Cele mai bune instrumente de gestionare a proiectelor Kanban pentru 2020

Plăcile Kanban sunt o modalitate simplă de a urmări activitatea pe măsură ce se deplasează prin proiectele tale. Există multe instrumente de gestionare a proiectelor care folosesc sistemul, așa că pentru a vă ajuta să alegeți unul, am creat acest ghid pentru cele mai bune instrumente de gestionare a proiectelor kanban.


Vă vom arăta ce este o placă kanban și ce puteți face cu unul. Apoi, vom analiza unele dintre cele mai bune instrumente care le includ. Plăcile Kanban sunt o modalitate excelentă de a vă găsi drumul în software-ul de management al proiectelor. Când vă familiarizați cu acestea, puteți începe să priviți la celelalte vizualizări și funcții.

Ce este un consiliu Kanban?

Kanban își are originea în fabricile japoneze, unde era folosit pentru a eficientiza producția. Ulterior, Microsoft a adaptat tehnica la dezvoltarea de software. Este util să echipe agile care doresc să vizualizeze fluxurile lor de lucru.

Plăcile Kanban sunt formate din coloane, care conțin elemente. Mutați elementele dintr-o coloană în coloană pentru a le schimba starea. Lucrurile curg de la stânga la dreapta, astfel încât să puteți vedea cât de departe este totul și cât se întâmplă în fiecare etapă.

Cea mai simplă configurare este abordarea cu trei coloane: „a face”, „a face” și „a face”. Acest lucru este explicativ, dar puteți merge mult mai departe, cu coloane care reprezintă fiecare etapă a procesului de producție sau echipe sau persoane fizice. Depinde de tine.

Dacă sunteți nou în tehnică, citiți cum să folosiți un articol de bord kanban pentru a vă ajuta să începeți. Apoi, revino și aruncă o privire asupra instrumentelor de aici.

Ce poți face cu un instrument Kanban?

Plăcile Kanban sunt o metodă utilă de a menține sarcinile asociate unui proiect într-un singur loc. Acestea pot fi utilizate pentru proiecte specifice, ca liste de activități ale biroului general sau pentru a urmări fluxurile de lucru obișnuite. De asemenea, funcționează bine ca liste de sarcini personale.

Puteți utiliza elemente ca sarcini într-un proiect, dar puteți numi cărțile și coloanele orice doriți. Asta înseamnă că le puteți folosi pentru planuri de locuri, meniuri pentru restaurante, sisteme de înregistrare și multe alte lucruri.

Dacă nu ați mai utilizat una înainte, acestea sunt ușor de configurat și probabil vă puteți gândi la propriile idei despre cum pot fi utilizate în proiectele dvs..

Multe dintre instrumentele pe care le vom analiza includ șabloane și exemple, Trello este un bun exemplu în acest sens și este instrumentul nostru preferat pentru lucrul cu kanban, după cum vom vedea mai târziu.

O placă kanban și sistemul kanban nu sunt neapărat același lucru. Deși kanban este diferit de metodologii precum Scrum, puteți configura și o placă pentru a urmări sarcinile acolo.

Cele mai bune instrumente de gestionare a proiectelor Kanban 2020

 1. Trello
 2. Asana
 3. monday.com
 4. Wrike
 5. ClickUp

Instrumentele Kanban sunt rapide și simple, așa că ne place să vedem un software care să răspundă și să fie ușor de utilizat. A fi capabil să regleze ușor elemente și coloane este, de asemenea, un plus.

Majoritatea instrumentelor oferă alte placi și funcții, astfel încât cât de bine funcționează placa kanban cu acestea. În unele cazuri, cum ar fi Wrike, placa de kanban simplă funcționează bine ca o față accesibilă pentru un instrument complex.

Prețul este un factor important, cel mai bun fiind liber. Instrumentele Kanban sunt simple, astfel încât software-ul de management de proiect care are opțiuni gratuite și plătite include adesea kanban gratuit. Aceasta face o modalitate excelentă de a încerca diferite instrumente pentru a vedea dacă îți plac înainte de a decide dacă plătești pentru celelalte funcții.

Dintre cele cinci instrumente pe care le analizăm aici, patru dintre ele vă permit să folosiți kanban gratuit. Acestea fiind spuse, cea care nu o face, monday.com, este platforma noastră preferată de management de proiect.

Cea mai bună alegere pentru lucrul cu kanban, în special, este Trello, care este simplu, gratuit și centrat pe abordarea kanban..

Trello

Dacă doriți să începeți cu kanban, Trello este un loc minunat pentru a face acest lucru. Placa sa kanban este principalul obiectiv al platformei. Deși este de bază, este un excelent exemplu de sistem. Am acoperit-o în recenzia noastră Trello, iar ghidul nostru pentru începători Trello vă spune tot ce trebuie să știți dacă priviți instrumentul pentru prima dată. Este unul dintre cele mai ușoare instrumente de ridicat pentru începători.

Pagina de inspirație a lui Trello include multe placi pe care utilizatorii săi le-au împărtășit. Căutați-le dacă aveți nevoie de o idee despre ce se poate face cu o placă kanban. De asemenea, pot fi folosite cu alte instrumente decât Trello, dacă doriți.

Cardurile dvs. Trello pot fi clasificate și atribuite membrilor echipei. Puteți adăuga atașamente de până la 250 MB. Dacă este prea mic, aruncați o privire la cel mai bun stocare în cloud pentru articolul cu fișiere mari.

Trello are o reputație de simplitate, dar sistemul său de „power-ups” vă permite să-l extindeți, așa că, dacă simțiți că vă nivelați fluxurile de lucru după ce ați obținut elementele de bază, vă permite să faceți asta. „Power-ups” vă permite să adăugați multe dintre funcțiile incluse în mod implicit în alte platforme.

Consiliul public Trello

Pe lângă faptul că este util pentru managementul de proiect, Trello vă permite să faceți public consiliile. Puteți deveni creativ și folosiți-l pentru a împărtăși meniuri de restaurant sau planuri de locuri pentru evenimente. Fundalurile sale personalizate vă permit să vă adaptați aspectul afacerii dvs., devenind astfel o modalitate excelentă de a împărtăși informații cu lumea întreagă.

Trello-nunta

Trello este, de asemenea, o alegere excelentă dacă căutați un instrument gratuit. Planul său gratuit funcționează bine și nu vă impiedică să actualizați tot timpul, dar Trello are accesorii frumoase dacă alegeți să faceți acest lucru.

Trello-stickuri

Are o selecție largă de fundaluri personalizate, autocolante și emoji, dar puteți încărca propriul dvs. pe planurile plătite pentru a vă face să vă simțiți acasă. Nu poți greși cu Trello. Este cel mai ușor instrument pentru a începe aici și oferă o mulțime de accesorii suplimentare prin intermediul sistemului său de „pornire”.

Asana

Asana este un alt instrument ușor de utilizat. Are o mulțime de funcții distractive, cum ar fi sărbătorile sale, care vă recompensează cu animații colorate pentru marcarea sarcinilor cât mai complete. Citiți mai multe despre asta în recenzia noastră pentru Asana. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a începe cu acesta, ghidul nostru pentru începători Asana este acolo, care vă va ajuta.

ASANA-celebrare

Interfața sa este atractivă, ușor de utilizat și receptivă. Aceasta face o alegere excelentă pentru oricine este nou în software-ul de management de proiect. Este plăcut să lucrezi, ceea ce va fi un mare avantaj dacă trebuie să-i entuziasmăm pe membrii echipei sceptice.

Pe lângă placa sa kanban, Asana include un calendar și o cronologie, care vă permite să gestionați dependențele. Puteți împărți sarcinile în subtaschete, lăsa comentarii și atașa fișiere la acestea. Dacă trebuie să depășiți limita de dimensiune a fișierului Asana de 100 MB, aruncați o privire la cel mai bun program de stocare în cloud.

Asana se integrează bine cu alte platforme, inclusiv Zapier, care vă permite să partajați date cu o mulțime de aplicații.

Asana Cost

Nivelul gratuit Asana vă permite să creați cât mai multe plăci doriți și să vă personalizați coloanele. De asemenea, vă puteți împărți sarcinile în subtasco-uri. Dacă vă înscrieți pentru un plan plătit, începând de la 9,99 USD pe utilizator pe lună, veți putea utiliza funcții precum cronologia sa și gestionarea dependenței.

Planurile mai scumpe oferă mai multe funcții, precum securitatea îmbunătățită și asistența prioritară pentru clienți. Este conform cu Regulamentul general privind protecția datelor și cu UE-SUA. Cadrul de protecție a confidențialității.

Puteți vedea cum se compară cu alte instrumente din fațetele noastre Trello vs. Asana și Asana vs. Basecamp. Asana este o altă alegere excelentă pentru nou-veniți, dar este mai bine decât Trello pentru utilizatorii care doresc să utilizeze mai mult decât placa kanban. Se vor potrivi în special echipelor care prioritizează să facă locul de muncă un loc de distracție.

monday.com

Suntem mari fani ai monday.com aici, pe Cloudwards.net. A apărut în top în cel mai bun software de gestionare a proiectelor noastre. Puteți citi mai multe despre ceea ce ne place despre asta în recenzia noastră monday.com.

Intuitiv și bine proiectat, monday.com vă permite să personalizați informațiile stocate de articolele sale. Ele pot fi tipurile obișnuite de date, dar pot include lucruri precum sisteme de vot, formule sau selecții de culori.

Cel mai bun-Kanban-luni

monday.com vă permite să generați mai multe vizualizări kanban pe baza datelor din tabelul principal. Puteți sorta automat datele selectând una dintre coloanele de utilizat. Vizualizarea kanban nu este principalul său obiectiv, dar este o parte a modului în care vă prezintă datele.

Aceasta înseamnă că se potrivește persoanelor care doresc să integreze kanban în fluxurile lor de lucru, dar nu este la fel de potrivit pentru cei care doresc să lucreze complet pe tabloul de kanban. Totuși, managerii îl pot utiliza pentru a crea cu ușurință forumuri pentru care pot lucra alți oameni.

În plus față de kanban, monday.com are tot felul de vizualizări și diagrame care vă permit să vizualizați datele dvs. în moduri diferite. Acestea includ cronologia, calendarul, harta și jurnalul de activitate.

Citiți ghidul nostru pentru începători monday.com pentru sfaturi despre ce puteți face cu acesta.

monday.com Cost

Nu are un nivel gratuit, dar planul său cel mai ieftin permite cinci utilizatori pentru 25 de dolari pe lună, deci nu este prea scump pentru echipele mici. Există un proces gratuit, deci nu trebuie să plătiți pentru a-l încerca.

Pe lângă faptul că arată bine și funcționează bine, are o securitate de cea mai bună calitate, cu criptarea TLS v1.2 folosită pentru datele în tranzit și AES 256 biți pentru datele stocate. Citiți articolul nostru despre criptare pentru mai multe despre acestea.

monday.com se descurcă bine în articolele noastre de comparație. Citiți comparațiile noastre monday.com vs. Jira sau monday.com vs. Asana pentru a vedea cum se formează față de alte platforme.

monday.com oferă un echilibru bun între capacitatea de utilizare și profunzime. Interfața sa excelentă face ușor utilizarea și vă permite să vă dați seama de caracteristicile sale mai avansate, fără să aveți probleme. Îl recomandăm.

Wrike

Wrike este o centrală a câmpului de gestionare a proiectului, care are un caracter deosebit. În ciuda stării sale grele, acesta are un plan gratuit care vă permite să îl utilizați ca o placă kanban, dar va trebui să plătiți pentru a profita de tot ceea ce oferă.

Cel mai bun-Kanban-wrike

Poate fi mai dificil de utilizat decât unii dintre rivalii săi, dar viziunea kanban este simplă și poate fi calculată în câteva minute. Mutarea sarcinilor dintr-o coloană în coloană este rapidă și ușoară, la fel ca clicul și ajustarea sarcinilor.

Placa kanban a lui Wrike folosește o abordare fixă ​​în cinci coloane, cu configurația tradițională în trei coloane completată de coloane „în așteptare” și „anulate” pentru a vă permite să jonglați lucrurile în jurul valorii necesare.

Wrike Dependencies

Wrike prezintă dependențe și sunt integrate în placa kanban. Dacă modificați datele unei sarcini, aveți opțiunea de a ajusta automat alte sarcini care au relații cu aceasta. Acest lucru face ca Wrike să fie potrivit pentru proiecte complexe, cu multe lucruri în curs.

Sarcinile pot include o descriere și puteți atașa fișiere la acestea. Puteți să le atribuiți mai multor persoane și să le urmăriți starea. Wrike vă permite să filtrați sarcinile în diverse moduri, cum ar fi de către utilizator sau data scadenței. Este util pentru proiecte mai mari, cu multe sarcini atribuite mai multor persoane.

Wrike are, de asemenea, caracteristici de securitate de cea mai bună calitate, inclusiv autentificare cu doi factori și controale de acces personalizabile. Dacă doriți să vă îmbunătățiți securitatea, citiți cel mai bun ghid VPN.

Dezavantajul este că tabloul kanban al lui Wrike nu este atât de flexibil. Nu puteți ajusta numele coloanelor cu ușurință, precum Trello, de exemplu. Ce face, însă, merge bine.

Wrike este un instrument sofisticat. Consiliul său de la Kanban face o treabă bună în a-l face accesibil și nu există niciun motiv pentru care nu ar trebui să-l utilizați exclusiv pentru a gestiona proiecte. Pentru a profita la maximum de Wrike, totuși, ar trebui să vă uitați și la celelalte puncte de vedere ale acestuia.

Are aplicații pentru Windows, macOS, Android și iOS, astfel încât poate fi folosit pe majoritatea dispozitivelor.

Wrike este o platformă cu caracteristici complete, care se va potrivi managerilor de proiecte mari. Placa sa simplă de kanban este o modalitate excelentă de a începe cu ea. Citiți mai multe despre asta în recenzia noastră despre Wrike. Articolul nostru monday.com vs. Wrike vă va oferi, de asemenea, o idee despre modul în care se formează împotriva concurenților săi.

ClickUp

ClickUp este un alt instrument cu o ofertă gratuită care include o placă kanban de bază. Există o limită de atașare de 100 MB la versiunea sa gratuită, dar asta se stinge cu privire la planurile plătite, care vă permit, de asemenea, să utilizați funcțiile sale mai avansate, cum ar fi diagramele Gantt. Citiți #link-ul nostru în așteptare pentru a utiliza un ghid grafic Gantt pentru a afla mai multe despre acestea.

clickup-board-meniu

Deși are doar două coloane în mod implicit, puteți adăuga propriile dvs., astfel încât să puteți configura, oricum aveți nevoie. Puteți avea mai multe placi pe proiect. În exemplul de mai sus am setat-o ​​pentru a gestiona comenzile la un restaurant, cu plăci pentru farfurii reci și calde.

clickup-board-meniu

Ați putea adapta sistemul pentru a lucra cu mai multe echipe sau puteți avea consilii pentru membrii echipei individuale. Este versatil și puternic.

ClickUp are o interfață atentă și sensibilă, cu care este ușor să lucrezi. Interfața sa care poate fi citită este plină de opțiuni și merită să te joci pentru a vedea ce poți face cu asta.

ClickUp include, de asemenea, gestionarea dependenței, astfel încât dacă lucrurile se complică, puteți detecta conflicte de planificare înainte de a cauza probleme. Cu instrumentele sale de gestionare a timpului și de logare, vă permite să urmăriți cât costă sarcinile pentru a fi efectuate, ceea ce este o caracteristică excelentă pentru managerii.

Faceți clic pe EstimăriUp

De asemenea, vă permite să faceți estimări, pe care le puteți compara cu ora înregistrată ulterior. Acest lucru vă permite să vă îmbunătățiți planificarea data viitoare când configurați un proiect. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru partea financiară a proiectelor dvs., ghidul nostru pentru cele mai bune programe de contabilitate va veni, de asemenea, la îndemână.

ClickUp are multe caracteristici de securitate care vă ajută să vă păstrați datele în siguranță. Citiți ghidul nostru de securitate online pentru a afla mai multe despre șederea protejată.

Pe lângă aplicațiile pentru macOS, Windows, Android, iOS și Amazon Fire TV, are un plugin Google Chrome, ceea ce îl face unul dintre cele mai prietenoase instrumente din jur. Pentru a afla mai multe despre aceasta, citiți recenzia ClickUp.

Funcțiile de înregistrare a timpului și de estimare ale ClickUp fac o alegere excelentă pentru managerii care doresc să urmărească cu atenție costurile. Ușurința sa de utilizare și versatilitatea o fac o alegere puternică și pentru toți ceilalți.

Mentiuni onorabile

Există o mulțime de alte instrumente bune care includ o vizualizare kanban care nu a reușit să ajungă în topul nostru.

leankit-Kanban

Tabloul de canban colorat al LeanKit vă arată mai multe echipe simultan, placate vertical pe ecranul dvs. Nu este cea mai drăguță abordare și pare aglomerat, dar, odată ce te-ai obișnuit, vei găsi că pune la dispoziție o mulțime de informații fără să te oblige să dai clic. Consultați recenzia noastră LeanKit pentru mai multe.

Smartsheet-card

„Vizualizarea cardului” a Smartsheet-ului este o placă kanban. Vă permite să adăugați subtasco-uri ușor. Smartsheet include și o vizualizare Gantt pentru a vă ajuta să vedeți cum se potrivesc sarcinile. Este un produs fără probleme, dar unul eficient, despre care puteți citi în recenzia noastră SmartSheet.

JIRA-Kanban

Jira include o vizualizare kanban cu coloane personalizabile și va fi în plus util pentru dezvoltatorii de software folosind metodologii agile. Este plin de funcții prietenoase pentru dezvoltatori, cum ar fi vizualizarea sa Scrum. Citiți despre asta în recenzia noastră Jira.

Gânduri finale

După cum am văzut, sunteți răsfățat pentru alegere când vine vorba de programul de bord kanban. Acestea adoptă multe abordări și variază de la simplu la avansat.

Preferatul nostru este Trello. Este gratuit, concentrat pe placa sa kanban și atât de simplu nu poți greși. De asemenea, are o cantitate surprinzătoare de extindere. monday.com merită menționat și ca instrumentul nostru preferat, dar nu este gratuit sau la fel de centrat pe kanban precum Trello.

Pentru cel mai distractiv, consultați Asana. ClickUp este excelent pentru a gestiona partea financiară a lucrurilor, iar Wrike este un instrument de calitate, cu multă profunzime.

Toate instrumentele de aici sunt gratuite sau au o probă gratuită, așa că nu există nimic care să te împiedice să le testezi. Dacă ați încercat vreunul dintre instrumentele de aici sau aveți alte recomandări, vă rugăm să ne informați în comentarii. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map