Cel mai bun software de gestionare a proiectelor pentru companiile de construcții din 2020

Proiectele nu sunt mult mai mari decât cele din construcții. Indiferent dacă vă aflați în imobiliare sau în infrastructură, organizația este esențială pentru a îndrepta lucrurile.


Cel mai bun software de management de proiect pentru companiile de construcții vă poate ajuta să vă asigurați că totul se realizează la timp și să minimizeze timpul pierdut la întârzieri.

Am analizat cea mai bună selecție de software de gestionare a proiectelor pentru a găsi instrumentele care vă pot ajuta cel mai mult dacă sunteți în industria construcțiilor.

Cel mai bun software de gestionare a proiectelor pentru companiile de construcții 2020

Ce face software-ul de management de proiect bun pentru companiile de construcții

Companiile de construcții își pot face planurile la birou, dar cele care le implementează adesea nu vor fi. Vom căuta instrumente care au aplicații mobile și abilități de creare de rapoarte, pe lângă faptul că funcționează bine în browser. Abilitatea de a controla notificările vă va ajuta, de asemenea, să vă informați pe oameni fără a le copleși cu mesaje.

Cel mai sigur articol de browser vă va arăta cum să păstrați datele private ale proiectului dvs. dacă utilizați versiunea web a software-ului de gestionare a proiectului.

Proiectele de construcție includ multe etape care se bazează pe livrarea echipamentelor la timp și alte lucrări fiind finalizate. Gestionarea dependenței va fi deosebit de importantă. Pe lângă faptul că pot crea dependențe, instrumentele vor avea capacitatea de a se adapta la modificările de programare.

Proiectele de construcție sunt complicate, dar este posibil să fie multe care pot fi reportate de la proiect la proiect. Companiile vor aprecia software-ul care le permite să creeze și să perfecționeze șabloane de-a lungul timpului, economisindu-le în vederea creării de lucrări atunci când va veni un nou proiect.

Întârzierile în industria construcțiilor pot costa sume imense de bani. Utilizarea instrumentelor potrivite pentru a opri acest lucru poate fi o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți afacerea. Să ne uităm la ce este disponibil.

Software specializat pentru companii de construcții

Acoperim în mod regulat software-ul de gestionare a proiectelor aici la Cloudwards.net, dar instrumentele la care analizăm tind să fie de uz general. Nu am analizat multe programe dedicate pentru industria construcțiilor.

Cea mai mare parte a ceea ce am găsit în categoria de specialitate este mai scump decât instrumentele pe care le acoperim. Procore, de exemplu, costă 333 USD pe lună pentru planul său cel mai ieftin. Buildertrend costă 299 USD pe lună pentru doar trei utilizatori.

Este posibil să ne uităm la unele dintre acele programe în viitor, dar deocamdată vom analiza care dintre preferatele noastre obișnuite sunt potrivite pentru utilizare în construcții.

Dacă aveți bani de rezervă, totuși, există o mulțime de instrumente specializate. Dacă construiți zgârie-nori, câteva sute de dolari nu vă vor arunca într-o panică, dar companiile mai mici care intră în software-ul organizațional pentru prima dată pot beneficia de un software cu scop general mai ieftin.

Să aruncăm o privire acum, începând cu una dintre platformele noastre preferate, Wrike.

Wrike

Wrike este un instrument de înaltă calitate, bogat în funcții, care vă permite să creați și să atribuiți sarcini cu ușurință. Puteți seta, de asemenea, o durată pentru fiecare sarcină și timpul de logare petrecut în realizarea acesteia.

Ne-am uitat la Wrike de mai multe ori. Citiți comparațiile noastre monday.com vs. Wrike sau Wrike vs. Asana pentru a vedea ce am crezut.

wrike-dependențe

Gestionarea dependenței de Wrike vă permite să creați relații între sarcini și să vă asigurați că aveți un program funcțional, precum și să vă adaptați la modificări și întârzieri. Interfața nu este la fel de ușor să descoperiți ca unele instrumente, dar, odată ce obțineți atârnarea acesteia, vă ajută să vă ajutați să organizați proiecte complexe.

În plus față de graficul Gantt care vă arată cum se potrivesc sarcinile dvs., există o vizualizare în tabel, un jurnal de timp, o vizualizare pe tablă și o analiză care vă arată tot felul de informații legate de sarcini, inclusiv orice conflict de planificare..

Graficul de progres al lucrărilor lui Wrike vă arată cum se derulează lucrurile, iar sistemul său de bază vă permite să monitorizați alunecările pentru a vă ajuta să vă dați seama de ce lucrurile au mers prost. Acest lucru vă poate ajuta să vă îmbunătățiți procesele de la un proiect la altul.

Wrike are o selecție utilă de șabloane, permițându-vă să începeți rapid proiectele. Există mai multe, inclusiv una pentru planificarea proiectelor și alta pentru proiecte complexe cu mai multe faze. Puteți contacta, de asemenea, Wrike dacă doriți ajutor la configurare.

Vă permite să creați rapoarte, permițându-vă să actualizați persoane în afara software-ului. Puteți anunța oamenii ce sarcini trebuie efectuate, de exemplu.

Asistență Wrike

Wrike își ia timp să-și dea seama. Vă puteți pierde în navigarea sa, dar are o echipă excelentă de asistență care a răspuns rapid la toate întrebările noastre atunci când ați testat-o.

Are o securitate deosebită, fiind disponibilă autentificarea cu doi factori pentru a preveni compromisul contului oricui. Obțineți mult control asupra setărilor de securitate. Dacă doriți controale de parolă mai stricte sau să restricționați accesul la anumite adrese IP, puteți face acest lucru cu Wrike.

Are un plan gratuit pentru până la cinci utilizatori, iar planurile sale plătite încep de la 9,80 USD pe utilizator pe lună. De asemenea, puteți negocia un plan de plată pe viață dacă contactați echipa sa de vânzări.

Membrii echipei pot primi zilnic liste de activități trimise prin e-mail. Asta face excelent utilizarea în afara biroului. În general, Wrike este o alegere excelentă pentru proiecte de construcții. Face aproape totul bine. Citiți mai multe despre asta în recenzia noastră despre Wrike.

Mavenlink

În ceea ce privește gestionarea cheltuielilor și gestionarea părții financiare a proiectelor dvs., Mavenlink este unul dintre cele mai bune instrumente de acolo. Sarcinile și costurile dvs. pot fi gestionate împreună, făcând planificarea mult mai ușoară.

mavenlink-cheltuieli

Fiecărei sarcini i se poate acorda o rată pe oră și puteți urmări timpul petrecut pentru fiecare. Acest lucru înseamnă că nu numai că puteți gestiona costurile, dar vă mențineți un raport continuu al cheltuielilor. 

Puteți crea automat facturi și primiți plăți prin Paypal. Acesta poate fi de mare ajutor atunci când plătiți contractanți sau cumpărați bunuri. Cu toate acestea, este mai mult o comandă rapidă decât o soluție contabilă reală; consultați cel mai bun articol pentru software de contabilitate pentru produsele cu oomph mai mult.

Mavenlink include un grafic Gantt, care vă permite să mutați sarcinile în program, astfel încât, dacă constructorii vor dura prea mult timp să termine ceaiul, veți putea calcula impactul pe care îl are.

Mavenlink are un sistem de șabloane. Nu are nicio configurație gata pregătită, dar vă permite să vă creați propriul dvs. pentru a-l utiliza cu mai multe proiecte. Dacă aveți o mulțime de sarcini similare care duc mai departe de la un proiect la altul, asta vă poate economisi o cantitate imensă de timp.

Obțineți 10 GB spațiu de stocare pe cel mai ieftin plan al Mavenlink, care crește la 1TB în continuare pe scara. Aceasta este o cantitate generoasă, dar dacă aveți nevoie de mai multe, citiți cel mai bun stocare cloud pentru articolul cu fișiere mari.

Există câteva opțiuni de personalizare care vă permit să utilizați propriul logo, pictogramă și schema de culori. În acest fel, echipa dvs. se poate simți încrezător că se află la locul potrivit atunci când accesați sistemul.

Mavenlink Security

Mavenlink utilizează o criptare puternică atât pentru date în tranzit cât și pentru stocare, are certificate SOC1 și SOC2 și respectă UE-SUA. și elvețian-U.S. scuturi de confidențialitate și Regulamentul general privind protecția datelor, despre care puteți citi în articolul nostru GDPR.

În ceea ce privește sprijinul, acesta are o bază de cunoștințe decentă, împreună cu chat-ul live și un formular de contact. Asistența ne-a răspuns rapid, dar a fost penibil să o folosim.

Mavenlink este ieftin în comparație cu software-ul special pentru construcții, începând cu doar 19 dolari pe lună pentru până la cinci utilizatori. Aplicațiile sunt disponibile pentru Android și iOS și există o versiune de browser. Pentru a afla mai multe despre asta, aruncați o privire la recenzia noastră Mavenlink.

Proiecte ușoare

Easy Projects este serios în ceea ce privește economisirea de bani și oferă un randament al calculatorului de investiții pentru a vă ajuta să calculați cât vă poate economisi.

Gestionarea dependenței este ușoară cu vizualizarea Gantt a proiectelor ușoare. Sarcinile sunt actualizate automat pentru a se potrivi între ele, astfel încât să vă puteți gestiona programul mai dinamic decât puteți cu instrumente care vă obligă să faceți totul manual.

De asemenea, se pot adăuga dependențe din vizualizarea sarcinilor și există mai multe tipuri de utilizat. Dacă doriți să setați relații între sarcini, Proiectele ușoare nu simplifică, ci vă oferă un nivel neobișnuit de control asupra acestora.

Urmărirea timpului și costurile sunt ușor de utilizat și încorporate în proiecte de la început. Multe platforme care includ aceste caracteristici le fac să se simtă ca un gândit după răspuns, dar sunt centrale pentru Proiecte ușoare.

Există, de asemenea, un excelent generator de rapoarte care vă permite să creați diagrame și valori de tot felul. Este util pentru vizualizarea modului în care se derulează lucrurile.

Easy Projects include un „traseu de audit”, astfel încât să puteți vedea ce a făcut toată lumea. Este o modalitate excelentă de a vă asigura că toată lumea a făcut tot ceea ce ar fi trebuit să facă la momentul potrivit și ușurează identificarea erorilor și identificarea îmbunătățirilor.

Utilizarea proiectelor ușoare

Începeți cu Easy Projects este ușor. Există un proiect de probă util, cu sarcini care funcționează ca un ghid, care vă arată multe dintre caracteristicile sale. Acesta este un truc eficient folosit de mai multe instrumente și este o introducere mult mai eficientă pentru o nouă platformă decât un videoclip.

ușor de-proiecte-activitate-centru

Există o mulțime de îndrumări în aplicație, cum ar fi sfaturi și videoclipuri care acoperă cea mai mare parte a platformei. Sprijinul Easy Projects nu a răspuns atunci când l-am contactat, însă, dacă doriți să aveți ajutor la apel, este posibil să nu fie platforma pentru dvs..

Există o mulțime de caracteristici de securitate, cum ar fi copiile de rezervă geo-redundante, o gamă de centre de date pentru cei care aveți probleme de conformitate la care să se gândească și o selecție largă de setări de securitate. Vă puteți asigura că toți cei cu acces la proiect folosesc o parolă eficientă, de exemplu.

Easy Projects costă 24 de dolari pe utilizator pe lună în planul său standard, dar trebuie să contactați echipa de vânzări pentru stabilirea prețurilor la întreprindere. Există un program de instruire obligatoriu la aproximativ 100 USD pentru utilizator, ceea ce îl face mai scump, dar asigură că echipa dvs. îl va putea folosi în mod eficient. Citiți recenzia noastră pentru proiecte ușoare pentru mai multe.

TeamGantt

Graficele Gantt vă permit să creați relații între sarcini și să vedeți cum totul se potrivește. Este destul de complicat atunci când aveți o mână de sarcini, dar atunci când aveți sute de acestea, să primiți ajutor de la software poate fi de neprețuit. TeamGantt este construit în jurul acelei vizionări și o face bine.

Graficele Gantt sunt puternice, dar nu sunt cea mai ușoară caracteristică pentru a-ți duce capul. Dacă sunteți nou pentru ei, modul nostru de utilizare a unui ghid grafic Gantt vă va aduce viteza.

În plus față de vizualizarea Gantt, TeamGantt are afișări de listă și calendar pentru a vă ajuta să rămâneți organizat. Vă permite să creați repere, care sunt obiective intermediare ale proiectului pe care le puteți utiliza pentru a urmări progresul. Există, de asemenea, o vizualizare istoric, pe care o puteți filtra. Asta vă permite să vedeți ce a făcut toată lumea.

Echipa-Gantt-pdf

TeamGantt are, de asemenea, caracteristici de bază, astfel încât să puteți compara progresul cu estimările inițiale și să vedeți unde se produc întârzieri. Îndepărtarea problemelor înainte de a se întâmpla este grozavă, însă, cu ajutorul bazinului, puteți preveni apariția problemelor din nou.

TeamGantt vă permite să exportați la .pdf, astfel încât să puteți crea fișe de hârtie pentru ca oamenii să le arate ce trebuie să facă.

Securitate TeamGantt

TeamGantt nu are multe funcții de securitate. Aceasta nu înseamnă neapărat că este nesigură, dar nu oferă multe informații despre ceea ce face sub capotă. Nici nu aveți multe opțiuni de securitate cu care să vă jucați.

Cu toate acestea, merge mai bine cu sprijin. Există un șablon de proiect care vă prezintă funcțiile sale, împreună cu o bună selecție de videoclipuri și cursuri live la care puteți participa pentru a afla cum să utilizați software-ul.

Există, de asemenea, asistență telefonică în planurile sale de top, precum și un formular de contact pe care toată lumea îl poate utiliza. A răspuns la întrebările noastre în șase până la opt ore, ceea ce nu este rău, dar nu este la fel de bun ca Wrike sau Basecamp, despre care puteți citi în recenzia noastră Basecamp.

Cu toate acestea, nu puteți bate TeamGantt la preț, cu planul său gratuit care permite până la trei utilizatori să ruleze un singur proiect. Planul său standard este de doar 39,50 USD pe lună pentru cinci persoane, ceea ce îl face o valoare excelentă.

Are aplicații pentru Android și iOS, așa că poți lua din mers. Pentru mai multe detalii, citiți recenzia noastră TeamGantt.

LeanKit

LeanKit este un instrument bazat pe kanban, dar are o abordare neobișnuită, ceea ce o face mai avansată decât sugerează acest lucru. Puteți împărți spațiul de lucru în mai multe planșe kanban și să le atribuiți fiecărei persoane sau unei echipe diferite. 

Articolele individuale de pe placi au un tablou mini-kanban, care conține subtasco-uri. Puteți seta dependențe prin alocarea unui părinte și a unui copil fiecărui card.

leankit-Kanban

LeanKit permite unora să se concentreze asupra proiectului în ansamblu, în timp ce alții se concentrează pe anumite domenii sau doar se ocupă de sarcinile care le sunt atribuite. Aceasta face o alegere bună pentru echipe mici și mijlocii, unde toată lumea are propriile lor lucruri pe care să se concentreze, dar pot beneficia de a rămâne la curent cu imaginea de ansamblu.

Dacă sunteți nou la kanban, aruncați o privire la modul nostru de utilizare a unui ghid de bord pentru Kanban și poate recenzia noastră Trello pentru un exemplu simplu.

LeanKit vă permite să limitați cât de mult este atribuit diferitelor părți ale plăcii și vă avertizează dacă aceste limite sunt depășite. Există mai multe integrări care vă permit să partajați date și cu alte platforme.

Există, de asemenea, spațiu de stocare nelimitat, dar cu o dimensiune de 75 MB, dimensiunea fișierului, poate preferați să consultați cel mai bun ghid de stocare în cloud.

Securitate LeanKit

LeanKit folosește TLS pentru criptarea datelor în tranzit și criptează datele utilizatorilor stocate, cu excepția atașamentelor. Citiți descrierea noastră de criptare pentru mai multe despre asta. Nu are multe funcții de securitate, dar trebuie să controlați ce pot face utilizatorii și modul în care accesează platforma. Puteți modifica setările de parole și politica de blocare a contului și blocați fișierele prin extensie.

Oferă asistență prin telefon și un formular de contact. Ne-a revenit în cinci ore, când i-am pus o întrebare. Există, de asemenea, o carte electronică gratuită, care merită căutată pe site-ul său web. Există o întrebare frecventă, mai multe tutoriale și o API bine documentată.

Deși LeanKit nu are aplicații mobile, oferă asistență pentru browser-ul mobil-prietenos, așa că îl puteți folosi în continuare.

Acesta începe de la 19 USD pe utilizator pe lună, ceea ce nu este cel mai ieftin disponibil. Cu toate acestea, are o probă gratuită de 30 de zile, dacă doriți să o verificați. Este o alegere excelentă pentru companiile mici care doresc să se organizeze și să le informeze pe toți.

Software alternativ de gestionare a proiectelor pentru companii de construcții

În timp ce cele cinci de mai sus sunt alegerile noastre de top, acestea trei ar putea funcționa pentru unele companii.

Smartsheet

Smartsheet este un instrument versatil, cu o selecție de vizualizări care vă permite să creați dependențe între sarcini folosind graficul său Gantt.

De obicei, creați activități utilizând vizualizarea asemănătoare cu foaia de calcul, astfel încât fluxul de lucru va fi familiar pentru majoritatea oamenilor. La început se pare intimidant, dar este simplu să lucrezi.

Smartsheet-șablon

Există o gamă puternică de șabloane și puteți genera rapoarte cu ușurință. Are o securitate strânsă și o comunitate activă pentru a oferi ajutor dacă rămâi blocat.

Smartsheet are aplicații pentru Android și iOS și începe de la 14 dolari pe lună. Citiți recenzia noastră pentru SmartSheet pentru mai multe.

ClickUp

ClickUp, despre care puteți citi în recenzia ClickUp, vă oferă un control detaliat asupra sarcinilor. Puteți să le atribuiți oamenilor, să le acordați priorități și să creați relații de dependență între ele. Are o vizualizare și un calendar Gantt pentru a facilita organizarea.

clickup-sarcină

De asemenea, are o vedere de casetă utilă care vă poate ajuta să vă arătați cine faceți ce faceți. Raportează bine și oferă funcții de urmărire a timpului. Se integrează cu multe platforme și include un sistem de luare a notelor. Dacă acest lucru pare util, dar utilizați o altă platformă, citiți articolul nostru despre cele mai bune aplicații de luare a notelor.

ClickUp este o alegere excelentă dacă doriți să o implementați pe mai multe dispozitive. Pe lângă rularea pe Windows, Mac, Android și iOS, are extensii pentru Google Chrome și Amazon Fire TV. Dacă utilizați Chrome, poate doriți să consultați recenzia noastră Chrome, care evidențiază câteva probleme de confidențialitate.

Projectplace

Projectplace este un instrument simplu, bazat pe kanban, dar se caracterizează bine. Puteți seta sarcinile ca fiind în așteptare pentru alții, ceea ce vă permite să creați relații de dependență.

projectplace-configurare

Are funcții de chat de echipă care vă permit să comunicați cu toată lumea. Oamenii se pot marca ca fiind confortabili sau sub presiune, ceea ce este o modalitate excelentă de a-i informa pe alții să poată avea probleme cu orice sunt responsabili.

La 29 de dolari pe lună, nu este cea mai ieftină platformă, dar are o probă gratuită de două săptămâni. Citiți mai multe în review-ul nostru Projectplace.

Gânduri finale

Construcția este o industrie provocatoare și orice software care vă poate oferi un avantaj merită explorat. Din fericire, există numeroase instrumente care vă pot ajuta să răspundeți la problemele pe măsură ce apar.

Toate instrumentele pe care le-am analizat aici aduc ceva pe masă și toate au un proces gratuit dacă doriți să le verificați.

Dacă lucrați în construcții, ne-ar plăcea să auzim feedback-ul dvs. cu privire la criteriile și la instrumentele pe care le-am ales. Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile în comentarii. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map