Egnyte Connect vs Dropbox Business: New vs Old în 2020

Dropbox este unul dintre cele mai populare servicii de stocare în cloud și asta este valabil și pentru versiunea sa de business. Cu toate acestea, Egnyte Connect, câștigătorul general al celor mai buni furnizori ai noștri EFSS, nu este nemaipomenit. Din acest motiv, poate fi dificil să compari serviciile, așa că vom face asta pentru tine în această comparație Egnyte vs. Dropbox Business.


Egnyte are planuri ieftine, partajare puternică de fișiere și fișiere, sincronizare fiabilă, o bogată bibliotecă de instrumente de integrare de la terți și securitate puternică. Dropbox Business, pe de altă parte, are una dintre cele mai bune capabilități de sincronizare, multe instrumente de productivitate în biblioteca sa și o bună securitate. Pentru mai multe detalii, puteți citi recenzia noastră separată despre Egnyte Connect și recenzia de afaceri Dropbox.

Dacă sunteți un utilizator privat sau aveți nevoie de un serviciu orientat în mod special către întreprinderile mici, citiți cel mai bun comparație de stocare în cloud și cea mai bună comparație de stocare în cloud de afaceri.

În caz contrar, rămâneți cu noi în timp ce comparăm aceste servicii. Nevoile dvs. ar putea fi mai mult sau mai puțin specifice, dar vom folosi categorii generale pentru a vedea care iese deasupra. Aceste categorii vor include costurile de stocare, folderul și partajarea fișierelor, sincronizarea, instrumentele de productivitate și securitatea.

Vom declara câștigător la sfârșitul fiecărei etape a categoriei, iar după finalizarea tuturor acestora, vom declara campionul general. Vom începe comparația discutând planurile de prețuri pentru ambele servicii.

1

Cost de depozitare

Este cel mai bine dacă primiți mult spațiu de stocare pentru banii dvs. Cu cât serviciul oferă mai mult preț, cu atât valoarea acestuia este mai bună. De asemenea, este bine dacă serviciul oferă o mulțime de planuri, ceea ce crește șansele de a găsi unul potrivit pentru tine. În plus, utilizarea unui plan sau a unui proces gratuit este o modalitate excelentă de a testa serviciul înainte de a vă despărți cu banii.

Egnyte Connect

Egnyte are trei planuri de afaceri: Office, Business și Enterprise. Office poate găzdui între cinci și 25 de utilizatori și oferă 5 TB de stocare online pentru 8 dolari pe lună pe utilizator. 

Planul de afaceri este o alegere mai bună dacă aveți nevoie de mai mulți utilizatori, deoarece vă permite să aveți între 25 și 100 de utilizatori. Acesta vă va stabili 20 USD pe lună pe utilizator și vă va primi 10 TB de stocare.

Enterprise este bun pentru întreprinderile cu 100 sau mai mulți utilizatori. De fapt, nu există o limită superioară la câți utilizatori puteți avea. Cu toate acestea, va trebui să contactați Egnyte pentru a obține o estimare a prețului, însă Enterprise oferă spațiu de stocare în cloud care crește pe măsură ce nevoile dvs. o fac.

Dacă sunteți un utilizator privat, dar aflați că Egnyte se potrivește mai bine nevoilor dvs. decât serviciile din cea mai bună comparație de stocare în cloud, puteți utiliza planul „echipei” al lui Egnyte. Este bine pentru unu-trei utilizatori și vă oferă 1 TB de stocare.

Rețineți că, pe lângă spațiul de stocare, planurile diferă în funcție de caracteristicile pe care le oferă. Pentru a compara aceste funcții, consultați pagina planurilor Egnyte Connect. Înainte de a decide cu privire la oricare dintre planuri, puteți utiliza încercarea gratuită de 15 zile pentru a testa Egnyte Connect.

Afaceri Dropbox

Dropbox Business are trei planuri de afaceri – Standard, Advanced și Enterprise – și necesită cel puțin trei utilizatori. Standard primește 3 TB de spațiu de stocare pentru 15 USD pe lună pe utilizator sau 12,50 USD dacă plătiți cu un an în avans. 

Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu de stocare, planul Advanced este o alegere mai bună, deoarece vă oferă un spațiu de stocare nelimitat pentru 25 USD pe lună pe utilizator. Dacă plătiți tot anul, prețul lunar scade la 20 USD pe lună pe utilizator.

În mod evident, Enterprise nu mărește spațiul de stocare, dar oferă acces la funcții și asistență avansate. Deoarece nevoile companiilor mari variază, va trebui să obțineți o estimare de preț de la Dropbox pentru acest plan. 

Pentru a compara care sunt caracteristicile oferite de planuri, vă invităm să aruncați o privire la pagina de comparare a planurilor Dropbox. Puteți utiliza, de asemenea, încercarea gratuită de 30 de zile pentru a testa planul „standard” sau „avansat”.

Gânduri rotunde

Aceasta este o comparație interesantă, deoarece cel mai ieftin plan al lui Egnyte, Office, este aproape jumătate din prețul planului standard al Dropbox, dar oferă aceeași cantitate de stocare. Egnyte este câștigătorul clar din punct de vedere al valorii. 

Cu toate acestea, Planul avansat al Dropbox vă oferă spațiu de stocare nelimitat și necesită să aveți minim cinci utilizatori. Planul de afaceri al Egnyte nu se poate potrivi cu faptul că necesită să ai cel puțin 25 de utilizatori și nu furnizează spațiu de stocare nelimitat. Prețul anual pentru ambele planuri este același.

Am împărțit diferența în această rundă cu planul echipei Egnyte, deoarece este o alegere excelentă pentru întreprinderile care nu necesită foarte mulți utilizatori. Din această cauză, Egnyte Connect este câștigătorul nostru general.

Runda: punct de cost de stocare pentru Egnyte Connect

Logo Egnyte Connect
Logo de afaceri Dropbox

2

Partajarea

Partajarea este importantă, deoarece vă permite să colaborați cu alte persoane. Ar trebui să fie rapid și ușor și, de asemenea, este cel mai bine dacă puteți partaja conținutul dvs. cu persoane și grupuri. După ce ați făcut acest lucru, în mod ideal, veți putea exercita un grad de control asupra acțiunilor dvs. Opțiunile de control al conținutului includ de obicei parole, date de expirare, permisiuni și multe altele.

Egnyte Connect

Egnyte vă permite să partajați fișiere și foldere ca link-uri, pe care le puteți copia și lipi sau trimite prin e-mail. Puteți seta linkul pentru a permite doar vizualizarea sau activarea descărcării. În plus, puteți proteja legătura cu o parolă, puteți să o anunțați când a fost accesată și să o setați să expire la o anumită dată sau după un număr de clicuri.

Egnyte-vs-dropbox-Egnyte-file-sharing

De asemenea, puteți alege să le oferi utilizatorilor acces la un folder și să le oferiți niveluri adecvate de permisiuni, inclusiv „proprietar”, „complet”, „editor” și „vizualizator”.

Ne place că Egnyte a inclus o pagină separată care arată legăturile pe care le-ați partajat și linkurile pe care le-au împărtășit cu alții.

Afaceri Dropbox

Dropbox Business vă oferă un folder comun încă de la început. Este un „folder de echipă” la care au acces toți utilizatorii. Când creați un folder de echipă, puteți invita oamenii la el și le puteți acorda permisiuni „pot edita” sau „pot vizualiza”.

Egnyte-vs-dropbox-dropbox-business-file-sharing

Permisiunile de editare oferă utilizatorilor opțiunea de a edita, șterge, comenta și adăuga fișiere. Permisiunile de vizualizare permit utilizatorilor să vizualizeze, să descarce și să comenteze. Oricare ar fi permisiunile setate, puteți trimite invitația la un e-mail, utilizator sau grup specificat. 

Cu toate acestea, puteți genera, de asemenea, un link pentru un fișier sau folder, pe care îl puteți restricționa la persoanele cu parola, la membrii echipei sau să facă oricine cu linkul să poată deschide. În plus, puteți seta linkul să expire la o anumită dată și să îl dezactivați pentru descărcare.

Dropbox se integrează, de asemenea, implicit cu Slack și Trello și există opțiuni pentru a partaja fișierele în Slack sau a le adăuga la Trello.

În plus, Dropbox Business vă permite să invitați oamenii să partajați fișiere cu dvs. prin solicitări de fișiere. Cererile de fișiere vă permit să setați un termen limită și să specificați ce conținut aveți nevoie și unde să îl depozitați. 

Urmărirea a tot ceea ce ați împărtășit poate fi dificilă, dar Dropbox Business furnizează o pagină care detaliază ceea ce ați împărtășit cu alții și ce le-ați împărtășit.

Rundă Două Gânduri

Ambele servicii sunt excelente pentru partajare și includ toate caracteristicile necesare pe care ne place să le vedem. Dropbox vă permite să partajați chiar și la Slack sau să adăugați fișiere la Trello, iar Egnyte Connect are o abordare fină a partajării folderului. Aceasta este o caracteristică mai importantă, iar Egnyte Connect se poate integra și cu ambele aplicații. Asta face ca Egnyte Connect să câștige câștigătorul acestei runde.

Runda: Punct de partajare pentru Egnyte Connect

Logo Egnyte Connect
Logo de afaceri Dropbox

3

Sincronizare

Sincronizarea fișierelor este mecanismul cheie al unui serviciu EFSS, deoarece reflectă fișierele la toate celelalte dispozitive și vă permite să vă accesați fișierele din cloud din oricare dintre ele. Modelul standard de sincronizare constă dintr-o pictogramă a tăvii de sistem și un folder de sincronizare.

Un folder de sincronizare arată ca orice alt dosar pentru sistemul de fișiere, cu excepția faptului că orice fișier pe care îl plasați în folderul de sincronizare va fi sincronizat cu cloud și toate celelalte dispozitive. Este util, deoarece vă permite să utilizați mai multe dispozitive fără să vă gestionați fișierele singuri. Astfel, sincronizarea face mai ușor să lucrați la fișierele dvs. folosind diferite dispozitive.

Totuși, sincronizarea depinde de lățimea de bandă a conexiunii dvs., cât de aproape sunteți de un server și de prezența copierii fișierelor la nivel de bloc. Copierea fișierelor la nivel de bloc accelerează transferurile fișierelor copiind doar părțile fișierelor care s-au schimbat, mai degrabă decât întregul fișier.

Egnyte Connect

Egnyte-vs-dropbox-Egnyte-desktop-client

Egnyte Connect nu utilizează un folder de sincronizare standard. În schimb, folosește un folder de unitate de rețea. Diferența este că unitatea de rețea nu îți descarcă conținutul cloud în mod implicit, ci îl arată doar. Din această cauză, îl puteți vedea și accesa fără a sacrifica spațiu pe hard disk. Dezavantajul este că fișierele dvs. nu vor fi disponibile atunci când sunteți offline.

Puteți evita acest lucru marcând fișierele pentru utilizare offline. Pe de altă parte, puteți utiliza sincronizarea selectivă pentru a alege ce fișiere doriți să sincronizați și pe cele pe care doriți să le rămâneți în cloud.

Egnyte Connect nu utilizează un algoritm de transfer la nivel de bloc, dar este normal pentru multe servicii EFSS. Cu toate acestea, am testat viteza de transfer, folosind folderul nostru de 1 GB cu fermoar, iar Egnyte a luat exact timpul necesar, ținând cont de viteza noastră de încărcare.

Afaceri Dropbox

Egnyte-vs-dropbox-dropbox-desktop-client

Dropbox Business are funcții de sincronizare grozave, ceea ce nu este surprinzător, având în vedere că Dropbox a inventat modelul comun de sincronizare. Funcționează la fel cum am descris la începutul acestei secțiuni, dar Dropbox oferă sincronizare inteligentă pentru îmbunătățirea acesteia. Sincronizarea inteligentă vă permite să vă etichetați fișierele pentru a le stoca în cloud, dar vă permite să îl accesați încă de pe dispozitivele dvs..

Aceasta este o abordare similară cu Egnyte, dar una care funcționează din punctul de plecare opus. Am testat cât de rapid transferă sincronizarea fișierelor utilizând același dosar cu 1GB cu zip, iar Dropbox Business a durat ceva mai mult decât ne așteptam, dar a fost totuși rapid. Încărcarea inițială este mai puțin importantă dacă colaborezi cu alții și de acolo strălucește Dropbox.

Asta este datorită implementării sale de sincronizare la nivel de bloc. De fapt, este unul dintre rarele servicii care îi oferă. De exemplu, OneDrive for Business, un alt serviciu popular, îl are, dar numai pentru fișierele Office. Acestea fiind spuse, OneDrive are alte avantaje, cum ar fi o valoare excelentă și, dacă acest lucru vă interesează, citiți recenzia noastră OneDrive pentru afaceri.

Runda trei gânduri

Egnyte și Dropbox oferă o sincronizare capabilă cu funcții care vă permit să economisiți spațiu pe hard disk, ceea ce este important dacă utilizați un laptop de afaceri subțire cu un SSD. Acestea fiind spuse, principala diferență este că Dropbox Business oferă copiere de fișiere la nivel de bloc în timp ce Egnyte Connect nu o face. Acest lucru face ca Dropbox Business să fie câștigătorul în această rundă.

Runda: punct de sincronizare pentru afaceri Dropbox

Logo Egnyte Connect
Logo de afaceri Dropbox

4

Instrumente de productivitate

În această categorie, vom arunca o privire asupra aplicațiilor native și terțe disponibile, care vă pot îmbunătăți productivitatea, colaborarea și multe altele. Serviciile pot avea doar aplicații native, se pot integra cu mulți terți sau pot oferi o abordare mixtă.

Unele dintre cele mai utile integrări sunt cu Microsoft Office, suita Google Office sau uneori ambele. Aplicațiile terțe includ adesea gestionarea sarcinilor, fluxuri de lucru, sarcini, securitate și multe altele.

Egnyte Connect

Egnyte-vs-dropbox-Egnyte-app-bibliotecă

Egnyte, spre deosebire de multe alte servicii EFSS, oferă funcții native de gestionare a sarcinilor, ceea ce este plăcut pentru că ai de ales între acesta și, să spunem, Trello. Acestea fiind spuse, Egnyte se integrează și cu Trello și cu alte aplicații terțe de gestionare a sarcinilor. În plus, Egnyte se poate conecta cu alți parteneri, precum Microsoft Office, Google G Suite, Slack și altele.

Egnyte se integrează, de asemenea, cu integrări terțe, precum SAP și Salesforce. Biblioteca este mare și nu veți avea probleme cu privire la găsirea unei aplicații în orice categorie dorită. Pentru a vă facilita, Egnyte vă permite să căutați aplicația de care aveți nevoie și să selectați doar categoriile relevante. Puteți vedea lista completă de aplicații terțe aici.

Afaceri Dropbox

Egnyte-vs-Dropbox-Dropbox-app-integrările

Dropbox Business are un instrument nativ numit „Dropbox Paper”, care vă permite să adăugați conținut diferit – cum ar fi text, imagini, videoclipuri și multe altele – la o „pagină goală”. Puteți citi mai multe despre asta în recenzia noastră de hârtie Dropbox. Cu toate acestea, dacă doriți aplicații orientate către preluarea de note, consultați cea mai bună listă de aplicații care iau note.

O altă aplicație nativă a Dropbox este Showcase, care vă permite să vă prezentați conținutul într-o pagină atractivă, pe care apoi o puteți partaja.

Biblioteca de integrări Dropbox are multe aplicații populare, inclusiv Asana, Slack și Zapier. Le puteți răsfoi pe toate pe pagina de integrare a aplicației Dropbox. Aplicațiile pot fi căutate, iar pagina vă permite să previzualizați doar aplicațiile din anumite categorii.

Rotund Patru Gânduri

Atât Egnyte, cât și Dropbox se descurcă excelent în această categorie, datorită bibliotecilor lor extinse și aplicațiilor native. Cu toate acestea, Dropbox Business se integrează cu mai multe aplicații și oferă atât Dropbox Paper, cât și Showcase. Acest lucru îl ajută să câștige această rundă, dacă este cu o marjă mică.

Runda: Instrumente de productivitate Punct pentru Business Dropbox

Logo Egnyte Connect
Logo de afaceri Dropbox

5

Securitate

Securitatea este ultima categorie, dar cu siguranță nu cea mai mică. O bună securitate în cloud este esențială pentru a profita la maximum de stocarea EFSS, fără ca cybercrime să compromită datele companiei. Pentru a vă ajuta să vă protejați datele, serviciile cloud utilizează multe metode de securitate.

Criptarea scamblează fișierele dvs. astfel încât citirea acestora necesită o cheie specială de decriptare. Abordarea ideală ar fi să aveți o criptare privată, care vă permite să vă gestionați cheia, apoi să o protejați prin parolă. Cu toate acestea, majoritatea serviciilor EFSS vă gestionează cheia de decriptare. Odată terminată criptarea, protocoalele TLS sau SSL vă vor ajuta să vă protejați fișierele în tranzit.

Totuși, aceste metode nu vă vor ajuta dacă dvs. sau utilizatorii dvs. creați parole slabe. Cu toate acestea, autentificarea cu doi factori va. Acesta împiedică accesul neautorizat, solicitând utilizatorilor să introducă un cod special atunci când accesează conținut de pe un dispozitiv necunoscut. 

Chiar și cu autentificarea cu doi factori, ar trebui să creați o parolă puternică. Crearea de cerințe de parolă personalizate vă ajută, de asemenea, cu asta.

Egnyte Connect

Egnyte Connect folosește criptarea AES pe 256 biți – criptarea standard și utilizată pe scară largă astăzi – pentru a scramba fișierele tale. În mod implicit, nu există o criptare privată, dar puteți activa Egnyte Key Management dacă vă abonați la planul „întreprindere” al Egnyte. Dacă nu doriți să faceți asta, o altă opțiune este integrarea cu Boxcryptor, un supliment de criptare privat.

Pentru a vă proteja datele de acreditare, Egnyte oferă autentificare în doi factori. În plus, ca administrator, puteți mandat lungimea și puterea parolei. De asemenea, puteți solicita utilizatorilor să își reseteze parolele după o perioadă de timp, să dezactivați autentificarea după mai multe încercări eșuate și multe altele.

Dacă doriți să permiteți utilizatorilor să se autentifice în mai multe aplicații folosind aceleași date de acreditare, puteți utiliza opțiuni de conectare unică (SSO), cum ar fi Bitium, Okta și OneLogin.

O altă caracteristică a notei este posibilitatea de a șterge de la distanță datele din cloud de pe dispozitive. Acest lucru ajută la reducerea riscului de a vă compromite datele dacă cineva vă fură dispozitivul.

Egnyte păstrează datele dvs. în centrele de date întărite, care utilizează redundanță, supraveghere și controale de acces biometric și sunt capabile să reziste la dezastre naturale, cum ar fi cutremure, incendii și inundații. Ca o dovadă în acest sens, centrele de date respectă standardele de securitate ISO 270001, SOC 2 și SSAE 16.

Dacă credeți că acest lucru nu este suficient și doriți să implementați propriile măsuri de securitate, puteți face asta prin crearea unei soluții cloud proprii. În felul acesta, o parte din date vor fi pe serverele Egnyte și o parte va fi pe sediu.

Afaceri Dropbox

Dropbox Business folosește, de asemenea, criptarea AES de 256 biți pentru a scramba fișierele dvs., precum Egnyte, vă gestionează cheia de criptare. Va trebui să vă integrați cu Boxcryptor dacă doriți să îl gestionați singur. Protocolul TLS vă va proteja datele în tranzit către centrele de date ale Dropbox.

Vă puteți proteja datele de acreditare activând autentificarea în doi factori și folosind funcții de control al parolei. Aceste caracteristici includ abilitatea de a vă deconecta toți membrii echipei, de a le solicita resetarea parolei și de a le notifica atunci când se schimbă cerințele parolei. De asemenea, puteți reseta toate parolele. Dropbox oferă și opțiuni SSO, cum ar fi Okta și OneLogin.

Ca și în cazul Egnyte, Dropbox vă permite să ștergeți de la distanță un dispozitiv. Pentru a proteja datele care au fost încărcate de pe dispozitivele dvs. în centrele de date ale Dropbox, Dropbox respectă standardele ISO 27001 și SOC 2.

Round Five Gânduri

Deși ambele servicii asigură o securitate capabilă, Egnyte Connect reușește să rămână în fața Dropbox Business cu o marjă mică. Acest lucru se datorează abilității sale cloud hibride, opțiunilor ușor mai numeroase de control a parolei și funcției sale native Management Management.

Runda: Punct de securitate pentru Egnyte Connect

Logo Egnyte Connect
Logo de afaceri Dropbox

6

Gânduri finale

Aceasta a fost o bătălie închiplată pentru că a fost aproape în mai multe categorii, iar Egnyte are o singură victorie în plus față de Dropbox, la trei victorii față de două. Asta face ca Egnyte Connect să fie câștigătorul nostru general. Acestea fiind spuse, Dropbox Business este o alegere valabilă dacă aveți nevoie de instrumente native de productivitate și de stocare nelimitată în cloud.

Câștigător: Egnyte Connect

Ce părere aveți despre aceste servicii? Egnyte Connect este alegerea mai bună pentru dvs. sau vă înclinați spre Dropbox? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map