Cel mai bun backup hibrid pentru Business 2020: soluții pentru antreprenor

Copie de siguranță hibridă vă permite să salvați o copie a datelor pe o unitate locală, pe lângă cloud. Nu numai că vă oferă un alt strat de protecție pentru datele companiei dvs., dar vă ajută, de asemenea, să restaurați rapid fișierele, deoarece este mai rapid de restaurat de pe un dispozitiv local. Acesta este motivul pentru care am dorit să selectăm cea mai bună copie de rezervă hibridă pentru opțiunile de afaceri.


Când spunem „dispozitiv local”, care include hard disk-ul intern al computerului. Cu toate acestea, stocarea copiei de rezervă pe computer înfrânge scopul de a face backup la hard disk, deoarece un act de natură sau o defecțiune a hard disk-ului vă va distruge datele și backup-ul dvs..

Este, de asemenea, cel mai bine să nu vă bazați pe una dintre cele mai bune aplicații software de recuperare a datelor pentru a vă ajuta să recuperați fișierele dvs., deoarece nu este sigur că vor putea face acest lucru. Este posibil să nu fiți clar dacă utilizați SSD-uri, care au o rată de eșec mai mică de un procent, dar sunt mai predispuse la erori de date decât HDD-urile..

Este mai înțelept să faceți backup la cloud și o locație separată, cum ar fi o unitate externă sau un dispozitiv NAS (puteți afla mai multe despre ele în explicația noastră NAS). Dacă nu aveți o unitate externă și pierdeți cu privire la care trebuie să cumpărați, consultați cele mai bune recomandări pentru unitatea de disc extern pentru recomandări.

Dispunerea datelor în cloud și pe o unitate locală este utilă, deoarece vă permite să implementați regula de rezervă 3-2-1.

Acestea fiind spuse, dacă te-ai năpustit aici în căutarea unui serviciu general excelent, consultați cea mai bună copie de rezervă online pentru compararea întreprinderilor mici. În caz contrar, vom discuta despre criteriile pe care le-am folosit pentru a crea cea mai bună listă de copii hibride și apoi vom continua cu înregistrările. Pentru mai multe informații despre backup pentru companii, citiți biblioteca noastră de backup pentru afaceri.

Cele mai bune soluții de backup hibrid pentru Business 2020

Ce face cel mai bun backup hibrid pentru afaceri

Toate serviciile din această listă acceptă în mod evident o copie de rezervă hibridă, dar vom verifica ce tip de opțiuni (dacă există) oferă atunci când o activați. Având aceste opțiuni este util, deoarece vă permit să vă reglați backup-ul hibrid după bunul plac. 

În continuare, vom arunca o privire asupra valorii planurilor de abonament. Este cel mai bine dacă primiți un serviciu cu mult spațiu de rezervă, astfel încât să puteți utiliza backup hibrid la potențialul său maxim. Cu cât obții mai mult pentru preț, cu atât mai bine. 

De asemenea, este util dacă un serviciu are diverse planuri din care puteți alege, deoarece, în acest fel, va fi mai ușor să găsiți unul care să se potrivească cu configurarea afacerii dvs. Dacă aveți nevoie de mult spațiu, citiți cel mai bun ghid de backup online nelimitat.

Serviciul ar trebui să fie ușor de utilizat, deoarece majoritatea utilizatorilor nu doresc să se confrunte cu el, ei doresc doar să își facă backup pentru a-și continua datele. Pentru a realiza acest lucru, serviciul ar trebui să aibă o experiență simplă și plăcută pentru utilizatori. În plus, serviciul ar trebui să funcționeze la majoritatea sistemelor de operare și să faciliteze salvarea și restaurarea fișierelor.

Ultimul factor este securitatea cloud. Cât de puternic depinde de nivelul de criptare a fișierelor, de protocoalele TLS / SSL care protejează fișierele în tranzit, caracteristicile de securitate ale centrelor de date și multe altele. 

Oferim puncte bonus soluțiilor care oferă o criptare privată, de la capăt la capăt, deoarece oprește pe oricine, în afară de tine, să nu citească fișierele tale. Autentificarea în doi factori ajută, de asemenea, dacă cineva reușește să vă fure acreditările. Dacă este activat, trebuie să introduceți un cod de securitate pe care îl primiți prin SMS, pe lângă numele de utilizator și parola.

Cel mai bun backup hibrid pentru afaceri: BigMIND Business

BigMIND Business vine de la Zoolz, compania care a creat și Zoolz Home Cloud Backup și BigMIND Home. Dacă sunteți interesat și de backup-ul la domiciliu, citiți recenzia noastră Zoolz Home separată și recenzia BigMIND Home. 

Include tehnologia Hybrid +, care vă permite să efectuați setări de backup și modificare a hibridului pentru a limita dimensiunea copiei de rezervă locale, fișierele de filtrare care se duc la copie de rezervă locală și copiați fișierele de rezervă anterior în Hybrid +. Puteți alege, de asemenea, să faceți backup la dispozitivul dvs. extern, la unitatea locală sau la NAS.

BigMind-pentru-Business-pagina de start-2019

Acestea fiind spuse, înainte de a vă decide să vă abonați la BigMIND Business, puteți folosi proba sa gratuită de 15 zile pentru a vedea dacă este o potrivire bună. Dacă faceți acest lucru, BigMIND Business vă oferă patru planuri la care vă puteți abona: arhiva de început, standard, premium și arhivă inteligentă. Toate acordă o reducere dacă plătiți în avans.

Planul „starter” vă oferă 250 GB spațiu de rezervă, vă permite să faceți backup unui server și să aveți 10 utilizatori. Vă va costa 15 USD pe lună. Planul „standard”, care costă 39 USD pe lună, vă permite să faceți backup de 250 GB date, să protejați 10 servere și să aveți 100 de utilizatori. De asemenea, adaugă suport nelimitat pentru rețele și unități externe. 

Planul „premium” crește numărul maxim de servere la 50 și numărul de utilizatori la 500 cu 37,50 USD pe lună. Ultimul plan, „arhivă inteligentă”, poate găzdui același număr de servere și utilizatori, dar oferă 1 TB de stocare la rece, care este o formă de stocare lentă și funcționează cel mai bine pentru arhivarea fișierelor pe care nu trebuie să le restaurați des . Este de 40 de dolari pe lună.

Alte motive pentru care ne plac BigMIND Business

Clientul desktop BigMIND funcționează pe Windows și Mac. Fereastra de pornire arată tot ce trebuie să știți despre backupul dvs. dintr-o privire. În general, este ușor și simplu de utilizat.

Vizualizarea principală a clientului web este tabloul de bord și, de asemenea, arată toate informațiile relevante de care aveți nevoie pentru a obține o imagine de ansamblu a întregii dvs. backup de afaceri. În plus, are opțiuni puternice de căutare, iar clientul web este atractiv și simplu. 

BigMIND Business vă gestionează implicit cheia de criptare. Nu există nicio modalitate de a activa criptarea privată, ceea ce înseamnă că BigMIND vă poate decripta fișierele, dacă dorește. Dacă doriți să aflați mai multe despre această caracteristică importantă, citiți ce este explicația pentru zero cunoștințe).

Ne place securitatea BigMIND și alte funcții puternice pe care le oferă cu tehnologia Hybrid +, precum și cât de ușor este de utilizat, dar un mare dezavantaj este prețul abrupt.. 

Cu toate acestea, chiar și cu acest preț abrupt, alte servicii au dezavantaje mai serioase, astfel încât BigMIND a reușit să crească peste rest, deși cu o marjă mică. Dacă doriți să aflați mai multe despre ea, citiți recenzia noastră BigMIND Business.

IDrive pentru afaceri

IDrive este serviciul nostru de backup preferat de multă vreme, așa că nu este de mirare că a făcut acest roundup. Indiferent dacă este varianta casă sau de afaceri, IDrive nu îi lipsește caracteristicile cheie și le oferă la un preț corect.

Backup-ul său hibrid vă permite să faceți backup pe hard disk, unitate externă sau o unitate de rețea (inclusiv NAS). Nu există nicio modalitate de a regla alte opțiuni de rezervă hibride și va trebui să faceți o copie de siguranță a datelor în cloud separat, deoarece nu există nicio opțiune să o faceți automat atunci când faceți backup la o destinație locală.

IDrive-pentru-Business-pagina de start-2019

Aceasta este departe de cea mai bună modalitate de a implementa o copie de rezervă hibridă, dar IDrive pentru afaceri compensează acest lucru cu valoarea sa deosebită. 

IDrive Business are șase planuri din care puteți alege, ceea ce vă oferă multă flexibilitate. Primele două planuri necesită să plătiți cu un an sau doi în avans, ceea ce vă oferă o reducere de 25 la sută. Celelalte patru vă permit să plătiți și lunar. Pe lângă spațiul de rezervă, toate planurile oferă aceeași cantitate de spațiu de sincronizare.

Primul plan, care oferă 250 GB spațiu de rezervă, este de 74,62 USD pe an. Al doilea primește 500 GB pentru 149,62 USD pe an. Al treilea plan vă permite să faceți o rezervă de 1,25 TB pentru 374,62 USD pe an. Dacă doriți să protejați 2,5 TB de date, va trebui să extrageți 1.199,25 USD pe an. Protejarea 5TB vă va returna 1.124,62 USD pe an. Planul final este de 2.249,62 USD pentru 12,5 TB.

Prețurile ar putea părea ridicate, dar sunt de fapt o valoare bună, ținând cont de cum merg prețurile pentru afaceri. În plus, toate planurile vă permit să faceți backup pentru un număr nelimitat de dispozitive.

Alte motive pentru care ne place IDrive pentru afaceri

Clientul desktop IDrive este disponibil pentru Windows și Mac, dar nu pentru Linux. Dacă doriți acest lucru, ar trebui să luați în considerare unul dintre serviciile de pe cel mai bun backup online pentru rezervarea Linux. 

Clientul nu se simte modern sau atractiv, dar este clar și ușor de utilizat. De asemenea, ajută la selectarea automată a dosarelor comune pentru backup.

Puteți, de asemenea, să accesați și să restaurați backup-ul utilizând aplicațiile smartphone ale IDrive pentru Android și iOS. De asemenea, vă pot face backup datele mobile. Datorită acestui fapt, IDrive a câștigat primul loc în cea mai bună copie de rezervă online pentru activități de operare mobilă. 

În ceea ce privește securitatea, protocolul TLS / SSL vă protejează fișierele în tranzit, înainte de a ajunge la serverul IDrive (puteți afla mai multe despre protocoale în comparația noastră SSL vs. TLS). După ce fac acest lucru, IDrive folosește criptarea AES de 256 biți pentru a vă proteja fișierele în repaus.

În mod implicit, IDrive va reține parola dvs. de criptare, dar puteți crea și gestiona singuri cheia de criptare dacă activați criptarea privată atunci când ați configurat IDrive pentru prima dată. Nu veți putea face asta odată ce începeți procesul de backup. 

Cu toate acestea, criptarea nu ajută dacă cineva reușește să vă fure acreditările. Din această cauză, ar trebui să creați o parolă puternică și să activați autentificarea cu doi factori de la clientul web. În plus, puteți dezactiva de la distanță sincronizarea pentru dispozitivele din contul dvs. Asta vă ajută dacă cineva vă fură dispozitivul.

IDrive for Business oferă o valoare bună, o securitate puternică și o ușurință de utilizare fină, dar este o modalitate greoaie de a efectua backup hibrid. Din această cauză, l-am plasat pe locul doi pe această listă. Acestea fiind spuse, are o mulțime de alte funcții și puteți afla mai multe despre ele în analiza noastră IDrive pentru afaceri.

CrashPlan

CrashPlan este folosit pentru a sprijini utilizatorii casnici, dar acum acceptă doar utilizatorii de afaceri. Asta și faptul că acceptă o copie de rezervă hibridă – face din CrashPlan o potrivire bună pentru acest roundup.

Implementarea sa de rezervă hibridă vă permite să faceți backup la o destinație locală și în cloud, dar nu vă permite să faceți backup la un dispozitiv NAS.

CrashPlan-pagina de start-2019

Acest lucru ar putea îndepărta unii utilizatori, dar prețurile CrashPlan compensează această lipsă. Planul său de tarifare unic este de 10 dolari pe lună pe computer, ceea ce vă oferă o copie de rezervă nelimitată cu care să lucrați. Copie de rezervă nelimitată face ușor să faceți backup pentru fișierele dvs., deoarece nu trebuie să vă gândiți la cât spațiu aveți. În schimb, puteți doar să faceți backup pentru tot ceea ce aveți nevoie. 

De asemenea, este ușor să adăugați computere noi la planul de rezervă. Există și o probă gratuită de 30 de zile pe care o poți folosi pentru a testa serviciul. Rețineți că, cu acest plan, veți plăti pentru numărul de calculatoare pe care CrashPlan le consideră „active” în consola de administrare, indiferent dacă au salvat date sau nu.

Alte motive pentru care ne place CrashPlan

Puteți utiliza clientul desktop al CrashPlan pe Windows, Mac și Linux. Nu mai există suport pentru aplicațiile mobile, așa că dacă sunteți departe de computer, singura dvs. alegere este să utilizați clientul web.

Clientul de birou nu este greu de utilizat, dar operația de rezervă ar putea fi mai simplă. CrashPlan face backup în funcție de locația fișierului, ceea ce înseamnă că trebuie să etichetați manual folderele și fișierele pentru backup. 

Acest lucru necesită mai mult timp și crește șansa ca tu să uiți să incluzi un fișier. Dacă doriți să faceți o copie de rezervă în funcție de tipul fișierului, citiți Backblaze pentru revizuirea afacerii. Cu toate acestea, Backblaze nu oferă o copie de rezervă hibridă. 

CrashPlan folosește criptarea AES pe 256 biți pentru a vă proteja datele de pe serverele sale. Criptarea începe înainte ca fișierele să părăsească computerul, dar CrashPlan vă va gestiona cheia de criptare în mod implicit. Cu toate acestea, puteți activa criptarea privată din setările de securitate ale clientului desktop.

În plus, CrashPlan vă permite să utilizați autentificarea cu doi factori pentru a vă proteja datele de acreditare. Pentru mai multe detalii despre securitatea CrashPlan, citiți recenzia noastră CrashPlan.

Acronis Backup 12.5

Acronis Backup este unul dintre cele mai scumpe servicii de pe piață, dar este și unul dintre cele mai bogate în caracteristici. Ca atare, nu este de mirare că oferă o copie de rezervă hibridă.

Când setați un dispozitiv local ca destinație de rezervă, Acronis Backup vă va permite să activați replicarea copiilor de rezervă în cloud. Puteți să faceți ca Acronis să vă păstreze datele în cloud pentru un număr stabilit de zile, până când atingeți o limită de cantitate sau chiar să le păstrați la nesfârșit.

Vizavi-2019-pagina de start

Acronis Backup are versiuni standard și avansate. Versiunea avansată oferă mai multe caracteristici, dar este mai scumpă. Ambele versiuni necesită să plătiți cu un an în avans, așa că vă recomandăm să utilizați mai întâi proba gratuită de 30 de zile pentru a vedea dacă Acronis este o alegere bună pentru dvs..

Faptul că Acronis vă solicită să plătiți o taxă suplimentară pentru utilizarea spațiului de stocare în cloud cu backup – și că este mult mai scump decât serviciile de backup online orientate spre valoare – ar trebui să vă ajute să vă gândiți.

De exemplu, dacă doriți să protejați 250 GB date pentru un an, va trebui să plătiți 69 USD pentru versiunea standard sau 99 USD pentru versiunea avansată, împreună cu 299 USD pentru acea cantitate de spațiu de stocare în cloud. Aceasta se ridică la 368 USD pe an pentru varianta standard. Nu este ieftin, având în vedere spațiul pe care îl obțineți.

Alte motive pentru care ne place Acronis Backup 12.5

Acronis necesită să descărcați un agent de rezervă, dar puteți gestiona calculatoarele dvs. fie utilizând clienți web pentru stații de lucru separate, fie un client web administrator, care vă oferă o imagine de ansamblu asupra tuturor dispozitivelor dvs.. 

Clientul web pentru stația de lucru necesită mai mult de un singur clic pentru a configura backup-ul, dar este atractiv și ușor de utilizat, în general. Clientul web de administrator Acronis este similar cu cel al stației de lucru, cu adăugarea vizualizării managerului de utilizator.

Acronis oferă, de asemenea, aplicații mobile pentru a accesa copiile de rezervă ale computerului în timp ce sunteți în mers. Aplicațiile sunt simple și nu ar trebui să vă dea probleme.

Acronis Backup 12.5 oferă, de asemenea, protecție împotriva ransomware-ului cu Acronis Active Protection, care verifică în mod constant dacă există dovezi de infecție cu ransomware. Singurul dezavantaj al securității este lipsa autentificării cu doi factori. Din acest motiv, asigurați-vă că știți cum să configurați o parolă puternică.

Acronis este pe partea scumpă, dar oferă multe caracteristici pentru a compensa. Dacă doriți să aflați detaliile despre caracteristicile sale și să consultați tabelul complet al prețurilor, citiți recenzia noastră pentru Backup Acronis.

Carbonite Safe Backup Pro

Carbonite Safe Backup Pro vă permite să faceți backup pentru computere nelimitate, unități externe și dispozitive NAS. De asemenea, oferă backup hibrid.

Carbonite Safe Backup Pro are trei planuri de abonare, dar primul nu include „Carbonite Safe Server Backup”, pe care trebuie să-l activi pentru backup hibrid. Puteți compara planurile de pe această pagină. Toți aceștia necesită să plătiți cu un an în avans. 

Pagina de pornire Carbonite 2019

Puteți obține o reducere de cinci procente dacă vă înscrieți doi ani sau 10 la sută dacă vă înscrieți la trei. Chiar și cu asta în joc, prețurile sunt abrupte. Din această cauză, asigurați-vă că utilizați proba gratuită de Carbonite pentru 30 de zile pentru a vedea dacă ceea ce obțineți merită.

Planul „power” vă permite să faceți backup de 500 GB de date pe mai multe calculatoare și un singur server pentru 799,99 USD pe an. Planul „ultim” vă permite să faceți o copie de rezervă aceeași cantitate de date, dar oferă și suport pentru backupul nelimitat al serverului. Îți va stabili înapoi 1.299,99 USD pe an. Puteți crește spațiul de stocare pe ambele planuri, în pași de 100 GB pentru 99 USD pe an.

Alte motive pentru care ne place Carbonite Safe Backup Pro

Aplicația pentru desktop a Carbonite este simplă. Afișează starea copiei de rezervă și oferă link-uri la setări și, de asemenea, vă permite să accesați restaurarea și să inițiați procesul de restaurare.

Puteți utiliza, de asemenea, clientul web pentru a gestiona backup-ul. Este simplu și arată clar toate computerele, serverele și utilizatorii protejați din partea de jos a ecranului pentru o imagine de ansamblu mai ușoară. 

Carbonite are, de asemenea, aplicații pentru Android și iOS, care vă permit să accesați fișierele de rezervă de pe computer, dar nu vă poate face backup pentru datele smartphone-ului. Totuși, în general, toți clienții Carbonite sunt ușor de utilizat.

Carbonite îți administrează cheia privată în mod implicit, dar dacă vrei să o administrezi singur, poți opta pentru criptarea privată în timpul instalării Carbonite. 

Pe lângă criptarea în repaus, Carbonite folosește protocolul TLS pentru a proteja fișierele în tranzit pe serverele Carbonite. În plus, există o autentificare cu doi factori, pe care o puteți manda asociaților care utilizează contul.

Am poziționat Carbonite în ultimul loc datorită prețurilor sale abrupte, a utilizării unei criptare depășite și a lipsei altor caracteristici care ar justifica prețul acestuia. Acestea fiind spuse, există mai multe despre Carbonite și, dacă doriți să aflați ce este aceasta, citiți recenzia noastră despre Carbonite Business.

Gânduri finale

Am realizat acest clasament în funcție de modul în care aceste servicii implementează o copie de rezervă hibridă și cât de mult trebuie să plătiți pentru a obține. Alți factori din clasamentul implicat au decis dacă au furnizat chiar și servicii care ar beneficia de afacerea dvs.. 

Am plasat BigMIND Business în primul loc datorită tehnologiei sale Hybrid +, ceea ce facilitează modificarea planului dvs. de backup hibrid. Cu toate acestea, este scump și singurul motiv pentru care a bătut IDrive a fost din cauza cerinței IDrive de a avea nevoie să faceți copii de rezervă separate pentru cloud și dispozitive locale. Din acest motiv, IDrive ocupă locul doi.

Acestea fiind spuse, dacă nu vă gândiți la abordarea IDrive, vă puteți bucura de prețurile superbe. Același lucru este valabil și pentru CrashPlan, dacă nu este necesar să faceți o copie de siguranță pentru o mulțime de calculatoare și nu este necesar să faceți backup la dispozitivele NAS.

Acronis și Carbonite aduc spatele datorită prețurilor abrupte. Cu toate acestea, Acronis este o alegere excelentă dacă puteți utiliza funcțiile sale avansate. Dacă niciunul dintre aceste servicii nu l-a tăiat, citiți recenziile noastre de backup pentru afaceri pentru idei alternative.

Ce părere aveți despre acest roundup? În ce serviciu vă orientați? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me