Dreamhost vs Bluehost: iskanje najboljšega spletnega gostitelja v letu 2020

Bluehost je eno največjih imen na trgu spletnega gostovanja, saj zbere približno 3 odstotke spletnih mest v živo. DreamHost ima na drugi strani približno polovico tega deleža, čeprav ponuja jasnejšo posvečenost zasebnosti uporabnikov in preglednejše cene.. 


Kljub temu so Bluehostove možnosti in prijaznost do uporabnika nesporni, zato je privlačna možnost za novince. V tej primerjavi DreamHost proti Bluehostu bomo uporabili analitični pristop, da bomo videli, kateri ponudnik je najboljši za vas. Čeprav bo branje našega najboljšega spletnega vodnika o namizju namig na naš zaključek, primerjava v vakuumu ni tako preprosta.. 

Ponudniki se polarizirajo in postavljajo pod vprašaj, kaj je pomembno pri izbiri spletnega gostitelja, zato se spotaknite, da bo to poskočna vožnja. Čeprav bomo svoje poti izbrali na koncu, vas pozivamo, da preberete vsak odsek, da določite najboljšega spletnega gostitelja za vas..

Priporočamo tudi, da si preberete naš pregled DreamHost in pregled Bluehost, da vidite, kako se držijo širšega trga spletnega gostovanja.

Nastavitev boja: DreamHost proti Bluehostu

Merila, po katerih gostitelji običajno sodimo, smo združili v pet rund. Čeprav v primerjavi ne bomo ločevali posameznih odsekov, kot so vrste gostovanja, bodo ti zaviti v druge kroge. Tako bomo lahko imeli bolj enostaven in uravnotežen obraz. 

Teh pet krogov so značilnosti, cene, enostavna uporaba, hitrost in čas delovanja ter varnost in zasebnost. Runda je vredna ene točke, v vsaki pa bomo nagradili zmagovalca. Ne glede na to, kateri ponudnik prevzame krono v treh ali več krogih, bo zmagal v skupni primerjavi. 

Na začetku vsakega kroga bomo podali splošne ideje o tem, kaj iščemo, na koncu pa bomo podali svoja razmišljanja o tem, kako se primerjata. Vsak krog bo imel tudi razdelek, ki razlaga naše izkušnje s ponudnikom v tem kriteriju med pregledom.

1

Lastnosti

“Funkcije” je daljnosežen razdelek. Vse od varnostnih funkcij do izboljšanja kakovosti življenja do strežniške programske opreme lahko štejemo za “lastnosti”. V tem krogu naš poudarek ni le na prepoznavanju funkcij, temveč tudi v tem, kako pomembne so za vaš paket gostovanja.

DreamHost

Kot smo omenili v našem pregledu, ima DreamHost veliko funkcij. Te lastnosti morda na začetku niso vidne. Večina seznama se vrti okoli izboljšanja storitve, vključno s popolnim SSD diskom, brezplačnim SSL / TLS potrdilom in brezplačno zasebnostjo domene. O zadnjih dveh v najdenih petih bomo govorili več. 

Če se pomaknemo na nekatere bolj očitne funkcije, vsi uporabniki dobijo ustvarjalca spletnih strani Remixer, in čeprav je koristno, ne bo sestavljal našega najboljšega seznama ustvarjalcev spletnih mest. Tako kot Squarespace ima čudovite teme, vendar za razliko od, recimo, Wixa, njegove integracije trpijo (preberite naš pregled Squarespace in Wix pregled). 

dreamhost-review-remixer

Zaradi tega bi bilo dobro, če bi šli z namenskim ustvarjalcem spletnih strani, če je to pot, ki jo želite ujeti s svojim spletnim mestom. Če pa želite, da spletno mesto ustvarite z ustvarjalcem spletnih mest in se sčasoma premaknete na WordPress, vas je Remixer zajel. Svoje spletno mesto Remixer lahko izvozite v WordPress in predloge bodo prevedene. 

V tem kontekstu je Remixer močan in še bolj impresiven, če upoštevamo paleto sanjskih funkcij DreamHosta. Načrti DreamPress, ki so na našem seznamu najboljšega spletnega gostovanja za WordPress, vključujejo dostop do plačljive različice Jetpacka, namenskih virov in varnostnih kopij na zahtevo. 

Ti načrti so tisto, kar DreamHost loči, saj ponujajo podobne stopnje učinkovitosti kot Kinsta, vendar za manj denarja (preberite naš pregled o Kinsta). Vrednost je neizmerna, še posebej v primerjavi s precenjenimi gostitelji WordPress-a, kot je Pagely (preberi Pagely pregled).

Bluehost

Bluehost je last Endurance International Group, in čeprav to ponavadi slabo deluje na lastnosti – preberite primer naše JustHost recenzije – Bluehost je poln teh. Za razliko od DreamHosta funkcije Bluehosta niso na voljo v načrtih, kar določa višjo lestvico za vstop. 

Na primer, CodeGuard Basic, ki zagotavlja varnostne kopije za vaše spletno mesto, in zasebnost domene nista vidni v najcenejših načrtih v skupni rabi. Kljub temu so še vedno predstavljeni v dražji vrsti skupnih načrtov, kar je lepo videti. Vsi uporabniki dobijo SSL / TLS certifikat in dnevne varnostne kopije, ki jih upravlja Bluehost. 

Obstaja tudi ustvarjalec spletnih strani, vendar to ni lastniški dizajn, kot je Remixer. Namesto tega Bluehost ponuja brezplačno različico Weeblyja z vašim načrtom. Weebly ponuja intuitiven vmesnik, globoko integracijo z drugimi platformami in odziven dizajn.

glasno urednik

Poleg tega lahko svojo domeno uporabljate z Weebly. Čeprav je storitev še vedno omejena, lahko v našem pregledu Weebly opazite, da povezava vaše domene z Weeblyjem stane približno 5 USD na mesec. Obstaja nekaj omejitev glede medijev in števila strani, ki jih lahko uporabite, vendar je ponudba na splošno solidna. 

Kar zadeva WordPress, Bluehost zrcali DreamHost, vendar po nižji ceni. Vmesnik, ki ga bomo raziskali v tretjem krogu, je izdelan za WordPress, ki omogoča dostop do tem, vtičnikov in več brez prijave, poleg tega pa je na voljo tudi uprizoritev programa WordPress. 

Okrogla ena misel

Prvi krog je težek, saj oba ponudnika spremljata funkcije. To bi lahko bilo enostavno izenačeno, saj DreamHost ponuja zasebnost domene, medtem ko Bluehost ponuja bolj izdelovalec spletnega mesta. Naš cilj je razglasiti zmagovalca, zato bomo razdelili dlake. 

Zasebnost brezplačne domene DreamHosta bo imela svoj čas v središču pozornosti, toda okrog ene ni to. Zaradi tega Bluehost, bolj funkcionarno oblikovalec spletnih strani, omogoča, da v tem krogu osvoji točko.

Okrogla: Značilnosti Point za Bluehost

2

Cenitev

Cene se zdijo enostavne in v večini primerov so. Kljub temu je spletno gostovanje nenavadno. Čeprav lahko vzamemo številke in rečemo, da je en ponudnik cenejši od drugega, večletni popusti, varljive cene in plačni zidovi naredijo cene bolj zapletene, kot bi morale biti. 

Na primer, zdi se Arvixe poceni, a kot vidite v našem pregledu Arvixe, je mesečna cena dražja od oglaševane, če se odločite za manj kot večletni načrt. Po drugi strani Hostinger ponuja večletne popuste, vendar so popusti tako strmi, da lahko dlje časa stanejo manj (preberite naš pregled Hostinger).

DreamHost

DreamHost se odlikuje s cenami, ne samo zato, ker je poceni, ampak tudi zato, ker je pregleden. Obstajajo promocijske cene, kot je to primer pri skoraj vseh ponudnikih, vendar DreamHost od strani do blagajne to jasno pove. Če iščete poceni spletno gostovanje, vam lahko DreamHost ustreza. 

Najprej govorimo o preglednosti. DreamHost prikazuje dejansko ceno, ki jo boste plačevali na njeni strani z izdelki, s preklopom za prikaz mesečnih ali letnih cen. Mesečna obrestna mera je po pričakovanjih višja, vendar letna stopnja velja za eno in triletno trajanje. Pomembno je, da vidite ceno, ki jo boste plačali, preden se naročite na blagajno. 

To je težava z neštetimi spletnimi gostitelji – preberite naš pregled HostPapa za samo en primer – ki ga DreamHost nima. Poleg tega je DreamHost cenejši od konkurence. Čeprav njene mesečne stopnje ne dosegajo 1&1 IONOS-a boste v povprečju prihranili 2-5 USD (preberite naš 1&1 pregled IONOS-a). 

Zato DreamHost oglašuje enako ceno kot drugi ponudniki, vendar vas ne prisili v tri ali več let, da to pridobite. IPage je na primer cenejši, če samo primerjate strani izdelkov. Kot lahko vidite v našem pregledu iPage, oglaševalsko ceno dobite le, če kupite tri leta gostovanja vnaprej. 

Poleg tega DreamHost načrt podpira 97 dni. Za razliko od večine gostiteljev, ki ponujajo samo mesec dni preizkušanja storitve, vam DreamHost ponuja več kot tri mesece, da se premislite. Pomembno je upoštevati, da se to okno vračila nanaša tudi na mesečne načrte, tako da, če kupite mesečni načrt in se premislite dva meseca, lahko še vedno dobite denar.

Bluehost

Bluehost nima groznih cen, vendar ne boste vedeli, kaj plačujete, dokler ne pride čas za odjavo. Cene so standardne v vseh panogah – načrti v skupni rabi znašajo približno 4 USD na mesec, poceni WordPress načrti so bližje 20 USD na mesec, namenski načrti pa se začnejo pri 80 USD na mesec. Vendar pa ni jasno, da boste morali kupiti te cene več let. 

Na tej strani je na strani izdelka jasno, da plačujete promocijsko ceno. Na primer, najcenejše ure v skupni rabi načrta znašajo 4 USD na mesec, vendar Bluehost pokaže, da bo ob obnovi stalo 8 USD. Ta cena velja le, če kupujete tri leta gostovanja vnaprej. 

Cene naraščajo, ko trajanje nižate. Čeprav je običajna praksa – na primer preberite naš pregled Hosting24 – Bluehost ponuja samo eno, dve ali tri leta gostovanja v svojih skupnih načrtih. Poleg tega je ob izplačilu izbranih več dodatkov, ki ceno še bolj povišajo. 

Neprijetno je, da Bluehost ponuja VPS in namenske načrte mesečno, tri mesece in šest mesecev. Kot da Bluehost pravi, da skupna naročnina ni vredna časa, če traja le en mesec, kaznuje tiste, ki iščejo poceni paket gostovanja. 

Tudi Bluehost ne pokriva vašega načrta, kot to počne DreamHost. Dovolj si premislite le 30 dni. Čeprav je standard za večino spletnih gostiteljev, predvidevamo, da bi kaliber Bluehosta ponujal dlje. InMotion gostovanje na primer ponuja tri mesece, A2 gostovanje pa vam omogoča, da lahko kadarkoli dobite denar (preberite naš pregled InMotion Hosting in pregled A2 gostovanja). 

Okrogla dva razmišljanja

Za razliko od prvega kroga je ta ta jasen. DreamHost ni samo cenejši, ampak je tudi pregleden. Poleg tega ponuja velikodušno jamstvo za vračilo denarja. Bluehost se po drugi strani zdi bolj zainteresiran za to, da se boste odpravili na stran za odjava in upali, da se boste zavezali. 

Okrog: cena za DreamHost

3

Enostavnost uporabe

S spletnim gostovanjem je težko upravljati, še posebej, če ste novinec. Zaradi tega je pomembno, da spletni gostitelj olajša prehod v zapleten svet. Tudi če ste uporabnik energije, ni smiselno iskati funkcije, do katere bi morali biti enostavno dostopni. 

Na žalost enostavnost uporabe škodi mnogim dobrim ponudnikom. SiteGround, na primer, ponuja odlično storitev, vendar nadzorna plošča resno potrebuje dvig obraza (preberite naš pregled SiteGround). V tem krogu bomo primerjali, kako enostavno je premikanje prek blagajne s DreamHost in Bluehost, ter kako enostavno je upravljati s svojim spletnim mestom.

DreamHost

Medtem ko smo v prejšnjem krogu govorili o cenah, je pomembna tudi enostavnost uporabe. Kot smo že omenili, vam DreamHost olajša spoznanje cene, ki jo plačujete, kar olajša postopek odjave. Ko izberete načrt, vas bomo poslali skozi intuitiven postopek tridelne odjave, ki se ne vleče kot Namecheap (preberite naš pregled imenske blagajne). 

Po končanem postopku lahko nastavite geslo in tako odstranite potrebo po pregledu e-poštnih sporočil, da bi našli svoje poverilnice. Medtem med domom nismo mogli vnesti domene. Namesto tega je DreamHost postavil WordPress na začasno poddomene in morali smo postaviti lastno domeno po zaključeni blagajni. 

Končno boste pristali na nadzorni plošči, ki je videti drugače kot večina spletnih gostiteljev. DreamHost ne uporablja cPanel. Odloči se, da bo namesto tega uporabil zaščiten dizajn. Za razliko od LunarPages-jev dizajn Design DreamHosta deluje (preberite naš pregled LunarPages). Z levim menijem je enostavno najti tisto, kar iščete, kar olajša pogosto prevladujočo naravo cPanela.

dreamhost-pregled-nadzorna plošča

Kljub temu obstajajo težave. Tako kot Midphase tudi DreamHost v levem meniju doda več možnosti, kot jih potrebujete, od katerih mnoge služijo kot oglasi (preberite naš pregled Midphase). Na primer, obstaja možnost »DreamPress«, tudi če niste naročeni na DreamPress, in naslov tam bo prikazal oglas za nadgradnjo.

To je sicer majhna težava in drugače je težko zanikati uporabnost DreamHosta. Ni težko krmariti, vse težave, ki jih imamo z nadzorno ploščo, pa več kot samo nadomešča postopek brezhibne odjave.

Bluehost

Bluehost je nasprotje DreamHosta. Kadar gre za blagajno, se bori, vendar je nadzorna plošča ena najboljših, kar smo jih videli. Uravnoteženje teh stvari je morda nepomembno, ker boste na nadzorni plošči porabili veliko več časa, kot boste kupili naročnino.. 

Povedano je bilo, da smo med odjavom naleteli na grozljive hrošče. Poleg zavajajočih cen in vnaprej izbranih dodatkov Bluehost ne bi sprejel našega gesla. Po nakupu vašega načrta boste poslani na zaslon za potrditev naročila, na katerem boste morali vnesti geslo. 

Dobro poznamo tveganja kibernetske kriminalitete, zato smo ustvarili geslo pri enem izmed naših najboljših upravljalcev gesel, LastPass (preberite naš lastni pregled). Bluehost sicer ne bi sprejel gesla. Ne glede na to, koliko gesel smo ustvarili, ne bi delovala. To smo rekli, ko smo enkrat vnesli geslo, je to kar nadležno. 

Med odjavom je bilo še nekaj drugih težav, med drugim stalna koda napake, ki navaja, da je bila naša kreditna kartica zavrnjena. Ta koda napake ni bila pojasnjena, temveč preprosto prikazana, kar je povzročilo veliko zmede med registracijo. 

Škoda glede na to, kako odlična je nadzorna plošča Bluehosta. Dobro se integrira z WordPressom, kar vam omogoča upravljanje tem, vtičnikov in več, ne da bi se premikali z nadzorne plošče. Tudi energije ne manjka, če vam bo v celoti na voljo, boste imeli popolno izkušnjo cPanel. Pravzaprav je Bluehost naredil najboljše spletno gostovanje s seznamom cPanel.

bluehost-pregled-nadzorna plošča

Povedano je, če pridete do težav, toliko, da morda ne bi bilo vredno. Bluehost ima v notranjosti lep obraz, toda boj skozi bitko je videti nadležno.

Okrogle tri misli

Tako kot prvi krog je tudi ta težaven, vendar iz različnih razlogov. Bluehost ima vrhunsko nadzorno ploščo, vendar nam postopek odjave ni želel uporabljati. DreamHost nima tako čistega videza, vendar je nadzorna plošča še vedno enako funkcionalna. Poleg tega je dejstvo, da ima DreamHost postopek brez odlašanja in je zmagovalec jasen. 

Glede na to bi se z Bluehostom morda lažje počutili, zato ocenite našo presojo po svoji presoji.

Krog: Točka enostavnosti uporabe za DreamHost

4

Hitrost in čas delovanja

Hitrost je tisto, kar spletnega gostitelja naredi ali zlomi. Videli smo ga že velikokrat. Spletni gostitelj ponuja solidne cene, enostaven vmesnik za uporabo in veliko funkcij, ki se razpade samo, ko gre za hitrostno testiranje (primer si preberite v pregledu GreenGeeks). 

Hitrost testiramo z nakupom najcenejšega skupnega načrta in namestitvijo prazne kopije WordPress-a. Spletno mesto se nato izvaja s testom hitrosti Pingdom in nalaganjem vpliva, da bi videli, kako uspešen je.

DreamHost

DreamHost se je pri našem testiranju dobro obnesel, videli pa smo hitrejše spletne gostitelje. Hitrostni test Pingdom je dobil oceno 90 od 100, kar sicer ni slabo, vendar ni najboljše. Če pogledamo svoje rezultate, lahko vidimo, da smo večino časa zapravili na metriki “čakaj”, ki meri, koliko časa brskalnik čaka na prejemanje podatkov.

dreamhost-pregled-hitrostni test

Kar kaže na to, da predpomnilnik ne obstaja. Predpomnjenje in stiskanje podatkov lahko privede do majhnih datotek na krajših razdaljah in odpravi potrebo po iskanju podatkov v bazi podatkov. Če bi bilo izvedenih več ukrepov predpomnjenja, boste videli višji rezultat Pingdom Speed ​​Test. 

Vendar je bil vpliv obremenitve trden. V strežnik smo v petih minutah poslali 50 uporabnikov in vsak je to storil brez težav. Med uporabniki je prišlo do neskladja, kar je pričakovati pri poceni gostovanju v skupni rabi, vendar smo veseli, da na poti ni bilo napak.

dreamhost-pregled-vpliv na obremenitev

Obstaja tudi garancija za uptime in je boljša od tiste, ki jo ponuja večina storitev spletnega gostovanja. Za vaše spletno mesto, baze podatkov, e-pošto, FTP, SSH in spletno pošto imate zagotovljeno 100-odstotno upodabljanje. Če se kateri koli izide, vam bo DreamHost dal dobropis za en dan gostovanja za vsako uro storitve. Kljub temu so krediti omejeni na 10 odstotkov stroškov vašega naslednjega gostovanja.

Bluehost

Bluehost je bil uspešnejši kot DreamHost, verjetno zato, ker so mnogi predlogi, ki jih podajamo v tem, kako izboljšati priročnik za čas nalaganja spletnih strani, narejeni za vas. Pingdom Speed ​​Test je vrnil rezultat 94 od 100, kar samo nakazuje, da nadaljujemo predpomnjenje predmetov, kar lahko dosežemo z brezplačnim vtičnikom WordPress, kot je W3 Total Cache. 

bluehost-pregled-hitrostni test

Tudi podrobnosti zapirajo. Bluehost ima daljši od povprečnega čakalnega časa, vendar je še vedno krajši od DreamHostovega, kar bi lahko rešili z dodatnim predpomnjenjem. Kljub temu je uspešnost Bluehosta na najcenejšem skupnem načrtu solidna in dobro bi bilo brez dodatnega predpomnjenja. 

Ob tem je Load Impact povedal drugo zgodbo. Naš test je bil enak, 50 uporabnikov v petih minutah, vendar so bili rezultati precej slabši. Bluehost je imel večje število napak HTTP od povprečja, kar kaže, da je preveč uporabnikov in premalo virov, da bi jih lahko prilagodili. V resnici je bilo dolgo obdobje, ko se je spletna stran dejansko odzvala. 

bluehost-pregled-vpliv obremenitve

Poleg tega ni nobenega jamstva za nadomestitev. Bluehost navaja “zapletenost in naravo skupnega spletnega gostovanja” kot razlog, da ga ne ponudite, kar je smešno. Če lahko to storijo tudi drugi gostitelji, lahko tudi Bluehost.

Okrogle štiri misli

Enotočkovno hitrostno testiranje favorizira Bluehost, vendar ne z veliko količino. Kljub hitrejšim korakom je nekaj korakov, s katerimi lahko DreamHost dosežete to raven. Najpomembnejše je, da nam je DreamHost zagotovil spletno mesto, ki deluje, Bluehost pa tega ni storil. 

Pod še tako skromnimi obremenitvami se je Bluehost prelomil, DreamHost pa je ostal odporen. V kombinaciji z dejstvom, da DreamHost ponuja garancijo za uptime, je zmagovalec tega kroga jasen.

Krog: Hitrost in čas izvedbe za DreamHost

5

Varnost in zasebnost

Varnost spletnega mesta je očitno pomembna, vendar zasebnost spletnih strani morda ni tako navidezna. DreamHost je z našimi orodji vklopil zasebnost spletnega mesta in vprašal, katere podatke zbira spletni strežnik in kako jih storitev uporablja za ali proti vam. 

Bluehost je blagovna znamka EIG in že od prej smo videli isto rutino pesmi in plesa. Zasebnost je grozna, kar ne izgleda dobro v primerjavi z očitno zasebnim DreamHostom. Kljub temu so varnostne funkcije Bluehosta zanesljive, zato imamo še vedno boj.  

DreamHost

DreamHost ima vse varnostne ukrepe, ki jih želimo videti. Vaš načrt ima brezplačen SSL / TLS certifikat, dnevno varnostno kopiranje in zaščito na strani strežnika. Ta zaščita vključuje ModSecurity, ki je požarni zid spletne aplikacije, in DreamShield, ki je plačljiva storitev odstranjevanja zlonamerne programske opreme.

Pri DreamHostu pa je vsekakor najbolj zanimiva njegova zasebnost. V našem pregledu smo dali odlično oceno in enostavno je razbrati zakaj. Vsaka domena, ki je registrirana pri DreamHostu, vključuje brezplačno zasebnost domen, ki informacije, s katerimi ste domeno registrirali, nadomešča s podatki registrarja. 

Prav tako je politika zasebnosti solidna, saj DreamHost zbira nekaj informacij, vendar jih ne deli z marketinškimi partnerji. Vendar to ni samo dokument DreamHosta. Leta 2017 je ameriško ministrstvo za pravosodje stopilo v stik s podjetjem DreamHost o spletnem mestu, ki ga gostijo na njegovih strežnikih z imenom disruptj20.org.

DOJ ni zahteval samo podatkov o lastniku, ampak tudi 1,3 milijona ali več IP ​​naslovov, ki so obiskali spletno mesto. Namesto da bi se poklonil, se je DreamHost boril proti DOJ vse do višjega sodišča v Washingtonu, na koncu pa je večino informacij preklical.. 

Bluehost

Žal se je ta krog začel na visoki stopnji, končal pa se bo na nizkem. Bluehost ali bolje rečeno EIG ima strašne prakse zasebnosti, pri čemer uporablja osebne podatke, ki jih registrirate kot sredstvo za dohodek. Bluehost je boljši od nekaterih svojih bratov in sester EIG, kot je Site5, vendar še vedno ni odličen (preberite naš pregled Site5). 

Kljub temu so varnostne lastnosti solidne. Dobite SSL / TLS certifikat, dnevno varnostno kopiranje in celo osnovno različico SiteLocka, ki bo vaše spletno mesto pregledal z zlonamerno programsko opremo. Kar zadeva zaščito strežnika, sumimo, da Bluehost uporablja ModSecurity in BitNinja, ker so ta orodja industrijski standard, vendar podpornik, s katerim smo govorili, ni mogel potrditi tega.

Kljub močnemu seznamu varnostnih funkcij Bluehosta ostaja glavna skrb zasebnost. Začenši z zasebnostjo domen, obstaja nekaj načrtov, ki jih dobijo brezplačno, vključno z zgornjim dvema stopnjama skupnega gostovanja in vsemi načrti WP Pro. Vsi ostali bodo na žalost morali plačati honorar v višini 10 dolarjev. 

Vendar je politika zasebnosti grozljiva. EIG uporablja enak pravilnik o zasebnosti za vse svoje blagovne znamke in če ste prebrali naš pregled HostGator, veste, da je to slabo. EIG daje pravico, da svoje podatke deli in prodaja s podjetji, kot so Facebook, Google, Verizon, WP začetnik in še več. 

Okrogle pet misli

Na nekoliko anticlimaktično noto je zmagovalec tega kroga jasen. Bluehost ima grozljive prakse zasebnosti, medtem ko ima DreamHost nekaj najboljšega. Varnost je večinoma enakomerna, vendar nismo mogli potrditi, da Bluehost ponuja enako varnost na strani strežnika kot DreamHost. 

Krog: Varnost in točka zasebnosti za DreamHost

6

Končne misli

S štirimi zmagami v krogu je naš skupni zmagovalec DreamHost. Nekateri krogi, na primer zadnji, so bili jasna odločitev, drugi pa so bili bolj zatemnjeni. Od blagovnih znamk EIG je Bluehost najboljši, zato ga ne smete popuščati. 

Zmagovalec: DreamHost

Čeprav je DreamHost med najboljšimi možnostmi, ni edina možnost. Mislimo, da bi morali razmisliti o Bluehostu, vendar bi bilo morda bolje, če imate načrt na strani SiteGround ali Hostinger.

Se strinjate, da bi DreamHost moral zmagati? Koliko vrednosti dajete zasebnosti spletnega gostovanja? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map