SiteGround vs Bluehost: Mergeți la saltele în 2020

În această comparație SiteGround vs Bluehost, vom pune la distanță unul dintre celălalt aceste două sisteme de putere, pentru a vedea care iese deasupra. Pe parcursul a cinci runde, vom încerca să stabilim dacă lista excelentă a funcțiilor SiteGround poate învinge capacitatea de utilizare fără egal a lui Bluehost, astfel încât să puteți găsi cel mai bun serviciu pentru dvs.. 


SiteGround s-a clasat pe lista noastră a celor mai buni furnizori de găzduire web și din motive întemeiate. Între prețurile sale fără sens, viteza excelentă și multe funcții, este o alegere ideală pentru aproape orice site web. Acestea fiind spuse, Bluehost a fost aproape eliminat de conținutul nostru în cel mai bun site de găzduire web pentru ghidul WordPress. 

Această comparație are loc în vid. Vom atrage alți furnizori pe întreaga piesă, dar ne-am concentrat asupra modului în care concurenții se împacă unul față de celălalt. Dacă doriți să vedeți cum se comportă în lumea reală, citiți recenzia noastră SiteGround și recenzia Bluehost. 

Configurarea unei lupte: SiteGround vs. Bluehost

Comparația se va desfășura pe cinci runde: caracteristici, prețuri, ușurință în utilizare, viteză și funcționare și securitate și confidențialitate. La începutul fiecărei runde, vom specifica ceea ce căutăm, apoi vom continua să vedem cât de bine satisface criteriile noastre pentru fiecare furnizor. La sfârșit, ne vom oferi gândurile și vom declara câștigător. 

Orice serviciu câștigă trei sau mai multe runde va lua coroana în general. Acestea fiind spuse, de obicei nu este atât de simplu, așa cum puteți vedea în comparația noastră DreamHost vs. Bluehost. Deși încercăm tot posibilul să găsim alegerea optimă pentru majoritatea situațiilor, nu putem găsi cea mai bună opțiune pentru toate situațiile. 

Serviciul cu care mergi va depinde de ce are nevoie site-ul tău. Din această cauză, vă recomandăm să citiți complet fiecare secțiune pentru a putea înțelege de ce am declarat câștigătorul pe care l-am făcut. În unele runde, alegerea mai bună este clară, dar altele sunt mai nuanțate.

1

Caracteristici

Caracteristicile sunt piatra de temelie a oricărui serviciu bun de găzduire web. Atunci când alegeți între furnizori, este vorba deseori de extrasele pe care le primiți, deoarece diferențele de preț și de viteză sunt minime. Această rundă va aborda care sunt caracteristicile incluse în planul dvs., precum și cât de utile sunt aceste funcții pentru creșterea site-ului dvs. web. 

SiteGround

Când vine vorba de bunătăți, nu există niciun serviciu asemănător cu SiteGround. În timp ce Hostinger îl mărginește de un păr, dar aproape toți ceilalți furnizori se potrivesc (citiți recenzia noastră Hostinger). Indiferent de tipul sau nivelul de găzduire achiziționat, SiteGround vă asigură că aveți elementele esențiale pentru a menține site-ul dvs. funcțional în timp ce adăugați câteva suplimente pentru serviciul special pe care îl utilizați. 

De exemplu, planurile gestionate de WordPress au o listă lungă de caracteristici specifice WordPress, inclusiv punerea în scenă, Jetpack, SuperCacher și actualizări gestionate. Deși nimic special pentru o gazdă web axată pe WordPress, cum ar fi Kinsta (citiți recenzia noastră pentru Kinsta), punctul de preț mic al SiteGround face ca funcțiile WordPress să strălucească.

Siteground-review-supercacher

Cu toate acestea, utilizatorii non-WordPress nu sunt lăsați la frig. SiteGround, la fel ca multe gazde web, include un constructor de site-uri, dar nu este un plus mediocru cum am văzut cu 1&1 IONOS (citiți 1 nostru&1 recenzie IONOS). Mai degrabă, aveți acces la Weebly, care este probabil cel mai bun constructor de site-uri pe care îl puteți cumpăra, după cum puteți citi în recenzia noastră Weebly. 

În afara instrumentelor de construcție, elementele esențiale sunt contabilizate, inclusiv backup-uri automate zilnice, un certificat SSL / TLS gratuit, integrarea Cloudflare și adrese de e-mail nelimitate din domeniul dvs. SiteGround include totul și îl include pe toate planurile. Deși caracteristici specifice sunt prezente pe anumite niveluri, elementele esențiale acoperă intervalul.

Bluehost

Bluehost este la fel de excelent când vine vorba de caracteristici. Dintre gazdele web deținute de Endurance International Group, Bluehost este cel mai bogat în caracteristici, spre deosebire de iPage (citiți recenzia noastră pentru iPage). Acestea fiind spuse, de multe ori trebuie să plătiți suplimentar pentru aceste funcții, punând Bluehost într-un ușor dezavantaj pentru această rundă. 

Cu toate acestea, multe din aceleași caracteristici sunt prezente. Cu Bluehost, puteți utiliza în continuare Weebly cu domeniul dvs. gratuit, iar utilizatorii WordPress încă se pot înscrie. În plus, panoul de control este creat pentru WordPress, ceea ce face mai ușor ca niciodată gestionarea site-ului dvs. web. 

redactor îngrozitor

Bunătățile sunt egale, dar esențialele nu sunt. Deși Bluehost oferă copii de zi cu zi, confidențialitate de domeniu, certificat SSL / TLS și prevenire spam, nu oferă toate aceste funcții în planuri. Pentru a obține CodeGuard, care este un instrument de rezervă de zi cu zi, confidențialitatea domeniului și SpamExperts, va trebui să faceți upgrade la cel mai scump plan comun. 

Acestea fiind spuse, multe dintre elementele esențiale sunt incluse în toate nivelurile, de care majoritatea fraților EIG de Bluehost nu se pot lăuda (citiți recenzia noastră FatCow pentru un exemplu). Toți utilizatorii primesc copii de zi cu zi și un certificat SSL / TLS gratuit, ceea ce este mai mult decât suficient pentru a ne satisface pentru această rundă.

Gânduri rotunde

Această rundă este una dintre cele mai apropiate pe care le-am avut în articolele noastre de comparație, deoarece Bluehost și SiteGround sunt lovituri de cap cu caracteristicile lor. Bluehost creează o barieră pentru unele funcții, dar nu sunt esențiale pentru a rula un site web. Deși am încercat tot posibilul să o evităm, această rundă va trebui să fie egal.

Runda: Caracteristici Niciun câștigător clar, puncte pentru toți

2

Prețuri

Gazduirea web este neobișnuită când vine vorba de prețuri. Deși, să spunem, revizuirile noastre VPN, ne uităm doar la preț, există mai mulți factori de luat în considerare în ceea ce privește găzduirea web, și anume transparența. Industria este cunoscută pentru stabilirea prețurilor înșelătoare și înșelătoare, ceea ce înseamnă că această rundă nu va consta doar în prețul pe care îl veți plăti, dar și în cât de clar este prețul prin finalizare.. 

SiteGround

SiteGround nu este la fel de transparent ca, de exemplu, DreamHost când vine vorba de stabilirea prețurilor, dar este mai bun decât majoritatea (citiți recenzia noastră DreamHost). Așa cum se întâmplă cu aproape toate gazdele web, există o rată introductivă pe care o veți plăti pentru termenul inițial, ceea ce înseamnă că prețul dvs. lunar va scădea când va veni momentul să reînnoiți.

Din păcate, nu există nicio scădere, dar SiteGround ajută la ușurarea sarcinii. Spre deosebire de Arvixe, rata ta lunară nu se modifică în funcție de durată (citiți recenzia noastră despre Arvixe). Asta înseamnă că, indiferent dacă cumpărați un, doi sau trei ani de găzduire partajată, beneficiați de aceeași rată actualizată pentru termenul inițial. 

Deși ratele site-ului SiteGround nu sunt la fel de mici decât cele ale lui Hosting24 (citiți recenzia noastră de Hosting24), acestea sunt în conformitate cu ceea ce ne așteptăm. Acestea fiind spuse, planurile WordPress sunt la același preț ca și planurile comune partajate în timp ce sunt gestionate, ceea ce face ca SiteGround să fie mult mai atractiv decât o gazdă web WordPress cu un preț scăzut, cum ar fi Pagely (citiți recenzia noastră pagely).

Dacă încercați serviciul și decideți că nu este pentru dvs., există o fereastră de rambursare de 30 de zile, dar se aplică doar găzduirii partajate și variantele sale, cum ar fi WordPress și WooCommerce. Planurile Cloud beneficiază doar de o fereastră de 15 zile, iar găzduirea dedicată nu are una. Perioada mai scurtă este o scădere în comparație cu politica de rambursare a celor 90 de zile de InMotion Hosting (citiți recenzia noastră de gazduire InMotion).

Bluehost

Vizionând ambele pagini de produse, veți fi iertat că credeți că Bluehost și SiteGround costă la fel. În timp ce anumite planuri se aliniază, modelul de prețuri înșelător al Bluehost înseamnă că de multe ori vei ajunge să plătești mai mult. Ca și în cazul SiteGround, există o rată introductivă care vă va economisi bani pe termenul inițial, dar această rată nu este statică.

Cu cât este mai scurtă durata, cu atât prețul este mai mare. Tariful anunțat și rata enumerată mai sus sunt numai dacă achiziționați trei ani de găzduire. Pachetele partajate sunt oferite doar într-o durată de doi, trei ani și se adaugă un dolar la prețul lunar în timp ce cobori. 

În plus, mai multe suplimente sunt preselectate la finalizare, ceea ce face ca pachetul dvs. de găzduire să fie și mai scump. Nici rata finală nu este clară până la finalizare. Atunci când ați făcut împreună, plătiți adesea mult mai mult decât concurența, în ciuda ratei lunare publicitate care arată similar cu cele oferite de alte gazde web. 

În ceea ce privește fereastra de rambursare, Bluehost vă oferă 30 de zile ca SiteGround. Nu este impresionant în comparație cu InMotion Hosting sau A2 Hosting (citiți recenzia noastră de găzduire A2), dar este dificil să vă plângeți atunci când SiteGround oferă aceeași durată. 

Rundă Două Gânduri

Tarifele, ferestrele de rambursare și duratele sunt potrivite uniform pentru Bluehost și SiteGround. Diferența se reduce la cât de clar este prețul. Bluehost te face să te angajezi să plătești înainte de a clarifica că durata mai scurtă costă mai mult, în timp ce SiteGround este clar pe tot parcursul procesului, ceea ce face ca această rundă să fie simplă..

Runda: punct de preț pentru SiteGround

3

Ușurință în utilizare

Deși există o configurație care trebuie făcută, nu veți accesa zilnic panoul de control al găzduirii dvs. De multe ori funcționează în fundal și, deși acest lucru este adevărat, nu scuză o interfață slab concepută. În această rundă, vom analiza cât de ușor este să-ți administrezi pachetul de găzduire, precum și cât de simplu este să obții prin finalizare. 

SiteGround

După cum am menționat, SiteGround este clar în timpul plății cu privire la prețul pe care îl plătiți, ceea ce ajută la ușurința de utilizare mult. Alegerea unui pachet de găzduire este simplă, de asemenea, cu o comparație cotată de caracteristici pentru fiecare nivel de găzduire. Acestea fiind spuse, panoul de control datat pune amortizor pe experiența altfel fără probleme. 

Procesul de checkout este simplu, spre deosebire de Namecheap, care vă supune unui checkout dureros de lung (citiți review-ul Namecheap). După ce ați terminat, puteți accesa panoul de control, care vă permite să vizualizați detaliile contului dvs., să actualizați informațiile de facturare și să cumpărați servicii suplimentare. 

Cu toate acestea, are nevoie disperată de un facelift. Chiar și gazdele web cu buget, cum ar fi WebHostingBuzz, gestionează o interfață intuitivă și primitoare, în timp ce SiteGround se simte plictisitor și nebun (citiți recenzia noastră WebHostingBuzz). Funcționalitatea este acolo, dar o față drăguță nu doare.

Siteground-review-cpanel

După ce găsiți cPanel – este un proces, după cum puteți citi în recenzia noastră – experiența crește, dar doar ușor. cPanel este la fel de datat, deși este la fel de utilizabil ca orice altă implementare. Același verdict se aplică și cu acesta: SiteGround nu vă limitează funcționalitatea, dar ar putea ajuta mai mult efort în proiectare.

Bluehost

Bluehost se luptă mai mult când vine vorba de checkout din cauza prețurilor înșelătoare și a suplimentelor preselectate, dar panoul de control este atât de excelent încât procesul de înrădăcinare este mai mult decât compensat. După ce vă plătiți contul, veți seta parola și veți continua la panoul de control. 

Dacă utilizați unul dintre cei mai buni manageri de parole, veți avea probleme. Am folosit LastPass pentru a genera o parolă sigură, dar copierea și lipirea acesteia nu vor funcționa (citiți recenzia LastPass). Se pare că pe ecranul de creare a parolei, puteți să introduceți doar parola dvs., ceea ce este ridicol, având în vedere cât de utili și răspândiți sunt administratorii de parole. 

Din fericire, aceste probleme sunt repede uitate odată ce apăsați pe panoul de control. Bluehost folosește un cPanel modificat pentru a amesteca gestionarea facturării și a găzduirii într-o singură interfață și funcționează atât de bine încât Bluehost a câștigat un loc pe cel mai bun găzduire web cu cPanel.

Bluehost-review-panou de control

Acestea fiind spuse, utilizatorii WordPress vor găsi panoul de control cel mai util. Bluehost vă permite să gestionați multe aspecte ale site-ului dvs. WordPress din panoul de control, inclusiv pluginuri și teme. În plus, puteți configura setări pentru site-ul dvs. WordPress fără a vă conecta la back-end-ul WordPress.

Runda trei gânduri

Bluehost se năpustește prin checkout, în timp ce SiteGround este solid rock. Cu toate acestea, va trebui să suportați plata doar o dată, iar Bluehost are avantajul clar după ce plata a fost procesată. Deși SiteGround are aceeași funcționalitate, Bluehost arată că o interfață modernă poate parcurge un drum lung în utilizare.

Runda: Punctul de utilizare ușor pentru Bluehost

4

Viteza și timpul de funcționare

Dintre toate domeniile pe care le analizăm cu furnizorii de găzduire web, viteza și timpul de funcționare este poate cel mai important. Folosim două instrumente pentru a măsura viteza unei gazde web: testul vitezei Pingdom și impactul sarcinii. Între ei putem observa nu doar cât de rapid se încarcă site-ul, dar și cât de bine funcționează atunci când mai mulți utilizatori încearcă să-l acceseze în același timp.

SiteGround

SiteGround este una dintre cele mai rapide gazde web pe care le-am testat. Acesta a câștigat 96 din 100 de la testul de viteză Pingdom, în mare parte datorită SuperCacher. Acest instrument de memorie cache intern reduce semnificativ timpul de încărcare, ceea ce este util în special pentru site-urile web bazate pe baze de date, precum cele care folosesc WordPress.

Siteground-review-viteza-test

După cum puteți vedea în graficul de mai sus, SiteGround a avut o lungă perioadă de încărcare, dar cea mai mare parte a fost din cauza rezoluției DNS, ceea ce înseamnă doar furnizorul de domenii pe care l-am folosit – în acest caz, GoDaddy (citiți recenzia noastră GoDaddy) – a fost lent. . Metrica „așteptați”, care este cea mai importantă, a contat puțin timp. 

Continuând, am folosit Load Impact pentru a trimite 50 de utilizatori virtuali pe server pe parcursul a cinci minute. Pe măsură ce utilizatorii se acumulează, dorim să vedem gazda web întorc puțin la nicio eroare HTTP și să menținem un timp de răspuns consecvent. După cum puteți vedea în graficul de mai jos, SiteGround a fost la dispoziția sarcinii. 

Siteground-review-loadimpact

SiteGround are, de asemenea, cea mai generoasă garanție de funcționare pe care am văzut-o. Sunteți garantat 99,9 la sută uptime, până la 99 la sută. Dacă te încadrezi în acest interval, vei primi o lună de găzduire gratuită. Fiecare punct procentual de mai jos vă oferă și o lună gratuită de găzduire, ceea ce este excelent.

Bluehost

Bluehost a funcționat bine și în testul nostru de viteză, dar nu la fel de bine ca SiteGround. Acesta a marcat 94 din 100, cu două ori mai mult timp acordat valorii „așteptați”. Deși nu este la fel de bun ca SiteGround, Bluehost este mai rapid decât majoritatea furnizorilor de găzduire web, ceea ce înseamnă că puteți obține performanțe optime cu acesta, atât timp cât urmați modul nostru de îmbunătățire a timpului de încărcare a ghidului.. 

Bluehost-review-viteza-test

La fel ca SiteGround, s-a întâmplat multă cache, deși SuperCacher pare să funcționeze mai bine, dacă este doar ușor. Vă puteți îmbunătăți timpii de încărcare pe o platformă precum WordPress, prin instalarea unui supliment suplimentar de memorie în cache (citiți ghidul nostru pentru începători pentru a utiliza WordPress pentru a afla cum). 

Am efectuat același test Load Impact pe Bluehost ca și pe SiteGround, dar cu rezultate mult diferite. Bluehost a avut un număr mare de erori HTTP de-a lungul timpului, ceea ce sugerează că există prea mulți utilizatori împărțiți pe server. Mai mult timp, site-ul nostru web a avut un timp de răspuns de 0 milisecunde, ceea ce înseamnă că utilizatorul nu l-a putut accesa.

Bluehost-review-încărcare-impact

Aceasta combinată cu garanția de disponibilitate sau lipsa acesteia, încheie această rundă cu o notă scăzută. Bluehost citează „complexitatea” găzduirii partajate ca motiv pentru a nu garanta timpul de funcționare. După cum am spus în recenzia noastră, însă, dacă alte gazde web pot oferi o garanție de funcționare, o gazdă web de calibrul Bluehost ar trebui să fie, de asemenea, în măsură să.

Rotund Patru Gânduri

Deși rezultatele testului de viteză Pingdom pentru ambii furnizori sunt egalizate, SiteGround are un avantaj clar atunci când vine vorba de garanția uptime și testul nostru de impact Load. Puteți obține viteză similară cu Bluehost, dar va trebui probabil să treceți la un plan mai scump pentru a vedea o gestionare similară a încărcăturii cu SiteGround.

Runda: viteză și punct de funcționare pentru SiteGround

5

Securitate și confidențialitate

Cea de-a cincea și ultima rundă va analiza caracteristicile de securitate pe care le includ SiteGround și Bluehost, precum și cât de preocupați sunt de protejarea vieții private. Între cele două zone, putem vedea cât de bine fiecare gazdă web nu protejează site-ul dvs. de amenințări, ci și cum vă protejează.

SiteGround

SiteGround are o listă excelentă de caracteristici de securitate, în special pentru utilizatorii partajați. Una dintre preocupările legate de găzduirea partajată este aceea că un măr rău poate infecta lotul, cu malware-ul care se deplasează pe alte site-uri web de pe server. SiteGround folosește directoare izolate pentru fiecare dintre site-urile sale web, însă, ceea ce înseamnă că un site web infectat nu va strica restul. 

În plus, un pachet excelent de securitate este inclus. Funcțiile de securitate sunt prezente, ceea ce înseamnă că veți primi copii de zi cu zi, scanare malware și un certificat SSL / TLS gratuit. Există un firewall pentru aplicații web, un sistem anti-bot bazat pe AI și SpamExperts. 

Confidențialitatea nu este la fel de bună, dar nici nu este rău. Deși SiteGround nu include confidențialitate gratuită a domeniului, cum ar fi Midphase și WestHost (citiți recenzia noastră Midphase și WestHost), aceasta vă încasează doar 1 USD pe lună. Nu am discutat despre plata pentru confidențialitatea domeniului, dar politica de confidențialitate este bună. 

SiteGround spune că nu va „vinde, închiria, distribui sau divulga în niciun fel informații de identificare personală în scopuri comerciale”. Nu este mult mai clar decât atât. Deși SiteGround colectează informații standard de la dvs., informațiile respective nu sunt utilizate pentru profit, pe care o mulțime de gazde web nu le pot spune (citiți recenzia HostGator pentru mai multe despre asta).

Bluehost

Bluehost are o listă solidă de caracteristici de securitate, spre deosebire de frații săi EIG. Include copii de rezervă gratuite zilnice pe planuri, precum și un certificat SSL / TLS. Multe dintre caracteristicile de securitate din partea serverului nu sunt clare, în ciuda încercărilor noastre de clarificare. 

Am întrebat de mai multe ori despre un firewall pentru aplicații web, despre prevenirea atacurilor de refuz de serviciu distribuite și protecția împotriva programelor malware din partea serverului. Deși majoritatea gazdelor web includ aceste funcții, Bluehost a evitat întrebarea. Am dori să credem că aceste funcții sunt prezente, deoarece de obicei sunt, dar nu putem spune cu siguranță. 

Confidențialitatea privește mult mai mult. După cum am menționat, Bluehost este deținut de EIG, ceea ce este rău pentru confidențialitate. Confidențialitatea domeniului costă suplimentar, iar informațiile dvs. personale sunt tratate ca un avantaj mai degrabă decât date sensibile. 

EIG poate partaja informații cu Google, Facebook, Verizon, WP Beginner, Bing și multe altele, care este prezentată în politica sa de confidențialitate. Există o mulțime de jargon legale, dar nici o cantitate de fum și oglinzi nu pot masca faptul că EIG se ocupă cu vânzarea datelor. Dacă vă preocupă confidențialitatea, Bluehost, precum și toate celelalte mărci EIG, ar trebui să fie ultima dvs. considerație.

Round Five Gânduri

SiteGround este mai bun în ceea ce privește securitatea și confidențialitatea decât Bluehost, în ciuda faptului că Bluehost include mai mult decât frații săi EIG. Deși Bluehost nu este rău în cele mai multe aspecte, confidențialitatea sa este abisală, împingând SiteGround pe scaunul câștigătorului în această rundă finală..

Runda: Punct de securitate și confidențialitate pentru SiteGround

6

Gânduri finale

Cu trei victorii și o egalitate, SiteGround este campioana noastră. Primele câteva runde au cunoscut o luptă strânsă între cele două, dar pe măsură ce comparația continua, a devenit clar că SiteGround era superior. Deși nu face salturi și limite mai bune, are suficiente avantaje ușoare pentru a fi o gazdă web mai bună. 

Câştigător: SiteGround

Ceea ce a ucis Bluehost, însă, a fost intimitatea sa. Toate mărcile EIG pierd puncte masive pentru confidențialitate, ceea ce este un consumator, considerând că Bluehost este o opțiune solidă. 

Sunteți de acord că SiteGround este opțiunea mai bună? Dacă nu, de ce vă place Bluehost? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map