Wrike vs Basecamp: două mari lovituri comerciale în 2020

Istoria a cunoscut câteva confruntări epice: Ali vs. Frazier, McEnroe vs. Connors, Cardi B vs. Nicki Minaj. Vom adăuga o altă confruntare în listă în această comparație Wrike vs. Basecamp, câștigătorul care va interesa cel mai mult managerii de proiect..


Wrike a fost lansat în 2006 și are peste 18.000 de companii pe cărțile sale, inclusiv clienți cu profil înalt, precum Google, chiarOreal și Marte. Este o platformă bogată în caracteristici, care este printre cele mai bune programe de gestionare a proiectelor de acolo.

Basecamp este un nume mare, cu 3 milioane de înregistrări uimitoare. A fost creat în 2004 de echipa din spatele cadrului de aplicații Ruby on Rails.

Ambele instrumente au apărut în articolele noastre faciale înainte. Wrike a câștigat meciul nostru cu Wrike vs. Asana, dar a pierdut în monday.com vs. Wrike. Cu toate acestea, nu este o dizgrație, deoarece monday.com este cel mai bun. Basecamp a pierdut bătălia noastră Asana vs. Basecamp, așa că va căuta să luptăm înapoi.

Am analizat, de asemenea, ambele servicii în profunzime în recenziile noastre, așa că dacă doriți să aflați mai multe despre ele, citiți recenzia noastră despre Wrike și recenzia Basecamp.

Setarea unei lupte: Wrike vs. Basecamp

Wrike și Basecamp nu vor lupta cu pumnii sau armele, ci cu caracteristici, opțiuni și calitatea designului. Le vom compara pe patru runde, iar câștigătorul va fi declarat în fiecare. Câștigătorul general va fi instrumentul care va lua cele mai multe runde.

Vom fi deschise comparându-le pe funcții pentru a vedea care instrument are cel mai mult. Caracteristicile sunt în centrul a ceea ce software-ul poate aduce echipei tale. Atunci vom analiza prețul pentru a vedea care este cel mai bun din punct de vedere valoric. Multe platforme oferă mai multe opțiuni, deci este important să vă dați seama care este cea mai bună.

În ceea ce privește ușurința de utilizare, vom evalua care funcționează cu cel mai puțin tampenie și vom face cel mai mult pentru a vă ajuta să începeți. În runda de securitate și confidențialitate, ne vom uita la care puteți avea încredere în datele dvs., precum și care oferă cele mai multe opțiuni pentru controlul accesului la proiectele dvs..

1

Caracteristici

În această rundă, vom compara instrumentele de funcționalitate pentru a vedea care este cel mai mult pentru echipa ta. Pe lângă modul în care sunt prezentate sarcinile, ne place să vedem o mulțime de stocare, integrări cu alte platforme și funcții de comunicare. Extrasele interesante vor înscrie bine.

Dacă doriți un instrument care are unele extensii neobișnuite, aruncați o privire la recenzia noastră Airtable. Include un explorator de modele 3D, traducere automată și chiar un designer de pagini.

Wrike

Wrike vă permite să creați sarcini și să le atribuiți membrilor echipei. Sarcinile pot fi împărțite în subtascheri și puteți adăuga dependențe, astfel încât să vă asigurați că programul proiectului dvs. este posibil. Cu dependențele, puteți detecta blocajele și a vedea care va fi efectul dacă întârzie o sarcină.

Aruncați o privire la revizuirea noastră de proiecte ușoare pentru a afla despre o altă opțiune care facilitează lucrul cu dependențele.

Wrike este o platformă bună pentru partajarea de fișiere, cu 2 GB de spațiu disponibil pe planul său gratuit. Aceasta se ridică la 100 GB pentru utilizatorii Enterprise. Dacă aveți nevoie de mai mult decât atât, citiți cel mai bun articol de stocare online pentru echipe.

Puteți lăsa comentarii asupra fișierelor, inclusiv în mijlocul videoclipurilor. Acest lucru este util dacă doriți să vă organizați propriile proiecte video. Totuși, videoclipurile ocupă mult spațiu, așa că este posibil să aveți nevoie și de cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru ghidul de fișiere mari.

wrike-integrari

Wrike se integrează cu o mulțime de servicii. Îl puteți folosi cu Adobe Creative Cloud, Slack, Salesforce, Dropbox și multe altele. Noua sa caracteristică „Wrike Integrated”, pe care nu am încercat-o încă, vă permite să creați integrări personalizate.

Wrike are, de asemenea, o API, astfel încât aceia dintre voi, care codează, să-l poată conecta la propriile aplicații sau site-uri web. Dacă doriți să vă construiți propriul site web, comparația pentru constructor de site-uri Wix vs. Weebly vă poate ajuta și dumneavoastră.

wrike-calendar

Wrike are mai multe vizualizări, cum ar fi fluxul său, graficul Gantt și calendarul. O altă caracteristică utilă este crearea raportului. Există diferite tipuri de raport, cum ar fi cele care vă arată care sarcini sunt întârziate sau neatribuite. Wrike facilitează crearea acestora.

Utilizatorii internaționali vor aprecia selecția sa de limbi. Sunt disponibile peste o duzină, care include nouă traduceri oficiale și mai multe contribuții ale utilizatorilor.

Pe lângă rularea în browser, Wrike are clienți desktop și mobile pentru Windows, macOS, Android și iOS, astfel încât poate fi folosit pe majoritatea dispozitivelor.

Tabăra de bază

Basecamp are funcții bune de partajare și comunicare de fișiere, împreună cu crearea de sarcini simple. Este o alegere puternică pentru utilizarea generală a biroului.

Vă permite să creați liste de activități completate cu sarcini. Puteți atribui sarcini oamenilor, lăsați notițe și le puteți acorda date scadente. Spre deosebire de Wrike, acesta nu are subtasco-uri sau dependențe. Dacă nu aveți nevoie de acestea, citiți recenzia noastră Podio pentru a afla despre un alt instrument care simplifică lucrurile.

Există un calendar care vă ajută să vă planificați programul și se integrează cu serviciile calendaristice de la Apple, Microsoft și Google.

Basecamp-foc de tabara

Chat-urile sale „Campfire” sunt o modalitate excelentă de a menține toată lumea să comunice. Puteți partaja sunete și videoclipuri, deși am avut probleme cu videoclipul în timpul testării. În plus față de Campfire, puteți discuta cu colegii de echipă prin intermediul mesajului Basecamp.

Basecamp avertizează oamenii cu privire la modificările aduse de alții, deci este bine să țineți la cunoștința tuturor ceea ce face echipa.

Are o selecție decentă de integrări, inclusiv Zapier, care vă permite să partajați date cu sute de aplicații. Există, de asemenea, integrări pentru crearea de rapoarte, dezvoltare software, urmărire timp și contabilitate. Dacă urmați un instrument de gestionare a proiectelor care se concentrează pe partea financiară, citiți recenzia noastră de la Mavenlink.

Aveți mult spațiu cu ea. 500 GB de stocare în cloud este mult mai mult decât oferă Wrike, chiar și pe planul Enterprise. Dacă aveți nevoie de mai multe, totuși, cel mai bun program de stocare în cloud la noi are opțiuni.

La fel ca Wrike, Basecamp are aplicații pentru Windows, macOS, Android și iOS pentru a completa versiunea browserului său.

Gânduri rotunde

Basecamp are mult spațiu de stocare, iar Campfire este bun pentru chaturile de echipă. Wrike este un instrument mai serios, managementul dependenței sale fiind util pentru planificarea avansată a proiectului.

Cu toate că considerăm Basecamp mai prietenos și nu are caracteristici reduse, Wrike se simte mai detaliat și vă oferă mai multe opțiuni în majoritatea domeniilor. De asemenea, are o structură mai avansată, cu subtasco-uri și dependențe. Opțiunile sale de limbaj îl fac util și pentru utilizatorii internaționali.

Runda: Caracteristici Punct pentru Wrike

Logo Wrike
Logo Basecamp

2

Preț

În continuare, vom analiza prețul pentru a vedea care instrument oferă cea mai bună valoare. În plus față de prețurile mici, ne place să vedem o probă lungă gratuită, o mulțime de modalități de plată, reduceri și planuri diferite. Basecamp a făcut câteva lovituri grele în ultima rundă, așa că va fi dornic să revină la concurs. Să ne uităm la ce oferă mai întâi Wrike.

Wrike

Wrike are un plan gratuit pentru până la cinci utilizatori și există o probă de 14 zile fără card, dacă doriți să încercați celelalte funcții fără să vă înscrieți în buget. Dacă doriți să folosiți planurile sale suplimentare, veți plăti o taxă lunară per utilizator, care crește odată cu avansarea nivelurilor..

Prețurile sunt negociabile la nivelul Enterprise, dar este posibil să obțineți o ofertă de utilizare pe viață pentru o plată unică dacă solicitați frumos.

Wrike nu este prea scump, dar nici cel mai ieftin instrument de pe piață și, cu limitele utilizatorilor la planurile mai ieftine, te va costa mai mult pe măsură ce dimensiunea echipei tale crește.

Tabăra de bază

Echipele Basecamp plătesc o taxă forfetară de 99 USD pe lună, indiferent de mărimea echipei. Aceasta este o valoare excelentă dacă echipa dvs. este mare, dar mai puțin dacă este mică.

Basecamp este gratuit pentru educatori, așa că dacă doriți să obțineți clasa dvs. sau colegii săi, mai organizați, este cea care trebuie. Nonprofit-urile obțin o reducere de 10%. Studenții ar putea dori să citească și recenzia noastră FunFox, deoarece o pot accesa gratuit.

Basecamp are o probă lungă de 30 de zile, oferindu-vă timp pentru a vă integra dinții pentru a vedea dacă este potrivită pentru echipa dvs. Basecamp îl păstrează simplu, cu o mulțime de oferit tuturor, cu excepția echipelor cu o mână de personal care le va fi mai scump decât alte opțiuni.

Rundă Două Gânduri

Wrike este mai ieftin decât Basecamp, dar numai dacă ai o echipă mică. Nivelul său gratuit este fantastic pentru echipele mici care încearcă, iar planul său profesional este ieftin. Dacă aveți peste 10 persoane în echipa dvs. sau doriți să folosiți planuri mai avansate, Basecamp este mai ieftin. Sistemul său plat de plată este, de asemenea, mult mai ușor de realizat și de gestionat.

Economiile potențiale cu Basecamp sunt mai mari. De asemenea, are un proces gratuit generos și este gratuit pentru educatori, așa că câștigă această rundă.

Runda: punct de preț pentru Basecamp

Logo Wrike
Logo Basecamp

3

Ușurință în utilizare

În această rundă, vom analiza ce instrument este cel mai ușor de utilizat și face cel mai mult pentru a fi accesibil. O interfață puternică, lipsa de bug-uri și opțiuni bune de asistență și asistență vă vor ajuta.

Dacă doriți un instrument simplu, aruncați o privire la recenzia noastră Trello pentru a afla despre o opțiune bazată pe kanban.

Wrike

Wrike este unul dintre cele mai avansate instrumente din categoria de management de proiect, dar este ușor să vă înscrieți și să începeți cu acesta. Procesul de pornire vă permite să invitați coechipieri și vă conduce prin configurarea spațiului de lucru.

wrike-șabloane

Construirea spațiului de lucru este rapid și ușor. Wrike include multe șabloane clasificate pentru a vă ajuta să mergeți mai departe. Ele pot fi placi simple de tip kanban, sisteme de ticketing, administrare de evenimente sau o mulțime de alte lucruri. Șabloanele includ propriile videoclipuri pentru a vă arăta cum să le utilizați, ceea ce este o atingere frumoasă.

Puteți adăuga apoi sarcini cu ușurință. Vizualizarea principală a lui Wrike arată sarcinile din stânga și detaliile sarcinii din dreapta.

wrike-dependențe

Gestionarea dependenței este uneori dificilă, dar Wrike se descurcă bine. Are un buton dedicat pentru crearea de relații între sarcini. Interfața lui Wrike include o mulțime de opțiuni și controale. Poți face multe cu asta, dar este nevoie de timp pentru a-ți da seama. Navigarea nu este întotdeauna simplă și este posibil să vă pierdeți la început.

Când vă blocați, Wrike vă oferă o mulțime de ajutor, cu o bază de cunoștințe detaliate și asistență rapidă și atentă pentru clienți.

Tabăra de bază

Basecamp este un instrument asemănător, cu o paletă moale de culori și imagini vesele folosite în tot. Designul său este clar și îl puteți folosi fără să vă blocați.

Basecamp-înscriere

Am văzut probleme ocazionale cu elementele pop-up care nu dispar și controalele care nu răspund. Acestea fiind spuse, le putem rezolva, în general, conectându-vă sau făcând clic în jurul lor și nu erau prea frecvente.

Basecamp vă oferă mult ajutor, cu ajutorul vrăjitorilor care vă vor face sarcinile pas cu pas și crearea de mesaje pentru dvs. automat. Asta vă poate economisi timp dacă mesajele spun ceea ce doriți. Există, de asemenea, o mulțime de notificări și e-mailuri. Le puteți dezactiva dacă primiți prea multe, dar dacă trebuie să fiți informați, Basecamp vă ajută cu siguranță.

Basecamp-team

Am găsit aplicațiile individuale bine proiectate, atractive și ușor de utilizat, dar nu eram la fel de dornici pe ecranul său de sus, care arăta datat în comparație cu restul platformei. Dacă creați în mod repetat proiecte similare, puteți configura propriile șabloane care să includă tot ceea ce proiectele dvs. au în comun și să le utilizați ca punct de plecare.

Basecamp-impuls

Basecamp are atingeri frumoase, cum ar fi „impulsurile” sale. Puteți face clic pe o rachetă pentru a arăta aprecierea colegilor de echipă. Acesta este un mod bun de a construi moralul. Citiți recenzia noastră pentru Asana pentru un exemplu de alt instrument care încearcă să vă lumineze ziua cu dragalasele sale „sărbători”. Ghidul nostru pentru începători Asana vă va ajuta să începeți și cu acesta.

Dacă vă blocați, Basecamp are o mulțime de îndrumări și tutoriale pe pagina sa de ajutor. Răspunsul său de susținere de trei minute este cel mai bun în clasă cu, er, Wrike.

Runda trei gânduri

Basecamp este prietenos și primitor, dar erorile sale îl rețin în această rundă. Wrike are o curbă de învățare mai accentuată, dar există o selecție bună de șabloane. Ambele au suport excelent și pagini de ajutor pentru atunci când rămâi blocat. În general, însă, Basecamp este mai accesibil, astfel că câștigă această rundă.

Ambele aceste instrumente sunt bune pentru utilizare, dar dacă aceasta este o zonă cheie pentru dvs., aruncați o privire la un instrument care îl pune în cuie în recenzia noastră monday.com.

Runda: Punctul de utilizare ușor pentru Basecamp

Logo Wrike
Logo Basecamp

4

Securitate & intimitate

Vom analiza securitatea și confidențialitatea în continuare. Cu guvernele și supergiganții tehnologici care fac tot ce pot pentru a vă spiona datele, este important să folosiți un instrument care vă păstrează datele în siguranță. Criptarea, certificarea și opțiunile sunt cheie în această rundă.

Să vedem ce instrument face cel mai mult pentru a vă proteja împotriva infracțiunilor informatice.

Wrike

Wrike este unul dintre cele mai bune instrumente atunci când vine vorba de securitate. Are o selecție puternică de caracteristici, folosește criptarea de cea mai bună calitate și vă oferă multe opțiuni utile pentru controlul accesului la proiectele dvs..

Are autentificare în doi factori prin aplicația Google Authenticator, care vă permite să vă conectați mai în siguranță. Cel mai bun articol despre aplicațiile de autentificare cu doi factori vorbește mai mult despre asta.

Wrike are mai multe certificări de securitate, inclusiv ISO 27001, SOC 1 și SOC 2. Are un centru de date separat pentru clienții din UE care respectă ISAE 3402.

Utilizează cea mai recentă tehnologie de criptare. Datele în tranzit primesc TLS v1.2 cu AES 256 biți și o lungime de cheie a serverului 2048 biți. Datele în repaus, cum ar fi fișierele atașate, sunt protejate cu criptarea AES de 256 biți. Dacă doriți să cunoașteți elementele de viață, citiți descrierea noastră de criptare.

Wrike vă permite să setați politica de acces la rețea, astfel încât să puteți împiedica persoanele de la adresele IP nerecunoscute să acceseze proiectele dvs. Acest lucru face dificil să intervină în afara organizației dvs.. De asemenea, ar putea opri personalul dvs. să acceseze date de acasă dacă doriți să preveniți.

Utilizatorii Enterprise obțin mai multe caracteristici de securitate. Puteți ajusta permisiunile pentru a decide cine poate face cu fișierele, precum și pentru a controla modul în care membrii echipei sunt invitați la proiectele dvs..

De asemenea, veți obține controlul asupra politicii de parolă a echipei dvs. Puteți solicita parole puternice și să îi faceți pe oameni să le schimbe în mod regulat, astfel încât echilibrul dintre comoditate și securitate este al dvs..

Dacă membrii echipei se luptă cu parolele, arătați-le modalitățile de configurare a unui articol puternic cu parolă pentru câțiva indicatori.

Tabăra de bază

Pe lângă faptul că are propriile servere, Basecamp folosește Amazon Web Services și Google Cloud Storage pentru a stoca fișierele tale. S-ar putea să doriți să citiți unul dintre articolele noastre despre State of the Cloud pentru a ajuta la judecarea dacă jucătorii mari pot avea încredere în gestionarea proiectelor dvs..

Datele aflate în tranzit sunt trimise prin HTTPS cu AES-128-CBC. Versiunea TLS nu este menționată pe site-ul său web, dar am văzut TLS 1.2 menționat în altă parte. Utilizează o criptare puternică AES-256 / SHA-256 pentru fișiere. Nimeni nu va trece prin asta în grabă.

De asemenea, Basecamp respectă UE-SUA. Privacy Shield și spune că nu va împărtăși datele dvs. decât dacă este obligat legal în acest sens. Vă va informa despre asta, dacă poate legal. Dacă sunteți îngrijorat de nepăsare, poate doriți să consultați și cea mai bună funcție VPN.

Basecamp este compatibil cu PCI, dar deși centrele de date sunt auditate SOC, nu este.

Serverele sale sunt protejate fizic cu încuietori biometrice și personalul prezent 24 de ore pe zi. Efectuează backup-uri pe oră, astfel încât dacă un accident are loc într-unul din centrele sale de date, nu vă veți pierde fișierele. Datele dvs. sunt șterse la 30 de zile de la închiderea contului.

Basecamp participă la programele de recompensare a erorilor, permițând hackerilor de pălării albe să-și îmbunătățească securitatea și să gătească găuri înainte de a le găsi.

Autentificarea cu doi factori este disponibilă prin Google, la fel ca și cu Wrike, astfel încât să vă puteți autentifica mai sigur cu Basecamp.

Rotund Patru Gânduri

Ambele instrumente lucrează mult în ceea ce privește securitatea, cu o criptare puternică, respectarea cadrelor de confidențialitate și a sistemelor pentru a vă păstra datele în siguranță. Wrike merge totuși mai departe și oferă clienților o multitudine de opțiuni pentru a controla modul în care utilizatorii lor interacționează cu site-ul. Câștigă această rundă confortabil.

Runda: Securitate & Punct de confidențialitate pentru Wrike

Logo Wrike
Logo Basecamp

5

Verdictul

La două runde, avem o decizie de luat. Ușurința de utilizare și rundele de prețuri au mers la Basecamp, dar nu existau multe în asta. Runda de caracteristici a fost luată confortabil de Wrike, iar cea de securitate și confidențialitate chiar mai mult. Wrike ia concursul general.

Câștigător: Wrike

Wrike și Basecamp sunt instrumente diferite, cu abordări diferite. Wrike este mai detaliat și de tip business și se potrivește managerilor care doresc să analizeze performanța echipei și să eficientizeze fluxurile de lucru.

Basecamp este excelent ca loc de întâlnire generală și instrument de comunicare. Face o treabă bună de a vă păstra informațiile într-un singur loc și de a facilita tuturor accesul și accesarea acestora. Are un sentiment mai relaxat și se potrivesc unor echipe.

Cu toate acestea, în general, Wrike este instrumentul nostru preferat, caracteristicile sale suplimentare făcându-l să iasă în evidență de mulțimea de management de proiect.

Ambele platforme oferă un proces gratuit, așa că mergeți mai departe și testați-le pentru a vedea dacă sunteți de acord cu noi. Dacă ați folosit sau aveți ceva care să ne spună despre ele, vă rugăm să faceți acest lucru în comentarii. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me