Cu smartphone-urile care surprind mai multe vieți decât oricând, lumea este plină de imagini video. Nu orice dispozitiv poate vizualiza fiecare format, care este locul în care un convertor video poate veni la îndemână. Am aruncat o privire asupra unora pentru a găsi cel mai bun convertor video disponibil.


Fișierele video utilizează multe codecuri și formate de container. Formatele containerului utilizează diferite extensii de fișiere. Utilizarea codecurilor diferite poate schimba dimensiunea și calitatea fișierelor video, precum și viteza de conversie. Convertizoarele video pot lua un fișier video de intrare și îl pot schimba în alt format.

Printre altele, asta ajută la redarea fișierelor video pe alte dispozitive. De exemplu, multe televizoare inteligente acceptă doar fișiere .mp4 pentru redare, ceea ce înseamnă că ar putea fi necesar să convertiți un film pe care l-ați descărcat folosind cel mai bun VPN pentru turrenting. Este util și pentru editorii video care doresc să-și convertească fișierele pentru o experiență de editare mai rapidă.

Înainte de a intra în el, să începem cu modul în care am luat alegerile noastre.

Alegeți cel mai bun convertor video

Există multe convertoare gratuite, dar prea mulți vin cu adware-ul pachet sau seturi de funcții limitate. Dacă ați fost victima adware-ului, puteți să îl eliminați cu cel mai bun software antivirus. Am încercat să alegem câteva care sunt sigure, ușor de utilizat și accesibile. Disponibilitatea pe toate sistemele de operare este, de asemenea, un plus.

Gama de formate de ieșire este importantă, pe lângă ușurința de utilizare și stabilitatea. Vor fi blocate blocajele și blocajele. Creatorii video vor dori să utilizeze formate de cea mai bună calitate disponibile, astfel încât rezoluția 4K este de dorit, dar nu toate instrumentele pe care le vom recomanda să le oferim.

Vom analiza fiecare videoclip convertit pentru a vedea dacă putem detecta sclipici sau probleme cu ieșirea. Vom face și câteva teste de viteză cu fiecare instrument.

Pentru testele noastre de viteză, am folosit Windows 10 cu un procesor Intel i5-7600. Am închis toate procesele esențiale, dar, de asemenea, esențiale, pentru a nu lega niciun miez de procesare și a obtura rezultatele.

Vom converti un videoclip de testare de la .avi la .mp4, apoi un videoclip cu smartphone mai scurt de la .mp4 la .avi. Folosim o captura de ecran de 273 MB .avi la o rezoluție de 1280 x 1024, cu un bitrate total de 471.859 kilobiți pe secundă. Videoclipul smartphone-ului este de 22 MB .mp4 la 1280 x 720 preluat cu ajutorul camerei telefonului cu un bitrate total de 8.033 Kbps.

Ne-am uitat la trei opțiuni gratuite și trei plătite. Din lot, considerăm că Prism este cea mai bună opțiune de pe piață. În ciuda aspectului datat, are o mulțime de opțiuni de ieșire și viteze excelente, de pornit.

Cel mai bun convertor video: Prisma

Pagina de pornire a lui Prism are o aglomerație din anii ’90. Va trebui să îl căutați dacă doriți versiunea gratuită a software-ului. Totuși, descărcarea și configurarea sunt rapide, iar aplicația se lansează pe ecranul principal după ce ați instalat-o.

De acolo, puteți adăuga fișiere și foldere pentru conversie. Puteți alege, de asemenea, să convertiți DVD-uri. Lista formatelor de ieșire este lungă, organizată prin extensie și separată de dispozitiv. Este drăguț, deoarece se adresează utilizatorilor tehnici și non-tehnici.

prismă principală

Există, de asemenea, formate de ieșire audio numai dacă doriți să extrageți audio dintr-un videoclip. Asigurați-vă că folosiți cea mai bună copie de rezervă online pentru muzică pentru a o stoca dacă o faceți. Există opțiuni pentru tipuri de codificatoare audio și video, bitrate, dimensiuni, raport de aspect și rata de cadru a ieșirii.

Totuși, prisma poate face mai mult decât o simplă conversie în format. Există o selecție de efecte video simple, care vă permit să reglați luminozitatea, contrastul și gama. Puteți crea videoclipuri alb-negru sau sepia pentru un aspect nostalgic sau puteți utiliza opțiunea de ieșire negativă, care este utilă pentru producătorii de video amatori de groază.

Indiferent de efectul pe care îl alegeți, asigurați-vă că faceți backup pentru aceste videoclipuri cu cel mai bun stocare online pentru videoclipuri.

Puteți adăuga, de asemenea, legendele și un filigran. Există o mulțime de moduri de a vă controla producția și de a face să pară și profesională.

prismă efecte

Testarea vitezei

prismă-negativ-Minecraft

Prisma nu ne-a lăsat să creștem dimensiunea de ieșire dincolo de 1080p, așa că, din păcate, 4K este pe masă.

Am încercat procesarea lotului mai multe fișiere video în continuare, alegând să folosim ieșirea de la alte teste. Prisma nu ne-a permis să dăm fișierelor de ieșire nume diferite dacă mai multe surse au avut același nume. Nu puteam să le ignorați sau să le rescrieți.

A convertit 20 de fișiere sursă în doar un minut și 55 de secunde după ce am ales să suprascriem. Trei sau patru fișiere temporare au fost întotdeauna prezente în folderul de ieșire în timpul conversiei, ceea ce ne sugerează că Prism folosea pe deplin nucleele procesorului nostru și aloca un videoclip fiecăruia. O analiză a managerului de sarcini a confirmat că nucleele noastre funcționau cu toții.

Ce ne gândim la prismă

Versiunea gratuită a Prism are un pop-up înfricoșător care necesită să vă certificați că îl utilizați doar pentru uz casnic non-comercial. Din fericire, procesul de certificare implică doar un clic.

prismă nag-

Paginile de ajutor online sunt la fel de funcționale și lipsite de puf ca Prism în sine. Există o bună pagină de întrebări frecvente cu răspunsuri simple și directe. Cu toate acestea, numai clienții plătitori beneficiază de sprijin complet.

Există un forum, dar doar trei fire au fost create în 2018 începând cu luna septembrie, deci este departe de a fi cuprinzător. Meniul de ajutor al aplicației are legături către toate opțiunile de asistență, deci nu trebuie să le căutați.

Prisma este disponibilă în formă gratuită sau plătită. Versiunea gratuită are mai puține formate disponibile și este destinată numai utilizării necomerciale, astfel încât să nu devină o superstar YouTube decât dacă veți primi banii pentru versiunea completă. Versiunile plătite sunt de 24,99 USD sau 34,99 USD în funcție de dacă aveți nevoie de asistență MPEG2.

În general, ne-a plăcut să folosim Prism. Este suficient de bun pentru utilizarea amatorilor și oferă o mulțime de opțiuni și filtre pentru a deveni creativ. Dezavantaj, este aspectul de bază și lipsește prezentarea simplă a altor programe.

Este disponibil pentru Windows și Mac. Versiunea Mac are mai puține formate de intrare disponibile și nu poate transmite .apng, dar acceptă în continuare cele mai populare tipuri de fișiere.

Adobe Media Encoder

Adobe Media Encoder este disponibil ca parte a suitei de software Creative Cloud Adobe, așa că va trebui să descărcați acest lucru înainte de a putea instala Media Encoder.

Este disponibil pentru Windows și Mac, așa că, de obicei, cu convertizoarele video, utilizatorii Linux sunt rămași.

Instalarea adaugă mai multe componente Adobe la sistemul dvs. Un folder greu de eliminat Creative Cloud este adăugat în stânga ferestrei dvs. de explorator, pe lângă serviciile care rulează la pornire.

Am descoperit nouă procese Adobe în managerul de sarcini care au preluat împreună 200MB de RAM și asta a fost înainte de a deschide Media Encoder.

Este profesionist, cu mici controale de interfață de utilizator și opțiuni extrem de ușoare. Puteți lucra cu date locale sau proiecte stocate pe Creative Cloud. Spațiul de stocare în cloud are o mulțime de avantaje, așa că este plăcut să ai.

adobe-principal

Sistemul său de ajutor include multe ghiduri de instruire și tutoriale video. Există o anumită încrucișare cu alte instrumente Adobe – ne-am regăsit la un moment dat în ghidul After Effects -, dar sunt bine integrate, deci nu este o problemă. Într-un anumit sens, beneficiați de resursele suplimentare aruncate la toată suita software.

Testarea vitezei

Media Encoder vă permite să utilizați redarea accelerată GPU dacă aveți nevoie de o putere mai mare. Videoclipul nostru smartphone a durat 11,5 secunde pentru a fi convertit, ceea ce a fost aproximativ mediu. Media Encoder a reușit să orienteze corect videoclipul de ieșire, iar calitatea arata bine.

Conversia de captare a ecranului a durat 13,18 secunde, ceea ce a fost, din nou, mediu. Conversia unui 640 x 480, 20MB .mp4 până la 3840 x 2160 a durat 55,07 secunde. Redarea a bâlbâit de câteva ori în videoclipul de ieșire, totuși.

Făcând clic pe textul albastru de sub fiecare videoclip de pe ecranul principal, se afișează ecranul cu setările de export, care este locul în care vă puteți regla ieșirea. O gamă largă de formate care ajung până la 2160p 4K sunt disponibile.

Codecul GoPro CineForm este disponibil și el. Conceput pentru fluxuri de lucru intermediare digitale, este util pentru profesioniștii care lucrează la videoclipuri de înaltă rezoluție.

Există peste 30 de opțiuni de ieșire, care sunt sortate în funcție de utilizare. De exemplu, puteți viza dispozitive mobile sau redare YouTube. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la setările tehnice corecte.

Adobe-export-settings

Opțiunile de efecte sunt la fel de cuprinzătoare. Puteți adăuga un filigran și selecta opacitatea acesteia. Se poate adăuga și text. Filtrele de culoare „Lumetri Look”, utilizate în topul nostru de top pentru cel mai bun software de editare video Adobe Premiere, sunt disponibile cu aproximativ 50 de opțiuni presetate.

Am văzut opțiuni alb-negru în alte instrumente, dar Media Encoder are șapte filtre „noir”. De exemplu, „valul roșu noir” face ca roșul din videoclipul sursă să iasă în evidență în videoclipul de ieșire alb-negru.

adobe-log

Există, de asemenea, un jurnal pe care îl puteți consulta pentru informații despre conversie. Este util dacă ceva nu merge bine sau dacă doriți să confirmați detaliile tehnice după crearea videoclipului dvs..

Ce ne gândim la Adobe Media Encoder

Puteți obține Adobe Media Encoder doar ca parte a suită Creative Cloud, care este unul dintre puținele dezavantaje ale sale. Pentru a vă înscrie, va trebui să alegeți unul dintre mai multe pachete disponibile. Un pachet care conține toate produsele Adobe costă 599,98 USD pe an dacă plătiți în avans, dar există o garanție de returnare de 30 de zile pentru orice alegeți.

Aveți multe aplicații pentru asta, inclusiv Photoshop, Illustrator, Dreamweaver, Animate și altele, pe lângă convertorul video. Are peste 20 de aplicații, împreună cu 100 GB de stocare în cloud.

Planurile de aplicații individuale sunt în jur de 20 de dolari pe lună. Media Encoder nu este o aplicație separată pe care Adobe o vinde, de aceea nu o puteți obține singură. Vine cu un cont Creative Cloud ca instrument gratuit, la fel ca Adobe XD.

Deoarece Media Encoder este disponibil numai prin Adobe Creative Cloud, va trebui să vă abonați la serviciu și să continuați să plătiți atât timp cât doriți să îl utilizați.

Puteți instala aplicațiile dvs. Creative Cloud pe maximum două aparate cu o singură licență, care ar putea fi util dacă lucrați în locație.

Avantajul utilizării Creative Cloud este că Media Encoder este bine integrat cu After Effects și Premiere, deci este adaptat celor care lucrează cu ei.

Suita Adobe este plină de bunătăți pentru profesioniștii creativi, de asemenea, mulți sunt gratuite. Planurile individuale sunt potrivite pentru persoanele care lucrează regulat video sau orice producție media, deoarece Adobe a condus cursa pe cel mai bun software de editare a fotografiilor noastre. Oamenii care doresc să convertească câteva videoclipuri acum și atunci ar putea fi mai bine cu ceva mai ieftin.

Freemake Video Converter

Freemake susține că este iubită de peste 90 de milioane de utilizatori și oferă conversia la 500 de formate impresionante.

Freemake-configurare

Instalarea părea destul de lină. Am primit o aplicație implicită de la Windows la sfârșitul procesului, apoi am fost trimise la o pagină de înregistrare a browserului.

Ecranul principal este mare și luminos, cu câteva butoane mari, marcate clar, cu etichete care explică ce fac. Efectuarea unei conversii rapide este simplă dacă nu doriți să vă confundați cu opțiunile.

Freemake-principal

Acestea fiind spuse, dacă utilizați versiunea gratuită a Freemake, sigla acesteia este adăugată videoclipurilor dvs. Nu este doar un filigran în colț. Există un ecran splash de două-trei secunde la începutul și sfârșitul videoclipului, precum și o grămadă de text în mijlocul acestuia.

Ca instrument gratuit, producția sa este în esență inutilizabilă. Versiunea completă costă 59,95 USD dacă doriți să o cumpărați direct, dar este disponibil și un model de abonament.

Testarea vitezei

Ecranul de așteptare arată timpul rămas estimat, care a fost exact și spune că vă va „spori viteza” dacă cumpărați versiunea completă.

Freemake-conversie

Conversia videoclipului smartphone-ului a durat 20,76 secunde folosind setările implicite de 30 fps la rezoluția inițială, cu un bitrate de 3,283 Kbps. Când am ajustat setările pentru a se potrivi cu cele utilizate în alte teste, a durat 15.29 secunde. Din păcate, ieșirea smartphone-ului nu a fost corectată. Calitatea a fost însă bună, iar scara a fost menținută.

Videoclipul nostru mai mare a luat 21,44 secunde la setările sale implicite. Când le reducem pentru a se potrivi cu setările noastre standard de testare, a durat 19,24 secunde, astfel că scăderea calității nu ne-a câștigat mult timp.

Ce ne gândim la Freemake

Freemake a fost printre cele mai lente instrumente pe care le-am testat, alături de HandBrake, mai jos. Cea mai mare dimensiune de ieșire pe care am putut să o stabilim a fost 2048 x 2048. Acest lucru ne-a lăsat o ieșire la dimensiunea inițială, deci nu am putut să ne scalăm până la 4K.

Închiderea versiunii gratuite a aplicației a dus la nu mai puțin de două ferestre pop-up care ne solicită să cumpărăm lucrul înainte de a putea scăpa.

De asemenea, am văzut reclame în partea de jos dreapta a ecranului nostru la pornire și am găsit un serviciu Freemake care funcționează în fundal. Acest lucru a fost eliminat atunci când am dezinstalat software-ul, din fericire.

În general, Freemake Video Converter este simplu de utilizat și de convertit rapid videoclipuri. Setările sale implicite dau rezultate bune și există o mulțime de opțiuni pentru reglare. Cu toate acestea, logo-ul și reclamele strică versiunea gratuită, așa că va trebui să plătiți pentru a o folosi în altceva decât în ​​scopuri de testare.

Este disponibil și pentru Windows, ceea ce este o rușine pentru fanii Apple.

Cel mai bun convertor video gratuit

Recomandările noastre privind instrumentele de utilizat dacă nu doriți să plătiți sunt următoarele. Unii au versiuni plătite, dar le evaluăm în funcție de ofertele lor gratuite. Am evaluat HandBrake ca fiind instrumentul de top gratuit, în mare parte datorită lipsei de publicitate. DivX și orice convertor video ne lasă jos în această privință, dar rămân instrumente bune, cu multă plăcere.

HandBrake

HandBrake este un convertor video gratuit și open source pentru Windows, Mac și Linux. Pe lângă opțiunile online, este singura ofertă Linux de pe lista noastră. Din fericire pentru membrii Team Penguin, este un instrument foarte utilizabil.

Descărcarea și instalarea acestuia este cât se poate de simplu. A durat aproximativ un minut și nu a apărut nicio reclamă sau ecrane de instalare înșelătoare.

frâna de mână-start

Dispunerea sa este funcțională, mai degrabă decât atractivă, deci există multe opțiuni. Totul este clar prezentat, dar este mai dificil de folosit decât alte aplicații.

Setările includ toate elementele de bază, precum și opțiuni pentru utilizatorii avansați. Există un text detaliat pentru toate controalele și puteți ignora în siguranță orice lucru cu care nu sunteți confortabil.

Când adăugați un videoclip, apare un ecran cu file care vă arată informații despre videoclip, audio și dimensiuni. Există o filă subtitrare care vă permite să adăugați propriile piese și să vizualizați deja ce există. O filă de capitol vă permite să creați și să numiți capitole, ceea ce este util dacă doriți să faceți un DVD.

HandBrake oferă mai multe filtre, cum ar fi ascuțirea, denoise, deconectare și scala de gri, dacă doriți să vă îmbunătățiți ieșirea.

frână de mână-detalii

Atunci când selectați formate de ieșire, există o mulțime de opțiuni disponibile și sunt stabilite în mod sensibil. Puteți selecta dintre formate prestabilite „generale” sau liste orientate către web, dispozitive specifice, formate Matroska sau cele potrivite pentru producție.

Cea mai mare rezoluție disponibilă este 2160p. Pe lângă alegerea obișnuită a dimensiunilor, frâna de mână vă permite să vă decupați producția. Este minunat dacă ați făcut un videoclip despre jocul școlar al copilului dvs., dar aveți capul cuiva înfipt în partea de jos a fotografiei.

frana de mana-log

Un jurnal de activități vă oferă informații detaliate despre ce a făcut aplicația și este util pentru depanarea erorilor când experimentați cu diferite formate.

frână de mână-dimensiuni

Testarea vitezei

Prima noastră conversie a capturii ecranului la setările implicite a durat 17.06 secunde. Am modificat setările de viteză de biți și rata de cadru pentru a se potrivi cu cele utilizate la alte teste. HandBrake folosește setarea bitrate a acesteia este o țintă medie în loc de limită.

Am avut probleme la setarea formatului de ieșire la .mp4, în ciuda tuturor opțiunilor. La final, a trebuit să folosim funcția „salvați ca” pentru a schimba numele de fișier la ceea ce aveam nevoie. Extensia implicită este .m4v, care este identic funcțional cu .mp4, dar totuși ar fi fost frumos să avem un mod clar de a selecta extensia în UI.

După schimbarea setărilor, videoclipul a avut nevoie de 21,67 secunde pentru a se converti. Calitatea de ieșire nu a fost excelentă, dar a fost de înțeles cu setările inferioare.

Trecând la conversia noastră de smartphone-uri mai mică, am aflat că HandBrake nu poate produce ieșire la .avi. Singurele formate de container disponibile sunt .mp4, .m4v sau .mkv.

Ca un test alternativ, am încercat să transformăm .mp4 în .mkv, care a trecut la 12.94 secunde. Calitatea de ieșire a fost perfectă și a obținut corect orientarea videoclipului sursă.

Totuși, acele vremuri au fost printre cele mai lente în testarea noastră.

Încercarea de a converti .avi-ul nostru la 2160p a durat un minut, două secunde și a încetinit sistemul nostru. S-a dovedit că HandBrake nu a redus nici videoclipul nostru original, astfel încât ieșirea a fost încă la dimensiunea inițială..

Ce ne gândim la HandBrake

Cu lipsa de reclame și pop-up-uri, HandBrake este o alternativă revigorantă la unele dintre opțiunile gratuite de acolo. Deși mai puțin obișnuit decât concurenții săi, își face treaba bine. Are multe opțiuni și rulează și pe Linux.

Dezavantajul este că este lent, dificil de utilizat și are limitări. Cu toate acestea, este un bun instrument gratuit, dacă doriți să lucrați în limitele sale.

Convertor DivX

DivX Converter pretinde că oferă codificare gratuită la rezoluții de până la 4K. Aceasta este o perspectivă tentantă, așa că am fost dornici să vedem dacă se poate realiza.

divx-instalator

La instalare, s-a oferit să instaleze câteva alte instrumente DivX, apoi ne-a oferit șansa de a instala software-ul său pachet. Ca și în cazul oricărui Video Converter, pagina de pachete a fost în limba noastră regională, mai degrabă decât în ​​engleză.

Ne-a solicitat adresa de e-mail în continuare, pe care, atât cât ne place spamul, am refuzat să le furnizăm. După aceea, am fost trimiși pe o pagină de anunțuri pentru versiunea Pro. Caracteristicile sale includ audio premium, DVD / Blu-ray backup și sunet surround. Testăm versiunea gratuită.

Odată ce am început aplicația, a apărut o altă reclamă pentru versiunea Pro. Din fericire, există o casetă de selectare pe care o puteți selecta dacă nu doriți să o vedeți din nou. A doua oară când am început-o, a apărut o altă reclamă cu aceeași casetă, dar a fost prezentată ca unul dintre pluginurile DivX, mai degrabă decât software-ul. Viclean.

A treia oară, a fost prezentat în numele unui pachet video. Nu știam că avem instalat un pachet video, așa că cel puțin învățam ceva de fiecare dată când pornisem software-ul. A patra oară a fost pe numele de „cloud connect”, ceea ce ne-a oferit doar opțiunea de a nu o mai vedea din acea zi.

La a cincea noastră încercare de pornire, DivX s-a priceput la cuvântul său și s-a deschis fără ecran de anunțuri.

26717

Ecranul principal are un aspect estetic, living-room-hardware cu butoane cheie clar etichetate. Puteți converti videoclipuri cu butoanele „adăugați fișiere” și „începe” dacă doriți să păstrați lucrurile simple și să acceptați setările implicite.

Testarea vitezei

Când convertiți, DivX vă permite să selectați un profil de ieșire, care este în esență să alegeți dintr-o listă de dispozitive cu câteva setări alături de numele lor. Puteți ieși în mai multe formate folosind această metodă, dar nu, de exemplu .avi.

Există un buton de opțiuni video care vă permite să schimbați dimensiunea și bitrate de ieșire și un buton similar pentru setările audio, dar nu există un mijloc evident pentru a specifica formatul de ieșire.

DivX a reușit în cazul în care celelalte două opțiuni gratuite au eșuat și au returnat videoclipul smartphone-ului în orientarea corectă. Acesta a obținut acest mic miracol prin selectarea automată a unei opțiuni de rotire în setările sale, așa că este clar că o problemă cu videoclipurile pentru telefonul mobil este DivX suficient de inteligent pentru a detecta și repara.

divx-principal de conversie

A fost nevoie de 10,47 secunde pentru a converti videoclipul nostru mai mic în format .divx la aproximativ aceleași setări ca conversia .avi efectuată cu celelalte instrumente. Conversia videoclipului .avi mai mare în .mp4 utilizând profilul „PlayStation 3” a durat 15,37 secunde.

După reducerea bitratei, a durat 13,01 secunde, deci, din nou, nu se câștigă prea multă viteză prin reducerea acestuia. Cu toate acestea, dimensiunea fișierului a fost mai mică de jumătate din versiunea de calitate superioară.

Selectarea profilului „PlayStation 4 Pro” și ratchierea rezoluției până la 2704 x 2160 au subliniat sistemul nostru și au durat 53,1 secunde. Ghidul „timp rămas” a funcționat bine, oferindu-ne o estimare destul de exactă pe parcursul testării.

Videoclipul de ieșire a fost de bună calitate, făcând DivX cea mai bună opțiune pentru 4K.

Ce credem despre DivX Converter

DivX este potrivit pentru a fi utilizat cu stocarea în cloud. Ieșirea sa poate fi salvată direct în Dropbox sau Google Drive.

Versiunea Pro este un portofel de 19,99 USD. Dacă veți folosi DivX în mod regulat, merită să evitați timpul petrecut în ecranele nag. Acestea fiind spuse, fără actualizare, DivX este un instrument bun, gratuit, pentru convertirea videoclipurilor. Cu toate acestea, este ușor pe opțiuni de format.

Este disponibil pentru Windows și Mac, dar accelerarea hardware este doar pentru Windows.

Orice convertor video

Orice Video Converter este o descărcare rapidă care pretinde că este lipsită de reclame, spyware și malware. La instalare, aceasta a fost implicită la limba noastră locală, mai degrabă decât la limba noastră de sistem, dar a fost ușor să treceți la engleză.

În ciuda revendicării „fără reclame”, am fost direcționați către o pagină plină cu ele imediat după instalare.

orice-video-convertor-a instala

Nu ne-am deranjat prea mult ecranul de anunțuri post-instalare, dar am primit o surpriză nedorită la următoarea deschidere a Chrome. Pagina noastră de pornire a fost schimbată în toate browserele noastre.

La investigații suplimentare, am descoperit că orice Video Converter a instalat software suplimentar. Opțiunea de instalare a fost în versiunea japoneză a ecranului de instalare, pe care am făcut-o înapoi înainte de a trece la limba engleză (recenzorul dvs. este bazat în Land of Rising Sun).

În mod ciudat, când am încercat instalarea din nou cu limba engleză selectată de la începutul procesului, am primit pagina de instalare opțională japoneză pentru a deselecta. După deselectarea acestuia, am reușit în sfârșit să instalăm software-ul fără suplimentele sale nedorite.

A fost instalat într-un folder „baidu”. Baidu este o mare companie chineză de tehnologie și nu una de la care vrem software instalat fără consimțământul nostru, citiți articolul nostru despre cenzură în China pentru a afla de ce.

Este un pirat de browser care este, din fericire, ușor de eliminat. Recomandarea noastră despre software nu se bazează pe acea practică umbră, ci pe performanța software-ului.

orice-video-convertor-malware

În cadrul programului, orice Video Converter poate arde DVD-uri și le poate reda, precum și converti videoclipuri. Interfața de utilizare este clar prezentată și nu a fost nevoie să apelăm la manualul pentru a-l utiliza. Faceți clic pe butonul „Adăugați video” pentru a adăuga videoclipul pe care doriți să-l convertiți, apoi faceți clic pe o filă pentru a selecta un format de ieșire.

Sunt multe pentru a parcurge și sunt aranjate după dispozitiv. Ar fi bine, totuși, dacă „formatele video obișnuite” ar fi în partea de sus a listei de opțiuni.

Lista nu este alfabetică din anumite motive. Am numărat în total 33 de opțiuni de dispozitiv, majoritatea oferind ieșire în mai multe formate.

orice-video-convertor-intro

Testarea vitezei

Odată cu dimensiunea video de ieșire care se potrivește cu originalul, calitatea normală și rata de cadru setată la 25, conversia noastră video scurtă a durat 3,59 secunde.

Conversia noastră .avi la .mp4 a durat 10,17 secunde. Nu este prea ponosit, dar producția a fost rotită cu 90 de grade, scala părea greșită și calitatea slabă.

După conversie, a apărut un pop-up care sugerează să cumpărăm versiunea plătită a software-ului, care, din nou, a contrastat cu reclamația fără anunțuri..

Prima noastră încercare de a ne ridica videoclipul la ieșirea la 4K a dus la o încurcătură. Mărirea bitrate video la maxim a returnat o mizerie ușor mai puțin amețitoare. Scalarea la setările implicite a fost una non-starter. Poate este posibil să obținem rezultate mai bune cu acordarea, dar nu am reușit.

Ce credem despre orice convertor video

Orice convertor video este disponibil pentru Windows și Mac și este cel mai rapid instrument pe care l-am folosit. De asemenea, este ușor să convertiți videoclipurile, dar am găsit probleme de calitate cu ieșirea în mai multe rânduri. Vă recomandăm să experimentați cu setările sale pentru a obține cele mai bune rezultate.

Am fost surprinși să găsim anunțurile și software-ul pachet, de asemenea, contrazicând afirmațiile sale de a fi lipsiți de astfel de lucruri. În ciuda acestui fapt, ne-a plăcut să folosim Any Video Converter și să-l recomandăm oricui caută un instrument rapid, ușor de utilizat.

Servicii de conversie online

Există, de asemenea, instrumente online care pot converti video. Acestea sunt utile atunci când sunteți în mișcare sau utilizați computere de lucru blocate pe care nu le puteți instala software.

CloudConvert

CloudConvert susține că gestionează peste 200 de formate. Pe lângă audio și video, acestea includ multe tipuri de documente. Site-ul său este simplu, ceea ce face ușor să începeți. Opțiunile sunt clar etichetate și există o cantitate impresionantă pentru un instrument bazat pe web.

Dezavantajul este viteza. Încărcarea videoclipului nostru de 266 MB a durat mult timp. După o așteptare de 11 minute, am primit un mesaj de eroare care spunea că fișierul nostru este prea mare. CloudConvert a identificat dimensiunea videoclipului la începutul procesului, așa că ne-ar fi putut spune atunci.

cloudconvert-încărcarea

I-am oferit o altă șansă cu o versiune de 19,9 MB a videoclipului produs cu Adobe Media Encoder. Acest proces a necesitat aproximativ 52 de secunde, inclusiv timpul de încărcare. Totuși, producția a fost de proastă calitate.

Debitul video implicit a fost de 1.000 Kbps. L-am setat la 2.528 Kbps și am efectuat testul din nou. Calitatea de ieșire s-a dovedit mai bună, iar procesul a fost mai rapid la 47.27 secunde, probabil din cauza memoriei în cache.

Pagina de prețuri a CloudConvert prezintă o dimensiune maximă de fișier de 1 GB pentru planul său gratuit și 25 de minute de conversie pe zi, dar asta nu este clar în mod clar cum arată experiența noastră. Totuși, a fost suficient de decent la conversia videoclipului nostru de 20 MB, așa că ar putea fi util într-o înțepătură.

Ne-am bucurat să parcurgem procesul fără a fi bombardat de publicitate sau forțat să ne înregistrăm după convertirea videoclipului.

Dacă aveți răbdare, CloudConvert este o modalitate bună de a realiza conversia. Poate începe-l înainte de a te îndrepta spre prânz, totuși, deoarece este nevoie de timp. De asemenea, va trebui să plătiți pentru a-l utiliza pentru fișiere mai mari.

Online-Conversie

Online-Convert este un serviciu de conversie online care se ocupă de servicii video, audio, imagini, cărți electronice și chiar servicii web. Aspectul este de bază cu o bună selecție de formate de ieșire. De asemenea, puteți viza un dispozitiv pentru ieșire și puteți seta setările ajustate în consecință.

Site-ul său arată simplu și este mai degrabă funcțional decât atractiv. După ce am selectat opțiunile de ieșire și fișierul nostru, am dat clic pe butonul de conversie. Ne-a trimis pe o pagină de înscriere în care ni s-a spus că videoclipul nostru de 266 MB este peste limita pentru conversie gratuită.

on-line-convert-principal

Prețurile sunt de 6 dolari pentru 24 de ore sau 7 dolari pe lună, ceea ce pare rezonabil, dar există limite de fișiere atașate de acestea. Opțiunea lunară, de exemplu, vine cu o limită de dimensiune de 200 MB. Creșterea limitei la 1 GB crește dramatic prețul la 49 dolari pe lună. Acest lucru este mai scump decât planurile individuale ale aplicației Creative Cloud.

Întrucât ne place să urmărim șirurile poșetei, am decis să mergem înapoi și să încercăm videoclipul mai mic pe care l-am pregătit pentru testarea CloudConvert. Videoclipul nostru a durat un minut, cinci secunde pentru a încărca și a converti și nu a trebuit să ne înscriem la nimic pentru a obține. Calitatea de ieșire a fost acceptabilă, având în vedere dimensiunea videoclipului de intrare.

on-line-convert-încărcare

Secțiunea „setări opționale” are o listă de presetări, care variază în funcție de formatul de ieșire. Am fost surprinși să vedem că PS3, Wii și 3DS apar la un moment dat.

Selectarea .mp4 ca format de ieșire vă oferă o listă care include o opțiune de 60K ultra-înaltă definiție 60p. Am testat asta cu ajutorul videoclipului nostru de 20 MB. Încărcarea a durat un minut sau cam din nou, dar procesarea a durat mai mult.

Când trece de la încărcare la procesare, Online-Convert nu estimează timpul rămas și nu oferă un ecart vizual, cum ar fi o bară de umplere. Totuși, primiți un mesaj care vă spune că poate dura ceva. Există, de asemenea, o opțiune de a primi o notificare prin e-mail atunci când se face conversia. Videoclipul nostru a durat 10 minute, 25 de secunde pentru a converti la 8K.

Ar trebui să convertiți online?

Ambele instrumente online își fac treaba în mod rezonabil, dar este nevoie de timp pentru a încărca videoclipuri la ele și există limite de dimensiuni de luat în considerare. În cele mai multe cazuri, descărcarea și configurarea unei aplicații offline va fi mai rapidă decât încărcarea videoclipului dvs. pe un serviciu online.

Dacă computerul este lent sau nu ai permisiunea de a instala software-ul, conversia online este o alternativă excelentă. Este, de asemenea, o alegere bună pentru utilizatorii de smartphone-uri. Verificați prețul și limitările înainte de a decide ce să folosiți.

Gânduri finale

Nu demult, conversia video a însemnat o așteptare îndelungată, în timp ce computerul dvs. s-a încordat ca un bătrân care urcă un zbor lung de scări, așa că am fost plăcut surprinși de cât de ușor este de făcut cu un sistem modern. Alegerea instrumentului potrivit este însă importantă. Există opțiuni gratuite, dar multe dintre ele au limitări și publicitate intruzivă.

Instrumentele pe care le-am ales sunt o ieșire de calitate și ușor de utilizat, deși nu întotdeauna pentru fiecare format. Unele instrumente gratuite ne-au impiedicat până la punctul de distragere, așa că dacă doriți o experiență lină fără a vă pierde timpul, instrumentele plătite merită bani.

Am găsit încercări neplăcute de a instala lucruri pe care nu le-am dorit, inclusiv servicii care au funcționat la pornire, reclame și malware încorporate..

Câștigătorii noștri din categoriile plătite și gratuite produc o calitate excelentă. Vitezele pe sistemele moderne sunt impresionante și, în timp ce unele instrumente sunt mai rapide decât altele, majoritatea conversiilor sunt rapide. Durează mai mult pentru ieșirea 4K, dar poate fi făcută în timp util.

Dacă ați utilizat oricare dintre instrumentele de aici sau ați găsit ceva care ne-a lipsit, informați-ne în comentarii. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me