HostGator vs GoDaddy: o bătălie din 2020 a titanilor

HostGator și GoDaddy sunt două dintre cele mai mari nume din web hosting. Sunt gât și gât, dar din diferite motive. HostGator prezintă câteva atribute puternice, dar se luptă în alte domenii, în timp ce GoDaddy ar putea utiliza ușoare îmbunătățiri de-a lungul bordului. 


GoDaddy găzduiește de aproape 10 ori mai multe site-uri decât HostGator și nu poate fi o greșeală. În această comparație HostGator vs. GoDaddy, vă vom ajuta să determinați care este cea mai bună opțiune pentru dvs. Pe parcursul a cinci runde, vom juca cele două servicii unul față de celălalt, declarând câștigător general la final. 

După cum puteți vedea în comparația noastră DreamHost vs. Bluehost, aceste lucruri sunt adesea mai nuanțate decât atât. Dacă doriți să citiți mai multe despre concurenții noștri, consultați recenzia noastră HostGator și recenzia GoDaddy.

Configurarea unei lupte: HostGator vs. GoDaddy

După cum am menționat, comparația noastră va avea loc pe cinci runde. Aceste runde sunt caracteristici, prețuri, ușurință în utilizare, viteză de funcționare și siguranță și confidențialitate. Putin observați că rundele corespund criteriilor din recenziile noastre, cu mai puțin de câteva secțiuni. Acest lucru este intenționat, dar nu omitem aspecte importante ale serviciilor. 

Este greu de spus că tipurile de găzduire sunt la fel de importante ca viteza, de exemplu, așa că am condensat câteva secțiuni în alte zone. Singura excepție este sprijinul, care, în mare parte, nu este mare lucru. HostGator și GoDaddy oferă asistență decentă, doar nu la nivelul, să zicem, Hostinger (citiți recenzia noastră Hostinger). 

Cinci runde înseamnă că va fi și un câștigător clar. Fiecare rundă valorează un punct și orice serviciu are trei sau mai multe puncte va câștiga meciul. Deși aceasta este o modalitate excelentă de a vedea rapid care dintre servicii preferăm, vă recomandăm să citiți fiecare secțiune pentru a vedea de ce am ales un serviciu pe celălalt. 

1

Caracteristici

Caracteristicile sunt din ce în ce mai importante pentru găzduirea web. De exemplu, creditele publicitare gratuite pentru iPage nu se acumulează pe serverele LiteSpeed ​​ale Hosting24 (citiți recenzia noastră pentru iPage și recenzia Hosting24). Această primă rundă nu va privi numai funcțiile oferite de GoDaddy și HostGator, dar va analiza, de asemenea, cât de utile și importante vor fi aceste funcții pentru site-ul dvs. web.

HostGator

HostGator este deținut de Endurance International Group și, dacă ați citit recenzia noastră Bluehost, știți că asta înseamnă multe funcții. Totul, de la integrarea Google G Suite până la CodeGuard până la SiteLock este oferit, dar multe dintre aceste completări sunt ascunse în spatele funcțiilor de plată. 

Planurile partajate, de exemplu, vin doar cu câteva suplimente. Aveți 200 de dolari în credite publicitare pentru Bing și Google și acces la toți instalatorii prin intermediul programului de instalare a aplicației Softaculous. Deși nu ne plângem despre creditele publicitare, lucruri precum stocarea în stare solidă, software-ul serverului LiteSpeed ​​și memoria cache vor ajuta la conducerea traficului cu peste 100 USD în anunțurile Google. 

Acestea fiind spuse, planurile WordPress gestionate rezolvă multe dintre problemele partajate. Deși HostGator nu a făcut cel mai bun site de găzduire web pentru ghidul WordPress, există o mulțime de funcții excelente, inclusiv backup-urile zilnice CodeGuard și securitatea site-ului SiteLock. Planurile sunt gestionate pe deplin, ceea ce înseamnă că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la actualizări.

Dacă doriți să mergeți cu ceva mai simplu decât WordPress, HostGator oferă doi constructori de site-uri, deși unul este clar superior. Constructorul de site-uri Gator, pe care HostGator a dezvoltat-o ​​în interior, este utilizabil, dar nu va face cel mai bun ghid pentru constructorii de site-uri web, după cum puteți vedea în recenzia noastră Gator. 

interfață weebly

Un constructor de site-uri care a făcut acest ghid, însă, este Weebly, care oferă și HostGator. Versiunea gratuită a Weebly este inclusă cu fiecare plan partajat și, deși este limitată în numărul de pagini și media pe care le puteți utiliza, este completată în alt mod. Asigurați-vă că citiți recenzia noastră Weebly pentru a afla mai multe. 

Hai tăticu

Deși diferă mult în alte domenii, GoDaddy și HostGator sunt similare atunci când vine vorba de funcții. Ca și concurentul său, GoDaddy are multe caracteristici, dar va trebui să cheltuiți mult pentru a le accesa. Înțelegem rezervarea unor caracteristici pentru planuri scumpe, dar multe dintre elementele esențiale se află în spatele unui plan de lucru. 

GoDaddy nu oferă backupuri zilnice, scanare malware sau certificat SSL / TLS cu planurile sale partajate, cu excepția cazului în care sunteți dispus să plătiți în plus. Copiile de rezervă sunt de 3 USD pe lună, un certificat este de 7 dolari, iar scanarea malware este de 6 $ suplimentară. Puteți plăti de două ori mai mult decât pachetul dvs. de găzduire doar în suplimente. 

Acest lucru pare banal, mai ales în comparație cu Namecheap, care include aceste caracteristici și face pachetele mai ieftine (citiți recenzia noastră Namecheap). Și mai rău este lipsa unui constructor de site-uri. Ca și HostGator, GoDaddy are propriul său site web. După cum puteți citi în recenzia GoDaddy GoCentral, nu este cel mai bun, dar nu este rău,.

Cu toate acestea, nu puteți utiliza creatorul de site-uri decât dacă achiziționați un plan specific. Nu este inclus în găzduirea dvs. și luând în considerare gazdele web, cum ar fi A Small Orange integrate cu Weebly gratuit, omisiunea lui GoDaddy se simte lacomă (citiți recenzia noastră A Small Orange). 

Acestea fiind spuse, cum ar fi HostGator, planurile WordPress gestionate de GoDaddy sunt impresionante. Acestea vin cu toate caracteristicile lipsite de planurile partajate, dar veți plăti un ban destul de bun pentru a le obține. Costul este atât de mare, de fapt, încât este probabil mai bine să mergeți cu o gazdă, cum ar fi Kinsta pentru WordPress (citiți recenzia noastră Kinsta).

Gânduri rotunde

HostGator și GoDaddy nu sunt impresionante atunci când vine vorba de caracteristici, în special la planurile partajate. Cu toate acestea, există o diferență clară în ceea ce privește constructorul de site-uri inclus. HostGator vă oferă două opțiuni gratuit, în timp ce GoDaddy ascunde o singură opțiune în spatele unui panou de plată. 

Acestea fiind spuse, dacă nu vă interesează utilizarea unui constructor de site-uri, această diferență nu contează. Cu toate acestea, este important pentru noi, așa că oferim câștigul pentru HostGator.

Runda: Caracteristici Punct pentru HostGator

Logo HostGator
Logo GoDaddy

2

Prețuri

Este ușor să analizezi prețurile furnizorilor pentru a vedea care este mai ieftin, dar, din păcate, găzduirea web este mai complexă decât asta. După cum puteți vedea în review-ul nostru Arvixe, serviciile de găzduire web folosesc o mulțime de shenanigane pentru a face ca prețul să pară mai mic decât este. Această secțiune nu va analiza doar valoarea fiecărui serviciu, ci va analiza, de asemenea, cât de transparent este serviciul în ceea ce privește prețul. 

HostGator

HostGator, la fel ca mulți frați ai EIG, nu are clar despre prețuri (citiți recenzia noastră HostMonster pentru un alt exemplu în acest sens). Tarifele arată excelent atunci când arunci o privire la o pagină de produs, dar checkout-ul spune o altă poveste. Prețul listat este numai dacă achiziționați trei ani de găzduire în avans. 

Deși oferirea de reduceri pentru planurile pe mai mulți ani nu este neașteptată, HostGator vă pedepsește că veți avea o durată mai scurtă. Oferă între un an și un an, precum și termeni de unu, trei și șase luni. Însă, cu ultimele durate mai mult decât dublează prețul. Cel mai ieftin plan comun, care costă, în mod normal, mai puțin de 3 dolari, de exemplu, sare la aproape 11 dolari. 

Comparativ cu gazda ieftină, cum ar fi 1&1 IONOS, HostGator este costisitor, dar pare în acest fel cu gazdele web chiar la un preț rezonabil, cum ar fi A2 Hosting (citiți recenzia noastră de hosting A2 și 1&1 recenzie IONOS). În plus, reducerile se aplică numai pentru un an sau mai mult. Dacă vă interesează planurile de trei sau șase luni, veți plăti în continuare același preț ca și în cazul unui plan lunar. 

Acestea fiind spuse, fereastra de rambursare este generoasă. Aveți 45 de zile să vă răzgândiți și, deși am văzut ferestre mai lungi de la DreamHost, A2 Hosting și InMotion Hosting, HostGator oferă mai mult timp decât majoritatea (citiți recenzia noastră de Hosting InMotion).

Hai tăticu

GoDaddy are și prețuri proaste, nu numai pentru că pagina sa de produse este înșelătoare, ci și pentru că pedepsește pe cei care doresc să obțină o durată mai scurtă. De exemplu, cel mai ieftin plan partajat este de 3 dolari pe lună dacă cumpărați trei ani, dar se reînnoiește la 8 dolari pe lună. Aceste tarife sunt standard pentru găzduirea partajată ieftină, dar dacă primiți o durată de trei luni, prețul sare la 11 dolari pe lună. 

Este suficient să spunem că GoDaddy nu este specializat în găzduire web ieftină. Planurile sunt scumpe, lipsite de caracteristici și confuze. Chiar și în comparație cu A2 Hosting, alinierea planului este densă și, cu o segmentare atât de ciudată a funcțiilor, este dificil să știi ce plan ar trebui să cumperi. 

Preferăm linia site-ului SiteGround. După cum puteți vedea în review-ul nostru SiteGround, acesta echilibrează o linie lungă de planuri prin asigurarea funcționărilor esențiale între ele. După cum am menționat, GoDaddy nu face acest lucru, ceea ce duce la mai multe niveluri între tipurile de găzduire și un proces de încărcare mai confuz. 

În plus, politica de rambursare este oribilă. GoDaddy oferă standardul de 30 de zile pentru a vă primi banii înapoi, însă citirea amprentelor amintite dezvăluie că fereastra se aplică numai dacă achiziționați un an sau mai mult de găzduire. Dacă mergeți cu o durată mai scurtă, indiferent de tipul de găzduire, primiți doar 48 de ore pentru a vă răzgândi.

Rundă Două Gânduri

Nu ne place niciun furnizor atunci când vine vorba de stabilirea prețurilor, dar HostGator ne enervează mai puțin decât GoDaddy. Deși nu suntem încă fani ai prețurilor înșelătoare, HostGator nu este prea ofensator. GoDaddy, pe de altă parte, se apropie de nivelurile de înșelăciune ale Arvixe. Acest lucru combinat cu teribila politică de rambursare îl împinge pe HostGator și mai departe.

Runda: punct de preț pentru HostGator

Logo HostGator
Logo GoDaddy

3

Ușurință în utilizare

Deși rundele unu și două au fost egalate în mod egal, a treia rundă arată o plecare pentru aceste două gazde. Nici unul dintre acestea nu este greu de utilizat – citiți recenzia noastră FatCow pentru un exemplu de gazdă web care este – dar unul are clar avantajul. În această rundă, vom analiza cât de ușor este să obțineți verificarea și cât de simplu este să vă gestionați site-ul.

HostGator

HostGator a fost unul dintre primele mărci EIG care a pus în aplicare panoul de control în creștere pe care l-am văzut din Bluehost, HostMonster și JustHost (citiți recenzia noastră JustHost). Așa cum s-a întâmplat atunci când am revizuit aceste servicii, panoul de control este excelent, dar a ajunge acolo este o problemă. 

Există două motive pentru asta. Primul este că există logins separate pentru HostGator și constructorul de site-uri Gator, în ciuda faptului că puteți utiliza Gator cu pachetul de găzduire. În plus, HostGator nu vă trimite la checkout în panoul de control. Mai degrabă, vă trimite mai multe e-mailuri, dintre care unul are informațiile dvs. de conectare, așa că trebuie să faceți o filă pentru a găsi unde să vă autentificați. 

Parola generată este exact aceea: generată. Trimiterea prin e-mail se referă, de asemenea, la cum puteți citi în ghidul nostru de securitate prin e-mail. Faptul că e-mailurile pot fi trimise printr-o conexiune necriptată în cazul în care strângerea de mână eșuează înseamnă că informațiile dvs. de conectare ar putea fi expuse, ceea ce am avut probleme în revizuirea noastră LunarPages.

Pe scurt, ar trebui să vă schimbați parola, de preferință folosind unul dintre cei mai buni manageri de parole, cum ar fi Dashlane (citiți recenzia Dashlane). 

Totuși, problemele din timpul efectuării plății sunt rezolvate rapid de panoul de control. HostGator folosește același cPanel modificat pe care l-am văzut cu Bluehost, ceea ce a făcut-o la cea mai bună pagină de găzduire web cu lista cPanel..

Hostgator-review-cpanel

Cele mai relevante informații sunt afișate mai întâi, cu unele dintre opțiunile de nișă retrogradate în colțurile întunecate ale interfeței. Acest lucru face ca panoul de control să fie excelent pentru începătorii care își primesc picioarele de mare cu gazduire web, permitând totodată utilizatorilor de energie să acceseze opțiunile de care au nevoie..

Hai tăticu

GoDaddy nu este în mod dificil de utilizat – folosește cPanel, site-ul web și tabloul de bord sunt moderne și există o mulțime de opțiuni pentru utilizarea energiei electrice, dar se întâmplă multe. Ca gazdă-registru-convertit-web-gazdă, GoDaddy nu s-a mutat pe deplin pentru a-și acomoda clienții din partea de gazdă, creând o experiență confuză și neplăcută. 

După cum am menționat, alinierea planurilor este densă, ceea ce face dificil să găsești ceea ce ai nevoie. Nici navigarea nu ajută. GoDaddy are mai multe pagini de produse pentru fiecare linie de servicii, cu moduri diferite de a accesa fiecare. Totuși, aceste metode nu sunt consecvente, astfel încât filarea unui anumit tip de găzduire vă poate prezenta o nouă linie de planuri sau o altă pagină de produs.. 

Este o mishmash de servicii care nu colaborează, ceea ce face experiența generală incomod. Acest lucru este reflectat în panoul de control, care pune un accent puternic pe domeniile pe care le-ați înregistrat, mai degrabă decât pe găzduirea dvs. Opțiunile standard pe care le-am văzut de la un furnizor precum Site5 nu sunt prezente (citiți recenzia site-ului nostru 5). 

GoDaddy-review-cpanel

Singura grație salvatoare este cPanel, la care puteți accesa dând clic pe „gestionați” lângă pachetul dvs. de găzduire. Este o versiune bogată standard a cPanel, care este mai bună decât nimic, dar am văzut că serviciile precum WestHost aruncă o privire mai familiară (citiți recenzia noastră WestHost). cPanel este un dezavantaj, dar este posibil să fie mai dificil decât merită.

Runda trei gânduri

HostGator a înregistrat câteva etape greșite în timpul înregistrării, dar am văzut asta cu chiar și gazdele web axate pe întreprinderi, cum ar fi Pagely (citiți recenzia noastră Pagely). Panoul său de control, pe de altă parte, nu este egal. GoDaddy are și mai multe probleme în timpul înregistrării și oferă doar versiunea standard a cPanel pentru problemele tale.

Runda: Punct de ușurință de utilizare pentru HostGator

Logo HostGator
Logo GoDaddy

4

Viteza și timpul de funcționare

Testarea noastră de viteză constă din două repere: Testul vitezei Pingdom și impactul sarcinii. Lansăm un site web folosind cea mai ieftină opțiune partajată disponibilă, instalăm o copie goală a WordPress și adunăm numere din punctele noastre de referință. Între cele două, putem observa nu numai cât de rapid răspunde site-ul pentru un utilizator individual, dar și modul în care se ocupă de a fi sub sarcină. 

Pe parcursul acestei runde, vom compara rezultatele pe care le-am colectat de la HostGator și GoDaddy în timpul recenziilor noastre și vom discuta despre ce garanție de funcționare, dacă există, există..

HostGator

HostGator a avut rezultate slabe în timpul testului de viteză Pingdom. A fost acordat 83 din 100, ceea ce sună decent la început, dar este important să ne amintim că site-ul pe care îl testăm nu are conținut pe el, așa că așteptăm scoruri de 90 sau mai mari. Problemele cu un site web normal pot fi rezolvate cu modul nostru de a îmbunătăți ghidul timpilor de încărcare. 

Hostgator-review-viteza-test

Săpând datele, am observat că cea mai mare parte a timpului era atribuită rezoluției DNS și strângerii de mână SSL. Măsura „aștepta”, pe de altă parte, nu a contat prea mult. Acest număr notează cât timp durează serverul să înceapă să trimită date, ceea ce îl face cel mai direct număr de utilizat atunci când vorbim despre viteza de găzduire web.

Load Impact a fost mai bun, dar nu de mult. A trimis 50 de utilizatori virtuali pe server peste cinci minute, iar HostGator a avut o cantitate bună de variabilitate în timpul de răspuns. Nu se află la nivelul GreenGeeks (citiți recenzia noastră GreenGeeks), dar am văzut performanți mai consistenți.

Hostgator-încărcare-impact

Acest lucru este salvat prin garanția uptime. HostGator vă garantează că veți avea 99,9 la sută uptime și, din fericire, nu este doar marketing. Dacă pachetul dvs. scade sub 99,9 la sută uptime, HostGator vă va oferi o întreagă lună de găzduire gratuit. Acest lucru este valabil pentru toate serviciile, dar dedicate, care utilizează un acord separat în care veți primi credit proporțional. 

Hai tăticu

GoDaddy a fost mult mai bun decât HostGator pentru Pingdom Speed ​​Test, dar încă nu a fost la fel de rapid ca Hostinger sau Pagely. Acesta a marcat un 90 din 100, luând puțin timp pentru a vă conecta la server și a rezolva solicitările DNS. Durata de așteptare a fost mai lungă, dar aceasta poate fi îmbunătățită prin compresie și cache. 

GoDaddy-review-viteza-test

Load Impact nu a fost însă excelent. GoDaddy abia a putut ține pasul cu încărcarea modestă, rezultând un număr mare de erori HTTP. Aceste erori sugerează că există prea multe site-uri web găzduite pe serverul comun și nu sunt suficiente resurse pentru acestea. După cum arată graficul de mai jos, majoritatea utilizatorilor virtuali au avut un timp de răspuns de 0 milisecunde, ceea ce înseamnă că site-ul nu a încărcat. 

Cincizeci de utilizatori nu sunt mulți și, deși ne așteptăm la câteva erori pe măsură ce testul se apropie de numărul de utilizatori, GoDaddy a rupt înainte de 15. Asta înseamnă că faptul că o mână de utilizatori pe site-ul dvs. ar putea face inutilizabil pentru oricine dorește să se conecteze.. 

GoDaddy-review-încărcare-impact

Ca și HostGator, garanția de funcționare GoDaddy este de 99,9 la sută, dar este mult mai specifică. Veți primi un credit de găzduire de 5 la sută numai dacă timpul de funcționare scade sub 99,9%. În plus, garanția nu acoperă întreținerea, indiferent dacă este programată sau nu, întreruperi prin e-mail sau întreruperi legate de anumite medii de programare. 

Acestea sunt doar câteva exemple. Termenii de serviciu spun că timpul de oprire este determinat exclusiv de GoDaddy, deci este mereu în aer, indiferent dacă veți primi credit. Există o garanție în vigoare, dar nu ar fi recomandat să ne bazăm pe aceasta. Având în vedere câte prevederi sunt puse pe garanție, este puțin probabil ca GoDaddy să plătească vreodată.

Rotund Patru Gânduri

Această rundă este grea. GoDaddy este cea mai rapidă gazdă web din cutie, dar timpul de încărcare al HostGator poate fi îmbunătățit folosind serverele DNS mai rapide. În plus, HostGator a reușit să țină pasul cu utilizatorii în timpul testului nostru de impact Load și GoDaddy nu. Între garanția uptime și orice altceva, HostGator își câștigă al patrulea câștig.

Runda: viteză și punct de autonomie pentru HostGator

Logo HostGator
Logo GoDaddy

5

Securitate și confidențialitate

Deși HostGator a câștigat deja comparația, vom analiza în continuare securitatea și confidențialitatea, deoarece este un punct deosebit de slab pentru HostGator. GoDaddy nu este mult mai bun, dar lista îngrijorătoare de parteneri publicitari din politica de confidențialitate a EIG ar trebui să fie examinată. 

HostGator

EIG, care deține HostGator, are una dintre cele mai grave politici de confidențialitate pe care le-am văzut. Colectează toate informațiile pe care le poate și folosește aceste informații în scop profit, cu parteneri de publicitate precum Facebook, Google, WP Beginner, Verizon și Bing. Acest lucru combinat cu lipsa de confidențialitate gratuită a domeniului face din HostGator una dintre cele mai neprietenoase gazde web care nu sunt prietenoase.

Dacă vă preocupă să vă protejați informațiile personale, ar trebui să vă adresați unui furnizor precum DreamHost (citiți recenzia DreamHost). Acestea fiind spuse, funcțiile de securitate ale HostGator sunt abundente. Toate planurile sunt prevăzute cu un certificat SSL / TLS gratuit și, având în vedere lista de parteneri de securitate a site-ului EIG, este ușor să obțineți și servicii suplimentare.

Totuși, vă lipsește scanarea malware, copiile de rezervă zilnice și un firewall pentru aplicații web. Deși aceste caracteristici se află pe unele dintre planurile mai scumpe, cei care folosesc cea mai ieftină găzduire partajată vor trebui să plătească o taxă suplimentară. Dacă nu vă puteți permite acest lucru, vă recomandăm să faceți o copie de siguranță a site-ului dvs. web utilizând cele mai bune servicii de backup online. 

În ceea ce privește funcțiile de securitate din partea serverului, este greu de spus ce oferă HostGator. Ca toate gazdele web EIG pe care le-am întâlnit, repetările de asistență cu care am vorbit despre funcțiile de securitate au fost secrete. Am putea specula că HostGator folosește ModSecurity și BitNinja, dar nu ar fi doar asta, speculații. 

Hai tăticu

GoDaddy nu este mult mai bun atunci când vine vorba de securitate sau confidențialitate. Informațiile dvs. sunt încă colectate și vândute partenerilor de publicitate, dar nu putem spune cu certitudine cine sunt. Mai ofensivă este însă lipsa de confidențialitate gratuită a domeniului, având în vedere că GoDaddy și-a construit numele pe înregistrările de domeniu. 

Confidențialitatea domeniului, dacă nu știți, înlocuiește informațiile cu care vă înregistrați domeniul. Deoarece înregistrarea poate fi căutată public, este o țintă principală pentru recoltarea datelor, spam și, uneori, urmărirea. Am văzut că anumite servicii, cum ar fi Midphase, îl includ gratuit, așa că nu există niciun motiv pentru care GoDaddy nu poate (citiți recenzia noastră pentru Midphase). 

Securitatea este o imagine în oglindă a HostGator. Totul este oferit, dar va trebui să plătiți în plus pentru a obține acest lucru. De asemenea, nu putem confirma niciuna dintre caracteristicile de securitate din partea serverului, așa că, deși bănuim că sunt prezente lucruri cum ar fi protecția distribuită împotriva refuzului de refuz de serviciu, nu putem spune cu siguranță. 

Round Five Gânduri

Ignoranța este fericită și, din păcate, este cel mai bun lucru pe care îl putem aduna pentru această rundă finală. Nu am discutat cu confidențialitatea sau securitatea niciunui serviciu, dar știm, cu certitudine, lista partenerilor pe care HostGator o are. În timp ce GoDaddy ar putea avea aceeași listă, dar nu putem spune sigur, ceea ce este suficient pentru a arunca o victorie în. 

Runda: Punct de securitate și confidențialitate pentru GoDaddy

Logo HostGator
Logo GoDaddy

6

Verdict final

Cu patru runde sub centură, HostGator îl dă jos pe GoDaddy. Acestea fiind spuse, multe dintre runde au fost apropiate, ceea ce explică de ce GoDaddy și HostGator stau unul lângă celălalt în recenziile noastre de găzduire web. Pentru că sunt concurenți, sunt foarte asemănătoare. 

Câştigător: HostGator

Deși HostGator este câștigătorul între cei doi, nu este cea mai mare gazdă web de acolo. Vă recomandăm să citiți cel mai bun ghid de găzduire web pentru a vedea furnizorii care ar șterge tabla în comparație cu HostGator sau GoDaddy. 

Sunteți de acord că HostGator este opțiunea mai bună? Există ceva care îți place mai mult la GoDaddy? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map