SiteGround vs InMotion: Indeps Battle It Out în 2020

SiteGround este apreciat în cel mai bun ghid de găzduire web și este ușor de văzut de ce. Pe lângă faptul că domină în meciul nostru SiteGround vs. Bluehost și afișează o masterclass în cel mai bun găzduire web pentru ghidul WordPress, SiteGround dovedește că nu trebuie să cheltuiți mulți bani pentru a obține un serviciu excelent.. 


InMotion Hosting este la fel de impresionant. La fel ca SiteGround, este o gazdă independentă care se concentrează pe furnizarea celui mai bun serviciu pentru cel mai puțin bani. Acestea fiind spuse, deși cei doi reușesc în mare parte obiectivele lor, sunt servicii diferite. În această comparație SiteGround vs InMotion Hosting, vă vom ajuta să o alegeți pe cea potrivită. 

În timp ce vom încerca tot posibilul să facem asta, gazda web pe care ar trebui să o accesați depinde de tipul site-ului web pe care îl construiți și de modul în care gazda web poate găzdui acest lucru. Dacă doriți să citiți mai multe despre oricare dintre furnizori, indiferent de care credem că este mai bun, citiți recenzia noastră SiteGround și recenzia de hosting InMotion.

Configurarea unei lupte: SiteGround vs. InMotion Gazduire

Comparam furnizorii de gazduire web pe o serie de cinci runde. Nu toate rundele prezentate vor fi prezentate aici. În schimb, am combinat câteva criterii, cum ar fi tipurile de găzduire, în alte secțiuni. Astfel, comparația este mai concisă și mai corectă. 

Rundele pe care le vom folosi aici sunt caracteristici, prețuri, ușurință în utilizare, viteză și securitate. La începutul fiecărei runde, vom prezenta ceea ce căutăm. După aceea, vom vorbi despre fiecare furnizor și ne vom gândi cum se compară. În cele din urmă, vom declara un câștigător și vom acorda acest serviciu un punct. Orice serviciu va câștiga trei sau mai multe puncte va fi campioana noastră. 

Cu toate acestea, nu vă recomandăm să mergeți doar pe puncte. Unele runde pot fi clare, dar altele pot avea mai multe nuanțe. După cum puteți vedea în comparația HostGator vs. Bluehost, multe runde s-au referit la tipul de site web pe care încercați să îl construiți și la preferințele personale. Din această cauză, vă recomandăm să citiți fiecare secțiune pentru a găsi cel mai bun furnizor pentru dvs..

1

Caracteristici

Caracteristicile sunt o zonă importantă, dar deseori neînțeleasă pentru gazdele web. Deși serviciile axate pe începători, cum ar fi iPage, se concentrează pe creditele publicitare și un domeniu gratuit, aceste funcții nu sunt atât de benefice pe termen lung (citiți recenzia noastră pentru iPage). Mult mai utile sunt funcțiile care vă ajută să construiți, să optimizați și să asigurați site-ul dvs. web. 

În această rundă, căutăm funcții care să îmbunătățească site-ul dvs. web. Aceasta include instrumente de construire, cum ar fi un constructor de site-uri web, metode de optimizare, cum ar fi caching, și funcții de securitate, de la backup-uri ale site-urilor web la un certificat SSL / TLS gratuit.

SiteGround

SiteGround este încărcat cu funcții. Deși poate părea similar cu alte servicii atunci când sunt comparate funcțiile, aceasta face ceva neobișnuit. Nu te face să plătești în plus pentru funcțiile de care are nevoie site-ul tău. 

Luați HostGator, de exemplu. După cum puteți vedea în review-ul nostru HostGator, acesta este umplut cu funcții, dar va trebui să achiziționați nivelul adecvat de găzduire pentru a le accesa. Cu SiteGround, totul este inclus în planuri. În loc să-și concentreze gama pe ceea ce obțineți bunătățile, SiteGround vă oferă totul și își segmentează planurile în funcție de performanță. 

Aceasta începe cu un constructor de site-uri web. SiteGround vă oferă acces la unul dintre cei mai buni producători de site-uri, Weebly. După cum puteți vedea în review-ul nostru Weebly, este ușor de utilizat, extrem de funcțional și personalizabil. Obțineți planul „conectați”, astfel încât să puteți utiliza versiunea gratuită a Weebly cu domeniul dvs. Dacă aveți nevoie de mai multe funcții, în special pentru comerț electronic, puteți face upgrade în orice moment. 

opțiuni de blog-uri web

WordPress este, de asemenea, acceptat bine. SiteGround vă oferă SuperCacher, care este un instrument de memorie cache intern care poate îmbunătăți timpii de încărcare. Utilizatorii WordPress pot profita, de asemenea, de o integrare ușoară Cloudflare, backup-uri automate zilnice și organizare WordPress. 

În comparație cu Kinsta, nimic nu este impresionant (citiți recenzia noastră Kinsta), dar având în vedere cât de ieftin este SiteGround, funcțiile strălucesc. Pe măsură ce vom sări în runda a doua, aceste funcții sunt disponibile pe planuri, ceea ce înseamnă că indiferent de prețul pe care îl plătiți, veți primi oferte premium. 

Gazduire InMotion

InMotion Gazduire are o gamă excelentă de funcții, majoritatea fiind axate pe crearea site-ului dvs. web. Acestea fiind spuse, nu există un constructor de site-uri web. În schimb, InMotion Hosting se integrează cu BoldGrid pentru a vă permite să proiectați cu ușurință site-uri frumoase WordPress. 

BoldGrid este un editor gratuit de drag-and-drop pentru WordPress, oferindu-vă flexibilitatea unui sistem de gestionare a conținutului și accesibilitatea unui constructor de site-uri web. Deși puteți utiliza BoldGrid pe orice site web WordPress, InMotion Hosting este deja configurat pentru a profita de acesta. În plus, veți primi un instrument gratuit de optimizare a motorului de căutare și peste 200 de teme personalizabile. 

-Hosting Inmotion-review-boldgrid
© Cloudwards.net

Dacă nu doriți să proiectați un site web, InMotion Hosting poate face acest lucru și pentru dvs. Deși am văzut servicii similare de la GoDaddy (citiți recenzia noastră GoDaddy), InMotion Gazduire este unul dintre puținele care îți proiectează site-ul la prețuri ieftine. După 99 de dolari și două zile lucrătoare, va livra un site web unic care funcționează pe desktop, tabletă și mobil și vine cu o adresă de e-mail personalizată. 

Mergând mai departe, InMotion Hosting oferă un serviciu de proiectare a mănușii albe. Din nou, pentru 99 de dolari, vă va asorta cu un expert WordPress care va sări în adâncime pe site-ul dvs. web pentru a găsi erori. După aceea, ei vor ajuta la elaborarea unui plan de remediere a problemelor cu site-ul dvs. web. 

Caracteristicile de design sunt atât de impresionante încât unele dintre aspectele tehnice ale InMotion Hosting sunt ușor de trecut cu vederea. Toți utilizatorii obțin stocare completă în stare solidă, copii de rezervă automatizate și un certificat SSL / TLS gratuit. 

Gânduri rotunde

După cum am menționat, este posibil ca unele runde să vină în funcție de preferințele personale, iar acesta este unul dintre ele. SiteGround și InMotion Gazduire oferă funcții excelente pentru construirea, optimizarea și securizarea site-ului dvs. web. Această rundă ar putea merge oricum, dar vom oferi câștigul pentru SiteGround. 

Deși caracteristicile de design ale InMotion Hosting sunt excelente, sunt plătite și axate pe WordPress. Dacă nu vă interesează să folosiți CMS-ul popular, InMotion Gazduire nu are prea multe de oferit. SiteGround, pe de altă parte, oferă funcții pentru ambele părți ale gardului.

Runda: Caracteristici Punct pentru SiteGround

Logo-ul SiteGround
Logo InMotion Gazduire

2

Preț

Deși prețurile ar trebui să fie simple, nu este adevărat. După cum puteți citi în recenzia noastră Arvixe, gazdele web au un avantaj pentru stabilirea prețurilor înșelătoare, ceea ce face dificil să știți ce veți plăti până când vine momentul să faceți check-out. Deși ne preocupă rata de fiecare gazdă web din această rundă, ne uităm și la cât de clar este pe tot parcursul procesului de finalizare. 

SiteGround

Așa cum este indicat în prima rundă, SiteGround nu este impresionant pentru că conține atât de multe funcții, ci mai degrabă pentru că conține atât de multe funcții atât de ieftine. În plus, prețul anunțat pe site-ul web este prețul pe care îl veți plăti, ocolind restricțiile pe mai mulți ani ai unui serviciu precum Bluehost (citiți recenzia noastră Bluehost). 

Toate planurile sunt oferite lunar, anual, bienal și trienal. Cu toate acestea, există o taxă de configurare de 14,99 USD aplicată planurilor lunare, ceea ce este enervant. Acestea fiind spuse, având în vedere că majoritatea gazdelor web nu oferă planuri lunare partajate – citiți recenzia noastră JustHost pentru un singur exemplu care face acest lucru – faptul că SiteGround oferă una deloc este o veste bună. 

La fel ca majoritatea gazdelor web, SiteGround are o rată introductivă care sare la reînnoire. Rata nu se modifică în funcție de durata pe care o obțineți, așa că veți plăti aceeași rată lunară, indiferent dacă doriți o lună sau trei ani. Spre deosebire de Hostinger, SiteGround nu oferă reduceri de mai mulți ani (citiți recenzia noastră Hostinger), dar veți primi totuși o bucată frumoasă atunci când vă înscrieți. 

Planurile partajate și WordPress sunt cele mai impresionante pentru prețurile lor. Cloud-ul și găzduirea dedicată, pe de altă parte, sunt prea scumpe. Dacă găzduiești cloud, urmărește recenzia noastră MDDHosting. Gazduirea dedicată este de obicei costisitoare, dar puteți găsi o soluție bugetară în revizuirea noastră WebHostingBuzz. 

Cloud-ul și hostingul dedicat al site-ului SiteGround vin cu dezavantaje dincolo de etichetele de preț ridicat. Garanția de restituire a banilor de 30 de zile care se aplică planurilor partajate nu se aplică celorlalte tipuri de gazduire. În ceea ce privește găzduirea în cloud, veți fi restrâns la 15 zile pentru a obține o rambursare, iar cu găzduire dedicată, nu există o perioadă de rambursare. 

Gazduire InMotion

La prima vedere, InMotion Hosting pare scump, în special în comparație cu Hosting24 (citiți recenzia noastră de Hosting24). Diavolul este în detalii, dar, din fericire, funcționează în favoarea InMotion Hosting. Deși rata anunțată este mai mare decât majoritatea gazdelor web principale, rata de reînnoire este în conformitate cu restul pieței.

Acest lucru a spus, dacă găzduirea web ieftină este ceea ce urmați, InMotion Gazduire nu este cea mai bună opțiune pentru termenul inițial. Veți ajunge să cheltuiți încă câțiva dolari pentru planuri comune și planuri WordPress. Cu toate acestea, planurile VPS nu sunt rele, iar găzduirea dedicată este în jurul a ceea ce ne-am aștepta, dar nu veți obține o afacere. 

Există și alte probleme cu lineup-ul, și anume durata. InMotion Hosting oferă uneori planuri lunare, dar nu există niciun model. După cum sa menționat în recenzia noastră, cele mai ieftine planuri partajate sunt oferite într-o durată de un an și doi ani, precum este un plan WordPress pentru 15 dolari pe lună. Acestea fiind spuse, un plan comun care are și un preț de aproximativ 15 USD pe lună poate fi achiziționat lunar. 

Aceasta este realizată în două moduri. InMotion Gazduire afișează durata și prețurile respective pe pagina produsului, deci nu trebuie să mergeți la checkout pentru a vedea ce veți plăti. În plus, primiți 90 de zile pentru a vă răzgândi. Garanția de rambursare a banilor InMotion Hosting este însoțită doar de DreamHost și A2 Hosting (citiți recenzia DreamHost și revizuirea A2 Hosting). 

Rundă Două Gânduri

Această rundă, ca și ultima, este grea. SiteGround are prețuri mai ieftine, dar taxa de configurare de 14,95 USD plasează un amortizor pe gama altfel generoasă. InMotion Hosting este mai scump pentru termenul inițial și are o distribuție ciudată a duratelor, dar fereastra de rambursare este excelentă. 

Cu toate acestea, SiteGround este superior. Deși garanția de returnare a banilor nu este excelentă, stabilirea prețurilor și opțiunile de durată abundente împing serviciul deasupra InMotion Hosting. 

Runda: punct de preț pentru SiteGround

Logo-ul SiteGround
Logo InMotion Gazduire

3

Ușurință în utilizare

Gazdele web le place să facă checkout-ul mai dificil decât ar trebui. Există excepții, dar procesul în mai multe etape pentru efectuarea plății și crearea contului nu poate fi ignorat (citiți recenzia Namecheap pentru un exemplu). În această rundă, vom vedea cât de simpli sunt cei care utilizează InMotion Hosting și SiteGround pentru a obține o verificare, precum și cât de accesibile sunt panourile de control ale acestora.. 

SiteGround

SiteGround are un site simplu și primitor. Alegerea unui plan este o briză, cu opțiuni minime pe fiecare pagină de produs. După ce alegeți tipul dvs. de găzduire, veți fi trimis la o pagină de produs care are diferite niveluri ale acesteia. În loc de tehnobabble cu privire la diferențele dintre niveluri, SiteGround vă arată cât de mult spațiu va avea site-ul dvs. și câți vizitatori se poate ocupa. 

Siteground-review-plan de selecție-

Verificarea este și simplă. SiteGround menține numărul de pași la un nivel minim și vă permite să vă setați imediat datele de autentificare, spre deosebire de ruta de e-mail nesigură a LunarPages (citiți recenzia noastră LunarPages). 

Totuși, lucrurile nu stau așa de bine. SiteGround are un panou de control învechit. Deși este la fel de funcțională ca orice gazdă web importantă, chipul lasă mult de dorit. Totul este înghesuit spre centrul paginii, cu puțină gândire pusă în navigare. Găsirea cPanel, de exemplu, necesită să accesați o altă filă și să găsiți un link într-o listă lungă de opțiuni. 

Siteground-review-cpanel

cPanel este datat în mod similar. Deși nu este la fel de ofensiv precum HostPapa (citiți recenzia noastră HostPapa), implementarea cPanel de SiteGround pare un deceniu demodat. La fel ca tabloul de bord al contului, este utilizabil, dar aspectul ar putea fi îmbunătățit. Așa cum am văzut în cel mai bun site de găzduire web cu ghidul cPanel, o față drăguță nu numai că face cPanel mai atractiv, ci și mai funcțional.  

Gazduire InMotion

InMotion Gazduire nu este dificil de utilizat, dar alegerea unui plan este. Site-ul web este bine proiectat și ușor de navigat, dar modul în care sunt elaborate planurile face dificilă înțelegerea a ceea ce este. Dacă mergeți fără direcții cu privire la ceea ce doriți să cumpărați, este ușor să mergeți pe o gaură de iepure. 

-Hosting Inmotion-review-comparație

Odată ce găsiți tipul de găzduire pe care îl doriți, însă, compararea nivelurilor este simplă. InMotion Gazduire oferă mai multe detalii tehnice pentru fiecare nivel, dar este încă ușor de digerat. Dacă știți ce căutați, există și o comparație extrem de detaliată a nivelurilor de navigare. 

După ce ați dat check out-ul, InMotion Gazduire vă va trimite câteva e-mailuri cu instrucțiuni despre cum să vă conectați. Deși nu suntem fani de a trimite acreditări în acest fel, e-mailurile au fost prompte. După ce le obțineți, vă puteți conecta la Panoul de gestionare a contului sau, după cum îl numește InMotion Hosting, AMP. 

AMP este excelent. Instrumentele obișnuite de gestionare a contului sunt prezente, inclusiv link-uri pentru schimbarea informațiilor de facturare, achiziționarea de domenii suplimentare și adăugarea de servicii la planul dvs. Există, de asemenea, multe articole de la cPanel direct în AMP. Asta înseamnă că puteți utiliza rapid instalatorul aplicației Softaculous sau puteți adăuga adrese de e-mail fără a deschide cPanel. 

Inmotion-hosting-review-cpanel

Deși este util să ai în jur, nu există niciun motiv pentru a evita cPanel. Este o majoritate de stocuri în ceea ce privește aspectul. Schema de culori și pictogramele au fost proiectate pentru a se potrivi cu estetica InMotion Hosting, ceea ce a dus la o privire coezivă prin cele două panouri de control. În plus, InMotion Hosting a adăugat un meniu de top pentru a sări la diferite secțiuni ale cPanel. 

Runda trei gânduri

Runda a treia este încă aproape, dar nu este la fel de aproape ca cele două runde anterioare. SiteGround nu este dificil de utilizat, dar este datat. În ciuda faptului că am spus de nenumărate ori că panoul de control trebuie actualizat, este totuși la fel de neplăcut ca acum ani. InMotion Hosting, pe de altă parte, are un panou de control excelent, care se integrează perfect cu cPanel. 

Runda: Punct de ușurință pentru gazduire InMotion

Logo-ul SiteGround
Logo InMotion Gazduire

4

Viteza și timpul de funcționare

Runda a patra este poate cel mai obiectiv al lotului. Testăm site-urile web folosind două instrumente: Pingdom Speed ​​Test și Load Impact. În primul rând, ne creăm un cont și achiziționăm cel mai ieftin plan comun. Apoi, instalăm o copie goală a WordPress și rulăm site-ul de testare prin reperele noastre. 

În această rundă, vom compara rezultatele pe care le-am colectat pentru InMotion Hosting și SiteGround. 

SiteGround

SiteGround a funcționat bine, conform testului de viteză Pingdom. Acesta a oferit site-ului nostru de teste 96 din 100, care este cel mai bun scor pe care l-am văzut în afara paginii prea scumpe (citiți recenzia noastră Pagely). După cum puteți vedea în graficul de mai jos, timpul de încărcare a fost lung – 2,98 secunde, ca să fie exact. 

Siteground-review-viteza-test

Acestea fiind spuse, dacă aruncăm în detalii, putem vedea că acestea nu sunt pe umerii SiteGround. Majoritatea timpului a fost preluat de solicitări DNS, ceea ce are sens, având în vedere că domeniul nostru nu a fost gestionat de SiteGround. Timpul de „așteptare”, care este cel mai important pentru evaluarea unei gazde web, a fost scăzut, probabil datorită SuperCacher. 

Load Impact a produs și rezultate foarte bune. Folosim acest instrument pentru testarea stresului, trimitând 50 de utilizatori virtuali pe server peste cinci minute. SiteGround a avut o cantitate mică de inconsecvență, dar în comparație cu GreenGeeks, acesta a fost solid (citiți recenzia noastră GreenGeeks). Toate solicitările noastre au făcut-o, de asemenea, ceea ce este plăcut de văzut. 

Siteground-review-loadimpact

În timpul testării noastre, am avut 100% de funcționare. Din fericire, însă, nu trebuie să ne luăm cuvântul pentru asta. SiteGround are o garanție de funcționare 99,9 la sută, care este mai generoasă decât majoritatea. Dacă site-ul dvs. web se situează sub acest prag, veți primi o lună gratuită de găzduire. În plus, pentru fiecare punct procentual sub 99%, veți primi o lună suplimentară de găzduire gratuită. 

Gazduire InMotion

Gazduirea InMotion nu a fost la fel de impresionantă în primul nostru punct de referință. Pingdom Speed ​​Test i-a oferit 84 din 100, ceea ce este una dintre cele mai grave performanțe pe care le-am văzut. Este important să ne amintim că site-ul nostru web nu are conținut, deci orice sub 100 la sută înseamnă că există interferențe din partea gazdei web. Un site complet încărcat ar fi și mai lent. 

Inmotion-hosting-review-speed-test

Este sensibil că scorul a fost scăzut. După cum puteți vedea în graficul de mai sus, timpul de „așteptare” a fost de aproximativ două ori mai mare decât SiteGround, ceea ce înseamnă că browserul a trebuit să aștepte atât de mult pentru a începe să primească date. Probabil că performanța slabă se datorează lipsei de memorie în cache din partea serverului, ceea ce înseamnă că InMotion Gazduire preia date la cerere în loc să le servească din cache. 

Load Impact a avut rezultate decente, din fericire. InMotion Gazduirea a fost mai consistentă decât SiteGround și a fost capabilă să răspundă fiecărei solicitări, ceea ce nu se poate lăuda cu toate gazdele web. Timpul de încărcare a crescut mai mult până la sfârșit, dar nu a fost rău în general. 

Inmotion-hosting-review-încărcare-impact

În ceea ce privește uptime, InMotion Hosting oferă o garanție de 99,9%. Cel puțin, asta spune site-ul. Săpând termenii de serviciu, am constatat că de fapt oferă o garanție de 99,999 la sută uptime, ceea ce reprezintă o diferență semnificativă. Ca și în cazul SiteGround, dacă site-ul dvs. web scade sub acest prag, veți primi gratuit o lună de găzduire.

Rotund Patru Gânduri

InMotion Hosting a funcționat bine în testul nostru Load Impact și vine cu o garanție de funcționare generoasă, pentru a porni, dar SiteGround are avantajul clar. Acesta a fost mai rapid în testul Pingdom Speed ​​Test, mai consistent în testul nostru Load Impact și oferă o garanție de funcționare mai bună..

Runda: viteză și punct de funcționare pentru SiteGround

Logo-ul SiteGround
Logo InMotion Gazduire

5

Securitate și confidențialitate

Ultima noastră etapă se concentrează pe securitate și confidențialitate, ceea ce reprezintă mai mult o preocupare pentru găzduirea web decât ar părea la început. Această rundă este axată nu numai pe păstrarea site-ului dvs. și a vizitatorilor săi protejați, ci și a informațiilor dvs. personale. 

SiteGround

Funcțiile de securitate sunt abundente cu SiteGround. Ca și în cazul listelor de funcții standard, totul este disponibil. În plus, disponibil pentru toate planurile. Pentru început, fiecare plan partajat este segmentat într-un director izolat, ceea ce înseamnă că dacă un site web de pe server se infectează, restul acestora nu va fi afectat. 

În plus, există o suită de securitate care vă protejează site-ul. SiteGround include un firewall pentru aplicații web, backup-uri automate zilnice, un certificat SSL / TLS gratuit și un sistem anti-bot condus de AI cu fiecare plan. Utilizatorii cu niveluri mai mari de găzduire partajată sau WordPress pot face și copii de rezervă la cerere. 

De asemenea, confidențialitatea nu este rea. SiteGround nu este la fel de bun ca DreamHost când vine vorba de confidențialitate, dar există încă o dedicație clară pentru aceasta. Politica de confidențialitate spune că „nu va… vinde, închiria, partaja sau nu va dezvălui în niciun fel informații de identificare personală în scop comercial”. Pe scurt, datele dvs. sunt în siguranță cu SiteGround. 

Acestea fiind spuse, confidențialitatea domeniului nu este oferită gratuit, așa cum se întâmplă cu Midphase sau WestHost (citiți recenzia noastră Midphase și WestHost). Vă va administra o sumă suplimentară de 12 USD pe an, ceea ce nu este cel mai scump pe care l-am văzut, dar nici cel mai ieftin,. 

Gazduire InMotion

InMotion Gazduire include caracteristicile de securitate necesare pentru a vă proteja site-ul. Ca și în cazul SiteGround, sunteți securizat cu un certificat SSL / TLS gratuit, copii de rezervă automate zilnice și integrare simplă Cloudflare. InMotion Hosting merge un pas mai departe, totuși, inclusiv prin protecția împotriva malware. 

În cadrul planurilor, InMotion Gazduire vă va scana site-ul dvs. web pentru a identifica vulnerabilitățile și le va aplica zilnic. Dacă se constată un malware, acesta va fi pus în carantină gratuit. Având în vedere un serviciu de genul acesta ar putea costa mai mult de 100 de dolari pe an cu, să spunem, HostMonster, includerea InMotion Gazduire este impresionantă (citiți recenzia noastră HostMonster). 

În ceea ce privește confidențialitatea, InMotion Gazduire este la fel de potrivită cu SiteGround. Confidențialitatea domeniului este un serviciu plătit, din păcate, rulează 13 dolari pe an. Deși nu diferă cu mult de SiteGround, ar fi plăcut să-l vezi oferit gratuit. 

Cu toate acestea, politica de confidențialitate este solidă. InMotion Hosting spune în secțiunea 4.6 a politicii: „nu vindem și nu închiriem adrese de e-mail către nimeni din afara companiei. De asemenea, Compania nu va partaja adrese de e-mail către terțe părți sau afiliați care nu au legătură. ” În ceea ce privește alte informații personale, politica de confidențialitate nu este clară.

Round Five Gânduri

Deși nu toate lucrurile sunt egale în această rundă, s-ar putea să fie la fel de bine. InMotion Gazduire are o formulare diferită în politica sa de confidențialitate și percepe încă 1 dolar pe an pentru confidențialitatea domeniului, dar, în general, gazdele web sunt egalizate. Principala diferență este protecția împotriva programelor malware ale InMotion Hosting, care nu are SiteGround. Este suficient să repuneți InMotion Hosting pe tablă. 

Runda: Punct de securitate și confidențialitate pentru gazduire InMotion

Logo-ul SiteGround
Logo InMotion Gazduire

6

Gânduri finale

Această comparație, mai mult decât ceilalți noștri, a fost aproape. InMotion Hosting și SiteGround sunt servicii excelente, dar pentru funcții, prețuri și viteză, SiteGround este opțiunea superioară. 

Câștigător: SiteGround

Acestea fiind spuse, InMotion Hosting este încă o alegere excelentă. Oferă o listă lungă de tipuri de găzduire, un serviciu excelent pentru clienți și o listă solidă de caracteristici, de pornit. Chiar și așa, dacă simțiți că trebuie să navigați mai mult, consultați arhiva noastră de găzduire web. 

Crezi că și SiteGround este opțiunea mai bună? Dacă nu, de ce vă place mai mult InMotion Hosting? Vă rugăm să ne cunoaștem gândurile în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map