Dreamhost vs Bluehost: Găsirea celei mai bune gazde web în 2020

Bluehost este unul dintre cele mai mari nume de pe piața de găzduire web, cu aproximativ 3% din site-urile web live. DreamHost, pe de altă parte, are aproximativ jumătate din această cotă, deși oferă o dedicație mai clară pentru confidențialitatea utilizatorului și prețuri mai transparente. 


Chiar și așa, opțiunile Bluehost și ușurința în utilizare sunt de necontestat, ceea ce o face o opțiune atractivă pentru noii veniți. În această comparație DreamHost vs. Bluehost, vom adopta o abordare analitică pentru a vedea ce furnizor este cel mai bun pentru dvs. Deși citirea celui mai bun ghid al nostru de găzduire web va oferi un indiciu la concluzia noastră, comparația, în vid, nu este atât de simplă.. 

Furnizorii se polarizează, punând la îndoială ce este important atunci când aleg o gazdă web, așa că se aruncă, va fi o plimbare neplăcută. Deși vom furniza alegerile noastre pe parcurs, vă rugăm să citiți fiecare secțiune pentru a determina cea mai bună gazdă web pentru dvs..

De asemenea, vă recomandăm să citiți recenzia DreamHost și revizuirea Bluehost pentru a vedea cum păstrează rezistența pe piața mai largă de gazduire web.

Configurarea unei lupte: DreamHost vs. Bluehost

Am consolidat criteriile cu care judecăm în mod normal gazdele în cinci runde. Deși nu vom adresa individual secțiuni, cum ar fi tipurile de găzduire în comparație, acestea vor fi înglobate în alte runde. În acest fel, putem avea o față mai simplă și mai echilibrată. 

Aceste cinci runde sunt caracteristici, prețuri, ușurință în utilizare, viteză și funcționare, securitate și confidențialitate. O rundă valorează un singur punct și vom recompensa un câștigător în fiecare. Orice furnizor va lua coroana în trei sau mai multe runde va câștiga comparația generală. 

La începutul fiecărei runde, vom oferi idei generale despre ceea ce căutăm și, la sfârșit, ne vom gândi cum se compară cei doi. Fiecare rundă va avea, de asemenea, o secțiune care explică experiența noastră cu furnizorul în acest criteriu în timpul examinării noastre.

1

Caracteristici

„Caracteristici” este o secțiune de anvergură. Totul, de la caracteristicile de securitate la îmbunătățirile calității vieții la software-ul serverului poate fi considerat „funcții”. În această rundă, accentul nostru nu identifică doar ce caracteristici sunt incluse, ci cât de importante sunt pentru pachetul dvs. de găzduire.

DreamHost

După cum am menționat în recenzia noastră, DreamHost are o mulțime de caracteristici. Aceste caracteristici pot să nu fie aparente la început. Cea mai mare parte a listei se concentrează în ceea ce privește îmbunătățirea serviciului, inclusiv stocarea completă a unității solide, un certificat SSL / TLS gratuit și confidențialitatea gratuită a domeniului. Vom vorbi mai multe despre ultimele două din cele cinci găsite. 

Trecând la unele dintre caracteristicile mai evidente, toți utilizatorii obțin constructorul de site-uri Remixer și, deși este util, nu va face lista noastră pentru cei mai buni site-uri. La fel ca Squarespace, are teme superbe, dar, spre deosebire de Wix, integrările sale suferă (citiți recenzia Squarespace și recenzia Wix). 

Dreamhost-review-remixer

Din această cauză, ar putea fi o opțiune bună să mergeți cu un constructor de site-uri dedicat dacă acesta este traseul pe care doriți să îl parcurgeți cu site-ul dvs. web. Acestea fiind spuse, dacă preferați să vă construiți site-ul cu un constructor de site-uri și, eventual, să vă mutați la WordPress, Remixer v-a acoperit. Puteți exporta site-ul web Remixer pe WordPress, iar șabloanele se vor traduce. 

În acest context, Remixer este puternic și este chiar mai impresionant, având în vedere gama de caracteristici WordPress a DreamHost. Planurile DreamPress, care au făcut lista noastră cu cele mai bune gazduire web pentru WordPress, includ accesul la o versiune plătită a Jetpack, resurse dedicate și backupuri la cerere.. 

Aceste planuri sunt cele care diferențiază DreamHost pentru că oferă niveluri de performanță similare cu Kinsta, dar pentru mai puțini bani (citiți recenzia noastră Kinsta). Valoarea este imensă, în special în comparație cu gazdele WordPress prea scumpe, cum ar fi Pagely (citiți recenzia Pagely).

Bluehost

Bluehost este deținut de Endurance International Group și, deși acest lucru este de obicei prost pentru funcții – citiți recenzia noastră JustHost pentru un exemplu – Bluehost este la pachet cu acestea. Spre deosebire de DreamHost, funcțiile Bluehost nu sunt disponibile în planuri, ceea ce stabilește o bară mai mare pentru intrare. 

De exemplu, CodeGuard Basic, care oferă copii de rezervă pentru site-ul dvs. web și confidențialitatea domeniului nu este văzută în cele mai ieftine planuri partajate. Acestea fiind spuse, ele sunt încă introduse în linia mai scumpă a planurilor partajate, lucru plăcut de văzut. Toți utilizatorii obțin un certificat SSL / TLS și copii de zi de zi gestionate de Bluehost. 

Există și un constructor de site-uri web, dar nu este un design proprietar, precum Remixer. Mai degrabă, Bluehost oferă o versiune gratuită a Weebly cu planul tău. Weebly oferă o interfață intuitivă, integrare profundă cu alte platforme și un design receptiv.

redactor îngrozitor

În plus, puteți utiliza domeniul dvs. cu Weebly. Deși serviciul este încă limitat, puteți vedea că conectarea domeniului dvs. la Weebly costă în mod normal în jur de 5 USD pe lună în analiza noastră Weebly. Există câteva limite în ceea ce privește media și numărul de pagini pe care le puteți utiliza, dar oferta este generală. 

În ceea ce privește WordPress, Bluehost oglindește DreamHost, dar la un preț mai mic. Interfața, pe care o vom explora în runda a treia, este creată pentru WordPress, permițându-vă să accesați teme, pluginuri și multe altele fără a vă autentifica.. 

Gânduri rotunde

Prima etapă este dificilă, deoarece ambii furnizori se ocupă de funcții. Ar putea fi cu ușurință o legătură, având în vedere că DreamHost oferă confidențialitate domeniului, în timp ce Bluehost oferă un constructor de site-uri mai răspândit. Totuși, obiectivul nostru este să declarăm câștigător, așa că vom împărți părul. 

Confidențialitatea gratuită a domeniului DreamHost își va petrece timpul în lumina reflectoarelor, dar nu este adevărat. Din această cauză, cel mai bogat constructor de site-uri Bluehost îi permite să ia un punct în această rundă.

Runda: Caracteristici Punct pentru Bluehost

2

Prețuri

Prețurile par simple și, în majoritatea cazurilor, așa sunt. Acestea fiind spuse, găzduirea web este neobișnuită. Deși putem lua numere și să spunem că un furnizor este mai ieftin decât altul, reducerile pe mai mulți ani, prețurile înșelătoare și rapoartele de plată fac ca prețurile să fie mai complexe decât ar trebui. 

De exemplu, Arvixe pare ieftin, dar după cum puteți vedea în review-ul nostru Arvixe, rata lunară este mai scumpă decât cea publicizată dacă optați pentru mai puțin de un plan multianual. Pe de altă parte, Hostinger oferă reduceri pe mai mulți ani, dar reducerile sunt atât de abrupte încât poate costa mai puțin să mergi pe o durată lungă (citiți recenzia noastră Hostinger).

DreamHost

DreamHost excelează prin stabilirea prețurilor, nu doar pentru că este ieftin, ci și pentru că este transparent. Există rate promoționale, așa cum se întâmplă la aproape toți furnizorii, dar de la pagina produsului la finalizare, DreamHost clarifică acest lucru. Dacă găzduiești web ieftin este ceea ce urmărești, DreamHost vă poate găzdui. 

Haideți să vorbim despre transparență mai întâi. DreamHost arată prețul real pe care îl veți plăti pe pagina produsului său, cu o alternativă pentru a vedea tarifele lunare sau anuale. Rata lunară este mai mare, așa cum era de așteptat, dar rata anuală se aplică duratelor de un an și trei ani. Ceea ce este important este să vedeți prețul pe care îl veți plăti înainte de a vă angaja. 

Aceasta este o problemă cu nenumărate gazde web – citiți recenzia noastră HostPapa pentru un singur exemplu – DreamHost nu are acest lucru. În plus, DreamHost este mai ieftin decât concurența. Deși ratele sale lunare nu coboară la 1&1 IONOS, veți economisi în medie 2-2 $ 5 (citiți 1 nostru&1 recenzie IONOS). 

Acest lucru se datorează faptului că DreamHost face reclamă la aceeași rată ca și alți furnizori, dar nu te obligă în trei sau mai mulți ani să-l obții. De exemplu, iPage este mai ieftin dacă comparați doar paginile de produse. După cum puteți vedea în review-ul nostru iPage, veți obține rata publicitară numai dacă cumpărați trei ani de găzduire în avans. 

În plus, DreamHost susține planul dvs. timp de 97 de zile. Spre deosebire de majoritatea gazdelor, care oferă doar o lună pentru a încerca serviciul, DreamHost vă oferă mai mult de trei luni pentru a vă răzgândi. Este important să rețineți că această fereastră de rambursare se aplică și planurilor lunare, așa că, dacă achiziționați un plan lunar și vă răzgândiți două luni în urmă, puteți recupera banii înapoi..

Bluehost

Bluehost nu are prețuri groaznice, dar nu veți ști ce plătiți până nu va fi momentul să faceți check-out. Tarifele sunt standard în toate planurile – planurile comune sunt în jur de 4 dolari pe lună la un nivel scăzut, planurile WordPress gestionate sunt mai apropiate de 20 USD pe lună, iar planurile dedicate încep de la 80 USD pe lună. Totuși, nu este clar, este că va trebui să cumpărați mai mulți ani pentru a obține aceste rate. 

Acestea fiind spuse, în pagina produsului este clar că plătiți o rată promoțională. De exemplu, cele mai ieftine costuri de plan partajat sunt de 4 $ pe lună, însă Bluehost arată că va costa 8 dolari la reînnoire. Această rată se aplică numai dacă achiziționați trei ani de găzduire în avans. 

Prețul crește pe măsură ce coborâți în timp. Deși o practică obișnuită – citiți, de exemplu, recenzia noastră de Hosting24 – Bluehost oferă doar un, doi sau trei ani de găzduire pe planurile sale comune. În plus, există mai multe suplimente preselectate la checkout, care cresc prețul și mai mult. 

Ceea ce este enervant este faptul că Bluehost oferă durate de o lună, trei luni și șase luni pe VPS și planuri dedicate. Este ca și cum Bluehost ar spune că un abonament partajat nu merită timpul, dacă este doar o lună, pedepsind pe cei care caută un pachet de găzduire ieftin. 

De asemenea, Bluehost nu vă acoperă planul atât timp cât DreamHost o face. Aveți doar 30 de zile pentru a vă răzgândi. Deși standard pentru majoritatea gazdelor web, am presupune că unul dintre calibrul lui Bluehost ar oferi mai mult timp. InMotion Hosting, de exemplu, oferă trei luni, iar A2 Hosting vă permite să vă primiți banii înapoi oricând (citiți recenzia noastră de Hosting InMotion și review-ul A2 Hosting). 

Rundă Două Gânduri

Spre deosebire de prima rundă, acesta este clar. DreamHost nu este doar mai ieftin, dar este și transparent. În plus, oferă o garanție generoasă de returnare a banilor. Pe de altă parte, Bluehost pare mai interesat să te ducă la pagina de checkout și să speri că te angajezi. 

Runda: punct de preț pentru DreamHost

3

Ușurință în utilizare

Gazduirea web poate fi dificil de gestionat, mai ales dacă ești un începător. Din această cauză, este important ca o gazdă web să faciliteze trecerea în lumea complexă. Chiar dacă sunteți un utilizator electric, nu are sens să căutați o caracteristică care să fie ușor de accesat. 

Din păcate, ușurința de utilizare afectează mulți furnizori buni. SiteGround, de exemplu, oferă un serviciu excelent, dar panoul de control are nevoie serioasă de facelift (citiți recenzia noastră SiteGround). În această rundă, vom compara cât de ușor este să treceți prin checkout cu DreamHost și Bluehost, precum și cât de ușor este să vă gestionați site-ul.

DreamHost

În timp ce am vorbit despre prețuri în runda precedentă, este important și pentru ușurința în utilizare. După cum am menționat, DreamHost vă permite să cunoașteți ușor prețul pe care îl plătiți, ceea ce ajută la netezirea procesului de plată. După ce ați ales un plan, ați fost trimis printr-un proces intuitiv de verificare în trei părți, care nu se glisează ca în cazul lui Namecheap (citiți recenzia noastră Namecheap). 

După finalizarea procesului, puteți seta parola, eliminând nevoia de a trece prin e-mailuri pentru a găsi datele de autentificare. Cu toate acestea, nu am putut să introducem un domeniu în timpul plății. În schimb, DreamHost a configurat WordPress pe un subdomeniu temporar și a trebuit să stabilim propriul nostru domeniu după finalizarea plății. 

În cele din urmă, veți ateriza în panoul de control, care arată diferit de majoritatea gazdelor web. DreamHost nu utilizează cPanel. Optează să folosească în schimb un design proprietar. Spre deosebire de LunarPages, designul DreamHost funcționează (citiți recenzia noastră LunarPages). Este ușor să găsiți ceea ce căutați folosind meniul din partea stângă, ușurând natura adesea copleșitoare a cPanel.

Dreamhost-review-panou de control

Chiar și așa, există probleme. La fel ca Midphase, DreamHost pune mai multe opțiuni decât ai nevoie în meniul din stânga, multe dintre ele servesc drept reclame (citiți recenzia noastră pentru Midphase). De exemplu, există o opțiune „DreamPress”, chiar dacă nu sunteți abonat la DreamPress, iar rubrica va afișa un anunț pentru actualizare..

Cu toate acestea, este o problemă mică și este greu de negat posibilitatea de a folosi DreamHost în caz contrar. Nu este greu de navigat și problemele pe care le avem cu panoul de control sunt rezolvate mai mult decât prin procesul de verificare perfectă.

Bluehost

Bluehost este opusul DreamHost. Se luptă când vine vorba de finalizare, dar panoul de control este unul dintre cele mai bune pe care le-am văzut. Totuși, echilibrarea acestor lucruri poate fi banală, deoarece veți ajunge să petreceți mult mai mult timp în panoul de control decât veți cumpăra un abonament. 

Acestea fiind spuse, în timpul checkout-ului am întâlnit erori oribile. Pe lângă prețurile înșelătoare și suplimentele preselectate, Bluehost nu ar accepta parola noastră. După ce ați achiziționat planul, ați fost trimis la un ecran de confirmare a comenzii în care vi se cere să setați o parolă. 

Suntem bine conștienți de riscurile infracțiunilor informatice, așa că am generat o parolă cu unul dintre cei mai buni manageri de parole, LastPass (citiți recenzia noastră LastPass). Cu toate acestea, Bluehost nu ar accepta parola. Oricât de multe parole am generat, acestea nu ar funcționa. Acestea fiind spuse, odată ce am introdus o parolă, s-a întâmplat, ceea ce este doar enervant. 

Au fost câteva alte probleme în timpul efectuării plății, inclusiv un cod de eroare constant care a spus că cardul nostru de credit a fost refuzat. Codul de eroare nu a fost explicat, pur și simplu afișat, ceea ce a dus la o mare confuzie în timpul înregistrării. 

Este păcat, având în vedere cât de excelent este panoul de control al Bluehost. Se integrează bine cu WordPress, permițându-vă să gestionați teme, pluginuri și multe altele fără a vă deplasa de la panoul de control. De asemenea, nu-i lipsește puterea, oferindu-ți experiența completă cPanel dacă ai nevoie. De fapt, Bluehost a făcut cel mai bun site de găzduire web cu lista cPanel.

Bluehost-review-panou de control

Acestea fiind spuse, pentru a ajunge acolo este o problemă, atât de mult încât s-ar putea să nu merite. Bluehost are o față drăguță pe dinăuntru, dar lupta prin luptă pentru a vedea că este enervant.

Runda trei gânduri

Ca și prima rundă, acesta este dur, dar din diferite motive. Bluehost are un panou de control superior, dar procesul de checkout nu ne-a dorit să-l folosim. DreamHost nu are un aspect atât de curat, dar panoul de control este la fel de funcțional. În plus, faptul că DreamHost are un proces de checkout fără probleme și câștigătorul este clar. 

Acestea fiind spuse, s-ar putea să aveți o perioadă mai ușoară cu Bluehost, așa că luați-ne evaluarea la discreția dumneavoastră.

Runda: Punct de ușurință de utilizare pentru DreamHost

4

Viteza și timpul de funcționare

Viteza este ceea ce face sau rupe o gazdă web. Am văzut-o de multe ori înainte. O gazdă web oferă prețuri solide, o interfață ușor de utilizat și o mulțime de funcții, pentru a se destrama doar când vine vorba de testarea vitezei (citiți un exemplu al revistei GreenGeeks). 

Testăm viteza achiziționând cel mai ieftin plan partajat și instalând o copie goală a WordPress. Site-ul este apoi rulat prin Pingdom Speed ​​Test și Load Impact pentru a vedea cât de bine funcționează.

DreamHost

DreamHost a funcționat bine în testarea noastră, dar am văzut mai rapid gazdele web. Pingdom Speed ​​Test i-a dat un scor de 90 din 100, ceea ce, deși nu este rău, nu este cel mai bun. Săpând în rezultatele noastre, putem vedea că a fost pierdut de cele mai multe ori pe metrica „aștepta”, care măsoară cât timp așteaptă browserul pentru a primi date.

Dreamhost-review-viteza-test

Ceea ce sugerează este că lipsește cache-ul. Cache-ul și compresia de date pot duce la fișiere mici care parcurg distanțe mai scurte și pot elimina nevoia de a găsi datele într-o bază de date. Dacă s-au pus în aplicare mai multe măsuri de memorie în cache, veți vedea un rezultat de testare a vitezei Pingdom mai mare. 

Sarcina impactului a fost însă solidă. Am trimis 50 de utilizatori pe server peste cinci minute și fiecare a făcut-o fără probleme. Există o inconsecvență între utilizatori, ceea ce este de așteptat cu privire la găzduirea partajată ieftină, dar suntem bucuroși că nu au existat erori pe parcurs.

Dreamhost-review-încărcare-impact

Există și o garanție de funcționare și este mai bună decât ceea ce oferă majoritatea serviciilor de găzduire web. Sunteți garantat timp de funcționare 100% pentru site-ul dvs. web, bazele de date, e-mailul, FTP, SSH și email. Dacă iese, DreamHost vă va acorda un credit pentru o zi de găzduire pentru fiecare oră de serviciu. Acestea fiind spuse, creditele sunt limitate la 10% din costul următoarei tale perioade de găzduire.

Bluehost

Bluehost a performat mai bine decât DreamHost, probabil pentru că multe dintre sugestiile pe care le facem în modul nostru de a îmbunătăți ghidul timpului de încărcare a site-urilor sunt făcute pentru dvs. Testul de viteză Pingdom a returnat un scor de 94 din 100, sugerând doar obiecte suplimentare de memorie în cache, care pot fi realizate cu un plugin gratuit WordPress, cum ar fi W3 Total Cache. 

Bluehost-review-viteza-test

Detaliile s-au întors, de asemenea. Bluehost are o durată de așteptare mai lungă decât medie, dar este încă mai scurtă decât DreamHost, ceea ce ar putea fi rezolvat cu memorie în cache. Chiar și așa, performanța lui Bluehost în cel mai ieftin plan partajat este solidă și nu veți fi bine, fără cașare suplimentară. 

Acestea fiind spuse, Load Impact a spus o altă poveste. Testul nostru a fost același, 50 de utilizatori peste cinci minute, dar rezultatele au fost mult mai rele. Bluehost a avut un număr mai mare de erori HTTP decât media, ceea ce sugerează că există prea mulți utilizatori și nu sunt suficiente resurse pentru a le găzdui. A existat o perioadă lungă în care site-ul a devenit, de fapt, nereacord. 

Bluehost-review-încărcare-impact

În plus, nu există o garanție de funcționare în vigoare. Bluehost citează „complexitatea și natura unui mediu de găzduire web partajat” ca motiv pentru a nu oferi unul, ceea ce este ridicol. Dacă alte gazde o pot face, la fel și Bluehost.

Rotund Patru Gânduri

Testarea de viteză cu un singur punct favorizează Bluehost, dar nu într-o cantitate masivă. Deși mai rapid, există pași pe care îi puteți face pentru ca DreamHost să atingă acest nivel. Ceea ce este cel mai important este că DreamHost ne-a furnizat un site web care a funcționat și Bluehost nu. 

Sub cea mai modestă încărcare, Bluehost s-a rupt, în timp ce DreamHost a rămas rezistent. În combinație cu faptul că DreamHost oferă o garanție de funcționare, câștigătorul pentru această rundă este clar.

Runda: viteză și punct de autonomie pentru DreamHost

5

Securitate și confidențialitate

Securitatea site-ului web este în mod evident importantă, dar confidențialitatea site-ului poate să nu fie atât de evidentă. DreamHost ne-a determinat uneltele de a transforma confidențialitatea site-urilor web, punând în discuție ce date colectează o gazdă web și modul în care serviciul îl utilizează pentru sau împotriva dvs.. 

Bluehost este un brand EIG și am văzut aceeași rutină de cântec și dans de la ei înainte. Confidențialitatea este oribilă, ceea ce nu arată bine în comparație cu DreamHost clar conștient de confidențialitate. Acestea fiind spuse, funcțiile de securitate ale lui Bluehost sunt solide, așa că mai avem încă o luptă pe mâinile noastre.  

DreamHost

DreamHost are toate măsurile de securitate pe care ne place să le vedem. Planul dvs. este livrat cu un certificat SSL / TLS gratuit, copii de rezervă zilnice și protecție din partea serverului. Această protecție include ModSecurity, care este un firewall pentru aplicații web, și DreamShield, care este un serviciu de eliminare a programelor malware plătit.

Ceea ce este cel mai impresionant despre DreamHost este confidențialitatea. I-am oferit un scor perfect în recenzia noastră și este ușor să vedem de ce. Fiecare domeniu înregistrat pe DreamHost include confidențialitate gratuită a domeniului, care înlocuiește informațiile cu care ați înregistrat domeniul cu informații de la registrator.. 

Politica de confidențialitate este solidă, de asemenea, DreamHost colectează o anumită cantitate de informații, dar nu o distribuie partenerilor de marketing. Acestea fiind spuse, nu este doar un document pentru DreamHost. În 2017, Departamentul de Justiție al SUA a contactat DreamHost despre un site web găzduit pe serverele sale numit disruptj20.org.

DOJ nu a solicitat doar informații despre proprietar, ci și 1,3 milioane de adrese IP care au vizitat site-ul. În loc să se aplece, DreamHost a luptat împotriva DOJ până la Curtea Superioară din Washington D.C., obținând în cele din urmă o mare parte din informațiile revocate. 

Bluehost

Din păcate, această rundă a început cu o notă mare, dar va avea sfârșit la o valoare scăzută. Bluehost, sau mai degrabă EIG, are practici oribile de confidențialitate, folosind informațiile personale pe care le înregistrați ca mijloc de venit. Bluehost este mai bun decât unii dintre frații săi EIG, cum ar fi Site5, dar încă nu este grozav (citiți recenzia site-ului nostru 5). 

Acestea fiind spuse, caracteristicile de securitate sunt solide. Obțineți un certificat SSL / TLS, copii de rezervă zilnice și chiar o versiune de bază a SiteLock, care va scana site-ul dvs. pentru a descărca malware. În ceea ce privește protecția serverului, bănuim că Bluehost utilizează ModSecurity și BitNinja, deoarece aceste instrumente sunt standard de industrie, dar reprezentantul de asistență cu care am vorbit nu a putut să confirme acest lucru.

În ciuda listei solide de caracteristici de securitate a Bluehost, confidențialitatea rămâne o preocupare majoră. Începând cu confidențialitatea domeniului, există câteva planuri care îl obțin gratuit, inclusiv cele două niveluri de top ale hostingului partajat și toate planurile WP Pro. Toți ceilalți, din păcate, vor trebui să plătească o taxă de 10 USD. 

Cu toate acestea, politica de confidențialitate este oribilă. EIG folosește aceeași politică de confidențialitate pentru toate mărcile sale și, dacă ați citit recenzia noastră HostGator, știți că acesta este un lucru rău. Oferă EIG dreptul de a partaja și de a vinde informațiile dvs. cu companii precum Facebook, Google, Verizon, WP Beginner și multe altele. 

Round Five Gânduri

La o notă oarecum anticlimatică, câștigătorul acestei runde este clar. Bluehost are practici oribile de confidențialitate, în timp ce DreamHost are unele dintre cele mai bune. Securitatea este în cea mai mare parte uniformă, dar nu am putut să confirmăm că Bluehost oferă aceeași securitate din partea serverului ca DreamHost. 

Runda: Punct de securitate și confidențialitate pentru DreamHost

6

Gânduri finale

Cu patru victorii la runda, câștigătorul nostru general este DreamHost. Unele runde, cum ar fi ultima, a fost o decizie clară, dar altele au fost mai nuanțate. Dintre mărcile EIG, Bluehost este cel mai bun, așa că nu ar trebui să-l reduceți. 

Câştigător: DreamHost

Deși DreamHost este printre cele mai bune opțiuni, nu este singura opțiune. Credem că ar trebui să o analizați pe Bluehost, dar s-ar putea să vă descurcați mai bine cu un plan la SiteGround sau Hostinger.

Sunteți de acord că DreamHost ar trebui să câștige? Câtă valoare puneți asupra confidențialității gazduire web? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me