Софтвер за управљање пројектима је гужва, са много одличних избора који се надмећу за вашу пажњу и доларе. Највеће светске компаније користе алате за бољи и паметнији рад, а компаније свих врста искориштавају бројне корисне функције.


Током многих година прегледали смо обиље програма и поделићемо оно што смо научили у овом прегледу најбољег софтвера за управљање пројектима.

Добар алат за управљање пројектима може утицати на вашу суштину. Елиминишући привремени рад, поједностављење комуникација и смештање критичних датотека на једно место, они олакшавају живот вашем тиму и помажу вам да постигнете више посла за мање времена.

Овај преглед је најбоље средство које смо погледали. Да бисмо вам омогућили преглед скрипта, наш најдражи фаворит је мондаи.цом, па прескочите ако журите. Одабрали смо га због комбинације употребљивости и снаге.

Излазни шампион Врике још увек је велики нападач, али је комплекснији. Ако вам је потребно управљање зависности и подуступке, бољи је избор. Поред тога, наши други фаворити нуде различите ствари, па прочитајте и покушајте пронаћи ону која вам одговара.

Ево наших 5 најбољих софтверских решења за управљање пројектима:

Да ли желите да погледате комплетан списак? Омогућили смо вас доле .

Ако тражите неке посебне случајеве употребе за свој следећи пројекат, ево неколико чланака који ће вам помоћи у томе: 

 • Бесплатни софтвер за управљање пројектима
 • Софтвер за управљање пројектима за фрееланцере
 • Софтвер за управљање пројектима за мала предузећа 
 •  Софтвер за управљање пројектима за Мац
 • Софтвер за управљање пројектима Канбан-а
 • Сцрум Софтваре

Како одабрати најбољи софтвер за управљање пројектима

На тржишту управљања пројектима постоји велика конкуренција, тако да разликовање најбољих платформи може бити изазовно. Неки имају необичне карактеристике, многи имају упит или два, а већина је добра у одређеном аспекту управљања пројектима.

Међу нашим најбољим изборима нема прљавштине, па вас препоручујемо да утврдите своје приоритете, а затим прочитајте наше прегледе и видите који вам најбоље одговара. Сви ови алати нуде бесплатну пробну пробу и већина вам омогућава да се пријавите без давања детаља о кредитној картици, па размислите шта желите, а затим одаберите један и тестирајте га.

Суштина управљања пројектима

Управљање задацима кључно је за већину софтвера за управљање пројектима. Задаци се могу назвати “питања” или “предмети”, али алати који мењају терминологију и даље делују на готово исти начин. Задаци се могу доделити члановима тима и заказати их. Када заврше, можете их означити као комплетне, тако да сви могу видети шта треба учинити.

Многи алати иду даље и омогућавају вам да разбијете задатке у подзадаче, а неки нуде управљање у зависности. То вам омогућава да провјерите да ли су сви задаци који зависе од других заказани након тих задатака, помажући вам да избјегнете скупа одлагања.

Ево детаља о томе шта нуде алати за управљање пројектима у погледу поткњига и управљања зависностима:

Најбољи софтвер за управљање пројектима: Задаци: Овисности задатака:
мондаи.цом
Врике
ТеамГантт
Асана
Фреедцамп
Подио
Смартсхеет
Леанкит
Аиртабле
Мавенлинк
Стационар

Карактеристике

Проучавамо неколико карактеристика приликом процене софтвера за управљање пројектима. Много простора за складиштење је корисно за дељење датотека повезаних са пројектима. Ако само делите документе и слике неће вам требати велика количина, али ваше потребе ће бити веће са видеом и звуком.

Неки алати нуде неограничен простор, али обично постоје ограничења величине датотеке. Ипак се разликују, па ако имате специфичне потребе, можете проверити детаље. Ако желите да преместите много датотека на мрежи, чланци о нашем пословном облаку за складиштење нуде много начина да то учините приликом постављања на мрежи.

Интеграције са другим платформама могу проширити домет апликације и помоћи вам да што више свог пословања задржите на једном месту. Поред дељења датотека, можете да интегришете своју е-пошту и контакте, као и задатке из других апликација за управљање.

Већина алата се интегрише са најмање неколико платформи, али неки вам омогућавају да се повежете са много више. Овдје је вриједно споменути Запиер јер се алат који се интегрише у њега може повезати с огромним распоном апликација.

Неке платформе имају необичну или две карактеристике. Вриједно је пазити на њих јер би они могли утицати на вашу суштину. На пример, блокови Аиртаблеа нуде необичну функционалност, а Мавенлинк има јаке финансијске карактеристике. Наши чланци о рачуноводству на мрежи ће такође бити интересантни ако тражите алат који је фокусиран на новац.

Уграђени тимски систем за ћаскање и слање порука је уобичајен, као и могућност коментарисања и документовања појединих задатака. Неки алати имају заједничко креирање викија или прављење бележака, што вам може помоћи да документујете своје пројекте и да сви пратите најновија дешавања.

Те опције комуникације олакшавају члановима вашег тима да остану на истој страници, без обзира где се налазе, и уживају у предностима даљинског рада.

Алати за ревизију су такође добри, и могу бити од суштинског значаја за оне који требају водити људе да буду одговорни или желе да виде ко шта ради.

Коначно, корисне су вам мобилне апликације, јер вам омогућавају да водите табеле о стварима када нисте за столом. Већина платформи имају наменске апликације за Андроид и иОС.

Виевс Галоре

Једна кључна разлика између ових алата је како они представљају ваше податке. Приступ у стилу канбана је уобичајен, разврставајући своје задатке у ступце који представљају различите фазе вашег пројекта.

Можда сте чули за Трелло. То је добро средство, али није довољно сложено да пређе линију која раздваја управљање задацима и управљање пројектима (прочитајте водич за почетнике Трелло-а). Трелло користи плочу канбан као свој поглед, као и понедјељак и ЛеанКит.

Остали алати користе Ганттову табелу, која вам показује како све стане заједно. Ганттови графикони омогућавају вам да видите које задатке прво требате обавити и разрадити ако евентуалне промене донесу проблеме у вашем радном току.

Неки користе обичну стару листу, која делује довољно добро. Асана то добро ради, као и Врике. Већина алата има приказ календара, као и генераторе извештаја. Такође се могу наћи егзотичнији прикази, попут ПЕРТ-а.

Најбољи алати нуде више начина да прегледате своје податке, али што се више пружа пружа боље сучеље, како би све било јасно.

Приступ

Ови алати користе различите приступе. Неки, попут Фреедцампа и Асане, пријатељски се крећу по рамену, чинећи се добродошлим и лакшим за рад. На другом крају спектра, алати као што су ЛеанКит и Мавенлинк чврсто држе фокус на зарадјивању вашег пословања.

Неки вас усмјеравају у одређени начин рада, док вам други нуде слободу да контролишете и усавршите све према вашим потребама. Ови алати нуде пуно снаге, али ћете морати добро да размислите о изборима које донесете. Запамтите, ваш циљ је да вашем тиму олакшате посао.

Који више волите, сводиће се на вас. Имајте на уму да ако пронађете један алат није за вас, други се могу осећати другачијим за употребу, упркос томе што имају сличну структуру. Ако вам се не свиђа прво што пробате, не одустајте.

Сигурност и приватност

Цијенимо услугу која ваше податке чува сигурним и приватним. Да ли је или не тешко је процијенити, али погледамо упорабљену енкрипцију и цертификате које посједује, као и његову политику приватности.

Ценимо СОЦ 2 сертификате и усклађеност са ЕУ-УС. и Свисс-У.С штити приватности и Општа уредба о заштити података. О последњем можете прочитати у нашем ГДПР делу.

Такође су добре услуге које нам пружају могућности за подешавање наших поставки приступа. Ако можете да поставите сопствене безбедносне смернице и контролишете начин аутентификације корисника, можете успоставити прави баланс између сигурности и употребљивости.

Ако имате проблема са проналажењем смерница за лозинку, наш начин постављања снажног водича за лозинку дат ће вам савете шта је погодно.

Важне су и функције попут двофакторске аутентификације. Прочитајте наш чланак о аутентификацији са два фактора ако желите да сазнате зашто.

Много је опасности које вребају на вебу, као што описују наши чланци о безбедности на мрежи. Наше омиљене услуге чине оно што могу како би вас заштитиле од штете. Изаберите добру и будите сигурни.

Сервис и подршка

Софтвер за управљање пројектима не постоји како би вам помогао да направите лепе карте. Ту је да вам помогне да ваш пројекат убрза и отклони проблеме. Ако наиђете на проблем, критично је да га решите што пре. Помно смо погледали могућности подршке које свака платформа има.

Поред документације и водича, размотримо и опције које имате за контакт, а обично ћемо покушати са једним или два како бисмо били сигурни да су одговори брзи и тачни.

Ценимо што смо могли да ступимо у контакт помоћу контакт форме или адресе е-поште, као и опције уживо, попут телефона или директног ћаскања. Такође смо у потрази за претјерано одушевљеним продавачима и питањима приватности – ухватили смо помоћно особље како приступи унутрашњости нашег пројекта, на пример,.

Алати

Без додатног дивљања, ево наше листе. Почећемо са омиљеном услугом, мондаи.цом

1. мондаи.цом

Ако желите нешто једноставно за употребу, са глатким, модерним интерфејсом, не тражите даље од мондаи.цом. Водење пројеката чини лаганим вером, али има пуно напредних функција, упркос пријатељском интерфејсу.

понедељак
мондаи.цом има леп канбан приказ за управљање вашим пројектима.

Може да прикаже ваш пројекат на различите начине, при чему је његов главни Канбан приказ допуњен календаром, временском линијом, евиденцијом активности и приказима графикона.

Такође је прилагодљив, нуди велику контролу над пољима и омогућава вам да поставите систем тако једноставан или компликован колико вам је потребно. Долази са многим предлошцима, омогућавајући вам да брзо започнете и сагледате различите начине коришћења платформе.

Добијате доста простора за складиштење, са 5 ГБ на основном слоју и неограничено складиште на Про плану. Такође можете да користите податке на другим платформама преко својих интеграција са Запиер, Слацк, Трелло и Дропбок. Ако га користите са Слацк-ом, можда бисте желели да погледате и наш најбољи стораге у облаку за водич за Слацк.

Нуди висококвалитетну сигурност, са ГДПР и ЕУ-УСС. Усклађеност са заштитом приватности, СОЦ 2 сертификат и 256-битна енкрипција. Такође добијате могућност коришћења двофакторске провере идентитета, као и широк спектар безбедносних поставки и записа. Наших 99 бесплатних алата за заштиту чланка о приватности наводи пуно других начина на које можете заштитити своје податке.

Поред мноштва упутстава путем апликације, мондаи.цом има велику базу знања и редовне веинаре који ће вам помоћи да научите како да се крећете. Његова подршка је такође брза, а враћа нам се за само четири минута. То је одличан избор ако се бринете да ли ћете се заглавити приликом првог коришћења.

цену мондаи.цом почињу од 25 УСД месечно за тим од пет корисника, тако да је то одлична вредност ако је ваш тим пристојне величине. Ако сте само један или два од вас, то није тако добро, али можете то бесплатно да проверите, љубазношћу суђења током 14 дана. Да бисте сазнали више о томе, прочитајте нашу рецензију мондаи.цом.

2. Врике

Врике има одличан скуп функција, укључујући управљање зависностима, креирање извештаја и приказе календара, који се могу преклапати један преко другог како би упоредили распоред.

извештаји о активностима

Можете да уплоадујете датотеке и прилоге и остављате коментаре на њих, укључујући у одређеним тачкама видео датотека, што Врике чини корисним алатом за рад са видео записима. На његовом бесплатном плану добијате 2 ГБ простора за складиштење, који се на нивоу предузећа подиже на 100 ГБ. Ако користите пуно великих датотека, желеће их да буду заштићене у случају катастрофе, па погледајте наш најбољи чланак о услугама резервних копија на мрежи за смернице.

Има двофакторну аутентификацију и Ентерприсе корисници добијају импресиван избор безбедносних опција. Поред тога што управљате политиком за лозинку, добијате контролу над складиштењем датотека и приступом мрежи. Можете чак и блокирати људе са непрепознатих ИП адреса како бисте потенцијалним хакерима погоршали живот. Наш чланак о кибернетичком криминалу садржи савете за боравак ван невоље на мрежи.

Врике има изванредну подршку. Одговор на наш разговор у ливе разговору добили смо за три минута, а на питање које смо поставили преко његовог контакт обрасца одговорено је за 30 минута током викенда Дана захвалности. Ако желите, можете и телефоном разговарати с неким. Постоји такође велика база знања која ће вам помоћи ако се заглавите.

Иако је врхунског квалитета, Врике није прескуп, па чак и има слободан план. У износу од 9,80 долара, његов основни план неће сломити банку. Њени премиум слојеви су скупљи, али добијате много за свој новац, укључујући фину контролу над горе поменутом сигурношћу.

То је једна од најбољих платформа за све око себе и топло је препоручујемо. Више о томе можете прочитати у нашој рецензији Врике.

3. Асана

Ако се бринете да алати овде звуче прекомпликовано, Асана је можда онај за вас. Лако је користити колико желите и седи с десне стране управљања задацима насупрот расправи о управљању пројектима, дајући вам довољно контроле за ефикасно управљање пројектима, а да не радите толико, постаје збуњујуће.

Његов главни приказ је само листа задатака, али можете додати подврсте како бисте их разградили. То укључује управљање зависности од његових плаћених планова, као и испитивање, управљање ресурсима и различите интеграције. Постоје и прикази календара и временске траке, а ви добијате неограничен простор за складиштење прилога.

асана прослава

Асана прославе су одличан начин да вас наградите за обављене ствари и додате дашак забаве у вашу радну рутину. Такође могу мотивисати особље и повећати ангажман. Док означите задатке, понекад ћете наићи на једнорог или наргуља који се мота по екрану или ћете испод прозора видети живописно лице. Ако те ствари не мотивирају, немаш душу.

Ако вам је пауза од посла, погледајте наше чланке за забаву како бисте се забавили на мрежи.

Асана има употребљиви бесплатни слој који је идеалан за управљање личним пројектима или као листу брзих задатака. Плаћени планови му почињу од 9,99 УСД по кориснику месечно. Започети са својим бесплатним планом и надоградњом ако вам требају функције одлична је улазна тачка ако сте нови у софтверу за управљање пројектима.

Ни о безбедности не требате да бринете, јер је Асана сертификована СОЦ 2. Доступне су и појединачна пријава и САМЛ ако желите да се ваши подаци чувају. Прочитајте наш чланак о кибернетичком криминалу да бисте сазнали више о мрежним гремлинима које требате избегавати.

Ако размишљате о Асани, погледајте нашу рецензију Асана. Водич за почетнике Асана одлично је место за почетак ако учите да користите софтвер.

4. ТеамГантт

Ганттова карта може бити предност при управљању пројектима, јер вам показује како се све уклапа и омогућава вам да унапред уочите проблеме са заказивањем. Такође можете лако да померате задатке и видите како ваше промене утичу на шири пројекат.

тим-гантт-сампле-пројекат

ТеамГантт ради оно што пише на кашици, пружајући вам Гантт алат који вам може помоћи да сви у вашем тиму остану на истој страници. Поред приказа Гантта са насловом, добијате приказе пописа и календара за праћење ствари и неколико начина филтрирања и контроле информација које видите.

Премештање задатака у ТеамГантту је лако, што је одличан начин за визуелну организацију и реорганизацију пројеката. Додавање зависности је једноставно, а конфликти заказивања су обележени црвеном бојом, брзо доводећи их до њих.

ТеамГантт нуди функције праћења времена како би вам помогао да држите буџет под контролом и омогућава вам да доделите прекретнице. Можете да користите његову основну функцију да упоредите своје резултате са вашим очекивањима и у складу са тим прочистите свој приступ. Ако требате да побољшате свој радни процес, прочитајте чланак о најбољим алаткама за виртуелни тим софтвера за корисне опције.

ТеамГантт вам олакшава предлошке и користан огледни пројекат. Такође је пуно помоћи и текста који вам дају савете. Постоји велика база знања, десетине видео записа о помоћи и редовне часове уживо који ће вам помоћи да научите како да га употребљавате. Његов тим за подршку одговарао је и на наше упите у право време.

Јефтин је са бесплатним планом за до три корисника, а следећа два нивоа коштају отприлике 8 УСД и 12 УСД по кориснику, респективно. Можете бесплатно испробати плаћене планове пре него што одлучите које ће вам функције бити потребне. Ако размишљате да се пријавите, прочитајте наш ТеамГантт преглед за више детаља.

5. Фреедцамп

Фреедцамп је придошлица на нашој листи фаворита, али зарађује своје место пријатним за коришћење, богатим карактеристикама и јефтиним. Те ствари није лако набавити у једном пакету, али то је оно што овде добијате.

фреедцамп-гантт

То је јефтино као што му име каже, са бесплатним слојем, неколико ултра-јефтиних слојева и планова Бусинесс анд Ентерприсе који коштају знатно мање него на већини платформи. Постоје и додатни попусти за непрофитне организације и наставнике, што Фреедцамп чини одличним избором за њих.

Чак и на свом бесплатном нивоу, добијате неограничено складиштење, што је снажан разлог да користите платформу ако имате пуно датотека за поделу са својим тимом. Ограничење величине датотеке за кориснике који не плаћају је само 10 МБ, што може бити рестриктивно, али се повећава на другим плановима.

Има много проширења, са сопственим тржиштем апликација. Они су мешана торба, али добијате обиље избора.

Ту су и креирање вики-ја и фактурирање, што су одличне карактеристике с обзиром на трошкове платформе и могу вам помоћи при интерној документацији и администратору. Такође добијате двофакторску аутентификацију укључену у њен релативно јефтин Ентерприсе план.

Фреедцамп није без грешака, јер не ради све савршено, али, надамо се, побољшаће се како се развија.

Његова подршка брзо реагује на захтеве и има пристојан избор видео записа и чланака базе знања који ће вам помоћи у решавању проблема. Ако размишљате да се пријавите, упутите се на нашу рецензију Фреедцамп за више информација.

6. Подио

Подио комбинује једноставност употребе са снагом и флексибилношћу, а то чини и без прескупих трошкова, чинећи га једном од наших најдражих платформи. Поља вођена кодом корисна су опција прилагођавања и постоји могућност да их креативни типови употребе за оно што друге платформе не могу.

Поред бесплатног плана, плаћени нивои крећу се од 7,20 долара месечно. Чак и најјефтинији планови укључују обиље функција, а бесплатну понуду вриједи тестирати да бисте видјели да ли вам платформа одговара.

Подио држи ствари основним, без подтачака или зависности, али омогућава вам праћење радних токова постављањем односа између догађаја. Такође можете поставити рокове и одредити људе да их се придржавају, што је одличан начин да људи у вашем тиму буду одговорни.

Нуди неограничену количину складиштења, са ограничењем величине 100МБ, што би вам требало омогућити да покренете већину пројеката без проблема. Користи 256-битну енкрипцију, тако да би ваши подаци требали бити сигурни и од знатижељних очију. Ако сте забринути због шпијунирања приликом коришћења софтвера у облаку, погледајте наш начин заштите вашег чланка о приватности.

Подиоова подршка је мешовита торба. Одговорио нам је брзо, али његов форум и вебинари нису тако добри као што би могли бити.

Има своје тржиште апликација које вам пружа све врсте начина да га проширите. Многе апликације су заправо само предлошке, али су ипак корисне.

подио-апп-маркет

Подиова прилагодљивост чини га одличним избором за практичне кориснике који желе да ускладе све са својим потребама. Више можете прочитати у нашој Подио рецензији.

7. Смартсхеет

Смартсхеет је алатка без глупости која вам омогућава лако уношење података и планирање пројеката на структуриран начин. На први поглед изгледа као прорачунска таблица, али са њом можете учинити много више него што можете са нечим попут Мицрософт Екцел-а.

смартсхеет-темплате

Постоји неколико образаца који ће вам помоћи да започнете, а одабиром правог можете вам уштедјети пуно времена.

Подаци на листовима могу представљати све што желите. Ако га поставите за управљање пројектима, предмети ће вероватно бити задаци. Можете им дати датум почетка и завршетка, као и доделити их коме желите. Такође можете да креирате подзадаче и дајете сваки задатак претходнику, тако да је доступно и управљање зависностима.

Пројекте можете прегледати на више начина. Постоје Канбан приказ и Ганттова карта, као и календар, тако да нисте заглављени у режиму прорачунских таблица све време.

Има јак избор додатака. Поред интеграције са платформама као што су Јира и Салесфорце, има и неколико сопствених екстензија које нуде више функција.

Са 250 ГБ простора за складиштење по кориснику, добијате довољно простора за дељење датотека. Ако вам треба још, погледајте чланак о најбољем интернетском складишту за тимове. Смартсхеет се добро интегрише са њима и има опције за рад са Гоогле диском, Дропбоком и Мицрософт ОнеДривеом.

Цене почињу од 14 УСД месечно, а пословни план од 25 УСД нуди већину основних карактеристика. Можете их испробати бесплатно 30 дана ако желите знати шта може учинити за вас.

У нашој рецензији Смартсхеет дали смо високе оцјене Смартсхеету. То је тихо ефикасан алат који добро функционише, а ми током свог времена са њим нисмо наилазили на грешке или велике проблеме..

8. ЛеанКит

ЛеанКит је алат за управљање пројектима оријентисан на пословање који је препун корисних функција. Изгледа компликовано, али не треба дуго да се то схвати. Она се заснива на Канбан приказу и омогућава вам да прилагодите његов изглед, тако да ступци могу представљати различите ствари.

Када започнете са ЛеанКитом, вреди погледати пажљиво његов пример примера који је препун предмета који објашњавају интерфејс и карактеристике и делује као одличан увод у платформу. Добијате и бесплатну е-књигу, што је згодан, компактан водич за употребу ЛеанКита, па потражите ако је не видите на почетку.

леанкит-канбан

Има неограничен простор за складиштење, што је фантастично. Ипак, постоји ограничење величине датотеке од 75 МБ, па ако вам треба више, прочитајте наш најбољи чланак за складиштење у облаку за преглед ваших опција.

ЛеанКит вам пружа велику контролу над политиком лозинке и омогућава вам да закључате људе који праве грешке, дајући вам начин да се заштитите од процурјелих лозинки. Нема двофакторну аутентификацију или шифроване прилоге, што је срамота.

Има много интеграција и предложака, укључујући и многе који су представљени програмерима софтвера, који ће такође ценити његов добро документовани АПИ.

Почиње од 19 УСД по кориснику за његов план ЛеанКит фор Теамс, који није најјефтинији вани, али добијате пуно функција.

ЛеанКит изгледа сложено и презентација није увек најбоља, али је лакша за употребу него што изгледа. Дали смо му високу оцену, похваливши његове карактеристике и свестрани квалитет. Има бесплатно 30-дневно пробно раздобље ако желите да се окрене. Прочитајте нашу ЛеанКит рецензију за више детаља.

9. Аиртабле

Аиртабле је још једна платформа слична прорачунским таблицама, са много функција и туторијала на располагању за даљње напредовање.

Њени „блокови“ су одличан начин да се то прошири додавањем нових функција и укључивањем неколико идеја које још нигде нисмо видели. Иако су неки од њих прилично специјализовани, сигурни смо да би могли бити трансформативни за права предузећа и потенцијал за уштеде је огроман.

шаблоне за прозрачивање ваздуха

Аиртабле такође има можда и најбољи избор шаблона које смо видели у категорији. Они започињу с новим пројектом што је брже могуће и омогућавају вам експериментирање са различитим поставкама, а да не морате све радити сами.

Аиртабле има одличну подршку, нуди већину опција које бисте очекивали, као и његов „универзум“. Друга сјајна идеја, „универзум“ омогућава вам да потражите инспирацију кроз друге пројекте. Пошто је Аиртабле толико свестран, корисно је видети креативне ствари које су други направили с њим. Ако сте поносни на оно што сте урадили, имаћете прилику и да то покажете.

Аиртабле је такође једна од најбољих платформи за сигурност и приватност, укључујући сваку функцију коју тражимо. Поред двофакторске аутентификације, има АЕС 256-битну енкрипцију и СОЦ цертификате. Осим тога, пружа информације о ИП адресама које приступају вашем налогу.

Ако нисте забринути због тога што ће људи прислушкивати ваше податке, бићете прочитани наш чланак о ПРИСМУ, Сновдену и државном надзору.

Аиртабле има бесплатни ниво и јефтине плаћене планове који нуде више функција. Чак и ако започнете са бесплатним планом, можете испробати Про 14 дана да бисте видели да ли га исплати платити. Погледајте наш Аиртабле преглед за више.

10. Мавенлинк

Мавенлинк је одличан алат за помоћ у зарађивању. Ако сте све о доњој линији, услуга је одличан избор.

Има снажан сет функција који укључује аутоматско финансијско средство и генерисање рачуна. Можете га користити и за праћење времена, а ако свему доделите сатнице, можете пазити на трошкове. Ако вам је потребна помоћ у управљању финансијама, вриједно је погледати нашу листу најбољих рачуноводствених софтвера за преглед расположивих алата.

Мавенлинк укључује управљање зависности и неколико приказа, укључујући приказ активности, Ганттову карту и време и трошкове. То није најлакши алат за употребу, али има неколико опција за прилагођавање, тако да радни простор можете осећати као код куће.

Није јефтино, али поред његових карактеристика, добијате јаку сигурност, са енкрипцијом која се користи за транзит и складиштење и два СОЦ сертификата. Пружа добар избор опција за управљање сопственом сигурношћу, даје вам информације о активним сесијама, као и омогућава подешавање поставки лозинке за ваш тим.

подешавања мавенлинк-сигурности

Ако вам је потребна помоћ у управљању лозинкама, прочитајте чланак о најбољем управљачу лозинком за савете.

Мавенлинк има јаку базу знања. Такође има подршку за цхат уживо ако се заглавите. Постоји неколико проблема са интерфејсом, али неће вас превише задржати када упознате платформу.

Пословни корисници ће наћи много тога што ће се свидети у Мавенлинк-у. Постоји 10-дневно суђење ако желите да га проверите. Више о томе прочитајте у нашој рецензији Мавенлинк.

11. Басецамп

Басецамп је приступачан алат за употребу у коме ће чланови вашег тима уживати. Одличан је избор за наставнике који то добијају бесплатно, као и оне који желе да организују тим или мање формалне канцеларијске пројекте.

Брзи интерфејс је једноставан за навигацију, упркос неколико мањих грешака. Постоје чаробњаци и савети који вам помажу да брзо и лако радите ствари, што значи да ће одговарати људима који не желе превише улагати у смишљање начина коришћења платформе.

Има снажне комуникационе карактеристике, као и дељење датотека. Њени “Цампфирес” пружају групне четове у којима могу учествовати сви из вашег тима и омогућавају вам да делите аудио и видео записе.

Ако планирате да искористите његове могућности дељења видео записа, такође ће бити користан наш најбољи чланак у облаку за складиштење великих датотека.

Његово троминутно време реакције на нашу подршку подршке чини га рекордом брзине подршке и поседује снажан избор видео записа и туторијала који ће вам помоћи ако се заглавите..

басецамп-боост

Задатке можете додељивати људима, али недостају јој подврсте и зависности. Обавештења добијате када су ствари завршене и можете их интегрисати са екстерним календарима.

Његов једноставан систем цена – 99 УСД месечно, без обзира на величину тима – могао би бити одлична вредност ако имате велики тим, али мање је ако је ваш тим мали. Ако паднете у други камп, погледајте наше чланке о малим предузећима за софтвер који боље одговара.

Упркос Басецамповој вањској екстеријерности, он поседује снажну сигурност и приватност. Поред шифрованих прилога, ваше податке неће предати никоме, осим ако је на то законски обавезан, и обавестиће вас ако се то догоди. Више сазнајте у нашој Басецамп рецензији.

Прос:

 • Добра вредност за велике тимове
 • Бесплатно за употребу у учионици
 • Корисни чаробњаци

Против:

 • Скупо за појединце или мале тимове
 • Питања интерфејса

Басецамп Лого

Басецамп Ревиев

9900 УСД месечно

Посетите Басецамп

Друге опције

Постоје алати за које нам се то није чинило као наша листа. ЦлицкУп о коме можете прочитати у нашој ЦлицкУп рецензији уско је промашио рез. Редмине и ГанттПројецт заслужују спомињање као алтернативе онима који желе ствари поставити сами. Нису углађене, потпуно опремљене услуге попут већине опција овде, али погледајте их да ли вам се свиђа изазов.

Мицрософт Пројецт је био превише гњаваже да бисмо се могли пријавити, па нисмо. Јира је углавном добра и листу би направила да није било питања приватности уз њену подршку, као што можете прочитати у нашој Јира рецензији. Свидио нам се изглед Воркамајига, али компанија нам није дала приступ софтверу на преглед. Учини од тога шта хоћеш.

Мислимо да наша листа покрива већину база, а ви би овде требало да пронађете нешто што задовољава ваше потребе.

Оцењени су сви алати за управљање пројектима

Последње мисли

Софтвер за управљање пројектима је зрело подручје са великим избором алата који могу утицати на ваш тим.

Нисмо пронашли заиста лоше алате и сматрамо да је крајње време да се корисници повуку у конкурентно и висококвалитетно тржиште.

Наш омиљени програм, мондаи.цом, добија због своје употребљивости. Врике је сложенији, али нуди више снаге. Басецамп је добар алат за комуникацију, док је Мавенлинк одличан за оне који су фокусирани на новац.

Сви алати овде имају бесплатан ниво или бесплатну пробну верзију, па је лако пријавити се и тестирати било који од њих. Ништа вас не спречава да испробате неколико који ће открити који вам највише одговара.

Желимо да чујемо да ли сте испробали неки од наших избора или имате препоруке за остале. Ако су помогли вашем предузећу или пројектима, волели бисмо да чујемо о томе. Јавите нам у коментарима испод. Хвала за читање.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me