Cel mai bun software de gestionare a proiectelor pentru întreprinderile mici din 2020

Cel mai bun software de gestionare a proiectelor pentru întreprinderile mici vă poate ajuta să vă planificați mai eficient proiectele și să îmbunătățiți comunicarea în întreaga organizație. Dacă este folosit corect, ar putea sfârși, de asemenea, să îți sporească profiturile.


Pe lângă faptul că te ajută să stabilești sarcini și să stabilești termene, instrumentele te pot ajuta cu urmărirea timpului, estimarea costurilor și analizarea momentului în care proiectele tale merg bine. De asemenea, vă pot ajuta să vă avertizați când lucrurile trebuie îmbunătățite.

Există multe opțiuni, așa că este posibil să vă întrebați de unde să începeți. Să vedem ce este acolo și să evaluăm ce instrumente pot face pentru tine și pentru echipa ta.

Cel mai bun software de gestionare a proiectelor pentru întreprinderile mici 2020

Ce face un instrument de gestionare a proiectelor bun pentru întreprinderile mici?

Există mai multe lucruri de gândit atunci când alegeți o platformă adecvată. Să trecem prin unele dintre ele. Ne concentrăm pe întreprinderile cu aproximativ 10 până la 50 de membri ai personalului, astfel încât platformele care oferă o valoare bună pentru că mulți utilizatori vor evalua foarte mult. Presupunem că întreprinderile au bani de cheltuit, deci nu vom fi prea duri pe platforme mai scumpe, cu condiția să ofere valoare.

Comunicarea devine mai importantă pe măsură ce afacerea crește. Multe instrumente de gestionare a proiectelor funcționează excelent cu un manager care se ocupă de o echipă, dar, odată ce treceți dincolo de o echipă mică, este important ca sistemele de comunicare și atribuire a sarcinilor unei platforme să poată urmări multe persoane care fac lucruri diferite..

Instrumentele care vă permit să creați mai multe proiecte și să faceți conexiuni între ele vor fi de asemenea utile. Deoarece echipele de proiect obțin informații mai mari nu curg la fel de ușor. Software-ul potrivit vă poate ajuta.

De asemenea, dorim să ne asigurăm că oamenii văd doar ceea ce au nevoie. Nu doriți neapărat să partajați planuri de marketing cu dezvoltatorii dvs., de exemplu. Puterea de a compartimenta și controla ceea ce indivizii și grupurile pot vedea și face vor fi utile.

Din fericire, complexitatea este ceea ce software-ul este bun, astfel încât aducerea armoniei în haos este departe de a fi imposibilă.

Multe platforme au funcții care vă ajută să urmăriți timpul și să gestionați costurile. Companiile care investesc timp și bani în software-ul de gestionare a proiectelor vor dori să știe că obțin valoare. Randamentul calculatoarelor de investiții și instrumentele de estimare vă pot ajuta să vă cuantificați costurile și să vă perfecționați abordarea.

Securitatea este, de asemenea, o considerație majoră pentru companii. Pe lângă păstrarea datelor confidențiale, poate fi necesar să utilizați software care respectă legislația specifică, în special dacă gestionați datele clienților.

Serviciul și asistența sunt utile și dacă aveți o echipă mare de oameni care s-ar putea să nu fie pricepuți din punct de vedere tehnic. Posibilitatea de a obține ajutor rapid este un avantaj. Începerea cu un instrument nou poate fi costisitoare, mai ales dacă sunt multe persoane implicate, astfel că instrumentele care vă ajută în acest sens sunt binevenite.

Platforma noastră preferată din această categorie este Wrike, care oferă toate taxele, așa că să ne uităm mai întâi.

Wrike

Wrike este una dintre cele mai bune platforme de acolo și are o atmosferă mai profesionistă decât unii dintre concurenții săi. Include subtasks și gestionarea dependenței, ceea ce vă permite să localizați blocaje rutiere și să vedeți cum modificările sau întârzierile la sarcini vor afecta programul dvs..

wrike-dependențe

Acest lucru este deosebit de important atunci când echipa ta depășește dimensiunea în care poți descoperi lucrurile într-o întâlnire rapidă de echipă. Puteți urmări modul în care lucrurile se potrivesc și identifica problemele și programarea conflictelor în mod automat.

Wrike are o selecție excelentă de opinii. Pe lângă lista sa, tablourile, diagrama Gantt și calendarul, există cronologii, analize și rapoarte. Puteți adăuga sarcini, le alocați oamenilor și puteți adăuga informații, cum ar fi termenele. Vizualizările diferite vă permit să captați informațiile în mai multe moduri.

Wrike vă permite să produceți diverse rapoarte. Sunt ușor de generat și sunt o modalitate bună de a consolida informațiile cu privire la activitățile echipei tale. Puteți obține liste cu sarcini neatribuite, sarcini restante și pentru a vedea cine este repartizat la ce.

Șabloane Wrike

Există șabloane care să vă ajute să începeți. Întreprinderile vor aprecia modelul de lansare a produsului, dar există multe altele. Există și un șablon kanban. Dacă Kanban este tot ce ai nevoie, citiți recenzia noastră Trello și ghidul nostru pentru începători Trello.

Interfața lui Wrike este aglomerată și necesită mai mult timp pentru interpretare decât cele mai ușoare instrumente de gestionare a proiectelor, dar, odată obișnuit, numeroasele opțiuni pe care le prezintă îl fac un instrument puternic.

Autentificarea Wrike cu doi factori și controalele stricte ale utilizatorului fac din aceasta o alegere de top pentru cei preocupați de securitate. De asemenea, puteți face parole puternice obligatorii pentru echipa dvs..

Dacă vă blocați, Wrike are asistență de cea mai bună calitate. Ne-am revenit în doar 30 de minute peste vacanța de Ziua Recunoștinței când am testat-o ​​ultima dată. De asemenea, are o bază puternică de cunoștințe, astfel încât să puteți rezolva și dvs. probleme.

Wrike are versiuni desktop pentru macOS și Windows, precum și aplicații mobile pentru Android și iOS. 

Este o platformă excelentă, cu o mulțime de oferte pentru întreprinderi. Este un instrument avansat, care este plin de funcții, dar nu este prea dificil pentru echipa ta să-și dea seama. Citiți mai multe despre asta în recenzia noastră despre Wrike.

monday.com

monday.com este instrumentul nostru preferat de gestionare a proiectelor. Este în top lista noastră cu cele mai bune programe de gestionare a proiectelor. În recenzia noastră monday.com, am vorbit despre interfața sa excepțională. Proiectarea sa vă va ajuta echipa să se apropie de ea și să minimizeze timpul necesar pentru a petrece pentru a primi ajutor și sprijin.

Nu are subtasco-uri sau dependențe, dar păstrează lucrurile simple în schimb, permițându-vă să atribuiți activități persoanelor fizice și să vedeți cine face ce folosește selecția de vizualizări. Există o vizualizare în bord, o cronologie, un calendar și o hartă, care vă oferă multe modalități de a o utiliza. Modul nostru de utilizare a unui articol de bord kanban vă va ajuta să înțelegeți unul dintre ele.

de luni până bord

monday.com compensează lipsa de dependențe, permițându-vă să personalizați conținutul articolelor în detaliu. Puteți alege câmpurile asociate fiecăruia și adăugați câte doriți. Acest lucru face posibilă setarea monday.com pentru a reprezenta tot felul de date.

Acesta include 50 GB spațiu de stocare pe planul său cel mai ieftin, dar acesta devine nelimitat la nivel de Pro. Există o limită de dimensiune a fișierului de 500 MB pentru fișiere individuale, așa că dacă lucrați cu videoclipuri mari sau fișiere .iso, aruncați o privire la cel mai bun stocare în cloud pentru fișierele mari articol.

Puteți partaja date cu multe platforme prin intermediul integrărilor monday.com. Pe lângă Trello, Slack și Dropbox, puteți utiliza Zapier pentru a schimba date cu o gamă uriașă de aplicații.

monday.com Cost

monday.com este ieftin. Planul său cel mai ieftin costă în jur de 5 dolari pe utilizator pe lună și este facturat în bucăți de cinci utilizatori, ceea ce funcționează bine dacă aveți câteva zeci de membri ai echipei.

Este sigur în ceea ce privește securitatea, TLS v1.2 este utilizat pentru a proteja datele în tranzit și AES 256 biți utilizate pentru date în repaus. Citiți descrierea noastră de criptare pentru mai multe despre acestea.

Jurnalele de audit ale monday.com vor fi utile managerilor care doresc să știe cine a făcut ce. Înregistrările și controalele de parolă cu restricții de domeniu vă vor ajuta să vă păstrați personalul în siguranță, la fel ca autentificarea cu doi factori pe care o veți obține pe fiecare plan.

În general, monday.com este o alegere excelentă pentru întreprinderile mici, puternice și ușor de lucrat.

LeanKit

LeanKit este un instrument bazat pe kanban, dar este mai sofisticat decât instrumente similare, cum ar fi Trello, și are mai multe caracteristici avansate. Se bazează pe plăci la care adăugați cărți. Cardurile se deplasează apoi de la stânga la dreapta pe măsură ce își schimbă starea.

leankit-Kanban

Ceea ce este bine în versiunea de Kanban a LeanKit este că îl puteți împărți în secțiuni pentru diferite echipe. Pare confuz, dar, în practică, vă puteți concentra pe secțiunea dvs., în timp ce încă puteți verifica ce au de făcut alții. Este excelent dacă locul tău de lucru este împărțit în mai multe echipe și vrei să îi conștientizezi pe oameni despre ce fac alte grupuri.

Cardurile sale conțin diferite tipuri de informații, cum ar fi data de început și terminare. Puteți să le atribuiți unor persoane, să le acordați prioritate și să le dați o categorie.

Puteți crea relații părinte-copil între carduri, oferindu-vă eficient gestionarea dependenței. Aceasta este o caracteristică neobișnuită într-un instrument bazat pe kanban, așa că este plăcut să vezi.

LeanKit nu este cel mai atractiv instrument, dar funcționează bine. Obține o mulțime de informații utile pe ecran și, odată ce înveți să o citești, îți prezintă mai multe detalii decât instrumente similare.

LeanKit are o selecție bună de șabloane, inclusiv șablonul său excelent de introducere, care funcționează ca un tur al instrumentelor și caracteristicilor sale. Cu toate acestea, este foarte ușor ratat, așa că caută-l și dă-i un vârtej când folosești LeanKit pentru prima dată.

Integrări LeanKit

LeanKit are o selecție puternică de integrări și există o mulțime pentru dezvoltatori. Puteți folosi cu GitHub și Jira, de exemplu.

leankit-flow

Puteți, de asemenea, să urmăriți ce a făcut echipa dvs. cu jurnalul de activități, iar generatorul său de diagramă include valori care vă pot ajuta să urmăriți performanțele echipei dvs..

Există multe caracteristici de securitate utile, precum controlul parolei, blocarea contului și conectarea unică. Este conform cu UE-SUA. Privacy Shield și criptează datele stocate pe platformă, cu excepția atașamentelor.

LeanKit are un suport excelent, inclusiv o carte electronică gratuită utilă, care merită verificată. Există, de asemenea, un centru de învățare care este plin de sfaturi și îndrumări. Are asistență telefonică și un formular de contact. Când i-am pus o întrebare grea acolo, am primit un răspuns în câteva ore.

Cu un preț de pornire de 19 dolari pe utilizator pe lună, LeanKit nu este cea mai ieftină alegere, dar are o mulțime de oferte pentru întreprinderile mici și merită să te uiți.

Mavenlink

Mavenlink, despre care puteți citi în review-ul nostru Mavenlink, este orientat către afaceri. Are funcții care vă ajută la gestionarea bugetului, facturarea clienților și urmărirea cheltuielilor. Puteți crea facturi pentru servicii precum PayPal, de exemplu.

Puteți crea sarcini, le puteți atribui oamenilor și le puteți împărți în subtasco-uri. Fiecărei sarcini i se poate da o rată pe oră. Puteți urmări timpul pe care l-ați petrecut fiecăruia și puteți face ca Mavenlink să vă calculeze costurile în timp ce mergeți.

Pe lângă notificarea oamenilor despre sarcinile lor, vizualizarea activității sale vă permite să vedeți o listă cu toate modificările făcute, ceea ce face ușor să urmăriți ceea ce s-a întâmplat.

Există, de asemenea, o vizualizare Gantt și o vizualizare de timp și cheltuieli în care puteți vedea ce vă costă tot. Mavenlink include dependențe, dar ne-am străduit să le stabilim. Aruncați o privire la recenzia TeamGantt pentru un instrument care le gestionează mai bine.

Confidențialitate Mavenlink

Mavenlink respectă Regulamentul general privind protecția datelor, precum și UE-SUA. și elvețian-U.S. scuturi de confidențialitate. De asemenea, are certificate SOC de tip 2. Vă permite să vă personalizați și opțiunile de securitate și securitatea parolei. Consultați cel mai bun articol pentru administratorii de parole pentru mai mult ajutor.

Mavenlink are o mulțime de materiale de orientare destinate proprietarilor de afaceri care vor să câștige bani. Când vine vorba de utilizarea platformei, are o bază de cunoștințe detaliată, dar am găsit câteva probleme minore folosind sistemul său de ajutor.

mavenlink-cheltuieli

Mavenlink este axat pe partea financiară a managementului de proiect și include o mulțime de caracteristici care să o ușureze. Acestea fiind spuse, are câteva bug-uri minore și poate fi dificil de utilizat. Cu toate acestea, în general, este o alegere puternică pentru oricine dorește să facă din managementul bugetar o parte cheie a fluxului de lucru.

Dacă doriți ajutor pentru a vă îngriji finanțele, aruncați o privire la cel mai bun software de contabilitate pentru asistență.

Proiecte ușoare

Easy Projects este o platformă de înaltă calitate, în general lipsită de bug-uri și probleme minore. Există o mulțime de funcții prietenoase pentru afaceri, cum ar fi urmărirea timpului și a costurilor. Există un „traseu de audit” care vă permite să păstrați filele cu privire la tot ceea ce a făcut echipa dvs..

Centrul de activități combină o listă de activități cu o diagramă Gantt. Există, de asemenea, o placă kanban și un puternic generator de rapoarte care vă permite să prezentați vizual datele proiectului. Puteți crea rapoarte de facturare pentru clienți și identifica problemele de planificare.

Obțineți mult control asupra rolurilor și notificărilor și tot felul de opțiuni vă sunt disponibile, permițându-vă să ajustați Proiectele ușoare la nevoile dvs..

ușor de-proiecte-activitate-centru

Easy Projects are un exemplu de proiect util care, la fel ca LeanKit, vă conduce prin caracteristicile sale și vă arată cum să îl utilizați dacă încercați activitățile pe sarcinile incluse.

Depozitare ușoară pentru proiecte

Easy Projects oferă 50 GB-500 GB spațiu de stocare în funcție de planul dvs. Sunt disponibile mai multe integrări, inclusiv Gmail, Evernote și Zapier.

Nu este cea mai atractivă platformă, care pare să fie o temă cu mai multe instrumente axate pe afaceri, dar oferă multe funcții fără a copleși utilizatorii cu complexitate.

Vă oferă o mulțime de opțiuni de securitate. Vă puteți controla parolele și bloca utilizatorii inactivi. Acesta oferă conectare unică SAML și puteți alege unde sunt găzduite datele dvs., ceea ce poate fi util dacă aveți cerințe legale să vă gândiți cu privire la stocare. 

Are certificări SOC 1, SOC 2 și HIPAA și are copii de rezervă continue, geo-redundante. Aceasta înseamnă că, dacă un centru de date este compromis, datele dvs. nu vor fi pierdute.

Am găsit câteva dezavantaje ale proiectelor ușoare, dar este posibil să nu fie prea problematice pentru utilizatorii de afaceri. Programul de formare obligatorie poate fi util, iar contactele de vânzări frecvente nu vor fi atât de deranjante pentru departamentul dvs. de achiziții, care este probabil obișnuit cu astfel de lucruri.

Planurile încep de la 24 USD pe utilizator pe lună. Nu este ieftin, dar te descurci foarte mult cu asta. Dacă nu sunteți sigur, consultați rentabilitatea calculatorului de investiții pentru a vă face o idee despre ce poate face pentru dvs. Acesta pretinde că se va plăti singur în trei luni.

Are aplicații mobile pentru Android și iOS. Citiți mai multe despre asta în recenzia noastră de proiecte ușoare.

Alte platforme

Există alte câteva platforme de calitate, care nu au reușit să ajungă în top cinci. Vom parcurge pe scurt acum.

Smartsheet

Smartsheet este un instrument puternic care arată ca o foaie de calcul la prima vedere, dar include multe moduri de a vizualiza datele dvs., cum ar fi un calendar, o linie de timp și o placă kanban..

Smartsheet-șablon

Are o securitate puternică, incluzând criptarea AES pe 256 biți și promite să vă păstreze datele la fel de private pe cât le poate legal. Citiți articolul nostru despre Snowden și supravegherea guvernului pentru a afla cât de greu este acest lucru.

Planul de afaceri al Smartsheet-ului costă 25 USD pe utilizator pe lună, dar există o probă gratuită de 30 de zile dacă doriți să o verificați. Citiți mai multe despre asta în recenzia noastră Smartsheet.

Asana

Asana este o alta dintre platformele noastre preferate. Este o alegere excelentă pentru echipe mai mici, sărbătorile sale fiind o modalitate excelentă de a răsplăti munca depusă. Nu este nici o alegere proastă pentru întreprinderile mici. 

ASANA-celebrare

Este ușor de făcut legătura cu și măștile sale exterioare jucăușe, un instrument puternic și de calitate. Are un plan gratuit, iar platformele sale plătite pornesc de la 9,99 dolari ieftin pe utilizator pe lună.

Recenzia noastră pentru Asana discută mai detaliat, iar ghidul nostru pentru începători Asana vă oferă câteva sfaturi despre cum puteți obține cele mai bune rezultate..

Airtable

Nu în ultimul rând este Airtable. Este o platformă bună, dar „blocurile” ei merită o mențiune specială. Multe platforme au extensii și integrări, dar Airtable include câteva suplimente puternice, specializate, care ar putea fi transformatoare dacă se potrivesc nevoilor dvs. de afaceri.

airtable-blocuri

De exemplu, poate traduce automat text, precum și extrage text din imagini. Dacă fluxurile dvs. de lucru implică acele lucruri sau orice altceva acoperă blocurile sale, ar putea avea un efect pozitiv asupra liniei de jos.

Airtable merită verificat datorită potențialului său ridicat de automatizare a lucrărilor. Aruncați o privire mai atentă în recenzia noastră Airtable.

Gânduri finale

Tot software-ul pe care l-am analizat aduce ceva pe tabelă și poate fi un atu în setul de instrumente al managerului de proiect. Planificarea pe cloud poate îmbunătăți comunicarea și poate oferi tuturor o modalitate ușoară de a vedea ce se întâmplă. Poate permite managerilor să țină seama de ceea ce se întâmplă și să-și îmbunătățească capacitatea de a rezolva problemele și de a reacționa la probleme.

Toate instrumentele de pe această listă au la dispoziție o probă gratuită, astfel încât să poți investiga ce pot face fără a fi nevoiți să descarci în avans. 

Dacă ați încercat să folosiți oricare dintre platformele discutate pentru a vă ajuta afacerea, vă rugăm să ne spuneți cum a mers în comentarii. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map