Cel mai bun stocare în cloud pentru nonprofits 2020

A lucra pentru un non-profit este o sarcină grea, dar plină de satisfacții. Stocarea în cloud permite unui non-profit să stocheze și să acceseze toate datele sale – unele dintre ele putând fi sensibile – fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la cumpărarea și menținerea propriilor servere. De asemenea, oferă voluntarilor care lucrează la distanță același acces la fișiere ca omologii lor din birou.


Vom discuta prin unele dintre cele mai bune spații de stocare în cloud pentru non-profit, dar dacă doriți să aflați cele mai bune soluții de rezervă pentru organizații ca acestea, nu uitați să aruncați mai întâi o privire la cea mai bună copie de rezervă online pentru redresarea nonprofits..

Care este cel mai bun stocare în cloud pentru non-profit?

  1. Tresorit
  2. Google Cloud
  3. Cutie
  4. Afaceri Dropbox
  5. OneDrive pentru afaceri

Există câteva opțiuni grozave care se potrivesc oricărei organizații non-profit, însă Tresorit este favoritul nostru clar. Oferă un nivel ridicat de securitate, inclusiv criptarea cu cunoștințe zero pentru a vă proteja datele cele mai sensibile. De asemenea, oferă reduceri sănătoase la nonprofit-uri autentice, ceea ce îl face foarte accesibil.

Google Cloud intră într-o secundă apropiată, oferind spațiu de stocare gratuit și integrare de aplicații Google. Box, Dropbox pentru Afaceri și OneDrive pentru Afaceri sunt concepute doar pentru afaceri, dar nonprofit-urile pot profita de limitele de stocare, tarife reduse și securitate bună la ofertă..

Să aruncăm o privire asupra fiecărui furnizor pe rând.

1. Tresorit

Securitatea este esențială pentru organizațiile non-profit și acesta este unul dintre motivele pentru care Tresorit o plasează în topul listei noastre. După cum sugerează numele și după cum explică revizuirea noastră Tresorit, Tresorit (din cuvântul german pentru „boltă”) este o fortăreață de date pentru organizațiile non-profit, criptarea cu cunoștințe zero făcându-l să fie unul dintre cei mai buni furnizori de stocare în cloud de cunoștințe zero..

tresorit-securitate

Dvs. (și organizația dvs.) dețineți controlul securității datelor dvs., dar autentificarea suplimentară în doi factori vă ajută să vă păstrați parola (și contul) în siguranță de eventualele încălcări ale datelor. Această abordare înseamnă că datele dvs. vor fi pierdute dacă vă pierdeți parola și nu există nicio modalitate de a le reseta.

În acest sens, va trebui să aveți grijă de securitatea parolei dvs., iar un manager de parole de încredere vă poate ajuta. Aruncați o privire la cel mai bun manager de parolă pentru redondarea întreprinderilor mici pentru idei, Dashblane și 1Password oferind funcții bune pentru organizații.

Tresorit este o opțiune bună și pentru voluntarii mobili, datorită suportului pentru aplicații Android și iOS. Un client web pentru accesarea datelor dvs. este de asemenea disponibil, dar puteți utiliza și aplicații desktop pentru Windows, macOS și Linux pentru sincronizarea fișierelor dvs..

Preț Tresorit

Securitatea Tresorit este excelentă, dar prețul este un alt motiv pentru care Tresorit este recomandarea noastră de top. Compania crede în susținerea organizațiilor care lucrează „spre crearea unui bun social” și, prin urmare, oferă o reducere de 50 la sută la toate planurile sale de afaceri dacă organizația dvs. îndeplinește criteriile sale.

Această reducere înseamnă că organizațiile cu 10 sau mai mulți utilizatori pot plăti 10 USD pe utilizator pe lună pentru 1 TB de stocare a datelor (până la nouă utilizatori) sau 12 USD pe utilizator pe lună..

2. Google Cloud cu G Suite

Companii uriașe de tehnologie, cum ar fi Google, se manifestă cu sprijin pentru organizațiile caritabile, iar acest sprijin include acces gratuit la colecția de aplicații de productivitate și stocare Google pentru organizații non-profit..

Interfața web Google Drive

Datorită programului G Suite for Nonprofits, organizațiile nonprofits obțin gratuit utilizarea Google Docs, un număr nelimitat de conturi, precum și acces la 30 GB de stocare Google Drive, despre care puteți afla mai multe detalii în recenzia noastră Google Drive. Dacă este nevoie, stocarea nelimitată este disponibilă prin actualizarea la G Suite Business.

Pachetul G Suite vine cu suport Google Docs, care permite voluntarilor dvs. să lucreze împreună la proiecte în timp real. Puteți, de asemenea, să vă partajați fișierele cu alții, grație partajării de fișiere publice. Aceste funcții vă ajută să faceți din Google Drive unul dintre cele mai bune stocări în cloud pentru mai mulți utilizatori.

[Google Cloud-homepage.png]

Puteți, de asemenea, să vă construiți propria soluție de stocare în cloud cu Google Cloud și Storage Made Easy (consultați recenzia noastră de stocare simplificată). Acest lucru vă permite să controlați complet datele dvs., permițându-vă să rulați propriul dvs. server de stocare Google Cloud privat și criptat în timp ce utilizați aplicațiile de desktop Storage Made Easy și interfața online pentru a vă gestiona fișierele..

Google Drive vs. Google Cloud

Spațiul gratuit de stocare în cloud de la Google este excelent, dar există unele dezavantaje. Dacă decideți să folosiți spațiul dvs. gratuit de stocare Google Drive cu G Suite pentru non-profit, nu veți avea același nivel de securitate ca alți furnizori, cum ar fi Tresorit. 

Nu există o criptare cu cunoștințe zero cu stocarea Google Drive inclusă, ceea ce înseamnă că Google controlează soarta datelor dvs., deoarece are o politică de confidențialitate care le permite să vă scaneze fișierele..

Dacă decideți să mergeți pentru abordarea infrastructurii ca servicii, veți avea mai mult noroc. Crearea propriului server de stocare Google Cloud vă pune controlul, permițându-vă să criptați fișierele manual. Vei rămâne, de asemenea, sub controlul cheilor de criptare ale serverului tău.

Decizia de a merge pentru Google Cloud versus Google Drive este o decizie pentru organizația dvs., deși Storage Made Easy ar trebui să simplifice procesul dacă decideți să vă creați propriul server de stocare.

3. Caseta

Box este construit pentru companii, motiv pentru care îl evaluăm ca fiind unul dintre cele mai bune spații de stocare cloud pentru soluții de întreprindere și de ce 70% din companiile Fortune 500 folosesc serviciile sale. 

Creează colaborarea simplă, cu integrarea Google Docs și Office Online inclusă, permițându-vă să co-autor documente și să le memorați direct în caseta. Puteți citi mai multe despre aceste caracteristici în recenzia de la Box.

box-web-client

Box utilizează criptarea AES de 256 biți pentru date în repaus, cu criptare TLS de înaltă rezistență folosită pentru datele în tranzit. Din păcate, la fel ca Google Drive, Box nu oferă criptare cu cunoștințe zero. 

Dacă vă plac caracteristicile Box, dar căutați o securitate mai mare, atunci gândiți-vă să utilizați un produs precum Boxcryptor pentru a cripta fișierele. Consultați recenzia noastră despre Boxcryptor pentru a afla mai multe.

Prețuri la cutie

Ca și Tresorit, Box oferă un set bun de reduceri pentru organizațiile nonprofit care îndeplinesc criteriile sale. Un „abonament donat” pentru nonprofit vine cu 10 licențe de viață pentru planul Box Starter, cu 100 GB stocare gratuită. Singurul cost aici este o taxă de administrare de 84 USD, care este semnificativ mai ieftină decât stocarea per utilizator în altă parte pentru organizațiile mai mari.

Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu de stocare, non-profiturile pot profita de o reducere de 50 la sută la planurile de afaceri. Dacă doriți stocare nelimitată, acest lucru vă va costa în jur de 7,50 USD pe utilizator pe lună, la tariful actualizat – un motiv bun pentru care Box a făcut o impresie puternică în lista noastră de furnizori de stocare online nelimitată..

4. Afaceri Dropbox

Lista noastră scurtă nu ar fi completă fără a menționa unul dintre cele mai mari nume din stocarea în cloud: Dropbox Business. După cum explică recenzia noastră anterioară Dropbox Business, aceasta oferă o experiență ușor de utilizat și opțiuni bune de partajare a fișierelor, în special pentru organizații mai mari. 

Este, de asemenea, unul dintre furnizorii noștri favoriți de sincronizare și partajare a fișierelor, care notează foarte mult viteze de sincronizare a fișierelor, datorită folosirii transferurilor de fișiere la nivel de bloc.

dropbox-business-ul web-client

Dropbox oferă reduceri pentru organizațiile nonprofit, deși acestea nu sunt făcute publice. Va trebui să vorbiți direct cu Dropbox Business pentru o ofertă, dar puteți utiliza prețurile standard ca cifră de bază. La 12,50 USD lunar pentru fiecare utilizator, nu este cea mai ieftină soluție, stocarea nelimitată costând până la 20 USD pe utilizator pe lună.

Dropbox Security

Au trecut câțiva ani de la încălcarea de date a Dropbox, care a afectat peste 68 de milioane de conturi. În prezent, Dropbox Business folosește criptarea AES de 256 biți pentru datele pe care le deține și folosește protocolul TLS pentru a proteja orice date în tranzit de atacurile omului în mijloc.  

Din păcate, nicio criptare cu cunoștințe zero înseamnă că Dropbox mai ține cheile datelor dvs., așa că poate doriți să o criptați înainte de a încărca.

Dropbox Business este o alegere bună pentru echipe, ceea ce face ușoară conectarea Microsoft Office 365 și Dropbox împreună pentru colaborarea în timp real a proiectelor. Puteți co-autor documente, face modificări împreună, precum și returna la versiunile anterioare ale documentelor, datorită versiunii.

5. OneDrive pentru afaceri

În ceea ce privește tehnologia de afaceri, puține companii au mai multă încredere decât Microsoft. În plus, așa cum arată recenzia noastră OneDrive for Business, soluția sa de stocare în cloud rămâne o alegere populară pentru companii și organizații non-profit. Vine cu suport pentru Windows și macOS, deși suportul Linux lipsește.

Încărcările de fișiere mai rapide sunt oferite, de asemenea, datorită sincronizării la nivel de bloc (numită „sincronizare diferențială” de către Microsoft) pentru toate transferurile de fișiere, ceva care anterior era disponibil doar pentru fișierele Microsoft Office.

onedrive-pentru-business-sincronizare-dosar

Ca și alte servicii, cum ar fi Box, Microsoft oferă OneDrive for Business ca o donație pentru calificările non-profit. Nu există nicio taxă pentru a o utiliza, fiind inclusă 1 TB de stocare OneDrive și acces la Office Online. Accesul la aplicațiile de birou va costa puțin în plus, în jur de 3 USD pe utilizator pe lună sau 4,50 USD pentru stocare nelimitată.

OneDrive pentru funcții de afaceri

Numele îl dă departe – acesta este un produs de afaceri, în primul rând. Acesta este motivul pentru care Office este complet integrat în experiența OneDrive, ceea ce face ușor să deschideți și să editați fișierele dvs. din interfața online OneDrive. Puteți accesa direct acest spațiu de stocare din aplicațiile Office de birou, precum și să lucrați cu alții din documentele Office online.

OneDrive utilizează criptarea AES de 256 biți pentru date în repaus și protocolul TLS în tranzit, potrivind Dropbox pentru Business. Autentificarea cu doi factori este oferită ca standard, dar la fel ca ceilalți jucători, nu există nicio criptare cu cunoștințe zero pentru fișierele dvs..

Cum ne-am ales cu furnizorii noștri

Dacă ați citit celelalte recenzii și comparații ale spațiului de stocare în cloud, veți ști că analizăm cu atenție fiecare furnizor, analizând argumentele pro și contra fiecăruia. În acest caz, ne-am concentrat pe cele mai importante atribute pentru non-profit, inclusiv securitate, instrumente de colaborare și costuri. 

Acesta este motivul pentru care Tresorit vine ca alegerea noastră numărul unu, dar ofertele gratuite, cum ar fi Google Drive, au un scor ridicat. Serviciile de stocare în cloud care nu oferă combinația potrivită de funcții – chiar și unele dintre marile noastre favorite, precum Sync.com – nu au fost luate în considerare pentru includere.

Păstrarea în siguranță a datelor non-profit sensibile

Non-profituri colaborează cu o gamă largă de companii și persoane diferite. Trebuie stocate o mulțime de informații sensibile, indiferent dacă este vorba despre detalii personale sau date financiare. Acesta este motivul pentru care organizațiile nonprofit au nevoie de spațiu de stocare în cloud cu cele mai bune politici de securitate disponibile.

Este de dorit stocarea în cloud care oferă criptare cu cunoștințe zero. Înseamnă că furnizorul de servicii nu stochează o copie a cheii de criptare, ceea ce face imposibilă accesarea datelor dvs. chiar și prin alegere (sau în condiții de protecție). Parolele rămân în continuare cea mai slabă legătură, de aceea este recomandată și autentificarea cu doi factori.

În cazul în care organizațiile non-profit folosesc Business Cloud Storage?

Cu cât sunt mai puțini bani pe care un nonprofit îi cheltuie costurile afacerii, cu atât mai mult poate fi pus în adevăratul său scop. Spațiul de stocare în cloud de afaceri oferă o modalitate simplă pentru ca organizațiile non-profit să elimine nevoia de dispozitive costisitoare de stocare a datelor, precum și personalul necesar pentru întreținerea acestor dispozitive.

Unii furnizori de stocare în cloud oferă, de asemenea, reduceri sănătoase la nonprofit care le pot verifica starea, ceea ce o face o alegere din punct de vedere financiar. Este important să rețineți că, dacă organizațiile non-profit au cerințe de securitate stricte, va trebui să vă asigurați că furnizorul dvs. de stocare în cloud le poate îndeplini. 

Gânduri finale

Oricare dintre furnizorii de pe lista noastră ar oferi unei organizații nonprofit cu funcții excelente și stocare pentru date sensibile, chiar și cu un buget strict. Tresorit este alegerea noastră de top aici, datorită prețurilor sale generoase, precum și a faptului că este singura opțiune de a oferi criptare cu cunoștințe zero din cutie.

Google nu a rămas mult în urmă, oferind spațiu de stocare gratuit și acces la alte produse Google, cum ar fi Google Docs cu programul său G Suite for Nonprofits. Datorită serviciului Google Cloud și serviciului Storage Made Easy, puteți chiar să vă derulați propriul server de stocare securizat.

Dacă doriți un furnizor cu caracteristici de întreprindere bune, atunci Box, Dropbox Business și OneDrive for Business sunt alternative bune, fiecare cu reduceri la prețuri bune pentru non-profit.

Dacă ați utilizat vreunul dintre acești furnizori de stocare cloud în organizația dvs. fără scop lucrativ și aveți propriile păreri de distribuit, vă rugăm să ne informați în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me