Cele mai bune alternative Asana pentru 2020: găsiți sărbători în altă parte

Asana este unul dintre cele mai prietenoase instrumente de gestionare a proiectelor. Cu sărbătorile sale drăguțe și designul atractiv, merge mai departe decât majoritatea instrumentelor pentru a face organizația plăcută. Există o mulțime de lucruri despre asta, dar și competitorii săi au multe de oferit. În acest articol, vom vedea ce sunt cele mai bune alternative Asana pe masă.


Dacă nu cunoașteți Asana, aruncați o privire la recenzia noastră despre Asana. Dacă vă place, ghidul nostru pentru începători Asana vă poate ajuta să începeți cu acesta.

Cele mai bune alternative Asana din 2020

Ce face Asana pentru tine

Asana face o treabă minunată de a face munca mai puțin de corvoadă. Are o selecție bună de vizualizări care vă permit să aranjați sarcinile în moduri diferite. Vă permite să vă coordonați cu membrii echipei și să partajați fișiere. Dacă doriți să vă ridicați limita de atașare de 100 MB, aruncați o privire la articolele noastre de stocare în cloud.

ASANA-proiect-șabloane

Ne place Asana, dar există multe instrumente de gestionare a proiectelor acolo cu propriile puncte forte și puncte slabe.

Multe dintre funcțiile Asana sunt disponibile numai în planurile sale plătite, așa că este posibil să preferați un instrument care vă oferă mai mult gratuit. Nu toate instrumentele pe care le acoperim aici au planuri gratuite, dar toate au încercări gratuite, astfel încât să le poți investiga degeaba.

Dacă abordarea plină de inimă a Asana nu este pentru tine, aruncă o privire la ceva mai orientat spre afaceri, cum ar fi monday.com, Wrike sau Aha. Dacă doriți ceva mai simplu, Trello și Todoist sunt opțiuni bune. Să începem cu tot ce este mai bun.

Cea mai bună alternativă Asana: monday.com

monday.com este instrumentul nostru preferat de management de proiect, așezându-ne cu mândrie în partea de sus a celei mai bune liste de noi software de management de proiect. Dacă doriți să o comparați direct cu Asana, citiți comparația noastră monday.com vs. Asana.

monday.com are o interfață excelentă care, la fel ca cea a lui Asana, este bine concepută și accesibilă. Acestea fiind spuse, merge mai departe asupra capacității de utilizare decât Asana. Deși Asana folosește animația pentru a fi distractivă, monday.com o folosește pentru a vă ghida în jurul controalelor sale, multe dintre ele schimbând pentru a indica ce se întâmplă atunci când faceți clic pe ele.

de luni până bord

De asemenea, vă oferă un grad ridicat de control asupra sarcinilor. Puteți adăuga și regla câmpurile pe care le conține fiecare. Este un sistem flexibil care are nevoie de reținere pentru a-l folosi bine, dar vă permite să configurați lucrurile exact cum le doriți.

Din fericire, monday.com include multe șabloane care vă pot ajuta. Face o treabă bună de a-ți arăta ceea ce face fiecare, ceea ce scoate ghicitul din alegere.

Pe lângă autentificarea cu doi factori, are mai multe setări de securitate, permițându-vă să setați echilibrul între siguranță și ușurința de utilizare. Utilizează o criptare puternică de 256 biți pentru a vă proteja împotriva infracțiunilor informatice.

monday.com Cost

Nu are un plan gratuit, dar prețul său de pornire de 25 de dolari pe lună include cinci utilizatori, ceea ce reprezintă o valoare excelentă. Puteți încerca gratuit timp de 14 zile, fără a furniza informații despre cardul de credit, pe care vă recomandăm să le faceți.

De asemenea, merge bine cu suportul, cu un formular de contact, o bază mare de cunoștințe și webinarii pentru a vă ajuta să învățați platforma. Răspunsul său de patru minute la întrebarea noastră a fost unul dintre cele mai rapide pe care le-am experimentat.

Pe lângă versiunea sa de browser, monday.com are aplicații pentru desktop pentru Windows și macOS și aplicații mobile pentru Android și iOS. Pentru a afla mai multe, începeți cu ghidul nostru pentru începători monday.com și revizuirea monday.com.

Trello

Dacă doriți să păstrați lucrurile simple, Trello face o treabă excelentă pentru a vă lăsa să planificați lucrurile printr-o singură viziune simplă. Se bazează pe o placă kanban. Dacă nu sunteți familiarizați cu acest lucru, citiți cum să folosiți un ghid de bord kanban.

Trello-bord

Creați sarcini, care sunt sortate în coloane numite. Mutați sarcinile de la stânga la dreapta pe măsură ce se finalizează munca. Este rapid, dar eficient. Am comparat-o direct cu Asana înainte în articolul nostru Trello vs. Asana.

Deși simplu, are „power-ups” excelente, care vă permit să aduceți nivelul său de funcționalitate la cel al instrumentelor mai avansate. O notă deosebită este pornirea „majordomului”, care vă permite să automatizați sarcinile obișnuite și să le atribuiți unui buton.

Trello se integrează, de asemenea, cu mai multe platforme, inclusiv alte platforme de management de proiect, precum Asana și Jira, despre care puteți citi în recenzia noastră Jira și puteți compara cu Asana în articolul nostru Asana vs. Jira..

Pe lângă organizarea sarcinilor dvs., puteți utiliza Trello pentru a crea forumuri publice care arată orice, de la meniurile restaurantelor până la planurile de ședințe pentru evenimente.

Deși simplu, Trello are un suport excelent, cu ghiduri minore, o bază de cunoștințe, o comunitate activă și suport direct dacă ai nevoie.

De asemenea, Trello are o securitate puternică, incluzând autentificarea cu doi factori și invitații restricționate în domeniu. De asemenea, criptează datele în tranzit și în repaus. Citiți descrierea noastră de criptare pentru mai multe despre asta.

Trello Cost

Trello are un plan gratuit excelent care a fost prezentat în lista noastră cu cele mai bune software gratuit de gestionare a proiectelor. Planurile sale plătite încep de la 3,75 USD pe lună pentru persoane fizice sau 9,99 USD pe lună pentru fiecare membru al echipei, deci nu este prea scump. Planurile plătite vă oferă multiple power-up-uri, funcții de personalizare suplimentare și ridică limitele de utilizare la pornirea „majordomului”.

Puteți utiliza Trello pe Windows, macOS, Android și iOS, precum și în browser. Puteți citi mai multe despre asta în recenzia noastră Trello și puteți primi sfaturi în ghidul nostru pentru începători Trello.

Wrike

Dacă echipa voastră se distrează prea mult cu Asana și doriți ca aceștia să se bată, Wrike este o alegere excelentă. Are o senzație profesională și este unul dintre instrumentele de cea mai bună calitate pentru managementul proiectelor. Am plasat-o în partea de sus a listei noastre cu cele mai bune instrumente de gestionare a proiectelor pentru întreprinderile mici.

Ca și Asana, are un management al dependenței, permițându-vă să reacționați la întârzieri și blocaje. Spre deosebire de Asana, nu are animale zburătoare animate care să te distragă. Dacă doriți ca echipa dvs. să se concentreze pe afaceri, Wrike vă va ajuta.

wrike-dependențe

Are mai multe vizualizări, cum ar fi o listă și o vedere pe bord. Are un calendar și o diagramă Gantt. Modul nostru de a utiliza un articol din diagrama Gantt vorbește mai mult despre acestea.

Wrike are o curbă de învățare, dar suportul său este excelent, răspunsul său de trei minute la întrebarea noastră fiind cel mai rapid comun pe care l-am experimentat, împreună cu Basecamp, despre care puteți citi în recenzia noastră Basecamp.

Pentru a vă ajuta să începeți, Wrike include o mulțime de șabloane, astfel încât să puteți configura imediat. Ele acoperă, de asemenea, diverse lucruri, cum ar fi gestionarea de evenimente și lansarea de produse.

Wrike include o mulțime de integrări cu alte instrumente, inclusiv Slack, Microsoft Outlook și Adobe Creative Cloud.

Securitate Wrike

Wrike are unele dintre cele mai bune caracteristici de securitate. Pe lângă autentificarea cu doi factori, utilizatorii Enterprise își pot seta propriile politici de acces la rețea și controale de parolă. Dacă aveți probleme cu parolele, citiți cel mai bun ghid pentru managerul de parole.

Wrike are un plan gratuit, iar planurile plătite încep de la 9,80 USD pe utilizator pe lună. Pe lângă rularea în browser, este disponibil pentru Windows, macOS, Android și iOS.

Dacă doriți să comparați instrumentele direct, aruncați o privire la articolul nostru Wrike vs Asana, apoi citiți recenzia noastră pentru Wrike pentru mai multe informații pe platformă..

Todoist

Dacă nu aveți nevoie de toate clopotele și fluierele unui instrument de gestionare a proiectului, treceți în schimb la gestionarea sarcinilor. Există o mulțime de aplicații care să vă ajute să vă organizați cu minim de tampenie. Todoist este unul dintre favoriții noștri. 

Todoist-de bun venit

Este popular și se mândrește cu faptul că peste un miliard de sarcini au fost bifate de utilizatorii săi. Este unul dintre greutățile din lumea managementului sarcinilor și este excelent pentru caracteristicile sale principale.

Puteți crea sarcini, le puteți acorda date scadente, le puteți atribui oamenilor și le puteți bifa în timp ce le terminați. Este simplu și eficient. Funcții suplimentare, dar nu aveți nevoie de mai mult decât elementele de bază pentru ca acesta să funcționeze.

Puteți atașa fișiere și la sarcini, dar dacă doriți să partajați fișiere online, ar putea fi mai bine să utilizați o soluție dedicată, cum ar fi una dintre cele găsite în cel mai bun articol de stocare în cloud..

Todoist este o aplicație rapidă și receptivă, care oferă mult ajutor și suport, inclusiv un proiect inițial pentru a vă familiariza cu acesta. Se integrează cu servicii precum Zapier și Google Calendar și are o selecție de scheme de culori.

Suport Todoist

Todoist are o echipă de asistență rapidă care a răspuns la întrebarea noastră în doar o oră. Există, de asemenea, un ghid de utilizare și o întrebare frecventă care vă poate ajuta dacă vă blocați. Există șabloane care vă vor ajuta să începeți.

Todoist are un plan gratuit bun și util. Versiunea sa Premium costă 29 USD pe an. Puteți încerca funcțiile plătite într-o încercare gratuită de două săptămâni, dar trebuie să introduceți detaliile cardului dvs. de credit.

Există versiuni pentru majoritatea platformelor, inclusiv Windows, macOS, Android, iOS și Linux, precum și versiuni de purtat, extensii de browser și pluginuri de e-mail. Aruncați o privire mai atentă în recenzia noastră de Todoist.

Aha!

Aha este un instrument de management de proiecte de înaltă calitate, dar, deoarece este una dintre cele mai scumpe platforme, nu este pentru cei cu un buget restrâns. Există o mulțime de discuții de afaceri și marketing pe site-ul său web și va atrage cei care își iau munca în serios.

aha-strategie

Are un aspect profesionist, fără aspect, care contrastează cu stilul prietenos al Asana. Este plin de funcții și este o modalitate excelentă de a urmări sarcinile pe măsură ce se îndreaptă spre finalizare. Elementele din sistemul său sunt denumite în mod confuz „funcții”, dar puteți schimba asta. Aha este personalizabil.

Puteți adăuga tot felul de informații la articole și puteți crea butoane care gestionează automat comutatoarele de stare. Dacă treceți mereu ceva de la producție la punerea în scenă, de exemplu, puteți crea un buton pentru a face acest lucru. 

În comparație cu o placă kanban, asta înseamnă că operațiunile standard sunt specificate pentru fiecare articol și detaliile fluxului de lucru sunt încorporate în sistem.

Puteți regla interfața pentru a afișa cât de mult sau cât de puțin doriți și redenumiți lucrurile pentru a reflecta fluxul de lucru. Cu toate acestea, merită să aruncăm o privire atentă asupra setărilor sale, deoarece unele dintre funcțiile sale, cum ar fi invitarea altor utilizatori, se găsesc acolo.

În plus față de jurnalul de activități, puteți utiliza funcțiile sale de planificare a capacității și de urmărire a timpului pentru a urmări cu atenție detaliile proiectelor dvs..

Aha! Securitate

Are o selecție temătoare de caracteristici de securitate, care includ criptare puternică, certificări complete și control acces IP pentru cei din planul său Enterprise. Este nevoie de securitate online în serios.

Toate aceste caracteristici înseamnă că poate fi dificil să descoperiți la început, dar există o cantitate uriașă de informații pe site-ul său web și asistență practică este disponibilă. Există o bază de cunoștințe, articole despre modul video și o comunitate în care puteți pune întrebări. Echipa sa de asistență ne-a revenit în doar 25 de minute când am pus o întrebare.

Nu este însă cea mai ieftină platformă, cu planul Premium care costă 59 USD pe utilizator pe lună. Acestea fiind spuse, este posibil să puteți obține o afacere mai bună dacă discutați cu echipa de vânzări. Există, de asemenea, o probă lungă și gratuită de 30 de zile și nu aveți nevoie de card de credit pentru a vă înscrie. 

Aha are o versiune de marketing și o dezvoltare a produsului, dar puteți trece între cele două și le împărtășesc caracteristici, astfel încât să nu pierdeți nimic dacă alegeți una.

Dacă sunteți în căutarea a ceva care să vă îmbunătățească afacerea și nu vă deranjează cheltuielile, aruncați o privire la recenzia noastră Aha.

Alte optiuni

Există câteva alte instrumente demne de a privi care nu sunt la fel de strâns ca cele pe care tocmai le-am văzut. Să trecem prin ele.

Mavenlink

Mavenlink este un instrument de management al proiectelor axat pe afaceri. Are o mulțime de caracteristici financiare care vă ajută să vă ocupați de linia de jos.

mavenlink-securitate-settings

Are mai multe vederi. Există o vizualizare a activității, un tracker de timp, un grafic Gantt și o vizualizare de timp și cheltuieli. Dacă doriți să urmăriți cât durează anumite sarcini și să vă dați seama ce vă costă, Mavenlink este instrumentul pentru dvs..

Acesta începe de la 19,99 USD pe lună pentru cinci utilizatori. Există un proces de 10 zile dacă doriți să îl verificați, fără a fi nevoie de card de credit.

Dacă vă concentrați pe gestionarea fluxurilor de numerar, Mavenlink ar putea fi o potrivire bună. Citiți mai multe despre asta în recenzia noastră de la Mavenlink.

LeanKit

LeanKit duce kanban la nivelul următor, tablourile sale fiind împărțite în mai multe secțiuni pentru a lucra diferite echipe. Este scump și pare datat, dar este surprinzător de accesibil după ce începeți să îl utilizați.

leankit-Kanban

Este excelent pentru managerii care doresc să gestioneze mai multe echipe. Fiecare se poate concentra asupra propriei munci în timp ce rămâne la curent cu imaginea de ansamblu. Fiecare dintre cărțile sale are propriul său mini-kanban board, oferindu-vă subtasco-uri și permițând oamenilor să descompună munca la care au fost repartizați.

LeanKit începe de la 19 USD pe utilizator pe lună și are un proces de 30 de zile, fără card de credit. Nu este ieftin, dar este bine să gestionați echipe suficient de mari pentru a fi împărțite în secțiuni. Citiți recenzia noastră LeanKit pentru mai multe detalii.

Podio

Podio are aspect mai serios decât Asana, dar are o structură simplă, fără subtaschete sau dependențe care să vă confunde planurile.

Podio-sarcini

Are o interfață clară și vă oferă îndrumări atunci când este nevoie. Obțineți un control strict asupra elementelor din care constă și puteți redenumi câmpurile astfel încât să conțină informațiile de care aveți nevoie. Caracteristica sa de calcul vă permite să păstrați date stocate și în alte câmpuri.

Podio criptează datele folosind criptarea AES de 256 biți. Dacă doriți să aflați mai multe despre păstrarea datelor dvs. private, citiți cum să vă protejăm ghidul de confidențialitate.

Podio are un plan gratuit care vă permite să aveți până la cinci persoane în echipa dvs., iar planurile sale plătite încep de la 9 dolari pe utilizator pe lună. Aruncați o privire mai atentă în recenzia noastră Podio.

Gânduri finale

Instrumentele de aici fac lucrurile altfel decât Asana. Trello este mai simplu, iar abordarea sa simplă kanban vă permite să gestionați sarcinile rapid și ușor. monday.com este mai avansat, cu diverse funcții care vă pot ajuta. Todoist păstrează lucrurile cât mai de bază poate fi, dar are suplimente dacă ai nevoie de ele.

Aha are și mai multe caracteristici, dacă ești pregătit să plătești pentru ele, iar Wrike aduce un sentiment mai profesionist decât Asana.

După cum am văzut, Asana este un instrument util, dar și rivalii săi au multe de oferit. Sperăm că ați găsit ceva demn de verificat în lista noastră. 

Dacă ați încercat vreunul dintre instrumentele de aici sau aveți alte instrumente mai bune de sugerat, vă rugăm să ne informați în comentarii. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map