Egnyte Connect vs OneDrive pentru afaceri

Este dificil să-ți iei rulmenții în lumea largă a serviciilor de stocare în cloud. Acesta este motivul pentru care vă vom ajuta să vă decideți cu această comparație Egnyte Connect vs. OneDrive pentru afaceri. Egnyte Connect este furnizorii noștri de top EFSS, în timp ce OneDrive pentru afaceri vine puțin mai puțin printre cei mai buni furnizori EFSS..


Cu toate acestea, există un caz important pentru ambele.

Serviciile de stocare în cloud se pot concentra pe diferiți factori, precum sincronizarea, securitatea sau partajarea. Îi vom alege pe cei mai importanți și îi vom folosi pentru a face cinci runde pentru acest cap. Totuși, depinde de tine să dai seama care sunt cele mai importante pentru tine.

Dacă aveți nevoie de o soluție simplă de stocare în cloud în loc de cea EFSS, citiți comparația noastră dintre cele mai bune servicii de stocare în cloud. Dacă acest lucru nu vă ajută, citiți cel mai bun ghid al nostru pentru serviciile de stocare în cloud pentru a vă ajuta cu decizia dvs..

Vom avea un câștigător la sfârșitul fiecărei runde și vom încheia cu un câștigător general pentru a vă face mai ușor să alegeți. Dacă aveți deja un favorit, puteți consulta revizuirea noastră separată Egnyte Connect și revizuirea OneDrive for Business pentru mai multe informații.

1

Sincronizare

Viteza dvs. de încărcare depinde de serviciul de stocare în cloud, precum și de furnizorul de servicii de internet și de cât de aproape sunteți de un server. Cel mai bine este dacă serviciul folosește un algoritm de sincronizare la nivel de bloc pentru a accelera transferul fișierelor care au fost deja încărcate. Dacă nu, colaborarea va fi mult mai lentă.

Este excelent dacă puteți limita, de asemenea, lățimea de bandă sau sincronizarea resurselor de calculator.

Egnyte Connect a durat aproape 9 minute pentru a încărca un folder de 250 MB. Alte servicii durează jumătate. Însă încărcarea inițială este lentă cu soluțiile EFSS, iar viteza de sincronizare este mai importantă pentru colaborare. În acest caz, viteza de transfer a Egnyte Connect este rapidă datorită algoritmului său de transfer la nivel de bloc.

După instalarea clientului, acesta adaugă un folder de sincronizare pe desktop. Conținutul pe care îl introduceți va fi sincronizat în cloud. Va rămâne și pe hard disk, cu excepția cazului în care utilizați funcția de sincronizare selectivă, care vă permite să opriți stocarea hard disk-ului pentru foldere și fișiere.

Egnyte are un alt client desktop numit Egnyte Drive care funcționează ca unitate de rețea. Puteți să-l utilizați pentru a accesa conținutul dvs. fără a-l stoca pe hard disk. Durează mai mult să îți deschizi fișierele, dar este mai sigur și împiedică accesul la ele dacă cineva îți fură dispozitivul.

Viteza OneDrive pentru Business pentru încărcările și descărcările inițiale este în concordanță cu alte servicii, dar îi lipsește un algoritm de sincronizare adecvat la nivel de bloc, deoarece funcționează doar cu fișierele Microsoft Office.

Acestea fiind spuse, serviciul are o caracteristică interesantă pe care majoritatea altora nu o are: posibilitatea de a bloca sincronizarea pentru anumite tipuri de fișiere. Dacă doriți un control mai precis, puteți utiliza sincronizarea selectivă pentru a dezactiva sincronizarea pentru anumite dosare sau fișiere.

OneDrive for Business este mai rapid decât Egnyte Connect și poate împiedica sincronizarea anumitor conținut, dar nu are un algoritm de transfer la nivel de bloc care funcționează pe toate fișierele. Egnyte Connect face și ia runda din cauza asta.

Runda: Punct de sincronizare pentru Egnyte Connect

2

Partajarea

Veți dori să partajați fișierele dvs. după ce le-ați încărcat, astfel încât distribuirea ar trebui să fie ușoară, rapidă și capabilă să meargă direct pe marile rețele sociale, persoane fizice și grupuri de persoane. De asemenea, ar trebui să fie disponibile controale de conținut adecvate pentru a vă proteja acțiunile cu datele de expirare, permisiuni și protecție prin parolă.

Cu Egnyte Connect, puteți genera linkuri pentru dosare și fișiere, pe care alții le pot folosi apoi pentru a descărca și vizualiza. Linkul poate fi copiat și lipit pe rețelele de socializare sau prin e-mail. După ce generați una, puteți să o protejați cu o parolă, să setați o dată de expirare, să restricționați descărcările și să primiți o notificare atunci când este folosită. Există, de asemenea, o pagină care arată ce ați distribuit.

Dacă doriți să partajați foldere, puteți face acest lucru făcând clic pe butonul „partajare” asociat cu acestea. După aceea, puteți invita persoane sau grupuri și puteți acorda fiecăreia dintre mai multe permisiuni: „proprietar”, „complet”, „redactor” și „vizualizator”.

Vizualizatorii pot previzualiza și descărca; editorii pot edita, încărca și descărca; persoanele cu permisiuni complete pot încărca, descărca, edita și șterge; iar proprietarii pot face toate acestea, precum și pot gestiona permisiunile.

OneDrive for Business vă permite să partajați conținut prin e-mail sau prin generarea unei legături către un fișier sau folder. Dacă accesați linkul, puteți restricționa accesul la anumite persoane, setați datele de expirare și restricționați distribuirea externă. Serviciul oferă suficiente opțiuni de control al conținutului, dar nu poate crea parole de legătură.

Există o coloană de partajare care arată ce ați împărtășit, dar este incomod când există o mulțime de înregistrări. Ar fi mai util ca o vizualizare separată „partajată” în care puteți vedea tot conținutul.

Egnyte Connect are mai multe opțiuni de control al conținutului, mai multe vizualizări ușor de utilizat, care arată partajările și utilizează permisiunile, astfel încât câștigă această rundă.

Runda: Punct de partajare pentru Egnyte Connect

3

Aplicații pentru productivitate

Această categorie tratează aplicațiile pe care le puteți utiliza pentru a vă spori productivitatea. Unele servicii au aplicații native, în timp ce altele se integrează cu instrumente terțe sau oferă un amestec de ambele abordări. Mulți se integrează cu Google Docs sau Office Online pentru documente și se bazează pe aplicații terțe pentru gestionarea sarcinilor, programare și așa mai departe.

În mod neobișnuit, Egnyte Connect are propriile instrumente de gestionare a sarcinilor pentru a ajuta la supravegherea colaborării, dar se integrează și cu instrumente terțe, cum ar fi Trello. În plus, poate funcționa cu Office Online, Office 365 și suita de birou Google.

Există o mulțime de aplicații din care puteți alege, inclusiv Confluență, Okta și Raken, iar majoritatea sunt gratuite. Vezi toată lista din biblioteca de aplicații.

Productivitatea OneDrive pentru Business nu este surprinzătoare se învârte în jurul Microsoft Office. Dacă alegeți un plan care include Office 365, angajații dvs. vor putea utiliza Outlook, Word, Excel, PowerPoint și alte aplicații din suită.

Chiar dacă nu aveți un plan cu Office 365, puteți utiliza Office Online gratuit. Include Word, Excel, PowerPoint și OneNote, care este una dintre cele mai bune aplicații de luare de note disponibile.

OneDrive for Business are o bibliotecă de aplicații terțe, dar este dificil să găsești ceea ce cauți, deoarece nu poate fi căutată. Există, de asemenea, o opțiune de dezactivare a integrării cu aplicații terțe.

Egnyte Connect oferă o bibliotecă căutată de aplicații terțe și se integrează cu Microsoft Office și suita de birou Google. Asta face câștigătorul acestei runde.

Runda: Punctul de aplicații pentru productivitate pentru Egnyte Connect

4

Securitate

Există multe amenințări online, deci o securitate bună este importantă. Hackerii nu vor ezita să-ți lovească datele cu ransomware sau cu atacuri om în mijloc, și îți pot viza și datele de acreditare.

Serviciile de stocare în cloud se bazează pe diverse abordări pentru a vă securiza datele împotriva amenințărilor. Autentificarea în doi factori va împiedica hackerii care ți-au furat parola să-ți acceseze contul. Chiar dacă un furnizor îl are, totuși, ar trebui să creați o parolă puternică.

Protocolul TLS vă protejează datele în tranzit, în timp ce criptarea scamblează fișierele dvs. în tranzit și în repaus pentru a face imposibilă pentru nimeni, dar pentru dvs. să le citiți. Angajații de stocare în cloud care au acces la cheia de criptare le pot citi, însă, dacă nu utilizați criptare privată, de la capăt la sfârșit.

Egnyte Connect folosește criptarea AES pe 256 biți pentru a vă proteja fișierele pe dispozitivul local, în tranzit cu protocolul TLS și în repaus pe serverele sale. La fel ca multe soluții EFSS, nu utilizează criptarea privată, deoarece trebuie să citească metadatele dvs. pentru indexare și accelerarea experienței utilizatorului.

Puteți evita asta, însă, dacă utilizați Boxcryptor, un add-on de criptare privat.

Centrele de date ale Egnyte Connect sunt securizate împotriva intrusilor fizici cu controale biometrice, patrule de pază și supraveghere 24 de ore. Dacă preferați să vă ocupați de propriile mâini, puteți face acest lucru alegând să construiți o soluție hibridă și să stocați datele dvs. pe un server personal.

Există o autentificare cu doi factori care să vă protejeze dacă cineva vă fură parola, dar puteți reduce șansa acesteia setând cerințe minime de parolă. Puteți seta, de asemenea, rotirea parolelor și blocarea contului, precum și accesul la gestionarea centralizată a dispozitivului și Egnyte Key Management. Dacă cineva vă fură dispozitivul, îl puteți opri din sincronizare.

Microsoft este vagă cu privire la măsurile sale de securitate, dar știm că folosește criptarea AES de 256 biți în repaus. Protocolul TLS vă protejează datele în timpul transferului și algoritmul RSA 2048 biți protejează cheia de criptare.

Din păcate, serviciul nu vă permite să setați cerințele dvs. de parolă, iar acestea sunt implicite în opt caractere. Puteți solicita autentificare în doi factori dacă sunteți administrator.

OneDrive for Business are funcții de securitate decente, însă Egnyte Connect are mai multe dintre ele și oferă criptare în toate etapele de transfer. Câștigă această rundă.

Runda: Punct de securitate pentru Egnyte Connect

5

Cost de depozitare

Cantitatea de stocare obținută pentru banii dvs. este reflectată în planurile de abonament. Dacă un furnizor are mai multe dintre ele, opțiunile dvs. vor fi mai bune. Cât spațiu oferă pentru preț determină valoarea lor. Dacă sunteți la vânătoare de chilipir, citiți cele mai bune oferte pentru stocarea în cloud. Este excelent dacă puteți utiliza un plan sau o încercare gratuită înainte de a vă abona la un serviciu.

Planul echipei Egnyte Connect poate găzdui unul până la trei utilizatori. Costă 10 dolari pe utilizator pe lună și oferă 1 TB de stocare. Compania vizează afaceri cu planul, dar este bine și pentru persoane fizice.

Dacă aveți mai mulți utilizatori, puteți alege între trei planuri: Office, Business și Enterprise. Office oferă 5 TB de stocare online pentru 8 USD pe utilizator pe lună și necesită minimum cinci utilizatori. Pentru mai mult de 25 de utilizatori, Business oferă 10 TB de stocare pentru 15 USD pe utilizator pe lună.

Dacă aveți peste 100 de utilizatori, Enterprise vă oferă spațiu de stocare „până la nelimitat”, control administrativ și asistență premium. Cu toate acestea, va trebui să apelați la Egnyte pentru a obține o estimare a prețului. Consultați lista completă a funcțiilor aici.

OneDrive for Business are planuri ieftine și nu solicită utilizatorilor să partajeze spațiu. Acesta este un plus uriaș pentru acest serviciu.

OneDrive pentru Business 1 costă 60 USD pe utilizator pe an și oferă fiecărui utilizator 1 TB de spațiu de stocare. OneDrive pentru Business 2 oferă stocare nelimitată, dar costă de două ori mai mult. Acestea fiind spuse, începeți cu 1TB și trebuie să solicitați mai multe dacă aveți nevoie.

Office 365 Business Premium costă 150 USD pe an și oferă 1 TB de spațiu pentru fiecare utilizator, suita Office 365 și alte aplicații. Căutați aici lista completă de caracteristici pentru toate planurile.

Chiar dacă Egnyte Connect are planuri de bună valoare, OneDrive for Business are planuri ieftine care nu împărtășesc spațiu între utilizatori. Acest tip de serviciu îi permite să câștige această rundă.

Runda: punct de cost de stocare pentru OneDrive pentru afaceri

6

Verdictul

Având în vedere că ambii furnizori sunt printre cele mai bune servicii de stocare în cloud, vă așteptați ca aceștia să poată merge de la cap la cap. Nu este cazul, însă Egnyte Connect a câștigat toate categoriile, dar costurile de stocare. Dacă aceasta este preocuparea dvs. principală, accesați OneDrive pentru afaceri. Dacă nu, rămâneți cu câștigătorul nostru general, Egnyte Connect.

Are caracteristici puternice de securitate, multe aplicații de productivitate, partajare ușoară și sigură și sincronizare la nivel de blocuri pentru a ajuta în colaborare. De asemenea, vă permite să îl utilizați ca unitate de rețea și să mutați spațiul de stocare dintr-un nor în altul.

Câștigător: Egnyte Connect

Ce părere aveți pentru această comparație? Care este mai bine pentru tine? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map