Există multe instrumente care vă pot ajuta să vă organizați, dar alegerea unuia potrivit nu este o sarcină ușoară. Proprietarii de Mac vor dori să utilizeze software care se potrivește cu platforma, așa că îi vom ajuta să găsească cel mai bun software de gestionare a proiectelor pentru Mac.


Vă recomandăm câteva dintre alegerile noastre preferate pentru platformă, alegerea noastră de top fiind Asana.

Mai jos veți găsi mai mulți furnizori care fac o treabă excelentă în sistemul de operare Apple, dar înainte de a ajunge la asta, aruncăm o privire la criteriile noastre.

Cel mai bun software de gestionare a proiectelor pentru Mac 2020

Ce face software-ul de gestionare a proiectelor cel mai bun pentru Mac

Mac-urile sunt bine proiectate și robuste, cu un software atractiv, ușor de utilizat. Vom favoriza platformele care reflectă acest lucru. De asemenea, va fi un avantaj o interfață care simplifică accesul la caracteristicile cheie. 

Mac-urile au și un suport excelent, așa că vom căuta platforme care oferă ajutor rapid. Vom dori, de asemenea, să vedem o modalitate de a ușura software-ul, cu tutoriale ușor de utilizat și nu lăsa utilizatorii să stea în mijlocul lor.

Șabloanele care vă ajută să începeți sunt, de asemenea, un plus. Ne vom concentra pe cât de bine funcționează instrumentele din cutie și vom acorda mai puțin atenție funcțiilor care necesită muncă pentru a fi configurate, cum ar fi extensiile.

A avea o aplicație macOS dedicată este un plus, dar nu esențial, deoarece majoritatea software-ului de gestionare a proiectelor funcționează bine în browser. Cu toate acestea, vom verifica aplicațiile macOS ale instrumentelor noastre și vom vedea dacă oferă avantaje față de echivalentele lor bazate pe browser.

Cea mai bună alegere pentru proprietarii de Mac este Asana, în special datorită designului, ușurinței de utilizare și a selecției bune de funcții. Să ne uităm acum.

Cel mai bun software de management de proiect pentru Mac: Asana

Cu un design vesel, ușor de utilizat, care se află pe partea de sus a unei platforme puternice, Asana este o alegere excelentă pentru proprietarii de Mac.

Pe lângă faptul că este atrăgător din punct de vedere vizual, design-ul lui Asana facilitează realizarea lucrurilor. Este întotdeauna clar ce trebuie să faceți în continuare și butoanele și controalele sunt dispuse bine. Există o selecție bună de tutoriale și materiale de ajutor. Ghidul nostru pentru începători Asana merită să verificați dacă sunteți nou în software.

Dacă aveți nevoie să obțineți asistență direct, aveți opțiuni. Asana ne-a răspuns în șapte ore când am trimis o întrebare. Nu este rău, dar pentru o platformă cu un timp de răspuns mai rapid, nouăsprezece minute, citiți recenzia noastră Taskworld.

ASANA-celebrare

Asana îi răsplătește pe cei care fac animații emoționante. Animalele de desene animate zboară pe ecran în timp ce îndepliniți sarcinile. Există un narwhal, un unicorn și un aspect roz pe care nu l-am identificat încă. Poate că veți putea să vă dați seama.

Serviciul are un plan gratuit care vă permite să creați mai multe proiecte și să utilizați caracteristicile sale de bază, precum lista și vizualizările kanban. Dacă alegeți să faceți upgrade, costurile încep 9,99 USD pe utilizator pe lună. Planurile plătite includ gestionarea dependenței și vizualizarea cronologică asemănătoare cu Gantt. Citiți cum să utilizați un articol din diagramă Gantt pentru mai multe despre asta.

Asana Integrări

Asana se integrează bine cu alte platforme. Puteți importa din fișiere .csv, astfel încât să puteți utiliza o foaie de calcul existentă pentru a începe. Folosește serviciul Zapier pentru a partaja date cu multe aplicații, inclusiv Trello, despre care vom menționa mai jos. Puteți citi cum se compară Trello și Asana în funcția noastră Trello vs. Asana.

Asana are o selecție de șabloane. Sunt destul de simpli, dar sunt un ajutor bun pentru a începe. Fiecare include o sarcină inițială, cu text care explică cum să le folosească.

Există aplicații mobile dacă doriți să utilizați Asana din mers. Nu are o aplicație macOS dedicată, dar funcționează bine în browser. Dacă încercați să alegeți un browser alternativ pentru macOS, aruncați o privire la recenzia noastră Google Chrome pentru o opțiune.

Asana este distractivă, utilizabilă și utilă. De asemenea, este gratuit dacă nu aveți nevoie de funcțiile sale mai avansate. Citiți mai multe despre asta în recenzia noastră pentru Asana.

Trello

Trello este un instrument ușor de utilizat, bazat pe kanban. Multe platforme de management de proiect includ un consiliu kanban, dar Trello își are sediul în jurul său. Abordarea sa concentrată este excelentă dacă doriți ceva simplu pe care toată lumea îl poate folosi.

Fluxul său de bază este de a crea carduri care să reprezinte sarcini. Glisați aceste cărți între coloane pentru a indica starea lor. Coloanele ar putea fi doar „de făcut”, „de făcut” și „de făcut” sau puteți merge mai departe și să le faceți să reprezinte orice altceva, cum ar fi oamenii sau etapele de producție.

Aplicația macOS dedicată a lui Trello este bine făcută și funcționează ca versiunea browserului. Dacă vă întrebați dacă puteți avea încredere într-o aplicație bazată pe browser cu datele dvs., aruncați o privire la ghidul nostru de navigare anonim pentru ajutor.

Oferta gratuită a lui Trello este una dintre cele mai bune, ocupând un loc pe cea mai bună listă de programe gratuite de gestionare a proiectelor noastre. Caracteristicile sale principale nu costă nimic, dar există planuri plătite care vă oferă caracteristici cosmetice suplimentare, cum ar fi mai multe emoji și stickere personalizate.

Trello vă oferă o mulțime de posibilități pentru a-și schimba aspectul. În plus față de autocolantele pe care tocmai le-am menționat, puteți alege un fundal dintr-o selecție largă a acestora sau puteți încărca propriul dvs. pe planurile sale plătite.

Trello Cost

Dacă vă înscrieți la versiunea sa plătită, costă 9,99 USD pe utilizator pe lună pentru echipe sau 5 USD pe lună pentru persoanele care doresc doar actualizările cosmetice.

Multe companii folosesc Trello pentru a prezenta informații publicului sau clienților lor. Fundalurile personalizate sunt minunate dacă doriți să-l faceți să pară bine. Oamenii îl folosesc pentru tot felul de lucruri, inclusiv meniurile restaurantelor și planurile de ședințe pentru evenimente. Puteți găsi multe alte exemple pe pagina de inspirație a lui Trello.

Trello-Butler

Are o mulțime de extensii dacă doriți să mergeți mai departe decât ceea ce face implicit. Pluginul „majordom” vă permite să creați butoane care efectuează automat sarcini comune. Acest lucru vă poate economisi o tonă de timp dacă îl configurați corect.

Trello este ușor de început și nu costă nimic, așa că este o alegere excelentă pentru un prim instrument de gestionare a proiectului. Singurul dezavantaj este că este de bază, dar totuși poți face multe. Citiți mai multe în recenzia noastră de Trello. Ghidul nostru pentru începători Trello merită verificat și el.

ClickUp

ClickUp are un design îndrăzneț și distinctiv, cu o schemă de culori gri închis, care este completată de o altă culoare pe care o puteți ajusta în preferințe.

Cele trei puncte de vedere de bază sunt lista, bordul și timpul. Are o vedere în casetă care vă permite să împărțiți ecranul în funcție de ceea ce fac diferiți oameni. Există, de asemenea, un grafic Gantt care vă arată cum totul se potrivește.

Este ușor să creezi proiecte și să le adaugi sarcini. Fiecare sarcină poate avea propria listă de verificare a subtasco-urilor și, de asemenea, puteți crea dependențe. Există multe șabloane, împărțite în peste 20 de categorii, deci începerea nu ar putea fi mai simplă.

Puteți partaja date cu alte platforme prin intermediul integrărilor sale. Ca și în cazul multor instrumente, puteți utiliza integrarea Zapier pentru a vă conecta la peste 1.000 de aplicații.

ClickUp include o mini aplicație de luare a notelor, care este utilă pentru a scrie mici mementouri și răspunsuri. Dacă vă place această caracteristică, citiți cel mai bun articol pentru aplicații care ia notițe pentru mai multe opțiuni.

Aplicația ClickUp trebuie descărcată de pe site-ul său web. Nu se află în magazinul de aplicații. Este în esență același ca versiunea browserului, cu câteva alte animații. Este o aplicație cu aspect elegant, care se potrivește bine cu macOS-urile.

Faceți clic peUt Security

ClickUp are o securitate puternică și vă permite să utilizați autentificarea cu doi factori, despre care puteți afla în ceea ce privește articolul nostru de autentificare cu doi factori. De asemenea, respectă UE-SUA. cadrul de confidențialitate și Regulamentul general privind protecția datelor.

ClickUp are un plan gratuit excelent, iar planurile sale plătite încep de la 5 USD pe utilizator pe lună. Este ieftin și include spații de stocare nelimitate.

clickup-suport

Are o bază mare de cunoștințe pentru a vă ajuta dacă vă blocați. Există peste 200 de articole acolo, precum și aproximativ 100 de videoclipuri pe canalul YouTube al ClickUp. Dacă doriți să vă contactați direct, există asistență telefonică, formular de contact și chat live. 

Am trimis câteva bug-uri minore la trimiterea întrebărilor noastre. A fost nevoie de 15 ore pentru a răspunde la una dintre întrebările noastre și o zi și jumătate pentru cealaltă, ceea ce nu este rău, dar nu este cel mai rapid pe care l-am văzut. Wrike și Basecamp sunt cele mai rapide. Dacă apreciați asistența rapidă, comparați-le în articolul nostru Wrike vs. Basecamp.

ClickUp este cu aspect bun, funcțional și ușor de utilizat. De asemenea, este ieftin și are un plan gratuit, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru proprietarii de Mac și pentru toți ceilalți. Citiți mai multe despre asta în recenzia ClickUp.

Wrike

Wrike este mai concentrat asupra afacerii decât majoritatea instrumentelor din această listă. Este un software elegant și de înaltă calitate, care poate aduce foarte mult echipei tale. Puteți vedea cum se compară cu un instrument mai relaxat în articolul nostru Wrike vs. Asana.

wrike-activitate-rapoarte

La fel ca în majoritatea instrumentelor de aici, puteți crea sarcini, le puteți împărți în subtascheri și puteți crea relații între ele. Managementul dependenței vă permite să detectați potențialele întârzieri în proiectul dvs. și să acționați pentru a remedia problemele înainte ca acestea să apară.

Wrike are o mulțime de puncte de vedere în care să lucrezi. În plus față de listă, tablă și tabel, are un grafic Gantt, o analiză, un flux și un timelog. Vizualizarea kanban utilizează coloane fixe pe care nu le puteți redenumi, dar funcționează bine altfel.

Obțineți 2 GB spațiu de stocare cu un cont gratuit, care se ridică la 100 GB pe planul companiei Wrike. Dacă aveți nevoie de mai multe, citiți cel mai bun articol de stocare în cloud.

Wrike are o selecție puternică de șabloane care merită să fie examinate. Acestea sunt grupate în categorii și, chiar dacă nu intenționați să le utilizați, vă pot oferi câteva idei despre cum puteți utiliza Wrike. De asemenea, serviciul se integrează bine cu alte câteva platforme, inclusiv Adobe Creative Cloud.

Planul Wrike Free

Wrike are un plan gratuit care poate fi folosit de echipe de până la cinci persoane. Dincolo de asta, începe de la 9,80 USD pe utilizator pe lună, ceea ce reprezintă o valoare bună pentru ceea ce oferă.

Are securitate excelentă, cu autentificare în doi factori și multe funcții avansate, cum ar fi controale de acces la parolă și rețea. Acestea vă vor ajuta echipa să rămână ferită de infracțiuni informatice.

Suportul pentru Wrike este excelent, oferindu-ne cel mai rapid răspuns comun la întrebările pe care le-am văzut în categoria de management de proiect. Este bine, deoarece Wrike are o curbă de învățare mai mare decât multe dintre instrumentele din această listă.

Aplicația sa pentru macOS a luat un pic de vânătoare pentru a găsi. A trebuit să ne conectăm la versiunea browserului și să ne uităm în directorul de aplicații. După configurare, am găsit-o aproape identică cu versiunea browserului. Wrike are și aplicații mobile dacă doriți să o utilizați din mers. 

Wrike este un instrument de cea mai bună calitate și, în ciuda faptului că este mai complicat decât unii dintre concurenții săi, nu l-am recomanda oricui serios în ceea ce privește managementul de proiect. Citiți mai multe despre asta în recenzia noastră despre Wrike.

monday.com

monday.com este instrumentul nostru preferat de gestionare a proiectelor aici, la Cloudwards.net. A venit pe primul loc în programul nostru cu cel mai bun software de management de proiect.

de luni până bord

Interfața sa este una dintre cele mai bune, oferindu-vă mici indicii și previzualizări a ceea ce face totul. Dacă îți place să înveți făcând și experimentând, facilitează asta.

Înscrierea este ușoară. Trebuie doar să introduceți o adresă de e-mail, apoi să copiați înapoi aplicația codul format din șase cifre pentru a începe. Apoi sunteți dus printr-un asistent de instalare rapidă.

monday.com nu are subtasco-uri sau dependențe, dar vă oferă un nivel imens de control asupra structurii sarcinii. Majoritatea instrumentelor de gestionare a proiectelor vă permit să creați sarcini care să includă un set fix de date, dar puteți adăuga câmpuri în conținutul inimii dvs. cu monday.com. 

Nu este singurul instrument care vă permite să faceți asta, dar oferă cea mai bună combinație de capacitate de utilizare și putere pe care am văzut-o în timp ce o facem.

Șabloane monday.com

Există, de asemenea, multe șabloane pentru a începe, iar monday.com vă oferă multe îndrumări atunci când alegeți unul. Este util deoarece există un element de ghicire care face asta în unele instrumente. monday.com vă arată mai multe detalii decât alții despre ceea ce primiți.

Clientul său de birou ne-a surprins prin faptul că a primit 12 ani pentru profanitate și umor brut. Nu am găsit nimic, dar am fost surprinși să vedem câteva erori de interfață. Expertul introductiv a avut probleme de defilare verticală, ceea ce înseamnă că nu puteam vedea textul de instrucțiune din partea de sus a ecranului. Apoi s-a blocat după ce am intrat în datele noastre.

Se pare că monday.com a avut unele probleme de infrastructură în ultima perioadă, ceea ce a provocat perturbarea serviciului, așa că sperăm că vor fi rezolvate în curând. În orice caz, recomandăm proprietarilor de Mac să se lipească de versiunea browserului.

monday.com începe de la 25 USD pe lună pentru o echipă de cinci utilizatori și are un proces de 14 zile dacă doriți să îl verificați.

Citiți mai multe despre asta în recenzia noastră monday.com. Dacă doriți să vedeți cum se formează față de alte platforme, citiți monday.com vs. Asana și monday.com vs. Wrike comparații.

Alte optiuni

Există o mulțime de opțiuni pentru software de management de proiect pentru Mac-uri. Iată câteva alte platforme care merită verificate.

Airtable

Aplicația macOS a lui Airtable este inteligentă și inteligentă, cu un sentiment de înaltă calitate. De fapt, se simte mai bine de utilizat decât versiunea browserului.

În afară de asta, oferă aceeași funcționalitate, care include multe șabloane pentru a începe. De asemenea, puteți crea propriile șabloane pentru a salva munca în mai multe proiecte.

airtable-blocuri

„Blocurile” excelente ale lui Airtable vă permit să adăugați funcționalitate avansată proiectelor dvs. Ele pot automatiza lucruri precum recunoașterea și traducerea imaginilor și au un potențial imens de a face lucrări pentru tine.

Airtable are un plan gratuit, iar planurile sale plătite încep de la 10 USD pe utilizator pe lună. Citiți mai multe în recenzia noastră Airtable.

Tabăra de bază

Basecamp are un design prietenos și atractiv, care va atrage proprietarii de Mac. Am găsit câteva defecte cu interfața sa în review-ul nostru Basecamp, dar s-a îmbunătățit de când l-am analizat ultima dată.

Basecamp-impuls

Basecamp face o treabă excelentă de a vă arăta în jurul valorii, vrăjitorii pop-up introducând funcțiile sale, iar atingerea sa umană va atrage proprietarii de Mac.

Descărcabilă de pe site-ul său web, aplicația sa macOS este deosebit de bună, cu animații frumoase care completează caracteristicile sale principale. Este unul dintre puținele instrumente în care aplicația macOS se îmbunătățește în versiunea browserului.

Cu opțiunile sale puternice de comunicare a echipei și planul de fixare a prețurilor, Basecamp este o alegere excelentă pentru echipele care doresc să păstreze totul într-un singur loc. Ca bonus, este gratuit pentru educatori.

LeanKit

Proprietarii de mac-uri care și-au ales platforma pentru a-și arăta aspectul elegant, ar trebui să-și îndepărteze privirea acum. LeanKit a fost lovit în mod pătrat în față de bastonul urât. Cei mai puțin preocupați de superficial ar trebui să se uite mai atent.

leankit-Kanban

LeanKit, după cum sugerează și numele său, este axat pe principii de management slab. Se bazează în jurul unui consiliu kanban, dar consiliul este împărțit în zone pentru diferite persoane sau echipe. Aceasta oferă o imagine de ansamblu a întregului proiect, permițând în același timp managerilor să se concentreze pe propria lor secțiune și persoane care să se concentreze asupra propriilor sarcini.

În ciuda faptului că este neatractiv, LeanKit este o alegere excelentă pentru cei concentrați pe realizarea lucrurilor. Citiți mai multe despre asta în recenzia noastră LeanKit.

Gânduri finale

Managementul de proiect pare sunet plictisitor și plictisitor, dar există o mulțime de programe software ușor de utilizat care vă pot ajuta să vă organizați. Nu este doar pentru afaceri. Instrumentele de management de proiect vă pot ajuta să vă organizați temele, echipa de sport sau orice proiect creativ pe care îl aveți din mers.

Tot ce am privit aici are un proces gratuit, deci nu trebuie să plătiți nimic pentru a începe. Toate aceste instrumente au ceva de oferit și merită investigate pentru a vedea care vi se potrivește.

Dacă ați încercat să folosiți oricare dintre aceste platforme de pe un Mac, vă rugăm să ne informați cum ați făcut față și să partajați orice software de gestionare a proiectelor pe care îl recomandați în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me