SiteGround proti DreamHost: Grozljiva bitka za leto 2020

SiteGround in DreamHost sta dva izmed najboljših ponudnikov spletnih gostovanj. Oba ponujata dolg seznam funkcij, konkurenčne cene in fantastično hitrost, ki si zaslužijo vsa mesta v našem najboljšem spletnem gostovanju za mala podjetja in najboljšem spletnemu gostovanju za vodnike WordPress. Medtem ko sta oba odlična servisa, je v tej primerjavi SiteGround v primerjavi z DreamHostom lahko samo en zmagovalec.


Ponudnike bomo vrgli v obroč, da bi ga dušili v več krogih. Toda za razliko od primerjav DreamHost proti Bluehostu ali SiteGround proti HostGatorju, tekma ni bila odločena, preden je zazvonil zvonec. Kot dve storitvi na vrhu trga spletnega gostovanja bo tudi ta zanimiva. 

Ker bo tako blizu, priporočamo, da poleg tega vodnika preberete tudi ločen pregled SiteGround in pregled DreamHost. Za bolj plitvo primerjavo bomo potegnili druge storitve, osredotočeni pa smo predvsem na svoje konkurente. Naše ocene zajemajo več podrobnosti o tem, kako se postavljajo proti celotnemu trgu spletnega gostovanja. 

Nastavitev boja: SiteGround proti DreamHost

Običajno sodimo ponudnike v osmih krogih. Čeprav je to odlično za vpogled v specifike posamezne storitve, pa pri primerjavi dveh možnosti postavlja nekaj težav. Poleg tega, da je dolgotrajna pot, ni poštena, saj vrste gostovanja nimajo enake teže kot recimo hitrost za večino uporabnikov. 

Zaradi tega smo osem kriterijev v svojih pregledih strnili na pet. SiteGround in DreamHost bosta tekmovala v teh petih krogih: lastnosti, cene, enostavna uporaba, hitrost in varnost. Vsak krog je vreden točke, in tisti, ki ima na koncu tri ali več točk, bo naš zmagovalec. 

Na začetku vsakega kroga se bomo pogovorili o tem, kaj iščemo, nato pa videli, kako dobro storitve izpolnjujejo naša pričakovanja. Po tem bomo dali nekaj zadnjih misli o tem, kako se dva primerjata in razglašata za zmagovalca. 

Pomembno je, da preberete vsak odsek, še posebej, če je tekmo zelo dobro. Čeprav se bomo potrudili poiskati najboljšo storitev za večino ljudi, ne moremo najti najboljše storitve za vse. SiteGround in DreamHost sta dva izjemna ponudnika, zato bo tisti, s katerim greš, v veliki meri odvisen od osebnih želja.

1

Lastnosti

Funkcije lahko spletno gostiteljico naredijo ali zlomijo. Gotovo so dnevi metanja nekaj kreditov za oglase in brezplačno domeno ter klicanje na dan. Paket funkcij bi moral izboljšati vaše spletno mesto na splošno – kot storitve, kot je predstavitev Hostingerja (preberite naš pregled Hostinger). To pomeni, da je varen, hiter in dostopen.

SiteGround

SiteGround ponuja točno tisto, kar želimo videti v funkcijah. Ne vključuje samo celotnega paketa, ampak ga SiteGround vključuje v načrte, kar je za razliko od Bluehosta in HostGatorja (preberite naš pregled Bluehost in pregled HostGator). 

Ne glede na to, ali greš za namenski strežnik za 250 USD ali načrt skupne rabe $ 4, imaš dostop do istih glavnih funkcij, vključno z brezplačnim SSL / TLS certifikatom, dnevnimi varnostnimi kopijami in preprosto integracijo Cloudflare. 

Nekaj ​​značilnosti načrta je, vendar osnove obsegajo obseg. Na primer, načrti GrowBig in drugi nivoji nad njimi imajo poleg avtomatiziranih varnostnih kopij na zahtevo.. 

Nekatere najbolj impresivne funkcije izhajajo iz načrtov WordPress. Struktura cen odraža skupne načrte, zato se zdi, da so višji stroški Kinsta preveč (preberite naš pregled Kinsta). Uporabniki programa WordPress imajo dostop do uprizoritve programa WordPress, upravljanih posodobitev programa WordPress in lastnega vtičnika za predpomnjenje, imenovanega SuperCacher. 

Če ne želite uporabljati WordPressa, vas je zajel tudi SiteGround. V vaš načrt vključuje različico Weeblyja za povezavo. Kot lahko preberete v našem Weebly pregledu, je enostavno eden najboljših ustvarjalcev spletnih strani naokoli, saj se ponaša z vrsto lepih predlog, enostaven za uporabo vmesnik in integracije drugih proizvajalcev.

možnosti za blog

Vključena različica običajno deluje 5 USD na mesec, kar omogoča uporabo brezplačne različice Weeblyja z vašo domeno. Če potrebujete razširjeno medijsko funkcionalnost ali dodatne funkcije e-trgovine, lahko načrt kadar koli nadgradite.

DreamHost

DreamHost, tako kot SiteGround, vključuje večino funkcij v svojih načrtih. Vendar pa so na zgornjem koncu stvari funkcije bolj specializirane. Namenski strežniki imajo na primer dodatno DDoS zaščito in dostop do korenov, medtem ko gostovanje v oblaku omogoča uporabo katerega koli OS, ki vam je všeč. Vendar se večina teh funkcij osredotoča na razvoj. 

DreamHost poskrbi za to namesto stvari, kjer bo pristala večina ljudi. Vaš načrt vključuje popolno shrambo SSD, brezplačen SSL / TLS certifikat in dnevne varnostne kopije. Obstajajo tudi dodatne varnostne funkcije, ki se jih bomo dotaknili v petem krogu. 

Tako kot SiteGround ima tudi DreamHost nekatere značilnosti programa WordPress. Čeprav DreamHost ni tako specializiran kot Pagely, se mu splača višja od povprečne cene (preberite naš Pagely pregled). 

To vključuje uprizoritev WordPressa, neomejen CDN in plačljivo različico Jetpack-a. Najdražji upravljani načrt WordPress prihaja tudi s programom DreamCare, ki vam daje namensko skupino strokovnjakov za WordPress, ki vam pomaga pri naprednem odpravljanju težav.

Uporabniki, ki niso WordPress, na srečo imajo orodje za izgradnjo svojega spletnega mesta. DreamHost v svoje načrte vključuje Remixer, lastni graditelj spletnih strani. Remixer nima narezkov, da bi se povzpel na vrh, vendar je to dobra ponudba, še posebej, ker gradbeniki spletnih mest, ki jih je razvil spletni strežnik, običajno sesajo (primer si preberite v pregledu GoDaddy GoCentral).

dreamhost-review-remixer

Vmesnik je minimalen, s slogom bloka, ki spominja na spletno vozlišče (preberite naš pregled Webnode) in izbiro teme, s katero bi bil tudi SquareSpace ponosen (preberite pregled SquareSpace). 

Čeprav je to dobro in dobro, je najbolj impresiven del Remixerja ta, da lahko spletno mesto izvozite neposredno v WordPress. To pomeni, da lahko izkoristite odlične teme in preprost vmesnik za izdelavo spletnega mesta, hkrati pa izkoristite moč WordPressa za njegovo upravljanje..

Okrogla ena misel

Naš prvi krog ni lahek in tudi prihajajoči krogi ne bodo lahki. SiteGround in DreamHost sta nekateri od najbolj dobro zaokroženih storitev, kar zadeva funkcije, zato je ena od teh zanesljiva izbira.

Vendar pa zmago dajemo SiteGround, ker vključuje boljšega oblikovalca spletnih strani in uvaja bistvene funkcije WordPressa za manj denarja. Kljub temu bi lahko ta krog nihala v katero koli smer.

Okrog: Funkcija točka za SiteGround

Logotip SiteGround
DreamHost logotip

2

Cena

Cene so težka tema za spletne gostitelje. Kot lahko vidite v našem pregledu Arvixe, je industrija dobro seznanjena z znanjem zavajanja, ki v celotnem postopku odjave zahteva eno ceno, dokler ne bo vnesel vaših podatkov o plačilu. Zdi se, kot da nekateri gostitelji namerno otežujejo svojo cenovno shemo, tako da vas lahko nikamor plača, ko pride čas za nakup. 

Nimamo časa za te neumnosti in predvidevamo, da tudi vi ne. Ta krog se ne osredotoča samo na dejansko ceno vsakega gostitelja, ampak tudi na to, kako jasno gostitelji sporočajo to ceno. Poleg tega bomo ocenili razpoložljiva trajanja in garancije za vračilo denarja. 

SiteGround

SiteGround ima zelo poceni skupne načrte. Kljub temu cena ni dosti drugačna od drugih spletnih gostiteljev. Na primer 1&1 IONOS – ki je, kot lahko preberete v našem 1&1 IONOS ocena, ima nekatere najcenejše cene približno – deluje enako kot SiteGround. Vendar je seznam funkcij SiteGround veliko bolj impresiven. 

Skupni načrti so spodobni, najbolj pa izstopajo načrti WordPress. So enaka cena kot standardni načrti v skupni rabi z enakimi stopnjami, vendar imajo funkcije, ki so značilne za WordPress, vključno s SuperCacherjem in uprizoritvijo. Te funkcije običajno najdemo le pri dragih upravljanih gostiteljih programa WordPress, pri čemer je DreamHost eden izmed njih. 

Preglednost je prisotna tudi. Kot vsi gostitelji tudi SiteGround ponuja uvodno ceno, ki skoči ob prenovi. Čeprav popust Hosting24 ni toliko (preberite naš pregled Hosting24), je približno tisto, kar pričakujemo od večine gostiteljev. K sreči je to jasno sporočeno v celotnem postopku odjave. Poleg tega vam SiteGround omogoča mesečno plačevanje brez kazni, kar je redko. 

V nasprotju s cenami je garancija za vračilo denarja neugodna. SiteGround ponuja standardnih 30 dni za skupne načrte, kar je v redu, vendar ni impresivno v primerjavi z gostovanjem InMotion (preberite naš pregled InMotion Hosting). Poleg tega SiteGround za gostovanje v oblaku omogoča le 15 dni, njegovo namensko gostovanje pa sploh nima obdobja vračila..

DreamHost

Gostitelj ni bolj pregleden kot DreamHost, ko gre za cene. Na vsaki strani izdelka obstaja preprosto stikalo za preklop, ki prikazuje mesečne in letne stopnje, pri čemer slednje velja za tri leta. Cena se spremeni le, če greš mesečno ali ne, zato je preprosto vedeti, kaj plačuješ.

DreamHost je sicer sam dovolj impresiven, da je cenejši od večine drugih storitev. Na primer vzemite iPage. Kot lahko vidite v našem pregledu iPage, oglašuje načrte v višini približno 2 USD na mesec. Vendar pa to stopnjo dobite le, če kupite tri leta gostovanja in ta ob obnovi poskoči na 8 dolarjev na mesec. 

V nasprotju s DreamHostom je razlika očitna. Če boste šli z daljšim trajanjem, boste prihranili nekaj več denarja, vendar mesečna cena ni slaba. Poleg tega boste obnovili le 6 USD na mesec. Čeprav sprva morda ni videti, je DreamHost eden najcenejših ponudnikov spletnega gostovanja. 

Če poskusite načrt in se premislite – čeprav dvomimo, da ga boste -, ste tudi vi pokriti. DreamHost ponuja 97 dni za vračilo, kar pa izpodbija samo garancija za vračilo denarja A2 Hosting kadar koli (preberite naš pregled A2 Gostovanja). Poleg tega okno za vračilo velja za katero koli trajanje. To pomeni, da če se odločite za mesečni znesek, imate še vedno polnih 97 dni časa, da prejmete ves svoj denar nazaj.

Okrogla dva razmišljanja

Še enkrat imamo blizu kroga, vendar niti približno tako blizu kot prvi. SiteGround je zagotovo boljši od FatCow, ko govorimo o cenah, toda v primerjavi s DreamHostom pade ravno (preberite naš pregled FatCow). DreamHost je cenejši, zagotavlja večjo prilagodljivost pri trajanju in ponuja bolj obilno garancijo za vračilo denarja.

Krog: Cena za DreamHost

Logotip SiteGround
DreamHost logotip

3

Enostavnost uporabe

Nekateri spletni gostitelji so nepotrebno težko uporabiti – za primer preberite naš pregled LunarPages – zaradi česar je ta krog zelo pomemben. Preizkusili smo SiteGround in DreamHost od nakupa do nastavitve, da preverimo, kako enostavno je kupiti načrt in sprožiti spletno mesto.

SiteGround

Spletno mesto SiteGround je varljivo enostavno. Obstaja le peščica različnih izdelkov – za razliko od GoDaddy (preberite naš pregled GoDaddy) – kar omogoča preprosto iskanje vrste gostovanja, ki ga potrebujete za nakup. Poleg tega je enostavno primerjati stopnje na vsaki strani izdelkov. Namesto da bi vas utopil v tehničnih podrobnostih, SiteGround pokaže količino prostora za shranjevanje, ki ga podpira vsaka raven, in koliko obiskovalcev lahko sprejme.. 

Te informacije prenesejo na blagajno. To je neboleč postopek brez motečih dodatkov ali dolgotrajnih postopkov nastavitve (preberite si naš pregled Namecheap, če želite videti, da je to v akciji). SiteGround je enostaven za uporabo med postopkom nakupa, vendar je do prevare prišlo, ko nastavite poverilnice. Takrat se stvari precej spremenijo. 

Nadzorna plošča računa, ki upravlja z vašimi podatki in storitvami za zaračunavanje, je zastarela. Čeprav se jim estetika ne zdi pomembna, so tu. Navigacija trpi, ker SiteGround v svoje pomembne nastavitve vnese nepomembne nastavitve, zato težko najde tisto, kar iščete.

siteground-review-cpanel

Kar nekaj časa je trajalo, da smo našli celo cPanel, ki je SiteGround takoj izločil iz našega najboljšega spletnega gostovanja z vodnikom cPanel. cPanel je sam v redu, čeprav ni tako lep kot JustHost (preberite naš pregled JustHost). Tako kot armaturna plošča računa je cPanel omejen na sredino zaslona in ima splošno estetiko.

DreamHost

DreamHost je enostaven za uporabo od blagajne do nastavitve. Kot je omenjeno v drugem krogu, lahko preklopite cene na strani izdelka, kar olajša izbiro načrta in trajanje, ne da bi se zavezali k postopku odjave. Ko ste tam, vam DreamHost zagotavlja, da ste na poti čim hitreje. 

Postopek odjave je razdeljen na tri korake, vsak pa ima le nekaj možnosti. Skozi zaslon se na vsakem koraku izvajajo dinamični elementi, in čeprav DreamHost sam po sebi ne omogoča lažje uporabe, je vsekakor lepši. Jasno je, da DreamHost skrbi, saj kaže raven kakovosti, ki jo le malo storitev lahko drži. 

Po potrditvi plačila vas DreamHost usmeri neposredno na stran za ustvarjanje gesla, tako da zaobide motečo in zastarelo prakso pošiljanja vaših poverilnic po e-pošti. 

dreamhost-pregled-nadzorna plošča

Ko to storite, se lahko prijavite. Za razliko od SiteGround pa cPanel ni na voljo. Namesto tega DreamHost uporablja lastniško nadzorno ploščo, ki združuje upravljanje računov in spletnih mest na eno področje. Tako je enostavno skočiti na različna območja, ne da bi bilo treba odpreti več jezičkov. 

Vendar je rečeno, da ni brez krivde. DreamHost ne samo da združuje upravljanje spletnih strani in računov na enem področju, temveč združuje tudi vse druge storitve. To pomeni, da je na levem meniju, ki se uporablja za navigacijo, več vnosov, ki niso pomembni, podobno kot Midphase (preberite naš pregled Midphase). Za temi izdelki so oglasi za nakup storitve. Ne pokvari izkušnje, vendar je kljub temu nadležno. 

Okrogle tri misli

Medtem ko sta SiteGround in DreamHost nekateri izmed naših najljubših ponudnikov, imata mehke točke in ta krog jih je predstavil. Oba sta preprosta za uporabo prek blagajne, vendar imata nekaj težav, ko gre za upravljanje računa. Za SiteGround je že poznan, a zastarel pristop, medtem ko je za DreamHost svež, vendar ne povsem premišljen sistem.

Bližnji je, in na žalost je blizu iz napačnih razlogov. Glede na to, da DreamHost moderno prevzema upravljanje spletnih strani, pa si zasluži zmago. Zunanje možnosti so moteče, vendar jih je enostavno zanemariti, ko najdeš zemljišče.

Krog: Točka enostavnosti uporabe za DreamHost

Logotip SiteGround
DreamHost logotip

4

Hitrost in čas delovanja

Četrti krog je najbolj objektiven. Namesto da primerjamo, kaj nam je bilo všeč in kaj ni bilo, lahko primerjamo rezultate. Vsako storitev smo preizkusili tako, da smo odprli spletno mesto z njegovim najcenejšim načrtom in namestili prazno kopijo WordPress-a. Po tem smo spletno stran vodili s testom hitrosti Pingdom in Load Impact, da smo zbrali rezultate. 

SiteGround

SiteGround je eden najhitrejših spletnih gostiteljev, ki smo jih preizkusili. V našem testu Pingdom, ki meri hitrost enega uporabnika, je dosegel 96 od 100 – premagal jih je le Pagely. Kot lahko vidite spodaj, je bil naš čas nalaganja skoraj tri sekunde, kar ni tisto, kar bi pričakovali za spletno mesto brez vsebine. 

siteground-pregled-hitrost-test

Iz grafa lahko razberemo, da je večji del časa nastala zaradi ločljivosti DNS, nad katero SiteGround nima nadzora. V tem konkretnem testu je zahteva DNS trajala dlje časa, kar za večino ljudi ne bi smelo biti težava. 

Pomembnejša meritev je čas čakanja – koliko časa je brskalnik čakal na prejemanje podatkov s strežnika -, kar je bilo zelo malo. Verjetno je to posledica večplastnih predpomnilnikov SiteGround. 

Load Impact je pokazal več uspešnosti SiteGround. Streh smo testirali tako, da smo v petih minutah poslali 50 virtualnih uporabnikov in SiteGround je zlahka zdržal pritisk. Odzivnega časa ni bilo bistvenih sprememb in izpolnila je vse zahteve. 

siteground-pregled-loadimpact

Med časom storitve nismo zaznali nobenega izpada. Če opazite kakršno koli, vas je SiteGround zajel. Obstaja 99,9-odstotno jamstvo za zaščito vašega spletnega mesta pred izpadi. Če bo vaše spletno mesto kdaj manj za več kot 0,1 odstotka na mesec, boste prejeli brezplačen mesec gostovanja. Poleg tega za vsako polno odstotno točko pod 99 odstotkov prejmete dodaten mesec. 

DreamHost

DreamHost je imel dobre, čeprav ne impresivne rezultate. Pingdom je bil spodoben, DreamHost se je zaposlil pri 90 od 100. Dejanski čas nalaganja je bil nizek – manj kot eno sekundo – vendar je to zato, ker ločljivost DNS ni trajala dolgo. Večina časa nalaganja je bila namenjena čakalnim časom.

dreamhost-pregled-test hitrosti

Na splošno to pomeni, da primanjkuje predpomnilnika na strani strežnika. Namesto tega DreamHost po imeniku išče vsebino in jo prikazuje sveže, namesto da bi jo stregel iz predpomnilnika. Nekateri dražji načrti imajo vgrajen predpomnilnik, vendar spletno gostovanje testiramo na način, kot so nam ga posredovali. Glede na to bi DreamHost lahko deloval bistveno bolje, če sledite korakom v našem vodiču za izboljšanje vodnika za čas nalaganja spletnih strani. 

Vpliv obremenitve ni bil slab, ampak spet smo videli bolje. Čeprav ni bil tako nedosleden kot GreenGeeks (preberite naš pregled GreenGeeks), se je DreamHost trudil, da bi bil tako dosleden kot odzivni čas kot SiteGround. Kljub temu je izpolnila vsako zahtevo, kar pomeni, da je na strežniku dovolj sredstev za sprejem skromne obremenitve. 

dreamhost-pregled-vpliv na obremenitev

Kar zadeva uptime, ima DreamHost zanimivo politiko. V nasprotju z običajno 99,9-odstotno garancijo DreamHost jamči 100 odstotkov. Vendar garancija ni tako velikodušna kot SiteGround. Za vsako uro storitve je prekinjena, prejmete dobropis za en dan gostovanja. Vendar pa je omejitev 10 odstotkov vašega naslednjega gostovanja. To pomeni, da DreamHost ne pokriva izpadov po treh urah na mesec.

Okrogle štiri misli

S pravilno optimizacijo bi DreamHost lahko deloval enako dobro kot SiteGround. Toda glede na svoje zunanje delovanje bo ta krog izgubil. SiteGround ne samo, da je takoj boljši, ampak tudi z večjo garancijo za vračilo denarja.

Okrog: Hitrost in čas izvedbe za SiteGround

Logotip SiteGround
DreamHost logotip

5

Varnost in zasebnost

Naš zadnji krog se osredotoča na varnost in zasebnost, kar je običajno tema naših VPN pregledov. Čeprav o funkcijah in hitrosti spletnega gostovanja ne govorimo toliko, so zasebnost in varnost prav tako pomembni kot povsod drugje. V tem krogu si bomo ogledali, kako dobro SiteGround in DreamHost ščitita vaše podatke in spletno mesto. 

SiteGround

SiteGround je obremenjen z varnostnimi funkcijami, kar je presenetljivo glede na njegovo zmogljivost v prvem krogu. SiteGround samodejno zaščiti vaše spletno mesto z izoliranjem njegovega imenika in s tem zagotovi, da okuženo spletno mesto na vašem strežniku ne bo uničilo serije. Po tem ste zaščiteni s požarnim zidom spletne aplikacije, samodejnimi dnevnimi varnostnimi kopijami, brezplačnim SSL / TLS certifikatom in sistemom A-Drive anti-bot. 

Vendar ni vse vključeno brezplačno. Kot lahko vidite v naši primerjavi SiteGround vs. InMotion, je zaostajal zaradi pomanjkanja skeniranja zlonamerne programske opreme. Na voljo je orodje – program za skeniranje spletnih strani SG -, ki bo vaše spletno mesto vsak dan pregledal glede ranljivosti, vendar vam bo prišlo tudi približno 20 USD na leto. 

Zasebnost je spodobna, vendar smo videli boljše. SiteGround ne ponuja zasebnosti zasebne domene (za storitev, ki jo preberete, preberite naš WestHost pregled), ki bi zaščitil podatke o registraciji vaše domene pred rudarji podatkov. 

Po drugi strani je politika zasebnosti odlična. SiteGround pravi, da “ne bo … prodajal, izposojal, delil ali kako drugače razkrival osebnih podatkov za komercialne namene.” To pomeni, da senčne prakse blagovnih znamk koncerna Endurance International tukaj niso zaskrbljujoče (primer primera si preberite v pregledu Site5). 

DreamHost

DreamHost je v lastni ligi, ko gre za varnost in zasebnost. Namesto da bi zahtevali nakup dodatne zaščite, DreamHost vključuje večino tistega, kar potrebujete brezplačno. To vključuje dnevne varnostne kopije, brezplačno SSL / TLS potrdilo in ModSecurity, ki je požarni zid spletne aplikacije za strežnike Apache. 

Vendar manjka pregledovanje zlonamerne programske opreme. DreamHost ga ponuja v obliki DreamShielda, vendar vam boste pri tem priborili dodatne 3 USD na mesec. Za razliko od SiteGround vaše spletno mesto pregleda le tedensko. Kljub temu dodatni stroški niso zaslužni. DreamShield bo očistil tudi vsako zlonamerno programsko opremo, ki jo najde, medtem ko bo SG Site Scanner o tem preprosto obvestil. 

Zasebnost je DreamHost, ki prihaja do svoje lastne zaslužka. Zasebnost domen je brezplačno vključena z vsako domeno, ki jo registrirate. Pravilnik o zasebnosti je blag, saj DreamHost zrcali, da ne bo prodal vaših podatkov. Vendar vam ni treba brati dokumenta, če želite videti, kako se DreamHost posveča zasebnosti. 

Leta 2017 je ameriško ministrstvo za pravosodje (DOJ) zahtevalo, da DreamHost izroči podatke o spletnem mestu, ki ga je gostil: disruptj20.org. Namesto da bi to storil, se je DreamHost boril vse do višjega sodišča Washington D.C. DOJ je zahteval podatke o lastnikih in o 1,3 milijona ali približno IP naslovih, ki so obiskali spletno mesto.

Medtem ko je DreamHostu še vedno naloženo, da preda nekatere informacije, je sodišče priznalo, da vlada “nima pravice ropotati po informacijah, ki jih vsebuje spletno mesto DreamHost”.

Okrogle pet misli

Glede varnostnih funkcij se SiteGround in DreamHost enakomerno ujemata. Vse vključuje brezplačno orodje za pregledovanje zlonamerne programske opreme in to je le nekaj dolarjev na mesec. 

Razlika v tem krogu se spušča v zasebnost. SiteGround ni nič hudega, ko gre za zasebnost, še posebej v primerjavi z večino spletnih gostiteljev. Vendar DreamHost resnično loči od svoje jasne predanosti varovanju podatkov uporabnikov. 

Krog: Varnost in točka zasebnosti za DreamHost

Logotip SiteGround
DreamHost logotip

6

Končne misli

Kot smo že rekli, bo storitev, ki zasluži tri ali več točk, naš zmagovalec. Tu je vendarle malo nereda. Tri kroge in zlasti ena bi lahko šli v katero koli službo, kar bi spremenilo izid. Kljub vsemu pa je zmagovalec DreamHost, čeprav le z najnižjimi maržami. 

Zmagovalec: DreamHost

Če brskate po naših ocenah, bomo videli, da dejansko ocenjujemo DreamHost pod SiteGround. Kljub temu pa je nižja le za najmanjšo količino V osami verjamemo, da je DreamHost najboljša možnost. Vendar pa v primerjavi s preostalim trgom spletnega gostovanja SiteGround bolj sije. Ne glede na to, katero storitev boste izbrali, ne boste šli narobe. 

Katera storitev je po vašem mnenju boljša? Ali se boste držali DreamHosta ali se odpravite s SiteGround? Sporočite nam v spodnjih komentarjih. Kot vedno hvala za branje. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map