Cele mai bune servicii de gazduire prin e-mail

Îmbunătățirea primei adrese de e-mail la un domeniu pe care îl dețineți este un sentiment destul de satisfăcător. În timp ce serviciile de poștă web precum Yahoo și Gmail au parcurs de-a lungul anilor, încă mai există ceva de spus pentru o adresă de e-mail personalizată și profesională.


Majoritatea celor mai buni furnizori de găzduire web oferă un fel de servicii de e-mail, dar există și o mulțime de opțiuni de sine stătătoare. Acestea vor fi utile pentru persoanele care doresc o adresă de e-mail unică, dar nu vor un site sau, în cazul în care găzduiești propriul site web: hardware-ul serverului este scump pentru a fi cumpărat și întreținut. Din această cauză, un mod ieftin de a găzdui un serviciu de e-mail are sens pentru unele companii.

Indiferent dacă vă încadrați în categoria de afaceri sau aveți nevoie de ceva mai mult decât ofera Yahoo sau Google, un plan ieftin de găzduire prin e-mail vă va susține prezentarea. Pentru ceva care pare atât de simplu, totuși, există câteva lucruri de căutat și astfel să asigure cea mai bună experiență posibilă.

Ceea ce face un serviciu de gazduire prin e-mail cel mai bun?

Deși găzduirea prin e-mail este destul de simplă, au fost câteva aspecte în care am analizat atunci când alegem furnizori. Primul a fost că fiecare furnizor îți oferea suficient spațiu în căsuța de e-mail. Va trebui să filtrați și să îl ștergeți din când în când, dar mesajele care lipsesc pentru că ați rămas fără stocare este cel mai rău lucru care se poate întâmpla când vine vorba de e-mail.

În continuare, am analizat compatibilitatea. Webmail-ul nu este ideal pentru majoritatea, de aceea a fost important ca fiecare furnizor să fie compatibil cu clienții de e-mail desktop. În timp ce un anumit tip de interfață de browser este disponibil pentru fiecare, la fel este și opțiunea de a o adăuga la Outlook, Thunderbird sau orice client dorit.

Găzduirea prin e-mail a depășit cu mult o simplă adresă de e-mail și o cutie poștală, așa că ne-am uitat la orice accesorii pe care le-ar putea furniza furnizorul. G Suite, de exemplu, vine cu o linie de software de business complet, construită în jurul nucleului de e-mail. hosting.

Nu în ultimul rând, dar nu în ultimul rând, am luat în calcul costurile. Gazduirea prin e-mail ar trebui să fie destul de ieftină și există câteva moduri de a justifica o majorare a prețurilor în afara software-ului de pachet. Din această cauză, toți furnizorii de pe această listă rămân în jur de câțiva dolari pe utilizator, pe lună.

G Suite

Gmail are peste un miliard de utilizatori activi, reprezentând aproape 20 la sută din piața de e-mail. Puterea din spatele serviciului este puternică, cu o suită de instrumente, numită Drive, pentru gestionarea programului dvs., crearea de foi de calcul și redactarea documentelor (despre care puteți citi în revizuirea noastră Google Drive).

Singura diferență între Drive și G Suite este că funcționează sub domeniul dvs. Obțineți în continuare interfața Drive prietenoasă cu utilizatorul, dar cu adrese de e-mail profesionale pentru dvs. și echipa dvs. Nu există nicio redirecționare către un cont Gmail sau nicio prostie de genul acesta; aceasta este gazda completă de e-mail.

De asemenea, este complet compatibil cu Outlook, Apple Mail, Thunderbird și multe altele, astfel încât să puteți alege un client diferit dacă doriți. Cu toate acestea, cu aplicațiile Gmail disponibile pentru aproape orice dispozitiv și sincronizare offline disponibile, nu există niciun motiv real pentru a opta pentru altceva.

Pentru sceptici, diferența dintre Gmail obișnuit și G Suite este destul de uimitoare. Primești un e-mail la domeniul tău, da, dar și adrese de e-mail de grup nelimitate, de două ori stocarea Google Drive obișnuită, zero reclame și asistență non-stop.

Alte motive pentru care ne place G Suite

Vrem să subliniem că G Suite este practic doar Google Drive pentru afaceri (deși nu este un furnizor complet EFSS). Vă salvați fișierele pe Drive, le adăugați la e-mailuri ca link-uri în loc de atașamente și actualizați ambele în timp real. Este ca instrumentele Google pe care le-ai folosit anterior, dar integrate pentru a lucra în limitele echipei tale. Pentru detalii, vă recomandăm să citiți ghidului nostru Google Drive.

De asemenea, este ieftin. Planurile încep de la doar câțiva dolari pe lună, pe utilizator. Taxe Google pentru fiecare utilizator suplimentar, da, dar nu pentru adrese de e-mail suplimentare. De exemplu, „[email protected]” ar costa suplimentar, în timp ce „[email protected]” nu ar putea. De asemenea, primiți 30 GB spațiu de stocare, pentru a porni.

În timp ce întreprinderile vor avea cel mai mare beneficiu de la G Suite, există încă o mulțime de persoane aici. Prețurile sunt ieftine pentru cât obțineți, iar Google utilizează cu atenție pentru utilizare. Încercați-l pentru dvs. cu o probă gratuită de 14 zile. Dacă este în mare parte spațiul de stocare care vă interesează, vă recomandăm să citiți cel mai bun ghid pentru cumpărătorii de spațiu de stocare în cloud.

Zoho

Zoho și-a adaptat serviciul popular de găzduire prin e-mail pentru a oferi o suită de aplicații alături de opțiuni precum G Suite. Captura este că Zoho este mai ieftin și chiar oferă un plan gratuit, cu suport pentru până la 25 de utilizatori.

Să începem acolo. Planul gratuit oferă până la 25 de utilizatori la bază, cu un număr suplimentar de 25 câștigați prin bonusuri de recomandare. Adresele de e-mail pot fi dintr-un singur domeniu, cu 5 GB spațiu per utilizator și o limită de atașare de 20 MB.

Deci, planul nu este ideal, dar este, de asemenea, gratuit. Aceasta este cea mai mare diferență între Zoho și G Suite, întrucât un plan ca acesta se adresează celor care caută găzduire de e-mailuri pe un singur domeniu și nimic altceva. Este necesară o vigilență suplimentară pentru a vă menține curierul de intrare, dar este încă cea mai bună modalitate de a obține o adresă profesională gratuit.

Planurile plătite sunt cu câțiva dolari mai ieftine decât G Suite și chiar se integrează cu platforma. Aveți mai multe limitări, cum ar fi 30 GB pentru stocare și 30 MB pentru atașamente, dar acestea sunt ușor de trecut cu vederea având în vedere cât de ieftin este.

Alte motive pentru care ne place Zoho

Până acum, am discutat despre ceea ce este cunoscut sub numele de „spațiu de lucru”, un pachet de nouă aplicații pe care Zoho le oferă, inclusiv e-mailul. Cele mai multe dintre acestea sunt aplicații de birou standard, dar sunt incluse și altele precum ShowTime, un instrument de conferință web pentru instruire virtuală..

Partea impresionantă despre Zoho nu se află în Spațiul de lucru, ci în orice altă aplicație pe care o oferă. Există instrumente din categorii, de la vânzări la IT până la servicii pentru clienți, servicii de catering până la aproape orice afacere. Compania oferă, de asemenea, un program de contabilitate, pe care l-am acoperit în revista noastră Zoho Books

În timp ce fiecare dintre instrumente costă suplimentar, capacitatea de a pune totul într-un singur loc este ceea ce face Zoho atât de special. Puteți construi un site web, puteți face cursuri online sau chiar puteți gestiona cărțile, toate într-un singur loc.

Rackspace

RackSpace oferă o mare varietate de soluții de găzduire în cloud, dar șterge pachetele în favoarea găzduirii de e-mail simplificate. Oferă găzduire pentru Office 365, Exchange și propria sa platformă de e-mail RackSpace.

Practic, serviciile sale se bazează în jurul mutării serverului dvs. în cloud. RackSpace își propune să reducă serverul local din e-mailurile de afaceri, folosind o rețea de servere pentru a elibera spațiu, a reduce costurile și a oferi o performanță globală mai bună.

Cu toate că costurile sunt destul de mari în comparație cu alți furnizori de e-mail, veți primi foarte multă valoare aici. Serverele de schimb, de exemplu, rulează câțiva dolari mai mult pe utilizator, dar oferă 100 GB cutii poștale și atașamente de 50 MB, dublând sau triplând dimensiunea tuturor furnizorilor din această listă.

Alte motive pentru care ne place RackSpace

Este clar că accentul se pune pe companii și, pentru asta, RackSpace oferă. Planul Office 365, de exemplu, vine cu versiunea completă a suitei Microsoft, cu asistență fanatică 24/7/365.

Dacă nu ați auzit niciodată de acest termen, nimeni nu vă va da vina. Această definiție a suportului RackSpace înseamnă că aveți acces la o echipă de personal de cea mai bună calitate, dornic să rezolve orice probleme pe care le puteți întâmpina. Nu există nicio secțiune de script sau departament, ci o echipă de cunoștințe de asistență, care răspunde la toate întrebările în 15 minute sau mai puțin.

RackSpace este mult mai scump, dar oferă soluții complete de afaceri în e-mail și în afara acesteia. Este greu de certat, în special cu clienți precum Under Armour și Oliver Wight din listă. Dacă aveți nevoie de găzduire de afaceri de top, cel mai bine este să încercați RackSpace.

Informații esențiale pentru Microsoft Office 365

Călătoria pe spatele G Suite este un pachet de aplicații de la Microsoft. Schimbați linia de instrumente Google cu Microsoft Office și Outlook și aveți o idee destul de bună despre ce poate oferi Business Essentials.

Cu toate acestea, cele două nu sunt pe deplin la egalitate. Office 365 este ceva mai scump, dar oferă aplicații care pot face mult mai mult decât suita Google. Obțineți Outlook și Exchange, permițându-vă să creați e-mailuri mult peste ceea ce Google Drive poate face. Aceasta include până la 150 MB în dimensiuni de atașament și 50 GB spațiu de stocare, peste dimensiunea Google de 30 GB pe planul său cel mai ieftin.

Dezavantajul este că aveți acces la versiunea online a Microsoft Office. Deși aceasta nu este o problemă în comparație cu G Suite, este atunci când analizăm cât de limitate sunt aplicațiile Office Online. Cea mai bună variantă a Office 365 vine cu versiunea completă a Microsoft Office.

Alte motive pentru care ne plac elementele esențiale de afaceri Microsoft Office 365

În afara e-mailului, esențialul de afaceri oferă un set complet de instrumente pentru companii. Unul dintre preferatele noastre este Echipe Microsoft. La suprafață, aceasta arată ca o aplicație de mesagerie simplă precum Slack, dar oferă multe altele.

Întâlnirile Skype și documentele Microsoft se integrează perfect în el, permițându-vă să păstrați tot ce are legătură cu echipa sub un singur acoperiș. Nu este necesar să adăugați fișiere atașate sau să instalați pluginuri precum alte aplicații de mesagerie din echipă. Atâta timp cât lucrați în ecosistemul Microsoft, este o soluție excelentă pentru echipă.

Echipe nu este tot ceea ce obține, desigur. Microsoft include funcționalitatea echipei Skype, Yammer ca rețea socială corporativă și instrumente de conferință online. Deși setul de instrumente nu sparge un teren nou, integrarea pe platforme este ceva special. Vă puteți înscrie pentru o probă gratuită la Business Essentials pentru a vedea dacă este potrivit pentru dvs..

Web lichid

Liquid Web este axat în principal pe VPS de înaltă calitate și soluții dedicate de găzduire. Cu toate acestea, oferă și găzduire de e-mailuri la prețuri competitive, cu timp de inactivitate zero, filtrare de spam de top și căsuțe poștale de 25 GB.

În timp ce spațiul de stocare este mai mic, este greu să treci în considerare costul. Planul standard costă doar 1 dolar pe lună, pe utilizator și oferă o gamă completă de funcții Web Liquid. Veți putea utiliza orice client de e-mail POP sau IMAP sau vă puteți autentifica prin e-mail cu 25 GB de stocare și 50MB atașamente.

De asemenea, beneficiați de instrumente pentru menținerea e-mailului simplificată și fără spam. Filtrele reglabile vă permit să adaptați ceea ce trece, dar blocul de spam de la Liquid Web este destul de bun de la sine. În plus, puteți crea protocoale protejate la nivel de utilizator și domenii și liste negre pentru a vă păstra inbox-ul așa cum doriți.

Alte motive pentru care ne place lichidul web

Cu toate acestea, oferă mult mai mult decât găzduire prin e-mail. Liquid Web este o gazdă complet prezentată, cu planuri care variază de la VPS la WordPress (deși nu a reușit să ajungă pe cel mai bun site de găzduire web pentru lista WordPress). În timp ce planurile sunt destul de scumpe, piața de afaceri vizată va fi mulțumită de caracteristici de securitate gratuite și suport excepțional.

De asemenea, e-mailul oferă câteva funcții suplimentare. Planul „Plus” ceva mai scump vine cu sincronizare mobilă pe dispozitivele dvs. pentru contacte și calendare, 30 GB stocare în cloud și o suită de instrumente de editare a documentelor online. Dacă sunteți mai înclinați către capătul Microsoft al spectrului, Liquid Web oferă și găzduire Exchange.

Nimic nu iese în evidență la fel de excepțional la Liquid Web în ceea ce privește găzduirea prin e-mail, dar nu trebuie. Cea mai mare atragere este că serviciul este ieftin și funcționează întotdeauna, oferind o mulțime de spații de stocare și opțiuni. Este pe lângă gratuit, așa că încercați-o timp de o lună pentru a vedea dacă este potrivit pentru dvs..

Concluzie

În timp ce serviciile de poștă web ca Gmail și Yahoo au parcurs un drum lung, nu există niciun înlocuitor pentru o adresă de e-mail profesională. Din fericire, costurile au scăzut semnificativ, iar planurile lunare sunt mai ieftine decât cumpărarea unui sifon.

Mulți dintre furnizori includ un e-mail cu găzduirea, astfel încât să puteți ucide două păsări cu o singură piatră. Ce gazdă de e-mail vă place cel mai mult? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map