Cel mai bun backup online pentru arhivare în 2020: stocare pe termen lung

De obicei, ne concentrăm pe copierea de rezervă a datelor, dar arhivarea fișierelor face backup cu o răsucire: arhivați fișierele pe care rar trebuie să le utilizați sau să le modificați. O altă diferență este că arhivând, vă mutați fișierele în cloud în loc să le copiați. Acest lucru vă ajută să economisiți spațiu, așa că am decis să creăm cea mai bună copie de rezervă online pentru arhivarea activității.


Un alt aspect este că serviciile cloud care oferă arhitectură pentru backup și arhivare pot reduce costul de stocare al arhivei dvs., deoarece nu este necesar să îl accesați des. Restaurarea necesită mai mult timp. 

Acest tip de stocare este de obicei numit „depozitare la rece”, iar unele dintre serviciile de pe lista noastră au planuri care îl oferă. Alții asigură stocarea obișnuită „la cald”, care este mai scumpă.

Am selectat serviciile din această listă din cea mai bună copie de rezervă online pentru întreținerea întreprinderilor mici, dar și din cea mai bună listă de backup online. Dacă sunteți aici din greșeală și aveți nevoie de ajutor în alegerea unui serviciu, consultați recenziile noastre de backup online pentru alternative.

Arhivarea fișierelor în cloud va reduce riscul de a pierde fișierele dvs. din cauza unei defecțiuni a hard disk-ului. Pentru mai multe informații despre serviciile de rezervă, accesați biblioteca noastră de backup online.

Cel mai bun backup online pentru Arhivarea 2020

Ce face cel mai bun backup online pentru stocarea la rece

Criteriile noastre de top din acest roundup sunt valorile, deoarece este cel mai bine dacă puteți arhiva multe fișiere la prețuri ieftine. În mod ideal, un serviciu ar trebui să aibă, de asemenea, multe planuri, deoarece acest lucru vă ajută să alegeți unul care este cel mai potrivit pentru nevoile dvs. În plus, este excelent dacă furnizorul oferă un plan sau o încercare gratuită, astfel încât să puteți testa serviciul înainte de a decide să vă abonați.

Serviciul ar trebui să fie ușor de utilizat. Asta înseamnă că veți putea să vă arhivați fișierele și să uitați de ele până când veți avea nevoie să le accesați. Când se va întâmpla acest lucru, ar trebui să poți face acest lucru într-un mod simplu. În plus, serviciul ar trebui să funcționeze la majoritatea sistemelor de operare și să ofere acces prin web și mobil.

Transferul fișierelor dvs. poate dura mult timp, în funcție de lățimea de bandă, cât de aproape sunteți de un server și de serviciul de rezervă. Un serviciu cu o rețea globală de servere va fi de obicei cel mai rapid. De asemenea, ne place să vedem opțiunea de a activa încărcări cu mai multe fire.

Securitatea în cloud a unui serviciu de rezervă ar trebui să fie puternică. Aceasta depinde de nivelul de criptare a fișierelor, precum și de ce protocol și criptare vă protejează fișierele în tranzit și altele.

Cel mai bun backup online pentru arhivare: Acronis True Image

Acronis True Image este un serviciu de backup la domiciliu, care se află aproape de topul celor mai bune servicii de backup online. Acesta oferă multe caracteristici, inclusiv un instrument de arhivare a datelor, care vă poate muta fișierele în cloud și șterge copia locală.

Acronis-True-Image-Backup-Setup-Glisor1

Acronis-True-Image-Destinație-Slider2

Acronis-True-Image-Active-protect-Slider3

Acronis-True-Image-Settings-Slider4

Acronis-True-Image-Unelte-Slider5

Anterior

Următor →

Cu toate acestea, înainte de ao putea folosi, va trebui să vă abonați fie la planurile sale „avansate”, fie „premium”. Planul „avansat” oferă 250 GB spațiu de rezervă pentru un computer pentru 49,99 USD pe an. Pentru un plus de 20 USD, puteți adăuga 250 GB spațiu sau puteți adăuga două calculatoare, până la maximum cinci.

Planul „premium” primește 1 TB pentru 99,99 USD pe an. Nu puteți face backup cu mai multe computere decât puteți cu planul „avansat”, dar fiecare computer adăugat crește prețul cu 50 USD. Puteți, de asemenea, să vă măriți spațiul cu 1 TB pentru 40 USD pe an, până la maximum 5TB. 

Dacă credeți că Acronis True Image ar putea fi o potrivire bună, puteți utiliza încercarea gratuită de 30 de zile pentru a vă asigura că veți obține ceea ce aveți nevoie.

Vă veți arhiva fișierele utilizând clientul desktop, care are un design modern și intuitiv. De asemenea, vă oferă o modalitate de a accesa rapid fișierele arhivate din exploratorul de fișiere al sistemului dvs. de operare. Clientul desktop este disponibil pentru Windows și macOS, dar nu pe Linux. Dacă aveți nevoie de asistență Linux, citiți cea mai bună copie de rezervă online pentru activarea Linux.

Un alt mod de a accesa spațiul dvs. de arhivă este de la clientul web, care este atractiv și simplu. În plus, aplicațiile pentru smartphone-uri pentru Android și iOS sunt ușor de utilizat și vă permit să accesați fișierele și backup-ul în timp ce sunteți în mers.

Alte motive pentru care ne place Acronis Imagine adevărată

Acronis True Image folosește criptarea AES de 256 biți pentru a securiza fișierele în repaus, iar protocolul TLS / SSL vă protejează datele în transfer (mai multe despre acestea în comparația noastră SSL vs. TLS). În plus, Acronis Active Protection 2.0 vă protejează împotriva atacurilor de ransomware. De asemenea, este disponibilă criptarea privată. 

Cu toate acestea, nu există o autentificare în doi factori, ceea ce este o mare ratare. Din această cauză, asigurați-vă că creați o parolă puternică.

Acronis are o rețea globală de servere, care a ajutat-o ​​să atingă viteze de transfer rapide la testul nostru. Puteți vedea rezultatele în recenzia noastră Acronis True Image. 

Am poziționat Acronis în vârf datorită planurilor sale flexibile, accesului rapid la arhiva dvs., securității solide și vitezei de transfer rapide.

Zoolz Cloud Backup pentru afaceri

Spre deosebire de intrarea anterioară, Zoolz Cloud Backup for Business este orientat spre, bine, și către companii. Acestea fiind spuse, oferă arhivare fără prețurile abrupte pe care le au de obicei serviciile de backup pentru afaceri.

Client Zoolz Home Desktop

Auto Zoolz Home Select

Program de rezervă pentru Zoolz Home

Zoolz Optimizare Resurse Acasă

Interfață Zoolz Home Online

Anterior

Următor →

Acest lucru se datorează faptului că toate planurile sale asigură depozitarea la rece. Cel mai ieftin plan este planul 2TB, care se ridică la 79,90 USD pe an. Dacă aveți nevoie de mai multe, vă puteți abona la planul 5TB pentru 199,90 USD pe an. Planurile mai scumpe vă permit să plătiți pe lună. Dacă ajungeți să aveți nevoie de stocare la cald, îl puteți cumpăra în pași de 1 TB pentru 400 USD, până la 4 TB pe an.

Dacă nu sunteți sigur de Zoolz, asigurați-vă că folosiți proba sa gratuită de 14 zile pentru a vă ajuta să vă gândiți. Este livrat cu 50 GB de stocare la cald și la rece.

Clientul desktop Zoolz este disponibil pentru Windows și macOS. Fereastra principală afișează toate informațiile necesare despre backup-ul dvs., iar butoanele din partea de jos vă permit să selectați datele pentru backup, să reglați setările și să inițiați procesul de restaurare. În general, clientul desktop este simplu și atractiv.

Nu există aplicații mobile, dar puteți utiliza clientul web pentru a vă accesa backup. Prezintă o mulțime de informații, în timp ce este clar și nu este copleșitor. Citiți mai multe despre toate acestea în revista noastră de Zoolz Cloud Backup pentru revizuirea afacerilor.

Alte motive pentru care ne place Zoolz Cloud Backup pentru afaceri

Zoolz Cloud Backup for Business vă protejează datele înainte de a părăsi computerul utilizând criptarea AES de 256 biți și puteți gestiona singuri cheia de criptare. În plus, Zoolz vă protejează fișierele în tranzit folosind protocolul SSL. Cu toate acestea, Zoolz nu oferă autentificare cu doi factori. 

Zoolz folosește infrastructura AWS a Amazon, dar acest lucru nu a ajutat-o ​​să atingă viteze de încărcare rapide în testele noastre de viteză. Cu toate acestea, există un mod care dedică toată lățimea de bandă disponibilă Acronis True Image și, de asemenea, o opțiune de a activa backup-uri cu mai multe filete. Ambele metode vă vor grăbi transferul.

A fost o convorbire strânsă între Acronis True Image și Zoolz Cloud Backup pentru afaceri, dar în cele din urmă am decis să plasăm Zoolz Cloud Backup în al doilea rând, deoarece îi lipsește aplicațiile mobile și nu vă poate accesa arhiva de pe desktop, cum ar fi Acronis..

Jottacloud

Jottacloud este un serviciu de stocare și backup cloud din Norvegia care oferă o arhivă online pe care o puteți utiliza pentru a încărca fișierele dvs..

Planul „personal” al lui Jottacloud oferă spațiu de rezervă nelimitat. Este de 7,56 USD pe lună, dar prețul actualizat este de 75,58 USD, ceea ce se ridică la 6,30 USD pe lună.. 

Jottacloud-pagina de start-2019

Dacă aveți nevoie de un plan pentru mai mulți utilizatori, puteți utiliza planurile „familie” sau „de afaceri”. Cel mai ieftin plan familial primește 1 TB pentru 6,46 USD pe lună sau 64,60 USD pe an. Aceeași cantitate de spațiu pentru utilizatorii de afaceri nelimitați este de 10,84 USD pe lună sau 130,13 USD pe an.

Trebuie să utilizați clientul web pentru arhivarea fișierelor. Acest lucru se datorează faptului că clientul de pe desktop nu vă poate arhiva fișierele și este neplăcut. Cu clientul web, însă, este nevoie de un singur clic pentru a accesa arhiva dvs., apoi puteți încărca fișierele și folderele la ea.

Aplicațiile mobile ale Jottacloud sunt plăcute de utilizat și vă permit să accesați arhiva și să vă faceți backup pentru fotografii. În plus, puteți șterge telefonul de toate fotografiile pe care le-ați făcut backup. Asta înseamnă că veți primi și arhivarea fotografiilor.

Alte motive pentru care ne place Jottacloud

Jottacloud folosește protocolul TLS / SSL pentru a vă proteja fișierele în tranzit de la computer la un server. Odată ajuns pe un server, criptarea AES pe 256 biți vă va scrima fișierele în repaus. Nu este totuși privat. Acestea fiind spuse, Jottacloud dispune de autentificare în doi factori, care vă va proteja datele de acreditare.

Centrele de date ale Jottacloud se află în Norvegia, astfel încât distanța dvs. de acesta va reflecta viteza de transfer. Eram relativ aproape, la Belgrad, Serbia, când am testat Jottacloud, dar dacă nu ești, poți grăbi transferurile dacă activezi backup multi-thread.

Jottacloud are planuri de prețuri care oferă o valoare deosebită, dar îi lipsește criptarea privată și necesită să utilizați clientul web pentru a arhiva fișiere. Acestea fiind spuse, există mai multe pentru Jottacloud, după cum puteți citi în recenzia noastră despre Jottacloud.

IDrive pentru afaceri

IDrive este un serviciu capabil pentru utilizatori personali și de afaceri deopotrivă. Acesta oferă o arhivare adevărată, ceea ce înseamnă că nu va șterge niciodată fișierele dvs. decât dacă le ștergeți explicit din cloud. Datorită acestui fapt, a făcut această listă.

IDrive poate face backup dispozitive nelimitate și toate planurile oferă o cantitate egală de spațiu de sincronizare, la fel ca spațiul de rezervă.

IDrive-client-Backup-Glisor1

IDrive-client-Restore-Slider2

IDrive-client-Scheduler-Slider3

IDrive-client-Sync-Slider4

IDrive-client-Disk-Image-Slider5

Anterior

Următor →

Cel mai ieftin plan de afaceri primește 250 GB pentru 74,62 USD pe an. Pentru 500 GB, va trebui să plătiți 149,62 USD pe an. Următoarele planuri se ridică la 12.5 TB și vă permit să plătiți și pe lună.

Există, de asemenea, planuri personale care furnizează 2TB pentru 52,12 USD pe an și 5TB pentru 74,62 USD pe an. Dacă nu sunteți sigur că IDrive este alegerea corectă, puteți utiliza planul său gratuit de 5 GB pentru a-l testa înainte de abonare.

Clientul desktop IDrive funcționează pe Windows și macOS, dar nu pe Linux. Nu este printre cei mai atractivi clienți, dar este simplu. De asemenea, puteți utiliza aplicația web pentru a încărca fișierele dvs. în spațiul „sincronizare și stocare în cloud”, care funcționează excelent pentru arhivarea fișierelor dvs.. 

Aplicația mobilă este ușor de utilizat, datorită designului său minimal și intuitiv. Puteți să-l utilizați pentru a accesa backup-ul și calendarul foto, precum și pentru a face backup la datele de pe telefon. Din această cauză, IDrive a făcut cea mai bună copie de rezervă online pentru activități de telefonie mobilă.

Alte motive pentru care ne place IDrive pentru afaceri

IDrive folosește protocolul TLS / SSL pentru a vă proteja fișierele în tranzit și criptarea AES de 256 biți pentru a le scramba în repaus. De asemenea, puteți activa criptarea privată atunci când ați configurat IDrive pentru prima dată.

De asemenea, este disponibilă autentificarea cu doi factori și puteți dezactiva de la distanță sincronizarea pentru dispozitivele din contul dvs. Asta vă ajută dacă cineva vă fură dispozitivul.

IDrive nu repede la încărcările inițiale, dar puteți utiliza un serviciu de curierat numit IDrive Express pentru a face backup și recupera fișierele dvs. Dacă doriți să aflați mai multe despre IDrive, citiți recenzia noastră IDrive.

Afaceri BigMIND

BigMIND Business este un alt produs de la Zoolz (cum este BIGMind Home). Este plin de funcții și vă permite să vă arhivați fișierele folosind planul său special de abonament numit „arhivă inteligentă”, care oferă 1 TB de stocare la rece pentru 40 de dolari pe lună. În plus, poate suporta până la 50 de servere și 500 de utilizatori. 

Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu, puteți adăuga 1 TB pentru 40 USD pe lună, până la 10TB. Planul prevede, de asemenea, detectarea fotografiilor AI, care este utilă dacă lucrați cu fotografii.

Panoul de bord BigMIND Desktop

Opțiuni de conectare BigMIND

Selecție inteligentă BigMIND

Program de copiere BigMIND

BigMIND Online Explore Files

Anterior

Următor →

Clientul de birou BigMIND, precum cel de la Zoolz Cloud, funcționează pe Windows și Mac și arată tot ce trebuie să știți despre backupul dvs. dintr-o singură privire. În general, este ușor și simplu de utilizat.

Vizualizarea principală a clientului web este tabloul de bord și, de asemenea, arată toate informațiile relevante despre întreaga copie de rezervă a afacerii. Este clar, atractiv și simplu de utilizat. 

Puteți utiliza, de asemenea, clientul mobil pentru a încărca date, inclusiv jurnalele de apeluri, contacte, fotografii, mesaje, videoclipuri și alte tipuri de fișiere. În plus, puteți instrui aplicația să ștergeți telefonul dvs. cu videoclipuri și imagini pe care le-ați făcut backup.

Alte motive pentru care ne plac BigMIND Business

BigMIND Business vă administrează cheia de criptare în mod implicit și nu există nicio modalitate de a activa criptarea privată. Acestea fiind spuse, nivelul de criptare este AES 256 biți, iar BigMIND utilizează protocolul SSL pentru a proteja fișierele în tranzit. În plus, autentificarea cu doi factori este disponibilă pentru a vă proteja datele de acreditare.

Suntem mulțumiți de performanța BigMIND în testele noastre de încărcare, dar viteza de descărcare a acesteia lasă mult de dorit. Cu toate acestea, puteți activa „descărcarea cu mai multe filete” pentru a o accelera și puteți trece la „modul turbo” pentru a aloca mai multă lățime de bandă BigMIND. Dacă doriți să vedeți rezultatele testelor de viteză, citiți recenzia noastră BigMIND Business.

Gânduri finale

Toate aceste servicii sunt capabile să vă arhiveze fișierele, dar cea mai mare diferență vine din preț, ușurință de acces la arhiva și viteza de transfer. Datorită vitezei rapide și a ușurinței bune de utilizare, am poziționat Acronis True Image în vârf, chiar dacă planurile sale oferă o valoare mai mică decât alte servicii (exclusiv BigMIND Business).

Dacă accentul dvs. principal plătește mai puțin pentru mai multe, alte servicii din această listă sunt o alegere excelentă, dacă puteți trăi cu dezavantajele lor specifice. Îi favorizezi pe ceilalți mai mult decât Acronis True Image? Povestește-ne tot despre asta în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map