Cel mai bun software de gestionare a proiectelor 2020: realizarea stilului

Software-ul de gestionare a proiectelor este o zonă aglomerată, cu o mulțime de opțiuni excelente care concurează pentru atenția și dolarii dvs. Cele mai mari companii din lume folosesc instrumentele pentru a funcționa mai bine și mai inteligent, iar întreprinderile de toate tipurile profită de numeroasele lor caracteristici utile.


Am analizat o mulțime de programe de-a lungul anilor și vom împărtăși ceea ce am învățat în acest program al celor mai bune programe de gestionare a proiectelor..

Un instrument de management de proiect bun poate face diferența cu linia de jos. Prin eliminarea muncii la drudge, eficientizarea comunicațiilor și stocarea fișierelor critice într-un singur loc, acestea fac viața mai ușoară pentru echipa ta și te ajută să faci mai mult timp în mai puțin timp.

Acest program este cel mai bun dintre instrumentele pe care le-am analizat. Pentru a vă oferi o previzualizare, favoritul nostru general este monday.com, așa că săriți la el dacă vă grăbiți. Am ales-o pentru combinația sa de utilizare și putere.

Campionul de ieșire Wrike este în continuare un mare lovitor, dar este mai complex. Dacă aveți nevoie de gestionarea dependenței și de subtasco-uri, este cea mai bună alegere. Dincolo de asta, celelalte favorite noastre oferă lucruri diferite, așa că citiți și încercați să găsiți unul care vi se potrivește.

Iată principalele noastre 5 soluții software de management de proiect:

Vrei să te uiți la lista completă? Vă avem acoperit chiar mai jos .

Dacă sunteți în căutarea unor cazuri speciale de utilizare pentru următorul dvs. proiect, iată câteva articole care vă vor ajuta pe parcurs: 

 • Software gratuit de gestionare a proiectelor
 • Software de management de proiect pentru freelanceri
 • Software de gestionare a proiectelor pentru întreprinderile mici 
 •  Software de management de proiect pentru Mac
 • Software de gestionare a proiectelor Kanban
 • Software Scrum

Cum să alegeți cel mai bun software de gestionare a proiectelor

Există o mulțime de concurență pe piața managementului de proiect, deci diferențierea dintre cele mai bune platforme poate fi provocatoare. Unele au caracteristici neobișnuite, multe au un dublu sau două și majoritatea sunt bune la unele aspecte particulare ale managementului de proiect.

Nu există dubii printre alegerile noastre de top, așa că vă încurajăm să vă identificați propriile priorități, apoi citiți recenziile noastre și vedeți care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Toate aceste instrumente oferă o probă gratuită de un fel și cele mai multe vă permit să vă înscrieți fără a furniza detalii despre cardul de credit, așa că gândiți-vă la ce doriți, apoi alegeți unul și testați.

Nucleul managementului de proiect

Gestionarea sarcinilor este esențială pentru cele mai multe programe de gestionare a proiectelor. Sarcinile pot fi numite „probleme” sau „elemente”, dar instrumentele care schimbă terminologia funcționează în același mod în același mod. Sarcinile pot fi atribuite membrilor echipei și programate. După ce au terminat, puteți să le marcați ca fiind complete, astfel încât toată lumea să vadă ce face.

Multe instrumente merg mai departe și vă permit să împărțiți sarcinile în subtasco-uri, unele oferind un management complet al dependenței. Acest lucru vă permite să vă asigurați că toate sarcinile care depind de altele sunt programate după aceste sarcini, ajutându-vă să evitați întârzierile costisitoare.

Iată o descriere a ofertelor oferite de instrumentele de gestionare a proiectelor în ceea ce privește subtascii și managementul dependenței:

Cele mai bune programe de gestionare a proiectelorTeșe: Subseturi: Dependențe de sarcină:
monday.com
Wrike
TeamGantt
Asana
Freedcamp
Podio
Smartsheet
Leankit
Airtable
Mavenlink
Tabăra de bază

Caracteristici

Analizăm mai multe caracteristici atunci când evaluăm software-ul de management de proiect. O mulțime de spații de stocare sunt utile pentru partajarea fișierelor legate de proiect. Dacă partajați doar documente și imagini, nu veți avea nevoie de o sumă imensă, dar nevoile dvs. vor fi mai mari cu ajutorul videoclipurilor și audio.

Unele instrumente oferă spațiu nelimitat, dar există de obicei limite de dimensiune a fișierelor. Cu toate acestea, acestea variază, așa că dacă aveți nevoi specifice, puteți plăti pentru a verifica detaliile. Dacă doriți să mutați o mulțime de fișiere online, articolele noastre de stocare în cloud de afaceri oferă numeroase modalități de a face acest lucru atunci când vă configurați online.

Integrările cu alte platforme pot extinde acoperirea unei aplicații și vă pot ajuta să păstrați cât mai mult din afacerea dvs. într-un singur loc. În plus față de partajarea fișierelor, puteți integra e-mailul și persoanele de contact, precum și sarcinile din alte aplicații de management.

Majoritatea instrumentelor se integrează cu cel puțin câteva platforme, dar unele vă permit să vă conectați cu multe altele. Merită menționat Zapier aici, deoarece un instrument care se integrează cu acesta se poate conecta cu o gamă uriașă de aplicații.

Unele platforme au o caracteristică neobișnuită sau două. Merită să le căutați pentru că ar putea face diferența în linia de jos. De exemplu, blocurile Airtable oferă funcționalități neobișnuite, iar Mavenlink are caracteristici financiare puternice. Articolele noastre de contabilitate online vor fi, de asemenea, de interes dacă căutați un instrument axat pe bani.

Sistemele de chat și mesagerie încorporate sunt comune, la fel ca și capacitatea de a comenta și documenta sarcinile individuale. Unele instrumente au partajat la crearea de wiki sau la preluarea de note, ceea ce vă poate ajuta să vă documentați proiectele și să-i țineți pe toți pe urmele cele mai noi dezvoltări.

Aceste opțiuni de comunicare facilitează membrii echipei dvs. să rămână pe aceeași pagină, indiferent unde se află și să se bucure de avantajele lucrării de la distanță.

Instrumentele de audit sunt, de asemenea, bune și pot fi esențiale pentru cei care au nevoie de a răspunde oamenii sau doresc să vadă cine face ce.

În cele din urmă, aplicațiile mobile sunt utile pentru că vă permit să păstrați filele cu privire la lucruri atunci când sunteți departe de birou. Majoritatea platformelor au aplicații dedicate pentru Android și iOS.

Vizualizări Galore

O diferență cheie între aceste instrumente este modul în care îți prezintă datele. O abordare în stil kanban este obișnuită, sortând sarcinile în coloane care reprezintă diferite etape ale proiectului.

Poate ai auzit de Trello. Este un instrument bun, dar nu destul de complex pentru a traversa linia care separă gestionarea sarcinilor și gestionarea proiectelor (citiți ghidul nostru pentru începători Trello). Trello folosește un tablou kanban ca vedere, la fel ca și monday.com și LeanKit.

Alte instrumente folosesc un grafic Gantt, care vă arată cum totul se potrivește. Graficele Gantt vă permit să vedeți ce sarcini trebuie efectuate mai întâi și să rezolvați dacă orice modificări pe care le faceți vor cauza probleme cu fluxul de lucru..

Unii folosesc o listă simplă veche, care funcționează suficient de bine. Asana face o treabă bună, la fel ca Wrike. Majoritatea instrumentelor au o vedere din calendar, precum și generatoare de raport. Pot fi găsite și vederi mai exotice, cum ar fi PERT.

Cele mai bune instrumente oferă mai multe modalități de a vizualiza datele dvs., dar cu cât sunt oferite mai multe opțiuni, cu atât mai bună va fi interfața pentru a păstra totul clar.

Abordare

Aceste instrumente adoptă diverse abordări. Unele, precum Freedcamp și Asana, merg pentru brațul prietenos în jurul umărului, făcându-se primitoare și ușor de lucrat. La celălalt capăt al spectrului, instrumente precum LeanKit și Mavenlink păstrează ferm concentrarea pe a-ți face banii în afaceri.

Unii vă îmbie într-un mod special de lucru, în timp ce alții vă oferă posibilitatea de a controla și perfecționa totul în funcție de nevoile dvs. Aceste instrumente oferă multă putere, dar va trebui să vă gândiți cu atenție la alegerile pe care le faceți. Amintiți-vă, obiectivul dvs. este de a face lucrurile mai ușoare pentru echipa dvs. pentru a finaliza lucrurile.

Ceea ce preferi vă va coborî. Fiți conștienți de faptul că, dacă găsiți un instrument nu este pentru dvs., alții se pot simți diferiți de utilizare, deși au o structură similară. Dacă nu vă place primul pe care îl încercați, nu renunțați.

Securitate și confidențialitate

Apreciem un serviciu care vă păstrează datele în siguranță și în mod privat. Indiferent dacă este sau nu este greu de evaluat, însă analizăm criptarea utilizată și certificările pe care le are, precum și politica de confidențialitate.

Valorăm certificatele SOC 2 și conformitatea cu UE-SUA. și elvețian-U.S. scuturi de confidențialitate și Regulamentul general privind protecția datelor. Puteți citi despre acestea din urmă în piesa noastră GDPR.

Serviciile care ne oferă opțiuni pentru reglarea setărilor noastre de acces sunt, de asemenea, bune. Dacă puteți seta propriile politici de securitate și puteți controla modul în care autentificați utilizatorii, puteți găsi echilibrul corect între siguranță și capacitate de utilizare.

Dacă întâmpinați probleme cu o politică de parolă, modul nostru de a configura un ghid de parole puternic vă va da sfaturi despre ceea ce este potrivit.

Caracteristici, cum ar fi autentificarea cu doi factori, sunt importante. Citiți articolul nostru de autentificare cu doi factori dacă doriți să aflați de ce.

Există multe pericole care pândesc pe web, după cum descriu articolele noastre despre securitatea online. Serviciile noastre preferate fac tot ce pot pentru a vă proteja de rău. Alegeți unul bun și rămâneți în siguranță.

Service și asistență

Software-ul de gestionare a proiectelor nu este acolo pentru a vă ajuta să desenați diagrame. Este acolo pentru a ajuta proiectul dvs. să meargă mai repede și să elimine problemele. Dacă vă confruntați cu o problemă, este esențial să o rezolvați cât mai curând posibil. Aruncăm o privire atentă asupra opțiunilor de suport pe care le are fiecare platformă.

Pe lângă documentație și tutoriale, analizăm opțiunile pe care le aveți pentru a lua legătura și, de obicei, vom încerca una sau două dintre ele pentru a ne asigura că răspunsurile sunt rapide și corecte.

Apreciem că puteți lua legătura folosind un formular de contact sau o adresă de e-mail, precum și o opțiune live, cum ar fi telefonul sau chatul direct. De asemenea, suntem în căutarea unor vânzări excesive și a unor probleme de confidențialitate – am prins personalul care a accesat internele proiectului nostru, de exemplu, de exemplu.

Uneltele

Fără alte detalii, iată lista noastră. Vom începe cu serviciul nostru preferat, monday.com

1. monday.com

Dacă doriți ceva ușor de utilizat, cu o interfață simplă și modernă, nu căutați mai departe de monday.com. Face managementul de proiect o briză, dar are o mulțime de funcții avansate, în ciuda interfeței sale prietenoase.

de luni până bord
monday.com are o vedere kanban frumoasă pentru a vă gestiona proiectele.

Acesta poate afișa proiectul dvs. în moduri diferite, cu vizualizarea principală kanban completată de un calendar, cronologie, jurnal de activități și vizualizări grafic.

Este, de asemenea, personalizabil, oferind un mare control asupra câmpurilor și permițându-vă să configurați un sistem atât de simplu sau de complicat pe care trebuie. Este livrat cu multe șabloane, care vă permit să începeți rapid și să analizați diferitele moduri de utilizare a platformei.

Aveți o mulțime de spațiu de stocare, cu 5 GB pe nivelul său de bază și spațiu de stocare nelimitat pe planul Pro. De asemenea, puteți folosi datele de pe alte platforme prin integrările sale cu Zapier, Slack, Trello și Dropbox. Dacă îl utilizați cu Slack, poate doriți să consultați și cel mai bun stocare în cloud pentru ghidul Slack.

Oferă securitate de cea mai bună calitate, cu GDPR și UE-SUA. Respectare Shield Privacy, certificare SOC 2 și criptare de 256 biți. De asemenea, aveți opțiunea de a utiliza autentificarea cu doi factori, precum și o gamă largă de setări și jurnalele de securitate. Cele 99 de instrumente gratuite pentru a vă proteja articolul de confidențialitate enumeră multe alte modalități de a vă ajuta să vă păstrați datele în siguranță.

În plus față de o mulțime de îndrumări în aplicație, monday.com are o bază mare de cunoștințe și webinarii obișnuite care vă ajută să vă învățați. Asistența sa este rapidă, de asemenea, revenind la noi în doar patru minute. Aceasta face o alegere excelentă dacă sunteți îngrijorat să vă blocați atunci când îl utilizați pentru prima dată.

Tarifele monday.com încep de la 25 USD pe lună pentru o echipă de cinci utilizatori, deci este o valoare excelentă dacă echipa dvs. are o dimensiune decentă. Dacă sunteți unul sau doi dintre voi, nu este la fel de bun, dar puteți verifica acest lucru gratuit, cu amabilitatea procesului său de 14 zile. Pentru a afla mai multe despre aceasta, citiți recenzia noastră monday.com.

2. Wrike

Wrike are un set excelent de caracteristici, inclusiv gestionarea dependenței, crearea de raporturi și vizualizările calendarului, care pot fi suprapuse una peste alta pentru a compara programele.

wrike-activitate-rapoarte

Puteți încărca fișiere și fișiere atașate și lăsa comentarii asupra acestora, inclusiv în anumite puncte din fișierele video, făcând din Wrike un instrument util pentru lucrul cu videoclipuri. Obțineți 2 GB spațiu de stocare pe planul său gratuit, care se ridică la 100 GB la nivel de Enterprise. Dacă utilizați o mulțime de fișiere mari, le veți dori să fie protejate în caz de dezastru, așa că aruncați o privire la cel mai bun articol al nostru despre serviciile de backup online pentru îndrumare..

Are autentificare cu doi factori, iar utilizatorii Enterprise obțin o selecție impresionantă de opțiuni de securitate. Pe lângă gestionarea politicii de parole, obțineți controlul asupra stocării fișierelor și accesul la rețea. Puteți bloca chiar și persoanele de la adresele IP nerecunoscute pentru a face viața mai dificilă pentru hackerii care vor fi. Articolul nostru despre infracțiuni informatice oferă sfaturi pentru a rămâne fără probleme online.

Wrike are un sprijin extraordinar. Am primit un răspuns la ancheta noastră de chat live în trei minute și la o întrebare pe care am pus-o prin intermediul formularului de contact a fost răspunsă în 30 de minute în weekendul de Ziua Recunoștinței. Puteți vorbi, de asemenea, la telefon cu cineva, dacă doriți. Există, de asemenea, o bază mare de cunoștințe care vă poate ajuta dacă vă blocați.

În ciuda faptului că este de cea mai bună calitate, Wrike nu este prea scump și chiar are un plan gratuit. La 9,80 USD, planul său de bază nu va rupe banca. Nivelurile sale premium sunt mai scumpe, dar obțineți o mulțime de bani, inclusiv controlul fin asupra securității menționate mai sus.

Este una dintre cele mai bune platforme în toată lumea și o recomandăm cu tărie. Puteți citi mai multe despre asta în recenzia noastră despre Wrike.

3. Asana

Dacă vă este îngrijorat că instrumentele de aici sună prea complexe, Asana poate fi cea pentru dumneavoastră. Este cât se poate de ușor de utilizat, așa cum ați putea dori și se află doar în partea dreaptă a sarcinii de gestionare față de dezbaterea privind managementul de proiect, oferindu-vă suficient control pentru a gestiona proiectele în mod eficient, fără a face atât de mult încât devine confuz.

Vederea sa principală este doar o listă de sarcini, dar puteți adăuga subtaschete pentru a le descompune. Acesta include managementul dependenței de planurile sale plătite, precum și verificarea, gestionarea resurselor și diverse integrări. Există, de asemenea, vizualizări de calendar și calendar, și veți obține spațiu de stocare nelimitat pentru atașamente.

ASANA-celebrare

Sărbătorile Asana sunt o modalitate excelentă de a vă răsplăti pentru realizarea lucrurilor și de a adăuga o notă de distracție rutinei de muncă. De asemenea, pot motiva personalul și pot spori implicarea. Pe măsură ce bifați sarcinile, uneori veți găsi un unicorn sau o năpârlă care se înșelează pe ecran sau veți vedea o față colorată de sub o fereastră. Dacă acele lucruri nu te motivează, nu ai suflet.

Dacă vi se pare o pauză de la muncă, consultați articolele noastre de divertisment pentru a vă ajuta să vă amuzați online.

Asana are un nivel gratuit care este ideal pentru gestionarea proiectelor personale sau doar ca o listă rapidă de sarcini. Planurile sale plătite încep de la 9,99 USD pe utilizator pe lună. Începând cu planul său gratuit și modernizarea, dacă aveți nevoie de funcții, este un punct de intrare excelent dacă sunteți nou în software-ul de management de proiect..

Nu trebuie să vă faceți griji pentru securitate, deoarece Asana este certificat SOC 2. Conectarea unică și SAML sunt de asemenea disponibile dacă doriți să vă asigurați că datele dvs. sunt păstrate în siguranță. Citiți articolul nostru despre infracțiuni informatice pentru a afla mai multe despre greminurile online pe care trebuie să le evitați.

Dacă aveți în vedere Asana, consultați recenzia noastră despre Asana. Ghidul nostru pentru începători Asana este un loc minunat pentru a începe dacă înveți să folosești software-ul.

4. TeamGantt

Un grafic Gantt poate fi un avantaj atunci când gestionați proiectele dvs., deoarece vă arată cum totul se potrivește și vă permite să observați din timp probleme de programare. De asemenea, puteți muta sarcinile cu ușurință și puteți vedea cum modificările dvs. afectează proiectul mai larg.

Echipa-Gantt-eșantion-proiect

TeamGantt face ceea ce spune pe cositor, oferindu-vă un instrument bazat pe Gantt, care vă poate ajuta să mențineți toți pe echipa dvs. pe aceeași pagină. Pe lângă titlul său de vizualizare Gantt, veți obține vizualizări de listă și calendar pentru a urmări lucrurile și mai multe moduri de a filtra și controla informațiile pe care le vedeți.

Mutarea sarcinilor este ușoară în TeamGantt, ceea ce face o modalitate excelentă de organizare și reorganizare a proiectelor dvs. vizual. Adăugarea dependențelor este simplă, iar conflictele de planificare sunt marcate în roșu, aducându-le rapid în atenția dumneavoastră.

TeamGantt oferă funcții de urmărire a timpului pentru a vă menține bugetul sub control și vă permite să alocați repere. Puteți utiliza funcția „de bază” pentru a compara rezultatele cu așteptările dvs. și pentru a vă perfecționa în mod corespunzător abordarea. Dacă doriți să vă îmbunătățiți fluxul de lucru, citiți cel mai bun articol despre instrumentele software ale echipei virtuale pentru opțiuni utile.

TeamGantt vă ușurează cu șabloane și un proiect de probă util. Există, de asemenea, o mulțime de ajutor și text care vă oferă sfaturi. Există o bază mare de cunoștințe, zeci de videoclipuri de ajutor și cursuri în direct obișnuite care vă vor ajuta să învățați cum să îl utilizați. Echipa sa de asistență a răspuns și la întrebările noastre în timp util.

Este ieftin, cu un plan gratuit pentru până la trei utilizatori și următoarele două niveluri, care costă aproximativ 8 $, respectiv 12 $ pe utilizator. Puteți încerca planurile plătite gratuit înainte de a decide care caracteristici aveți nevoie. Dacă vă gândiți să vă înscrieți, citiți recenzia TeamGantt pentru mai multe detalii.

5. Freedcamp

Freedcamp este un nou venit pe lista noastră de favorite, dar își câștigă locul prin faptul că este plăcut de utilizat, bogat în caracteristici și ieftin. Nu este ușor să obții aceste lucruri într-un singur pachet, dar este ceea ce primești aici.

freedcamp-Gantt

Este la fel de ieftin, după cum sugerează și numele său, cu un nivel gratuit, mai multe niveluri ultra-ieftine și planuri Business și Enterprise care costă mult mai puțin decât majoritatea platformelor. Există reduceri suplimentare pentru nonprofits și educatori, ceea ce face din Freedcamp o alegere excelentă pentru ei.

Chiar și pe nivelul său gratuit, obțineți spațiu de stocare nelimitat, ceea ce este un motiv puternic pentru a utiliza platforma dacă aveți o mulțime de fișiere de partajat cu echipa dvs. Limita de dimensiune a fișierului pentru utilizatorii neplătitori este de doar 10 MB, ceea ce ar putea fi restrictiv, dar crește în alte planuri.

Are multe extensii, având propria sa piață de aplicații. Sunt o geantă mixtă, dar primești o mulțime de opțiuni.

Există, de asemenea, crearea și facturarea wiki, care sunt caracteristici excelente având în vedere costul platformei și vă pot ajuta documentația internă și administratorul. Veți obține, de asemenea, autentificarea în doi factori inclusă în planul său relativ ieftin Enterprise.

Freedcamp nu este lipsit de erori, deoarece nu totul funcționează perfect, dar, sperăm, se va îmbunătăți pe măsură ce se dezvoltă.

Suportul său răspunde rapid la solicitări și are o selecție decentă de videoclipuri și articole bazate pe cunoștințe pentru a vă ajuta să rezolvați problemele. Dacă vă gândiți să vă înscrieți, accesați recenzia noastră Freedcamp pentru mai multe informații.

6. Podio

Podio combină ușurința de utilizare cu puterea și flexibilitatea și face acest lucru fără a fi prea scump, ceea ce îl face una dintre platformele noastre preferate. Câmpurile sale bazate pe cod sunt o opțiune utilă de personalizare și există potențialul pentru tipurile creative de a le utiliza pentru a face lucruri pe care alte platforme nu le pot.

Pe lângă faptul că are un plan gratuit, nivelurile sale plătite încep de la 7,20 USD pe lună. Chiar și cele mai ieftine planuri includ o mulțime de funcții, iar oferta gratuită merită testată pentru a vedea dacă platforma vi se potrivește.

Podio păstrează lucrurile de bază, fără subtascheri sau dependențe, dar vă permite să urmăriți fluxurile de lucru prin configurarea relațiilor între evenimente. Puteți, de asemenea, să setați termene și să atribuiți persoane care să le păstreze, ceea ce este o modalitate excelentă de a-i responsabiliza pe oameni în echipa ta.

Oferă stocare nelimitată, cu o dimensiune de fișier de 100 MB, care ar trebui să vă permită să rulați cele mai multe tipuri de proiecte fără probleme. Utilizează criptarea de 256 biți, astfel încât datele dvs. ar trebui să fie ferite și de ochii indurerați. Dacă vă preocupă să vă spionați atunci când utilizați software cloud, aruncați o privire la modul în care vă puteți proteja articolul de confidențialitate.

Sprijinul lui Podio este o geantă mixtă. Ne-a răspuns repede, dar forumul și webinarile sale nu sunt la fel de bune pe cât ar putea fi.

Are propria sa piață de aplicații, oferindu-vă tot felul de modalități de extindere a acesteia. Multe dintre aplicații sunt în mod efectiv doar șabloane, dar totuși utile.

Podio-app-piață

Personalizabilitatea Podio o face o alegere excelentă pentru utilizatorii hands-on care doresc să ajusteze totul la nevoile lor. Puteți citi mai multe în recenzia noastră Podio.

7. Smartsheet

Smartsheet este un instrument fără sens care vă permite să introduceți date cu ușurință și să vă planificați proiectele într-un mod structurat. La prima vedere pare o foaie de calcul, dar puteți face mult mai mult cu ea decât cu ceva de genul Microsoft Excel.

Smartsheet-șablon

Există mai multe șabloane care să vă ajute să începeți, iar alegerea celui potrivit vă poate economisi mult timp.

Datele de pe foi pot reprezenta orice îți place. Dacă o configurați pentru a gestiona proiecte, elementele vor fi probabil sarcini. Puteți să le oferiți datele de început și de încheiere, precum și să le atribuiți oricui doriți. De asemenea, puteți crea subtascheri și puteți conferi fiecărei sarcini un predecesor, astfel încât gestionarea dependenței să fie disponibilă.

Puteți vizualiza proiectele dvs. în mai multe moduri. Există o vizualizare kanban și un grafic Gantt, precum și un calendar, astfel încât nu ești blocat în modul foii de calcul tot timpul.

Are o selecție puternică de suplimente. Pe lângă integrarea cu platforme precum Jira și Salesforce, are mai multe extensii proprii care oferă mai multe funcții.

Cu 250 GB spațiu de stocare per utilizator, aveți suficient spațiu pentru a partaja fișiere. Dacă aveți nevoie de mai multe, aruncați o privire la cel mai bun magazin de stocare online pentru articolul echipelor. Smartsheet se integrează bine cu cele și are opțiuni de a lucra cu Google Drive, Dropbox și Microsoft OneDrive.

Prețurile încep de la 14 dolari pe lună, planul său de afaceri de 25 de dolari oferind majoritatea caracteristicilor sale principale. Puteți încerca gratuit 30 de zile dacă sunteți curioși să aflați ce poate face pentru voi.

În revizuirea Smartsheet am acordat note înalte ale Smartsheet. Este un instrument liniștit eficient care funcționează bine și nu am întâmpinat erori sau probleme majore în timpul nostru.

8. LeanKit

LeanKit este un instrument de gestionare a proiectelor axat pe afaceri, care este plin de caracteristici utile. Pare complicat, dar nu necesită mult timp pentru a-și da seama. Se bazează pe o vizualizare kanban și vă permite să personalizați aspectul acesteia, astfel încât coloanele pot reprezenta diferite lucruri.

Când începeți cu LeanKit, merită să vă uitați atent la proiectul său de probă, care este plin de elemente care explică interfața și funcțiile și funcționează ca o excelentă introducere a platformei. De asemenea, primiți o carte electronică gratuită, care este un ghid compact și util pentru utilizarea LeanKit, așa că căutați-o dacă nu o vedeți la început.

leankit-Kanban

Are spațiu de depozitare nelimitat, ceea ce este fantastic. Cu toate acestea, există o limită de dimensiune de fișier de 75 MB, așa că, dacă aveți nevoie de mai multe, citiți cel mai bun articol de stocare în cloud pentru o completare a opțiunilor dvs..

LeanKit vă oferă mult control asupra politicii dvs. de parole și vă permite să blocați persoanele care comit erori, oferindu-vă o modalitate de a vă proteja de parolele scurse. Nu are autentificare cu doi factori sau atașamente criptate, ceea ce este păcat.

Are multe integrări și șabloane, incluzând numeroși dezvoltatori de software, care vor aprecia, de asemenea, API-ul ei bine documentat.

Acesta începe de la 19 dolari pe utilizator pentru planul său LeanKit pentru echipe, care nu este cel mai ieftin de acolo, dar obțineți o mulțime de funcții.

LeanKit arată complex, iar prezentarea sa nu este întotdeauna cea mai bună, dar este mai ușor de utilizat decât pare. I-am oferit un rating ridicat, lăudând caracteristicile sale și calitatea înconjurător. Are o probă gratuită de 30 de zile dacă vrei să îi dai un spin. Citiți recenzia noastră LeanKit pentru mai multe detalii.

9. Accesibil

Airtable este o altă platformă asemănătoare cu foile de calcul, cu multe funcții și tutoriale disponibile pentru a o duce mai departe.

„Blocurile” sale sunt o modalitate excelentă de extindere a acesteia prin adăugarea de noi funcții și includ mai multe idei pe care nu le-am văzut nicăieri în altă parte. Deși unele dintre ele sunt destul de specializate, suntem siguri că ar putea fi transformatoare pentru întreprinderile potrivite și potențialul de economii este imens.

airtable-șabloane

Airtable are, probabil, și cea mai bună selecție de șabloane pe care le-am văzut în categorie. Începe să înceapă cu un nou proiect cât mai rapid și vă permit să experimentați cu diferite setări, fără a fi nevoie să faceți totul singur.

Airtable are un suport excelent, oferind majoritatea opțiunilor pe care le așteptați, precum și „universul” său. O altă idee grozavă, „universul” vă permite să căutați prin alte proiecte pentru inspirație. Deoarece Airtable este atât de versatil, este util să vedem lucrurile creative pe care alții le-au făcut. Dacă sunteți mândru de ceea ce ați făcut, aveți ocazia să-l arătați și tu.

Airtable este, de asemenea, una dintre cele mai bune platforme pentru securitate și confidențialitate, inclusiv fiecare caracteristică pe care o căutăm. Pe lângă autentificarea cu doi factori, are criptare AES 256 biți și certificări SOC. În plus, vă oferă informații despre adresele IP care vă accesează contul.

Dacă nu sunteți îngrijorat în legătură cu persoanele care aruncă cu privire la datele dvs., veți fi după ce ați citit articolul nostru despre PRISM, Snowden și supraveghere guvernamentală.

Airtable are un nivel gratuit și planuri ieftine plătite, care oferă mai multe caracteristici. Chiar dacă începeți cu planul gratuit, puteți încerca nivelul Pro timp de 14 zile pentru a vedea dacă merită să plătiți. Vezi mai multe recenzii Airtable pentru mai multe.

10. Mavenlink

Mavenlink este un instrument excelent pentru a vă ajuta să câștigați bani. Dacă sunteți doar despre linia de jos, serviciul este o alegere excelentă.

Are un set puternic de caracteristici care include instrumente financiare automate și generarea facturilor. Puteți utiliza, de asemenea, pentru urmărirea timpului, iar dacă alocați rate orare pentru orice, puteți urmări costurile. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru gestionarea finanțelor dvs., merită să consultați lista noastră cu cele mai bune programe de contabilitate pentru o întrerupere a instrumentelor disponibile.

Mavenlink include managementul dependenței și mai multe vizualizări, inclusiv o vizualizare a activității, diagrama Gantt și timp și cheltuieli. Nu este cel mai ușor instrument de utilizat, dar are mai multe opțiuni de personalizare, astfel încât spațiul dvs. de lucru să se simtă ca acasă.

Nu este ieftin, dar pe lângă caracteristicile sale, obțineți o securitate puternică, cu criptarea folosită pentru tranzit și stocare și două certificate SOC. Oferă o selecție bună de opțiuni pentru a vă gestiona propria securitate, oferindu-vă informații despre sesiunile active, precum și permițându-vă să ajustați setările de parole pentru echipa dvs..

mavenlink-securitate-settings

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru administrarea parolelor, citiți cel mai bun articol pentru managerul de parole pentru sfaturi.

Mavenlink are o bază de cunoștințe puternică. De asemenea, are suport pentru chat live dacă vă blocați. Există câteva probleme cu interfața, dar nu te vor reține mult după ce vei cunoaște platforma.

Utilizatorii de afaceri vor găsi foarte multe în Mavenlink. Există un proces de 10 zile dacă vrei să îl verifici. Citiți mai multe despre asta în recenzia noastră de la Mavenlink.

11. Basecamp

Basecamp este un instrument accesibil, ușor de utilizat, de care membrii echipei tale se vor bucura să folosească. Este o alegere excelentă pentru educatori, care o primesc gratuit, precum și pentru cei care doresc să organizeze o echipă sau mai puțin proiecte oficiale de birou.

Interfața ușoară este ușor de navigat, deși are câteva bug-uri minore. Există vrăjitori și sfaturi care vă ajută să faceți lucrurile rapid și ușor, ceea ce înseamnă că va fi potrivit pentru persoanele care nu doresc să depună prea multe eforturi pentru a afla cum să folosească platforma.

Are caracteristici puternice de comunicare, precum și partajare de fișiere. „Focurile de tabără” oferă chat-uri de grup la care toată lumea din echipa ta poate participa și vă permite să partajați audio și video.

Dacă intenționați să profitați de funcțiile sale de partajare video, va fi util și cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru fișierele mari.

Timpul său de răspuns de trei minute la ancheta noastră de asistență îl face să dețină recordul nostru pentru viteza de asistență și are o selecție puternică de videoclipuri și tutoriale care să vă ajute dacă vă blocați.

Basecamp-impuls

Puteți atribui sarcini oamenilor, dar îi lipsește subtasco-uri și dependențe. Veți primi notificări atunci când lucrurile sunt finalizate și îl puteți integra cu calendare externe.

Sistemul său simplu de stabilire a prețurilor – 99 dolari pe lună, indiferent de dimensiunea echipei – ar putea fi o valoare excelentă dacă aveți o echipă mare, dar este mai puțin dacă echipa dvs. este mică. Dacă intrați în tabăra din urmă, aruncați o privire la articolele noastre pentru afaceri mici pentru software-ul care se potrivește mai bine.

În ciuda exteriorului casual al lui Basecamp, acesta se mândrește cu securitate și confidențialitate puternică. Pe lângă faptul că aveți fișiere atașate criptate, nu va preda datele dvs. nimănui decât dacă este obligat să o facă prin lege și vă va informa dacă se întâmplă acest lucru. Aflați mai multe în recenzia Basecamp.

Pro:

 • Valoare bună pentru echipele mari
 • Gratuit pentru utilizare în clasă
 • Vrăjitori utili

Contra:

 • Scump pentru persoane fizice sau echipe mici
 • Probleme de interfață

Logo Basecamp

Basecamp Review

9900 USD pe lună

Accesați Basecamp

Alte optiuni

Există instrumente de care ne place, nu ne-au făcut destul lista. ClickUp, despre care puteți citi în recenzia ClickUp, a ratat în mare măsură această reducere. Redmine și GanttProject merită mențiuni ca alternative pentru cei care doresc să își stabilească lucrurile singuri. Nu sunt servicii pline de caracteristici, precum majoritatea opțiunilor de aici, dar le verificați dacă vă place o provocare.

Microsoft Project a fost prea dificil să vă înscrieți, așa că nu am făcut-o. Jira este în mare parte bun și ar fi făcut lista, dacă nu, pentru o problemă de confidențialitate cu suportul acesteia, după cum puteți citi în recenzia noastră Jira. Ne-a plăcut aspectul lui Workamajig, dar compania nu ne-ar oferi acces la software pentru revizuire. Faceți din asta ceea ce veți face.

Credem că lista noastră acoperă cele mai multe baze și totuși ar trebui să poți găsi ceva care să răspundă nevoilor tale.

Toate instrumentele de gestionare a proiectelor evaluate

Gânduri finale

Software-ul de management de proiect este o zonă matură, cu o selecție excelentă de instrumente care pot face diferența în echipa ta.

Nu am găsit instrumente cu adevărat proaste și considerăm că este un moment excelent pentru utilizatori să se afle pe o piață competitivă și de înaltă calitate.

Programul nostru preferat, monday.com, câștigă datorită utilizabilității sale. Wrike este mai complex, dar oferă mai multă putere. Basecamp este un instrument bun pentru comunicare, în timp ce Mavenlink este excelent pentru cei care sunt concentrați pe bani.

Toate instrumentele de aici au un nivel gratuit sau o probă gratuită, așa că este ușor să vă înscrieți și să testați oricare dintre ele. Nimic nu vă împiedică să încercați mai multe pentru a afla care vi se potrivește cel mai bine.

Suntem dornici să aflăm dacă ați încercat vreuna dintre alegerile noastre sau dacă aveți recomandări pentru alții. Dacă v-au ajutat compania sau proiectele, ne-ar plăcea să aflăm despre asta. Vă rugăm să ne informați în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map