Cea mai rapidă găzduire web din 2020: radierea acelor milisecunde

Atunci când examinăm un serviciu de găzduire web, avem în vedere o mulțime de aspecte. Aceasta include câte funcții sunt incluse, cât de ușor este de utilizat serviciul, cât de bine furnizorul vă respectă confidențialitatea și multe altele. Cu toate acestea, când vine vorba de comparație brută, cea mai directă modalitate de a găsi cei mai buni furnizori de găzduire web este prin evaluarea vitezei. 


Asta trebuie să facem aici. De-a lungul orelor și orei de testare, am găsit cele mai rapide servicii de găzduire web. Deși viteza nu este singurul factor pe care ar trebui să-l aveți în vedere atunci când alegeți o gazdă web, este de obicei un semn bun că achiziționați un serviciu de calitate. Vom pune în evidență cele cinci cele mai rapide gazde pe care le-am găsit, împreună cu câteva mențiuni onorabile. 

Pentru a ne asigura că rezultatele noastre pot fi comparate direct, avem un proces de testare specific. Înainte de a ajunge la alegerile noastre, să redăm modul în care am testat fiecare serviciu.

Procesul nostru de testare

Folosim două criterii de referință pentru a măsura performanța de găzduire web: Testul vitezei Pingdom și Impactul sarcinii. Deși judecăm un serviciu pe aceste două valori, avem anumite condiții pentru a ne asigura că rezultatele noastre sunt cât se poate de fiabile. 

În primul rând, ne înregistrăm un cont fără cunoștința gazdei. Acest lucru înseamnă să ne asigurăm că serverul pe care site-ul nostru este găzduit nu este ales de cireșe (și astfel putem evalua procesul de checkout). În plus, vă înscriem cu un VPN activ – puteți afla care le preferăm în cel mai bun ghid VPN – și un e-mail personal. 

De asemenea, achiziționăm cel mai ieftin plan partajat, astfel încât să putem judeca serviciul în funcție de performanța sa de bază. Odată configurat, instalăm o copie goală a WordPress cu tema standard.

În afară de aceasta, nu încărcăm niciun alt conținut pe site. În plus, nu angajăm memorie cache sau compresie, chiar dacă gazda o oferă. Ceea ce ne este înmânat după plată este cu ce testăm. 

Testul nostru Pingdom este menit să testeze cât de rapid se va încărca site-ul pentru un singur utilizator. Ignorăm timpul real pe care site-ul a luat pentru a se încărca în cea mai mare parte și considerăm gradul general de performanță pe care Pingdom îl oferă. Pingdom oferă șapte valori pentru timpul de încărcare a site-ului, nu toate sunt relevante pentru gazda în sine, motiv pentru care arătăm timpul de încărcare a paginii anterioare. 

Vom descompune fiecare metrică pe care o oferă Pingdom și de ce ne concentrăm pe unii mai mult decât pe alții.

 • DNS (roz): Cât durează legarea domeniului la o adresă IP. Acest lucru este relevant pentru gazdă în unele scenarii, în funcție de cine administrează numele de server. 
 • SSL (violet): Cât durează executarea strângerii de mână SSL / TLS. Ignorăm această măsură. 
 • Conectare (albastru): Cât timp durează browserul web pentru a vă conecta la server. Acest lucru este în mare parte în afara controlului gazdei. 
 • Trimitere (portocaliu): Cât durează browserul pentru a trimite date către server. Din nou, acest lucru este în mare parte în afara controlului gazdei. 
 • Așteptați (galben): cât timp durează browserul să înceapă să primească date de la server. Aceasta este cea mai importantă măsură pentru testarea noastră, deoarece arată cât timp durează serverul pentru a găsi datele și a începe să le transporte înapoi.. 
 • Receive (green): cât timp durează browserul să primească în întregime date. Această valoare se bazează în mare parte pe browser și rețea, astfel încât nu este la fel de importantă „așteptați” pentru viteza de găzduire web. 
 • Blocat (gri): câte cereri au fost blocate și cât a durat browserul să comunice că nu este pregătit să trimită date.

Pingdom este excelent pentru a săpa în detalii, deoarece oferă o imagine de ansamblu frumoasă a modului în care este rezolvată o singură conexiune. Cu toate acestea, nu încapsulează complet performanțele unei gazde. Pentru aceasta, apelăm la Load Impact, care este un instrument de testare a stresului care trimite utilizatori virtuali pe site într-o anumită perioadă de timp.

Pentru testarea noastră, este vorba de 50 de utilizatori în cinci minute. Am constatat că aceste setări marchează de obicei punctul de rupere pentru găzduirea partajată ieftină. În cele mai multe cazuri, dacă o gazdă nu reușește, ea eșuează mult și, dacă reușește, sunt puține sau fără probleme. 

Luăm nota de două domenii în timpul testului de impact Load: timpul de răspuns pentru fiecare UV și numărul de erori de solicitare. Timpul de răspuns este important, deoarece arată cât de constant se execută gazda în timp ce traficul crește. Cu toate acestea, solicitările îndeplinite sunt la fel de importante. 

Ori de câte ori o gazdă returnează erori HTTP, asta înseamnă de obicei că nu există suficiente resurse pentru a se adapta la vârful traficului. Deși în unele cazuri, acest lucru ar putea însemna un server supraetajat, este de obicei un semn că există prea mulți utilizatori găzduiți pe un singur server cu prea puține resurse pentru a partaja între ei.

Alegerea celor mai rapide servicii de găzduire web

Evident, alegerea celor mai rapide furnizori de găzduire web se reduce la rezultatele noastre de viteză, dar acest lucru nu este tot ceea ce am avut în vedere atunci când luăm alegerile noastre. După cum vom vedea în secțiunea de mențiuni onorabile de mai jos, prețul a jucat un rol important. Testăm cel mai ieftin plan partajat și atunci când acesta sau ceva similar nu este disponibil, este greu să spunem că două servicii sunt la egalitate. 

Performanța pentru banii a luat în considerare nu numai alegerea noastră, ci și modul în care am comandat alegerile noastre. După cum vom vedea, toate serviciile enumerate mai jos au rezultate foarte similare Pingdom and Load Impact, ceea ce face dificilă recomandarea una peste alta bazată doar pe viteză. 

Din această cauză, am avut în vedere alți factori – cum ar fi prețul, caracteristicile și ușurința de utilizare – pentru a comanda lista noastră de servicii. 

Din fericire, nu am omis furnizorii rapide care lipseau în alte domenii. Viteza, din testarea noastră, este de obicei o bună indicație a unui serviciu de găzduire solid. Din această cauză, alegerile noastre de mai jos nu sunt doar cele mai rapide servicii de găzduire web în jur, ci sunt și cele mai bune.

Cel mai rapid Web Gazduire: Hostinger și Hosting24

Hostinger și Hosting24 sunt, mai mult sau mai puțin, același serviciu, astfel încât performanța pentru ambele este aproximativ aceeași. Începând cu testul nostru Pingdom, au marcat 96 din 100, ceea ce este excelent. Site-ul a avut de fapt mult timp pentru a se încărca – în jur de două secunde și jumătate -, dar cea mai mare parte a fost datorită rezoluției DNS.  

hosting24-review-viteza-test

După cum am menționat, cea mai importantă măsură din Pingdom este timpul de „așteptare” și nici Hostinger, nici Hosting24 nu au dezamăgit. Timpul de așteptare a fost foarte mic, în jur de 250ms, probabil datorită memoriei cache LiteSpeed ​​care este implementată pe site-ul dvs.. 

Load Impact a fost la fel de impresionant, Hostinger și Hosting24 menținând un timp de răspuns constant și întorcând erori. Am văzut cât de neplăcute pot fi planurile partajate ieftine – citiți un exemplu al revistei GreenGeeks – astfel încât performanța consecventă este aici un suflu de aer curat. 

hosting24-review-încărcare-impact

Hostinger și Hosting24 sunt capabili să obțină astfel de rezultate cu atât de puțini bani datorită software-ului LiteSpeed ​​server pe care îl folosește. Am văzut că alte gazde se apropie de finalul ieftin al lucrurilor, dar nu au reușit niciodată să stăpânească Hostinger și Hosting24 (citiți recenzia Bluehost și recenzia Namecheap pentru exemple).

LiteSpeed ​​este o alternativă Apache care scade rețeaua aeriană. Spre deosebire de Apache, LiteSpeed ​​este un software cu server plătit, motiv pentru care nu este văzut atât de des cât ar trebui. 

Acesta oferă toate avantajele Apache, inclusiv ModSecurity, fără multe dintre dezavantaje. Prin scăderea aerului în rețea, mai multe site-uri pot utiliza același server, iar cu acces la cache LiteSpeed, se pot încărca mai repede.

Alte motive pentru care ne place Hostinger

Hostinger este destul de impresionant singur, dar este și mai impresionant având în vedere prețul. Oferă reduceri masive de mai mulți ani, ajungând la 0,80 USD pe lună dacă vă înscrieți timp de patru ani. În multe cazuri, cum ar fi opțiunea pentru planul de trei luni în loc de unul lunar, veți economisi bani la prețul total. 

În plus, nu sunteți pedepsiți pentru că veți merge lunar, la fel ca în Arvixe, despre care puteți afla mai multe detalii în recenzia noastră Arvixe. Veți primi o reducere neplăcută când vă înscrieți pe mai mulți ani, dar rata lunară nu este greșită. 

Veți obține multe și pentru banii dvs. În plus față de performanțele excelente care provin de la serverele LiteSpeed, Hostinger oferă și un certificat SSL / TLS gratuit, un constructor de site-uri proprietar și copii de rezervă zilnice. Citiți review-ul nostru Hostinger și recenzia Hosting24 pentru a afla mai multe sau încercați-l singur cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

SiteGround

SiteGround, la fel ca Hostinger și Hosting24, a marcat 96 din 100 în testul Pingdom, dar timpul de încărcare a fost de aproape trei secunde. Încă o dată, majoritatea timpului – în jur de două secunde și jumătate, în acest caz, a fost dedicată rezoluției DNS. Timpul de așteptare a fost doar mai lung de 200ms, ceea ce este foarte impresionant.

Siteground-review-viteza-test

Este și mai impresionant, având în vedere că SiteGround utilizează serverele NGINX, care este un software pentru server mult mai vechi decât LiteSpeed. Există multe diferențe între Apache și NGINX, dar Chris Lea rezumă frumos: „Apache este ca Microsoft Word. Are un milion de opțiuni, dar ai nevoie doar de șase. NGINX face acele șase lucruri și face cinci dintre ele de 50 de ori mai rapid decât Apache. “

În plus, SiteGround oferă stocare completă în stare solidă, HTTP / 2 și PHP7, toate acestea ar trebui să îmbunătățească viteza. Cel mai mare impuls, însă, provine de la SuperCacher, instrumentul de memorie în cache a SiteGround, care funcționează pe NGINX. Servirea conținutului din cache scade drastic timpul de așteptare. 

Toate aceste funcții de optimizare sunt prezentate prin testul Load Impact. SiteGround a rămas rezistent – minus o mică denivelare la început – pe măsură ce sarcina utilizatorului a crescut. De asemenea, nu a returnat nicio eroare, ceea ce înseamnă că există o mulțime de resurse pentru a merge. 

Siteground-review-loadimpact

Alte motive pentru care ne place SiteGround

Unul dintre motivele pentru care SiteGround a făcut cel mai bun site de găzduire web pentru ghidul pentru afaceri mici este viteza. Cu toate acestea, a făcut și acest ghid pentru gama sa excelentă de caracteristici. Planurile de găzduire partajate Web, WordPress și WooCommerce – care toate au aceeași structură de prețuri – includ tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți opera site-ul, de la stadializarea WordPress până la backupuri automate zilnice.. 

Dacă nu doriți să utilizați un CMS precum WordPress, SiteGround a fost acoperit și dvs. Toți utilizatorii partajați au acces la unul dintre cei mai buni constructori de site-uri disponibile, Weebly. 

După cum puteți vedea în recenzia noastră Weebly, excelează datorită interfeței sale fără sens, a mai multor integrări de la terți și a numeroase șabloane de designeri. SiteGround oferă planul de „conectare” al lui Weebly, care vă permite să utilizați versiunea gratuită a Weebly cu propriul dvs. domeniu. SiteGround este serviciul de găzduire fără chintesență. De la funcții la prețuri până la viteză, totul face excelent, cu un sistem de asistență excelent pentru a-l sprijini. Puteți afla mai multe în review-ul nostru SiteGround sau îl puteți lua pentru o rotire fără riscuri, cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Kinsta

Kinsta s-a clasat pe primul loc în cel mai bun site de găzduire web pentru ghidul WordPress, iar asta s-a datorat în mare parte vitezei sale. Ca și Hostinger și Hosting24, Kinsta folosește software-ul serverului LiteSpeed. Cu toate acestea, arhitectura de găzduire este diferită. În loc să folosească LiteSpeed ​​pe servere partajate, Kinsta profită de găzduirea în cloud. 

Testul nostru Pingdom a returnat un scor de 96 din 100, cu un timp de așteptare foarte mic. Cea mai mare parte a performanței se datorează serverelor LiteSpeed, dar Kinsta are și alte funcții de performanță. Serverele sunt echipate cu stocare SSD completă, aveți acces la între 5 GB și 1 TB de transfer de date pe KeyCDN și există atât cache cât și pe partea de server..

kinsta-review-viteza-test

Toate măsurile de optimizare sunt acolo pentru a vă asigura că WordPress se încarcă cât mai rapid. Totuși, este doar pentru WordPress. Kinsta este în exclusivitate o gazdă WordPress administrată, ceea ce înseamnă că dacă sunteți interesat de o altă platformă, nu veți avea noroc. Acestea fiind spuse, WordPress necesită, de obicei, cele mai rapide perioade de încărcare, făcând lista de caracteristici ale lui Kinsta să se potrivească natural. 

Nu este surprinzător, Kinsta s-a comportat bine în testul nostru Load Impact. S-a gestionat cu ușurință încărcarea modestă de 50 de utilizatori virtuali, menținând un timp de răspuns constant. În total, Load Impact a trimis peste 9.000 de solicitări, iar Kinsta a reușit să gestioneze aceste solicitări la o rată de 31 pe secundă, fără erori..

kinsta-review-încărcare-impact

Alte motive pentru care ne place Kinsta

Kinsta este personalizat pentru WordPress, care este fie o binecuvântare, fie un blestem în funcție de modul în care doriți să vă construiți site-ul. Cu toate acestea, utilizatorii WordPress sunt răsplătiți foarte mult pentru respectarea platformei. În plus față de toate avantajele de performanță pe care Kinsta le oferă, aveți acces și la funcții precum punerea în scenă WordPress și un tablou de bord construit special pentru CMS. 

Cu toate acestea, Kinsta costă mai mult decât celelalte opțiuni din această listă. Prețul este în continuare posibil, cu cel mai de bază plan de cronometrare la 30 de dolari pe lună pentru 20.000 de vizite, dar acest preț poate sări până la 600 de dolari pe lună, în funcție de volumul traficului și de numărul dvs. de instalații WordPress..

Acestea fiind spuse, nimeni nu face ca WordPress să fie ca Kinsta la punctul său de preț. Acesta oferă funcții WordPress administrate premium la un preț rezonabil, care poate fi adaptat pe site-ul dvs. pe măsură ce crește. Puteți afla mai multe în recenzia noastră Kinsta sau puteți vedea cum vă place cu o garanție de returnare de 30 de zile. 

MDDHosting

După cum am văzut cu SiteGround, Kinsta și Hostinger, optimizarea este esențială, iar MDDHosting este bine versat în acest sens. Este exclusiv un serviciu de găzduire în cloud, oferind totul, de la hostingul cloud partajat ieftin la serverele VPS cloud care costă câteva sute de dolari pe lună.. 

Indiferent de planul pe care îl alegeți, totuși, primiți un server web LiteSpeed ​​cu mai multe straturi de memorie în cache. Pingdom a returnat un rezultat de 96 din 100, probabil datorită software-ului serverului LiteSpeed ​​și LiteSpeed ​​Cache. 

Cu toate acestea, MDDHosting are și alte măsuri de optimizare. CloudFlare Railgun este inclusă în planul dvs., care comprimă și ascunde obiectele care anterior nu au putut fi realizate într-un mod similar cu modul în care sunt comprimate videoclipurile. 

mddhosting-review-viteza-test

După cum puteți citi în ghidul nostru CloudFlare, este o rețea de livrare de conținut care ar trebui utilizată pe majoritatea site-urilor. Utilizând rețeaua, Railgun este capabil să livreze rapid obiecte comprimate din cache-ul din întreaga lume. Railgun necesită de obicei un cont de afaceri CloudFlare, care rulează 200 USD pe lună, dar cu MDDHosting, îl primiți gratuit. 

Testul nostru de impact Load este mai bun decât ar părea, pe baza imaginii de mai jos. După cum puteți vedea, timpul de răspuns a fost destul de consistent, deși nu la fel de bun ca Kinsta. Am avut o limită de trecere detectată de Load Impact. În ciuda acestui fapt, din cele 2.410 solicitări HTTP, doar una a fost întâmpinată cu o eroare.

mddhosting-review-încărcare-impact

Alte motive pentru care ne place MDDHosting

Ca un serviciu dedicat hostingului cloud, MDDHosting oferă câteva avantaje unice. Așa cum am menționat mai sus, testul nostru Load Impact a detectat o limită de transfer, ceea ce înseamnă, de obicei, că trebuie să faceți upgrade la un server mai bun. 

Cu toate acestea, cu hostingul cloud, puteți adăuga resurse suplimentare în contul dvs. fără nicio perioadă de oprire, despre care puteți afla mai multe despre defalcarea tipurilor noastre de găzduire. 

MDDHosting nu numai că oferă hosting cloud, ci oferă găzduire cloud ieftin. Puteți achiziționa un plan de bază pentru doar câțiva dolari pe lună, fără a fi necesar să semnați un contract pe mai mulți ani. Având în vedere flexibilitatea hostingului cloud, puteți, de asemenea, să cumpărați cu ușurință un plan cu putere redusă și să faceți upgrade în viitor. 

Deși MDDHosting este neimpresiv atunci când vine vorba de utilizare, caracteristicile sale, prețul și viteza merită atenție. Puteți afla mai multe în review-ul nostru MDDHosting sau puteți vedea cum vă place cu o garanție de returnare de 30 de zile. 

A2 Gazduire

A2 Gazduirea poate merge de la cap la cap cu orice alt serviciu din această listă. Acesta oferă găzduire LiteSpeed ​​- care, după cum am văzut, oferă performanțe excelente -, precum și stocare completă SSD și mai multe straturi de memorie în cache. Cu toate acestea, se situează pe ultimul loc din cauza prețului său. A2 Gazduire oferă doar găzduire LiteSpeed ​​pe serverele sale „turbo”, cu o viteză de până la 20 de ori mai rapidă. 

Pe baza testării noastre, aceasta este un lucru destul de îndepărtat, dar veți vedea o performanță mai mare asupra găzduirii partajate standard A2. A2 Gazduire a marcat 96 din 100 în timpul testului nostru Pingdom, dar timpul de încărcare a fost foarte mic. 

Site-ul nostru este încărcat în mai puțin de 300ms, ceea ce este mai rapid decât oricare dintre celelalte opțiuni ale noastre. Acest lucru se datorează faptului că, pe lângă faptul că oferă servere LiteSpeed, A2 Hosting are propriul memoriu în cache. 

a2-hosting-review-speed-test

Pachetul de memorie cache include trei instrumente: cache Turbo, OPcache și Memcached. Cache-ul Turbo stochează tot conținutul HTML al site-ului dvs., astfel încât acesta poate fi servit fără a rula PHP. 

OPcache reduce timpul de răspuns al paginii PHP pentru orice nu a fost încă prins, iar Memcached păstrează interogări comune în baza de date MySQL în memoria sistemului, astfel încât acestea să se întâmple mult mai repede. 

Load Impact a dat rezultate stelare. A2 Gazduire nu a reușit să se ocupe doar de încărcarea traficului fără nicio eroare, dar a făcut-o cu rezistență impecabilă. Fiecare unitate de alimentare încărcată în termen de 10ms de la cea din jurul său, ceea ce face un timp de răspuns constant pe tot parcursul testului. 

a2-hosting-review-încărcare-impact

Alte motive pentru care ne place Găzduirea A2

Mentalitatea A2 Gazduire cu caracteristici de optimizare se referă la toate celelalte aspecte ale serviciului. De exemplu, site-ul dvs. este acoperit de inițiativa Perpetual Security pentru A2 Hosting, care combină multe servicii de securitate a site-urilor sub un singur acoperiș. 

Pachetul include KernelCare, care actualizează securitatea kernel-ului în fiecare zi și HackScan, care vă protejează site-ul împotriva malware. În plus, aveți acces la un firewall dublu, protecție împotriva forțelor brute și protecție împotriva refuzului distribuit. 

Având în vedere câte funcții sunt incluse, este ușor de presupus că A2 Gazduire este scump. Din fericire, însă, nu este. Nu numai că Găzduirea A2 are aproximativ același preț ca majoritatea gazdelor web, dar este clar ce preț veți plăti prin finalizare. În plus, puteți achiziționa cel puțin o lună sau trei ani, în funcție de bugetul dvs.. 

Deși va trebui să sari la planurile turbo pentru a vedea adevărata putere a Gazduirii A2, ușoară creștere a prețului merită. A2 Gazduire pachete cu mai multe caracteristici decât concurența, în timp ce au un preț rezonabil. Puteți afla mai multe în recenzia noastră de gazduire A2 sau să o încercați fără riscuri, cu garanția de returnare a banilor în orice moment. 

Mentiuni onorabile 

Cele cinci servicii de mai sus nu sunt singurele la care ar trebui să fiți atenți. Din diverse motive, am avut câteva gazde care nu au reușit să reducă, așa că dorim să le evidențiem. 

Pagely

La începutul articolului, am spus că viteza nu este singurul factor pe care l-am avut în vedere, iar Pagely este motivul pentru care. Este cea mai rapidă gazdă web pe care am testat-o, cu un scor Pingdom de 99 din 100. Cu toate acestea, Pagely nu oferă niciun plan comparabil cu restul listei noastre, așa că trebuie omis.. 

pagely-review-viteza-test

La fel ca Kinsta, oferă doar găzduire WordPress gestionată de cloud, care, în acest caz, este alimentată de Amazon Web Services. Cu toate acestea, planurile încep de la 200 USD pe lună. Deși puteți presupune că veți primi un fel de abonament nelimitat, nu va fi. Chiar și cu prețul ridicat al lui Pagely, impune limitări ale resurselor. Pentru toate clopotele și fluierările din cel mai scump plan al lui Pagely, vă vor rula 35.000 de dolari pe lună. 

Având în vedere clientela Pagely, prețul are sens. Ca gazdă care alimentează Disney, Visa, Comcast și multe altele, Pagely oferă toate instrumentele pentru site-urile WordPress de întreprindere. Cu toate acestea, vine cu o etichetă de preț a întreprinderii, motiv pentru care am exclus-o din lista principală. În cazul în care sună ca ceva pe care îl poți balansa, asigurați-vă că citiți recenzia noastră pagely.

DreamHost

DreamHost este opusul lui Pagely. În loc să efectueze peste așteptări și să coste prea mult, a fost ușor sub așteptări și costuri cam la fel ca celelalte alegeri ale noastre. Cu toate acestea, sunt suficiente pentru a vă bucura de DreamHost pentru a merita luarea în considerare a dvs.. 

Rezultatele pe care le-am adunat nu au fost impresionante. DreamHost a obținut un scor Pingdom de 90 din 100 și a oferit câteva dificultăți în timpul testului nostru Load Impact. Cu toate acestea, asta a fost cu un plan comun. DreamHost oferă, de asemenea, planuri WordPress gestionate care utilizează un server privat virtual, care oferă performanțe semnificativ mai bune. 

Dreamhost-review-viteza-test

Planurile DreamPress au fost create cu WordPress în minte, combinând resursele izolate ale unui VPS cu optimizări multiple de performanță, inclusiv un CDN nelimitat. Dacă sari pentru DreamHost, te poți aștepta la performanțe similare cu Kinsta la bani puțin mai puțini. Puteți citi detaliile în recenzia noastră completă DreamHost.

Mențiuni dezonorabile 

La alegerea serviciilor pentru această listă, au fost câteva care au ieșit în evidență, dar din toate motivele greșite. Vrem să subliniem gazdele care s-au comportat cel mai rău în timpul testării noastre, astfel încât să știți să le evitați. 

HostGator

HostGator este cea mai lentă gazdă pe care am testat-o. Pingdom a returnat un scor de 83 din 100, în ciuda faptului că timpul nostru de așteptare a fost destul de scurt. Există câteva motive pentru scăderea vitezei, dar unul stă deasupra restului. 

Au fost trimise în jur de două ori mai multe solicitări, dintre care multe au fost pentru pagina „în curând” care este afișată în mod normal pe site-ul dvs. înainte de a fi instalat ceva.. 

Hostgator-review-viteza-test

Nu este surprinzător că aceste solicitări au fost blocate, ceea ce ne-a umflat timpul de răspuns. Se pare că HostGator păstrează automat fișierele „în curând” pe înregistrare în loc să le șteargă, ceea ce determină browserul să solicite acele fișiere atunci când încearcă să încarce site-ul. Puteți citi mai multe despre asta în recenzia noastră HostGator.

WestHost și Midphase

WestHost și Midphase sunt în esență același serviciu de găzduire, într-un mod similar cu Hostinger și Hosting24. Deși majoritatea aspectelor serviciului sunt bune, viteza este abisală. Pingdom a returnat un scor de 84 din 100, cu un timp de așteptare care a fost mai mult de o secundă. Load Impact a prezentat, de asemenea, probleme cu mai multe erori HTTP.

westhost-review-viteza-test

Nu există suficiente măsuri de optimizare pe server pentru a vă încărca site-ul cât de repede opțiunile enumerate mai sus. Din păcate, acesta este doar un caz de a avea prea puține resurse și nu a fost suficient de cache. Acestea fiind spuse, vă recomandăm să citiți revizuirea WestHost și revizuirea Midphase pentru a vedea motivele pentru care ne plac fiecare serviciu. Doar fiți avertizat că viteza este aproximativă. 

Gânduri finale

Găsirea unui serviciu rapid de găzduire web este mai ușoară decât poate părea. Am trecut prin procesul de testare și, prin aceasta, am constatat că furnizorii care o fac corect în toate celelalte domenii sunt de obicei rapide, de asemenea,.

Pentru o viteză fără compromisuri, indiferent de cost, nu există o opțiune mai bună decât Pagely. Cu toate acestea, o mulțime de gazde se apropie pentru bani mult mai puțini. Suntem parțiali la Hostinger și Hosting24, în special. Aceste servicii oferă tot ceea ce ne dorim când vine vorba de viteză și reușesc să facem acest lucru la un preț scăzut. 

Este viteza cel mai important aspect atunci când alegi un serviciu de găzduire? Ce mai aveți în vedere? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Ca întotdeauna, mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map