Најбољи веб сајтови: Градите добро, правите брзо

Градитељи веб локација променили су начин на који људи данас постављају веб локације. Чак и једноставни за употребу ЦМС-ова попут ВордПресс-а, труде се да буду у току са употребљивошћу и снагом најбољих произвођача веб локација на тржишту. Иако сте мало ограничени на опције које имате, још увек можете да направите прелепу и функционалну веб страницу.


Током овог водича срушили бисмо најбоље изборе у простору. Ови градитељи веб страница издржали су тест времена, прилагођавајући се тржишту како се трендови дизајна веб страница мењају. Даћемо вам неколико упутстава о томе како да одаберете оно за вас и да ли треба да надоградите и након пробног поступка.

Све овде нуде осим бесплатног плана испробавања услуге, па се исплати да се пријавите и видите који вам одговара. Међутим, прочитајте до краја водич пре надоградње, јер ћемо проценити предности и недостатке тога.

Најбољи градитељи веб страница2020

Шта је Буилдер веб локација?

Сада, градитељ имена имена је прилично сам по себи разумљив и не желимо да вам досадимо претерано објашњење. Једноставно речено, то је алат за изградњу веб странице. Међутим, разумевање разлике између градитеља веб локација и платформе попут ВордПресса није тако једноставно, јер линије врло често замућују.

бест-буилдер-гиф-4

ВордПресс је ЦМС или систем за управљање садржајем који се користи у комбинацији са веб хостингом за креирање веб локације. Овде нећемо уронити у детаље веб хостинга, па потражите информације у нашем најбољем водичу за веб хостинг. Оно што сада треба да знате је да веб хостинг нуди већи ниво контроле над вашом веб страницом.

Међутим, та контрола долази скупо. Постављање вашег хостинга, ЦМС-а и свих потребних датотека процес је опорезивања, посебно ако планирате да угостите сопствену веб локацију. Ту се појављују градитељи веб страница, попуњавајући празнину у једноставности коришћења и омогућавајући чак и технолошки најнеопремљенијима да приступе мрежи.

Добијате веб хостинг, ЦМС и едитор све у једном пакету, по генерално ниској цени, за покретање. Комбинујте то са предлошцима који су из месеца у месец све бољи (погледајте пример ТемплатеМонстер за један пример) и да градитељи веб локација изгледају као атрактивна опција за употребљивост. Ако сте фокусирани на брзину и једноставност коришћења, градитељ веб локација је за вас.

Међутим, можда ће вам требати већа флексибилност. За то је ВордПресс одлична опција, па се потрудите да прочитате најбоље веб хостинг за ВордПресс. Ако желите да сазнате више о коришћењу платформе, прочитајте наше водиче за коришћење ВордПресс-а:

 • Водичи за почетнике за коришћење ВордПресс-а
 • Прелазни водич за коришћење ВордПресс-а
 • Напредни водич за коришћење ВордПресс-а
 • Како направити резервну копију своје ВордПресс странице

Одабир Веб Буилдер-а

Након што погледате најбоље програмере веб локација у свакој категорији, морате да одлучите, а неке ствари би требало да размотрите изван подручја на која смо посетили. Лични аспект ваше веб локације своди се на своју сврху, целокупни изглед који тражите и уређивач који најбоље ради за вас.

Изнад свега, најважнија је ваша сврха. Већина градитеља веб локација може се прилагодити многим ситуацијама, али мало их је оптимизовано за сваку. Локална предузећа ће вероватно уживати у практичном Вик центру за апликације, док уметнички професионалци могу да искористе расположиве распореде СкуареСпаце-а. Између њих се преклапају, али оба се боље уклапају у њихове кампове.


Вик-ов центар за апликације


Једна од запањујућих тема СкуареСпаце-а

Претходна

Следећи

Следи целокупни изглед којим идете. Узорак одабира теме од сваког израђивача веб страница која привлачи ваше интересовање и забележите све што вам се држе. Вероватно, она са најатрактивнијим темама је на вашој уличици. Међутим, имајте на уму да је у принципу најбоље најбоље да буде једноставно, тако да не бирајте свој избор искључиво на основу јединствене дизајнерске карактеристике која не помаже сврси ваше веб локације.

И на крају, испробајте неколико уредника и држите се оног с којим вам се највише свиђа. Сви овде направљени градитељи веб локација имају велику снагу и моћи ћете да користите уређивач у свом највећем потенцијалу ако вам буде пријатно. Замјена неколико додатних функција за флуидно искуство дизајна је итекако вриједна јер ћете на крају обично имати бољу веб локацију..

Као и увек, постоји елемент преференције када су у питању градитељи веб локација. Критеријуми на које погађамо односе се на све и требало би да буду на првом месту када се одлучите. Изван тога су, међутим, ова три подручја важна за употребу странице и завршавају изгледом у којем уживате.

Најбољи веб сајтови

Многи од најбољих произвођача веб сајтова нуде сличне карактеристике. Обично добијате превлачење и повлачење интерфејса, подршку дизајнерским темама и низ уграђених апликација. Сваки градитељ који сједи изван овог основног обриса дисквалификован је из овог водича. Изнад тога фокусираћемо се на пет различитих категорија како бисмо показали који грађевинари сјају у свакој области.

Покримо најбоље градитеље веб локација на тржишту. Дотакнут ћемо се истакнутих материјала за сваку категорију, али будите сигурни да погледате одговарајуће критике да бисте сазнали више о одређеном градитељу.

Карактеристике

Градитељ веб страница је прилично једноставан алат, тако да је све што заслади лонац сигурно добродошло. Као основну линију за коју вам најбоље користи градитељ веб страница, прво ћемо погледати које су функције укључене, бесплатне или плаћене и да ли вреде премију на услузи.

Апликативни центар је сигурно прво питање које се тиче значајки. Способност да проширите веб локацију додатним апликацијама је изузетно моћна, што показује и ВордПресс. Било који градитељ веб локација са центром за апликације одмах се попео на листу са додатним бодовима ако су апликације долазиле директно од програмера.

Међутим, апликације нису једине функције које ћемо размотрити: веб локација, чак и она која је изграђена помоћу програмера, укључује много делова, укључујући е-пошту, сигурност и СЕО. Функције попут СитеЛоцк, СЕО маркетинга и неограничене адресе е-поште су јака разматрања у избору наших кандидата. Ево кратке листе критеријума за ову категорију:

 • Центар за апликације
 • Емаил
 • Сигурност или уклањање нежељене поште
 • СЕО помоћ

Вик

Вик је један од најпопуларнијих пружатеља услуга који смо прегледали. Досеже у свим главним областима, укључујући центар за апликације, неограничену пошту, СЕО помоћ и одговарајућу сигурност за покретање. У многим аспектима, Вик је један од најпопуларнијих градитеља веб страница, што се види и у његовим карактеристикама. Обавезно прочитајте нашу Вик рецензију да бисте сазнали о свима њима.

Две најистакнутије карактеристике су СЕО алат и дизајнер логотипа. СЕО алат вам пружа помоћ на свакој страници за подешавање тагова, заглавља и мета описа са корисним саветима за оптимизацију на путу.

Дизајнер логотипа ради управо то, дизајнира логотип за вас. Међутим, то није професионални дизајнер, већ АИ који вас израђује на основу неколико питања. Логотип увек можете да мењате и након чињенице, са Вик-овом робусном векторском и галеријом фонтова. Сам алат је потпуно бесплатан да бисте га испробали и користили, али мораћете да бацате неколико костију да бисте преузели лого у високој резолуцији.

Веебли

Веебли седи одмах иза Вика у смислу карактеристика. И даље имате потпуну подршку путем е-поште, велики центар за апликације и потпуно опремљени програмер за е-трговину. Ако не идете са опцијом за е-трговину попут Схопифи, Веебли је најближа ствар коју можете добити без да у потпуности направите скок.

Апликацијски центар делује мало другачије од Вик-а. Она интегрише више апликација трећих страна, отварајући могућности за изградњу веб локације. То долази по цијену повременог дуда са партије, али још далеко робусније листе за избор.

Део центра апликација фокусиран је на е-трговину, а Веебли испоручује довољно алата ван капија да би створио бонафиде интернетску продавницу. Можете продавати физичку или дигиталну робу, са могућностима означавања и филтрирања, као и сигурним одјавом и праћењем залиха. Не постоје алати за синхронизацију на више платформи, али ипак довољно ако планирате самостално да покренете веб локацију за е-трговину..

Међутим, Веебли је постигао висок резултат у овој категорији зато што има веома широк спектар карактеристика, зато обавезно погледајте наш Веебли преглед да бисте сазнали више.

СкуареСпаце

За разлику од Вика и Вееблиа, СкуареСпаце је потпуно затворени систем. Не постоји подршка треће стране за апликације, мало разочарење у почетку. Међутим, СкуареСпаце-у нису потребне никакве друге апликације, јер је низ функција које нуди довољно широк да би његов мало већи трошак био вредан.

Једна од карактеристика коју можда нећете приметити на почетку је оптимизација. СкуареСпаце користи одзивно и прогресивно учитавање слике. Укратко, то значи да ће се слике на вашој веб локацији учитати након што је страница већ учитана, смањујући време чекања и промену величине слике да би се правилно уклопили у екран. Поред тога, укључен је ЦДН који ће смањити време учитавања широм света и пружити сигурност у случају да било који ДДоС напад погоди вашу веб локацију.

СкуареСпаце не дозвољава вам да користите било коју апликацију треће стране на вашој веб локацији, али постоји неколико који су укључени у систем изван капије. Имате приступ Гоогле Аналитицс-у, Дискусу и Типекиту директно унутар уређивача, а није потребно кодирање. Ових неколико алата попуњавају празнине које оставља СкуареСпаце-ова линија и чине да се целокупни пакет осећа далеко заобљенијим.

Индекс карактеристика СкуареСпаце-а је толико велик да би само величина показала колико овај грађевинар може да понуди. Ипак, прочитајте овај и наш СкуареСпаце преглед како бисте научили све специфичности ове услуге.

Вредност

Након карактеристика долази вредност. Међутим, далеко је корисније процијенити укупну вриједност за разлику од одређеног цјеновног поена. Неки избори у овој категорији неће бити најјефтинији, али пружиће највише вредности за ваш новац.

Значајке играју велику улогу у томе, али ми ћемо се више фокусирати на спецификације, тако да се не би превише преклапали. Многи произвођачи веб локација користе исте сервере за веб локацију на којој ћемо уместо тога погледати простор за складиштење, избор тема и све додатне функције које нису обухваћене у горњем делу.

Међутим, цијене нису потпуно изостављене. Упоредиваћемо релативне цене сваког од њих у односу на карактеристике које нуде грађевинари. То је контекстуална процена која, у целини, треба да пружи солидну основну вредност. Ево кратке листе критеријума за ову категорију:

 • Складишни простор
 • Избор теме
 • Цена поени

Оне.цом

Што се тиче стварања веб локација, не иде много јефтиније од Оне.цом. Овај градитељ који се окреће путем веб домаћина нуди свеобухватне планове за само неколико долара месечно, са великом количином простора за складиштење. Док нећете добити сва звона добављача попут Вееблиа, још увек добијате прилично новца за свој новац.

Доступан је само један план, али испуњен је добротама. Имате потпуну подршку за ХД слике, могућности прављења резервних копија и обнављања, неограничене налоге е-поште и Гоогле АдВордс ваучер, а све то има прилично велико складиште за 25 ГБ. Све то, а претплата кошта мање од уживања у ресторану брзе хране.

Сам градитељ долази са подршком за до 200 страница, тако да вам никада не би требало да остане мало простора, а потпуно је шифрован са ССЛ заштитом. Оне.цом је одличан начин да започнете изградњу веб странице, посебно ако немате много новца. Погледајте наш преглед на Оне.цом да бисте сазнали више.

Веебли

Упоређујући цене директно, Веебли је далеко скупљи од Оне.цом. Упркос томе, нуди грозно за цену, посебно у поређењу са другим грађевинарима у сличном опсегу. Имате све функције наведене у горњој категорији, као и мобилне апликације, одговарајуће теме и потпуни СЕО водич.

Највише јединствене групе су мобилне апликације. Веебли има свог програмера за иОС и Андроид, тако да можете да правите и уређујете веб локацију чак и ако нисте на рачунару. Начин на који Веебли користи свој уређивач омогућава уређивање мобилних уређаја што је једноставније, са потпуно интерактивним интерфејсом који једноставно захтева да повучете оно што желите тамо где желите.

Све Веебли локације садрже ситемап и СЕО-фриендли ХТМЛ, што значи да је половина битке учињена за препознавање од стране претраживача. Индексирање је већ урађено и за вас, тако да све што требате је да поставите свој мета опис и кључне речи, а градитељ ће обрадити остатак.

Распон цена је типична цена коју можете да очекујете од произвођача веб сајтова, а нови планови се појављују на сваких 5 долара. Међутим, новца и времена који штедите између СЕО помоћи, ССЛ сигурности, огласа ваучера и имена домена, трошак је сигурно оправдан.

Невероватно

Запањујуће је необично укључивање било где на овој листи, јер је чудан градитељ веб локација. Нуди само три плана, од којих су два прилично скупа у поређењу с другим произвођачима веб локација. Дизајн слободних и ограничених планова на једној страници није идеалан, мада нуди много простора за складиштење. Про планови су, са друге стране, прилично импресивни.

упечатљиво универзална подешавања сајта

Имате приступ неограниченом пропусном опсегу, доменима и складишту, са три професионалне веб локације. Оне се разликују од ограничених сајтова са подршком за е-трговину и више страница као и приступом врхунским понудама у центру за апликације. Ако желите још више да проширите веб локацију, запањујуће је и интеграција са додацима ПОВр.

Професионални планови стижу за око $ 5 јефтиније од плана е-трговине било где другде и нуде до 300 производа у вашој продавници. Иако ограничени и бесплатни планови не нуде много на путу вредности, Про планови то заиста и треба узети у обзир ако желите да продате неколико производа и уштедите неколико долара у том процесу. Прочитајте наш Стрикингли преглед да бисте сазнали више.

Дизајн и алати

Овде ћемо дубоко ући у сам градитељ. Цјелокупни дизајн сервиса и начин на који он имплементира алате унутар уређивача изван је колико је услуга једноставна за употребу. Изглед самог уређивача, алати које имплементира и избор тема све су области које ћемо размотрити у овој категорији.

Избор теме је најважније подручје, јер поставља основу за цјелокупни изглед и функцију ваше веб локације прије него што додирнете било који алат. Не разматрамо само најбоље изгледајуће теме, већ и оне најпрактичније. Тема треба да изгледа добро и да буде функционална, пружајући вам мапу пута за дизајн док крећете путем.

Такође ћемо погледати алате који се користе у програму за прављење алата. Углавном гледамо дизајн и изглед алата и како они информишу ваше одлуке приликом прављења веб локације. Неред и вансеријске опције нису прихватљиве, већ само поједностављено сучеље које се фокусира на изградњу најбољег могућег веб локације. Ево кратке листе за ову категорију:

 • Чврсти предлошци
 • Неред бесплатно
 • Корисни алати

СкуареСпаце

Ако желите апсолутно најбоље у дизајну, СкуареСпаце је за вас. Овај густ програм за прављење веб локација долази по премиум цени, али такође долази и са премиум изгледом. Распрострањене одредишне странице и јединствене интерактивне функције опонашане су више пута, али неколицина других произвођача веб локација то чини баш као што то чини СкуареСпаце.

И сам градитељ је прилично компетентан. СкуареСпаце не држи вашу руку као што то чине други градитељи веб локација. Уместо тога, представљени сте са ограниченим бројем алата и очекујете да из њих нешто направите. Моћ је сигурно ту, али на вама је да га откључате за веб локацију.

На крају вам остаје веб локација која је функционална и лепа. Одличан низ тема СкуареСпаце-а пружа солидан образац, а затворени систем садржаја пружа вам пуно алата за посао. Немате бљештаве апликације других градитеља, али уместо тога је озбиљан алат за дизајн који је требао створити најбоље могуће веб место.

Вик

Последњих година Вик се значајно побољшао, надметајући се са задивљујућим дизајном СкуареСпаце-а. Имате шири избор тема за избор и са већим опсегом. Неки предлошци су јасни, посебно корисни за блог или онлине магазин, област где се СкуареСпаце прилично бори..

бест-буилдер-гиф-1

Међутим, он заузима друго место у овој категорији због скученог интерфејса. Вик и даље има много снаге испод хаубе, са великим бројем елемената и додатним апликацијама. Упркос томе, сам уређивач није толико чист као СкуареСпаце и понекад се може чинити мало превише током дизајна.

Међутим, није тешко користити. Вик је сигурно компетентни градитељ који вам нуди велику листу алата за изградњу ваше веб локације. Ако желите више опција од СкуареСпаце-а и нисте превише привучени блиставим темама, онда је Вик можда прави избор за вас.

Веебли

У погледу дизајна, Веебли седи између Вик-а и СкуареСпаце-а. Избор тема је и даље прилично велик, са чврстим средином између екстравагантних модерних дизајна и једноставних изгледа. Ипак, Веебли се издваја од њих двојице због свог изврсног уређивача који је једноставан за употребу, а пружа пуно енергије.

То је потпуно интерактивно искуство, прави интерфејс драг-анд-дроп који други произвођачи веб локација (попут Оне.цом) покушавају да опонашају. Ваша лева страна алата садржи све потребне елементе и буквално једноставно превучете шта год желите на страницу. Такво је интуитивно искуство које и даље управља снагом СкуареСпаце-а и Вика.

Веебли такође има добар број карактеристика е-трговине и у буилдер-у. Одељак производа је што је могуће ближе наменском градитељу веб продавница, са могућностима за физичке производе, преузимања и услуге. Пословни планови такође долазе са аутоматским праћењем залиха и малим значкама залиха што је од помоћи ако вам је главни циљ продаја.

Лакоћа коришћења

Вожња на полеђини дизајна је једноставност употребе. Овде гледамо како градитељ посебно функционише, одвојено од било којег одређеног алата који може имати. Простор за дизајн требало би да се препусти интуитивном искуству. То значи да нема страних алата или опција и уређивача који је оптимизован за радни ток.

То такође значи и едитор који је оптимизован за употребу на вебу. Неки произвођачи могу заостајати на хардверу ниског нивоа. Уосталом, то је потпуно функционалан алат за дизајн на веб страници. С тим у вези, важно је да интерфејс не успори микрофонирање преко различитих опција или да вам није потребно превише времена за учитавање било које посебне функције.

Изван уређивача ћемо погледати и широку употребу ваше веб локације. Ово укључује вашу контролну таблу и подручје подршке и колико је лако приступити сваком. Када се троје комбинирају заједно, требало би бити врло мало питања о томе гдје је одређена значајка или како јој можете приступити. Ево наше кратке листе за ову категорију:

 • Интуитивни едитор
 • Оптимизовано за употребу на вебу
 • Чистите подручја наплате и подршке

Вебноде

Вебноде је неко време био у простору за прављење веб локација, први пут је објавио свој Ворд-ескуе уређивач још 2008. године. Од тада је платформа преправљена са Вебноде 2.0, промишљеним програмом који помиче границе колико једноставно може да буде градитељ веб локација. Екран је без нереда и туђих могућности, што овај градитељ чини најлакшим за употребу који смо видели.

бест-буилдер-гиф-2

Подељено је на две категорије: садржај и одељци. Одјељци су широки потези ваше странице, грађевни блокови у које је постављено све остало. Минус заглавља и подножја, одељци се могу поставити било где.

Садржај је управо то, садржај који испуњава ове одељке. То може бити било шта, од једноставног текстуалног оквира до ИоуТубе видеа, а све то можете превући око себе како би се страница слагала попут слагалице. Нема много опција, али мало је оних које постоје.

2.0 уредник ипак није погодио крај е-трговине ствари. Вебноде га је већ објавио у неколико делова света, па је ажурирање неминовно. Тренутно је, међутим, најбоље да се држите друге врсте веб локација. Прочитајте наш преглед Вебноде-а да бисте сазнали више о свему што ова услуга може да понуди.

Јимдо

Јимдо вам омогућава да направите потпуно веб локацију у само неколико кликова. То звучи као хипербола, али није. АИ Јимдо Делпхин вам поставља неколико питања о вама и веб локацији које креирате и прегледава Интернет како би пронашли што више информација. Након свега тога, Делфин ће саставити потпуно функционално место, пуно онога што је пронашао.

Додуше, мало је језиво. Срећом, дизајнирање властите странице са Јимдо-ом је једнако једноставно. Као и Веебли, уређивач је потпуно интерактиван, с опцијама за промену величине, померање и обликовање онога што се налази на страници, без преласка на други приказ. На ове опције се мало тешко навикнути, али уређивач полако постаје једна од најинтимитивнијих оних на тржишту.

Упркос томе, постоји неколико проблема са Јимдовим системом. Теме не раде увек правилно и број елемената који се могу уређивати може бити неодољив. Упркос томе, градитељ нуди тону опција и након кратког времена постаје прилично једноставан за употребу. Прочитајте наш Јимдо преглед да бисте сазнали више о чему се овај грађевинар истиче.

Веебли

Као што је споменуто у горњој категорији, Веебли има једног од најбољих уредника које смо видели, не само у погледу сирове снаге, већ и у погледу употребљивости. Скоро свако може лако да ускочи у интерфејс и искористи бројне могућности које има. Прецизни низ блокова олакшава проналажење онога што тражите и превлачење директно на страницу.

бест-буилдер-гиф-3

Зачудо, пуно једноставности употребе долази од Вееблелових ограничења. Лева страна алатне траке је специфична за страницу, што значи да ћете тамо пронаћи само алате који одговарају тој одређеној страници. На пример, алати за блог налазе се само на страници блога, а подешавања заглавља налазе се само на почетној страници. Помаже компатибилност и осигурава да на вашој веб локацији нема никаквих чудних дизајна.

Међутим, постоји пуно других опција које нису специфичне за страницу. Пронаћи ћете одговарајуће обрасце у које можете да поставите било који део садржаја, као и опције за центар апликација током целог дизајна. Лако је схватити интерфејс са свим опцијама на располагању. Чудо је што Веебли то успева а да не постане превише неодољив.

Подршка

Нажалост, веб странице нису савршене и појавит ће се проблеми. Упркос узроку, потребан вам је чврст систем подршке за израду сигурносних копија било каквих питања или питања која имате. У овој категорији ћемо погледати базу знања, опције подршке и било које друге функције подршке које градитељ веб локација има, као што је форум.

Особито у бази знања тражит ћемо водиче за рјешавање проблема. Сви градитељи веб локација које смо прегледали имају базу знања, али врло мали број садржи водиче за уобичајена питања. У већини случајева, база знања једноставно функционише као подучни центар, тако да ће се сви чланци који се баве проблемима које имате имати високо сврстати у наш избор..

Такође слаба тачка произвођача веб страница су опције за контакт. Већина произвођача веб локација нуди подршку само путем е-поште, а неки нуде само једноставан образац за контакт. Вишеструке опције подршке и брза времена одзива кључни су овде, тако да је сваки градитељ који би могао да понуди једно од два добио додатне бодове у овој категорији. Ево кратког списка:

 • Водичи за решавање проблема
 • Више опција за контакт
 • Брза времена одзива

Невероватно

Невероватно је посебно импресиван градитељ веб страница у погледу подршке. И даље пати од контакта само путем е-поште, али стиче надметање над конкуренцијом са врло добро заокруженом базом знања. Ово подручје је препуно садржаја, са свим почецима од управљања сајтом.

упадљиво база знања

Међутим, посебно су импресивни водичи за решавање проблема. Скоро сви градитељи веб локација имају уџбенике у бази знања, али врло мало има ресурса за решавање проблема. Проблеми се не појављују често, али мала инвестиција на крају Стрикингли значи да ћете имати водича у случају да нешто буде.

Поред тога, постоји скуп згодних почетних видео записа. Упечатљиво прелази све, од почев од градитеља до хостинга веб локације са седиштем у Кини. Чак прелази услове услуге и политику приватности, тако да знате све о овом градитељу, како он функционише и како користи ваше податке.

ГоДадди ГоЦентрал

Први пут се појави у овом водичу, ГоЦентрал сам по себи није баш импресиван градитељ. У ствари, то више личи на додатак ГоДадди-овом домену и услугама хостинга. Упркос томе, ниво подршке је прилично висок. Како је компанија више усмерена на веб хостинг, добијате приступ нивоима подршке за веб хостинг који су у просеку далеко већи од типичног градитеља веб локација.

База знања је центар, уклапа се у подручје посебно посвећено ГоЦентрал-у. ГоДадди садржи списак чланака о „заронима у“, квази наставни план и програм за било које одређено подручје. Чланци су такође изузетно детаљни, уклапају се у слике екрана и корак по корак. База знања се осећа као потпуно реализован додатак подручју подршке.

Поврх тога, имате и типичне облике контаката које очекујете од веб домаћина. Доступне су ливе цхат, е-пошта и подршка путем телефона, што представља огроман корак у односу на већину осталих произвођача веб локација на тржишту. Постоје још неки проблеми са овом услугом, али подршка сигурно није један од њих. Прочитајте нашу рецензију ГоДадди ГоЦентрал да бисте сазнали више.

СкуареСпаце

СкуареСпаце има огроман део подршке, препун типичних цена било које друге базе знања. Међутим, његова посвећеност не само одржавању, већ и расту већим веб локацијама, издваја га од других провајдера. Алати су ту да би били успешни на мрежи, а ти се алати налазе у бази знања.

водич квадрата

То подручје чине водичи и често постављана питања. Обично ће бити низ водича за одређену категорију са ФАК-ом на крају који ће покривати било коју земљу која је промашена кроз водиче. Овде нема много начина на решавање проблема, али то је мало вероватно да ће се појавити. Уместо тога, СкуареСпаце се фокусира на употребу алата за изградњу и раст вашег веб локације.

Оно што га раздваја је повезаност са заједницом. СкуареСпаце домаћин је честих вебинара који нуде окружење попут радионице за израду веб странице. Ако будете имали среће да живите у некој од просторија СкуареСпаце-а, можете и лично да присуствујете овим радионицама.

Најбољи градитељ веб локација за е-трговину

Сви произвођачи веб локација у овом водичу дају предност традиционалним веб локацијама преко веб продавница. Међутим, интернет продавнице су велики део интернета, тако да нисмо желели да вас оставимо у вези са тим. Неке од овде представљених опција ће одговарати малим мрежним продајним местима, али можда ће вам требати нешто моћније ако желите да продају на мрежи.

Највећа разлика је директна продаја преко препродаје. Директна продаја, или компанија која продаје сопствени производ директно купцу, добро ће се снаћи код већине произвођача веб страница. Предлошци дизајнера СкуареСпаце-а и Вик-а пружају вам прилику да покажете свој производ и све његове карактеристике, уз неколико додатних функција за управљање пошиљкама и праћење налога.

С друге стране, препродаја ће имати тешко време. Не говоримо само о продаји половних предмета, већ о било којем послу који производ купује на велико, а затим продаје. Каталог је углавном много већи и шири се на више платформи. Већина произвођача веб сајтова једноставно немају алате за праћење свих продајних места на којима продавате огласне јединице, нити моћ да организују инвентар.

За то је боље ићи са наменским градитељем е-трговине као што је Схопифи. Имаћете све потребне алате, укључујући интеграцију са Амазоном и еБаиом, СхипСтатион-ом, испуњење и отпрему за испоруку. Поред тога, Схопифи подржава увоз и извоз КСМЛ-а, тако да можете преместити свој инвентар на било коју платформу и још увек све синхронизовати.

За директну продају или мали низ производа, то ће учинити било који градитељ веб локација. Уобичајено ћете плаћати премију за приступ отпреми и управљању наруџбама, тако да имајте то на уму ако продаја није главна сврха ваше веб локације.

Бесплатно или плаћено?

Након што сте изабрали програмера веб локације, мало дизајнирали и започели са радом, поставља се питање надоградње. Иако је бесплатно или плаћено у потпуности зависи од вашег буџета, већина веб локација, без обзира на потребе, имаће користи од надоградње. Добивате приступ основним карактеристикама за легитимизацију вашег бренда, све истовремено повећавајући изложеност и ресурсе.

Иако је једноставно, име домене је први корак у том процесу. Понуда маркираног поддомена са било којим бесплатним планом је издашна, али одвајање од тога први је корак у успостављању вашег бренда на мрежи. Име домене показује да је ваша веб локација легитимна и требало би је схватити озбиљно.

На вашој стварној веб локацији уклања се брендирање произвођача веб локација и, у неким случајевима, можете постављати рекламе. Флексибилност је у томе да направите веб страницу која је корак изнад нормалног градитеља веб страница, додајући свој бренд и повремено зарађујући нешто новца.

Поврх свега, надоградња је прилично јефтина. Ниједна веб локација није бесплатна и док градитељи веб страница нису прошли дуг пут у покушају да се то и догоди, требате да баците мало новца за веродостојни сајт. Срећом, градитељи веб страница такође су прошли дуг пут у смањењу трошкова, тако да можете да покренете веб страницу за мање од куповине неколико пића сваког месеца.

Укратко, потпуно је вредно надоградње на плаћени план. Започните на бесплатном тестирању различитих грађевинара и пронађите одговарајућу погодност, а затим надоградите како бисте искористили предности врхунских функција које се испоручују уз њега.

Последње мисли

Можда је најбољи избор за употребу алата за прављење веб страница, посебно ако већ нисте упознати са платформом као што је ВордПресс. Ниво снаге се стално повећава, а ови грађевинари показују како изгледају снажни кандидати за изградњу озбиљне веб странице кроз једноставан алат за коришћење.

Што се тиче озбиљне веб странице, свакако се исплати надоградити на потпуно представљени план. Често добијате много више за само мало улагање поред непроцењивог аспекта легитимитета. На интернету је тешко схватити озбиљно, али овај мали корак вам може помоћи.

Који је ваш омиљени грађевинар изван гомиле? Јавите нам у доњим коментарима и, као и увек, хвала вам на читању.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map