respectă UE-SUA. și elvețian-U.S. scuturi de confidențialitate. Utilizează Amazon Web Services ca coloana vertebrală, cu TLS și AES criptare pe 128 biți pentru datele aflate în tranzit. Fișierele atașate sunt criptate cu AES 256 biți.

Are un sistem de rezervă de rulare și promite să restabilească accesul rapid la datele dvs. în caz de întrerupere. Dacă doriți să vă descurcați singur, cel mai bun articol de servicii de backup online oferă o mulțime de informații utile.

Rotund Patru Gânduri

Ne-am gândit că această rundă va fi una ușoară pentru Wrike, dar la o examinare mai atentă, Trello oferă mai mult decât ne așteptam. Autentificarea în doi factori este plăcută în oferta sa gratuită, de exemplu, chiar dacă Wrike oferă funcția dacă plătiți pentru ea. Citiți articolul nostru de autentificare cu doi factori pentru a afla mai multe despre el.

O selecție mai puternică de opțiuni pentru utilizatori pentru a controla modul în care utilizează serviciul face ca Wrike să fie alegerea mai bună în general. De asemenea, are o criptare mai puternică și funcții utile de audit pentru a fi atent la ceea ce face echipa ta.

Wrike ia ultima rundă pentru că este o alegere atât de bună pentru persoanele care conștientizează securitatea. Trello nu s-a lăsat însă doborât.

Dacă sunteți în căutarea unor alternative care sunt, de asemenea, puternice în materie de securitate și confidențialitate, aruncați o privire la recenzia noastră SmartSheet.

Câştigător: Wrike

Verdictul

Cu două runde la Wrike și una la Trello, Wrike preia victoria, chiar la finalul concursului. Cu toate acestea, Trello a dus o luptă bună. Wrike are funcții mai bune și o securitate mai puternică, ceea ce obține câștigul asupra abordării mai ușor de utilizat de către Trello.

Ambele instrumente își folosesc, setul larg de caracteristici Wrike fiind potrivit pentru managementul avansat al proiectelor și echipele care doresc să investească pe termen lung într-un instrument. Te poate ajuta cu lucruri precum urmărirea timpului și îmbunătățirea fluxului de lucru.

Trello este mai bun pentru cei care au nevoie de un mod simplu de a planifica și de a atribui sarcini, precum și de a oferi tuturor o imagine de ansamblu asupra activității echipei. Vă permite să vedeți când lucrurile sunt gata, precum și să urmăriți ce a mai rămas de făcut.

Trello-create-bord

Wrike și Trello au planuri gratuite, precum și încercări ale funcțiilor lor plătite, așa că, dacă doriți să le încercați, nimic nu vă împiedică să le luați pentru a vedea ce oferă..

Dacă ați utilizat oricare dintre instrumente, suntem dornici să auzim ce ați gândit. Spuneți-ne dacă aveți ceva de adăugat la evaluarea noastră despre cum se compară. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me