Namecheap vs Bluehost: Going Toe-to-Toe to 2020

Bluehost – deținut de Endurance International Group (EIG) – este unul dintre cele mai mari nume din afacerea de găzduire. Deși marca nu a reușit să reducă în cel mai bun ghid al nostru de găzduire web, totuși a creat o luptă bună în comparațiile site-ului nostru contra Bluehost și DreamHost vs. Bluehost.. 


Am prezentat Namecheap mai rar – până acum doar în meciul nostru Namecheap vs. GoDaddy. Cu toate acestea, doar în comparație, Namecheap a impresionat, arătând că nu este necesar să cheltuiți mulți bani pentru a obține un serviciu excelent. În această comparație Namecheap vs. Bluehost, vom vedea ce serviciu este potrivit pentru dvs.. 

Deși le vom compara punct-pentru-punct, vă recomandăm să citiți recenzia noastră Namecheap și Bluehost. Acolo, veți găsi o analiză mai detaliată a fiecărui serviciu, precum și modul în care acestea se ocupă de control în comparație cu restul pieței.

Configurarea unei lupte: Namecheap vs. Bluehost

Recenziile noastre constau din opt secțiuni și, deși fiecare este important pentru a evalua un serviciu în mod izolat, nu sunt la fel de importante atunci când compară două servicii. În schimb, am condensat câteva secțiuni, nu numai pentru a face comparația mai scurtă, ci și pentru a face mai corectă fiecare secțiune. 

Am aterizat pe cinci zone: caracteristici, prețuri, ușurință în utilizare, viteză și securitate. Vom compara Namecheap și Bluehost în acele zone, acordând un punct serviciului pe care îl considerăm mai bun. Vom încununa serviciul cu cele mai multe puncte la final ca campion. 

La începutul rundei, vom prezenta regulile fundamentale, stabilind ceea ce căutăm de la concurenții noștri. În continuare, vom vorbi câteva despre fiecare serviciu și vom da câteva gânduri despre cum se compară. În cele din urmă, vom declara un câștigător și vom acorda un punct. 

Folosim sistemul de puncte pentru a arăta rapid ce furnizor preferăm, dar analiza nu începe sau nu se oprește acolo. În schimb, folosim puncte pentru a ne puncta gândurile, iar în anumite runde, este important să știm. Vă recomandăm să citiți fiecare secțiune – în special cele apropiate – deci aveți o idee de ce am luat decizia noastră.

1

Caracteristici

Caracteristicile sunt un aspect vital al alegerii unui serviciu de găzduire. Deși este ușor descărcat prin oferte gratuite de credit publicitar, cum ar fi cu Site5 (citiți recenzia site-ului nostru 5), acestea nu prea fac multe pentru site-ul dvs. web. Mult mai importante sunt caracteristicile precum software-ul serverului LiteSpeed ​​și memoria cache, ambele sunt disponibile cu Hosting24 (citiți recenzia noastră de Hosting24). 

O gazdă bună ar trebui să ofere o listă de caracteristici care vă ajută să vă construiți, să optimizați și să vă asigurați site-ul. Deși mai pot exista funcții în afara zonelor respective, gazda trebuie să acopere mai întâi elementele de bază. 

NameCheap

Având în vedere prețul, Namecheap are o listă impresionantă de caracteristici, deși există o omisiune clară. Aproape toate gazdele vă permit să înregistrați un domeniu gratuit atunci când achiziționați un abonament (citiți recenzia noastră O mică portocalie pentru doar un exemplu). Namecheap face, de asemenea, dar există limitări la ceea ce vă puteți înregistra.

Acesta oferă un domeniu gratuit „.site web”, dar nu un domeniu „.com” gratuit. Având în vedere că domeniile „.com” sunt, în mare parte, cele mai populare, Namecheap sări peste trecut, nu are niciun sens. Am văzut alte gazdă-regizoare-web-host-uri – cum ar fi GoDaddy (citiți recenzia GoDaddy) – oferă gratuit domenii „.com” cu un pachet de găzduire, deci nu există niciun motiv pentru care Namecheap nu poate sări la bord.  

Restul caracteristicilor sunt excelente. De exemplu, Namecheap include mai mulți constructori de site-uri. Opțiunea standard, numită pur și simplu „constructor de site-uri web” în cPanel, nu este impresionantă, dar puteți utiliza Weebly sau Strikingly și prin intermediul magazinului de aplicații. După cum puteți vedea în review-ul nostru Weebly, acesta este unul dintre cei mai buni producători de site-uri web disponibile. Nici măcar nu este rău, dar am avut câteva probleme cu planul gratuit (citiți recenzia noastră Strikingly).

NameCheap-review-site-builder

În afară de aceasta, Namecheap oferă și 50 de certificate PositiveSSL gratuite, copii de rezervă zilnice și confidențialitate domeniului. Deși lipsa înregistrării gratuite a domeniului „.com” este un vânzător, lista de funcții Namecheap poate fi cea mai bună dintre ele, cum ar fi SiteGround (citiți recenzia siteGround).

Bluehost

Chiar mai mult decât alte mărci EIG, Bluehost are o listă lungă de funcții. În timp ce unele caracteristici Bluehost sunt disponibile numai pentru nivelurile mai ridicate de găzduire, totuși obțineți multe la nivelul scăzut – cu deosebire de HostGator (citiți recenzia noastră HostGator). De la construcție până la optimizarea până la securizarea site-ului dvs., Bluehost vă acoperă. 

Indiferent de planul pe care îl alegeți, veți primi un certificat SSL / TLS gratuit și copii de rezervă zilnice pentru site-ul dvs. web. Dacă puteți săriți la planul Pro de nivel superior al Bluehost, veți obține și 200 USD în credite publicitare, două licențe SpamExperts, CodeGuard Basics, o adresă IP dedicată și confidențialitate gratuită a domeniului. 

Pentru construirea site-ului dvs., Bluehost se integrează cu Weebly, oferindu-vă acces la planul Weebly Connect, care în mod normal costă 60 USD pe an. Acest plan, care include propriul dvs. domeniu, este gratuit prin Bluehost, dar dacă trebuie să faceți upgrade, Bluehost vă face ușor acest lucru. Cele mai ridicate niveluri ale Weebly includ stocare extinsă și funcționalități de comerț electronic. Acesta este standard pentru majoritatea gazdelor EIG. 

redactor îngrozitor

Bluehost iese în evidență prin integrarea sa profundă a WordPress. Deși Bluehost a ratat cel mai bun găzduire web pentru ghidul WordPress din diverse alte motive, panoul de control centrat pe WordPress este chestia viselor. Vom vorbi mai mult despre asta în a treia rundă. 

Gânduri rotunde

Namecheap are o listă impresionantă de caracteristici, în special pentru preț. Cu toate acestea, nu putem ignora lipsa unui domeniu „.com” gratuit. Bluehost acoperă tot ceea ce face Namecheap, dar oferă și unul dintre cele mai bune panouri de control pentru WordPress pe care le-am văzut. Este suficient să o împingem înainte în această rundă. 

Runda: Caracteristici Punct pentru Bluehost

Logo Namecheap
Logo Bluehost

2

Preț

O mulțime de gazde încep să se destrame când vine vorba de prețuri (citiți recenzia noastră Arvixe pentru un exemplu). Unele gazde stau deasupra celorlalți în ceea ce privește prețurile înșelătoare, însă Bluehost nu se află printre aceștia. Namecheap este fericit. În această rundă, vom evalua lista serviciilor la prețurile respective, dar mai mult decât atât, vom judeca cât de clar comunică Namecheap și Bluehost prețul respectiv.

NameCheap

Namecheap oferă, bine, găzduire web ieftină. Este una dintre cele mai ieftine gazde din jur, rivalizând chiar și cu mărci de negocieri, precum 1&1 IONOS (citiți 1 nostru&1 recenzie IONOS). Nu ne așteptăm nimic mai puțin de la o marcă care are numele „ieftin”, dar Namecheap merge și mai departe. Nu numai că face ca planurile sale să fie ieftine, dar comunică în mod clar costurile respective. 

Prețul pe care Namecheap îl afișează pe pagina produsului este prețul pe care îl vei plăti, ceea ce este rar de văzut. Asta înseamnă că, comparând tarifele Namecheap cu, să spunem, Hostinger nu pare impresionant (citiți recenzia noastră Hostinger). Cu toate acestea, la reînnoire, prețul este mai ieftin decât Hostinger. Namecheap oferă planuri pentru o lună sau un an, acesta din urmă primind o reducere de la 6 la 7 la sută.

Acest lucru este valabil pentru planurile partajate și WordPress. VPS și utilizatorii dedicați pot plăti trimestrial, iar revânzătorii pot cumpăra până la doi ani. Indiferent, prețul este redus. Acestea sunt prezentate în continuare cu serverele dedicate autorizării. Namecheap returizează serverele dedicate care nu sunt depășite și, deși nu vor performa, precum și serverele de la LunarPages (citiți recenzia noastră LunarPages), acestea sunt singura modalitate de a obține găzduire dedicată cu mai puțin de 50 USD pe lună..

Aveți 30 de zile pentru a vă răzgândi dacă încercați serviciul și decideți că nu este pentru dvs. Utilizatorii VPS au propria lor garanție de returnare a banilor, care permite doar două săptămâni. Deși o lună este standard pentru majoritatea gazdelor, am văzut ferestre de rambursare mai lungi, cum ar fi garanția de 90 de zile a InMotion (citiți recenzia noastră de Hosting InMotion).

Bluehost

Când vine vorba de prețuri înșelătoare, nimeni nu o face ca Bluehost. Este păcat, într-adevăr, deoarece prețul în sine nu este cel mai rău pe care l-am văzut (citiți recenzia noastră pagină pentru asta). Problema cu Bluehost nu este prețul pe care îl percepe, ci mai degrabă cât de confuz este să găsești prețul pe care îl vei plăti.. 

Să luăm planuri partajate, de exemplu. Pagina produsului afișează o rată inițială, precum și rata de reînnoire. Acesta este standard pentru majoritatea gazdelor, dar ceea ce nu comunică este că puteți cumpăra doar între un an și trei ani de găzduire și că prețul pe lună crește pe măsură ce durata crește. 

Niciuna dintre aceste practici nu este rea în izolare. Este faptul că Bluehost așteaptă până la finalizarea înregistrării pentru a vă anunța ce este (citiți recenzia noastră de găzduire A2 pentru un exemplu despre modul în care o gazdă trebuie să îndeplinească această schemă de prețuri) Mai mult, Bluehost a preselectat mai multe suplimente la checkout, ceea ce deseori este egal de două ori al prețului dvs. de găzduire.

În ceea ce privește recuperarea banilor, Bluehost oferă 30 de zile. În comparație cu Namecheap, însă, vom anula Bluehost pentru asta. În timp ce ambele oferă o lună pentru a primi o rambursare, Bluehost vă obligă inițial la un plan pe mai mulți ani.

Rundă Două Gânduri

Bluehost îngreunează procesul de plată pentru a ști ce preț veți plăti. Ratele în sine nu sunt rele, dar nici nu sunt impresionante. Namecheap, pe de altă parte, este clar cu privire la ratele sale, iar aceste rate sunt mai ieftine decât majoritatea pieței, împingându-l în fruntea acestei runde.. 

Runda: punct de preț pentru Namecheap

Logo Namecheap
Logo Bluehost

3

Ușurință în utilizare

Totul de la alegerea unui plan până la achiziționarea acestuia până la configurarea site-ului dvs. reprezintă o ușurință de utilizare pentru găzduirea web. Sincer, lansarea unui site este grea, așa că orice lucru care ajută la ușurarea procesului este important. După cum am văzut cu gazdele precum Kinsta, o verificare fluidă și o experiență de configurare poate face toată diferența (citiți recenzia noastră Kinsta). 

În această rundă, vom descrie experiențele pe care le-am avut atunci când am creat un cont cu Bluehost și Namecheap. 

NameCheap

Alegerea unui plan Namecheap nu este dificilă, mai ales prin comunicarea clară a prețului. Checkout-ul este o poveste diferită. Deși Namecheap nu necesită mai multe informații decât oricare altă gazdă, aceasta segmentează fiecare pas al procesului de checkout pentru a separa paginile. 

Aceasta face ca ceea ce ar trebui să fie un proces simplu să se simtă inutil de îndelungat. Crearea contului este o pagină, informațiile de facturare sunt altele și confirmarea comenzii dvs. este încă una. Întregul proces ar putea fi condensat la o pagină sau două. Din fericire, ați setat parola în timpul efectuării plății, astfel încât nu trebuie să treceți prin e-mailuri după plata. 

După aceea, vă puteți autentifica. Din perspectivă de găzduire web, panoul de control este dezamăgitor. Namecheap se concentrează clar pe partea de înregistrare a domeniului activității sale, folosind filele din meniul din partea stângă ca o modalitate de a face publicitate suplimentară pentru găzduirea domeniilor dvs. Am văzut probleme similare în timpul reviziei noastre WestHost.

NameCheap-review-cont-tablou de bord

În plus, bombardarea de reclame face dificilă găsirea cPanel, care este îngropată într-o ierarhie de opțiuni de pe pagina principală a panoului de control. cPanel este în regulă, dar nu este nimic special. În afara unei secțiuni de aplicații „exclusive” din partea de sus a ecranului, implementarea este pe stoc. 

Bluehost

Bluehost ne-a oferit câteva probleme în timpul plății, dar procesul în sine nu a fost dificil. În afara suplimentelor preselecționate, checkout-ul se desfășoară fără probleme, totul fiind segmentat în câteva pagini. După confirmarea plății, veți merge la un ecran de creare a parolei, care este locul în care am avut probleme. 

Bine conștient de pericolele infracțiunilor informatice, am generat o parolă cu unul dintre cei mai buni manageri de parole, LastPass (citiți recenzia noastră LastPass). Cu toate acestea, de fiecare dată când am lipit o parolă, am avut o eroare. În cele din urmă, am tastat o parolă și a funcționat, ceea ce sugerează că pagina de creare a parolei are ceva în neregulă la lipirea intrărilor. Este ridicol, sincer, deoarece un manager de parole este un element fundamental pentru majoritatea browserelor moderne. 

Cu toate acestea, este ușor să treceți cu vederea toate odată ce luați în considerare panoul de control. Bluehost are un tablou de bord minunat intuitiv și extrem de funcțional care vă permite să gestionați site-urile WordPress fără să vă conectați vreodată. Acesta a făcut cel mai bun gazduire web cu ghidul cPanel dintr-un motiv. 

Bluehost-review-panou de control

CPanel în sine funcționează de asemenea excelent. În loc să vă trimită într-o zonă separată, Bluehost integrează cPanel în panoul de control. Din fericire, integrarea funcționează, spre deosebire de HostPapa (citiți recenzia noastră HostPapa). De la tabloul de bord până la cPanel, Bluehost este o bucurie de utilizare, mai ales dacă executați un site WordPress.

Runda trei gânduri

Unul dintre punctele cele mai puternice ale Bluehost este ușurința de utilizare și strălucește deosebit de bine în comparație cu Namecheap. Deși Namecheap nu este greu de folosit, îi lipsește polonezul lui Bluehost, împingându-l mai departe în această rundă.

Runda: Punctul de utilizare ușor pentru Bluehost

Logo Namecheap
Logo Bluehost

4

Viteza și timpul de funcționare

Testăm viteza de găzduire web lansând un site cu cel mai ieftin plan partajat și instalând o copie goală a WordPress. Apoi rulăm acel site de testare – pe care nu îl completăm cu niciun conținut – prin două criterii de referință: Load Impact și Pingdom Speed ​​Test. În această rundă, vom compara rezultatele pe care le-am colectat pentru Bluehost și Namecheap. 

NameCheap

Namecheap a avut rezultate bune în timpul testului Pingdom, deși am văzut mai bine. Site-ul nostru de teste a obținut 90 din 100, ceea ce este decent, dar nu este grozav. Probabil puteți îmbunătăți rezultatul urmând pașii din modul nostru de a îmbunătăți ghidul timpilor de încărcare a site-ului. 

NameCheap-review-viteza-test

După cum puteți vedea în graficul de mai sus, a fost pierdut mult timp în timp ce browserul aștepta să primească date. Compresia și cache-ul pot rezolva de obicei această problemă, cea din urmă Namecheap nu include în cel mai ieftin plan comun. Principalul nivel de găzduire partajată Namecheap include eAccelerator și xCache, care ar trebui să vă îmbunătățească timpul de încărcare. 

Totuși, testul nostru de impact Load s-a stins fără un cârlig. Folosim acest instrument pentru a trimite 50 de utilizatori virtuali pe server în cinci minute, ceea ce simulează o încărcare modestă. Namecheap a fost capabil să reziste la presiune fără probleme, menținând un timp de răspuns consecvent pe tot parcursul testului și fără a returna erori.

NameCheap-review-încărcare-impact

În ceea ce privește uptime, Namecheap are o garanție de 99,9 la sută pentru planurile de distribuire și VPS și o garanție de 100 la sută pentru orice altceva. În cazul în care site-ul dvs. se confruntă cu perioade de oprire, Namecheap va furniza o valoare de o zi pentru fiecare oră neprogramată pe care site-ul dvs. este scăzut.

Bluehost

Bluehost este unul dintre cei mai rapizi furnizori de găzduire web pe care i-am testat. În testul nostru Pingdom, acesta a marcat 94 din 100 – a fost bătut doar de cele 96 din 100 pe care le-am primit de la SiteGround, A2 Hosting și Hosting24. Graficul de mai jos sugerează că există o anumită cantitate de memorie în cache în afara cazului, motiv pentru care Bluehost a avut un performanță mai bună decât Namecheap. 

Bluehost-review-viteza-test

Load Impact a produs totuși rezultate mai puțin de dorite. Testul nostru a fost același: 50 de utilizatori în cinci minute. Cu toate acestea, Bluehost nu a putut face față. Majoritatea UV au returnat un timp de răspuns de zero milisecunde, ceea ce înseamnă că site-ul nu s-a încărcat deloc. Mai mult, am avut mai multe erori HTTP. 

Acest lucru sugerează de obicei că există prea puține resurse pentru numărul de utilizatori pe server. În loc să aștepți încărcarea site-ului, serverul devine supraîncărcat și returnează erori la cerere. Este probabil ca Bluehost să-și umple serverele partajate până la capăt, ceea ce poate face ca site-ul dvs. să fie inaccesibil în timp ce este sub sarcină.

Bluehost-review-încărcare-impact

De asemenea, Bluehost nu garantează timpul de funcționare. Acesta citează „complexitatea și natura unui mediu de găzduire web partajat”, ca motiv al timpului de oprire potențial, care este ridicol. Gazduirea în comun este complexă, dar este sarcina Bluehost de a face față acestei complexități. Dacă alte gazde pot oferi o garanție de funcționare, Bluehost poate, de asemenea. 

Rotund Patru Gânduri

Această rundă este grea. Tehnic Bluehost este cel mai rapid serviciu, dar toate lucrurile luate în considerare, Namecheap este opțiunea mai bună. Are o garanție de funcționare și funcționează mai bine în testul nostru de sarcină. În ceea ce privește viteza, este posibil să o îmbunătățiți cu cache și compresie, ceea ce nu este dificil de făcut. 

Runda: viteză și punct de funcționare pentru Namecheap

Logo Namecheap
Logo Bluehost

5

Securitate și confidențialitate

Ultima noastră etapă se concentrează pe securitate și confidențialitate și, din păcate, scrierea este deja pe perete. Așa cum am menționat anterior, Endurance International Group deține Bluehost și dacă ați citit oricare dintre recenziile noastre EIG – cum ar fi recenzia noastră de iPage – știți că acest lucru este prost pentru securitate și confidențialitate. 

NameCheap

Namecheap vă oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă asigura securitatea site-ului. După cum am menționat, obțineți 50 de certificate SSL / TLS gratuite cu planul dvs., ceea ce înseamnă că puteți proteja mai multe domenii și subdomenii. În plus, aveți acces la backupuri gratuite zilnice și la scanarea malware. 

Ultimul articol este cel mai rar. Namecheap vă permite să scanați site-ul dvs. pentru malware o dată pe zi, folosind instrumentul „virus scanner” din cPanel. Va scana doar site-ul dvs. – nu îl va curăța – ceea ce este un bum. Cu toate acestea, având în vedere că majoritatea gazdelor percep 2 – 5 USD pentru un instrument similar, suntem conținut.

În ceea ce privește confidențialitatea, Namecheap este solid. Acesta include confidențialitatea domeniului cu fiecare domeniu, ceea ce înseamnă că înlocuiește informațiile din înregistrarea dvs. WHOIS cu informații manechine. Namecheap include chiar confidențialitatea domeniului la transferurile de domenii – care chiar lipsesc gazdele centrate în confidențialitate, cum ar fi Midphase, lipsesc (citiți recenzia noastră Midphase). 

Politica de confidențialitate este sănătoasă, deși nu este la fel de solidă ca și DreamHost. Namecheap colectează informații personale, la fel ca majoritatea gazdelor web, dar le folosește doar în scopuri interne. Singurul lucru pe care îl împărtășește partenerilor de publicitate este câteva informații care nu sunt personale. 

Bluehost

Confidențialitatea este punctul cel mai slab al lui Bluehost. Toate mărcile EIG împărtășesc o politică de confidențialitate care permite șefului companiei să colecteze și să partajeze cât de multe informații dorește. Cu atât mai mult cu privire la lista de parteneri, care include Facebook, Twitter, WPBeginner, Bing, Verizon, Google Ads și multe altele. 

Ar trebui să surprindem la fel de puțin faptul că Bluehost nu include intimitatea gratuită a domeniului în cadrul planurilor. Cu toate acestea, unele planuri sunt. Planul comun Pro, de exemplu, include confidențialitatea domeniului și o adresă IP dedicată. 

Caracteristicile de securitate sunt decente, deși ne dorim să includă o versiune a SiteLock în planurile sale. Obțineți un certificat SSL / TLS gratuit și copii de rezervă automate zilnice cu planul dvs. Scanarea programelor malware cu SiteLock ar trebui inclusă gratuit, dar nu este, din păcate.

Nu avem nici o idee despre cum Bluehost își protejează serverele. Am apelat la asistența Bluehost pentru a întreba despre ModSecurity și BitNinja, care sunt caracteristici de securitate standard pentru serverele Apache. Reprezentantul nu a putut să ne ajute, pur și simplu referindu-ne la paginile de produs Cloudflare și SiteLock în loc să răspundem la întrebarea noastră.

Round Five Gânduri

Așa cum am menționat la începutul rundei, scrierea era pe perete. Bluehost are confidențialitate oribilă. Pachetul de securitate nu este deloc impresionant, mai ales că integrarea SiteLock ar fi atât de simplă. Namecheap nu numai că depășește Bluehost când vine vorba de securitate și confidențialitate, dar depășește majoritatea gazdelor. 

Runda: Punct de securitate și confidențialitate pentru Namecheap

Logo Namecheap
Logo Bluehost

6

Gânduri finale

După ce am câștigat trei runde, Namecheap este campioana noastră, dar doar puțin. Dacă aruncați o privire prin arhiva noastră de găzduire web, veți vedea că numele Namecheap nu apare foarte mult. Nu este faptul că Namecheap este un serviciu prost, ci Namecheap nu este cel mai bun serviciu. Peste bord, este puțin peste medie. 

Câştigător: Namecheap

Veți vedea Bluehost mult mai des, dar doar pentru că are unele valori maxime și minime extreme. Părțile luminoase ale serviciului îl fac unul dintre cele mai bune din jur, dar problemele sale sunt prea mari pentru a fi ignorate. 

Sunteți de acord că Namecheap este opțiunea mai bună? De ce sau de ce nu? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Ca întotdeauna, mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map