monday.com vs Trello: o luptă Kanban pentru 2020

Există multe lucruri de luat în considerare atunci când alegeți un instrument de gestionare a proiectului. Utilizabilitatea este una dintre cele mai mari și vom analiza două dintre cele mai puternice instrumente din zona respectivă. În această comparație Trello vs. monday.com, vom decide care este cea mai bună opțiune pentru cei care își doresc o viață ușoară.


Trello este ușor de utilizat. Facem acest lucru aici la Cloudwards.net. Alte companii care îl folosesc includ National Geographic, Kickstarter și Google, deci suntem în companie bună. Gigantul software australian, Atlassian, a fost încasat cu 425 de milioane de dolari în urmă cu câțiva ani, deci este un jucător important pe piață. Citiți mai multe despre asta în recenzia noastră Trello.

monday.com este o vedetă în creștere, care are peste 50.000 de echipe pe cărțile sale, un salt mare de când l-am revizuit acum câteva luni. Are clienți precum Philips, Carlsberg și Discovery. Am rămas impresionați de aceasta în revizuirea noastră monday.com și am plasat-o pe primul loc în cea mai bună listă de software de gestionare a proiectelor noastre.

Ambele instrumente sunt veterani în față și au apărut în capetele anterioare. Trello a câștigat comparația noastră Trello vs. Jira, dar a pierdut în concursul nostru Wrike vs. Trello, în timp ce monday.com a obținut victorii în lupta noastră monday.com vs. Jira și monday.com vs. Wrike.

Configurarea unei lupte: Trello vs. monday.com

Vom compara aceste instrumente în patru runde. Cei mai buni din fiecare rundă câștigă și orice concurent câștigă cel mai mult ia concursul. Dacă tot la sfârșit a fost legat, ne vom gândi la ce instrument și-a câștigat runda mai convingător.

În primul rând, vom analiza gama de funcții pe care le oferă fiecare platformă. Vom lua în considerare structura de bază a fiecărui instrument, diferitele moduri de a vizualiza proiectele și lucrurile tale, cum ar fi spațiul de stocare, aplicațiile oferite și extensiile.

În runda de preț, vom vedea care este cel mai ieftin, precum și vom analiza planurile și opțiunile de plată. Flexibilitatea și încercările libere lungi vor înscrie bine. Avem în vedere valoarea, nu doar să mergem cu cel mai mic preț.

Ușurința de utilizare ar trebui să fie aproape, ambele instrumente excelând în acea zonă. Este important să prezentăm funcțiile într-un mod accesibil și cu o interfață clară, intuitivă. Trello și monday.com fac asta. Oricât de câștigă această rundă va fi câștigat.

În cele din urmă, vom analiza securitatea și confidențialitatea. Nu-ți este niciodată mai important să îți păstrezi informațiile din mâinile greșite decât atunci când folosești norul și vom vedea ce combatant te menține în siguranță. Dacă vă preocupă să vă mențineți în siguranță online, articolul nostru despre infracțiuni informatice vă va ajuta.

1

Caracteristici

Vom analiza ce face fiecare instrument. Ceea ce oferă va decide dacă vă este util.

Există un set comun de funcții pe care majoritatea software-urilor de gestionare a proiectelor le au, cum ar fi sarcini și diferite modalități de vizualizare a acestora. Vom vedea cum Trello și monday.com se diferențiază oferind mai multe modalități de a vă organiza proiectele, integrările cu alte platforme și orice altceva din comun.

Trello

Trello este un instrument simplu care se bazează aproape în întregime în viziunea sa kanban. Creați coloane și adăugați carduri la ele. Cardurile sunt târâte de la coloană la coloană pentru a arăta starea lor sau cine le este atribuit. Coloanele pot fi numite ceea ce doriți. O configurație tipică este „a face”, „a face” și „a face”. Dacă aveți tot ce aveți nevoie, atunci este grozav, dar există mai mult pentru Trello decât asta.

Trello-bord

Puteți atașa fișiere pe plăci, cu limite de dimensiuni de la 10 MB la 250 MB în funcție de planul dvs. Puteți evita aceste limite utilizând un serviciu extern. Citiți cel mai bun articol de stocare în cloud pentru opțiuni.

Cardurile pot fi alocate membrilor echipei, clasificate și date limită. Acestea pot include subtasco-uri, dar gestionarea dependenței nu este disponibilă în mod implicit. Trello include, de asemenea, personalizări, cum ar fi autocolante și emoji.

Are multe „power-ups” care vă permit să adăugați tot felul de funcții. Sunteți limitat la un bord pe planul gratuit, dar asta vă permite să experimentați și să faceți upgrade la un plan plătit dacă aveți nevoie de mai multe.

Există tot felul de power-up-uri și vă permit să adăugați vizualizările și funcțiile găsite în alte instrumente. De asemenea, puteți utiliza date în alte platforme prin intermediul power-up-urilor. De exemplu, pornirea Zapier vă permite să accesați date în peste 1.500 de aplicații.

Trello-Butler

Pluginul „majordom” vă permite să automatizați sarcinile și, în ciuda faptului că este o caracteristică puternică, nu este mult mai greu de utilizat decât restul Trello. Puteți crea butoane cu acesta care efectuează mai multe acțiuni pe carduri, permițându-vă să faceți lucrurile mai repede.

Cu versiunea sa de browser completată de aplicații mobile și desktop, puteți utiliza Trello pe aproape orice dispozitiv.

monday.com

Proiectele monday.com au panouri realizate din „pulsuri”. Impulsurile sunt obiecte individuale, echivalente cu cărțile din Trello. Puteți personaliza datele pe care le conțin, adăugând câmpuri pentru text, persoane sau date și puteți avea mai multe versiuni ale fiecărui tip de câmp, ceea ce îl face un instrument versatil.

de luni până bord

monday.com are multe vizualizări, care se deblochează pe măsură ce înaintați prin planurile sale. Dacă aveți nevoie doar de vizualizarea sa kanban, poate doriți să luați în considerare Trello, deoarece trebuie să plătiți pentru asta cu monday.com. Însă dincolo de asta, totuși, monday.com are o selecție mai largă de vizualizări.

În plus față de vizualizarea kanban, există urmărirea timpului și vizualizările graficului, precum și o cronologie și un calendar. monday.com vă permite să păstrați filele despre cine face ce face cu jurnalul său de activități, care vă arată ce modificări au făcut toți.

Există o mulțime de spațiu pentru fișiere, cu 5 GB spațiu de stocare în cloud pentru a fi utilizat în planul de bază. Spațiul devine nelimitat la nivelul Pro.

monday.com are o structură simplă, evitând subtasco-urile și dependențele după alegere. Le consideră rău, care ar putea suna extrem, dar suntem de acord că este posibil ca lucrurile să fie uitate dacă sunt create în cadrul unor sarcini la care nu te uiți. Cu monday.com, nu există nicio șansă să se întâmple asta.

Dacă nu sunteți de acord și doriți relele subtascilor și ale gestionării dependenței, accesați partea întunecată în recenzia noastră pentru Wrike.

monday-integrari

monday.com se integrează cu multe servicii. Puteți utiliza Dropbox, Slack și chiar Trello. Ca și în cazul Trello, integrarea Zapier vă permite să lucrați cu date într-o mulțime de aplicații.

Există aplicații mobile pentru Android și iOS, dar spre deosebire de Trello, nu are aplicații pentru desktop.

Gânduri rotunde

monday.com are multe vizualizări și articole personalizabile care vă permit să ajustați-l la nevoile dvs. Trello păstrează lucrurile mult mai simplu. Fără power-ups, este, probabil, prea simplu să treci linia de la managementul sarcinilor la managementul de proiect.

Ambele platforme au însă multe integrări și extensii. Ne place în mod deosebit sistemul de automatizare „majordom” al lui Trello. Trello are și aplicații pentru desktop.

Acestea fiind spuse, monday.com câștigă aici. Vă permite să faceți mai multe și puteți personaliza plăcile sale. Trello are foarte multe posibilități de extindere cu power-up-urile sale, dar gama largă de vizualizări și funcțiile încorporate de monday.com o pun în față.

Runda: Caracteristici Punct pentru monday.com

Logo Trello
logo monday.com

2

Preț

În continuare, vom compara concurenții la preț. Mai ieftin este mai bun, dar instrumentele trebuie să ofere valoare și pentru bani. Opțiunile flexibile, metodele de plată și încercările gratuite sunt plăcute de văzut, la fel ca reducerile pentru educatori și nonprofitti.

Dacă sunteți în căutarea unei alte platforme ieftine cu un plan gratuit, consultați recenzia ClickUp.

Trello

Trello are un nivel gratuit care vă permite să îl utilizați ca o simplă placă kanban cu o singură pornire. Nu puteți bate gratuit și funcționează bine. Anumite oferte gratuite încearcă să te transforme în actualizare, dar Trello este utilizabil și se potrivește multor persoane, așa cum este.

Cu toate acestea, există o mulțime de motive pentru a utiliza planurile plătite. Limita de dimensiune a atașamentului crește de la 10 MB la 250 MB și puteți utiliza mai multe alimentări pe bord. Pluginul „majordom” îmbunătățește, de asemenea, planul plătit, limitele de utilizare ușurând și dispărând complet la nivelul Enterprise.

Trello-stickuri

Utilizatorii plătitori obțin funcții de personalizare suplimentare, precum mai multe autocolante și emoji. Puteți încărca fundalul dvs. pe planuri plătite, astfel încât să puteți face plăcile să se simtă ca ale voastre.

În plus față de planurile echipei, persoanele fizice pot beneficia de funcții suplimentare cu Trello Gold. Costă 3,75 USD pe lună, cu mult mai puțin decât planul Business Class.

Facturarea se face de obicei cu card de credit, dar puteți solicita alte metode dacă plătiți peste 5000 de dolari pe lună.

Nivel: Preț pe utilizator pe lună:
LiberLiber
Clasa de afaceri$ 9.99
Afacere20,83 USD (dar scade cu numărul de utilizatori)

monday.com

Plătiți pentru fiecare grup de cinci utilizatori cu monday.com, ceea ce sună prost, dar vă poate economisi timp în care oamenii noi se alătură echipei, iar prețurile sunt mai ieftine decât multe instrumente, oricum. Spre deosebire de Trello, monday.com nu oferă un plan gratuit. Cea mai ieftină opțiune este de 25 USD pe lună pentru un grup de cinci utilizatori, ceea ce este în continuare o valoare bună.

Planul de bază vă oferă vizualizarea kanban și 5 GB stocare. La nivelul standard, deblochezi cronologia, calendarul și vizualizarea hărții și obții 50 GB spațiu. Planul Pro adaugă urmărirea timpului, diagrame și formule, împreună cu oferirea de spațiu de stocare nelimitat.

Toți utilizatorii obțin autentificarea în doi factori, dar veți avea nevoie de planul Pro pentru a utiliza autentificarea Google. Utilizatorii Enterprise obțin jurnalele de audit, gestionarea sesiunilor și posibilitatea de a regla permisiunile utilizatorilor. De asemenea, beneficiază de o pregătire individuală și un manager de succes dedicat clienților.

monday.com oferă o probă gratuită de 14 zile, astfel încât să o puteți testa fără obligație.

Plan: Preț (lunar):
De bază$ de 25
Standard$ 39
Pro$ 59 la
Afacere$ 118

Rundă Două Gânduri

Dacă nu doriți să cheltuiți nimic, Trello câștigă nu numai această rundă, ci întregul concurs în mod implicit, deoarece are un nivel gratuit și este unul bun. monday.com îți cere să-ți deschizi portofelul, dar oferă o mulțime de bani. Nivelurile sale mai ridicate nu sunt nici atât de scumpe, așa că puteți obține funcțiile sale avansate la un preț decent.

În general, însă, deoarece Trello are un nivel gratuit care este bun, câștigă această rundă. Puteți citi despre un alt instrument cu un plan gratuit bun în recenzia noastră Freedcamp.

Runda: punct de preț pentru Trello

Logo Trello
logo monday.com

3

Ușurință în utilizare

Ne uităm aici la ușurința de utilizare și accesibilitate. Toate funcțiile din lume nu sunt bune dacă nu puteți descoperi cum să profitați de ele. O interfață puternică și ușor de citit, cu îndrumări și asistență abundente va avea un punctaj bun.

Ambele instrumente sunt puternice în acest domeniu. Interfața de excepție a monday.com este puterea sa principală, iar ușurința de utilizare a lui Trello este, din nou, un motiv important pentru a o utiliza. Această rundă va fi un concurs la fel de brutal pe măsură ce instrumentele prietenoase și colorate se pot aduna.

Utilizabilitatea Asana îi oferă lui Trello și monday.com o alergare pentru banii lor și puteți citi în recenzia noastră despre Asana. Ghidul nostru pentru începători Asana vă va ajuta să începeți și cu acesta.

Trello

Am acoperit elementele de bază ale Trello în ghidul nostru pentru începători Trello. Acesta este un loc minunat pentru a începe dacă doriți să vedeți ce poate face pentru voi.

Nu este nevoie de mult timp pentru a descoperi, cu o interfață clară care arată coloanele umplute cu carduri. Glisați cărți de la coloană la coloană și faceți clic pe ele pentru a actualiza datele pe care le conțin. Este simplu și ușor.

Trello-card-detaliu

Funcțiile mai avansate sunt de asemenea bine proiectate. Chiar și instrumentul de automatizare, „majordom”, este cât se poate de simplu, cu controale auto-explicative care vă permit să profitați de funcționalitatea sa puternică.

Trello-comenzi rapide

Există o listă utilă de comenzi rapide pentru a vă ajuta să lucrați mai repede. Există, de asemenea, multe șabloane și exemple de utilizat ca punct de plecare dacă nu doriți să începeți de la zero.

Trello vă oferă mult suport, cu ghiduri și o bază de cunoștințe detaliată care explică modul în care funcționează caracteristicile sale.

Dacă doriți să vă mutați echipa în cloud, dar aveți mai puțini membri tehnici cu rezerve în acest sens, Trello este una dintre cele mai bune opțiuni. Este ușor și o introducere excelentă în instrumentele bazate pe cloud.

monday.com

monday.com are un aspect care folosește bine spațiul și culoarea în timp ce intră mult pe ecran. Este simplu să vă înscrieți și primiți propriul dvs. subdomeniu pentru echipa dvs..

monday.com este un instrument mai complicat decât Trello, dar interfața parcurge un kilometru suplimentar pentru a-l face ușor de utilizat. Este cea mai bună interfață pe care am văzut-o în categoria de management de proiect. Te ajută la fiecare rând. Există animații subtile care vă arată ce să faceți în continuare și ce se va întâmpla dacă faceți clic pe lucruri.

-șablon luni

monday.com include o selecție de peste 70 de șabloane pentru a vă ajuta să începeți și vă oferă îndrumări pentru a alege unul, care vă ajută să faceți o alegere mai informată decât ați face cu cele mai multe instrumente.

De asemenea, are o bază de cunoștințe cuprinzătoare și asistență rapidă pentru clienți care a răspuns la ancheta noastră în doar patru minute.

Citiți recenzia noastră Basecamp pentru a afla despre un alt instrument care a răspuns la ancheta noastră de asistență în timp dublu-rapid.

Runda trei gânduri

Acesta este unul greu de apelat. Trello este probabil cel mai ușor de utilizat în categoria de management de proiect. monday.com este mai greu, dar mai sofisticat. Interfața sa este remarcabilă, însă, făcând o treabă excelentă de a vă arăta ce ar trebui să faceți în continuare și ce efect vor avea acțiunile voastre.

Cu toate acestea, este ușor de utilizat, nu o interfață, așa că îl predăm către Trello. Dacă nu vă dați seama cum să utilizați Trello, ar trebui să rămâneți la pix și hârtie. Monday.com este, de asemenea, fantastic pentru a vă ajuta, astfel încât nu există niciun motiv pentru a fi lăsat să-l folosească din motive de utilizare.

Runda: Punctul de utilizare ușor pentru Trello

Logo Trello
logo monday.com

4

Securitate & intimitate

În continuare, vom evalua securitatea și confidențialitatea pentru a vedea dacă monday.com și Trello sunt la fel de bune pentru a vă păstra în siguranță, pentru că sunt accesibili. Vom analiza criptarea, certificările și opțiunile pe care vi le oferă pentru a ajusta lucrurile la nevoile dvs..

Trello

Trello are o cantitate surprinzătoare de caracteristici de securitate, oferind toate lucrurile standard pe care ne așteptăm să le vedem. Citiți articolul nostru de securitate online pentru mai multe despre subiect.

Trello folosește criptarea puternică, cu 128 de biți TLS pentru date în tranzit și 256 biți AES pentru date în stocare.

Acesta oferă bonuri pentru buguri, astfel încât băieții buni să poată găsi probleme înainte ca băieții răi să-i găsească. De asemenea, are certificare externă cu certificate SOC2 tip 1 și certificate PCI DSS. Trello este acoperit de UE-SUA. și elvețian-U.S. cadre de protecție a vieții private.

Opțiunile sale avansate includ dezactivarea contului și înregistrarea restricționată în domeniu, astfel încât să vă asigurați că accesul este limitat la persoanele care lucrează la compania dvs. Puteți controla permisiunile și puteți alege modul în care sunt utilizate pornirile și atașamentele.

-admin Luni

Puteți solicita, de asemenea, ștergerea datelor proiectului, Trello eliminând datele personale în termen de 30 de zile de la închiderea contului.

Trello include autentificarea cu doi factori, precum și conectarea SAML și Google OAuth, astfel încât sunteți protejat împotriva autentificărilor necinstite.

monday.com

monday.com se potrivește cu Trello la criptare, TLS v1.2 utilizat pentru datele în tranzit și AES 256 biți pentru date în repaus. Este conform cu UE-SUA. și scuturi de confidențialitate din Statele Unite ale Americii, precum și Regulamentul general privind protecția datelor. Are certificare SOC 2 tip 2 și câteva certificate ISO.

De asemenea, are o autentificare cu doi factori, pe care o puteți citi în articolul nostru de autentificare cu doi factori.

Există mai multe opțiuni pentru utilizatorii Enterprise, care pot vizualiza jurnalele de audit care afișează informații despre utilizatorii care se conectează la conturile lor. Citiți recenzia noastră pentru ProWorkflow pentru un alt instrument care verifică bine.

De asemenea, primiți înregistrări restricționate în domeniu și puteți îmbunătăți securitatea de conectare cu autentificarea SAML și Google. Puteți controla politica de parolă.

Rotund Patru Gânduri

Ambele instrumente oferă multe aici, cu o criptare puternică, o gamă de certificări și opțiuni pentru a vă regla securitatea. Aceștia oferă autentificarea a doi factori tuturor utilizatorilor, ceea ce este un plus, dar nu ajută la separarea acestora. Preferăm selecția de opțiuni monday.com are totuși și, de asemenea, apreciem cât de simplu este să faci schimbări. monday.com ia acest lucru printr-un șoaptă.

Runda: Securitate & Punct de confidențialitate pentru monday.com

Logo Trello
logo monday.com

5

Verdictul

Monday.com luând runda finală lasă lucrurile la două runde pe rând, oferindu-ne o decizie grea de luat. monday.com a câștigat clar în ceea ce privește funcțiile, dar a avansat în ceea ce privește securitatea. Trello a câștigat la preț și ușurință de utilizare. Totuși, ușurința de utilizare ar putea fi în orice fel. Trello l-a câștigat în mare măsură fiind mai simplu, monday.com oferind un design mai puternic.

Este runda la care ne-am gândit cel mai greu și asta înseamnă că predăm concursul general la monday.com. Având setul său larg de caracteristici și capacitatea de utilizare remarcabilă, s-ar simți nedrept să îi dai concurs lui Trello doar pentru că este mai simplu.

Câștigător: monday.com

Cu toate acestea, nu scoateți la cap nou. Ca un instrument simplu și ușor, este greu de învins și este gratuit dacă nu ai nevoie de funcțiile sale mai avansate.

Ambele instrumente sunt ușor de utilizat, marcând bine utilizabilitatea. monday.com oferă mai multe funcții și face o treabă excelentă pentru a le face utilizabile, în timp ce Trello este o alegere excelentă pentru cei noi care lucrează în cloud.

Dacă aveți experiență cu Trello și monday.com, vă rugăm să vă împărtășiți părerile despre cum se compară în comentarii. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me