Cel mai bun gazduire web pentru WordPress în 2020

WordPress este una dintre cele mai populare platforme de site-uri din lume. Sistemul de gestionare a conținutului alimentează site-uri web uriașe, inclusiv cele pentru The Walt Disney Company, Vogue, BBC America și Centrul de știri Microsoft. Nu este surprinzător că alimentarea marcilor mari de genul necesită cea mai bună găzduire web și suntem aici pentru a vă ghida pe această cale. 


O privire la site-urile web prezentate de WordPress arată că sunteți în companie bună, dar dacă nu utilizați cea mai bună găzduire web pentru WordPress, site-ul dvs. web se va defecta. Deși platforma oferă multă flexibilitate, asigurarea conținutului dvs. poate fi livrat rapid și sigur ar trebui să fie primul pas în construirea site-ului dvs.. 

Vom oferi cinci recomandări și o mențiune onorabilă pentru găzduirea web WordPress. Am testat aproape 30 de furnizori pentru rapiditate, securitate, ușurință în utilizare, funcții și multe altele, iar opțiunile de mai jos sunt crema culturii pentru WordPress. Cu toate acestea, înainte de a ajunge la asta, să vedem cum am făcut selecțiile noastre. 

De asemenea, dacă sunteți nou la WordPress și doriți să aflați despre platformă, asigurați-vă că consultați seria noastră de ghiduri WordPress:

  • Ghidul începătorului în utilizarea WordPress
  • Ghid intermediar pentru utilizarea WordPress
  • Ghid avansat pentru utilizarea WordPress

Cel mai bun gazduire web pentru WordPress 2020

Alegerea celei mai bune Web Gazduire pentru WordPress

Când spunem gazduire web WordPress, ne referim la găzduire gestionată. În timp ce faceți cumpărături, veți vedea probabil servicii care pretind că oferă „WordPress hosting” atunci când, în realitate, sunt doar planuri partajate din nou (citiți, de exemplu, recenzia GoDaddy). Aceste planuri nu oferă funcții specifice WordPress, dar sunt etichetate pentru a facilita navigarea și rezultatele căutării. 

Dacă nu aveți cunoștință de găzduirea partajată, citiți descrierea generală a tipurilor de găzduire Multe planuri WordPress folosesc în continuare găzduire partajată, dar vin complet gestionate. Aceasta înseamnă că actualizările de bază și plugin-urile WordPress vor fi transmise automat pe site-ul dvs. web, asigurându-vă că sunteți protejat de ultimele infracțiuni informatice și puteți utiliza cele mai recente funcții. 

Există două excepții de la această regulă și aceasta se datorează în principal vitezei, pe care o vom atinge într-un minut. Pe lângă găzduirea administrată, funcțiile specifice WordPress sunt importante. Bluehost, de exemplu, are un tablou de bord care se integrează bine cu WordPress, dar nu va face acest ghid din alte motive (citiți recenzia noastră Bluehost).

Viteza WordPress

Cu toate acestea, viteza este cel mai important factor în căutarea de web hosting WordPress. WordPress este un CMS open-source bazat pe PHP și MySQL și, având în vedere această flexibilitate, vă permite să vă construiți site-ul dvs. în aproape orice dorință. Deși se recomandă cunoștințe minime de codare, nu este necesar. 

Puteți construi site-ul dvs. utilizând teme, plugin-uri și multe altele personalizate, dar, deși acest lucru vă asigură un site web frumos și funcțional, acesta poate aduce un impact masiv vitezei site-ului dvs. După cum puteți vedea în modul nostru de a îmbunătăți ghidul timpilor de încărcare a site-urilor web, puteți face multe, dar o parte din viteză este în mâinile gazdei web. 

Acest lucru face ca viteza să fie un factor uriaș pentru WordPress, deoarece deseori solicitați site-ul dvs. web să sape prin baze de date dense pentru a găsi date în timp ce încărcați simultan imagini și conținut dinamic. WordPress este excelent pentru flexibilitatea sa, dar asta duce frecvent la o mulțime de balonări, ceea ce înseamnă timp de încărcare mai lent.

În ceea ce privește evaluarea vitezei, există o mulțime de lucruri pe care le poate face gazda web, dar, în general, începe cu arhitectura în care este găzduit site-ul dvs. web. Kinsta, de exemplu, prezintă puterea găzduirii cloud pentru WordPress, în timp ce Hostinger dovedește că Apache nu este cea mai bună alegere pentru software-ul serverului. 

Combinate cu asta, mai multe straturi de memorie în cache sunt importante, deoarece utilizarea lor vă va permite să serviți conținutul stocat în memorie, mai degrabă decât să treceți din nou în baza de date. O rețea de livrare de conținut, cum ar fi Cloudflare, ajută și, după cum puteți citi în ghidul nostru Cloudflare, există un plan gratuit pe care orice site web îl poate utiliza. 

Acum că ați înțeles cum am făcut alegerile noastre și ce este important pentru WordPress, este timpul să ne aruncăm în lista noastră. Există o mulțime de opțiuni acolo, așa că a fost o bătălie grea, dar cele cinci pe care le-am oferit oferă performanțe excelente pentru WordPress la un preț decent și o mulțime de funcții, pentru a porni. 

1. Cel mai bun web hosting pentru WordPress: Kinsta

O privire rapidă la recenzia noastră Kinsta va arăta că este una dintre opțiunile mai scumpe pe care le-am analizat. Deși jocul copilului în comparație cu Pagely, Kinsta costă în continuare aproximativ două ori mai mult decât planurile concurente WordPress. Asta înseamnă că veți plăti mai mult, dar caracteristicile și viteza sunt prea mari pentru a fi ignorate.

kinsta-Slider1

Spre deosebire de unele opțiuni, Kinsta este exclusiv un furnizor de hosting de cloud, care folosește puterea Google Cloud de a-ți livra conținutul pe tot globul. După cum am menționat, viteza este importantă pentru WordPress, iar resursele dedicate fac parte din asigurarea site-ului dvs. web. Cu Kinsta, aceasta nu este o preocupare.

În plus, este unul dintre puținele servicii dedicate WordPress. Deși am fixat-o pe puncte de flexibilitate în timpul recenziei noastre, dedicarea față de WordPress este cu totul aici. Planul dvs. este complet gestionat, ceea ce înseamnă că actualizările de bază și de plugin sunt o problemă. 

Unele caracteristici ale calității vieții sunt incluse, de asemenea, precum punerea în scenă a WordPress și un plugin de memorie în cache pentru WordPress. În plus, beneficiați de un CDN construit pentru HTTP / 2 și IPv6, precum și pentru stocarea completă și suport pentru unitatea solidă pentru rețelele cu mai multe site-uri web. Toate cele combinate duc la performanțe impresionante, în special în comparație cu GreenGeeks (citiți recenzia noastră GreenGeeks).

Alte motive pentru care ne place Kinsta

Deși caracteristicile WordPress sunt cele mai impresionante, Kinsta nu are nicio înțelegere atunci când vine vorba de aspectele esențiale. Planul dvs. este livrat cu un certificat SSL / TLS gratuit, copii de rezervă automate zilnice, protecție distribuită împotriva atacurilor de refuz de serviciu și monitorizare constantă a funcționării. De asemenea, politica de confidențialitate nu este rea, ceea ce este din ce în ce mai rar (citiți recenzia HostGator pentru mai multe despre asta). 

Totuși, ceea ce iese în evidență este experiența utilizatorului. Kinsta este o bucurie de a folosi de la checkout la administrarea de hosting. Acesta folosește un panou de control proprietar, care nu are în vedere ceea ce căutați să faceți. Spre deosebire de LunarPages, Kinsta și-a construit panoul de control având în vedere utilizatorii WordPress (citiți recenzia noastră LunarPages).

Sistemul este atât de fluid, încât ne-a luat mai puțin de cinci minute să alegem un plan și să ne punem în funcțiune site-ul. Deși o mulțime de gazde WordPress își trage picioarele obținându-vă să vă configurați – citiți recenzia noastră de JustHost, de exemplu, Kinsta devine site-ul dvs. web live aproape imediat. Prețul este mai mare, dar cel puțin există o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile.

2. SiteGround

SiteGround este o alegere excelentă. În comparație cu alte gazde WordPress gestionate, planurile sunt standard: obțineți memorie de memorie în cache, gestionarea actualizărilor, backup-uri zilnice și punere în scenă. Ceea ce face ca SiteGround să strălucească, este faptul că oferă toate acestea la un preț scăzut. 

SiteGround-Slider3

V-ați fi iertat că ați gândit că SiteGround a reînnoit pur și simplu planurile sale comune pentru WordPress, deoarece prețurile și chiar numele sunt aceleași. Acestea fiind spuse, există suficiente funcții specifice WordPress pentru a face linia de funcționare pe cont propriu. Aceasta include până la trei straturi de SuperCacher, WP-CLI fiind preinstalat și un singur clic pe stadializarea WordPress.

La fel ca în cazul lui Kinsta, planul dvs. este configurat imediat, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă preveniți cu programul de instalare a aplicației Softaculous. Dacă provin dintr-o altă gazdă web, SiteGround oferă și transfer gratuit de WordPress. 

Acestea fiind spuse, plafonul este mai mic pentru SiteGround. Nu poate găzdui tipurile de site-uri web pe care Kinsta le poate adăuga cu un plan care acceptă aproximativ 100.000 de vizite pe lună. Dacă tocmai îți scoți site-ul pe site, SiteGround poate oferi toate funcțiile esențiale WordPress la un preț rezonabil.

Alte motive pentru care ne place SiteGround

SiteGround nu se rezumă doar la noi. Gama de planuri este densă, începând cu găzduirea partajată care găzduiește în jur de 10.000 de utilizatori și trecând la cloud hosting, care vine cu propriul set de resurse dedicate. Puteți utiliza planurile cloud și pentru WordPress, astfel încât o cale de actualizare este disponibilă dacă doriți. 

Totuși, ceea ce vinde cu adevărat SiteGround, este caracteristicile sale. Toate sunt contabilizate, inclusiv backup-uri zilnice, mai multe straturi de memorie în cache, un certificat SSL / TLS gratuit și adrese de e-mail nelimitate în domeniul dvs. Dacă nu utilizați WordPress, puteți profita și de constructorul de site-uri Weebly, care este unul dintre cei mai buni producători de site-uri (citiți recenzia noastră Weebly). 

Viteza este, de asemenea, excelentă, SiteGround fiind aproape de performanțele Kinsta pe un plan care costă jumătate. Deși experiența utilizatorului suferă din cauza unei versiuni cPanel datate, orice altceva despre SiteGround este de top. Puteți încerca cu fereastra de rambursare de 30 de zile sau puteți citi recenzia noastră SiteGround pentru a afla mai multe.

3. DreamHost

Când vine vorba de viteză, caracteristici și valoare, DreamHost stă alături de SiteGround. Acestea fiind spuse, DreamHost are găzduire WordPress mai puternică prin planurile DreamPress, care încep de la limita de trafic lunară unde se termină planurile SiteGround.

Dreamhost-review-dreampress-panou de control

Există planuri WordPress de bază gestionate și au aproximativ același preț ca SiteGround, dar suntem mai impresionați de DreamPress. Ca și Kinsta, DreamHost folosește hostingul cloud pentru planurile DreamPress, care oferă o redundanță mai bună în caz de întrerupere și o viteză mai rapidă. 

Cel mai de bază plan poate gestiona 100.000 de vizite, în timp ce cel mai scump plan Pro poate găzdui 1 milion. Totuși, DreamHost nu monitorizează și nu limitează traficul. Resursele care sunt furnizate din memoria cache, pe care le include DreamHost, nu țin cont de limita de trafic și, având în vedere că sunt activate în mod implicit, este la fel de bine să nu aibă o limită de trafic.

Toate elementele esențiale WordPress sunt, de asemenea, inclusiv actualizări gestionate, copii de rezervă automate, punerea în scenă cu un singur clic și un CDN nelimitat. DreamHost include, de asemenea, o versiune plătită a Jetpack cu planul dvs., care vă permite să utilizați o listă lungă de teme WordPress premium și să vă scanați site-ul pentru a vă prezenta malware.

Alte motive pentru care ne place DreamHost

Abordarea fără sens a DreamHost în ceea ce privește găzduirea de site-uri o face atractivă. Pe fiecare pagină de produs, puteți comuta prețul lunar și anual, astfel încât să nu existe surprize la finalizare – citiți recenzia noastră Arvixe pentru a afla despre un serviciu care vă surprinde – și nu există suplimente sau taxe egale pentru a începe. 

Mai important, DreamHost are o dedicație pentru securitate și confidențialitate, care este rareori văzută de la serviciile de găzduire web. Toate domeniile includ confidențialitatea gratuită a domeniului, pe care am văzut-o doar de la o mulțime de furnizori (citiți revizuirea WestHost și revizuirea Midphase pentru a le vedea). În plus, DreamHost și-a apărat unul dintre clienții săi în instanță împotriva Departamentului de Justiție al SUA. 

Viteza sa nu este deloc rea, dar testarea noastră arată că este mai lentă decât Kinsta și SiteGround. Chiar și așa, DreamHost oferă o valoare foarte mare pentru bani puțini și, având în vedere că există o garanție de restituire a banilor de 97 de zile, există un risc redus de a da o lovitură. Puteți afla mai multe în recenzia noastră DreamHost. 

4. Hostinger

Hostinger este cel mai bun serviciu de găzduire web pe care l-am revizuit. Acestea fiind spuse, ocupă al patrulea loc pe această listă, deoarece nu oferă găzduire WordPress gestionată. Cu toate acestea, prețul, viteza și funcțiile sunt perfecte pentru WordPress, chiar dacă asta înseamnă că va trebui să vă păstrați elementele corecte și pluginurile la zi.. 

hostinger-review-cpanel

Acest lucru se datorează faptului că Hostinger folosește servere LiteSpeed. Majoritatea gazdelor web folosesc software-ul serverului Apache, deoarece este sursa deschisă și personalizabilă. LiteSpeed ​​este un software alternativ care se integrează și cu instrumente precum ModSecurity, dar o face cu mai puține capete. 

Mai puțin costuri generale înseamnă o viteză mai rapidă pentru planurile partajate și având în vedere prețul redus al lui Hostinger, acesta este un combo pe care îl putem obține în urmă. Indiferent dacă te uiți la cel mai ieftin pachet comun, care poate fi obținut cu mai puțin de un dolar pe lună sau ceva mai important, cum ar fi un plan cloud, Hostinger oferă o viteză excelentă.

În plus, include mai multe straturi de memorie cache, care, după cum s-a menționat, este important pentru WordPress. Dacă Hostinger a oferit un plan WordPress gestionat, l-ar învinge cu ușurință pe Kinsta. Deși este regretabil că nu este oferit unul, performanțele, caracteristicile și prețul Hostinger sunt incontestabile, ceea ce face o alegere excelentă pentru WordPress. 

Alte motive pentru care ne place Hostinger

Hostinger iese în evidență din mulțime, deoarece nu are margini aspre. Deși A2 Hosting oferă performanțe excepționale, configurarea poate fi dificilă și, totuși, 1&1 IONOS oferă găzduire de calitate la buget, multe dintre caracteristicile sale se simt pe jumătate coapte (citiți recenzia noastră de găzduire A2 și 1&1 recenzie IONOS). 

Nu este cazul cu Hostinger. Viteza, prețul și caracteristicile sunt excelente, la fel și experiența utilizatorului. Spre deosebire de cele mai bune dintre cele mai bune găzduire web cu cPanel picks, Hostinger preia familiară interfață de găzduire web și se bazează pe ea. Este la fel de ușor să vă gestionați fișierele și bazele de date, dar cu adăugarea unei piețe integrate și a administrării contului de găzduire. 

Hostinger are dreptate și, deși nu este alegerea perfectă pentru WordPress, este una al naibii de bună. Va trebui să te descurci singur cu instalarea actualizărilor WordPress, dar având în vedere cât de mult oferă ofertele Hostinger și la ce preț, compensarea merită. Puteți afla mai multe în recenzia noastră Hostinger sau încercați-o cu garanția de returnare a sumelor de 30 de zile.

5. MDDHosting

Ca și Hostinger, MDDHosting nu oferă planuri WordPress gestionate. Există alți furnizori gestionați care ar fi putut face această listă, cum ar fi InMotion Hosting, dar după cum puteți citi în revizuirea noastră InMotion Hosting, există multe probleme de viteză cu acest serviciu. Aici, acordăm prioritate vitezei, caracteristicilor, valorii și securității asupra actualizărilor automate. 

mddhosting-Slider1

Asta nu înseamnă că veți fi lăsați la frig dacă ceva nu merge bine cu site-ul dvs. WordPress. MDDHosting oferă asistență bazată pe bilete 24/7 și, deși am dori să vedem chat-ul live, reprezentantul cu care am vorbit a fost util în toată perioada noastră de testare. 

Ceea ce face ca MDDHosting să fie excelent pentru WordPress, este că oferă exclusiv hosting cloud. După cum am menționat, acest lucru este perfect pentru WordPress, deoarece nucleele adesea umflate și uneori instabile ale site-urilor WordPress pot fi scoase offline cu ușurință atunci când sunt găzduite pe un server comun. 

În plus, MDDHosting oferă gazduire cloud ieftin. Planurile încep de la doar câțiva dolari pe lună, oferind în același timp funcții precum backupuri zilnice, software-ul serverului LiteSpeed ​​și Cloudflare Railgun. Având în vedere că este cloud hosting, serviciul dvs. poate fi scalabil, ceea ce înseamnă că pachetul dvs. de găzduire poate crește pe măsură ce site-ul dvs. web. 

Alte motive pentru care ne place MDDHosting

Deși MDDHosting nu are o linie densă, se dovedește că este mai bine să fii un stăpân al unui comerț, decât un jack al tuturor acestora. Planurile cloud sunt nemaipomenite cu funcții, toate fiind implementate pentru a vă asigura că site-ul dvs. web este rapid și sigur. 

Serverele LiteSpeed ​​sunt începutul spectacolului, dar MDDHosting depășește acest aspect și include și pluginul LiteSpeed ​​Cache pentru WordPress. Acest plugin comunică cu serverul LiteSpeed ​​pentru a reduce timpul de încărcare. Deoarece instrumentele sunt construite unul pentru celălalt, există și multe alte opțiuni de optimizare în plugin.

MDDHosting este, de asemenea, un partener oficial al Cloudflare Railgun. Railgun accelerează viteza site-ului dvs. web, furnizând date din cache-urile stocate în întreaga lume. Aceasta scade datele de distanță pe care trebuie să le parcurgă și, ca atare, îmbunătățește timpii de încărcare. 

Puteți afla mai multe despre Railgun și celelalte funcții ale MDDHosting, în recenzia noastră MDDHosting sau încercați gazda web cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Mențiune de onoare: Pagely

Dacă prețul nu ar avea obiect, Pagely ar ocupa primul loc. Când vine vorba de serviciul complet de găzduire WordPress care atrage clienți precum Disney și Visa, nicio gazdă web nu seamănă cu Pagely. Acestea fiind spuse, prețul astronomic este imposibil pentru majoritatea oamenilor, deoarece Pagely poate costa mai mult de 30.000 USD pe lună.. 

pagely-Slider1

pagely-slider2

pagely-slider3

pagely-slider4

pagely-slider5

Anterior

Următor →

Poate costa și 200 de dolari pe lună, dar marginile brute ale serviciului la nivelul respectiv sunt prea mari pentru a fi ignorate. Chiar și așa, veți obține o gamă incredibilă de funcții specifice WordPress și cele mai bune performanțe pe care le-am văzut de la un furnizor de hosting, așa că, deși prețul este ridicat, Pagely vă plătește pentru asta.

Acestea fiind spuse, a trecut de punctul de a reduce profiturile. Cei care pot plăti prețul umflat au nevoie probabil de caracteristicile de nișă oferite de Pagely, dar majoritatea utilizatorilor se vor descurca bine cu o opțiune precum Kinsta sau SiteGround. Acești furnizori obțin 90% din drum, dar o fac la un preț mult mai mic. 

Dacă Pagely sună ca și cum ar putea fi o opțiune pentru dvs., citiți recenzia noastră Pagely. Este foarte mult să vă placă în legătură cu serviciul, în special luând în considerare cât de rapid este acesta, dar că toate trebuie să fie echilibrate în contextul prețului.

Gânduri finale 

Există o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de găzduire web, dar mulți dezamăgesc mai mult decât impresionează. Cursa până în vârf este și mai grea când vine vorba de WordPress, deoarece gazda web trebuie să ofere funcții care să poată gestiona volumul de muncă crescut, păstrând prețul scăzut. 

Din fericire, există servicii care răspund acestei provocări. Oricare dintre opțiunile de mai sus va începe site-ul dvs. pe piciorul drept, dar pentru majoritatea oamenilor, Kinsta este cea mai bună alegere. Dacă tocmai începeți sau nu aveți nevoie de caracteristicile oferite de Kinsta, SiteGround este o opțiune solidă. 

Ce furnizor de găzduire web utilizați pentru site-ul dvs. WordPress? De ce ai plecat cu ea? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Cel mai bun Web Gazduire pentru Întrebări frecvente WordPress

Ce este WordPress Web Gazduire?

WordPress nu necesită un tip specific de găzduire. Totuși, termenul „găzduire WordPress” se referă, în general, la găzduire gestionată, ceea ce înseamnă că serviciul de găzduire web gestionează actualizări pentru site-ul dvs. WordPress. 

Care este diferența dintre gazduire web și gazduire WordPress?

Tehnic, nu există nicio diferență între găzduire web și găzduire WordPress. Acestea fiind spuse, găzduirea WordPress este în general administrată și vine cu funcții precum punerea în scenă și memorie în cache. 

Care este cel mai bun gazduire web pentru WordPress?

Aceasta depinde în mare măsură de traficul site-ului dvs. web, dar pentru majoritatea site-urilor de dimensiuni medii, Kinsta este cea mai bună alegere pentru WordPress. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me