A2 Gazduire vs SiteGround: Care este alegerea Literii 2020?

SiteGround și A2 Gazduire sunt două servicii prezentate puternic în cel mai bun ghid al nostru de web hosting. Fiind doi titani independenți ai industriei de găzduire web – fiecare se potrivește cu prețuri rezonabile și o listă lungă de funcții – este greu să faci o alegere proastă atunci când decizi între cele două. Cu toate acestea, așa cum am văzut în comparația noastră SiteGround vs. InMotion, există încă diferențe chiar și atunci când cele două servicii sunt excelente. 


În acest meci A2 Hosting vs. SiteGround, vom explora aceste diferențe. Deși se potrivesc la fel de mult cu majoritatea numărului, lucruri precum linia extinsă de planuri A2 Hosting sau afinitatea SiteGround pentru WordPress pot face o diferență pentru dvs.. 

Vă recomandăm, de asemenea, să citiți recenzia noastră individuală de găzduire A2 și recenzia SiteGround pe lângă acest ghid. După cum am văzut în meciul nostru SiteGround vs. Dreamhost, serviciile contrastante unu la unu pot dezvălui ocazional diferențe care nu se văd imediat atunci când le comparăm cu restul pieței.. 

Configurarea unei lupte: Gazduire A2 vs. SiteGround

Comparațiile noastre urmăresc experiențele pe care le-am avut când am analizat fiecare serviciu individual. Din această cauză, putem găsi în mod sistematic unde un serviciu excelează sau se destramă. 

De obicei, examinăm serviciile în opt secțiuni, ceea ce nu este corect pentru comparații, deoarece nu toate aceste criterii au o pondere egală. Din acest motiv, am combinat câteva secțiuni, astfel încât am rămas doar cu cinci: caracteristici, prețuri, ușurință în utilizare, viteză și securitate. Fiecare rundă valorează un punct, iar furnizorul care are cele mai multe puncte la final va fi câștigătorul nostru.

Runda va începe cu noi, stabilind așteptările pentru fiecare serviciu. În prima rundă, de exemplu, căutăm backupuri încorporate și backupuri zilnice încorporate, în timp ce în a treia rundă, căutăm un proces de închidere închis. În continuare, vom vorbi despre cât de bine a trăit fiecare serviciu la nivelul așteptărilor noastre, apoi vom da câteva gânduri despre cum se compară. La final, vom declara câștigător și vom acorda un punct. 

Ca o exonerare – una pe care am pus-o în toate comparațiile noastre – recomandăm citirea prin fiecare secțiune, mai degrabă decât scanarea serviciului câștigat. Acest lucru este deosebit de important într-un meci strâns ca acesta, deoarece vom declara un câștigător pe baza a ceea ce credem că este relevant pentru majoritatea oamenilor. Cu toate acestea, așa cum se menționează în prezentare, este greu să faci o alegere proastă între cei doi.

1

Caracteristici

Gazduirea web se referă la funcții. În loc să segmentăm această rundă pentru a vorbi pur și simplu despre creditele publicitare ale iPage (citiți recenzia noastră pentru iPage) sau despre abordarea ecologică a GreenGeeks (citiți recenzia noastră GreenGeeks), am găsit trei domenii în care funcțiile sunt importante.. 

O gazdă web bună vă va oferi funcții care vă ajută să vă construiți, să optimizați și să vă asigurați site-ul. Orice se încadrează în aceste trei categorii este esențial, iar orice în afara lor este doar o vișină deasupra. Dacă o gazdă web acoperă aceste trei domenii, suntem conținut.  

A2 Gazduire

A2 Gazduire are atât de multe caracteristici încât poate fi copleșitor. Acestea fiind spuse, esențialul este încă prezent. Acesta include un program de recuperare a datelor, organizarea site-urilor web, multiple caracteristici de securitate și stocare nelimitată în stare solidă – ceea ce, după cum puteți citi în cel mai bun ghid al nostru pentru unități de hard disk extern, face o diferență imensă. 

În plus, aveți acces la un constructor de site-uri care vă limitează la un design cu o singură pagină. Strikingly oferă o limitare similară pentru planurile gratuite (citiți recenzia noastră Strikingly). În plus, sunteți limitat la doar 100 MB de stocare. Dacă doriți să utilizați un constructor de site-uri web, cel mai bine este să respectați cel mai bun constructor de site-uri web nostru, Wix (citiți recenzia noastră Wix).

editor wix

În timp ce este plin de caracteristici, cea mai unică ofertă A2 Hosting este serverele sale „turbo”. Acesta revendică viteză de până la 20 de ori mai rapidă, cu mai puțini utilizatori pe server și mai multe resurse per utilizator. Cu toate că o creștere a performanței de 20 de ori poate fi un pic scăzută, serverele turbo nu sunt nimic care să-ți lipsească nasul la. 

Ei folosesc un software de server alternativ Apache, cunoscut sub numele de LiteSpeed, pe care l-am văzut obișnuit cu efectul cu Hostinger și Hosting24 (citiți recenzia noastră Hostinger și recenzia Hosting24). Serverele LiteSpeed ​​au o capacitate redusă de rețea decât serverele Apache normale, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot beneficia mai mult de resursele disponibile. Mai mult, A2 Hosting vă oferă acces la cache-ul LiteSpeed, care va reduce drastic timpul de încărcare.

SiteGround

SiteGround are la fel de multe funcții ca A2 Hosting, minus opțiunea de a utiliza servere LiteSpeed. În conformitate cu planurile sale, aveți acces la backup-uri zilnice, un certificat SSL / TLS gratuit, integrare simplă Cloudflare și multe altele. Ceea ce se evidențiază cel mai mult este creatorul de site-uri SiteGround. 

Spre deosebire de A2 Gazduire, SiteGround nu oferă propriul său constructor. Mai degrabă, aveți acces la Weebly, unul dintre cei mai buni producători de site-uri pe care le-am revizuit. Weebly este la kilometri peste orice constructor de site-uri dezvoltat de gazdă, inclusiv ceea ce oferă A2 și GoDaddy GoCentral (citiți recenzia noastră GoDaddy GoCentral). 

După cum puteți citi în recenzia noastră Weebly, aceasta are o abordare fără sens în ceea ce privește construirea unui site web care să fie cu caracteristici.

opțiuni de blog-uri web

Unicitatea SiteGround vine prin planurile sale WordPress. Deși obișnuim să vedem funcții, cum ar fi organizarea, în gazdele WordPress gestionate mai costisitoare (citiți recenzia Kinsta pentru un exemplu), SiteGround percepe aceeași sumă pentru planurile sale WordPress ca și pentru cele comune partajate.  

În plus, aveți acces la SuperCacher, care îndeplinește aceeași funcție ca cache LiteSpeed ​​la A2 Hosting, dar pe serverele Apache normale. După cum vom vedea în runda a patra, acest lucru face ca serviciile să funcționeze foarte similar în ceea ce privește viteza, dar SiteGround este capabil să facă acest lucru la un preț mult mai mic.. 

Gânduri rotunde

A2 Gazduire are mai multe caracteristici decât SiteGround – toate utile. Cu toate acestea, aceste funcții nu sunt aproape la fel de importante ca și SiteGround-ul inclus pe creatorul de site-uri web. Ambele sunt excelente în această rundă, dar pentru banii noștri, SiteGround este câștigătorul.

Runda: Caracteristici Punct pentru SiteGround

Logo A2 Gazduire
Logo-ul SiteGround

2

Preț

Prețurile sunt de obicei o problemă pentru serviciile de găzduire web (citiți recenzia Arvixe pentru un exemplu). Din fericire, nu este o problemă prea mare aici. Chiar și așa, vom vorbi despre prețul serviciului de găzduire A2 și SiteGround în această rundă, precum și despre cât de clar comunică acest preț pe parcursul procesului de finalizare..

A2 Gazduire

Deși Găzduirea A2 nu este la fel de clară ca DreamHost sau 1&1 IONOS când vine vorba de prețuri (citiți recenzia DreamHost și 1&1 recenzie IONOS), este aproape. Fiecare pagină de produs prezintă nivelurile de găzduire disponibile, precum și prețul, în cazul în care achiziționați cel mai lung termen. 

Mai jos este un tabel care arată nu numai prețul pe care îl veți plăti pentru fiecare durată, ci și prețul pe care îl veți plăti la reînnoire. Reducerile pe mai mulți ani și structura pe niveluri a majorității gazdelor web pot fi confuze (citiți recenzia noastră MDDHosting pentru excepție), dar A2 Gazduire simplifică să digerați care sunt ratele sale de fapt.. 

Nici rata nu este scăzută, mai ales cu reducerea inițială. Acestea fiind spuse, este clar că gazduirea A2 percepe o primă pentru serverele LiteSpeed. Comparativ cu Hostinger și Hosting24, care nu percep mai mult decât un plan standard comun pentru serverele LiteSpeed, rata este prea mare (citiți recenzia noastră Hostinger și recenzia Hosting24).

A2 Hosting compensează acest dezavantaj, oferind o politică de rambursare excelentă. Dacă nu vă place serviciul, vă puteți recupera banii oricând. În primele 30 de zile, veți primi întreaga plată înapoi. După aceea, puteți obține o rambursare proporțională pe baza duratei cumpărate și a timpului rămas.

SiteGround

SiteGround, la fel ca A2 Hosting, este clar în ceea ce privește prețul său. Cele mai multe dintre ceea ce vedem cu, spunem, Bluehost este prezent, ceea ce înseamnă că oferă planuri pe mai mulți ani și veți primi o reducere pentru termenul inițial (citiți recenzia noastră Bluehost). Cu toate acestea, spre deosebire de Bluehost, acesta oferă și un plan lunar, iar prețul nu se modifică în funcție de durata achiziționată. 

Puteți achiziționa o lună sau între un an și trei ani, pentru aceeași rată de introducere și reînnoire. Singura diferență este o taxă de configurare de 14,95 USD aplicată planurilor lunare. Deși enervant, am primi o taxă de configurare de 15 USD în fiecare zi, atunci când am fost nevoiți să cumpărăm mai mulți ani.

De asemenea, prețul este impresionant. În timp ce SiteGround nu este la fel de ieftin ca Namecheap (citiți recenzia noastră pentru Namecheap), este în concordanță cu restul pieței. În plus, planurile WordPress sunt la același preț ca și planurile standard partajate, oferind în același timp funcții precum punerea în scenă și SuperCacher. 

Cu toate acestea, prețul începe să-și piardă strălucirea. VPS și planurile dedicate sunt destul de costisitoare, compensând probabil opțiunile partajate ieftine. Nici garanția de returnare a banilor nu este grozavă. SiteGround oferă doar 30 de zile pe planuri partajate, 15 zile pe cloud și nimic pe dedicat. Dacă doriți o plasă de siguranță mai mare, asigurați-vă că citiți recenzia noastră de găzduire InMotion. 

Rundă Două Gânduri

Această rundă este interesantă, deoarece nu există un câștigător clar. Găzduirea A2 este mai scumpă decât SiteGround, dar oferă o structură clară de stabilire a prețurilor cu o garanție de returnare a sumelor mai generoase. SiteGround, pe de altă parte, este mai ieftin – dar numai pe finalul comun al lucrurilor – și vine cu o garanție mai rau de returnare a banilor, pentru a porni. 

Câștigătorul pentru dvs. depinde de tipul de găzduire de care aveți nevoie și de ceea ce sunteți dispus să plătiți. Cu toate acestea, având în vedere cât de ieftine sunt planurile partajate cu SiteGround, vom oferi acest câștig. 

Runda: punct de preț pentru SiteGround

Logo A2 Gazduire
Logo-ul SiteGround

3

Ușurință în utilizare

Există o mulțime de lucruri care intră în găzduire web, de la alegerea unui plan până la verificarea până la configurarea site-ului. Crearea acestui proces fără probleme este oarecum o artă – ceva care este demonstrat cu atenție de Dreamhost și A Small Orange (citiți recenzia noastră O mică portocalie). În această secțiune, vom evalua cât de rapid vă oferă procesul de găzduire A2 și SiteGround.

A2 Gazduire

Dacă ați putea descrie site-ul A2 Hosting într-un singur cuvânt, ar fi „dens”. Există o gamă masivă de planuri, fiecare cu subtipuri, cu informații despre acele planuri care se întind în fiecare colț. Cu toate acestea, spre deosebire de GoDaddy, A2 Hosting face totul digerabil (citiți recenzia noastră GoDaddy). 

Comanda este în mod similar complexă, dar spre deosebire de HostGator, A2 Gazduire nu are suplimente preselectate (citiți recenzia noastră HostGator). Puteți lăsa totul așa cum este, minus fila „instalare automată” și „Locația serverului”. Primul vă va permite să instalați automat, să spunem, WordPress, în timp ce al doilea vă permite să alegeți serverul pe care va fi găzduit site-ul dvs.. 

După aceea, veți ateriza în zona clientului. A2 Gazduire face cantitatea masivă de informații din zona clientului ușor de înțeles. Puteți vizualiza rapid serviciile, facturile, biletele de asistență și multe altele, printr-o interfață simplificată. Există, de asemenea, o filă care vă va duce direct la cPanel, pe care ne place să o vedem.

a2-hosting-review-cpanel

cPanel este bun, deși nu este făcut din lucrurile demne de cele mai bune noastre de găzduire web cu ghidul cPanel. Este o majoritate de stocuri, care nu este un lucru rău, dar nu este la fel de impresionant ca cPanel-ul de la JustHost (citiți recenzia noastră JustHost). Acestea fiind spuse, A2 Gazduire vă permite să faceți tot ce este posibil în cPanel pe care îl puteți face în zona client, ceea ce este convenabil. 

SiteGround

SiteGround are cu mult mai puține planuri decât A2 Hosting, ceea ce face ca navigarea pe site să fie o briză. Există niveluri minime în cadrul fiecărui tip de găzduire, precum și o scurtă comparație între niveluri. În loc să folosească aspecte tehnice pentru a compara, SiteGround listează pur și simplu diferențele de spațiu de stocare și numărul aproximativ de vizitatori pe care un site le poate gestiona..

Dacă înțelegeți sau vă pasă să priviți diferențele tehnice, SiteGround are o diagramă de comparație detaliată, astfel încât să vă puteți îngădui partea stângă a creierului. Verificarea este la fel de ușoară, SiteGround vă solicită pur și simplu să introduceți informațiile de facturare și să vă setați datele de autentificare. 

Lucrurile se sting după asta. SiteGround nu este rupt, dar este demodat. Zona clientului este amenajată în centrul ecranului, prezentând o estetică arhaică de ansamblu. În timp ce navigarea principală funcționează bine, găsirea unor funcții în zona clientului se dovedește a fi mai dificilă decât merită. Accesarea cPanel, de exemplu, necesită să găsiți un link îngropat în mai multe alte opțiuni.

Siteground-review-cpanel

cPanel este la fel de datat. Deși utilizează aspectul bazat pe pictogramă al implementărilor moderne, acele pictograme și textul care le înconjoară arată ca în deceniul precedent. Acest lucru nu face dificilă utilizarea, dar cu siguranță îl face mai puțin atractiv. 

Runda trei gânduri

SiteGround este la fel de utilizabil ca oricare altă gazdă, dar – așa cum am spus în alte comparații și în revizuirea noastră – un facelift face un drum lung pentru a face un panou de control mai interesant. Deși Găzduirea A2 este mai puțin simplificată când vine vorba de alegerea unui plan, procesul nu este prea dureros – și, cu ajutorul panoului de control excelent, găsirea unui plan merită. Este suficient ca A2 Hosting să intre pe tablă în această rundă.

Runda: Punct de ușurință pentru gazduire A2

Logo A2 Gazduire
Logo-ul SiteGround

4

Viteza și timpul de funcționare

Al patrulea rând este cel mai ușor de evaluat, deoarece se bazează pur pe numerele pe care le-am adunat. Procesul nostru de testare rapidă constă în achiziționarea unui abonament cu cel mai scăzut nivel de găzduire partajată, instalarea WordPress cu șablonul implicit și fără conținut și rularea acestuia prin două repere: Testul de viteză Pingdom și Load Impact. 

În această rundă, vom compara rezultatele pe care le-am colectat pentru A2 Gazduire și SiteGround, precum și vom compara garanțiile de funcționare.. 

A2 Gazduire

A2 Gazduire este unul dintre cele mai rapide servicii pe care le-am testat, cu excepția Pagely, care, la prețul corect, va face site-ul dvs. unul dintre cele mai rapide de pe web (citiți recenzia noastră Pagely). Pingdom a oferit A2 Hosting 96 din 100, ceea ce este excepțional. În total, site-ul a luat mai puțin de 300 de milisecunde pentru a încărca, dintre care 82 au fost dedicate rezoluției DNS. 

a2-hosting-review-speed-test

După cum puteți vedea în graficul de mai sus, s-a petrecut foarte puțin timp pentru metrica „așteptați” (notată în galben), care arată în acțiune funcționalitatea „turbo” a A2 Hosting. Între micșorarea generală a serverelor LiteSpeed ​​și memoria cache care este însoțită de acesta, A2 Gazduire face ca site-ul dvs. să se încarce cât mai repede posibil.. 

Pingdom testează un singur punct, totuși. Pentru a vedea cum funcționează site-ul sub sarcină, am apelat la Load Impact, care a trimis 50 de utilizatori virtuali pe server în cinci minute. A2 Gazduire este unul dintre cei mai performanți pe care i-am avut la acest test. Fiecare utilizator s-a încărcat într-un interval de 10 milisecunde unul de celălalt, ceea ce înseamnă un timp de răspuns rapid și consistent. 

a2-hosting-review-încărcare-impact

A2 Hosting se încalcă atunci când vine vorba de garanția de funcționare. Garanția lor de 99,9 la sută spune că pentru fiecare oră site-ul dvs. este sub valoarea de 99,9 la sută pentru întreaga lună, veți primi un credit de cinci procente din taxa dvs. lunară. Cu toate acestea, acel credit poate atinge doar o taxă de o lună.

SiteGround

SiteGround a efectuat și A2 Hosting în testul nostru Pingdom, în ciuda faptului că a durat aproape trei secunde pentru a se încărca site-ul nostru – mai mult pe asta într-un minut. Chiar și așa, Pingdom a evaluat site-ul 96 din 100, probabil datorită SuperCacher. Acesta este unul dintre motivele pentru care SiteGround a făcut cel mai bun site de găzduire web pentru ghidul WordPress.

Siteground-review-viteza-test

Timpul de încărcare a fost lung, dar cea mai mare parte a fost dedicată rezoluției DNS, care nu este vina SiteGround. Din această cauză, site-ul nostru a continuat cu un scor excelent. Puteți vedea că timpul de așteptare a fost în jur de 200 de milisecunde, ceea ce este de trei-patru ori mai mic decât ceea ce ne-am aștepta pentru găzduirea partajată ieftină. 

Testul nostru de impact Load a fost același: 50 de utilizatori în cinci minute. SiteGround a funcționat bine, deși nu la fel de bine ca și A2 Hosting. La început a existat un vârf mare și o mai mare inconsecvență pe parcursul testului. În comparație cu alte gazde, performanța LoG Impact a SiteGround este excelentă. 

Siteground-review-loadimpact

Garanția de funcționare a calității SiteGround compensează orice inconsistență. La fel ca A2 Hosting, SiteGround garantează timpul de funcționare de 99,9%, dar compensația este mai generoasă. Veți primi o lună gratuită de găzduire dacă site-ul dvs. va scădea sub o durată de utilizare de 99,9%. În plus, pentru fiecare punct procentual sub 99%, veți primi o lună suplimentară. 

Rotund Patru Gânduri

Am spus la începutul acestei runde că este cel mai ușor de evaluat, dar, din păcate, nu este cazul aici. A2 Hosting și SiteGround sunt la fel de potrivite când vine vorba de viteză. Din această cauză, vom aduce unii factori suplimentari pentru a declara câștigător. 

SiteGround oferă performanțe similare cu A2 Hosting, dar face acest lucru pentru bani mai puțini. În plus, are o garanție de disponibilitate mai generoasă, ceea ce este suficient pentru a-i câștiga această rundă.

Runda: viteză și punct de funcționare pentru SiteGround

Logo A2 Gazduire
Logo-ul SiteGround

5

Securitate și confidențialitate

În sfârșit, vom compara A2 Gazduire și SiteGround în ceea ce privește securitatea și confidențialitatea. Deși în mod normal, confidențialitatea nu este un subiect pentru recenziile noastre de găzduire web, este foarte important pentru că găzduirea monolitelor, precum Endurance International Group, furnizează date pentru profit. În această secțiune, vom analiza cât de bine vă protejează site-ul și datele dvs. A2 Hosting și SiteGround. 

A2 Gazduire

A2 Gazduire protejează site-ul dvs. prin inițiativa sa Perpetual Security. Pe fiecare plan de găzduire, A2 Gazduire include un pachet de caracteristici de securitate a site-ului web concepute pentru a vă proteja de amenințările prezente și viitoare. Aceasta începe cu KernelCare, care actualizează kernel-ul în fiecare zi, fără niciun timp de oprire. 

În plus, aveți acces la HackScan, care scanează și apără site-ul dvs. împotriva malware. Acestea fiind spuse, HackScan vă anunță doar o amenințare pe site-ul dvs. Dacă vă infectați cu malware, A2 Gazduire oferă un ghid extins despre găsirea și eliminarea acestuia de pe site-ul dvs.. 

În ceea ce privește confidențialitatea, A2 Gazduire este destul de vagă. Politica de confidențialitate este scurtă și dulce, spunând că A2 Gazduire vă poate împărtăși informațiile personale cu agențiile de aplicare a legii și serviciile partenere. Deși formularea sugerează că nu vă vinde datele personale către partenerii publicitari, nu este specificată în mod explicit. 

Gazduirea A2 nu include nici confidențialitatea domeniului. Cu mai puțin de 10 USD pe an, A2 Gazduire nu percepe la fel de mult, spune, HostGator pentru confidențialitatea domeniului, dar ar fi fost plăcut să-l vedem inclus gratuit. Dacă ați urmărit acest lucru, asigurați-vă că citiți recenzia noastră de Midphase și WestHost. 

SiteGround

SiteGround este mult mai direct în privința vieții private. Ca și A2 Gazduire, aceștia pot împărtăși informațiile dvs. personale cu agențiile de aplicare a legii și furnizorii terți, dar nu de dragul profitului. Acest schimb de informații poate oferi servicii suplimentare, cum ar fi utilizarea Google Maps, pe site-ul dvs. web. 

Politica de confidențialitate precizează clar că SiteGround „nu va… vinde, închiria, partaja sau nu va dezvălui în niciun fel informații de identificare personală în scop comercial”. Este destul de rar să găsești o gazdă web care să declare clar că nu vă va vinde datele. Din fericire, SiteGround este unul dintre aceste gazde. 

În ceea ce privește securitatea, SiteGround nu este la fel de impresionant ca A2 Hosting, dar este totuși foarte bun. Pe serverele partajate, conturile sunt izolate în directoare separate, ceea ce înseamnă că, dacă un site este infectat, restul va rămâne nesfazat. În plus, contul dvs. este protejat cu un firewall pentru aplicații web, backupuri zilnice, sistem anti-bot condus de AI și protecție DDoS. 

Ceea ce SitGround lipsește în comparație cu A2 Hosting este un instrument de scanare malware. SiteGround oferă SG Site Scanner, dar vă va rula 20 de dolari pe an. Acestea fiind spuse, spre deosebire de HackScan, SG Site Scanner îți va verifica zilnic domeniul împotriva listelor negre.

Round Five Gânduri

Lucrurile sunt destul de echitabile pentru această rundă finală. A2 Hosting are un pachet de securitate ceva mai bun, cu includerea unui instrument de scanare malware, dar SG Site Scanner este destul de ieftin. Cea mai mare diferență, pentru noi, este cât de clară este SiteGround în privința vieții private. Nu știm dacă A2 Gazduire vinde date pe o parte sau nu și, deși politica de confidențialitate implică faptul că nu, nu o afirmă niciodată în mod explicit.

Runda: Punct de securitate și confidențialitate pentru SiteGround

Logo A2 Gazduire
Logo-ul SiteGround

6

Gânduri finale

SiteGround a ieșit cu patru victorii, ceea ce a făcut-o campioana acestei comparații. Pentru caracteristici, prețuri, viteză și securitate, SiteGround este una dintre cele mai bune gazde web din jur. Are și unele dintre cele mai bune servicii pentru clienți, lucru pe care nu l-am atins.

Câştigător: SiteGround

Acestea fiind spuse, SiteGround abia a câștigat cele patru runde pe care le-a pretins. A2 Gazduirea este la fel de impresionantă și ai putea argumenta solid în orice rundă pe care a pierdut-o. Dacă verificați arhiva noastră de găzduire web, veți vedea că este prezentată la fel de des ca SiteGround și dintr-un motiv întemeiat.

Sunteți de acord că SiteGround este câștigătorul de drept? În schimb, aveți rundele pe care le-ați oferi A2 Hosting? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Ca întotdeauna, mulțumesc pentru lectură. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map