SiteGround proti InMotion: Indeps se bo leta 2020 boril

SiteGround je v našem najboljšem priročniku za spletno gostovanje ocenjen visoko, zato je enostavno razumeti, zakaj. Poleg tega, da prevladujejo v našem spletnem mestu SiteGround v primerjavi z Bluehostom in prikažejo mojstrski razred v našem najboljšem spletnem gostovanju za vodnik za WordPress, SiteGround dokazuje, da vam ni treba porabiti veliko denarja za odlično storitev. 


InMotion gostovanje je prav tako impresivno. Tako kot SiteGround je tudi neodvisni gostitelj, ki se osredotoča na zagotavljanje najboljše storitve za najmanj denarja. Kljub temu dva večino uspeva pri svojih ciljih, pa sta različni službi. V tej primerjavi SiteGround in InMotion Hosting vam bomo pomagali izbrati pravega. 

Čeprav se bomo potrudili, bo spletni strežnik, ki ga uporabljate, odvisen od vrste spletnega mesta, ki ga gradite, in od tega, kako ga lahko sprejme spletni strežnik. Če želite prebrati več o katerem koli ponudniku, ne glede na to, za koga menimo, da je boljši, preberite naš pregled SiteGround in pregled gostovanja InMotion.

Nastavitev boja: SiteGround proti gostovanju InMotion

Primerjamo ponudnike spletnega gostovanja v seriji petih krogov. Tu pa ne bodo prikazani vsi predstavljeni krogi. Namesto tega smo v druge razdelke združili nekaj kriterijev, kot so vrste gostovanja. Tako je primerjava bolj jedrnata in pravična. 

Tukaj bomo uporabili funkcije, cene, enostavnost uporabe, hitrost in varnost. Na začetku vsakega kroga bomo predstavili, kaj iščemo. Po tem se bomo pogovarjali o vsakem ponudniku in razmišljali o njihovi primerjavi. Na koncu bomo razglasili zmagovalca in tej storitvi podelili točko. Ne glede na to, kateri servis si prisluži tri ali več točk, bo naš prvak. 

Ne priporočamo pa, da bi šli samo na točke. Nekateri krogi so morda jasni, drugi pa imajo lahko več nianse. Kot lahko vidite v naši primerjavi s HostGatorjem proti Bluehostu, se je veliko krogov zmanjšalo na vrsto spletnega mesta, ki ga poskušate zgraditi, in osebne želje. Zaradi tega priporočamo, da preberete vsak razdelek, da bi našli najboljšega ponudnika za vas.

1

Lastnosti

Funkcije so pomembno, a pogosto napačno razumljeno področje za spletne gostitelje. Čeprav se storitve, ki so usmerjene na začetnike, kot je iPage, osredotočajo na kreditne oglase in brezplačno domeno, te funkcije dolgoročno niso ravno koristne (preberite naš pregled iPage). Veliko bolj koristne so funkcije, ki vam pomagajo pri izdelavi, optimizaciji in varovanju spletnega mesta. 

V tem krogu iščemo funkcije, ki izboljšajo vaše spletno mesto. To vključuje orodja za gradnjo, kot je graditelj spletnega mesta, metode optimizacije, kot so predpomnjenje in zaščitne funkcije, od varnostnih kopij spletnih strani do brezplačnega SSL / TLS certifikata.

SiteGround

SiteGround je naložen s funkcijami. Čeprav se v primerjavi s funkcijami morda zdi podobno kot pri drugih storitvah, deluje nekaj nenavadnega. Zaradi tega ne boste plačali dodatnih funkcij, ki jih potrebuje vaše spletno mesto. 

Na primer vzemite HostGator. Kot lahko vidite v našem pregledu HostGator, je napolnjen s funkcijami, vendar boste za dostop do njih morali kupiti ustrezno stopnjo gostovanja. Z SiteGround je vse vključeno v načrte. Namesto da se svojo linijo osredotočite na dobrote, ki jih dobite, vam SiteGround daje vse in segmentirate načrte glede na uspešnost. 

To se začne pri ustvarjalcu spletnega mesta. SiteGround vam omogoča dostop do enega najboljših graditeljev spletnih strani, Weebly. Kot lahko vidite v našem Weebly pregledu, je enostaven za uporabo, zelo funkcionalen in prilagodljiv. Dobiš načrt za povezavo, tako da lahko z domeno uporabljaš brezplačno različico Weeblyja. Če potrebujete več funkcij, posebej za e-trgovino, jih lahko kadar koli nadgradite. 

možnosti za blog

Tudi WordPress je dobro podprt. SiteGround vam daje SuperCacher, ki je lastno orodje za predpomnjenje, ki lahko izboljša čas nalaganja. Uporabniki WordPress-a lahko izkoristijo tudi enostavno integracijo Cloudflare, samodejne vsakodnevne varnostne kopije in urejanje programa WordPress. 

V primerjavi s Kinsta nič od tega ni impresivno (preberite naš pregled Kinsta), vendar glede na to, kako poceni je SiteGround, funkcije sijajo. Ko se bomo lotili drugega kroga, so te funkcije na voljo v različnih načrtih, kar pomeni, ne glede na to, katero ceno plačate, prejmete premium ponudbe. 

Gostovanje InMotion

InMotion Hosting ima odlično paleto funkcij, večina katerih je osredotočena na oblikovanje vašega spletnega mesta. Ob tem ne obstaja oblikovalec spletnih strani. Namesto tega se InMotion Hosting integrira z BoldGrid, kar vam omogoča enostavno oblikovanje čudovitih spletnih mest WordPress. 

BoldGrid je brezplačni urejevalnik povleci in spusti za WordPress, ki vam omogoča fleksibilnost sistema za upravljanje vsebine in dostopnost graditelja spletnih strani. Čeprav lahko BoldGrid uporabljate na katerem koli spletnem mestu WordPress, je InMotion Hosting že pripravljen, da ga izkoristijo. Poleg tega dobite brezplačno orodje za optimizacijo iskalnikov in več kot 200 prilagodljivih tem. 

inmotion-hosting-review-boldgrid
© Cloudwards.net

Če ne želite oblikovati spletnega mesta, lahko InMotion Hosting to stori tudi za vas. Čeprav smo videli podobne storitve GoDaddy (preberite naš pregled GoDaddy), je InMotion Hosting eden redkih, ki bo vaše spletno mesto oblikoval poceni. Po 99 dolarjih in dveh delovnih dneh bo poslal edinstveno spletno mesto, ki deluje na namizju, tabličnem računalniku in mobilnem telefonu ter ima e-poštni naslov po meri. 

Če gremo dalje, InMotion Hosting ponuja storitev oblikovanja belih rokavic. Znova za 99 dolarjev vas bo seznanil s strokovnjakom za WordPress, ki se bo poglobil v vaše spletno mesto in poiskal napake. Po tem bodo pomagali sestaviti načrt za odpravljanje težav na vašem spletnem mestu. 

Oblikovne značilnosti so tako impresivne, da je nekatere tehnične vidike InMotion Hosting enostavno spregledati. Vsi uporabniki dobijo polno SSD, samodejno varnostno kopiranje in brezplačno SSL / TLS potrdilo. 

Okrogla ena misel

Kot rečeno, nekateri krogi se lahko ujemajo z osebnimi željami in to je ena izmed njih. SiteGround in InMotion hosting ponujata odlične funkcije za gradnjo, optimizacijo in zaščito vašega spletnega mesta. Ta krog bi lahko šel v katero koli smer, vendar bomo zmago namenili SiteGround. 

Čeprav so oblikovne funkcije InMotion Hosting odlične, so plačane in osredotočene na WordPress. Če vas ne zanima uporaba priljubljenega CMS-a, InMotion hosting ne ponuja veliko. SiteGround na drugi strani ponuja funkcije za obe strani ograje.

Okrog: Funkcija točka za SiteGround

Logotip SiteGround
Logotip gostovanja InMotion

2

Cena

Čeprav bi morale biti cene preproste, pa to ne gre. Kot lahko preberete v našem pregledu Arvixe, spletni gostitelji poznajo zavajajoče cene, zato je težko vedeti, kaj boste plačevali, dokler ne pride čas za preverjanje. Čeprav smo v tem krogu zaskrbljeni glede na hitrost vsakega spletnega gostitelja, prav tako preučujemo, kako jasno je to v celotnem postopku odjave. 

SiteGround

Kot namiguje v prvem krogu, SiteGround ni impresiven, ker vsebuje toliko funkcij, temveč zato, ker vsebuje toliko funkcij za tako poceni. Poleg tega je cena, objavljena na spletnem mestu, cena, ki jo boste plačevali, mimo številnih letnih omejitev storitve, kot je Bluehost (preberite naš pregled Bluehost). 

Vsi načrti so na voljo mesečno, letno, dvoletno in triletno. Vendar pa je za mesečne načrte na voljo 14,99 USD pristojbine za nastavitev, kar je moteče. Glede na to, da večina domačih gostiteljev ne ponuja mesečnih skupnih načrtov – preberite naš pregled JustHost samo za en primer – dejstvo, da SiteGround ponuja sploh enega, je dobra novica. 

Kot večina spletnih gostiteljev ima SiteGround uvodno stopnjo, ki poskoči ob prenovi. Stopnja se ne spremeni glede na trajanje, ki ga dobite, zato boste plačali isto mesečno tarifo, ne glede na to, ali želite mesec ali tri leta. Za razliko od Hostingerja SiteGround ne ponuja večletnih popustov (preberite naš pregled Hostinger), vendar se boste ob prijavi vseeno odvadili.. 

Skupni in WordPress načrti so najbolj impresivni za svoje cene. Oblačno in namensko gostovanje je po drugi strani precenjeno. Če vas čaka gostovanje v oblaku, preberite naš MDDHosting pregled. Namensko gostovanje je običajno drago, vendar lahko proračunsko rešitev najdete v našem pregledu WebHostingBuzz. 

Oblak in namensko gostovanje SiteGround prihajata navzdol nad njihove visoke cene. 30-dnevna garancija za vračilo denarja, ki velja za skupne načrte, ne velja za druge vrste gostovanja. Z gostovanjem v oblaku imate omejitev na 15 dni za vračilo, pri namenskem gostovanju pa ni vračilnega obdobja.. 

Gostovanje InMotion

InMotion Hosting je na prvi pogled videti drag, še posebej v primerjavi s Hosting24 (preberite naš pregled Hosting24). Hudič je v podrobnostih, in hvaležno je, da to deluje v korist InMotion Hosting-a. Čeprav je oglaševalska stopnja višja od večine vodilnih spletnih gostiteljev, je stopnja podaljšanja v skladu s preostalim trgom.

Če želite slediti poceni spletnega gostovanja, InMotion Hosting ni najboljša možnost za začetni termin. Na koncu boste porabili še nekaj dolarjev za skupne načrte in WordPress načrte. Načrti VPS sicer niso slabi, namensko gostovanje pa je približno tisto, kar bi pričakovali, a ne boste dobili ponudbe. 

Tudi s postavo obstajajo druge težave, in sicer trajanja. InMotion Hosting včasih ponuja mesečne načrte, vendar ni vzorca. Kot smo zapisali v našem pregledu, so najcenejši skupni načrti na voljo v enoletnem in dvoletnem trajanju, prav tako pa tudi WordPress načrt za 15 dolarjev na mesec. Kljub temu lahko vsak mesec kupite skupni načrt, katerega cena je tudi približno 15 USD na mesec. 

To je sestavljeno na dva načina. InMotion Hosting prikazuje trajanje in ustrezne cene na strani izdelka, zato vam ni treba iti na blagajno, če želite videti, kaj boste plačevali. Poleg tega imaš 90 dni časa, da se premisliš. Garancijo za vračilo denarja InMotion Hosting premagajo samo DreamHost in A2 gostovanje (preberite pregled DreamHost in pregled gostovanja A2). 

Okrogla dva razmišljanja

Ta krog, kot zadnji, je težek. SiteGround ima cenejše cene, vendar 14,95 USD pristojbina za nastavitev blaži v sicer velikodušnem obsegu. Gostovanje InMotion je za začetni termin dražje in ima čudno porazdelitev trajanja, vendar je okno vračila odlično. 

Kljub vsemu je SiteGround boljši. Čeprav garancija za vračilo denarja ni velika, preproste cene in obilne možnosti trajanja potisnejo storitev nad InMotion Hosting. 

Krog: Cena za SiteGround

Logotip SiteGround
Logotip gostovanja InMotion

3

Enostavnost uporabe

Spletni gostitelji radi otežujejo izplačilo, kot bi moral biti. Obstajajo izjeme, vendar večstopenjskega postopka za nakup in ustvarjanje računa ni mogoče prezreti (primer si preberite v pregledu Namecheap). V tem krogu si bomo ogledali, kako preprosto InMotion Hosting in SiteGround omogočata pregled blagajne in kako dostopne so njihove nadzorne plošče. 

SiteGround

SiteGround ima preprosto in vabljivo spletno mesto. Izbira načrta je prepir, z minimalnimi možnostmi na vsaki strani izdelkov. Po izbiri vrste gostovanja boste poslani na stran z izdelki, ki imajo različne stopnje. Namesto da bi tehnično opozoril na razlike med stopnjami, vam SiteGround pokaže, koliko prostora bo imelo vaše spletno mesto in koliko obiskovalcev lahko obvlada. 

siteground-pregled-načrt-izbor

Preverjanje je tudi preprosto. SiteGround ohranja število korakov na najnižji ravni in omogoča, da takoj nastavite svoje poverilnice za prijavo, za razliko od nezanesljive e-poštne poti LunarPages (preberite naš pregled LunarPages). 

Vendar stvari še niso tako dobre. SiteGround ima zastarelo nadzorno ploščo. Čeprav je še vedno tako funkcionalen kot kateri koli vodilni spletni gostitelj, obraz pušča veliko želenega. Vse je utesnjeno proti sredini strani z malo razmišljanja, ki je postavljeno v navigacijo. Če na primer najdete cPanel, morate iti na drug zavihek in poiskati povezavo na dolgem seznamu možnosti. 

siteground-review-cpanel

cPanel je podobno datum. Čeprav ni tako žaljivo kot HostPapa (preberite naš pregled HostPapa), izvajanje cPanela SiteGround izgleda zastarelo desetletje. Tako kot nadzorna plošča računa je uporabna, vendar je njen videz mogoče izboljšati. Kot smo videli v našem najboljšem spletnem gostovanju z vodnikom cPanel, lep obraz ne samo, da cPanel postane bolj privlačen, ampak tudi bolj funkcionalen.  

Gostovanje InMotion

Gostovanja InMotion ni težko uporabljati, izbira načrta pa je. Spletno mesto je dobro oblikovano in enostavno za krmarjenje, vendar je način načrtovanja težko razumeti, kaj je kaj. Če greste brez napotkov o tem, kaj želite kupiti, je enostavno spustiti zajec v luknjo. 

inmotion-hosting-pregled-primerjava

Ko najdete želeno vrsto gostovanja, je primerjava stopenj preprosta. InMotion gostovanje ponuja več tehničnih podrobnosti o vsaki stopnji, vendar jih je še vedno enostavno prebaviti. Če veste, kaj iščete, obstaja tudi zelo podrobna primerjava stopenj za brskanje. 

Ko se odjavite, vam bo InMotion Hosting poslal nekaj e-poštnih sporočil z navodili, kako se prijaviti. Čeprav nismo ljubitelji pošiljanja poverilnic na ta način, so bila e-poštna sporočila takoj. Ko jih dobite, se lahko prijavite na ploščo za upravljanje računa ali, kot jo imenuje InMotion Hosting, AMP. 

AMP je odličen. Obstajajo običajna orodja za upravljanje računov, vključno s povezavami za spreminjanje podatkov za obračun, nakup dodatnih domen in dodajanje storitev v vaš načrt. V AMP je tudi veliko elementov iz cPanela. To pomeni, da lahko hitro uporabite namestitveni program Softaculous ali dodate e-poštne naslove, ne da bi odprli cPanel. 

inmotion-hosting-review-cpanel

Čeprav je na voljo za okoli, ni razloga, da bi se izognili cPanelu. To je večinoma zaloga v smislu postavitve. Barvna shema in ikone so oblikovane tako, da ustrezajo estetskemu InMotion Hostingu, kar vodi k skladnemu pogledu skozi obe nadzorni plošči. Poleg tega je InMotion Hosting dodal zgornji meni za skok na različne odseke cPanel. 

Okrogle tri misli

Tretji krog je še vedno blizu, vendar še ni tako blizu kot prejšnja dva kroga. SiteGround ni težko uporabljati, vendar je z datumom. Kljub temu, da smo že večkrat rekli, da je treba nadzorno ploščo posodobiti, je še vedno tako močan kot pred leti. InMotion Hosting ima na drugi strani odlično nadzorno ploščo, ki se brezhibno integrira s cPanel. 

Krog: enostavnost uporabe za gostovanje InMotion

Logotip SiteGround
Logotip gostovanja InMotion

4

Hitrost in čas delovanja

Četrti krog je morda najbolj cilj iz sklopa. Spletna mesta testiramo z dvema orodjema: Pingdom Speed ​​Test in Load Impact. Najprej ustvarimo račun in kupimo najbolj poceni skupni načrt. Nato namestimo prazno kopijo WordPress-a in zaženemo testno spletno mesto prek naših referenčnih vrednosti. 

V tem krogu bomo primerjali rezultate, ki smo jih zbrali za gostovanje InMotion in SiteGround. 

SiteGround

SiteGround je bil uspešen v skladu s testom hitrosti Pingdom. Naše testno mesto je dobilo 96 od 100, kar je najboljši rezultat, ki smo ga videli zunaj previsoke cene Pagely (preberite našo stranlyly pregled). Kot lahko vidite na spodnjem grafikonu, je bil čas nalaganja dolg – 2,98 sekunde, če smo natančni. 

siteground-pregled-hitrost-test

Če rečemo podrobnosti, bomo videli, da to ni na plečih SiteGround. Večino časa so vzele zahteve DNS, kar je smiselno, saj naša domena ni upravljala SiteGround. Čas “čakanja”, ki je najpomembnejši za ocenjevanje spletnega gostitelja, je bil nizek, verjetno po zaslugi SuperCacherja. 

Tudi učinek obremenitve je prinesel odlične rezultate. To orodje uporabljamo za testiranje izjemnih situacij, ki v petih minutah na strežnik pošlje 50 virtualnih uporabnikov. SiteGround je imel majhno količino neskladnosti, toda v primerjavi z GreenGeeksom je bil trden (preberite naš pregled GreenGeeks). Tudi vse naše prošnje so bile izpolnjene, kar je lepo videti. 

siteground-pregled-loadimpact

Med testiranjem smo imeli 100-odstotno podaljšanje časa. Na srečo vam ni treba sprejeti naše besede. SiteGround ima 99,9-odstotno jamstvo za čas nadgradnje, ki je bolj velikodušno od večine. Če vaše spletno mesto pade pod ta prag, boste prejeli brezplačen mesec gostovanja. Poleg tega za vsako polno odstotno točko pod 99 odstotkov dobite dodatni mesec brezplačnega gostovanja. 

Gostovanje InMotion

Gostovanje InMotion v našem prvem primerjalnem kazalcu ni bilo tako impresivno. Hitrostni test Pingdom je dobil 84 od 100, kar je ena najslabših predstav, kar smo jih videli. Pomembno je vedeti, da naše spletno mesto nima vsebine na njem, zato karkoli pod 100 odstotkov pomeni, da prihaja do spletnega gostitelja. Popolnoma naloženo spletno mesto bi bilo verjetno še počasneje. 

inmotion-hosting-review-test-hitrost

Sicer je smiselno, da je bil rezultat nizek. Kot lahko vidite na zgornjem grafikonu, je bil čas čakanja približno dvakrat daljši kot SiteGround, kar pomeni, da je moral brskalnik čakati toliko časa, da je začel prejemati podatke. Verjetno je slaba zmogljivost zahvaljujoč pomanjkanju predpomnilnika na strani strežnika, kar pomeni, da InMotion Hosting pridobi podatke na zahtevo, namesto da jih pošlje iz predpomnilnika. 

Učinek obremenitve je imel hvaležne rezultate. InMotion Hosting je bil bolj dosleden kot SiteGround in je bil sposoben vložiti vsako zahtevo, kar se vsi spletni gostitelji ne morejo pohvaliti. Čas nalaganja je bil proti koncu višji, na splošno pa ni bil slab. 

inmotion-hosting-pregled-vpliv obremenitve

Kar zadeva čas podaljševanja, InMotion Hosting ponuja 99,9-odstotno garancijo. Vsaj tako piše na spletnem mestu. Poglobili smo se v pogoje storitve in ugotovili, da dejansko ponuja 99,999-odstotno jamstvo za čas, kar je bistvena razlika. Tako kot pri SiteGround, če vaše spletno mesto pade pod ta prag, boste mesečno gostovanje prejeli brezplačno.

Okrogle štiri misli

InMotion Hosting se je v našem testu Load Impact odlično obnesel in za zagon ponuja velik jamstvo za čas, vendar ima SiteGround jasno prednost. Hitrejša je bila pri merilu hitrosti preizkusa Pingdom, bolj dosledna v našem testu obremenitve obremenitve in ima boljšo garancijo za uptime.

Okrog: Hitrost in čas izvedbe za SiteGround

Logotip SiteGround
Logotip gostovanja InMotion

5

Varnost in zasebnost

V zadnjem krogu se osredotočamo na varnost in zasebnost, ki skrb za spletno gostovanje bolj skrbi, kot se sprva zdi. Ta krog ni osredotočen samo na varovanje vaše spletne strani in obiskovalcev, temveč tudi na vaše osebne podatke. 

SiteGround

Varnostnih funkcij je v izobilju SiteGround. Kot pri seznamu standardnih funkcij je vse na voljo. Poleg tega na voljo v različnih načrtih. Za začetek je vsak načrt skupne rabe razdeljen na osamljen imenik, kar pomeni, da če se eno spletno mesto na strežniku okuži, preostala ne bodo prizadeta. 

Poleg tega obstaja varnostni paket, ki ščiti vaše spletno mesto. SiteGround vključuje požarni zid spletne aplikacije, avtomatizirane vsakodnevne varnostne kopije, brezplačno SSL / TLS potrdilo in sistem proti zagonu, ki ga poganja AI. Uporabniki na višjih nivojih skupne rabe ali WordPress gostovanja lahko opravijo tudi varnostne kopije na zahtevo. 

Tudi zasebnost ni slaba. SiteGround ni tako dober kot DreamHost, ko gre za zasebnost, vendar se temu še vedno jasno posvečamo. Pravilnik o zasebnosti pravi, da “ne bo na noben način prodajal, izposojal, delil ali kako drugače razkrival osebnih podatkov za komercialne namene.” Skratka, vaši podatki so varni s SiteGround. 

Kljub temu zasebnost domene ni na voljo brezplačno, kot je Midphase ali WestHost (preberite pregled Midphase in WestHost pregled). Pripeljali vam boste dodatnih 12 dolarjev na leto, kar ni najdražje, kar smo jih videli, vendar tudi ni najcenejše.. 

Gostovanje InMotion

InMotion Hosting vključuje potrebne varnostne funkcije za zaščito vašega spletnega mesta. Tako kot pri SiteGround ste tudi vi zavarovani z brezplačnim SSL / TLS certifikatom, samodejnimi varnostnimi kopijami dnevno in preprosto integracijo Cloudflare. InMotion Hosting gre še korak dlje, tudi z vključitvijo zaščite pred zlonamerno programsko opremo. 

InMotion Hosting bo po načrtih skeniral vaše spletno mesto glede ranljivosti in jih dnevno popravil. Če se najde zlonamerna programska oprema, bo karantena brezplačna. Glede na takšno storitev, ki bi lahko stala več kot 100 dolarjev na leto, recimo s HostMonster, je vključitev InMotion Hosting impresivna (preberite naš pregled HostMonster). 

Kar zadeva zasebnost, je InMotion Hosting enako usklajen s SiteGround. Zasebnost domen je plačljiva storitev, na žalost pa znaša 13 dolarjev na leto. Čeprav se ne razlikuje veliko od SiteGround-a, bi bilo lepo videti, da je ponujeno brezplačno. 

Vendar je politika zasebnosti solidna. V razdelku 4.6 pravilnika InMotion Hosting piše, da „ne prodajamo ali izposojamo e-poštnih naslovov nikomur zunaj družbe. Družba tudi ne bo delila e-poštnih naslovov nepovezanim tretjim osebam ali podružnicam. ” Kar zadeva druge osebne podatke, politika zasebnosti ni jasna.

Okrogle pet misli

Čeprav v tem krogu niso vse enake, bi morda tudi bile. InMotion Hosting ima v svoji politiki zasebnosti drugačno besedilo in za zasebnost domen zaračunava še en dolar na leto, na splošno pa se spletni gostitelji enakomerno ujemajo. Glavna razlika je zaščita pred zlonamerno programsko opremo InMotion Hosting, ki je manjka SiteGround. Dovolj je, da InMotion Hosting vrnete na krov. 

Krog: Varnost in točka zasebnosti za gostovanje InMotion

Logotip SiteGround
Logotip gostovanja InMotion

6

Končne misli

Ta primerjava, bolj kot naši drugi, je bila blizu. InMotion Hosting in SiteGround sta odlični storitvi, toda za funkcije, cene in hitrost je najboljša možnost SiteGround. 

Zmagovalec: SiteGround

Kljub temu je InMotion Hosting še vedno odlična izbira. Ponuja dolg seznam vrst gostovanja, odlično storitev za stranke in soliden seznam funkcij. Kljub temu pa, če se vam zdi, da boste morali brskati več, si oglejte naš arhiv spletnega gostovanja. 

Ali menite, da je SiteGround tudi boljša možnost? Če ne, zakaj vam je bolj všeč InMotion Hosting? Sporočite nam svoje misli v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me