Programska oprema za upravljanje projektov je gneča, z veliko odličnimi izbirami se poteguje za vašo pozornost in dolarje. Največja svetovna podjetja uporabljajo orodja za boljše in pametnejše delo, podjetja vseh vrst pa izkoristijo številne uporabne funkcije.


V preteklih letih smo si ogledali veliko programov in delili vse, kar smo se naučili v tem oknu najboljše programske opreme za upravljanje projektov.

Dobro orodje za upravljanje projektov lahko spremeni vašo spodnjo vrstico. Z odpravljanjem navideznega dela, racionalizacijo komunikacij in shranjevanjem kritičnih datotek na enem mestu olajšajo življenje vaši skupini in vam pomagajo narediti več v krajšem času.

Ta pregled je najboljše orodje, ki smo si ga ogledali. Da bi vam omogočili predogled snemanja, je naš najljubši najljubši monday.com, zato preskočite nanj, če se vam mudi. Izbrali smo ga zaradi kombinacije uporabnosti in moči.

Odhajajoči šampion Wrike je še vedno velik napadalec, vendar je bolj zapleten. Če potrebujete upravljanje odvisnosti in podvrste, je boljša izbira. Poleg tega naši drugi favoriti ponujajo različne stvari, zato preberite in poskusite najti tisto, ki vam ustreza.

Tukaj je naših 5 najboljših programskih rešitev za upravljanje projektov:

Ali želite pogledati celoten seznam? Spodaj vas imamo zajeto .

Če iščete posebne primere uporabe za svoj naslednji projekt, je tukaj nekaj člankov, ki vam bodo v pomoč: 

 • Brezplačna programska oprema za upravljanje projektov
 • Programska oprema za upravljanje projektov za samostojne člane
 • Programska oprema za upravljanje projektov za mala podjetja 
 •  Programska oprema za upravljanje projektov za Mac
 • Programska oprema za upravljanje projektov Kanban
 • Scrum Software

Kako izbrati najboljšo programsko opremo za upravljanje projektov

Na trgu upravljanja projektov je velika konkurenca, zato je razlikovanje med najboljšimi platformami lahko izziv. Nekateri imajo nenavadne lastnosti, mnogi imajo čudno ali dve in večina je dobra v določenem vidiku upravljanja projektov.

Med našimi najboljšimi izbirami ni nobenih duda, zato vas priporočamo, da določite svoje prioritete, nato pa preberite naše preglede in preverite, katera najbolje ustreza vašim potrebam. Vsa ta orodja ponujajo brezplačno preizkusno različico in vam omogočajo, da se prijavite brez podrobnosti o kreditni kartici, zato razmislite, kaj želite, nato pa izberite in preizkusite.

Jedro vodenja projektov

Upravljanje opravil je ključno za večino programske opreme za upravljanje projektov. Naloge se lahko imenujejo “vprašanja” ali “predmeti”, vendar orodja, ki spreminjajo terminologijo, še vedno delujejo na skoraj enak način. Naloge so lahko dodeljene članom skupine in razporejene po načrtih. Ko končajo, jih lahko označite kot popolne, tako da lahko vsi vidijo, kaj je treba storiti.

Številna orodja gredo dlje in omogočajo razbijanje nalog v podvpraševanja, nekatera pa nudijo popolno upravljanje odvisnosti. Tako lahko zagotovite, da bodo vsa opravila, ki so odvisna od drugih, načrtovana po teh opravilih, kar vam bo pomagalo preprečiti drage zamude.

Tu je razčlenitev, kaj ponujajo orodja za upravljanje projektov v zvezi s podvrstemi in upravljanjem odvisnosti:

Najboljša programska oprema za upravljanje projektov: podvrste: odvisnosti od nalog:
monday.com
Wrike
TeamGantt
Asana
Freedcamp
Podio
Smartsheet
Leankit
Zračni
Mavenlink
Bazni tabor

Lastnosti

Pri ocenjevanju programske opreme za upravljanje projektov si ogledamo več funkcij. Veliko prostora za shranjevanje je koristno za skupno rabo datotek, povezanih s projektom. Če samo delite dokumente in slike, ne boste potrebovali ogromne količine, vendar bodo vaše potrebe z videom in zvokom večje.

Nekatera orodja ponujajo neomejen prostor, vendar običajno obstajajo omejitve velikosti datotek. Kljub temu se razlikujejo, tako da če imate posebne potrebe, lahko preverite podrobnosti. Če želite premakniti veliko datotek v spletu, naši članki za shranjevanje v poslovnem oblaku ponujajo veliko načinov, kako to storiti pri nastavitvi v spletu.

Integracije z drugimi platformami lahko razširijo doseg aplikacije in vam pomagajo ohraniti čim več vašega podjetja na enem mestu. Poleg skupne rabe datotek lahko vključite svojo e-pošto in stike ter naloge iz drugih aplikacij za upravljanje.

Večina orodij se integrira z vsaj nekaj platformami, nekatera pa vam omogočajo, da se povežete z veliko več. Tu je vredno omeniti Zapier, saj se orodje, ki se integrira z njim, lahko poveže z ogromno paleto aplikacij.

Nekatere platforme imajo nenavadno ali dve funkciji. Splača se jih paziti, ker bi lahko vplivali na vašo spodnjo vrstico. Na primer, bloki Airtable-a ponujajo neobičajno funkcionalnost, Mavenlink pa ima močne finančne lastnosti. Naši članki o spletnem računovodstvu bodo zanimivi tudi, če iščete orodje, usmerjeno v denar.

Vgrajeni timski klepet in sistemi za sporočanje so pogosti, prav tako tudi možnost komentiranja in dokumentiranja posameznih nalog. Nekatera orodja imajo souporabo wikijev ali ustvarjanje zapiskov, s pomočjo katerih lahko dokumentirate svoje projekte in vsem sledite z najnovejšimi dogodki.

Te komunikacijske možnosti članom vaše ekipe olajšajo bivanje na isti strani, ne glede na to, kje se nahajajo, in uživajo v prednostih na daljavo..

Tudi orodja za revidiranje so dobra in so lahko bistvena za tiste, ki morajo ljudi voditi do odgovornosti ali želijo videti, kaj počnejo.

Končno so koristne mobilne aplikacije, ker vam omogočajo, da vodite tabele o stvareh, ko niste od mize. Večina platform ima namenske aplikacije za Android in iOS.

Pogledi Galore

Ključna razlika med temi orodji je, kako predstavljajo vaše podatke. Pristop v slogu kanbana je običajen, razvrstite svoje naloge v stolpce, ki predstavljajo različne faze vašega projekta.

Morda ste že slišali za Trello. To je dobro orodje, vendar ne dovolj zapleteno, da prečkate črto, ki ločuje upravljanje nalog in upravljanje projektov (preberite vodnik za začetnike Trello). Za svoj pogled Trello uporablja tablo kanban, prav tako monday.com in LeanKit.

Druga orodja uporabljajo Ganttovo tabelo, ki vam pokaže, kako se vse ujema. Ganttovi grafikoni vam omogočajo, da vidite, katera opravila je treba najprej opraviti in izvesti, če bodo kakršne koli spremembe povzročile težave v vašem delovnem toku.

Nekateri uporabljajo navaden stari seznam, ki deluje dovolj dobro. Asana to dobro opravi, kot tudi Wrike. Večina orodij ima koledarski prikaz, pa tudi generatorje poročil. Najdete lahko tudi bolj eksotične razglede, kot je PERT.

Najboljša orodja ponujajo več načinov za pregledovanje podatkov, toda več možnosti je, da bo boljši vmesnik, da bo vse jasno.

Pristop

Ta orodja uporabljajo različne pristope. Nekateri, na primer Freedcamp in Asana, se prijazno roko obrezijo po rami, zaradi česar so prijazni in z njimi enostavno delati. Na drugem koncu spektra orodja, kot sta LeanKit in Mavenlink, trdno osredotočajo na zaslužek v vašem podjetju.

Nekateri vas usmerjajo v določen način dela, medtem ko vam drugi ponujajo prostor, s katerim lahko nadzirate in izboljšate vse glede na vaše potrebe. Ta orodja ponujajo veliko moči, vendar boste morali dobro razmisliti o svojih odločitvah. Ne pozabite, da je vaš cilj olajšati delo vaši ekipi.

Kateri vam je ljubši, bo prišel do vas. Zavedajte se, da če ugotovite, da eno orodje ni za vas, se lahko drugi počutijo drugače, čeprav imajo podobno strukturo. Če vam prvi, ki ga poskusite, ni všeč, ne obupajte.

Varnost in zasebnost

Cenimo storitev, ki vaše podatke ohranja varne in zasebne. Ne glede na to, ali je ali ne, je težko oceniti, vendar preučimo uporabljeno šifriranje in potrdila, kot tudi njihovo politiko zasebnosti.

Cenimo certifikate SOC 2 in skladnost z EU-ZDA. in Swiss-U.S. varovanje zasebnosti in Splošna uredba o varstvu podatkov. O slednjem si lahko preberete v našem GDPR delu.

Dobre so tudi storitve, ki nam omogočajo nastavitev nastavitev dostopa. Če lahko nastavite svoje varnostne politike in nadzorujete, kako preverjate pristnost uporabnikov, lahko vzpostavite pravo ravnovesje med varnostjo in uporabnostjo.

Če imate težave pri pripravi pravilnika o geslu, vam bomo v tem, kako nastaviti močan vodnik za geslo, namignili, kaj je primerno.

Pomembne so tudi funkcije, kot je dvofaktorska overitev. Če želite izvedeti, zakaj, preberite naš članek o dvofaktorskem preverjanju pristnosti.

V spletu se skriva veliko nevarnosti, kot opisujejo naši članki o spletni varnosti. Naše najljubše storitve naredijo vse, kar lahko, da vas zaščitijo pred škodo. Izberite si dobrega in ostanite na varnem.

Storitve in podpora

Programska oprema za upravljanje projektov ni na voljo, da bi vam pomagala sestaviti lepe grafikone. Tu lahko pomagate, da bo vaš projekt hitrejši in odpravil težave. Če naletite na težavo, je ključnega pomena, da jo odpravite čim prej. Podrobno si oglejmo možnosti podpore, ki jih ima vsaka platforma.

Poleg dokumentacije in vadnic si ogledamo možnosti, ki jih imate za vzpostavitev stika, in običajno poskusimo eno ali dve, da zagotovimo, da so odgovori hitri in natančni.

Cenimo, da lahko stopimo v stik s kontaktnim obrazcem ali e-poštnim naslovom, pa tudi z možnostjo v živo, kot sta telefon ali neposreden klepet. Prav tako smo pozorni na preveč navdušene prodajalce in vprašanja zasebnosti – prej smo ujeli osebje za podporo, ki je dostopalo do notranjega projekta, npr..

Orodja

Brez dodatnega kleveta, tukaj je naš seznam. Začeli bomo z našo najljubšo storitvijo, monday.com

1. ponedeljek.com

Če želite nekaj preprostega za uporabo, z gladkim in modernim vmesnikom, ne glejte dlje kot monday.com. Vodenje projektov naredi lahek, kljub ugodnemu vmesniku pa ima veliko naprednih funkcij.

ponedeljek
Monday.com ima lep kanban za upravljanje svojih projektov.

Projekt lahko prikazuje na različne načine, njegov glavni kanbanski pogled pa dopolnjujeta koledar, časovnica, dnevnik dejavnosti in grafikoni.

Prav tako je prilagodljiv, saj ponuja velik nadzor nad polji in vam omogoča, da sistem postavite tako enostavno ali zapleteno, kot ga potrebujete. Na voljo je z veliko predlogami, kar vam omogoča hiter začetek in ogled različnih načinov uporabe platforme.

Dobite veliko prostora za shranjevanje, s 5 GB na osnovni ravni in neomejeno shranjevanje v Pro načrtu. Podatke lahko uporabite tudi na drugih platformah, če vključite Zapier, Slack, Trello in Dropbox. Če ga uporabljate s programom Slack, boste morda radi pogledali tudi naš najboljši prostor za shranjevanje v oblaku za vodnik o Slack.

Ponuja vrhunsko varnost, z GDPR in EU-ZDA. Skladnost z zasebnim ščitom, SOC 2 potrjevanje in 256-bitno šifriranje. Prav tako imate možnost uporabe dvofaktorske overitve, pa tudi širok razpon varnostnih nastavitev in dnevnikov. Naših 99 brezplačnih orodij za zaščito članka o zasebnosti navaja veliko drugih načinov za varno varovanje podatkov.

Poleg obilice napotkov v aplikacijah ima monday.com veliko bazo znanja in redne webinarje, s pomočjo katerih se lahko naučite svoje poti. Tudi njegova podpora se nam hitro povrne v samo štirih minutah. Zaradi tega je odlična izbira, če vas skrbi, da bi se ob prvi uporabi zataknili.

cene monday.com se začnejo od 25 dolarjev na mesec za ekipo petih uporabnikov, zato je odlična vrednost, če je vaša ekipa spodobne velikosti. Če ste samo eden ali dva od vas, ni tako dobro, vendar lahko to brezplačno preverite z vljudnostnim 14-dnevnim preizkusom. Če želite izvedeti več o tem, preberite naš pregled v ponedeljek.com.

2. Wrike

Wrike ima odličen nabor funkcij, ki vključuje upravljanje odvisnosti, ustvarjanje poročil in poglede koledarja, ki jih je mogoče prekrivati ​​drug z drugim zaradi primerjave urnikov.

poročila o dejavnostih

Naložite lahko datoteke in priloge ter na njih pišete komentarje, tudi na določenih točkah video datotek, zaradi česar je Wrike uporabno orodje za delo z videoposnetki. Na njegovem brezplačnem načrtu dobite 2 GB prostora za shranjevanje, ki se na ravni Enterprise dvigne na 100 GB. Če uporabljate veliko velikih datotek, jih boste želeli zaščititi, če pride do katastrofe, zato si oglejte naš članek o najboljših spletnih storitvah varnostnih kopij.

Ima dvofaktorno avtentikacijo in Enterprise uporabniki dobijo impresivno izbiro varnostnih možnosti. Poleg upravljanja pravilnika o geslu imate nadzor nad shranjevanjem datotek in dostopom do omrežja. Lahko celo blokirate ljudi iz neprepoznanih naslovov IP, da bi potencialnim hekerjem dodatno otežilo življenje. Naš članek o kibernetski kriminaliteti vsebuje nasvete za preprečevanje težav na spletu.

Wrike ima izjemno podporo. Na naše poizvedovanje v živo smo prejeli odgovor v treh minutah, na vprašanje, ki smo ga zastavili preko njegovega kontaktnega obrazca, pa smo odgovorili v 30 minutah med zahvalnim vikendom. Če želite, lahko po telefonu govorite tudi z nekom. Obstaja tudi velika baza znanja, ki vam pomaga, če se zataknete.

Kljub vrhunski kakovosti Wrike ni predrag in ima celo brezplačen načrt. Ob 9,80 dolarja njen osnovni načrt ne bo prelomil banke. Njeni vrhunski nivoji so dražji, vendar dobite veliko za svoj denar, vključno s finim nadzorom nad vašo varnostjo, navedeno zgoraj.

Je ena najboljših platform na vsem mestu in toplo priporočamo. Več o tem si lahko preberete v našem pregledu Wrike.

3. Asana

Če vas skrbi, da orodja tukaj zvenijo preveč zapleteno, je morda Asana tisto za vas. Je tako enostaven za uporabo, kot bi si želeli, in sedi na desni strani upravljanja z nalogami v primerjavi z razpravo o upravljanju projektov, saj vam daje dovolj nadzora za učinkovito upravljanje projektov, ne da bi pri tem naredili toliko, da postane zmeden.

Njegov glavni pogled je le seznam opravil, lahko pa dodate podvrste, da jih razčlenite. Vključuje upravljanje odvisnosti od svojih plačanih načrtov ter dokazovanje, upravljanje virov in različne integracije. Obstajajo tudi pogledi koledarja in časovnice in dobite neomejen prostor za shranjevanje prilog.

asana-praznovanje

Praznovanja Asane so odličen način, da vas nagradijo za opravljene stvari in dodate kanček zabave vaši delovni rutini. Prav tako lahko motivirajo osebje in povečajo angažiranost. Ko odkljukate naloge, boste včasih po zaslonu zasledili enoroga ali narhala ali pod oknom videli raznobarven obraz. Če te stvari ne motivirajo, nimaš duše.

Če vas čaka oddih od službe, si oglejte zabavne članke za zabavo v spletu.

Asana ima uporabno brezplačno stopnjo, ki je idealna za upravljanje osebnih projektov ali le za seznam hitrih opravil. Njeni plačani načrti se začnejo pri 9,99 USD na uporabnika na mesec. Začetek s prostim načrtom in nadgradnjo, če potrebujete funkcije, je odlična vstopna točka, če ste novi v programski opremi za upravljanje projektov.

Tudi za varnost vam ni treba skrbeti, saj je Asana certificirana s SOC 2. Na voljo sta tudi enojna prijava in SAML, če želite zagotoviti, da so vaši podatki varni. Preberite naš članek o kibernetski kriminaliteti, če želite izvedeti več o spletnih grelminih, ki se jim morate izogibati.

Če razmišljate o Asani, si oglejte naš pregled Asana. Vodič za začetnike Asane je odličen kraj za začetek, če se učite uporabljati programsko opremo.

4. TeamGantt

Ganttova tabela je lahko prednost pri upravljanju projektov, saj vam pokaže, kako se vse ujema, in vam omogoča, da vnaprej opazite težave z načrtovanjem. Naloge lahko preprosto premikate in si ogledate, kako spremembe vplivajo na širši projekt.

tim-gantt-sample-projekt

TeamGantt naredi tisto, kar piše na kositru, in vam nudi orodje na osnovi Gantta, s pomočjo katerega lahko vsi v vaši ekipi ostanejo na isti strani. Poleg pogleda Gantt z naslovom dobite poglede seznamov in koledarja za spremljanje stvari in več načinov filtriranja in nadzora nad informacijami, ki jih vidite.

Premikanje opravil je v TeamGanttu enostavno, zato je odličen način za vizualno organizacijo in reorganizacijo projektov. Dodajanje odvisnosti je preprosto, konflikti pri razporedu pa so označeni z rdečo barvo in hitro jih opozorijo.

TeamGantt ponuja funkcije sledenja časa, s katerimi lahko svoj proračun nadzorujete in vam omogoča, da določite mejnike. Uporabite lahko njegovo “osnovno” funkcijo, da primerjate rezultate s svojimi pričakovanji in ustrezno izboljšate svoj pristop. Če morate izboljšati svoj potek dela, preberite članek o najboljših orodjih za virtualno programsko opremo, če želite uporabiti možnosti.

TeamGantt vam olajša predloge in uporaben vzorčni projekt. Na voljo je tudi veliko pomoči in besedila, ki vam daje nasvete. Obstaja velika baza znanja, na desetine videov s pomočjo in rednih tečajev v živo, s pomočjo katerih se boste naučili tudi kako uporabljati. Na našo poizvedbo se je pravočasno odzvala tudi njegova podporna skupina.

Je poceni, z brezplačnim načrtom za do tri uporabnike in naslednji dve stopnji staneta približno 8 do 12 USD na uporabnika. Preden se odločite, katere funkcije potrebujete, lahko brezplačno preizkusite plačane načrte. Če razmišljate o prijavi, preberite naš pregled TeamGantt za več podrobnosti.

5. Freedcamp

Freedcamp je novinec na našem seznamu favoritov, vendar si prisluži mesto s prijetno uporabo, bogatimi funkcijami in poceni. Te stvari ni enostavno dobiti v enem paketu, ampak to je tisto, kar dobite tukaj.

freedcamp-gantt

Tako poceni, kot pove že njegovo ime, z brezplačnim nivojem, več ultra poceni stopnjami ter načrti za podjetja in podjetja, ki stanejo veliko manj kot večina platform. Dodatni popusti so za neprofitne organizacije in izobraževalce, zato je Freedcamp odlična izbira zanje.

Tudi na brezplačnem nivoju imate neomejeno shranjevanje, kar je močan razlog za uporabo platforme, če imate veliko datotek, ki jih lahko daste v skupno rabo s svojo ekipo. Omejitev velikosti datoteke za uporabnike, ki ne plačujejo, je le 10 MB, kar bi lahko bilo omejujoče, vendar se pri drugih načrtih poveča.

Ima veliko razširitev z lastnim trgom aplikacij. So mešana vreča, vendar imate veliko izbire.

Obstajata tudi ustvarjanje wikijev in izdajanje računov, ki sta odlični lastnosti glede na ceno platforme in vam lahko pomagata pri notranji dokumentaciji in skrbniku. Prav tako dobite dvofaktorsko overjanje, ki je vključeno v njegov relativno poceni načrt podjetja.

Freedcamp ni brez napak, saj ne deluje vse brezhibno, ampak upajmo, da se bo izboljšal, ko se razvija.

Njegova podpora se hitro odzove na zahteve in ima dostopen izbor videoposnetkov in člankov v zbirki znanja, ki vam pomagajo rešiti težave. Če razmišljate o prijavi, pojdite v naš pregled Freedcamp za več informacij.

6. Podio

Podio združuje enostavnost uporabe z močjo in prilagodljivostjo, in to ne da bi bilo predrago, zaradi česar je ena izmed naših najljubših platform. Njena polja, ki jih poganja koda, so uporabna možnost prilagajanja, zato lahko ustvarjalni tipi uporabijo stvari, ki jih druge platforme ne morejo.

Poleg brezplačnega načrta se njegovi plačani stopnji začnejo od 7,20 dolarja na mesec. Tudi najcenejši načrti vključujejo veliko funkcij, brezplačno ponudbo pa je vredno preizkusiti, če vam platforma ustreza.

Podio ohranja stvari osnovne, brez podzdaj ali odvisnosti, vendar vam omogoča, da spremljate delovne tokove z vzpostavljanjem odnosov med dogodki. Prav tako lahko določite roke in dodelite ljudem, da se jih držijo, kar je odličen način, kako ljudi v vaši ekipi odgovarjati.

Ponuja neomejeno prostora za shranjevanje, z omejitvijo velikosti datoteke 100 MB, kar naj vam omogoča, da brez težav izvajate večino vrst projektov. Uporablja 256-bitno šifriranje, zato naj bodo vaši podatki varni pred radovednimi očmi. Če vas skrbi, da vas pri uporabi oblačne programske opreme zaslišijo, si oglejte članek, kako zaščititi članek o zasebnosti.

Podiojeva podpora je mešana torba. Na nas se je hitro odzval, vendar forum in spletni seminarji niso tako dobri, kot bi lahko bili.

Ima lasten trg aplikacij, ki vam ponuja vse vrste načinov, kako ga razširiti. Mnoge aplikacije so dejansko le predloge, vendar še vedno uporabne.

podio-app-market

Prilagodljivost programa Podio je odlična izbira za praktične uporabnike, ki želijo prilagoditi vse svojim potrebam. Več si lahko preberete v našem pregledu Podio.

7. Smartsheet

Smartsheet je orodje brez neumnosti, ki vam omogoča enostavno vnašanje podatkov in načrtujete svoje projekte na strukturiran način. Na prvi pogled je videti kot preglednica, vendar z njo lahko naredite veliko več kot z Microsoftom Excel.

predloga smartsheet

Obstaja več predlog, s pomočjo katerih lahko začnete, in izbira prave vam lahko prihrani veliko časa.

Podatki na listih lahko predstavljajo karkoli želite. Če ga nastavite za upravljanje projektov, bodo elementi verjetno naloge. Lahko jim določite začetne in končne datume ter jih dodelite komu, ki ga želite. Prav tako lahko ustvarite podnaloge in vsaki nalogi daste predhodnika, zato je na voljo tudi upravljanje odvisnosti.

Projekte si lahko ogledate na več načinov. Obstajata kanbanski prikaz in Ganttova karta ter koledar, tako da niste ves čas v načinu preglednice.

Ima močan izbor dodatkov. Poleg integracije s platformami, kot sta Jira in Salesforce, ima več lastnih razširitev, ki ponujajo več funkcij.

Z 250 GB prostora za shranjevanje na uporabnika dobite veliko prostora za skupno rabo datotek. Če pa jih potrebujete več, si oglejte članek o najboljši spletni shrambi za ekipe. Smartsheet se dobro vključuje s temi in ima možnosti za delo s storitvami Google Drive, Dropbox in Microsoft OneDrive.

Cene se začnejo pri 14 USD na mesec, poslovni načrt v vrednosti 25 USD ponuja večino njegovih glavnih značilnosti. Poskusite ga lahko brezplačno 30 dni, če vas zanima, kaj lahko stori za vas.

V pregledu Smartsheet smo dali visoke ocene Smartsheetu. To je tiho učinkovito orodje, ki deluje dobro in v času, ko z njim nismo naleteli na hrošče ali večje težave.

8. LeanKit

LeanKit je poslovno usmerjeno orodje za upravljanje projektov, ki je polno uporabnih funkcij. Zdi se zapleteno, vendar ne bo trajalo dolgo, da to ugotovimo. Temelji na pogledu kanbana in omogoča prilagoditev njegove postavitve, tako da stolpci lahko predstavljajo različne stvari.

Ko začnete z LeanKitom, je vredno natančno pogledati njegov vzorčni projekt, ki je poln elementov, ki pojasnjujejo vmesnik in funkcije ter deluje kot odličen uvod v platformo. Dobite tudi brezplačno e-knjigo, ki je priročen, kompakten vodnik za uporabo LeanKita, zato jo poiščite, če je najprej ne vidite..

leankit-kanban

Ima neomejen prostor za shranjevanje, kar je fantastično. Omejitev velikosti datoteke je 75 MB, vendar, če jih potrebujete več, preberite naš najboljši članek za shranjevanje v oblaku za pregled svojih možnosti.

LeanKit vam omogoča veliko nadzora nad politiko vašega gesla in omogoča zaklepanje ljudi, ki delajo napake, ter vam omogoča, da se zaščitite pred uhajajočimi gesli. Nima dvofaktorne pristnosti ali šifriranih prilog, kar je škoda.

Ima številne integracije in predloge, vključno s številnimi razvijalci programske opreme, ki bodo cenili tudi njegov dobro dokumentiran API.

Za načrt LeanKit for Teams, ki ni najbolj poceni, je 19 evrov na uporabnika, vendar dobite veliko funkcij.

LeanKit izgleda zapleteno in njegova predstavitev ni vedno najboljša, vendar je enostavnejša za uporabo, kot je videti. Dali smo mu visoko oceno, pohvalili njegove lastnosti in vsestransko kakovost. Ima brezplačno 30-dnevno preizkusno različico, če se želite vrteti. Preberite naš pregled LeanKit za več podrobnosti.

9. Zračni prostor

Airtable je še ena platforma, primerna za preglednice, s številnimi funkcijami in vadnicami, ki jo lahko nadaljujete.

Njeni “bloki” so odličen način za razširitev z dodajanjem novih funkcij in vključitvijo več idej, ki jih nismo videli nikjer drugje. Čeprav so nekatere od njih precej specializirane, smo prepričani, da bi lahko bili transformativni za prava podjetja in možnosti za prihranke so velike.

predloge za prenos zraka

Airtable ima tudi morda najboljši izbor predlog, ki smo jih videli v tej kategoriji. Začnete z novim projektom čim hitreje in vam omogočajo, da eksperimentirate z različnimi nastavitvami, ne da bi morali vsega narediti sami.

Airtable ima odlično podporo, saj ponuja večino možnosti, ki jih pričakujete, kot tudi “vesolje”. Druga odlična ideja, “vesolje”, vam omogoča, da si po navdihu pogledate druge projekte. Ker je Airtable tako vsestranski, je koristno videti ustvarjalne stvari, ki so jih drugi storili z njim. Če ste ponosni na to, kar ste storili, imate priložnost pokazati tudi to.

Airtable je tudi ena najboljših platform za varnost in zasebnost, vključno z vsako funkcijo, ki jo iščemo. Poleg dvofaktorske overitve ima 256-bitno šifriranje AES in SOC certifikate. Poleg tega vam daje informacije o naslovih IP, ki dostopajo do vašega računa.

Če vas ne skrbi, da bodo ljudje šlili po vaših podatkih, boste prebrali naš članek o PRISMU, Snowdenu in vladnem nadzoru.

Airtable ima brezplačen nivo in poceni plačljive načrte, ki ponujajo več funkcij. Tudi če začnete z brezplačnim načrtom, lahko preizkusite Pro 14 dni in preverite, ali je vredno plačati. Oglejte si naš pregled Airtable za več.

10. Mavenlink

Mavenlink je odlično orodje za pomoč pri zaslužku. Če je vse o spodnji vrstici, je storitev odlična izbira.

Ima močan nabor funkcij, ki vključuje samodejna finančna orodja in izdelavo računov. Lahko ga uporabite tudi za sledenje času, in če vsem dodelite urne postavke, lahko spremljate stroške. Če potrebujete pomoč pri upravljanju svojih financ, je vredno pregledati naš seznam najboljše računovodske programske opreme za pregled razpoložljivih orodij.

Mavenlink vključuje upravljanje odvisnosti in več pogledov, vključno s pogledom dejavnosti, grafikonom Gantta ter časom in stroški. To ni najlažje orodje, vendar ima več možnosti prilagajanja, tako da se lahko v delovnem prostoru počuti kot doma.

Ni poceni, vendar poleg svojih funkcij dobite močno varnost, s šifriranjem, ki se uporablja za prevoz in shranjevanje, ter dvema potrdiloma SOC. Ponuja dober izbor možnosti za upravljanje lastne varnosti, informacije o aktivnih sejah in omogočanje nastavitve nastavitev gesla za vašo ekipo.

mavenlink-varnost-nastavitve

Če potrebujete pomoč pri upravljanju gesel, preberite članek o najboljšem upravljavcu gesel za nasvete.

Mavenlink ima močno zbirko znanja. Ima tudi podporo za klepet v živo, če se zataknete. Z vmesnikom je nekaj težav, ki pa vas ne bodo preveč zadrževale, ko spoznate platformo.

Poslovni uporabniki bodo v Mavenlink-u našli veliko všečkov. Če želite to preveriti, obstaja 10-dnevno preskusno obdobje. Več o tem si preberite v našem pregledu Mavenlink.

11. Basecamp

Basecamp je dostopno, uporabniku prijazno orodje, ki ga bodo člani vaše skupine uživali v uporabi. Odlična izbira za vzgojitelje, ki jih bodo dobili brezplačno, in tiste, ki želijo organizirati tim ali manj uradne pisarniške projekte.

V vročem vmesniku je enostavno krmariti, čeprav ima nekaj manjših napak. Obstajajo čarovniki in namigi, ki vam pomagajo hitro in enostavno narediti stvari, kar pomeni, da bodo ustrezali ljudem, ki ne želijo vložiti preveč truda v razmišljanje o uporabi platforme.

Ima močne komunikacijske funkcije, pa tudi skupno rabo datotek. Njeni kampi ponujajo skupinske klepete, v katerih lahko sodelujejo vsi v vaši ekipi in omogočajo skupno rabo zvoka in videa.

Če nameravate izkoristiti njegove funkcije za skupno rabo videoposnetkov, bo uporaben tudi naš najboljši članek za shranjevanje v oblaku za velike datoteke.

Tretminutni odzivni čas na našo poizvedbo o podpori ga naredi rekorderja glede hitrosti podpore in ima močan izbor videoposnetkov in vaj, ki vam bodo v pomoč, če se boste zataknili.

basecamp-boost

Naloge lahko dodelite ljudem, vendar nimajo podvrsti in odvisnosti. Obvestila prejmete, ko so stvari dokončane in jih lahko integrirate z zunanjimi koledarji.

Njen preprost sistem cen – 99 USD na mesec, ne glede na velikost ekipe – bi lahko bil odlična vrednost, če imate veliko ekipo, vendar je manj, če je vaša ekipa majhna. Če sodite v slednji tabor, si oglejte naše članke o majhnih podjetjih za programsko opremo, ki je bolj primerna.

Kljub priložnostni zunanjosti Basecampa se ponaša z močno varnostjo in zasebnostjo. Poleg šifriranih prilog vam vaših podatkov ne bo izročil nikomur, razen če je k temu prisiljen zakon in vas bo obvestil, če se to zgodi. Izvedite več v našem pregledu Basecamp.

Prednosti:

 • Dobra vrednost za velike ekipe
 • Brezplačno za uporabo v učilnici
 • Uporabni čarovniki

Slabosti:

 • Draga za posameznike ali majhne ekipe
 • Težave z vmesniki

Basecamp logotip

Basecamp pregled

9900 USD na mesec

Obiščite Basecamp

Druge možnosti

Takšna orodja, ki nam niso všeč, niso na našem seznamu. ClickUp, o katerem si lahko preberete v našem pregledu ClickUp, je ozko zgrešil rez. Redmine in GanttProject si zaslužita kot alternativa tiste, ki želijo stvari postaviti sami. Niso gladke, celovite storitve, kot je večina možnosti tukaj, vendar jih preverite, če vam je všeč izziv.

Microsoft Project je bil preveč težav, da bi se lahko prijavil, zato ga nismo storili. Jira je večinoma dober in bi seznam pripravil, če ne, zaradi zasebnosti s svojo podporo, kot lahko preberete v našem pregledu Jira. Všeč nam je bil videz Workamajiga, vendar nam podjetje ne bi dalo dostopa do programske opreme za pregled. Izdelajte si to, kar boste.

Menimo, da naš seznam zajema večino podlag in tukaj bi morali najti nekaj, kar ustreza vašim potrebam.

Ocenjena so vsa orodja za upravljanje projektov

Končne misli

Programska oprema za upravljanje projektov je zrelo območje z veliko izbiro orodij, ki lahko za vašo ekipo bistveno spremenijo.

Nismo našli nobenega resnično slabega orodja in menimo, da je pravi čas, da se uporabniki poglobijo na konkurenčen in visokokakovosten trg.

Naš najljubši program, monday.com, zmaga zaradi svoje uporabnosti. Wrike je bolj zapleten, vendar nudi večjo moč. Basecamp je dobro orodje za komunikacijo, medtem ko je Mavenlink odličen za tiste, ki so osredotočeni na denar.

Vsa orodja tukaj imajo brezplačen nivo ali brezplačno preskusno različico, zato se je enostavno prijaviti in preizkusiti katero koli izmed njih. Ničesar vas ne ustavi, da poskusite več, da ugotovite, kaj vam najbolj ustreza.

Želimo slišati, če ste preizkusili katerega od naših izbir ali imate priporočila za druge. Če so pomagali vašemu podjetju ali projektom, bi radi slišali o tem. Sporočite nam v spodnjih komentarjih. Hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me