Cele mai bune furnizori de găzduire web din 2020: accesibile, rapide și ușor de utilizat

Bine ați venit la ghidul Cloudwards.net către cei mai buni furnizori de găzduire web. Pe parcursul următoarelor 5.000 de cuvinte, vă vom îndruma prin densa și adesea confuză lume a găzduirii web și vom oferi alegerile noastre de top în anumite categorii de-a lungul drumului.


De asemenea, vom defini ce este gazduirea web, vom răspunde la întrebări frecvente și vom vorbi despre motivul pentru care a merge cu găzduire web gratuită este, în general, o idee proastă.

Iată cum se va derula: după ce stabilim ce este gazduirea web, vom parcurge o serie de categorii care corespund cu cele pe care le-am folosit în timp ce ne-am pregătit recenziile de găzduire web. Vom oferi cele mai bune trei opțiuni din fiecare categorie, împreună cu câteva motive pentru care ne place un anumit furnizor. La final, vom oferi cel mai bun serviciu de găzduire web în general.

Alegerea furnizorului este dificilă, deoarece gazda web cu care mergi depinde aproape în totalitate de scopul site-ului tău. Pentru noi, Hostinger este o alegere clară, deoarece oferă găzduire ieftină, de înaltă performanță, cu o interfață ușor de utilizat și un suport excelent. Acestea fiind spuse, poate doriți să mergeți cu o altă opțiune dacă site-ul dvs. web are nevoi speciale.

Ce este gazduirea web?

Înainte de a intra în cele mai bune gazde web, este important să înțelegem ce este gazduirea web. Când vă conectați la un site web, computerul dvs. trimite solicitări pentru anumite fișiere de pe site-ul respectiv. Aceste fișiere sunt transferate pe mașina dvs., interpretate de browser și, în cele din urmă, transformate în imaginea pe care o vedeți pe monitor.

Totuși, pentru ca browserul să găsească și să transmită acele fișiere, trebuie să aibă un server la care să se conecteze. Gazduirea web este serviciul de stocare și servire a fișierelor site-ului dvs. web, iar gazdele web realizează acest lucru prin operarea centrelor de date umplute cu servere personalizate pentru sarcină.

Aceasta este o distincție importantă de făcut, mai ales dacă sunteți nou în lumea de găzduire web. Să fii prins în bucla de înregistrări de domenii, înregistrări DNS și WordPress poate fi foarte mult. Este important să ne amintim că găzduirea web, în ​​special, se referă la stocarea și servirea site-ului.  

Dacă doriți să aflați mai multe despre specificul înregistrărilor WordPress și DNS, citiți ghidul nostru intermediar pentru utilizarea WordPress și ghidul nostru despre ce sunt înregistrările DNS.

Gazduire Web vs. Site Builder

Una dintre confuziile majore care apar pentru începătorii de găzduire web este diferența dintre gazduirea web și constructorul de site-uri web. HostGator este gazda web, în ​​timp ce SquareSpace este un constructor de site-uri web. Acestea fiind spuse, HostGator are și un constructor de site-uri web, astfel încât nu este dificil să vezi de ce există confuzii (citiți recenzia noastră HostGator și revizuirea SquareSpace).

Conform definiției noastre de mai sus, găzduirea web este serviciul de stocare și servire a fișierelor site-ului dvs. web. Pe de altă parte, un constructor de site-uri este pur și simplu un instrument pentru construirea site-ului. Gazduirea web este un serviciu exclusiv care poate include un constructor de site-uri, dar majoritatea constructorilor de site-uri includ hostingul.

Multe gazde web includ propriul lor site web, cum ar fi GoCentral GoCentral și 1&1 Web Builder (citiți recenzia noastră GoDaddy GoCentral și 1&1 Recenzie de constructor de site-uri). Acestea fiind spuse, constructorii de site-uri incluși sunt în general mai puțin impresionanți decât, de exemplu, alegerea noastră de top, Wix, dar sunt încă disponibili dacă cumpărați un pachet de găzduire cu anumiți furnizori (citiți recenzia noastră Wix).

Dacă ați ajuns la acest ghid confuz cu privire la găzduire web, nume de domeniu și WordPress și doriți doar să creați un portofoliu personal sau un blog, găzduirea web nu merită problema. Pentru unele aplicații, constructorii de site-uri web sunt servicii superioare, deoarece puteți construi și lansa rapid site-ul dvs. cu cunoștințe minime de site.

Găzduire web gratuită

Acum că înțelegeți ce este gazduirea web și care sunt constructorii de site-uri web, puteți căuta opțiuni gratuite, mai ales dacă ați observat un constructor gratuit de site-uri, cum ar fi Jimdo (citiți recenzia noastră Jimdo). Constructorii de site-uri gratuite sunt opțiuni grozave, mai ales dacă utilizați bine subdomeniul inclus, dar vă rugăm să evitați găzduirea web gratuită.

Aici, pe Cloudwards.net, rămânem în general departe de a vă spune ce să faceți. Cu toate acestea, în acest caz, la fel cum am făcut în cel mai bun ghid VPN gratuit, trebuie să vă recomandăm împotriva găzduirii web gratuite. Unele gazde web gratuite populare includ InfinityFree, 000Webhost și Byethost și există un motiv pentru care nu le veți găsi în recenziile noastre de găzduire web.

Acest lucru se datorează faptului că nu sunt bune, chiar dacă plătiți. Deși se preconizează o degradare a performanței de la o opțiune gratuită, consecințele economisirii câțiva dolari, în aproape toate cazurile, sunt prea multe. Pe lângă faptul că ai o viteză mai mică, vei fi lăsat pe dispozitivele tale în cazul în care ceva nu merge bine.

În plus, s-ar putea să-ți pui riscurile și vizitatorii. După cum s-a explicat, găzduirea web este procesul de stocare și servire a fișierelor dvs., astfel încât nu este nejustificat să vă imaginați un scenariu în care ceva periculos este trecut împreună cu datele site-ului dvs. De asemenea, serverele sunt mai puțin sigure de amenințările externe.

Nu spunem că se va întâmpla cu siguranță, dar există o probabilitate mult mai mare ca așa va fi. Gazduirea web costă bani, iar gratuitatea nu este niciodată cu adevărat gratuită, așa că este mai bine să evitați gazdele web gratuite. Cumpărând un plan cu o gazdă de încredere, îți crești șansele de a rula un site web sigur, rapid și funcțional.

Cei mai buni furnizori de găzduire web pentru 2020

 1. Hostinger – Cel mai bun în general
 2. Siteground – Cele mai bune caracteristici
 3. A2 Gazduire
 4. Dreamhost
 5. Kinsta – Cel mai bun pentru WordPress
 6. WebHostingBuzz
 7. WestHost
 8. MDDHosting

Cu câteva elemente esențiale de găzduire web, este timpul să accesăm cei mai buni furnizori de găzduire web. Vă vom oferi trei recomandări în fiecare dintre categorii, care corespund criteriilor din recenziile noastre. Cu toate acestea, există o mulțime de discuții încrucișate în lumea de găzduire web, însă alegerea furnizorilor nu este chiar atât de simplă.

Deoarece companii precum Endurance International Group dețin mai multe mărci de găzduire web care sunt în mare parte aceleași, nu vom include doi furnizori aproape identici într-o singură categorie. De exemplu, Hostinger și Hosting24 sunt, practic, același serviciu, astfel încât vom include doar unul în fiecare secțiune.

Singura excepție ar fi dacă există suficiente diferențe pentru a justifica existența a doi furnizori sub aceeași umbrelă. HostGator și Bluehost, de exemplu, sunt deținute de EIG și au multe similitudini, dar există suficiente diferențe în aspectele serviciilor pentru ca acestea să apară în aceeași rundă.

Caracteristici

Pentru o mulțime de gazde web, funcțiile fac diferența. Nu este greu să găsești un preț rezonabil și o găzduire rapidă, astfel încât funcțiile sunt adesea factorul decisiv. Nu este surprinzător, gazdele web pe care le-am recomanda mai întâi sunt clasate foarte bine când vine vorba de funcții.

Acestea fiind spuse, este greu să stabilești criterii stricte. Deși căutăm elemente esențiale, cum ar fi un constructor de site-uri web și copii de rezervă zilnic, funcțiile suplimentare sunt întotdeauna binevenite. Din această cauză, trebuie luată în considerare întreaga listă de funcții – inclusiv tot ceea ce are și nu are, ceea ce am făcut când am făcut alegerile noastre.

SiteGround

SiteGround are atât de multe funcții, încât chiar și recenzia noastră completă SiteGround nu le poate acoperi pe toate. În acea recenzie, i-am oferit 95 din 100 atunci când vine vorba de caracteristici și din motive întemeiate. Fiecare plan include accesul la constructorul de site-uri Weebly, care, după cum puteți citi în recenzia Weebly, este unul dintre cei mai buni producători de site-uri web..

SiteGround-Glisor1

Celelalte elemente esențiale sunt luate în considerare. Fiecare plan include copii de rezervă automate, zilnice, asigurându-vă că niciunul din munca dvs. nu se pierde în caz de criminalitate informatică sau câteva apăsări de taste. În plus, obțineți un certificat SSL / TLS și integrare Cloudflare (citiți ce este ghidul Cloudflare pentru mai multe despre asta).  

Acestea fiind spuse, cele mai bune funcții sunt păstrate pentru utilizatorii WordPress. Obțineți în continuare funcțiile menționate anterior, dar obțineți și înscenarea WordPress, actualizări WordPress gestionate și repetări dedicate suportului WordPress. Deși nu este surprinzător pentru gazdele web WordPress scumpe administrate, faptul că SiteGround este atât de ieftin îl face să strălucească.

Hostinger

Hostinger – și compania sa surioară, Hosting24 – este ieftin, dar, în ciuda acestui fapt, are o mulțime de caracteristici. Elementele esențiale sunt acoperite, inclusiv copii de rezervă zilnice, un constructor de site-uri și un certificat SSL / TLS pe ​​viață. Acestea fiind spuse, există câteva caracteristici neobișnuite care se petrec în culise.

Hostinger-Slider2

Aceste funcții sunt pe server și, deși nu le veți vedea, acestea vor ajuta site-ul dvs. web să se încarce cât mai repede. În loc să folosească serverele Apache, Hostinger folosește LiteSpeed, care este o alternativă Apache. Folosește aceeași structură ca Apache, permițându-vă să accesați funcții precum ModSecurity, dar a scăzut deasupra capului.

Mai puține cheltuieli generale înseamnă timp de încărcare mai rapid pe serverele partajate, despre care este vorba de Hostinger. De asemenea, ajutarea la timpii de încărcare este stocarea completă a unității de alimentare solidă. SSD-urile nu au discuri învârtite. În schimb, folosesc memorie flash pentru a stoca date, ceea ce nu numai că permite driverelor să fie mai rapide la citirea și scrierea datelor, dar și mai puțin predispuse la eșec. Citiți recenzia noastră pentru Hostinger pentru mai multe.

A2 Gazduire

La fel ca SiteGround, A2 Gazduire ar necesita câteva mii de cuvinte pentru a vorbi despre toate caracteristicile sale. Dărâmând esențialul, totul este prezent. Obțineți copii de rezervă, un certificat SSL / TLS și un constructor de site-uri web. Constructorul de site-uri web este mai puțin impresionant, deoarece, la fel ca Strikingly, nu permite decât un design cu o singură pagină, dar opțiunea este acolo (citiți recenzia noastră Strikingly).

a2-client-zona

Acestea fiind spuse, caracteristicile neobișnuite compensează acest lucru. Unele dintre planurile A2 Hosting vin cu o caracteristică „turbo”, care are viteze de până la 20 de ori mai rapide. Acest lucru îl întinde, dar accesul la un serviciu turbo vă va ajuta site-ul dvs. web să se încarce mai rapid. A2 Gazduire are mai puțini utilizatori pe server, precum și cache-ul turbo, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. web va fi mai rapid și mai consistent.

Caracteristicile WordPress sunt, de asemenea, excelente. Aveți o versiune a Jetpack – despre care puteți afla în ghidul pentru începători de a utiliza WordPress – cu ajutorul planului dvs., care include, de asemenea, analize web, copii de rezervă și multe altele. Puteți afla mai multe despre asta și despre celelalte funcții ale Gazduirii A2, în recenzia noastră de găzduire A2.

Prețuri

Gazduirea web este normalizată când vine vorba de preț, cel puțin la suprafață. Vizionând paginile de produse, vi s-ar fi iertat că credeți că majoritatea gazdelor web costă cam același lucru, dar, din păcate, detaliile sunt mai murdare. Contractele pe mai mulți ani, schemele ciudate de reduceri și paginile înșelătoare de produse fac ca prețurile să fie mai complexe decât în ​​cazul altor servicii online.

Pentru această secțiune, nu ne uităm doar la preț, ne uităm și la durate contractuale, reduceri pe mai mulți ani și, cel mai important, dacă prețurile înșelătoare continuă. Dacă doriți să-l vedeți pe acesta din urmă în acțiune, asigurați-vă că citiți recenzia noastră Arvixe.

hosting24

Hosting24 – și Hostinger, în această privință – vitrine pe care le puteți oferi reduceri pe mai mulți ani, menținând opțiuni lunare. Puteți achiziționa aproape orice durată doriți, până la o lună sau până la patru ani. Deși sunteți recompensat pentru a merge cu un plan pe mai mulți ani, nu sunteți pedepsiți pentru achiziționarea unui plan lunar.

Prețul pe lună este același pe parcursul planurilor, astfel că Web Hosting Premium, de exemplu, va costa întotdeauna 11,95 USD pe lună. Acestea fiind spuse, cu cât achiziționați mai mult, cu atât mai mare va fi reducerea la termenul inițial. Deși este comună pentru majoritatea gazdelor web, Hosting24 oferă o reducere mai mare decât majoritatea.

De exemplu, cel mai ieftin pachet partajat costă sub 40 de dolari timp de patru ani, ceea ce reprezintă aproximativ jumătate decât un an la Bluehost (citiți recenzia noastră Bluehost). În plus, puteți plăti orice doriți, inclusiv o varietate de criptomonede, cum ar fi bitcoin. Puteți afla mai multe în recenzia noastră de Hosting24.

DreamHost

DreamHost are un drept foarte bun atunci când vine vorba de funcții, viteză, securitate și multe altele, însă firul care rulează serviciul este transparența, lucru important atunci când vine vorba de stabilirea prețurilor. DreamHost nu numai că nu este ieftin, ci este clar și ceea ce veți plăti, adică nu există surprize atunci când vine vorba de finalizare.

Pe fiecare pagină de produs, puteți selecta durata care vă interesează și puteți vedea actualizarea prețurilor în timp real. Pare o diferență atât de mică, în special în comparație cu recenziile VPN, dar posibilitatea de a ajusta prețurile fără a se angaja la o pagină de checkout este uriașă. Știi ce plătești de la început până la sfârșit.

Asta ar fi minunat, chiar dacă DreamHost ar fi la același preț ca și restul pieței, dar este mai ieftin. Omitând caracteristici, cum ar fi un domeniu gratuit pe planurile lunare, DreamHost este capabil să scadă ratele la câțiva dolari mai ieftin decât restul pieței. Puteți afla mai multe despre prețuri, precum și tot ce are de oferit DreamHost, în recenzia noastră DreamHost.

1&1 IONOS

1&1 IONOS are probleme – suportul ar putea folosi munca și caracteristicile de securitate lasă ceva de dorit – dar recentul său facelift a făcut minuni pentru acest serviciu. Aceasta include prețul, care, la fel ca și DreamHost, nu este doar scăzut, dar clar. Acestea fiind spuse, se situează sub DreamHost, deoarece nu puteți ajusta prețul pentru fiecare pagină de produs.

Chiar și așa, 1&1 IONOS arată prețul pe care îl veți plăti inițial, precum și ceea ce veți plăti la reînnoire. În loc să acționeze ca o vânzare se întâmplă, 1&1 este clar că plătiți o rată promoțională. De exemplu, planul esențial WordPress spune că veți plăti 1 USD pe lună pentru primele 12 luni, apoi 9 dolari pe lună după.

De asemenea, prețul este foarte mic. Planul comun de bază, de exemplu, este de doar 4 dolari pe lună și nu necesită contract. Asta înseamnă că puteți cumpăra atât de mult sau cât de puțin doriți, fără să vă faceți griji pentru un preț mai mare pe o durată scurtă. Puteți afla mai multe despre preț și noile caracteristici din 1&1 recenzie IONOS.

Ușurință în utilizare

Ușurința de utilizare este o categorie interesantă, deoarece domeniul de aplicare este limitat la gazda web. În loc să vorbim despre WordPress sau constructorul de site-uri web, ne vom concentra asupra cât de ușor face gazda web să creeze un cont, să vă administreze serviciile și să modifice funcțiile pe site-ul dvs..

Aceasta începe la finalizare, care este un punct de conținut pentru majoritatea gazdelor web. Pentru această rundă, am căutat furnizori care să faciliteze trecerea de la checkout la tabloul de bord. cPanel este, de asemenea, un plus, deoarece este unul dintre cele mai bune moduri de a gestiona site-ul dvs., după cum puteți citi în cel mai bun site de găzduire web cu ghidul cPanel.

Hostinger

Ne-a plăcut întotdeauna abordarea fără sens a lui Hostinger în ceea ce privește capacitatea de utilizare, dar nu avea puterea cPanel în forma sa anterioară. Din fericire, interfața a fost revizuită, menținând ideologia centrată pe utilizator în timp ce extinde funcționalitatea. Obțineți toate caracteristicile unei implementări normale cPanel, dar este reproiectată pentru a pune utilizatorii pe primul loc.

hostinger-review-cpanel

În plus, Hostinger vă parcurge procesul prin momentul în care faceți clic pe „checkout”. Nu te lasă să te aperi pentru tine după ce ai predat banii. În schimb, vă direcționează către panoul de control cu ​​pași pentru instalarea, să spunem, WordPress. Dacă preferați să mergeți la gestionarea site-ului dvs. web, puteți săriți pașii de configurare.

Kinsta

Kinsta se situează foarte bine în cel mai bun site de găzduire web pentru ghidul WordPress și dacă citiți recenzia noastră pentru Kinsta, veți vedea de ce. Este un furnizor rapid, bogat în caracteristici, care oferă o abordare simplă pentru simplificarea lumii complexe de găzduire web. După cum am menționat în recenzia noastră, am avut un site web funcțional în câteva minute.

kinsta-Slider1

Sunteți direcționat prin efectuarea plății fără sens către panoul de control proprietar, fără a fi nevoie să vă conectați la e-mail pentru a găsi datele de autentificare ale contului. Panoul de control nu este cPanel, dar, spre deosebire de LunarPages, este un lucru bun (citiți recenzia noastră LunarPages). Kinsta face ca administrarea site-ului dvs. să fie la fel de puternică, în același timp fiind mai accesibilă.

Cu toate acestea, pentru Kinsta există mult mai mult, ceea ce îl face nu numai excelent pentru WordPress, ci și unul dintre cele mai bune gazde web în general. Puteți afla mai multe în recenzia noastră Kinsta.

WebHostingBuzz

WebHostingBuzz face ca linia sa densă să se simtă ușor de navigat. Deși afișează detaliile complete pentru fiecare dintre planurile sale, găsirea opțiunii care este cea mai potrivită pentru tine nu este dificil. În plus, v-ați ghidat prin efectuarea de checkout către tabloul de bord, ceea ce face ușor să vă ridicați și să funcționați în doar câteva minute.

webhostingbuzz-Slider1

Panoul de control este cel mai mult preocupat de facturare, dar vedeți lățimea de bandă, utilizarea discului și cele mai utilizate articole cPanel. Acest lucru face ușor să gestionați site-ul dvs. web fără să săpați în cPanel, deși, din fericire, această opțiune este încă acolo.

Tipuri de gazduire

Există mai multe modalități de a găzdui site-ul dvs. web. Puteți afla despre diferențele dintre acestea în prezentarea noastră de tipuri de găzduire, dar scurt este că modul în care site-ul dvs. este găzduit are un efect deosebit asupra performanței. De obicei, gazdele web nu oferă fiecare formă majoră de găzduire, ceea ce îngreunează această secțiune.

Judecăm furnizorii în funcție de tipurile de găzduire pe care le oferă și de publicul pe care îl au la dispoziție. În plus, această secțiune este o șansă pentru noi de a vorbi despre cât de echilibrat este fiecare plan, depășind doar prețul și caracteristicile.

DreamHost

DreamHost oferă un pic de tot și la un preț bun, ceea ce îl face să fie un slam dunk pentru această rundă. Pe lângă linia normală de găzduire partajată, VPS și dedicată, puteți cumpăra, de asemenea, hosting de cloud, dar nu în același mod ca și de la alte gazde web.

În loc să te facă să plătești pe lună sau an, DreamHost te percepe doar pentru utilizarea serverului tău. Sunteți taxat de la o fracție de un cent pe oră până la 8 centi pe oră, ceea ce înseamnă că veți plăti doar pentru ceea ce utilizați. În plus, există o limită maximă lunară, ceea ce înseamnă că nu există surprize atunci când vă stabiliți la sfârșitul lunii.

Puteți utiliza serviciul până în acel moment, dar adaugă o verificare a cât de mult vă poate percepe DreamHost. În afară de aceasta, există și planurile DreamPress, care oferă WordPress gestionat pe cloud. Sunt mai prețioase, dar merită, mai ales dacă ai făcut-o deja prin ghidul nostru avansat de utilizare a WordPress.

Hostinger

În forma sa anterioară, Hostinger a fost pur și simplu o gazdă partajată ieftină. Și-a extins foarte mult gama, adăugând hosting și cloud și VPS. Deși găzduirea dedicată lipsește, ofertele Hostinger au acoperit aproape fiecare bază și fac acest lucru la un preț rezonabil.

Adăugarea majoră este hostingul cloud, care oferă o viteză și o securitate mai bună decât formele tradiționale de găzduire. Am văzut că alte gazde web folosesc găzduirea în cloud cu un mare efect – citiți recenzia noastră pentru Namecheap, de exemplu, dar planurile Hostinger se simt și mai robuste. Acest lucru se datorează faptului că, pe lângă faptul că este ieftin, Hostinger vă oferă o mulțime de specificații pentru banii dvs..

A2 Gazduire

A2 Hosting are o linie densă și, deși asta provoacă probleme de utilizare, vă lasă totuși o mulțime de opțiuni. Îi lipsește găzduirea în cloud. Ofera doar opțiuni partajate, VPS și dedicate, dar fiecare dintre aceste categorii are subcategorii care extind linia. Aceasta vă permite să alegeți nu numai arhitectura pe care o folosește site-ul dvs., ci și specificul arhitecturii.

De exemplu, există trei tipuri de găzduire VPS. Puteți alege între cele core, gestionate sau neadministrate. Prima este o opțiune gestionată cu acces root, cea de-a doua este administrată fără acces root și a treia nu este gestionată cu acces root. Această flexibilitate vă permite să alegeți un pachet de găzduire potrivit pentru site-ul dvs. web și, sperăm, să economisiți câteva oase în proces.

Viteza și timpul de funcționare

În timp ce multe secțiuni din recenziile noastre se referă la preferințe și experiență izolată, viteza și timpul de funcționare sunt concrete. Această secțiune este una dintre singurele ori din recenziile noastre de găzduire web care putem oferi date ca punct de comparație între furnizori. Acestea fiind spuse, viteza site-ului este complexă, așa că numerele noastre ar trebui luate cu un bob de sare.

Testăm viteza site-ului prin lansarea unui site WordPress blank pe cel mai ieftin plan de găzduire. În acest fel, eliminăm variabile, cum ar fi imaginile necomprimate și conținutul îndelungat, pentru a preciza cât de performant este gazda web. Dacă doriți să aflați despre optimizarea site-ului dvs. web, citiți cum să îmbunătățim ghidul timpilor de încărcare a site-urilor.

Instrumentele pe care le folosim sunt testul de viteză Pingdom și impactul sarcinii. Primul ne oferă o modalitate de a vedea modul în care un utilizator individual va experimenta site-ul, în timp ce cel de-al doilea oferă o modalitate de a vedea cum va performa serverul sub sarcină. Când este combinat, putem vedea nu doar cât de repede se încarcă site-ul, dar cât de mult trafic se poate descurca înainte de a se sparge.

Kinsta

Ca o opțiune WordPress mai scumpă, ar trebui să ne surprindă puțin faptul că Kinsta s-a comportat bine când vine vorba de testarea vitezei. Profitând de puterea Google Cloud, a obținut un 96 din 100 de la Pingdom Speed ​​Test, ceea ce este impresionant. Există un motiv pentru care mărcile masive, cum ar fi FreshBooks, folosesc Kinsta (citiți recenzia noastră pentru FreshBooks).

kinsta-review-viteza-test

Trecând la Load Impact, Kinsta a fost la fel de bine. Nu numai că a fost rezistent, întrucât am trimis 50 de utilizatori virtuali pe server peste cinci minute, dar a menținut aproape același timp de răspuns pe tot parcursul. Testul nostru a trimis peste 9.000 de solicitări, iar Kinsta a fost capabil să le gestioneze în proporție de 31 pe secundă.  

hosting24

Dacă doriți să salvați câteva oase, Hosting24 oferă performanțe la fel de excelente. De asemenea, a obținut un număr de 96 din 100 de la testul de viteză Pingdom și a fost la curent cu toate solicitările în timpul testului nostru de încărcare. Acestea fiind spuse, a fost mai puțin consecvent în timpii de răspuns în timpul testului Load Impact, astfel încât utilizatorii dvs. pot avea o viteză diferită.

hosting24-review-viteza-test

Pentru diferența de preț, totuși, compensarea merită meritată și încă merită un loc doi. Hosting24 este capabil să obțină această viteză la prețuri atât de mici utilizând software-ul serverului LiteSpeed, care este o alternativă plătită la Apache. Acesta reduce cheltuielile generale necesare Apache, ceea ce înseamnă că mai puține resurse sunt dedicate pentru a rula serverul și mai multe sunt alocate site-ului dvs. web.

A2 Gazduire

Găzduirea A2 are în general rezultate excelente de testare, dar veți vedea cel mai mare câștig de performanță dacă utilizați unul dintre planurile sale turbo. Au obținut un scor de 96 din 100 de la testul de viteză Pingdom, cu doar o cantitate mică de timp dedicată preluării datelor de pe server. Cea mai mare parte a vitezei noastre de testare, de fapt, a fost luată prin rezoluție DNS.

a2-hosting-review-speed-test

Și mai impresionante sunt rezultatele Load Impact. A2 Gazduire a fost capabil să se ocupe de fiecare utilizator cu ușurință, deviat chiar mai puțin decât Kinsta de la timpul de răspuns. Chiar și așa, A2 Hosting ocupă locul trei în această rundă, deoarece veți vedea doar aceste avantaje de performanță din planurile turbo. Cu toate acestea, nu sunt ieftine, astfel încât A2 Gazduire nu ar trebui să fie redus.

Securitate

Securitatea site-ului web este importantă, nu numai pentru dvs. și pentru datele dvs., ci și pentru vizitatorii dvs. Lucrul care face ca site-urile să fie vulnerabile este că pot fi atacate din mai multe unghiuri. Un atacator ar putea încărca malware pe site-ul web pentru a prinde utilizatorii dvs. într-o botnet sau domeniul dvs. ar putea fi furat pentru utilizare într-o botnet sau domeniul dvs. ar putea fi furat pentru utilizare într-un sistem de phishing.

Indiferent, este important să vă păstrați site-ul în siguranță. Există câteva modalități realizate, inclusiv un certificat SSL / TLS, care criptează conexiunea dintre site-ul dvs. web și utilizator și scanarea și eliminarea programelor malware. Backup-urile sunt, de asemenea, importante, deoarece puteți face un atac nul, revenind la o versiune anterioară a site-ului dvs. web.

SiteGround

SiteGround a ocupat locul întâi în funcții și, deoarece funcțiile și securitatea sunt atât de strâns legate, nu este surprinzător să îl vedem mai întâi aici. Ce este impresionant în ceea ce privește SiteGround nu este că include funcțiile de securitate pe care le căutăm, ci că le include în toate planurile, indiferent de prețul pe care îl plătiți.

Aceasta include un certificat SSL / TLS, copii de rezervă zilnice și firewall-ul pentru aplicația web ModSecurity. În plus, există sisteme de detecție și prevenire a intruziunilor pentru a proteja serverele împotriva programelor malware. Nu există nicio monitorizare a fișierelor site-ului dvs. web, dar chiar și așa, sunteți protejat.

DreamHost

DreamHost include tot ceea ce face SiteGround, inclusiv integrarea Cloudflare și protecția distribuită împotriva refuzului de refuz de serviciu, dar face un pas mai departe cu un serviciu de eliminare a programelor malware plătit. Este un serviciu plătit, așa că DreamHost trebuie să se bazeze pe locul doi, dar instrumentul este mai ieftin decât instrumentele concurente, cum ar fi SiteLock, în timp ce vine cu câteva funcții suplimentare.

DreamShield scanează automat site-ul dvs. săptămânal, eliminând malware-urile pe care le găsește pe parcurs. De asemenea, monitorizează reputația site-ului dvs. web, asigurând că Google sau orice motor de căutare nu are domeniul dvs. pe o listă neagră.

Pagely

Pagely ar apărea de mai multe ori pe această listă dacă nu ar fi fost pentru prețul ridicat din punct de vedere astronomic. Clientela sa corporatistă poate plăti acele rate și, după cum puteți vedea în review-ul nostru pagely, le plătesc pentru un motiv, dar majoritatea site-urilor web vor dori să meargă cu o altă opțiune. Chiar și așa, funcțiile de securitate sunt atât de excelente încât merită menționate.

Securitatea vine în mai multe forme cu Pagely, inclusiv actualizări de bază și plugin gestionate pentru site-ul dvs. WordPress, copii de rezervă automate la Amazon S3 (citiți recenzia noastră Amazon S3) și gestionarea SSL / TLS. În plus, puteți profita gratuit de PressArmor, care este un instrument proprietar de securitate a rețelei, gratuit.

intimitate

Confidențialitatea nu pare să fie un motiv de îngrijorare pentru majoritatea gazdelor web, așa cum sunt exemplificate de brandurile EIG, cum ar fi Site5 (citiți recenzia site-ului nostru 5). Acestea fiind spuse, unele gazde web oferă o strălucire de speranță, gestionând în mod responsabil puterea datelor tale.  

Asta vine în câteva feluri. Primul este confidențialitatea domeniului, care înlocuiește informațiile WHOIS pe care trebuie să le introduceți în mod normal la înregistrarea unui domeniu cu informațiile registratorului. De asemenea, este importantă politica de confidențialitate, deoarece trebuie să puneți o mulțime de informații pe înregistrare pentru a lansa un site web. Toate gazdele web colectează informațiile, astfel încât modul în care le gestionează face diferența.

DreamHost

DreamHost este serviciul de găzduire web care a declanșat comutatorul pe discuția de confidențialitate de găzduire web. Este dedicat să vă protejeze informațiile, inclusiv confidențialitatea domeniului cu fiecare înregistrare a domeniului în mod implicit și să mențină o politică de confidențialitate clară și de protecție.

În plus, poziția sa asupra vieții private a fost demonstrată. În 2017, DreamHost a fost solicitată să furnizeze informații pe un site web anti-Donald Trump găzduit pe serverele sale. Departamentul de Justiție al SUA a cerut să nu fie transmise doar informațiile proprietarului, ci și adresele IP și informațiile personale ale utilizatorilor de aproximativ 1,3 milioane..

DreamHost a combătut solicitarea, ajungând în cele din urmă în instanța de judecată să audieze cazul pentru a-i permite să redea o mare parte din informațiile personale. Deși acel rezultat nu este încă ideal, faptul că DreamHost a stat în picioare vorbește despre volume.

WestHost

WestHost are, de asemenea, o poziție clară cu privire la confidențialitate, la fel ca și compania sa soră, Midphase (citiți recenzia noastră despre Midphase). Deși WestHost are câteva probleme – puteți afla despre cele din review-ul nostru WestHost – confidențialitatea este incontestabilă, ceea ce este impresionant, având în vedere că este membru al grupului Hut.

Ca și în cazul DreamHost, obțineți confidențialitate gratuită a domeniului cu orice înregistrare nouă. Din păcate, dacă aveți un domeniu existent, va trebui să plătiți o taxă de 10 USD. Chiar și așa, libertatea de confidențialitate a domeniului și o politică clară de confidențialitate sunt suficiente pentru a reduce aici. WestHost precizează că nu „vinde informațiile personale ale utilizatorilor către terți”.

MDDHosting

MDDHosting este unul dintre serviciile web mai neobișnuite pe care le-am revizuit, concentrându-și gama în jurul găzduirii în cloud. După cum puteți vedea în recenzia noastră de MDDHosting, aceasta plătește atunci când vine vorba de viteză, dar în alte domenii nu există nicio înclinare. Securitatea și caracteristicile sunt excelente, dar confidențialitatea este și mai impresionantă.

Din păcate, MDDHosting nu include gratuit confidențialitatea domeniului, dar rata de 5 dolari pe care o percepe este jumătate mai mare decât majoritatea gazdelor web. Cu toate acestea, politica de confidențialitate este clară, precizând că MDDHosting se angajează să vă protejeze confidențialitatea, ceea ce înseamnă că informațiile dvs. de identificare personală nu vor fi vândute sau partajate cu terți.

A sustine

Gazduirea web este complexă și, din această cauză, apar probleme. Deși problemele sunt comune, soluțiile nu sunt întotdeauna. În această rundă finală, vom clasifica primele noastre trei servicii de găzduire web care oferă suport excelent.

În afara personalului de asistență prompt și prompt, opțiunile de contact sunt importante. Ne place să vedem chat-ul live, dar este importantă și asistența de telefon și e-mail. În plus, existența unei baze solide de cunoștințe și a unui forum este esențială.

Hostinger

Hostinger și Hosting24 ies în evidență printr-un chat live excepțional. Indiferent de locul în care vă aflați pe site, o mică bulă de chat în direct, cu ocazie, trimiteți notificări, întrebând dacă aveți nevoie de ajutor. Deschizând chatul live, vă puteți conecta rapid cu un agent care vă va răspunde rapid și amănunțit la întrebări.

a2-hosting-review-speed-test

În plus, înregistrările chat-ului dvs. în direct sunt păstrate, ceea ce înseamnă că puteți să vă întoarceți și să faceți referințe la conversațiile anterioare, dacă este nevoie. Asta înconjoară una dintre problemele majore ale chat-ului live și face ca suportul tradițional de e-mail să fie mai puțin atractiv. Dacă nu doriți să utilizați chat-ul live, există o bază de cunoștințe extinsă, care acoperă totul, de la depanare la tutoriale.

SiteGround

Asistența este integrată în tabloul de bord al contului dvs. la SiteGround. Deși fața nu este la fel de drăguță ca la Hostinger, configurarea este la fel de funcțională. Navigarea la fila de asistență direct din tabloul de bord vă permite să găsiți resurse de asistență fără să abandonați ceea ce faceți.

Siteground-review-knowledgebase

Acea secțiune este o versiune redusă a bazei de cunoștințe. Lucrul complet este excelent, la fel și chatul live, pe care îl puteți deschide din tabloul de bord al contului. Reprezentările chat-urilor live sunt la fel de prompte ca și cu Hostinger. SiteGround merge până la includerea imaginii și bio a repetițiilor și, deși acest lucru nu face în mod inerent suportul mai bun, este o atingere frumoasă.

DreamHost

DreamHost are, de asemenea, un chat live plering, la fel ca Hostinger, cu excepția faptului că este mai enervant. Deși scade din experiența de asistență, calitatea ajutorului pe care îl veți primi este excelentă. DreamHost nu este la fel de accesibil ca Hostinger sau SiteGround, dar reprezentanții se asigură că orice problemă pe care o aveți este rezolvată în întregime.

Dreamhost-review-contact

Totuși, veți plăti pentru asta. Asistența prin e-mail și chat este gratuită, atât timp cât sunteți dispus să parcurgeți mai întâi baza de cunoștințe, dar asistența telefonică este plătită. Chiar și așa, rata de 10 USD pe apel nu este rea dacă aveți o problemă serioasă, deoarece personalul DreamHost se va asigura că apelul vă rezolvă problema..

Cel mai bun site de găzduire

Alegerea celor mai bune site-uri de găzduire este greu. După cum am înțeles, credem că Hostinger funcționează cel mai bine pentru majoritatea site-urilor web, dar există și alte opțiuni. DreamHost oferă confidențialitate și caracteristici excelente, Namecheap este mai ieftin decât majoritatea, iar WebHostingBuzz permite chiar și cele mai subțiri portofele să achiziționeze găzduire dedicată (citiți recenzia Namecheap și recenzia WebHostingBuzz).

Există o mulțime de opțiuni, dar chiar și așa, există un fir în acest ghid. Nu am recomandat o marcă unică deținută de EIG și aceasta nu este din lipsa de a încerca. Ne place integrarea Bluehost cu WordPress, gama extinsă de planuri HostGator și interfața simplă a lui iPage (citiți recenzia noastră pentru iPage).

Nu le-am recomandat pentru că sunt îndepărtate într-un fel sau altul. Alegerea celei mai bune găzduiri web pentru dvs. nu înseamnă că există o singură opțiune, de facto. Mai degrabă, este vorba despre examinarea tuturor elementelor care fac o gazdă excelentă și aplicarea lor pe site-ul dvs. web.

Pentru majoritatea oamenilor, Hostinger va corespunde facturii, deoarece este foarte rapid, ușor de utilizat și ieftin, de pornit. Acestea fiind spuse, dacă simțiți că o altă gazdă este potrivită pentru site-ul dvs. web, este mai bine să mergeți cu această opțiune.

Gânduri finale

Există o mulțime de gazde web, dar sperăm că opțiunile se vor simți mai gestionabile acum, după ce le-ați făcut prin acest ghid. Hostinger se află în partea de sus a listei pentru noi, dar este o luptă strânsă când DreamHost și SiteGround sunt puse în discuție.

În ciuda celor mai bune eforturi, nu există cel mai bun furnizor de găzduire web, pur și simplu mai buni. Hostinger este cel mai bun pentru cei mai mulți, dar găzduirea A2 ar putea fi mai bună dacă sunteți, spuneți, un dezvoltator și doriți să salvați câțiva dolari pe un server VPS neadministrat. De asemenea, Pagely este scump, dar se adresează companiilor mari și rețelelor multi-site-uri construite pe WordPress în moduri în care puține gazde web pot.

Din această cauză, vrem să știm ce gazdă web utilizați. Vă rugăm să cunoaștem furnizorul cu care ați apelat, împreună cu motivele pentru care, în comentariile de mai jos. Ca întotdeauna, mulțumesc pentru lectură.

Cele mai bune întrebări de gazduire web

Mai jos, câteva răspunsuri la întrebările de găzduire web, am auzit cel mai mult.

Ce este gazduirea web?

Gazduirea web este un serviciu pentru stocarea și servirea fișierelor site-ului dvs. web. Furnizorul de găzduire web stochează site-ul dvs. web pe un server și transferă aceste date unui utilizator atunci când accesează site-ul dvs. web.

Cât costă gazduirea web?

Prețul găzduirii web poate varia în funcție de nevoile dvs. Pentru majoritatea aplicațiilor la scară mică, vă puteți aștepta să plătiți oriunde între 10 și 20 $ pe lună.

Ce este gazduirea partajată?

Gazduirea în comun este cel mai comun tip de găzduire web. În loc ca site-ul dvs. să fie singurul site de pe server, împărtășiți un server cu alte site-uri web, ceea ce face ca costul găzduirii partajate să fie mult mai ieftin.

Cum să începeți o afacere de găzduire web?

Este dificil să începi o afacere de găzduire web dacă nu ai bani să deschizi un centru de date. Acestea fiind spuse, puteți revinde găzduirea web cu un plan de revânzare cu un furnizor mai mare. Citiți cel mai bun ghid de găzduire pentru distribuitori pentru a afla mai multe.

Ce este lățimea de bandă în gazduire web?

Lățimea de bandă reprezintă cantitatea maximă de date care pot fi transferate într-o rețea. Lățimea de bandă mai mare înseamnă că puteți transfera mai multe date. În găzduire web, lățimea de bandă este de obicei cantitatea totală de date transferate într-o lună.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map