Cele mai bune alternative Slack pentru 2020: Time to Off Slack

Slack este una dintre cele mai mari platforme de mesagerie instantanee bazate pe cloud din lume. Început în 2013 ca instrument de comunicare internă de Stewart Butterfield, Eric Costello, Cal Henderson și Serguei Mourachov, a devenit curând un produs pentru piața externă și este folosit zilnic de peste 10 milioane de oameni.


Cu tot ceea ce oferă Slack, utilizatorii nu trebuie să ia în considerare o schimbare, însă pentru cei cărora le place să experimenteze sau pur și simplu nu se simt confortabil cu Slack având acces la toate datele companiei dvs., există câteva alternative Slack cu adevărat bune. acolo.

În această recenzie, vom compara unele dintre cele mai populare alternative – inclusiv Twist, Discord, Rocket.Chat și multe altele – în ceea ce privește caracteristicile și prețurile. Vom analiza, de asemenea, unele dintre cele mai populare alternative open-source.

Ce este slab?

Mai simplu spus, Slack este o aplicație de chat care vă permite să comunicați cu echipa dvs. prin mesagerie. Indiferent dacă doriți să lucrați cu echipa dvs. la o prezentare importantă de vânzări sau dacă utilizați Slack pentru proiectul dvs. de știință la facultate, funcția sa principală rămâne aceeași.

Platforma în sine este proiectată pentru a înlocui e-mailurile prin mesaje și pentru a centraliza toate comunicările pe cele mai importante canale. Puteți, de asemenea, să vă trimiteți mesaje membrilor echipei direct sau să deschideți așa-numitele canale cu invitație „private”. În plus, puteți încărca fișiere, începe thread-urile de chat și multe altele. Slack vine cu o aplicație pentru desktop și o aplicație mobilă.

best-slack-alternative-Slack

Cele mai bune 7 alternative slabe

 1. Răsucire
 2. Discordie
 3. Turmă
 4. Glip
 5. Rocket.Chat
 6. Zulip
 7. Mattermost

Acum că am vorbit un pic despre Slack, să vorbim despre alternativele sale. În capitolul următor, vom discuta despre mai multe servicii de chat și vom compara direct funcțiile și prețurile acestora cu cele ale lui Slack.

1. răsucire

Primul furnizor din comparația noastră se numește Twist. Mai presus de toate, Twist vrea să se distingă de Slack în modul în care oamenii îl folosesc pentru a comunica. Slack-ul poate deveni ușor o distragere, mai ales cu echipe mai mari. În plus, este destul de dificil să căutați mesaje specifice și informațiile se pierd repede. 

Prin urmare, Twist nu se concentrează asupra comunicării în timp real. În schimb, permite echipelor să comunice în propriul flux și viteză și structură mesajele mai clar. Are chiar o pagină întreagă pe pagina sa de internet care explică diferența.

best-slack-alternative-twist-vs-Slack

Caracteristici cheie de răsucire

Twist organizează conversații în așa-numitele „fire”, care sunt un amestec de e-mail și mesagerie în care accentul, din nou, nu este disponibil să fie disponibil în timp real. Firele sunt caracteristica principală a Twist și vă permit să vă orchestrați comunicarea pe subiecte. Interfața sa, însă, ne amintește de Microsoft Outlook. 

O altă caracteristică utilă cu care Twist vine este dezactivarea notificărilor. Puteți face acest lucru și cu Slack, dar este mai ușor de configurat în Twist, iar membrii echipei dvs. vor vedea că contul dvs. este „off shift”, să zicem așa.

best-slack-alternative-twist

Prețuri de răsucire

Twist are două planuri diferite, ceea ce face ca prețul să fie destul de simplu.

Gratuit: nelimitat:
$ 0.005 USD pe utilizator pe lună

Planul gratuit vă oferă acces la istoricul de chat și comentarii pentru o lună. Permite, de asemenea, până la cinci integrări terțe diferite și întreg spațiul de lucru are 5 GB de stocare a fișierelor. Puteți utiliza planul gratuit pentru o perioadă nelimitată de timp, iar mesajele anterioare nu vor fi șterse. Dacă trebuie să accesați aceste mesaje, puteți pur și simplu să vă actualizați planul.

Pachetul Unlimited vine cu costuri lunare de 5 USD per utilizator și vă permite să accesați întregul istoric al chatului, să integrați cât mai multe aplicații terțe dorite și să aveți un spațiu de stocare nelimitat.

best-slack-alternative-twist de stabilire a prețurilor

2. Discordie

Al doilea furnizor din cel mai bun articol al nostru pentru alternative Slack este Discord. Creat în primul rând pentru jucători, se bucură de popularitate sporită astăzi în rândul inginerilor și alți experți digitali. Funcțiile sale integrate de voce și chat îl fac deosebit de util pentru echipele care lucrează la proiecte mai complexe.

best-slack-alternative-discordie

Caracteristici cheie discordie

Cu TeamSpeak fiind cel mai mare concurent al său, misiunea Discord este de a revoluționa modul în care jucătorii comunică în timpul raidurilor și meciurilor de o oră. Cu toate acestea, îl puteți folosi pentru tot felul de lucruri. 

Există servere private și publice, în funcție de modul în care doriți să utilizați Discord. Cu serverele publice, după cum sugerează și numele, oricine se poate alătura sau părăsi serverul. Cu serverele private, nu este cazul.

De exemplu, Vue.js – un cadru JavaScript foarte popular și un proiect open-source – are propriul server Discord. Vue Land este un loc în care oamenii discută tot ce are legătură cu Vue.js.

Acestea fiind spuse, Discord nu este doar un instrument pur de chat și jocuri, ci te ajută să construiești forumuri și comunități, plus să orchestrezi echipe mai mari. Ca și în cazul tuturor celorlalți furnizori din acest articol, comunicarea este separată în canale și mesaje directe. 

Preț discordie

Discord vine cu următoarele planuri:

Perioada de facturare: FreeDiscord Nitro ClassicDiscord Nitro
Când facturați anual$ 0.004,16 USD (pe utilizator pe lună)8,33 USD (pe utilizator pe lună)
Când facturați lunar$ 0.004,99 USD (pe utilizator pe lună)9,99 USD (pe utilizator pe lună)

În primul rând, Discord vine cu un plan gratuit uimitor, dar există și câteva upgrade-uri pentru serverul dvs. și funcții de chat extinse pe care le puteți cumpăra. Actualizările se disting în mare parte între actualizările din partea serverului și funcțiile suplimentare. În funcție de caracteristicile pe care le căutați, va trebui să alegeți planul potrivit.

best-slack-alternative-discordie-nitro-clasic-stabilire a prețurilor

Preț discordie

În timp ce planul Discord Nitro include atât funcții mai bune pentru server cât și chat, planul Discord Nitro Classic îl acoperă doar pe acesta din urmă. 

best-slack-alternative-discordie-nitro-Pricing

3. Turmă

Flock se numește mesagerul echipei numărul unu. Aceasta este o declarație puternică pentru o companie cu misiunea de a păstra practic Slack. Nu am putut afla cât de multe persoane folosesc efectiv Flock.

best-slack-alternative-turma

Caracteristici cheie de floc

Flock oferă cele mai importante funcții de chat pe care le face Slack. Oferă câteva lucruri pe care Slack nu le face, dar unele dintre acestea sunt inutile, în opinia noastră. De exemplu, Flock vă oferă posibilitatea de a împiedica anumiți membri să părăsească un canal. 

O altă caracteristică este opțiunea „citit de”, ceea ce înseamnă că puteți vedea cine a sau nu v-a citit mesajul. De asemenea, puteți activa notificările atunci când angajații vin online. Integrarea GitHub încorporată este de asemenea utilă, dar nu este nimic ce nu poți configura sau integra în Slack.

Cu toate acestea, funcția „citită” este o ruptură de încredere și nu este foarte utilă dacă doriți să construiți camaraderie în cadrul unei echipe, dacă ne întrebați.

Prețul efectivului

Fondatorul Flock, Bhavin Turakhia, un miliardar indian, face publicitate pentru Flock ca fiind o versiune mai ieftină a Slack. Încă o dată, devine clar că Flock este foarte agresiv la stabilirea prețurilor. Printre altele, are o pagină unde se compară direct Slack și Flock.

best-slack-alternative-stol-vs-Slack

Potrivit site-ului său web, Flock este cu 64% mai ieftin decât Slack. După ce am făcut câteva săpături, am aflat că comparează cel mai mic plan Flock cu cel mai mare plan Slack. Flock are trei niveluri de preț: planul Starter, planul Pro și planul Enterprise.

Perioada de facturare: Starter PlanPro PlanProiect de întreprindere
Când facturați anual$ 0.004,50 USD pe utilizator pe lună8 USD pe utilizator pe lună
Când facturați lunar$ 0.006 USD pe utilizator pe lună10 USD pe utilizator pe lună

best-slack-alternative-stol de tarifare

4. Glip

Glip astăzi este un serviciu al RingCentral, un furnizor de comunicații cloud din California. Glip a fost achiziționat de RingCentral în 2015 și a făcut parte integrantă din portofoliul său de servicii de atunci. 

best-slack-alternative-glip

Caracteristici cheie Glip

Ca aproape toate celelalte alternative Slack, Glip are propria pagină de site unde o poți compara cu concurenții săi. Spre deosebire de alți furnizori, Glip aduce o comparație care are sens.

best-slack-alternative-glip-vs-Slack

Dacă comparați planurile gratuite ale Glip și Slack, veți vedea că versiunea gratuită a Glip bate versiunea gratuită a Slack. Cu multe caracteristici nelimitate, poate fi util să folosiți Glip, în special pentru echipe mai mici. 

Ceea ce este deosebit de grozav este faptul că atât versiunile gratuite, cât și cele plătite ale Glip vin cu un manager de sarcini și un calendar cu care puteți lucra în echipă. 

În Glip, puteți crea o sarcină, seta un termen și puteți avea tablouri de bord în care toate sarcinile dvs. sunt vizibile dintr-o singură privire. Aceste caracteristici fac mult mai ușoară colaborarea în echipă. Pentru a reproduce o astfel de configurare cu Slack, este posibil să aveți nevoie și de o placă Trello.

Prețuri de avans

Planul de prețuri al Glip este destul de simplu. Vine cu o versiune gratuită și plătită.

Perioada de facturare: FreeStandard
Când facturați anual$ 0.0060 USD per utilizator
Când facturați lunar$ 0.005 USD per utilizator

Versiunea gratuită se apropie foarte mult de versiunea plătită, caracteristică. Singurul obstacol real cu care te vei confrunta într-un plan gratuit este faptul că Glip limitează funcția video-chat la 500 de minute. Dacă doriți să utilizați această caracteristică după 500 de minute, va trebui să faceți upgrade la planul său standard (plătit).

Cu toate acestea, veți obține, de asemenea, politica de păstrare a datelor Glip și exportul de conformitate numai prin trecerea la un plan plătit. 

best-slack-alternative-glip-tarifare

La prima vedere, Glip pare una dintre cele mai ieftine alternative Slack. Cu toate acestea, aici vine adevărul dureros: dacă doriți să treceți la planul său plătit, mai întâi trebuie să creați un cont RingCentral. 

După ce am discutat cu sprijinul său, se dovedește că un cont RingCentral nu este gratuit. Cât de mult trebuie să cheltuiți pe lună pentru un astfel de cont nu este clar. De asemenea, veți avea nevoie de un cont RingCentral pentru a instala Glip pe dispozitivul Mac sau Windows.

Alternative Slack Open-Source

Acum că am vorbit în detaliu despre versiunile plătite, am dori să discutăm despre cele mai bune alternative Slack open-source.

Software-ul open-source este excelent. Dacă sunteți expert în tehnologie, puteți adapta și extinde platformele de chat existente în funcție de dorințele dvs. Un alt lucru bun despre software-ul open-source este că puteți instala platforma pe propriul dvs. server dacă nu doriți ca un terț să aibă acces la datele dvs.. 

5. Racheta.Chat

Rocket.Chat este una dintre multe alternative open-source la Slack. Puteți utiliza Rocket.Chat cu norul său și să îl plătiți, sau îl puteți descărca și instala singur pe un server. Acesta din urmă ar necesita să aveți gata să aveți un fel de soluție de găzduire (consultați recenzia noastră de găzduire web).

best-slack-alternative-racheta-chat-

Caracteristici cheie Rocket.Chat

Aplicația Rochet.Chat pare mai ales ca Slack și nu diferă prea mult din funcțiile sale. Rocket.Chat oferă două caracteristici pe care am dori să le evidențiem în special. 

Primul este importatorul Slack, care vă permite să migrați datele dvs. de la Slack direct la Rocket.Chat. Celălalt este un widget de chat: pur și simplu introduceți o bucată de cod pe site-ul dvs. web și veți putea vorbi cu vizitatorii site-ului dvs. prin Rocket.Chat.

Puteți, de asemenea, să vă personalizați platforma și să vă adaptați aspectul exact prin adăugarea sau eliminarea funcțiilor și selectarea propriilor integrații, pluginuri și teme – practic toate avantajele pe care le oferă o platformă open-source.

Preț Rocket.Chat

Așa cum am menționat deja, puteți utiliza Rocket.Chat prin norul său sau prin găzduirea dvs. singur. Dacă îl găzduiești pe propriul server, Rocket.Chat vine cu următoarele planuri:

Perioada de facturare: CommunityPro
Când facturați anual$ 0.002,5 USD pe utilizator pe lună
Când facturați lunar$ 0.003 USD pe utilizator pe lună

Planul comunitar gratuit vă permite să aveți până la 1.000 de utilizatori și nu vă limitează în ceea ce privește mesageria sau accesarea istoricului mesajelor. De asemenea, nu vă limitează numărul de integrări ale terților. 

Puteți folosi chiar și Rocket.Chat pentru apeluri conferințe, dar pe un server comun. Dacă doriți ca conferințele dvs. să se desfășoare pe un server dedicat, va trebui să faceți upgrade la planul Pro.

Planul Pro costă 3 USD pe utilizator pe lună dacă vi se facturează lunar și 30 USD pe utilizator pe an dacă vi se facturează anual. Deblochează un număr decent de funcții, cum ar fi interfața cu mai multe limbi și vine cu suport. Ambele planuri se execută pe fiecare sistem de operare comun.

best-slack-alternative-racheta-chat-auto-gestionate de stabilire a prețurilor

Dacă doriți să utilizați Rocket.Chat prin norul său, puteți alege între următoarele pachete:

Perioada de facturare: BronzeSilver
Când facturați anual1,66 USD pe utilizator pe lună3,33 USD pe utilizator pe lună
Când facturați lunar2 USD pe utilizator pe lună4 dolari pe utilizator pe lună

Cel mai mic plan bazat pe cloud, planul Bronze, vă oferă 1 TB de stocare, cinci integrări de la terți și acoperă cele mai importante elemente de bază pentru chat pentru dvs. și echipa dvs. Vine cu suport de bază, analize zilnice și copii de rezervă. 

Planul Silver este a doua cea mai mare opțiune și costă puțin mai mult decât planul bronz. Costă 4 dolari pe lună pe utilizator atunci când este facturat lunar sau 40 USD pe utilizator pe an, atunci când este facturat anual. 

Aveți până la 5 TB de stocare pentru echipa dvs., plus puteți integra 100 de aplicații terțe în spațiul de lucru Rocket.Chat și îl puteți configura cu un domeniu personalizat.

Există, de asemenea, un plan Gold, care necesită să contactați echipa de vânzări Rocket.Chats pentru a obține prețuri adaptate. Obțineți 20 TB de stocare și până la 1.000 de integrări, plus rapoartele analitice și copiile de rezervă sunt efectuate pe oră.

Obțineți cel mai bun sprijin Rocket.Chats pe care îl puteți cumpăra banii dvs., ceea ce înseamnă că puteți vorbi cu echipa de produse Rocket.Chat, aveți apeluri la bord dedicate și multe altele.

best-slack-alternative-racheta-chat-nor-de stabilire a prețurilor

6. Zulip

Zulip a început ca un mic proiect open-source și a fost cumpărat de Dropbox în 2014. Dropbox a decis să continue oferirea serviciului ca software open-source. Cu o comunitate foarte activă, Zulip este o notabilă alternativă Slack open-source.

best-slack-alternative-zulip

Caracteristici cheie Zulip

Spre deosebire de Slack, Zulip permite comunicarea în așa-numitele „subiecte”. Fiecare canal (în Zulip, ele sunt numite „fluxuri”) are mai multe sub-subiecte care vă permit să simplificați comunicarea. Este o caracteristică utilă, în special pentru echipele mai mari. 

Un alt avantaj al Zulip este că este open-source și dacă doriți să adăugați o caracteristică nouă, puteți să o dezvoltați singuri sau pur și simplu să o sugerați comunității, cu șanse mari să fie implementată..

Prețuri Zulip

Similar cu Rocket.Chat, Zulip are de asemenea două modele de prețuri: unul când îl utilizați cu cloud și unul când îl instalați local pe propriul server. Serviciul cloud al Zulip vine cu un plan gratuit și un plan plătit.

Perioada de facturare: FreeStandard
Când facturați anual$ 0.006,67 USD pe utilizator pe lună
Când facturați lunar$ 0.008 USD pe utilizator pe lună

Cele două planuri diferă în ceea ce privește funcțiile. Planul gratuit vă limitează la 5 GB spațiu de stocare pentru întregul loc de muncă și puteți accesa doar ultimele 10.000 de mesaje, la fel ca planul gratuit al lui Slack. Dacă faceți upgrade la planul standard al Zulip, limita va fi eliminată și stocarea dvs. va crește la 10 GB per utilizator.

best-slack-alternative-zulip-nor-de stabilire a prețurilor

Dacă doriți să instalați Zulip singur, puteți alege între Ediția comunitară și Enterprise Edition. În timp ce Ediția comunitară este și va rămâne gratuită, Enterprise Edition are o taxă.

Edițiile comunitare și ale întreprinderilor nu diferă în ceea ce privește funcționalitatea, dar diferă ca suport. Odată cu Enterprise Edition, biletele dvs. vor fi prioritare și veți primi ajutor mai bun și mai rapid.

best-slack-alternative-zulip-on-premise de stabilire a prețurilor-

În total, Zulip este un serviciu mediu care aduce o structură ceva mai mare modului în care oamenii comunică, dar despre asta.

7. Cel mai important

Nu în ultimul rând, să vorbim despre materie. Mattermost a fost fondată în 2011 ca o aplicație de chat internă, deoarece la acel moment (înainte de a se dezvolta Slack), dezvoltatorii cu SpinPunch, o companie de jocuri video, nu erau foarte mulțumiți de programele de chat disponibile la acea vreme..

Ulterior, Mattermost a fost pusă la dispoziția publicului în 2015 ca opțiune de chat open-source.

best-slack-alternative-mattermost

Cele mai importante caracteristici cheie

Crezul Mattermost, mai ales, este să vă îndepărtați de aplicațiile de chat SaaS. Pe baza experienței lor personale, dezvoltatorii au avut probleme cu aplicațiile SaaS existente (trebuiau să plătească bani pentru a avea acces la datele lor, printre altele). De aceea, au decis să construiască Mattermost, în urma propriului manifest Mattermost.

Oricine citește manifestul înțelege că Mattermost ar dori să se distingă de Slack și de alți furnizori, mai ales, din punct de vedere al protecției datelor și nu din punct de vedere al funcționalității. Primul punct, în special – „niciodată închis” – se reflectă clar în strategia corporativă a Mattermost.

Mattermost este disponibil pe Linux, Windows, macOS, Android și iOS.

Cel mai important preț

Cu Mattermost oferit ca open-source, puteți instala trei versiuni diferite: Team Edition, Enterprise E10 plan și Enterprise E20 plan. În timp ce ediția echipei este complet gratuită, următoarele prețuri se aplică celorlalte două planuri.

Perioada de facturare: Ediția echipeiEnterprise E10Enterprise E20
Când facturați anual$ 0.003,25 USD pe utilizator pe lună8,50 USD pe utilizator pe lună

Spre deosebire de alternativele open-source anterioare, nu există o versiune cloud a Mattermost, care se explică de la sine dacă ați citit istoricul și manifestul său.

Cu versiunea gratuită, veți obține cele mai importante funcții de chat. Dacă faceți upgrade la Enterprise E10, veți primi, de asemenea, asistență în următoarea zi lucrătoare, posibilitatea de a invita conturi de oaspeți la locul de muncă și alte caracteristici tehnice. 

Dacă doriți să creați permisiuni bazate pe echipă, să aveți asistență în centrul de date sau să primiți ajutor cu politica dvs. de conformitate, va trebui să faceți upgrade la Enterprise E20.

best-slack-alternative-mattermost-tarifare

Caracteristici cheie slabă

Iată o imagine de ansamblu asupra celor mai importante caracteristici cheie ale Slack, pe care am folosit-o ca bază pentru compararea acesteia cu alte opțiuni.

 • Comunicarea pe canale: așa cum am menționat deja, toată comunicarea în Slack se poate întâmpla pe canale sau în mesaje private. Canalele sunt utile în special pentru echipele mai mari.
 • Canalele partajate pe spațiile de lucru: dacă lucrați la un proiect cu o altă companie, puteți crea cu ușurință canale partajate pe spațiile de lucru. Acest lucru vă permite să îmbinați comunicarea cu persoane din afara organizației dvs. într-un singur loc. Această caracteristică este însă doar o parte a planurilor plătite.
 • File-parts: puteți încărca, urmări, gestiona și comenta fișiere pe care le puteți partaja cu echipa dvs..
 • Mesaje de fixare: aceasta este o caracteristică cheie pentru companiile mai mari, unde mesajele se pierd cu ușurință. Când fixați un mesaj, practic îl evidențiați în canal și vă asigurați că toată lumea îl vede.
 • Acăutare avansată și modificatori: cu toate că comunicarea se întâmplă într-un singur loc, lucrurile pot ajunge rapid dezordonate. Acolo modificatorii avansați de căutare vin la îndemână, deoarece vă permit să căutați informații mai specifice (de exemplu, anumite date, canale și multe altele).
 • Setarea mementourilor: memento-urile sunt o modalitate bună de a urmări ceea ce este important și de a vă reaminti de evenimente sau termene. 
 • Integrați aplicații terțe: Slack vă permite, de asemenea, să integrați aplicații terțe – cum ar fi Google Drive, Trello, Zapier și multe alte lucruri utile – pentru a automatiza anumite procese.
 • Apeluri vocale și video: cu planul gratuit al lui Slack, puteți efectua apeluri individuale (voce și video). Dacă faceți upgrade la un plan plătit, puteți, de asemenea, să partajați ecranul în timpul apelurilor și să începeți conferințe audio sau video cu mai multe persoane.

Caracteristicile pe care le-am menționat în lista noastră sunt impresionante, iar Slack are și mai multe de oferit, dar am dorit să ne concentrăm pe cele mai importante.

Prețuri slabe

Prețurile lui Slack sunt destul de simple, așa cum puteți vedea în tabelul de mai jos.

Perioada de facturare: FreeStandardPlus
Când facturați anual$ 0.006,67 USD pe utilizator pe lună12,50 USD pe utilizator pe lună
Când facturați lunar$ 0.008 USD pe utilizator pe lună15 USD pe utilizator pe lună

Planul gratuit este destinat echipelor mai mici care vor să încerce Slack. Serviciul este gratuit pentru o perioadă nelimitată de timp, dar vă limitează accesul la istoricul chatului. Cu acest plan, aveți acces doar la ultimele 10.000 de mesaje.

De asemenea, limitează numărul de aplicații terțe pentru fiecare spațiu de lucru. Când deschideți un spațiu de lucru Slack în planul gratuit, trebuie să aveți încredere în membrii echipei dvs. Acest lucru se datorează faptului că puteți seta anumite permisiuni numai pentru # general-canal, care este canalul standard care vine cu fiecare spațiu de lucru nou.

best-slack-alternative-Slack-stabilire a prețurilor

Planul Standard este facturat 6,67 USD pe lună pentru fiecare utilizator activ, dacă alegeți să vi se factureze anual. Totuși, de la o lună la alta, este de 8 USD pe lună pentru fiecare utilizator activ. Anual, veți plăti fie 80,04 USD, fie 96 USD per utilizator.

În acest plan, puteți căuta în întregul istoric de chat și puteți integra un număr nelimitat de aplicații terțe. De asemenea, stocarea de fișiere pentru Slack primește o actualizare. În timp ce sunteți în plan gratuit, sunteți limitat la 5 GB în total, dar cu planul standard, fiecare membru al echipei primește 10 GB. De asemenea, primiți asistență 24/7, în loc de suport standard.

best-slack-alternative-Slack-2

Pachetul Plus costă 12,50 USD pe lună pe utilizator activ, atunci când este facturat anual, în timp ce opțiunea lună pe lună costă 15 USD. Acestea fiind spuse, veți plăti între 150 și 180 USD pe utilizator pe an pe acest plan.

Acest pachet vă oferă 20 GB stocare de fișiere per utilizator, asistență prioritară – inclusiv asistență în limbă în timpul programului de lucru regional – și multe altele.

Nu în ultimul rând, există planul Enterprise Grid, care vă permite să rulați mai multe spații de lucru și să aveți asistență personalizată cu o echipă de succes a clienților desemnată, dar vine și cu o etichetă de preț personalizată..

Gânduri finale

Aceasta a fost comparația noastră detaliată a celor mai bune alternative Slack. În mod ironic, pentru furnizorii care oferă software conceput pentru a simplifica comunicarea în echipe, unii dintre ei se luptă destul de mult pentru a comunica cu lumea exterioară. 

Știm cu toții că Slack este grozav de utilizat și are o mulțime de caracteristici, dar concurenții săi au și câteva caracteristici bune și utile de oferit. Dacă sunteți în căutarea unei alternative grozave și gratuite Slack, consultați Discord. 

Cei care doresc să dețină controlul deplin asupra comunicării și datelor ar trebui să se bazeze pe software-ul open-source. Printre furnizorii open-source, recomandăm în special Rocket.Chat și Mattermost. 

Folosiți una dintre alternativele Slack menționate aici sau credeți că Slack este adevărata afacere? Am uitat un concurent? Vă rugăm să ne informați în comentarii și vă mulțumim pentru lectură. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map