Najboljših 10 brezplačnih rešitev za shranjevanje v oblaku za vaše podjetje v letu 2020

Govorili smo o prednostih rezervnega kopiranja za mala podjetja, toda podjetji za shranjevanje v oblaku lahko ponudijo prav toliko. Kljub temu je večina najboljših ponudnikov sinhronizacijskih datotek in delitev datotek z zajetnimi cenami, zato smo na tem seznamu sestavili najboljši brezplačni prostor za shranjevanje v oblaku za podjetja. Konec koncev, shranjevanje podatkov postane sekundarna težava, če se pokvariš.


Naš seznam najboljših možnosti za shranjevanje smo omejili na 10, vendar preden bomo prišli do tega, bomo pogledali, kaj je najboljši brezplačni prostor za shranjevanje v oblaku za podjetja in merila, ki smo jih uporabili pri izbiri.

Če potrebujete hiter odgovor, je Box naša najboljša izbira. Poleg brezplačnega prostora za shranjevanje ponuja močno varnost, funkcije upravljanja uporabnikov, ki omogočajo prilagajanje vlog uporabnika, integracije drugih proizvajalcev, namizni odjemalec in mobilno aplikacijo, gladko in enostavno uporabniško izkušnjo ter intuitivno postavitev.

Najboljše brezplačno shranjevanje v oblaku za podjetje 2020

Kaj je najboljše brezplačno shranjevanje v oblaku za podjetja?

Preden začnemo, morate vedeti, da boste morda želeli varnostno kopiranje in ne shranjevanje, zato preberite razlago o razliki med shranjevanjem v oblaku in spletno varnostno kopijo. To je prvi korak k zagotovitvi najboljšega brezplačnega prostora za shranjevanje v oblaku za vaše potrebe.

Za izbiro naših 10 najboljših brezplačnih možnosti za shranjevanje v oblaku za podjetja smo upoštevali več kritičnih dejavnikov, ki bi jih vsak ponudnik želel od ponudnika pomnilnika v oblaku. Vključujejo shranjevanje, varnost, enostavnost uporabe, sinhronizacijo, razširljivost, integracijo z drugimi aplikacijami, varnostno kopiranje in skupno rabo.

Vse naštete storitve imajo brezplačen načrt in so primerne za mala podjetja. V naši knjižnici za shranjevanje podjetij boste našli storitve, ki delujejo tudi za mala podjetja, vendar jim ni dovolj brezplačnih načrtov. Glede na to so primerna tudi za večja podjetja.

1. Najboljše brezplačno shranjevanje v oblaku za podjetja: Box

Box je rešitev za shranjevanje v oblaku, ki šteje veliko strank Fortune 500 kot stranke, zahvaljujoč poslovnemu načrtu, ki je zasnovan s sodelovanjem v mislih. V bistvu je Box na tretjem mestu po Dropboxu in Googlovem pogonu v naših najboljših storitvah za shranjevanje v oblaku.

Individualni načrt Box 10GB brezplačno in varno dostopate do svoje vsebine od koder koli, vendar boste omejeni na nalaganje datotek do 250 MB.

Glede na to vam Box pomaga povečati produktivnost, saj olajšate urejanje in nalaganje dokumentov Microsoft Office v svoj račun. Ponuja tudi integracije z Google Docs, DocuSign in drugimi aplikacijami drugih proizvajalcev v svoji knjižnici.

Za izboljšanje sodelovanja vam Box omogoča skupno rabo povezav z licenciranimi uporabniki, tako da pošljete povabilo po e-pošti ali ustvarite povezavo in jim jo pošljete, če imate dovoljenje za skupno rabo zunaj svoje organizacije. Poleg tega omogoča nastavitev gesla in datumov izteka veljavnosti povezav, kar pomeni, da je dober nadzor nad vsebino.

Lahko ste prepričani, da bodo vaše datoteke ostale varne, ker Box uporablja 256-bitni AES za šifriranje na strežnikih in protokol TLS, da jih zaščiti med prenosom.

Čeprav nima izvornega zasebnega šifriranja, Box vaš šifrirni ključ zavije v isto raven šifriranja. Ob tem lahko uporabite Boxcryptor, da dodate šifrirni ključ za več zasebnosti. Preberite naš pregled Box, če želite izvedeti več o njegovi varnosti in drugih funkcijah.

Box ima sicer domačo aplikacijo za beležke, imenovano Box Notes, vendar je ena izmed naših najboljših aplikacij za beleženje (preberite naš pregled o Notesu). Omogoča vam dodajanje opomb poleg datotek. Spletna stranka ima intuitivno postavitev, prilagodite pa jo lahko tako, da dodate svoj logotip in URL delovnega prostora. Z mobilno aplikacijo lahko tudi uporabljate namizni odjemalec ali dostopate do datotek na poti.

Slabe strani prostega načrta so, da ne morete zaščititi datotek v skupni rabi, sinhronizacija se ne izvaja tako hitro, ker nima sinhronizacije na ravni blokov, nekatere funkcije pa so nedostopne.

2. pCloud

To švicarsko podjetje vam nudi do 10 GB brezplačnega prostora za shranjevanje v oblaku, vendar boste morali pridobiti prijatelje in storiti storitev na socialnih medijih, da dobite celoten znesek.

Kljub temu brezplačni račun pCloud ne vključuje gesla ali datumov izteka veljavnosti za skupne povezave, o katerih več razpravljamo v našem pregledu pCloud. Prav tako nima šifriranja ničelnega znanja, niti pri svojih premijskih načrtih, zato morate za orodje pCloud Crypto doplačati. Brezplačni uporabniki pa prejmejo povračilo, ker se lahko prijavite na Crypto, ne da bi se naročili na plačljivi načrt.

pCloud Datoteke spletnega vmesnika

pCloud mapo za sinhronizacijo

pCloud Delite povezavo do datoteke

Povezave za prenos pCloud

Odjemalec pCloud Drive

Prejšnja

Naslednji

Brezplačni načrt ponuja dobro izkušnjo z vrhunskimi funkcijami, ki jih nismo zasledili v drugih prostih programih za shranjevanje v oblaku, na primer vgrajenem video predvajalniku, pretakanju z visoko ločljivostjo in predvajalniku glasbe, ki ga lahko uporabite za ustvarjanje seznamov predvajanja s. mp3 datoteke, ki jih imate v shrambi.

pCloud je pametna storitev s spodobnim kosom brezplačne shrambe in gladkim spletnim vmesnikom. Poleg tega njegove dobro zasnovane mobilne in namizne aplikacije dopolnjujejo spletno mesto za brezhibno vključevanje v vaš potek dela.

Ni velikosti datotek in imate možnosti skupne rabe, tako da lahko pošiljate velike datoteke ali jih delite z drugimi uporabniki, tudi če ne uporabljajo pCloud. S svojim čistim, intuitivnim vmesnikom, varnimi lokacijami strežnikov in spodobnimi možnostmi pretakanja je vredno ogleda.

3. Sync.com

Sync.com prevzame krono v naših pregledih o najboljšem pomnilniku v oblaku za skupno rabo in najboljših oblačnih storitvah z ničelnim znanjem.

Čeprav vam brezplačni načrt Sync.com daje le 5 GB, se izstopa, saj nima omejitev. Tako kot pCloud lahko prek napotitvenega programa Sync.com dodate več prostora za shranjevanje s hitrostjo 1 GB na registracijo, kar omeji na 10 GB. Podjetju lahko po e-pošti odstranite pokrovček. Več o tem si preberite v našem pregledu Sync.com.

Sync.com-Web-Control-Panel-Slider-1

Sync.com-Share-File-Link-Slider-2

Sync.com-Sync-Mapa-Slider-3

Sync.com-Speed-Throttle-Slider-4

Sync.com-Dvo-faktorska avtentikacija-drsnik-5

Prejšnja

Naslednji

V primerjavi z Microsoft OneDrive Sync.com iz svojega brezplačnega načrta ne obreže toliko plačanih funkcij. Kljub temu je najpomembnejša funkcija šifriranje ničelnega znanja, ki jo dobite brezplačno. Razširi se tudi na skupne rabe datotek, ki jih lahko zaščitite z geslom, ne glede na to, ali ste naročnik plačila. Če želite dodati omejitve prenosa ali datume poteka, jih morate nadgraditi.

Zlahka je razbrati, zakaj sta si Sync.com in pCloud podobna in zakaj bi težko izbirali drug za drugega. Naš članek Sync.com v primerjavi s pCloud bo pomagal.

4. Microsoft OneDrive

Microsoft OneDrive ponuja številne podobne funkcije kot drugi ponudniki, vendar je v celoti integriran z Windows in Microsoft Office paketom. Datoteke ne samo da lahko shranjujete z OneDrive, ampak jih lahko tudi delite, sinhronizirate, varnostno kopirate in zavarujete.

Njen brezplačni načrt ponuja slabih 5 GB prostora za shranjevanje, ki se ne približa 10 GB Boxa ali 15 GB Google Drive, vendar je bolj velikodušen od 2 GB, ki ga dobite z Dropbox.

Datoteke spletnega vmesnika OneDrive

Drsnik z mapami OneDrive Sync Folder

Zaganjalnik aplikacij OneDrive

OneDrive Ustvari skupno rabo datotek

Word Online OneDrive

Prejšnja

Naslednji

Čeprav ne boste dobili Microsoft Office 365 z brezplačnim načrtom, boste uporabili napredno tehnologijo sinhronizacije OneDrive, tako da boste lahko imeli svoje datoteke tam, kjer jih boste potrebovali. Ponuja tudi vodilno mobilno aplikacijo za dostop do datotek brez povezave, tako da lahko na poti urejate in pripisujete ter vrhunsko spletno izkušnjo z bogatim urejanjem in predogledi v aplikacijah Office.

Velika pomanjkljivost brezplačnega načrta OneDrive v primerjavi s Box-jem je, da nimate naprednih varnostnih funkcij, kot so povezave z zaščitenimi gesli, odkrivanje in odstranjevanje programske opreme ter iztekajoče se povezave za deljenje. Ti so omejeni na premium načrte, prav tako na orodja za produktivnost, kot so povečane omejitve skupne rabe datotek, skeniranje na več straneh in dostop do map do mobilnih naprav brez povezave..

5. Google Drive

Google Drive je ena od težkih uteži za shranjevanje v oblaku, deloma tudi zato, ker je povezana s aplikacijami G Suite. Njegov brezplačni prostor za shranjevanje znaša 15 GB, vsak Googlov uporabnik pa že ima koristi od integracije s storitvijo Google Drive, vključno z možnostjo shranjevanja prilog iz Gmaila.

Kljub temu se lahko vsakdo prijavi na brezplačni načrt, ne glede na to, ali ima Gmail naslov, tako da ustvari Google račun. Ulov 15 GB prostora je, da ga delite z drugimi Googlovimi storitvami, kot sta Google Photos in Gmail, tako da se lahko, odvisno od tega, koliko morate shraniti, hitro navaditi.

Spletni vmesnik Google Drive

Mapa za sinhronizacijo Google Drive

Google Dokumenti Google Drive

Google Drive Ustvari povezavo

Omrežne nastavitve Google Drive

Prejšnja

Naslednji

Ima tudi mobilne aplikacije za uporabnike Android in iOS, namizna aplikacija za varnostno kopiranje in sinhronizacijo pa omogoča sinhronizacijo datotek iz računalnika v oblak. Tako kot OneDrive tudi ta ponuja spletna pisarniška orodja za obdelavo besedil, predstavitve in preglednice, kar omogoča preprosto izmenjavo datotek z drugimi uporabniki..

Razlika med Googlovim pogonom in OneDriveom je v tem, da prvi ne odvzame ničesar od brezplačne izkušnje, ki jo dobijo plačilni uporabniki, medtem ko drugi omejuje uporabnikov dostop do vrhunskih funkcij, kot so orodja za produktivnost in napredna varnost. To pomeni, da lahko uporabljate Google Dokumente in brezplačno dostopate do njegove knjižnice integracij drugih proizvajalcev.

Pred kratkim je bilo odkrito, da Google uporablja algoritme za pregledovanje datotek v Googlu Drive zaradi neželene vsebine, virusov in “neprimerne” vsebine, o čemer smo razpravljali v pregledu Google Drive. Za podjetja, ki morda niso najboljša, kar zadeva varnost in zasebnost, tako da, če je to vaša prioriteta, razmislite o Sync.com, ki ponuja šifriranje ničelnega znanja, vendar manj prostora za shranjevanje.

6. Dropbox

Dropbox je ena izmed najbolj priljubljenih storitev za shranjevanje v oblaku. Tako kot OneDrive ponuja integracijo sistema Office 365, vendar dobite manjših 2 GB dodatka za prosto shranjevanje, kar je eden najmanj radodarnih programov za brezplačno shranjevanje v oblaku. Ob tem lahko dodate še 125 MB, če delite, zakaj imate radi Dropbox in 500 MB za napotitev nekoga na storitev.

Njegov spletni vmesnik je enostaven za uporabo in racionaliziran, a resnično pride na vrsto, ko se poglobite v njegove vrhunske funkcije, kot je Dropbox Paper, ki deluje kot skupinski delovni prostor, “zahteve po datotekah”, zaradi česar lahko prosite drugega uporabnika, da ga naloži datoteko v vaš račun in različico datoteke.

Dropbox Online Files Slide1

Dropbox Syder Mapa drsnika

Prošnja za datoteko Dropbox Slide4

Dropbox Selective Sync Slide5

Prejšnja

Naslednji

Dropbox podpira tudi številne platforme, ki vključujejo Android, iOS, Windows, macOS, Linux in celo Amazon Kindle, kar mu daje široko privlačnost, prav tako pa tudi podporo za integracije drugih proizvajalcev..

S spletno različico lahko urejate datoteke, ne da bi jih prenesli. Svoje datoteke lahko varnostno kopirate in sinhronizirate tako, da jih shranite v mapo Dropbox iz namizne aplikacije, jih naložite iz svoje mobilne naprave ali pa s kamero naprave za pregledovanje dokumentov v Dropbox.

Če pomotoma izbrišete datoteko iz vašega Dropbox-a, jo lahko obnovite s pomočjo “obnovitve datotek”, vendar le, če je bil dokument izbrisan v zadnjih 30 dneh. S funkcijo zgodovine različic lahko datoteko vrnete tudi v katero koli različico, ki je bila v zadnjih 30 dneh shranjena v Dropbox.

Skupna raba datotek je preprosta tudi z Dropboxom, saj lahko z Google Drive ustvarite skupne povezave, kot bi bile, ne glede na to, ali imajo prejemniki račune Dropbox. S predogledom datotek lahko vsakdo, ki obišče vaše povezave v skupni rabi, predogleda datoteke in doda komentarje, informacije o gledalcu pa vam omogočajo, da si ogledate, kdo trenutno gleda katero koli skupno datoteko.

Datoteke so med prevozom med strežniki in aplikacijami Dropbox zaščitene in v mirovanju. Poleg tega lahko za nadzor aktivnih spletnih sej, povezanih naprav in tretjih aplikacij z dostopom do računa uporabite dvofaktorno overjanje in stran za zaščito računa..

7. MEGA

MEGA je nekoč vsem uporabnikom, ki so se prijavili na račun, podarili brezplačnih 50 GB prostora za shranjevanje v oblaku za celo življenje, brez napotnega programa. Podjetje je sicer razdelilo 50 GB na dva dela, tako da ob prijavi še vedno dobite 50 GB, vendar pa po 30 dneh poteče 35 GB, kar ostane 15 GB.

Vendar se na tem mestu ne konča, saj lahko z dokončanjem nabora preprostih nalog pridete do 50 GB. S prenosom odjemalca MEGAsync v računalnik dobite 20 GB in namestite aplikacijo MEGA na vaš pametni telefon mreže 15 GB, da se vrnete k prvotnim 50 GB. Vendar obstaja ulov. Te nagrade potečejo v 180 dneh in naloge ne morete več opravljati.

mega-spletni vmesnik

Tako je tudi pri Sync.com mogoče povabiti prijatelja in zaslužiti impresivnih 10 GB, če ta namesti namizni odjemalec MEGAsync ali mobilno aplikacijo in lahko povabite neomejeno število prijateljev. Na žalost poteče tudi 10 GB, vendar šele po 365 dneh.

Program dosežkov MEGA vam bo omogočil mirne storitve v oblaku, saj čeprav lahko v MEGA naložite veliko datotek, jih lahko izgubite, če ne boste sledili svojim referencam. V nekem trenutku se boste morda počutili prisiljeni, da se prijavite na profesionalni račun. V tem primeru se MEGA ne splača plačevati, saj so v oblaku za shranjevanje veliko boljše ponudbe.

Preberite naš pregled MEGA, če želite podrobno pregledati druge težave, povezane s storitvijo.

8. Koofr

Večina ljudi je seznanjena z najpomembnejšimi imeni za shranjevanje v oblaku, kot so Dropbox, Google Drive in OneDrive, toda slovenski slovenski Koofr je močan konkurent tudi v prostoru za shranjevanje storitev. Znana je po varni storitvi, namenjeni shranjevanju majhnih datotek in skupni rabi. Hitro je tudi, vendar ponuja ponudbo aplikacij drugih proizvajalcev.

Koofr ponuja samo 2 GB s svojim brezplačnim načrtom, kar je dovolj, če želite preizkusiti storitev. Ponuja neomejeno velikost datoteke in neomejeno skupno rabo, vendar ni dobro za sodelovanje, zato za močnejše možnosti poiščite naš najboljši prostor za shranjevanje v oblaku.

koofr-desktop-app-dobrodošli

Uporabniška izkušnja je hitra in povezuje se z drugimi storitvami za shranjevanje v oblaku, kot so Dropbox, OneDrive, Google Drive in Amazon Drive, tako da lahko do vsebine dostopate iz enega vmesnika. Kljub temu se ne integrira z G Suite ali Microsoft Office, če torej želite urejati datoteke, morate to storiti zunaj Koofr-ja.

Tako kot pri pCloud lahko tudi v Koofru predvajate .mp3 datoteke, vendar ne morete ustvarjati seznamov predvajanja ali dodajati skladb v čakalno vrsto. Prav tako manjka aplikaciji za zapisovanje, možnosti urejanja fotografij (čeprav si lahko ogledate fotografije in dokumente), računalnik pa mora biti na spletu, da lahko dostopate do datotek iz lokalnih map in jih delite z drugo napravo.

Na voljo je mapa za sinhronizacijo, kot je Dropbox, tako da se vse, kar postavite v oblak, prenese v mapo za sinhronizacijo in obratno. Ko kopirate datoteko ali mapo v mapo za sinhronizacijo, jo sinhronizira tudi v oblak. Prosti načrt ne ponuja selektivne sinhronizacije za izklop sinhronizacije za določene datoteke ali mape, vendar lahko namesto tega omogočite omrežni pogon Koofr.

Koofr ponuja namizno aplikacijo za Windows, macOS in Linux ter mobilno aplikacijo za Android in iOS.

Omogoča vam skupno rabo datotek z uporabniki v aplikacijah, nečlani pa dobijo povabila, da se pridružijo šele, ko jih dodate. Povezave niso zaščitene z geslom, če jih delite na spletna mesta družbenih medijev, vendar lahko določite obdobja izteka ure, dneva ali tedna. Uporabniki, ki ne plačujejo, dobijo enake lastnosti kot tisti, ki plačujejo.

Koofr morda ne ponuja sinhronizacije na ravni blokov, zunanjih orodij za sodelovanje ali močne podporne infrastrukture, vendar je še vedno dostojna storitev s strogo varnostjo, ki varuje vaše datoteke s protokolom TLS / SSL in jih postavlja v varne podatkovne centre, skladne z GDPR za zaščito zasebnosti.

9. SecureSafe

SecureSafe je storitev v oblaku s sedežem v Zürichu, katere cilj je varno shranjevanje majhnih datotek in gesel hkrati z ustvarjanjem digitalnih trezorjev, kot lahko preberete v našem pregledu SecureSafe.

Njen brezplačni načrt zagotavlja 100 MB prostora za shranjevanje in varno geslo za 50 gesel, tako da ne ponuja veliko prostora. Prav tako ne ponuja možnosti sodelovanja ali skupne rabe, zato ni konkurenčen glavnim storitvam za shranjevanje v oblaku, kadar gre za standardne funkcije.

nastavitve varnega in varnega namizja

Kljub temu ima dober nadzor nad vsebino za skupno rabo datotek, manjka pa deljenje mape in se ne sinhronizira samodejno, zato morate ročno sinhronizirati ali počakati, da se začne interval. Ne ponuja niti sinhronizacije na ravni bloka, ampak nalaganje ne zaostaja, zato hitrosti sinhronizacije niso počasne.

Glavna prednost SecureSafe je njegova varnost. Močna šifriranje, zasebno, šifriranje od konca do konca, dvofaktorska avtentikacija in zanesljivi podatkovni centri so na tem seznamu, čeprav je prostora za shranjevanje malo.

Storitev ne shranjuje vaših geslov, zato je ničelno znanje in ima večplastno kriptografsko arhitekturo, ki je odprta in preizkušena s strani tretjih oseb. Ima celo upravitelja gesel, ki vam omogoča, da gesla uvažate v datoteko .csv ali jih dodate ročno, vendar se ne ujema z našimi najboljšimi skrbniki gesel.

Do mobilnega programa za Android ali iOS lahko dostopate do in si ogledate besedila, .pdfs in video datoteke, ne pa tudi Officeovih dokumentov in nalagate videoposnetke ali dokumente. Namizni odjemalec deluje v operacijskih sistemih Windows 7 in novejših različicah ter Macu, žal pa ne v Linuxu. Če potrebujete shrambo v oblaku za Linux, smo zaokrožili odlične alternative v našem najboljšem oblaku za shranjevanje v Linuxu.

10. Woelkli

Woelkli ponuja brezplačen prostor za shranjevanje v 1 GB, kar je polovica tistega, kar ponuja Dropbox, a dovolj za občutek storitve in preverjanje, ali ustreza vašim potrebam.

Woelkli je odlična storitev za shranjevanje v oblaku, ki je enostavna za uporabo, varna in hitra. Woelkli temelji na Nextcloudu, ki vam pomaga graditi in vzdrževati lastno shrambo v oblaku, ima močne varnostne zmogljivosti, kot je šifriranje ničelnega znanja, in nabor integracij in domačih aplikacij, zaradi katerih je odličen za sodelovanje.

woelkli-spletna stranka

Spletni odjemalec in mobilna aplikacija Woelkli sta privlačna in intuitivna, vendar bi lahko njen namizni odjemalec uporabljal delo. Kljub temu se hitro sinhronizira in omogoča skupno rabo datotek z drugimi uporabniki iz spleta, namizja ali mobilnih odjemalcev. S spletno stranko lahko povabite druge uporabnike in nastavite dovoljenja in možnosti, tudi ko ustvarite povezavo. Več o tem si lahko preberete v našem pregledu Woelkli.

Povezavo lahko tudi kopirate in pošljete po e-pošti ali delite neposredno iz namiznega odjemalca in uporabite podobne možnosti kot tiste v spletnem odjemalcu, vendar morate imeti neposredne stike za Nextcloud. Aplikacija za mobilne naprave omogoča tudi ustvarjanje povezave ter kopiranje in lepljenje ali povabilo uporabnike ali skupine. Poleg tega lahko s katero koli združljivo aplikacijo pošljete povezavo v skupno rabo s svojega pametnega telefona.

Woelkli se ne povezuje z Googlovim pisarniškim paketom ali Office Online, ampak deluje s spletnim urejevalnikom OnlyOffice Online in Collabora Online Office, ki vam lahko ustreza, odvisno od želene oblike. Slaba stran je, da morate plačati, da jih vključite v storitev.

Tudi avdio datotek ne more predvajati, lahko pa predvajate videoposnetke in z njimi shranjujete veliko večpredstavnostnih datotek.

Različica datotek je na voljo, zato lahko datoteke vrnete na prejšnje različice, če so poškodovane ali ste naredili napako.

Za razliko od večine brezplačnih storitev za shranjevanje v oblaku ima Woelkli integrirano aplikacijo za beležke, ki je dostopna s spletnega odjemalca, vendar je osnovna. Woelkli ponuja tudi aplikacijo za stike, s katero lahko shranite svoje aplikacije in aplikacijo za ustvarjanje, urejanje in sinhronizacijo opravil, nastavitev opomnikov ali dodajanje komentarjev in skupno rabo med uporabniki v istem več uporabniškem računu.

Končne misli

Prosto shranjevanje v oblaku je enostavno najti, težko pa je najti dobro storitev. Mnogi pridejo z omejitvami, zato bo vaša izbira odvisna od vaših potreb.

Box smo na prvem mestu radi zahvaljujoč močni varnosti, funkcijam upravljanja uporabnikov, tretjim integracijam za sodelovanje in deljenje zmogljivosti. Če pa zasebnost cenite toliko, kolikor prihranite denar, boste verjetno želeli preizkusiti Sync.com, ki vam omogoča brezplačno šifriranje ničelnega znanja.

Dobra novica je, da lahko vse te storitve shranjevanja v oblaku preizkusite brezplačno in se odločite sami. Sporočite nam, na kateri storitvi se poravnate in nam v spodnjih komentarjih sporočite svoje izkušnje z uporabo. Hvala za branje.

Logotip poslovnega logotipa

Pregled polja

Začne od 580 dolarjev na mesec
Na voljo so brezplačni načrti Vsi načrti

Obiščite polje

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map